A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagyló!

Csak a mensi után, ha jól emlékszem, az 5.napon indult a szuri.
Az a Gravida simán elég lesz, még a pocaklakóra is jut belőle bőven!:)

Melba!

Ez az álomkor engem is kerülget. Ha nem vagy túl jól, akkor most már tudsz pihenni sokat, igaz?? Kész a babaszoba?? Esetleg egy képpel megajándékozol minket a szobáról?!:)
lkt

Lkt
Köszönöm. Ha az 5. napon indul kb a szuri, akkor mennyi idővel rá van a repesztés??

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok csajok,
bocs, hogy nem jelentkeztem, de ez a hét kész káosz volt. Beszereztünk végre mindent Annának.Ezt valószínűleg nagyon jól tettük, mert szerdán voltunk UH-n Apánknál, aki majd padlót fogott, mivel a kiscsaj akkora, mintha már a 36. hétben lennénk. Már most 9,25 cm a koponyaátmérő (BPD), azt monsdta, hogy 10 fölött lehet, hogy császár lesz. (kilót nem saccolt, de úgy 2,3-2,5 körül járunk). Medveanyám!!!!!Hát ha kihúzuk a 38-40. hétig ajkkor lesz az több is. Pocim is irtó sokat nőtt, Zsuzsika asszisztens megkérdezte mikor mérte, hogy ikrek lesznek-e. :twisted: Szóval rendesen bálnásodunk. A méhszáj viszont DI szerint bírja, úgyhogy remélem még maradunk legalább 5-6 hétig egyben.
Holnap elmegyünk még egy esküvőre üldögélni, aztán a vizsgálatokon kívül azt hiszem én már bedobom a törölközöt és csak pihi jön :lol:

Timikém,
hát nagyon is jól látszik az a kismami pocak. Vanta is ilyen pofákat szokott vágni, ha túlszeretgetjük.

Judit,
beszámolót várjuk a nyaralásról, jó hogy újra köztünk vagytok
:lol:

Melba,
kitartást nektek is , gondolom ez a mai hidegfront nem hiányzott. Látjátok már a végét a felújításnak

Gigi,
Annyira édes a közös fotó. Dévaink tényleg olyan büszke és elégedett, mintha ő lenne a boldog nagypapa. Hát Oliból nagyon szép lenne egy Olivia is :lol:

Beeb,
Gratulálunk az ikrekhez. Szüléstörténetnem én is nagyon örülnék.

Roxál,
Zsömi gyönyörű, olyan édesek ilyen picinek. Aztán meg úgy megnőnek és annyi rosszat csinálnak. Nektek is jó lesz egyszerre a kölyökkutya és a kertrendezés :twisted:

Hajni, Vanda
imádunk titeket és mindig öröm, ha végre hallunk rólatok. :lol:

Wish,
Lufis baba gyönyörű! A vérnyomásom nekem is végig ilyen alacsony volt, de ez jobb mintha magas lenne. Aludj amennyit csak birsz, egy egyben 8 órás alvásért én most sok mindent beáldoznék. Azt hiszem erre most éveket kell várni, na de hát mi akartuk :lol: :lol: :lol:

Katám,
pihenj sokat. Meg igyál sok citromfű, meg menta teát, mind a kettő ellazít és nyugtat. Vigyázz magadra.

Réka,
Te is nagyon vigyázz magatokra. Ne izgulj meglesz minden a csajoknak. A legfontosabb a szeretett, meg a nyugodt biztonságos háttér már régóta megvam :)

Bocs, akinek nem irtam, Stimus, illetve mindjárt kezdő lányok: Boszti, Kagyló, Ági, annyi petécskét kívánok, mint szemet egy szőlőfürtön :lol:

Puszi,

KépKép
inari

Kép
Kép

wish

Szia Wish
Honnan tudod, hogy mikor lesz a lombik?! Hiszen még én sem tudom... :(

kagyló

Kagyló :)
Azt mondtad hamarabb lesz. Eddig november volt beírva, annál október és a szeptember van hamarabb, de azt gondoltam szeptemberbe már csak szűkösen férnél bele. Szóval megtippeltem. Ha kiderül pontosan, majd átírjuk.
Emiatt aztán tök felesleges :( lenni :)

wish

Wish :lol:
Azt hittem, hogy te ki tudod számolni, hogy mikortól jön a szuri stb... Fogalmam sincs, hogy fogi gátló nélkül mi a menet... :oops:

kagyló

Sziasztok :)

Kagyló :)
Fogigátló nélkül: cilkus első napján, uh. 5. nap elkezdődik a stimuláció, kb 2-3 naponta uh, 1x-2x vérvétel, punkció elött két nappal éjféli repesztő szuri, punkció rá 2-5. nap transzfer. Tehát itt egy cikluson belül lezajlik minden!!

