Ildi: Utazóágy

Na az a nőci is pont téged akart hülyére venni, de jól rába...tt. Ügyi vagy, így kell ezekkel, olyan szemetek tudnak lenni
A cukorfalataid tényleg nagyon cukorfalatok

Hogy tudtad rávenni őket, hogy egyszerre vigyorogjanak?
Olira most már figyelj, kis hacker lesz belőle, ha így folytatja
Nati is cuki, ahogy elmélyülten böngészi azt a lapot. A végén még a megrendelőszelvényt is kitölti rajta
Mariannka: Jó nyaralást nektek
Angi: Ment pü.
Tünde: Svédország nekem is nagy favoritom volt lánykoromban, még svéd nyelvkönyvet is beszereztem

Azóta kicsit megváltoztam, most már a "melegebb égtájak" vonzanak
Bartika: Szerintem nézzd meg, hogy az a hinta hány kilóig jó. Mert lehet, hogy nem is tudnád már sokáig használni. Akkor inkább tényleg várj, míg Pötyi tud rendesen ülni, és olyat vegyél, mint amit Cory javasolt. Vincével nekünk is olyan volt, nagyon sokáig tudtuk használni, és nagyon szerette. Ráadásul tök olcsó.
Bori: Nagyon szépek a lányok, és nagyon jól áll nekik a kék ruci
Annácska: A suli ma is nyerő volt, Vince itthon megint mondta, hogy nagyon szereti. Vajon meddig fog tartani nála ez a lelkesedés??
Évi: Jól kiterítették a manókat a fotóhoz

Édesek mind.
Martinon így látszik, hogy milyen hatalmas, pedig Dóri meg Hanna sem kicsi
Babetta: Nehogy már azért ne gyere a talira, mert messze van. Gödöllőnél tuti nincs messzebb, bár még én sem tudom, hogy hova kell menni

Ha csak ezen múlik, megbeszélem apával, és elmegy értetek. Oksa?
Levi tortája nagyon szép lett, ügyes vagy.
A jó alvását remélem nem kiabáltad el, és tartós marad
Holnap már melózol?
Livi: Én mindig kiakadok, hogy te milyen hülye ismerősökkel vagy körbevéve

Olyan sztorikat tudsz mesélni, hogy majd leesek a székről.
Mamacka: Hoztad a formád, már megint nagyon szupik a képek, amiket felraktál. Neked mindig olyan jó ötleteid vannak

Gratula.
Vali