A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Leone, lányok Kép

Megvan. ITT írja, hogy a 14.napig kell inni a teát. Szerintem nemcsak a 28napos ciklus esetén, hanem minden esetben.

puszi
Nikie
nikie

Jó reggelt LányokKép

AndiKép
Kíváncsi vagyok az eredményedre, ha megvan írd meg jó ?

LauraKép
A PG53 nem túl megbízható szerkentyû. Nekem is van, de ha kicsit több nyálat teszel rá, vagy reggel megnyalod és csak este nézed meg akkor is kikristályosodik, és páfrányos lesz. Nálam például nem mindig mutatta ki az ovulációt, pedig volt. Igaz a Corax drágább, de megbízhatóbb. Mondjuk a barátnõmnek sikerült PG53-al teherbe esni.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!
A férjemnek említetem, hogy hétfõn minitalira megyek erre úgy elkezdett nevetni, hogy majd megpukkadt és azt kérdezte, hogy lehet ilyen szót kitalálni. Aztán késõbb a 3 centis hajába tette a kiskacsás csatomat és azt ismételgette, hogy "megyek minitalira". Szóval nagyon tetszett neki.KépKép
HURKI:drukkolok, hogy hamar elvigyék a portékátokat, 2 hét még tényleg nem nagy idõ, bár annak idején, amikor árultam a lakásomat énis hosszúnak éreztem (azrán a 3. héten megvették!).
Tudtad, hogy a férfiak hülyeségmirigye kisebb dinnye nagyságú és a nyakukon viselik?Kép
LAURA: annak idején (a régi szép idõk!) fog.gátlásra próbáltam használni a PG53-at, de eszerint egy hónapban max 5-6 napig akciózhattunk volna, mert folyton páfrányos volt. Úgyhogy lettünk róla (a PG-rõl, nem az akciókrólKép).
NIKIE:hogy vagy? Kell szedned valami bogyókat?
ANDY:sajnálom a hõdet, jó hogy nemsokára többet fogsz tudni.
KARMEN:tényleg jó volna a táblicsku, mert már magam sem tudom hányadik cn-en vagyok, hát még azt, hogy kinek kell drukkolni.
CATEYE:hányadikán lesz a "nagy nap"?
Virág
Virág

Jó reggelt lányokKép

Eddig is tudtam, hogy szuper pasi a férjem, de most már papírunk is van rólaKépKépKép
mennyiség: 3ml/120millió, tehát 40millió/ml.
80% ép, érett
pH: 7,4
motilitás: 60%

Az asszisztensnõ szépen felírta egy kis papírra, hogy milyen vizsgálatokat javasolna (naná, hogy nekem).
Fel is hívom a dokimat és megbeszélem vele.
Mit gondoltok, fog ragaszkodni a 3 havi hõgörbéhez?
Timici: mégegyszer köszönöm a segítséget, tényleg tök normális volt ott az asszisztensnõ.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JOVI:óriási gratuláció a férjednek!Kép
Virág
Virág

JoviKép
Hát szuper csõdör a férjed az eredménye szerint, ehhez gratulálokKép Szerintem nem fogja kérni a 3 havi hõgörbét, de lehet, hogy jobb ha nem is viszed. Ha látja, hogy felmegy 37 fölé lehet, hogy nem küld el hormonvizsgálatra. Kicsit szerintem érdemes lódítani Nekik, mert különben nem foglalkoznak úõgy Velünk.

VirágKép
Október 2, a lapar idõpontja, de elõtte még hétfõn megyek a minitalira. Remélem ott egy kicsit feloldódom köztetek, mert kellõen be vagyok tojva. Az én férjecském is szokott a babanettel húzni, de jókat röhögünk rajtaKép

Puszi
CatEye

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye: az a baj, hogy a dokim nagyon is jól tudja, hogy mióta nem védekezünk és már nem tudok lódítani neki.
Most jobban átgondoltam a dolgot és asszem decemberig várni fogok. Addig van (a mostanin kívül) két ciklus, az egyiknél, ha a számításaim nem csalnak, épp a költözés elõtti agybaj lesz, a másiknál meg már az új kecóban fogunk lakni.
Asszem nem szabad sürgetni sem a HSG-t, sem más, mûszeres vizsgálatot, hormonproblémám meg nagy valószínûséggel nincs.

