Más: Brendonban vásároltam ma egy Avent csőrös poharat Grétinek mert a miénket valahol elhagytuk az Ikeában
Elmentünk vásárlás után a barátnőmhöz, ahol elmostam, stb. , töltöttem bele vizet, és amikor Gréti ivott belőle, ömlött az állán a víz (jelentem, tud belőle rendesen inni, a másikkal semmi gond nem volt), aztán ha fejtetőre vagy ha csak picit oldalra fordítottuk máris jött belőle a víz, de nem cseppek, hanem úgy rendesen. Normálisan össze volt rakva, minden ...
2 óra múlva visszavittem...(innentől ctrl C+ctrl V mert már egyszer leírtam a barátnőmnek) mondom folyik
nőci elviszi hogy kivizsgálja
jön vissza
közli: ez nem csöpög
hát mondom persze hogy nem csöpög, ömlik belőle a víz
erre ő: nemnemnem, kipróbálta
rázogatja ő is én is, semmi víz
mondom a grétinek igyon már egy kis vizet
persze a drága nem volt szomjas
esze ágában sem volt inni
szal murphy bedolgozott rendesen
fogtam magam, meghúztam én....aztán fejtetőre fordítottam, hát ippen-ippen hogy csöpögött belőle a víz, de rázni kellett hogy jöjjön
hát mondom ilyen nincs
na de nagy nehezen a nőci elhitte hogy nem turisztikai látványosság nekem a brendon hogy minden órában oda járjak
és mondta hogy azt tudja csinálni (mivel még SOHA!!!! nem fordult elő ilyen - erre majd visszatérek) hogy felküldi a poharat pestre, 2 hét múlva érdeklődhetek hogy mizu
buktam 2200 forintot és grétinek nincs pohara
persze pénzt nem kaptam vissza, mikor kérdeztem, hogy most itt áll a pénzem és nincs poharam...hogy is van ez?!?!?! a nőci azt mondta hogy 2 hét múlva telefonáljak akkor mindent megtudok, bármit kérdeztem, semmire nem válaszolt, csak hogy 2 hét múlva .....
ja...mondom a nőnek 2 napja voltam és akkor is épp azért reklamáltak mert az aventos pohár csöpögött....(ezt akkor mondtam mikor mondta hogy ilyen még nem fordult elő)
Kmariannal voltam, tanúsíthatja, ő is látta
erre ő: hát azt biztos nem én vettem át
szerintetek?!?!?!
most mi lesz 2 hét múlva? közlik hogy jó a pohár és kapjam be vagy mi??!?!?
és ezt lehet így hogy most se pénzem se poharam?!?!?!?
kiakadtam
no megyek eszek inkább, többet ér