KépKép
gigi28

sziasztok
Gigi28
Köszönöm.
Akkor tuti, hogy mensti után indul. :lol:

kagyló

sziasztok!!
Na én azt hioszem szerdán megyek apánkhoz, mert vasárnap megjött rendesen, de ma annyira megvan, hogy így nem akarok menni. És akkor ha minden rendben csütörtöktől indul minen ezerrel újra!! :-)
Ági28

Sziasztok Csajszikák!

Itt vagyok ám, élek is, egyben is vagyunk még! :) Nanná!
Nem volt netünk, aztán mire lett, elkezdtem visszaolvasni és mire írtam volna elszállt a net újra.
Azért nagyjából olvastam és tökre HIÁNYOZTATOK!

Most gyorsan írok, mert mi is épp kelengyevásárlásba indulunk.
Délután pedig dokinénihez megyünk.

Hamarosan jövök, nem menekültök!! :D :D Addig is egy pocifotó:
Kép

Puszi MINDENKINEK:
réka
Vendég

Réka :D
de gyönyörű nagy pocakod van!!!! Nekem nem volt ideje a köldökömnek, hogy ilyen bájosan kifelé forduljon. Ilyenkor én már 1 hete és 2 napja boldog és aggódó édesanyuka voltam. Csuda boldog vagy, és már a szép új környezetben! Gratulálok, csupa siker és öröm vesz körül!

Inari :D
a fentieket kicsit neked is írom, mert amikor azt írtad, hogy Anna már milyen nagy (33+2), Andriska pont akkor született 2250 g-mal. Biztos ő is óriásbébi lett volna. Szóval teljes nyugalomban töltheted a napokat, a babád már most is tökéletesen életképes! Persze azért még pár hét nem árt :) .

Timikénk :D
azt a mindenit!!!! Pocika, gyönyörű kismama pocika! Olyan szép vagy vele!!!!! Majd ha a babád 11 hónapos lesz, ugyanilyen képet fog vágni túlszeretgetés közben, mint Keksz kutya :lol: . Majd tegyél fel te is UH-képet a babókáról, légyszi!!!!

Wish :D
a te pocikád mekkora? Látszik már? Nagyon gyönyörű a Kish-Wish-baba!!! Kismaci!! Most eltelt pár perc az írás közben, mert lefotóztam babókám hasonló korú UH-képét. Látod, ő is maci volt:
Kép

Utána "szörnyike" lett - meg is ijedtünk. Nézzétek!

Kép

De mire megszületett, már embergyerek lett :lol: .

Még 2 kép a hétvégi grillpartiról, ahol 6 szőke szépség lógott fürtökben a kisfiamon :lol:
Kép

Kép

Itt bajor népviseletben:

Kép

Hú, itt a technikával úgy elszöszöltem, ebéd meg sehol!!!
Még jövök ám!
Lesz még kert-fotó is, csalogatónak..

Most puszi mindenkinek!!

Szani
szani

Gizmix!
Üdv. a fedélzeten! Majd felgöngyölíted azt a fonalat.
Sajna Vass dokiról nem sokat tudunk azon kívül, hogy ő is nagyon rendes és jó orvos. Ha jól emlékszem, egyesek szerint nagyon jóképű is, de ezügyben Te már többet tudsz! :wink:
Holnapután már szerda!

Melba!
Még szerencse, hogy nálad ilyen hossz a rövid hozzászólás! :wink:
Olyan érdekes, hogy tök reális az a szept. 30.
De amikor így kimondod konkrétan és belegondolok, hogy az már tényleg csak 3 hét, akkor úgy elképedek, meg azt mondanám, hogy még egy picit később nem lehetne?
Bár ma megállapodtunk dokinénivel, hogy minimum 3 hétig kihúzzuk. Cserébe egy kicsit később kel a kh.ba feküdnöm. Okt. 2-án.