Köszi a gratulákat, de, ha nem haragszotok, nem adom át. Az én férjem totál kiakadna, ha megtudná, hogy közhírré tettem az intim részleteit az életünknekKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Lányok,

meg tudnátok mondani, hogy hol lehet spermavizsgálatot elvégeztetni? Szívesen elküldeném a férjem. Nagyon kiváncsi lennék az eredményére.
Tudna valaki segíteni, hogy kihez lehet fordulni ezügyben, mennyibe kerül stb? Lehet, hogy már egyszer leírtátok, de nem minden nap olvasgatlak benneteket.

Elõre is köszi a segítséget.

Nati
nati

CateyeKépVirágKép
Nekem az a tapasztalatom a PG53-mal, hogy tulajdonképpen pont a ciklus közepe felé mutat páfrányokat de elég sok napon keresztül. Engem azért megnyugtatnak a páfrányok, mert egyszer volt egy olyan ciklusom amikor nem volt semmi, akkor lehet, hogy nem volt peteérésem. Fogamzásgátlásra nem igazán jó szerintem.
JoviKép
Gratulálok a férjed jó eredményéhez!

LányokKép
Engem is érdekelne, hogy mûködik a matyivizsgálatKép, mert a férjem attól fél, hogy majd megfogdossák a micsodáját. Kép Ilyenrõl nincs szó ugye?

Laura
Laura (laura2)

SziasztokKép

Reggel óta próbálok csatlakozni, de csak most sikerült.Kép

Van valami JÓ HÍRETEK, amirõl esetleg lemaradtam volna?Kép

Sajnos táblicskut nem találok, így nem is igazán tudom, ki hol tart a ciklusában, de remélem, hamarosan összejön a babus többünknek isKépÉn a 32. napon vagyok, a hõm ma is 37,00 volt. Biztató, nem?KépKépKép

Velem csak rossz dolgok történtek az utóbbi napokban. A kedvesem munkanélküli lett, felszámolják a céget. Egyre inkább arra gondolok, valamilyen nagyobb városba kellene költöznünk, mert itt nem lehet boldogulni.KépKépKép Azzal vigasztalom magam, úgysem szerettem, hogy azon a helyen dolgozott, met mindig kikészült idegileg.Hátha jobbat találKépKép

Edit
Edith

Jovi!
Szuper a férjed eredménye.Kép Szerintem is várjál még. Mennyi ideje nem jött össze a baba?

Cateye!
Nagyon fogok neked szorítani jövõ héten. Ne félj!
Majd megírom a hormoneredményemet pénteken, mert csütörtökön nem leszek.

Virág!
Jópofa férjed van.Kép

Puszi

Andy
Andy

NikieKép

Tudod már a hormoneredményed?
Sajnos lemaradhattam a dologról, biztos írtad már. remélem, minden rendben.

Edit
Edith

Sziasztok, itt vagyok! Ezt a bénát Kép annyira de annyira balfék vagyok, olyan jól kitaláltam, hogy negyedeket fogok szedni annak ellenére hogy a doki felet mondott, vacsi közben be is szedtem, hajnalban meg is világosodtam, hogy a negyed az pont a fene annak mint amit beszedtem, szóval felet vettem be, hihetetlen vagyok Kép na de semmi bajom, remélem nem jön a hányinger?
minitali most hétfõ hol mikor? Persze megyek. Kép
Jovi, micsoda pasi! Kép Veled sincs semmi baj, csak türelmetlen vagy, nyugi nyugi, hamarosan lesz, ahova 2-t adott adja a 3.-t is! Kép
Hurki Kép
hurki

Andy: március óta próbálkozunk. Volt benne pár olyan hónap, mint a mostani (a férjem az esélyes napokon utazik elKép).
Laura, Nati: ha bp.-en laktok, sok helyen végeznek ilyet. A férjem a Schöpf-Mérey kórházban volt. Nem fogdosták megKép Timici írta le az adatokat, megpróbálom idemásolni.

