Sziasztok Lányok!
Akkor most én jövök...... sikerült végre a végére érnem a sok írásnak, nem mondom, ti aztán jelen voltatok!!!
Bodzi
Sajnálom a "bajod", hajrá a köv.-re!
Fanny
Jó a tábla, tetszik. Fiadnak jobbulást kívánok, neked pedig kitartást. Ezek a tünetek, amit írtál, valóban lehetnek a beágyazódás jelei.
Angyalkrisz
Már csak két nap?!? Jaj, de izgi

, bizonyára a hasfájást már csak beképzeled magadnak!!!! Drukkolok, hogy igazam legyen!
Kata
Nagyon édes az uh-képen a két kis pöttyöske.

Családodnak és neked is mielőbbi gyógyulást kívánok! Vigyázz magatokra.
Meriann
Kösz a privit, én is ugyanazt kívánom neked is!

Azt a "gyomorbajt" pedig remélem belülről irányítja valaki!!!!!

Ezek a tünetegyüttesek egyszer már nálam is jelen voltak, de csak pszichésen. Te ingáztál? (nem emlékszem, bocs) Babáról én is szoktam álmodni, ámbár szerintem ez a túlzott baba iránti vágyat jelenti. Már csak 1 hét és kiderül. Drukkolok++++++++++++
És mi van a gólyákkal? Én meg egész nyáron "beléjük botlottam".
Tímea
Neked is küldöm a drukkolóenergiáimat. ++++++++++++++++
Azt hiszem,
én is veletek együtt haladok. És képzeljétek: nekem is
kilengett az inga a pocim felett. Körbe-körbe járt. Aztán utána már fiút is jelzett

, ezért most kiváncsi leszek!
Fioona
Itt az idő!

Nagyon várjuk a kétcsíkost! Ha még vársz pár napot, légyszi állítsd át a vonalzót, mert holnaptól már megtéveszt minket.
Ez a kis kép nekem is tetszett, lehetne tényleg a logonk.
Cmg, Vani
Üdv. a topicban! Mielőbbi babásodást nektek is!
Cmg
A sok idegeskedés, és izgalom valóban gátolja a teherbeesést, ezért én is azon a véleményen vagyok, hogy egy olyan orvosra bízd magad, akiben tökéletesen megbízol, és a segítségével teljesen tudatában leszel annak, hogy mit kell tenned. A ciszták összeesése jó jel lehet, de mindenképp a kivizsgálása javasolt, mielőtt nagyobb bajod lenne ebből kifolyólag. És valóban.... ha az orvos terhességet javasol, komolyabb gond nem lehet... Ez éltessen, és hidd el, mielőbb bekopogtat a gólyanéni hozzátok.
Vani
Szegénykém, sajnálom azt a "pozitív teszt után megjött" - történetet. Biztos nem lehetett könnyű. Ez hogy is volt? Lehet, hogy átfutottam rajta, de nem emlékszem ilyenre, hogy írtad volna. Végül is volt baba, vagy csak hcg-szintet mutatott baba nélkül? Bocs, hogy felszakítom a sebet.
Kívánom, hogy többször ilyet ne kelljen megélnek, mármint hogy az a két csík legalább 9 hónapig elkísérjen!!!!!
Adrienn
Pusz-pusz, vigyázz magadra, és aludj, amennyit csak tudsz! Várjuk az uh-képet.
Agota
Örülök, hogy komolyabb tüneteid nincsenek, és hogy jól vagy. 5 hónaposnak látszik a hasad? Ezzel nem vagy egyedül, anno én is ilyen voltam. Legalább előbb mutogathatod. Én legalábbis büszke voltam rá, abban a pár hónapban is.
Én is küldenék neked képet, ha megtennéd, hogy lekicsinyíted, és segítesz feltenni, hálás lennék.
Köszi előre is.
Akkor most rólam pár szó:
Szóval, nekem is kilengett az inga. Ez már félig jó jel, nem? Majd meglátjuk. Amúgy fura, mert még egy hét van, de már most úgy érzem, mintha meg akarna jönni.....

meg úgy feszül is a hasam, étvágyam csökkent (persze ebbe a munkahelyi stressz is belejátszik sztem), álmos vagyok mindig, meg ilyenek.
Na mindegy, izgulok együtt a sorstársaimmal.
Benita
[/b]