Nagyon-nagyon köszönöm a sok gratulációt! Bocsánat, hogy nem személyesen közöltem, de tudtam, hogy ma nem fogok beérni a tábla előtt, és írtam Anikónak, hogy tegyen be (Anikó! Köszönöm szépen!)
Számomra is hihetetlen a dolog, főleg azok után, hogy teljesen leírtam ezt a hónapot, mert azt hittem hogy nem volt pé-m. Persze, csütörtökön már tudtam, hogy volt pé-m, mert el kezdtek feszülni a cicijeim, de zebrásodásról álmodni sem mertem. Pénteken mensis tüneteket éreztem, szombaton reggel pedig apró szurkálásokat, ami után nekem 1-2 órán belül mindig megjön. De nem tette, sőt vasárnap sem, és tegnap sem. De még mindig nem sejtettem semmit, addig amíg a tegnap délutáni nasim után el nem keztem émelyegni. Ekkor lettem gyanús magamnak és elhatároztam, hogy veszek két tesztet. Azt már nem részletezem, hogy mennyire remegtem a pililésnél, csöpögtetésnél, stb. (eddig még egyetlen tesztelésnél sem), de főleg, amikor átfolyt és halványan rögtön kijött a második csík is. Aztán persze egy percen belül jó erős lett. Reggel megismételtem, és akkor még sötétebb lett a csík. Hát így történt. Én pedig csak ámulok, és nem tudom felfogni. Ennyi várakozás után!!!
Most már csak azért imádkozom, hogy velem maradjon végig.

(kenguru) vagy hordozókendő?

Természetesen lehet Őt nem szeretni... , lehet véleményt alkotni... Részemről a megitélés pozitív, mert ember tudott maradni! Nem kapta el a gépszíj, példás családapa, soha semmilyen botrány... jótékonyság (gondolok itt pl a cunami idején felajánlott 10 mill dollárra stb) és persze az eredmények... De nem szaporítom, mert nem szeretnék botrányt
Kiket kell javitanom???Segitenétek!!!