/red{Schöpf Mérei Kórház
Bakáts tér 10. 3.emelet balra
Keszthelyi Zsuzsa
tel:476-4400
7.15-13.00-ig

A vizsgálat elõtt oda kell telefonálni, akkor elmondják, hogy 4 nap házaséletszünet kell, utána az 5.napon reggel kell menni. Mi ott adtunk mintát, ha esetleg vinni szeretnétek arra kérdezz rá, hogy s mit kell.}

Mi vittük a mintát, a hölgy azt mondta, hogy egy órán belül érjünk oda vele. Nem mondtunk semmiféle orvos nevet, a férjemnek mondtam, hogy nézzen butánKép Szal, semmi gond nem volt.

Megfogdosás az andrológián van, ahol egy urológus-andrológus szakorvos vizsgálja meg. Egyébként, mi az a kis kukifogdosás pl. egy HSG-hez, vagy akár egy egyszerû kacsás vizsgálathoz képest???Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Na, jól elszúrtamKép
Így akartam (remélem, mosmá sikerál)
<FONT COLOR="ff0000">Schöpf Mérei Kórház
Bakáts tér 10. 3.emelet balra
Keszthelyi Zsuzsa
tel:476-4400
7.15-13.00-ig

A vizsgálat el&otilde;tt oda kell telefonálni, akkor elmondják, hogy 4 nap házaséletszünet kell, utána az 5.napon reggel kell menni. Mi ott adtunk mintát, ha esetleg vinni szeretnétek arra kérdezz rá, hogy s mit kell.</FONT>

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi!
Nyugi még nincs nagy vész, mert ha 1-2 esélyes hónap elszállt közben akkor még nem nagy idõ és még összejöhet segítség nélkül is.

Edith!
A hõd most szépen felment és tényleg biztató.Kép
Sajnálom hogy a férjed munkanélküli lett. Remélem hamarosan talál másikat. Már nagyon rég volt zebrás tesztünk, valaki elkezdhetné. Lehet hogy pont te leszel!Kép

Andy
Andy

Siasztok!Kép
Ma jár le a Norcolut-kúrám.Mit gondoltok,hány nap múlva fog megjönni?Már arra gondoltam,ezt az utolsó szemet be sem veszem - milyen türelmetlen az ember!...
Andy,tényleg jó lenne egy csomó csíkozódás!Sõt az igazi az lenne,ha megszüntethetnénk ezt a topicot...Hajrá lányok!!!
krisztinke
krisztinke

AndyKép

Remélem, marad még egy darabig. Egy kicsit reménykedek ámKép
Köszi a biztatástKép

Edit
Edith

KrisztinkeKép

Nekem a Norkolut szedésének befejezése után 4 napra jött meg. Körülbelül 1 héten belülre várd, ha nem jön, dokihoz kell menni.

Neked miért kellett Norcolutot szedned?

Edit
Edith

Sziasztok!

LAURA!

Tegnap olvastam, hogy a természetre és a Norcoulutra bízod a teherbeesést. Ezen eléggé elcsodálkoztam, mert ugye akinek Norc.-ra van szüksége annak nem valószínû, hogy megfelõek a hormonjai a teherbeeséshez. Ez csak az én magán véleményem volt, de ma találtam ezt:

"Az, hogy Norcolut szedésére vérzése jelentkezik természetes, hiszen ez egy un. megvonásos vérzést eredményez. Hormonvizsgálatot ezt követõen természetesen el lehet végezni, és ez szükséges is lenne!. A Norcoluttól nem gyógyul meg, ettõl nem indul be a normális petefészek mûködés, csak a méhnyálkahártyára hat! Orvosa úgy tûnik tanácstalan, tehát egy ilyen problémához értõ szakembert kellene keresni!...
Üdvözlettel: Dr.Török Attila"

Szerintem ez a válasz a Te problémádra is igaz!
Üdvözlettel, Szonja
Szonja

Lányok, mindenki!

Köszönöm a nagy drukkolást, remélem meg lesz az eredménye!

Amint lesz valami hír, üzenek nektek Andyval vagy Dorissal.

Doris!
Úgy látom halasztani kell a lapart. Remélem nincs nagy baj, amiatt halasztani kell, és mielõbb túl leszel rajta!

