Sziasztok!
Jöttem ám! Így negyed tizenegy táján lepancsiztam, megmostam a búrámat, és itt vagyok.
Ma mozgalmas napom volt: reggel vasaltam (nagy "anyázások" közepette, délután anyós, DM-ben vásárlás (most akciós ott a Gabi duopackos popsitörlő, ami 849, és kuponnal ugyanennyiért vettem Petinek egy 28 db-os Baby Soft maxi pelust), gyógynövényes, Tesco.
Utóbbi helyen a barátnőmmel és a kislányával voltunk, érdekes módon, mindketten csöndben voltak a séta és az ezzel egybekötött vásárlás alatt.
Peti ma jól bemutatkozott a dédszüleinek. A mamám ebédeltette, és Peti a kaja felénél úgy döntött, hogy berág... Tatám hosszasan ecsetelte, hogy milyen vörös volt a gyerek feje, meg hogy csupa víz lett, na én ezekkel maximálisan tisztában vagyok.

Aztán egy óra elteltével (Peti alukált egy keveset) sikerült megennie a kajcsija másik részét is.
Szerintem az volt a gond, hogy ma nem bömbizett itthon...ugyanis tényleg az van ezek szerint, ha itthon visít, akkor mamáméknál minden OK, és ugyanez fordítva.
Encus, na végre! Épp most néztem be az MSN-re, de nem vagy fent, már gondolkoztam, hogy holnap felhívlak, hogy egyáltalán élsz-e még, jól vagytok-e, stb.
Képek szuperek, ahogy nézem, Maját még nem érdekli a modern technika. Mondjuk kicsinek Petit se érdekelte, de mostmár ha mozog a kurzor pl., akkor akkorára nyílik a szeme, hogy csak na.
Doren, a zöld Bip tényleg jó illatú, én is szeretem, régen a rózsaszínnek volt ilyen (az akkori "párom" ilyet használt, és beleszerettem).
Petinél a hasnyomkodásnál maximum egy kicsi kajcsi jön vissza, a pukihoz már nem kell emelgetni a lábát.
Egyébként lehet, hogy lassan megint én is fodrászhoz fogok menni, nekem is jönnek ki a hajszálaim, és megint előjött az, ami kb. kéthavonta szokott: kb. kétnaponta muszáj hajat mosnom, mert annyira zsíros és kezelhetetlen lesz a frizurám.
A képek nagyon édesek, szerintem kérjetek juttatást a fogkrém gyártójától. Ja, és Virág és az unokatesója szerintem kiköpött másai egymásnak.
Ilyen, ki van az ágyacskámban című képem nekem is van, íme:
Pil., ha nem írtam volna, pizza nekem is OK, csak legyen a kezed ügyében szombaton egy papír, hogy eldöntsem, mit egyek. Mert ugye most hiába gondolok ki akármit is, nem biztos, hogy szombatig is ugyanazt fogom kívánni...habár nem nagyon kéne semmit kívánnom, lassan, de biztosan megint 80 kg leszek.
Gombi, nekem a barátok terén szerencsém van, mert igazából nagyon kevés van, és aki van, annak nagyrészt van gyereke, vagy tervezik... Egyébként majd lesz kutyából szalonna, csak győzd kivárni.
A dokikkal, remélem, most jobban jártok.
Macsek, új tudományhoz gratula. Peti is szereti magát nézni a tükörben (ill. azt látja, hogy ott mozog valami, és azt élvezi, és kacarászik, ha épp olyanja van).
Ilyen semmisejó korszakai Petinek is vannak, kb. két hete az a módi, hogy egy idő után megunja, hogy kézben van, és le kell tenni. Addig meg állandóan ringatni kellett. Na meg van egy imádott pozitúrája, ha kézben van, úgy kell fogni, stb.
Jó, amit küldtél. A biztonsági övet én a mai napig csak akkor kapcsolom be, ha kiérünk a városból, vagy ha én vezetek (akkor mindegy, hogy hol vagyok).
A fürdetőkrémmel nekem nincs bajom, már kitaláltam, hogy hogyan nem marad egyben.
Nekem is van választásom a kontroll és a tenti között, de a választás nem rajtam, hanem a páromon múlik, őrá viszont általában igaz a "mondás".
Én tudok hason aludni...csak nem szeretek (nem is szerettem).
Nálunk a fagyasztóban csak kaja van (kivéve az "anyóstejcsit").
Érzéketlen tuskó vagyok, ritkán sírok, viszont tény, hogy egy sárkány veszett el bennem, csak tüzet nem okádok.
Az átöltözést egyelőre megúsztuk, és még a sütőtök folt is kijött a ruhából, pelusból!
A nyögve szarásról annyit, hogy Peti épp kb. háromhós kora után nem sokkal szokott le róla, mostmár halkan is megy, szóval most sunyi.
A körömvágással sincs egyelőre gondunk, habár az tuti, hogy nyugiban kell lennie, mert ha egy kicsit is nyűgös, akkor egy kész örökkévalóság, mire befejezem.
Klauszka, Elizát isten éltesse hófordulója alkalmából (nekünk még 12 nap).
Enyim gyerek is húzza fel magát a félig ülő helyzetből, nem tudom, mi lesz. Habár neki még csak az oldalra fordulás megy...
Enyém gyerek 3360 grammal született, és szerintem ennél most cirka 4 kilóval több. Nem vészmadárkodok, de nem kevés ez a hízás négy hónap alatt? Mert ugye elvileg egy hónap alatt kb. 8-900 grammot kéne hízniuk, és Eliza kb. ennek a felét szedte fel...
A kúp, amiről írunk, az lázcsillapító kúp, elvileg nektek is kéne, hogy legyen otthon.
Katus, elárulok egy nagy titkot, a bablevesben én csak a lényeget szeretem, a husi nem mozgat benne.
Venczkone, hozzánk mindig lehet csatlakozni!