Roxal!
Nagyon édes a véreb! Kérlek vegyél fel engem is a dögönyözési listádra!

Hajni!
Ha csak néhány szó erejéig is, jó, hogy benéztél.
Gondolom olvasgatsz minket azért, szóval puszillak a távolból!
Gurunénihez jársz még? És a belső utazás működik?
Vagy hagyjalak ilyenekkel?

Kagyló!
Te kis képmániás!
Én már küldtem... :wink:

Gigi!
Tök jó a kép Doktorunkkal! És ne bánd, hogy felraktad!
Szeeegény Kemin! Jobban van? És Oli milyen kis tündéri gazdija.
Annyira édes az a gyerek. Biztos a figyelmes mamijának köszönhető..

Boszti!
Szia! Azt hiszed, hogy csak a kutyás vonalzóról emlékszünk rád?
Sőt, ha nem írod, lehet, eszembe sem jut.
Elhiszem, hogy padlón vagy! Ez nem csoda ennyi rossz után.
Legyen Timi és Wish a szemeid előtt. Neked is lesz ilyen cukorfalatkád!!
HAJRÁ!!

Jucikám!
Egy energiagyógyász és egy gurunéni között gyere írj!
Mindig imádok olvasni Rólad! :)

Timikám!
Hát persze, hogy látszik! Juj és nagyon-nagyon tetszik!

Kagyló!
Már itt is az ősz és indultok!
Neked is sok-sok drukk!

Beeb!
Ha nem nagy teher, írnál picit a szülés részleteiről?
Hogy feküdtek a babák? Neked is be kellett előtte feküdnöd?
A kórházban hogy bírtad a gyűrődést?

Inari!
A végén még beelőzöl minket Melbával?
Tök jó, hogy mindenetek megvan már. Mi még nagyon benne vagyunk, de többen is segítenek, így hamar meglesznek a dolgok.
A növekvő pociról jöhet az újabb kép! :)
Aranyos vagy! Hát szeretet, az van! No meg egy ágy már összeszerelve. Eleinte abba is beférnének.
De mostmár nagyon jó, minden nap haladunk egy icipicit.

Kata!
Itt is megírom, hogy sokat gondolok Rád és drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen és szó se legyen befektetésről!!

Ági!
Csak ilyen pozitívan tovább! Lehet, hogy neked a 6-os szám lesz a kedvenced.. :)

Szani!
Édes vagy!
Hát nekem minden tetszik a pocimon, csak a köldököm nem.
De ki nem tojja le, ha egy Panna és egy Luca lesz ebből a hasból, igaz?
A környezet tényleg szép, de azért nagyon ügyesek voltunk, hogy egy léc-, cserép- vagy szerszámdarab sem lóg be a képbe.. :Wink: :Wink:
Tényleg tiszta gumimaci volt Andriska! :) Nekünk is van UFO-fejű fotónk is..

Megjártuk dokinénit is!
Meg vagyunk dícsérve. Csajszik valahol 2000 gramm felett vannak. Sajna csak tippelni lehetett, mert már nem fértek a képbe.
Választottunk szülésznőt is egy barátném ajánlása alapján.
És kialkudtam, hogy "csak" 37+4 - kor kelljen befeküdnöm, azaz október 2-án.
Addig szigorú pihenés, nehogy előbb nyíljon ki a "Babatár" - ahogy Zuram becézget - mint kéne.

Nnna, én ennyi voltam.. mondtam, hogy nem leszek kevés....
Sok-sok puszi Mindenkinek!
réka és a Csajok
Vendég

Kép

Kép
Duddu
Húúú.... Kép nem semmi milyen szép nagy pocakod lett :!:
Csak ámulok és bámulok!!!! :lol:
Mennyi időd van még hátra?

kagyló

Sziasztok!!

Duddu lehet, igen,hogy a hatos lesza szerencsés, de reménykedjünk, hogy nem 6-os ikrek kiséretében!! :-)
Szép nagy a pocikád!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Pusza mindenkinek, nincs időm írni, de olvaslak benneteket!

Duddu
Szép poci!

Kép
übi

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök,hogy még élünk. :wink:

Timikém!
Juj,nagyon édes pocid van.Bizony LÁTSZIK ez már! :lol: :wink:
Vigyázz nagyon magatokra!