Mindent köszönök lányok!
Remélem holnap sikeres leszek, és egy ideig nem kell ide a munkahelyre jönnöm!!!!!

Sziasztok!

És mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok!!!

Pusszancs!!

Éva
Éva

EDIT:szuper a hõd, reméljük naagyon sokáig így marad!Kép
A férjednek drukkolunk, hogy talláljon valami jobbat, lehet hogy a sors keze van benne, az egészségébe is kerülhetett volna ha nem így történik.
HURKI:minitali 30-án hétfõn 5-tõl a József Nádor téri Azték kávézóban (2 percre a Vörösmatytól).
Virág
Virág

ÉVA:mindent bele, drukkolunk!Reméljük az esõ meghozza a babesõt is!Kép
Virág
Virág

VirágKép

Nagyon köszönöm, aranyos vagy. Biztos talál valamit, talpraesett emberke. KépKép

Csak a hõm maradna még fenn egy pár napot, akkor tesztelnék is.
Kb. 19-20. napon volt a PÉ-m. Ezt a hetet még ki kéne várni, igaz? Hátha nem jön meg addig ....KépKép

Puszi, Edit
Edith

Én most elköszönök, vége a munkaidõmnek. Megyek haza tanulniKépKép, mert hamarosan vizsgázok.

További jó munkát annak, aki még dolgozik, a többieknek jó pihitKép

Edit
Edith

Sziasztok Lányok!

Olyan régen jártam itt, és nincs is idõm elolvasni Titeket!
Van valami jó híretek?

Doris tegnap írta, hogy ma tudja meg, mikor lesz a lapar, mert tegnap elmaradt. Szegényre rá jár a rúd mostanában.
Lehet, hogy már tudjátok.

Én lassan a középidõ felé járok, de hogy lesz ebbõl pé, és hogy fogom észrevenni? nagyon alacsony a hõm: 36.6,36.65

Annyira hiányoztok, de nagy a hajtás.

Puszi:
Nelli
nelli2

JoviKép,NatiKép

Mi a férjemmel a Spermabankban voltunk vizsgálaton. Nagyon korrektek voltak, de fizetni kell érte. A komplett vizsgálat 8.000 Ft volt, ebbõl 4.000 a spermaanalízis,+ 4.000 a "matatás". Lehet csak az elõbbit kérni külön is. Az eredmény 20 perc alatt megvolt, ott meg is vártuk. Képzeljétek az andrológus az eredmény "kihirdetésénél" engem is behívott, és elõttem akarta a páromat megvizsgálni. Nem bírtam végignézni. Pedig JovinakKép igaza van, hogy mi sokkal nagyobb borzalmakat átélünk, ráadásul hányszor, de nekem a gyomrom fordult fel tõle, és nagyon sajnáltam is Õt. Az a baj, hogy az én nõdokim ragaszkodott az andrológiai vizsgálathoz is.
Nati arra figyeljetek, hogy ha visztek anyagot akkor nyállal nem érintkezhet, mert leöli a matyikat.

EditKép
Nagyon szuper ez a hõ, bármi lehet belõle !!!! Mikor tesztelsz ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia Szonja!
De régen jártál már erre. Mi újság veled? Látod még én is itt vagyok, nem akar összejönni.

Andy
Andy

Nati, Laura! Az én férjem andrológiára ment, nekünk is be kellett tartani az 5 nap szünetet elõtte, de a vizsgálatért nem kellett fizetni. Kb. 10 nap mulva lett meg az eredmény. Amugy az én férjemnek megfogdosták.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Andy!:-)
Nem is rég: múlthéten írtam, és akkor neked is írtam, hogy külön drukkolás megy!!:-)
Egyébként tegnap megjött, ami azt jelenti, hogy nem sikerült a 2-ik inszemem sem. Holnap már kezdem a Metrodin szurit, és jöhet a 3-ik inszem!
Ne keseredj el: mi leszünk a legjobb anyukák a világon, ha egyszer összejön a bébi!:-)
Sok puszi, Szonja
Szonja

LányokKép

Már biztos vagyok benne, hogy mindenkinek össze fog jönni. Van egy ismerõsöm, aki csak egy évben kétszer menstruált. Már hormonkezeléssel fenyegették, amitõl beijedt és nem ment el. Most mondták, hogy 7 hetes terhesKép Vannak még csodák. Ráadásul Õt is Szonjának hívjákKép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Helló lányok!