Üdv köreinkben, és gratula a két gyerkőcköz.
Zsu, én rászoktam arra, hogy szinte mindig csak a tanácsadás második felére érek oda, de ha nem ekkor, akkor sem biztos, hogy kezdésre megyek, mert akkor mindig sokan vannak. Korábban meg nem megyek, mert akkor még betegek vannak, és nem szeretném, ha Peti összeszedne valamit.
Holnap után is kb. tizenegy táján fogunk elindulni, remélem, most nem kell annyit várnom, mint négy héttel ezelőtt.
Lreta, emléxem, mit mondott Inci, de akkor asszem el kellett volna bújjak valahova a gyerekkel, hogy áttöröljem citromlével. De mindegy, majd meglátjuk, holnap nem viszem ecsetelésre, majd csütörtökön szólok a dokinéninek, hogy a szuri előtt kenje be neki (mert utána, ha nekikezd bömbizni, akkor kissé érdekes lenne).
Ma Peti is taknyos volt, most fordult elő először, hogy az orrszívó tartályába is ment valami.
Látom, Noémi is érdeklődik a telefonok iránt, Petinek is nagyon tetszik az apjáé.

A babahoroszkópja szerint telefonbuzi lesz, hát kíváncsi vagyok, az apja telefongyűjteménye meddig lesz ép.
Reni, már beszéltünk a kúpról, és ahogy emlékszem, a végén az lett, hogy ha kell, akkor adjunk. Szerintem a kettő alapból sok és felesleges is. Nekünk mondjuk eleve fél kúpot mondott a dokinéni, én annyit is adtam a hőemelkedésére, és nem volt semmi gond.
A felrakást egyébként Peti nyugis és vigyoris perceinél végeztem el, amikor kellett, és a legutóbb még vigyorgott is. A lázméréssel is ez van, nem szól egy szót sem.
A Panadolban én nem hiszek, nálunk senkinek se ér kakit sem...
Peti szerkója haláli, kis macsó!
Norwell, a mi védőnénink is kérdezte, hogy a feneke tiszta-e, én még nem vettem észre rajta semmit. Azt, meg, hogy ki mit mond...majd kiderül.
Tesóprojekt??? Jó korán! Nekünk min. két év, de nekem ez így tökéletesen megfelel.
Terhesség előtt az én cytológiám is P2 lett, de passz, hogy mi a fenét jelent, de nekem nem vették le újra. Ha legközelebb dokinál leszek, lehet, hogy megbeszélek vele egy kenetvételt, mert ugye az előző még tavaly februárban volt.
Nyanya, Peti is későn alvó, viszonylag...én így későn jövő vagyok.
Na mára ennyi, mert már negyed tizenkettő!!!
Ági