Wish!
Nagyon édi a babucid,Ti is vigyázzatok nagyon! :lol:

Eszter!
Tündéri ez a kutyus.Mi a neve? :)

Szani!
Mekkora már a herceged! :roll: nagyon szalad az idő,mindjárt Ti is szülinapoztok. :lol:

Réka!
Húúúú,jó nagy és szép pocakod van.Persze nem csoda két leányzó lakik ott bent. :lol: Csini vagy. :wink:

Melba!
Druszán is lassan kibújik már nincs sok hátra.Hihetetlen mennyire elszaladt az idő. :shock: Gondolom már várod nagyon és készül a babaszoba. :wink:

Fura látni doktorunkat újra. :wink: Megállapítottam,hogy ő se fogyot egy dekát sem. :lol: :lol: "Bocsi doktor úr. :oops: :wink: "

Mindenkinek sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaj elfelejtettem! :oops:

PETRA,RÉKA!
Nagyon boldog szülinapot kivánok Nektek! :lol:
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

csak egy gyors helyzetjelentés:

hétfőn megjártuk Apánkat, 2 óra várakozás után és egy kis beszólás után (tőlem neki) teljesen normális volt. Nagyon alaposan megnézte Kisbabát, tarkóredője totál jó, Csibike teljesen el volt ájulva a látávnytól, mert már evickélt, integetett, fogta a fejét, forgolódott. Következőre kamerával jön, igaz ettől Apánk nem volt túlzottan elájulva.
Holnap megnézzük a ásik dokit, és megyünk az istenhegyi Klinikára a vérvételre és újabb uh-ra (ez is benne van az árban, ami igencsak borsos, de a babáért mindent, és főkeg az amniót szerttném elkerülni.

Ja és betöltöttük vasárnap a 12 hetet, a napokban elkészítem a vonalzót is.

Melba, fogadjunk Te is ott voltál a férjeddel hétfőn délben??!! Annyira béna voltam, hogy nem szólítottalak meg!!!
lkt

na csajok ma 4 és 5 között megyek apánkhoz. Nem jön akkor még valaki??
Ági28

sziasztok, Ági, én is éppen ezért néztem be. Engem fél 5-re hívott. Ott leszek, ahogy a forgalom engedi. Akkor talcsizunk ismét :)

Kép

Kép
boszti

de jóóóóóóó én fél 4 körül indulok innen, szerintem fél 5 körül leszek én is ott!! :lol:
Ági28

nekem ma jött meg, így most is egy időben ciklusozunk. remélem ez mindkettőnknek az utolsó lesz egy darabig :):)

Kép

Kép
boszti

Hát jó lenne. Bár én ma vagyok a 4. napon. De hétfőn annyira megvolt, hogy valahogy nem akartam, hogy UH-zanak!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Timi, hánykor voltatok a Dévainál? Mi 3/4 1-re mentünk. Csak eléggé padlót fogtam, ennyi autót még nem láttam ott parkolni és nagyon rosszul lettem, mikor beléptünk és még állóhely sem volt... :cry: Arra törekedtem, hogy mielőbb bejelentkezzek, lemérjenek és kimenjünk párommal sétálni. Sikeres volt, mire visszaértünk, csak 1 ember várakozott. De ennyire béna voltam és nem láttalak??? :cry: Ne haragudj, olyan jó lett volna találkozni!!! No majd legközelebb. :wink:
De az nagyon örömteli hír, hogy ilyen klasszul sikerült méreckedésetek és már betöltöttétek a 12! :wink: Fényképet elfelejtettél mellékelni... Ideje lenne azt a vonalzót feltenni. Kíváncsi vagyok a mai tapasztalataitokra, majd mesélj, jó? Hova mentetek, vagy titok? Mennek a drukkok, de minden ok lesz a vérvétellel is! :wink:
Pihenni pihizünk, nem sok mindenre vagyok már használható. Babasarok van, babaszoba jövő nyáron lesz. Nemsokára fotózom, de még most jönnek az alkotásaim a falakra. Remélem, kivárja még pocaklakónk. :wink:

Ági, Boszti, de jó, ismét szurkolhatunk Nektek! :wink: Megy a sok energia!!! :wink: Boszti egy kicsit jobb már a kedved, hogy kezdhettek?