Cateye Kép A "matatás"-on jót nevettem.

Andy Kép Nellcsi Kép De rég jártatok erre, sokat gondoltunk Rátok!

Edit Kép Elég nagyvárosban laktok, azt hiszem, lesz ott munka, ne izgulj. Én meg úgy vagyok vele, hogy aminek meg kell történnie, az történjen meg, nem érdekel. Ez van elõírva, és utána márcsak jobb lehetKép Ez rátok is igazKép

Nekem most egyenlõre a hõmet kell mérnem 2 hónapig, aztán meg lesz állapítva, hogy mennyi és milyen gyógyi kell.
Érdekes, mert az elsõ fázisban 36,8 volt majdnem mindig, csodálkoztam is, de úgyis a 2.fázis a lényeges, legyen LH csúcs, meg ilyesmi. Remélem, bár hormonilag nem vagyok túl jó..
A teát meg iszom szorgosan.
Így állok.

Ne szomorkodjatok lányok, igaz én is szomorkodom néha, majdcsak lesz eredményKépKépKép

Nikie
nikie

CatEye!Kép
Igen-igen, mindenkinek összejön egyszer! Azért jó lenne egy kis elõrejelzés, így 6 év után... Kép

Pusz, Szonja
Szonja

Lányok,

a fivcánkák vizsgálatával kapcsoltban nekünk is van tapasztalatunk. Mi a Csaláttervzési Központban végeztettük el. Oda be kellett vinni a 2 óránál nem régebbi mintát, és utána vizsgálták meg. Az egyetlen gond ezzel, hogy addig testhõmérsékleten kell tartani.. ami elég mókás... mi a zsebben oldottuk meg.
Ha érdekel valakit meg tudom adni a címet

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

SzonjaKép
Tudom, hogy a Nocolutot általában azoknak szokták felírni, akinek nem jön meg magától. Nekem mindig megjön csak elõtte egy héttel van barnázás. Erre adta a dokim a Norcolutot, hátha belövi a ciklusomat normálisra. Amúgy ha jól tudom a Norcolut sárgatesthormont tartalmaz, tehát elméletileg, a méhnyálkahártyára hat. Nekem erre lenne szükségem, mert a peteérésem rendben van, két hónapja terhes is lettem csak elvetéltem. Ez is valószínûleg azért volt mert nem tudott megtapadni rendesen. Azért reménykedem, hogy a Norcolut majd a ciklus második felét rendbehozza, majd meglátjuk. Ezzel kapcsolatban most akarok egy dokit megkérdezni, majd megírom mit válaszolt.

EditKép
Drukkolok, hogy baba legyen a dologban.

Van még valaki aki a ciklus vége felé jár és esélyes?

Sziasztok
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok Lányok, Kép

remélem nektek jobban indult a reggel. Ma hajnalban azt álmodtam, hogy van egy pár hetes kisbabám, és hogy fel kell kelnem hozzá, mert nagyon sír. Kinyitottam a szemem és rá kellett döbbenjek, hogy csak álmodtam és a szomszéd pár hetes kisbabája sír a melletünk lévõ lakásban, nem pedig az enyém.
Biztos azért álmodtam ezt, mert tegnap este jött a hír, hogy az unokatesóm megszülte a harmadik gyerekét, a két fiú után egy kislányt. Minden rendben ment velük, bár farfekvéses volt a pici. Mégis egy óra alatt megvolt. Meg kéne õket látogatni, de nem hiszem, hogy képes vagyok rá.
Persze örülök neki, de ha belegondolok, hogy már lassan 30 éves vagyok és még egy gyerekem sincs....Szóval hervasztó..

Bocsi a depiért.

Cateye,Kép

köszi az infot. Azért megkérik az árát. Még nekik kellett volna fizetniük a párodnak, amiért engedte magát megmotozni.

