20 percembe telt lenyomni a gyereket, ami nem jellemző, mert délben legkésőbb 2 perc alatt elalszik....
Alig 1 óra múlva kelthetem és kétlem, hogy ha még most nekifognék a brassóinak elkszülne-e.
Coolasa!
az előbb nem írtam, de kérdezted, hogy a napirend, hogy van. Kissé zavaros lesz amit írok, remélem kihámozol belőle valamit.
Egyébként is egy kis féléves (boldog féléves szülinapot, ha még nem mondtam volna) kisbabának még nem kell feltétlenül meghatározott napirend, hiszen a saját ritmusuk nekik még folyton változik. Értem ez alatt, hogy 1 éves koráig, (+ - 1-2 hónap) lecsökkenti a napközbeni alvását 2-re egy délelőtt és délután, majd 1-re, délben. Tehát próbálkozhatnál te a napirend katonai betartásával, ha a biológiai órája mást mond a gyereknek és mire ráállsz arra a ritmusra megint váltás következik. Nokinak is, mint minden babának megvan a saját ritmusa ami kiszámítható, és ezt lehet egyfajta rendszernek nevezni, ha nem is napirendnek. Tudod, hogy ha felébred, -legyen ez reggel 8-kor, vagy 10-kor- akkor éhes, és ébren tölt 2 órát, majd cici és alvás 2-3 órát, majd megint fent van 2 órát, majd megint alvás... míg végül jön az esti fürdi és az éjszakai nagy alvás. Ezzel nincs semmi probléma! Teljesen normális. Nekünk már azért van kialakult napirendünk, mert a Danci alvása beállt a napi 1-re ami déltől 2-3 óra... (most szegényt megkínoztam, hiszen majdnem 2-kor aludt el és fogom is,hiszen alig 1 órát alhat csak)
A másik amiért napirendünk napirendnek nevezhető az az, mert keltem őket minden nap (hétfő óta...) 7:30-kor az óvoda miatt. Nyáron nálunk is össze-vissza volt, hiszen addig alhattak ameddig akartak és volt, hogy csak fél 10-kor keltek fel, akkor meg természetesen a reggeli már kimaradt és tízóraival kezdtek és a déli alvás se délbe történt, hanem az is csúszott és rendszeresen késő éjszaka feküdtek. De a rendszer meg volt. Gergőnél sincs még napirend, bár az ovi miatt van, hogy őt is kelteni kell
Na megyek főzni, hátha be tudom fejezni 3-ig.
Gabus!
Szívemből szóltál. Én is sajnálom az éjszakázókat, főleg, hogy tudom a Gabi által, hogy miről is beszélnek

Gabi is csinálta az éjszakai cirkuszt és tényleg nincs annál rosszabb, mert az hagyján, hogy éjszaka 10x kell kelni, de nappal se alszanak többet, pedig az ember azt várná... de ugyanúgy pörögnek.