Szép jóestét mindenkinek!
Jó volt veletek találkozni, mai talisok! Könnyebb ám így nekem megismerni titeket, hogy egyszerre csak néhányan vagyunk. Meg 1-2 tali és mindenkivel képben leszek.
Lécci nekem is küldjetek képeket: lettikkukacfreemail.hu, előre is köszi
Gabus, szólhattál volna a kendő miatt, megmutattam volna anélkül is

, csak a szél miatt volt rajta!
+novum: édesek voltak a mászkáló lányok! Kár, hogy a világgá menésüket csak későn vettük észre! Holnap letöltöm és próbálom majd megosztani veletek.
Ilba, rájöttem, hogy honnan lehetek ismerős: a babanetről?!

Benivel beszéld meg azt a csókot, mert nem szeretném, ha Livivel fasírtban lennénk! (talán összetévesztette

)
Vanília, szerintem Ádusz olyan lesz akit semmi nem állíthat meg, ha valamit akar majd. Nincs ilyesmi már most is

? És még ereje is van hozzá!
Esztipeti(ja nem, peszti

): Benyó mindig ilyen nyugis? Egy hangja sem volt, kezében mindig kell legyen vmi amit rág, és béke van. A képeken nem is látszik a szája körüli pirosság!
Julcsa hazafelé kiakadt, aztán elaludt. Mentünk még isibe és oviba a nagyokért, így hát hosszú túra volt ez a mai, ahhoz képest elég jól bírta. Este még volt bömbi, de a vége alvás.
kicsit már fáradok, ebben az apanélküliségben (hogy csinálják akiknél eleve nincs???), de már csak 1 nap! holnap este már lesz nekünk is apánk.
pihenős éjszakát mindenkinek, még megnézem, mi történt amíg írtam a hsz-em, aztán megyek.