Orsi,Kép

engem érdekelne a cím. Tegnap említettem a férjemnek a spermavizsgálatot, de nem lelkesedett érte. Szerinte nagyon ciki a dolog, meg nem akarja, hogy megtapizzák. A végén biztos nekem kell leadni a fiúkat vizsgálatra.
A Családtervezési Központban ingyenes a vizsgálat?

Sziasztok.
Puszi
Nati
nati

Jó reggelt Lányok!

Ma felment a hõm 36.8-ra. Remélem, ez még nem azt jelenti, hogy volt pé-m, hiszen még csak a 12. napon vagyok. Valamikor a napokban kell lennie.

Doris küldött SMS-t. Jövõ héten megy dolgozni, és csak 1 hónap múlva lesz a lapar.

Puszi:
Nelli
nelli2

Jó reggelt Mindenkinek !

Szegény Doris, biztosan nem örült, hogy ennyit csúszott a mûtét. Fránya nátha, már túl lenne az egészenKép
Nelli kösz a hiradást.

NatiKép

Ne szomorkodj itt többen is vagyunk közel a 30-hoz baba nélkül. Mindenkire rákerül a sor, csak nehéz kivárni. Múlt héten én is hasonló cipõben jártam mint te, az öcsém jelentette be, hogy jön náluk a baba. Jó hir volt, csak "rosszul" esett. Fel a fejjel, közeleg a mi idõnk is !
egcsi

Bocs, elfelejtettem aláirni.

Egcsi
egcsi

Helló lányok!Kép

Nellcsi Kép Köszi az infót Dorisról! Majd csak letelik az a pár hét.

Hát most én is depis vagyok, nem értem miért jön vissza mindig a gombaKépKépKép
Ráadásul félidõben vagyok, és így hogy lesz egyáltalán akció? Mindig felírnak valami szert, aztán néhány hét és ismét megjelenik. A legyengült immunrendszerre fogják, de nem hiszem el, akkor sokszor lennék beteg, náthás, lázás, vagy allergiás. Mindez utalna a legyengült a szervezetre, nem? De ritkán vagyok beteg, sõt tavaly nem is voltamKép, és még idén sem, és allergiás sem vagyok. Szóval ez csak találgatás a részükrõl. Be kellene feküdni a kórházba (pedig nagyon nem bírom), hogy derítsék ki mi az oka, mert a "talán", "lehet" szavakból már elegem van. Minden higiéniás szabályt betartunk, pl.mensi alatt 3-szor tusolok naponta, amúgy meg 2x.
De nem engedjük, hogy kifogjunk rajta ez a nyavalya, úgyhogy bármennyire is rossz, de a 2naponkénti akciót betartjukKép, egyáltalán nem érdekel a goooombaKép Tegnap már megvolt a bõgés ma már talán nem lesz.

Nikie
nikie

Jobb reggelt mindenkinek

Nati: a Schöpf Méreyben sem kell fizetni, nincs vizsgálat sem. A férjem otthon megraktaKép a kisterilizált üvegcsét és bevitte, a néni kezébe nyomta és közölte, hogy mikor jöhet az eredményért.
Nati: nekem is depinek kéne lennem (ma utazik el a férjem 1 hétre), meglepõ módon nem vagyok. Majd holnap.

Edit: bírd ki, hogy legalább 1 hét legyen a mensi elmaradása és a teszt között. Mondjuk én nem szoktam kibírniKép

Nelli: köszi az infot dorisról. Szegényt nem irigylem, annyira várt már erreKép

A hõm nekem is nagy talány. a 6. napon lement 36,3-ra, aztán kicsit fel, most 36,5-36,6 között mozog. Nem hinném, hogy pé-m lett volna, de ha igen, az olyan jó lenne (vagy mégsem?)

Na, ezt jól kielemeztem, azt mégsem jutottam semmireKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nikie

Gomba,pfuj! Nekem is volt már párszor, de csak enyhe lefojású és nem is jön elõ gyakran. Õszinte részvétem, bár tudom ezzel nem nagyon vagy kisegitve. Próbálták már kitenyészteni? Lehet, hogy valami speckó, fajra irányuló gyógyszer kéne. Remélem hamar kilábalsz belõle VÉGLEG!