Duddu, óriási pocid van! :wink: Persze kell is két ekkora leányzónál. :wink: Gratulálok, szépen növesztgeted őket! :wink: Aludni még tudsz ekkora pocival?
Nekünk okt. 2. a kiírt időpontunk... Csak azért lenne jó a szept. 30., mert az szombat és ugye akkor ráér a Dévai. Gyorsan repül az idő, mi?

Hát Dia, tényleg hihetetlen az idő rohanása. Még csak most hitetlenkedtem, hogy én is tudok kétcsíkosat produkálni... Nagyon várom persze a nagy találkozást, izgalmas, de még szeretnék várni egy kicsit, hogy tényleg minden készen legyen. Bár a babasarok már fogadóképes. :wink: De hát Domi is most született, nem, aztán mindjárt két éves lesz!

Kagyló, hamarosan Neked is ekkora pocid lesz, majd meglásd! :lol: Velem még Elevitet szedetett Dévai.

Wish, ugye minden ok, csak pihizel? :wink:

Inari, húha, szépen növöget Annácska! :wink: Igazán mutathatnál már egy pocifotót is ezek után! A hidegfront gázos volt nagyon, de megúsztuk. :lol: Felújításból nyílászáró csere van hátra, napokon belül meg kell érkezniük... Már nagyon várom. A többi terv kész van. :wink: Babaszoba hogy áll?

Judit, a beszámolódra nagyon kíváncsiak lennénk, nagyon várjuk... :wink:

Velünk minden ok, méhszáj zárt. Méhösszehúzódások ctg szerint is vannak folyamatosan, szinte állandóan keményedek. De hát ez így is van rendjén. :wink:

Mindenkinek sok puszit és sok napsütést küldünk!
Melba

KépKép
melba

Sziasztok!
Melba!
Bizony,bizony,májusba már ovi beíratkozás lesz. :roll: Hihetetlen,hisz még csak most született. :lol: Én is szeptember 30.án születtem. :wink: :lol: Jó lesz ez a mérleg druszán nagyon! :lol: Pussz

Kép
Kép
lldicsi

DUDDU HÍRADÓ:

"Örömmel tudatjuk, hogy 8:11 és 12-kor 2280 és 2320 gr-al császármetszéssel világra jöttünk! Szüleink szerint gyönyörűek vagyunk! Üdv: Panna és Luca"
Vendég

Szasztok, Sanyi vagyok, Dudu férje.
Hát, elérkezett a nagy nap, ma hajnal 4-kor elindult a dolog. Kissé előbb mint vártuk, de hát ilyen az élet, a babák úgy gondolták, ideje kinn is körülnézni. :)
4-kor ébresztő, doki felhív, kórházba be. Megnézték az ügyet, mondták, hogy itt 24 órán belül babák lesznek, és mindenképp császár, mert az egyik farfekvésű. Sajons mivel még nem töltöttük be a 35. hetet, az eset koraszülésnek minősül, így átirányítottak minket a SOTE I-es klinikára, mivel ott van intenzív osztály.
7:45 körül elkezdték a műtétet (én benn lehettem és fotózhattam - igaz csak fejvégnél, de nem nagyon bánom :) )
8:11-kor született meg Panna, 2320 grammal, 8:12-kor pedig Luca, 2280 grammal. (vagy fordítva? ebben nem vagyok biztos :D )
A résztvevők közül mindenki jól van, a kicsik egyelőre inkubátorban (a kórházban azzal biztattak, hogy jól vannak, és nem sokáig lesznek az intenzíven). Dudu pihen, estig még a fejét sem emelheti fel.
Egyelőre ennyi, majd még jelentem a további eseményeket.
Sziasztok,
Sanyi :)
Vendég

Drága Réka :) , Sanyi :) , Luca :) , Panna :) !!!

Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!!

Mielőbbi megerősödést, sok tejcsit és csupa csupa örömöt!!!!

Millió Puszi: a Zuxx család

Csajszik!
Mi jól vagyunk, de alig élek, netezni nem sok időm van. Szokunk a napi egy dél utáni alváshoz és az éjszakai nem felkelésekhez, illetve nem szopihoz (szintén éjszaka). Úgy örülök, hogy minden babó jól van, növöget szépen.
Mindenkit puszilok, a hírek azért mindig eljutnak hozzánk is!!!

Hihetetlen de mindjárt egy évesek leszünk mi is!!!

