Szerintem Sasha csomagolj!!!
Én is a szülés elõtt 2 nappal álltam neki "zizegni" mosni, takarítani, stb
Csak óvatosan
Én nem tudom, nekem is mondták az arc változásait, lestem is ezerrel, de semmi
Mi történt Bánkkal ez az egy napos lázzal? A foga? Mit jelent felétek a láz? Én pont ma gondolkodtam, hogy de jó végre nem méregetem félnaponta, mert ugye, állandóan aggódom, erre irtad, Bánk lázas, máris melegnek éreztem. De csakazértse mértem meg. Amúgy is megõrülök a hõmérõnktõl, mert popsiban szinte állandóan 37,5-öt mér
akkor lehet, hogy komoly baja van??? Ja, és amikor beteg volt, amikor csipogott, volt pl:38.00, benn hagytam még egy kicsit, 38,4 lett. Akkor most mi is van? Szívem szerint ha baromi gazdag lennék, vennék fülhõmérõt, mert éjjel megnyugtatna, nem kéne tapogatni állandóan, meg ha meleg vetkõztetni, nyúúzni.....
a homlokhõmérõ se rossz, mi a véleményetek róla? Tikk! Nehogy 10. emeletre költözzetek!!
Ildi: Na, mi újság a PKU-val???
Megyek Csabizni. Elvégre szülinapja van...
Ja, a menû: tejszínes-gombás csirke rizzsel, tortának tiramisu.
Peti fél órát aludt egész nap, azt is vásárlás közben, ezért az Õ "aktív" közremûködésével készült a fen említett menü
Kipakolta az összes alsó szekrény, talált egy milka wafelinit (olyan, mint a balaton szelet) azt rágta paírostól, amíg ki nem sikerült csomagolnia. Aztán talált egy kis vaniliás-karikát, azt kente végig a kövön, meg kiszórta a darált háztartási kekszet.....adtam neki már mindent:telefont, fakanalat, lábast, üres teásdobozt, úgyhogy enyhén katasztrófa sújtotta övezetnek lehetett nyilvánítani a konyhát. Ja, és a csokis kezével utánna megszeretgetett....(persze csak a szép világos nacimat ölelgete, odáig még a 11 hónap alatt nem jutottunk el, hogy engem is önszántából megszeretgessen
Ha csücsörítek, hogy megpusziljam, inkább lemegy hídba, csak el ne érjem
Olivérnek ma 3 puszit is adott.....csak nem ferde hajlamai vannak??? Aranyosak amúgy, odamegy Olivérhez, két kézre fpgja a kobakját, és "csatakosra" nyalja....
puszi: Kata
Holnap hánykor is??
Megnézitek a Peti albumát? Van új kép

Években mérhetõ
Ha most nem ébred fel, akkor jó beteg szegénykém.