Egcsi
egcsi

Jobb reggelt MindenkinekKép

DoristKép sajnálom, hogy megint halasztódik a laparja. De hát itt úgy elröpülnek a hetek, sõt a hónapok is. Pedig azt hittem, hogy hamarabb túl lesz rajta mint én.

NatiKép
Hát akkor én hogy kivagyok így 30 felett 0 gyerekkel. Mindenki csak ezzel nyaggat, csak az anyukám nem. Õ azt mondja, hogy minél késõbb szüljek, mert addig van a szabadság.

JoviKép
Szerintem nem volt pé-d így a 6. napon. Biztos az idõjárás is bekavar a hõdbe.

LauraKép
Én inkább másik oprvoshoz mennék a helyedben. Sárgatest elégtelenségre Clostilbegytet szoktak adni.

NikieKép
Szerintem akciózz a gomba mellett is. Egy volt páromnak is volt ilyenje, és két évig szedett össze-vissza mindenféle gyógyszert, mire megtalálták a jót. És hiába kértük tõlük, hogy inkább tenyésszék ki, mint szedessenek mindenféle májrombolót, azt mondták, hogy nem tudják.

LányokKép
Lehet, hogy most hülyét kérdezek, de a laparra vigyek be a kórházba intim betétet ? Alul is vérzik az ember, a hasi seb mellett vagy nem ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép

Nem vagyok orvos/tudós ilyenek, de szerintem majdnem mindent ki tudnak ma már tenyészteni. A "nem tudják" helyett inkább "nem akarják" a helyes kifejezés. De úgysem tudsz tenni sok mindent, ez van.
Sajnos a laparos kérdésedre nem tudok válaszolni, talán aki már túlélt hasonlót.

Egcsi
egcsi

Lányok,KépKép Köszi a biztatást. Megpróbálok csak pozitív dolgokra gondolni.

Nikie, Kép

milyen gombád van? Megmondták?
Nekem sajna több mint 6 éve van candida albicans-om. Képtelenek kikezelni belõle. Most legutóbb az Országos Bõr és Nemibeteg gondozóban voltam. (De ciki!)
Ugyanazokat a gyógyszereket szedették velem, mint a többi helyen, még rezisztencia vizsgálatot is csináltak több alkalommal. Minden gyógyira jól reagáltam, tehát akármelyik alkalmas lett volna a gomba kiírtására, mégis a mai napig is van. Hiába kezdtem diétákba, tartottam be minden higiéniás szabályt.
Mycosyst-Gyno-t legutoljára februárban vettem be. Utána megmondtam a dokinõnek, hogy nem vagyok hajlandó, mert babát szeretnék. Nekem egy doki egyszer azt mondta, hogy az ilyen szájon át szedhetõ gyógyikat nem szabad szedni, annak, aki gyereket akar ill. már terhes. Min. egy hónap alatt ürül ki a szevezetbõl. Javítsatok ki, ha rosszul tudom.
Te szedsz mostanában gyógyikat?

Így maradt a helyi kezelés, hüvelykúp, krém stb.
Nem akarom elszólni, ezért lekopogom (kop-kop-kop), de az utóbbi idõben nem okoz tüneteket. Amióta csak a hagyományos szex van (semmi orális szex! sajnos!, és semmi rásegítés nyállal), nincs folyásom, égetõ, viszketõ érzés stb. A nyálban van candida.
Gondolom végeztek már neked tenyésztést?
Esetleg tudok neked ajánlani egy jó dokinõt, aki lelkiismeretesen elvégez vizsgálatokat rajtad.

puszi
Nati
nati

Sziasztok Lányok!
NATI:ne szomizz!Sokan járunk hasonló cipõben, de Cateye mamájának igaza van:addig vagyunk a magunk urai, amíg nincs babó. Élvezd a szabadségot a párocskáddal és majd meglesz a babuci is!Kép
NIKIE:Egcsihez csatlakozom, próbáld meg kitenyésztetni! Addig csak találgatnak a kezelést illetõen! A másik dolog, hogy nem elég téged kezelni, hanem a férjedet is kéne, mert különben ide-oda pingpongozzátok!
CATEYE:igen, vigyél - jó vastagot! Bár ott adnak steril vattát, az is megteszi.
JOVI:szerintem is korai pé-nek + a mostani hõd sem elég magas 2. szakasznak.
DORIS:KépKépKép
Virág
Virág

Szonja!
Sajnálom hogy nem sikerült a 2. inszem. Szorítok hogy a 3. sikerüljön.Kép Remélem egyszer nekünk is összejön végre! Nem adjuk fel ugye?