Csók
enigma
enigma

Hú, micsoda hírek! :lol: Sikerült megkönnyeznem...

Sanyi, szívből gratulálok Nektek! Kívánom, hogy mielőbb otthon lehessen négyesben a család nagy boldogságban!!! Sok-sok tejcsit és sok-sok örömöt kívánok Nektek!!!

Fotókat is kérünk ám! :lol: Nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben Veletek!!! :lol:

Dia, akkor ez a szept. 30. jó nap lesz nagyon! :lol: Remélem, a mi babánk is így gondolja. Bár Duddu után ki tudja? :roll: :wink:

KépKép
melba

Dudduék nagy nagy gratula!!! Biztos édesek a babák!! Vigyázzatok magatokra és rájuk is nagyon nagyon. :-)
Ági28

Na erre kell megérkeznem!

Duddukám,
Mit mondjak, csak emlékezz vissza én szeptember 19-re mondtam Neked, erre meg hamarabb kipottyantod a bébiket!
Nagy gratula a kis jövevényekhez!
Végülis megjártátok dokinénit is érdekes, hogy nem látott hétfőn semmit a Babatár nyílásáról-vagy az ő keze van a dologban, szóval azért van valami összefüggés, és csak azt tenném hozzá, hogy most ahogy benéztem ellenőriztem a Wish-féle táblát, és pont azt számoltam, hogy mindjárt betöltöd a 35. hetet, végülis majdnem.

Sanyikám,
Nagy gratula Neked is, nagyon ügyesen végig csináltad a terhességet! Ja a vonalzó a neved alatt azért nem gyenge! Ha teheted majd képet rakj fel a kiscsaládodról! Remélem felkészültél a női-fogatra rendesen!

Drágáim,
Nem tudok most szóhoz jutni nagyon örülök, hogy 2 földlakóval bővültünk, de ezzel egyidejűleg 2 szabad gólya van a levegőben, tessék integetni vadul!

Ági kezeket a magasba!

Ja és nem feledni, hogy „Napról napra jobban vagyok, embrióim megtapadnak karácsonykor együtt ülünk a fa alatt!”

Igyekszek írni!

Kata,
Hol vagy, nagyon izgulok, hogy minden rendben van Veletek!

Csóközön Drágáim,
Farkasok J
farkasok

Kedves Réka anyuci és Sanyi apuci!!!

Szívből gratulálok Panna
és Luca baba megérkezéséhez!!!
Sok tejcsit a babáknak és nagyon jó egészséget mindenkinek a családban!!!
hajnesz

Duddu és családja: sok boldogságot!! :):):)

Kép

Kép
boszti

boszti integessünk szorgalamasan azokanka a gólyáknak!!! :-)
Ági28

Bocs lányok!

DUDU!!! nagyon sok boldogságot, egészséget és - gondolom ez is kell - sok-sok energiát kívánok mind a négyötöknek!

(babaprojektes topikból)
Vendég

Ági: mikor farkasok mondta, hogy van két szabad gólya, egyből kettőnkre gondoltam. :)
bocsi minden gólyavárótól, de tényleg ez jutott először eszembe.
szóval nekem mind a két kezem a magasban lebbent... :)

Mikor indulsz?

Kép

Kép
boszti

szerintem kb 20-25 perc mulva. Én is integetek, hülyének is néznek a kolleganők!! :-)
Ági28

Luca :) és Panna :)
Isten hozott benneteket ebben a világban. Legyetek mindig nagyon boldogok.
Réka :) és Sanyi :)
Gratulálok, ügyesek voltatok. Úgy tűnik flottul ment minden. Remélem minden zökkenőmentes lesz innentől is és nemsokára már otthon lesztek.

Sok-sok puszi nektek!

wish

Duddu család!

Gratulálok a babók születéséhez, örülök, hogy minden rendben. Pannának, Lucának és Rékának erősödést kívánok. Sanyi, kérünk képeket, amint lehet. Sok boldogságot nektek!
roxal

Duddu :D ,
szívből gratulálok, sok tejcsit és jó egészséget Nektek!!!

Erika
(Istvános topik)

Kép
Kép
Kép
ilba

Réka :D
Kép
Hatalmas gratula nektek!!!!!! Pihenj sokat, aztán mindent bele!!!