Nikie, Nati!
Nekem a múlt hónapban volt gombám, de hála istennek elmúlt. Idõnként sajnos elõjön, de nekem szúró, viszketõ érzésem is van. Nagyon rossz volt. Mindig rettegek mikor jön elõ. Én egy szem kapszulát kaptam, meg Candibene kúpot. A dokim mégis felírta pedig tudta, hogy terhes szeretnék lenni.

Cateye!
Hát azért vigyél betétet, mert a kórházban nem fognak adni. Én nem véreztem csak valami kék festék folyt belõlem, mert a bal petevezetõmet akarták kinyitni. Nálad nézik a petvezetõk átjárhatóságát is?

Nelli!
mennyirõl ment fel a hõd? Lehet péd hamarabb is, mert nem mindenkinek a 14. nap körül van.

Jovi!
Szerintem ez még nem pé, túl korai lenne.

Puszi

Andy
Andy

nikie: a ColpoCleaner nevû irrigálószert próbáltad már? Pezsgõtabletta (pezsitabi, hihiKép), amit az irrigátorban kell feloldani. Nem tartalmaz illatanyagot, csak abszolút azokat az anyagokat (tejsav+szõlõcukor), amik a hüvely természetes flórájához kellenek. Nekem is évekig volt gombás bajom, mindig ráfogták vmire. kamaszkoromban arra, hogy a hormonok, amikor terhes voltam, akkor amiatt, amikor gyógyszert szedtem, amiatt. Ezt kb. 3 éve használom, azóta semmi (gyorsan le is kopogom). Ha valami gyanús van odalenn, naponta 2x használom, 1-2-3 napon át. Nekem el szokott múlni.

Na, ez pont olyan szöveg, mintha relkám lenneKép

jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nati: ha candidád van, arra édeskevés a helyi kezelés, szigorú diéta kellene, mert az az egész szervezetben van, nem csak "ott". Rengeteget foglalkoznak ezzel mostanában.

Cateye: én is azt mondom, hogy vigyél betétet, mert ha néznek petevezetõ-átjárhatóságot, akkor a methilénkék is kifolyik, meg esetleg kicsit vérezhetsz is. De magától a lapartól lent nem fogsz vérezni.

Virág, Cateye: én is asszem, hogy nem pé volt, csak hát ugye reménykedik az ember lánya, ha már a Zura pont az esélyes napokban megy világgáKép

Még egy kérdés: tényleg EGYÁLTALÁN nem szabad(na) orális szexet, ha babát akarunk? ez teljesen elkeserítõKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok! Kép

Jó végre itt közöttetek! Kép
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, pedig megígértem, de nem tudtam a nyaralás elött netközelbe kerülni. Mostanra sikerült átrágnom magam a több hetes leveleken, amiket írtatok! Kép
Ígérem, ezentúl heti 2-3 táblázat is lesz! Kép
Kép

Kinek volt mostanában zebrája? Kép Olvastam, de elfelejtettem felírni. Kép Ha megmondjátok, akkor dobom a friss babás táblázatot is!

Kármen!
Szerintem csinálom én tovább a táblázatot, mivel azt mondtad, hogy csak október közepéig tudnád csinálni! Most már úgysem fogok többet szabira menni és minden héten lesz tábla. Egyébként meg adott volt a lehetõség, több hétig nem volt táblázat Kép , mielött én begépeltem egy régi alapján.

Doris!
Sajnálom, hogy elmaradt! Kép Remélem, hogy összejön még ebben a hónapban és már nem leszel szomorú miatta! Kép

Lányok!
Bocsi, most nem írok senkinek külön, egyszerûen sok, amire válaszolni lehetne, és a felét sem jegyeztem meg! Kép

Üdv az új lányoknak, ne maradjatok sokáig! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?