KépKép
gigi28

Gratulálunk a kisbabákhoz
"Nem is olyan picike,
csak a lába, a keze,
csak a füle, csak az orra,
nyaka, térde, könyöke.

Tejet iszik reggel,
tejet ebédel, vacsorál.
Nappal mindig alszik,
éjjel néha sírdogál."

Isten hozott: Luca és Panna :!: :!:
Kép

kagyló

sziasztok
Megjártam Dévait. Még kettő leletem van hátra. Megcsinálta a rákszűrés és a clamydiát, majd hívnom kell az eredmény miatt. És végül ha megjött mennem kell hozzá. Ha jók lesznek amit a mai nap folyamán csinált, akkor indulunk menstruáció után. WISH
Nagyon úgy néz ki, hogy neked lesz igazad...
Hogy vagy?
Duddu
SZUPER!!!!!!

kagyló

Sziasztok!

Miután telefonon én is értesültem a nagy hírről, nem bírtam ki, hogy ne üljek ide egy kicsit, bár Rékáéknak sms-ben is gratuláltam gyorsan.

Szóval:

[color=red]Kedves Dudu család, itt is tiszta szívből gratulálok nektek párommal egyetemben! Hihetetlennek tűnik, hogy tegnap még hosszan csicseregtünk telefonon, semmi jelét nem mutatták a lányok hogy indulnának, erre pedig éjszaka... tessék! Természetesen jól meg is sirattam az eseményeket... :roll:
Tudom, érzem, hogy jól lesznek a lányok, semmi baj nem lesz hogy kicsit korán jöttek! Erősek, nagyok, ti pedig nagyon fogtok róluk gondoskodni, vigyázni rájuk! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek![/color]

Rólunk csak néhány mondatnyi info: továbbra is szigorú ágynyugalmat kell tartanom. Az állapotom nem nagyon változik, egyik nap jobb, a másik rosszabb. Van hogy három-négy keményedésem van egy nap, van hogy tíznél abbahagyom a számolást... az utóbbi állapot igen elkeserítő. :cry: A nagyon csúnyákból szerencsére négy volt "csak" a kettő hét alatt. A Jánosos leletből kiderült, hogy van vmi fertőzésem, arra majd Dévaitól kell gyógyszert kérnem. Hozzá pénteken megyünk. Hát ennyi. Nem akarok panaszkodni, elég megterhelő a sok fekvés, főleg lelkileg és akkor a legrosszabb, ha úgy érzem, nem is használ... de a babáért kibírom. Ő a legfontosabb. És ő bizonyára jól van, mert nagyon aktív a kis drágám. Kisfiam. :wink: Ha hiszitek, ha nem, lassan a neve is meglesz. :lol:

Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Édes Drága Dudu, Sanyi, Panna és Luca!

Hát Ti aztán tudtok meglepetést csinálni!!! Lányok! Nagyon sok szeretettel üdvözöllek Benneteket ebben a szép földi életben, kívánom, hogy legyetek igazán szép Család!!

Kép

Hamarosan jelentkezem az én mai napommal is, a lényeg, hogy elkészült Pap Baba első dvd-je, ahogy illegeti magát, és a vizsgálatok szerint minden ok!!
lkt

Éreztem, hogy ma feltétlenül be kell néznem :lol: :

Szívből gratulálunk Rékának és Sanyinak!

Bocs, hogy csak ritkán jövök, de valahogy nem jut időm semmire. :roll:

Természetesen az éppen akciózóknak szurok, szurok.
Kismamáknak kitartást, most aludjatok, mert később...hajjaj. :lol:

loihi

Duddu család!
Szívből gratulálok!Sok tejcsit és jó egészséget kivánok! :lol: Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szisztok csajok!!

NA megyünk tovább, de Dévisz nekem már a lombikot ecsetelte, mire észheztérítettem, hogy ez a 6. inszem sikerűlni fog.
Sajnos a Clostyt beszüntették, és helyette egy olyan gyogyót kaptam, amit csak a déliben lehet kiváltani, ha szerencsém van. Szerencsére ma reggel sikerűlt kiváltani, úgyhogy túl vagyok a gyogyón, szurin, mindenen!! :-) Ja és hétfő UH:.
Ági28

kagyló: megkérdezhetem, hogy mennyit fizettél a rákszűrésért és a clamydiáért? jöhet priviben is

Ági: írtam neked mélt.

Kép

Kép
boszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?