A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rájli,
ha lenne energiám még szomorkodni, most jót bőgnék a vígasz hsz-eden. :lol: Ez az utsó szép hét? És megint hónapokig kell várni a melegre, napocskára, stb? Hát vazzeg, de feldobódtam... :mrgreen:

Még millió dolgot írnék, reagálnék, de agyam széthullóban.

Zuz,
"igazi" férfiakat azon lógatnám fel. Basszus, ilyen a 21. sz.ban.... grrr...

Zsan,
jujj, ez nekem fáj így most. Áu. De most már tuti? Vagy muszáj még nyiszálni később?

Féltop, azaz sportmelltaró rulez. És még apa is kultiválja őket. :)

Lindi,
Gréti: :). Püs elérést megkaptam, köszi. Reméljük a legjobbakat. Bár ha jól belegondolunk, az első ottevős-ottalvós nap után sztem mindketten haza akarunk jönni gyorsan, és a megszokott kertben-házban összebújni... na majd meglátjuk, nem ígérek semmit, legfeljebb mi leszünk a meglepetés-vendégek. :)

Lehet, h trehányul olvastam, de most akkor Igi nap volt, vagy nem volt?

Ancsi,
welcome home! :)
neet
neet

Zsanci,
IGORnak akkor utolag is boldogot!!

Neet,
ahogy itt irtál a siro gyerekekröl, hát nem jött meg a kedvem, hogy jövö ösztöl bölcsibe adjam Bálintot :?

KépKép
fibi

Lányok,
lehetne egy NAGY kérésem??? Ha láttok ilyen playmobil figurát valahol Mo-on, akkor szóltok nekem??? Mindenképp szeretnék ilyet B-nek karácsonyra, és ez most szeptemberben jelenik meg, és hát tényleg fontos lenne!!!
előre is köszi!!
http://www.mailorderexpress.com/4773_Pl ... _Mummy.asp

és Neet,
igen, tegnap volt Igi nap, de mi is elég későn tudtuk meg! :wink:
És lesz még egy metszés, kicsit durvább, mint ez, de igy jártam...felkészülök rá lélekben! :shock:

Rylie,
hogy hogy lehet oda ilyet növeszteni??? Kell hozzá sok sok véletlen egybeesés: szorulásra való hajlam, gyenge izomzat, két szülés, sok sok emelés, könnyű felfázás...
nekem összejött! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, Den és mindenki más,
köszi a köszöntést!! Aranyosak vagytok! :)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! Én is aranyos akarok lenni, csak nekem az agyam lyukas.

Igi boynak boldog névnapot kívánok én is! 8)
lindicita

Iginek Boldog Neve Napját! :)

neet
neet

Utólagos boldog Igornapot!

Rylie! a rafkóscicifixes :wink:
Én is úgy gondolom mint te a bölcsiügyet. Inkább a szárazkenyér! Persze tudom van aki rákényszerül, s a semmit már tényleg nem lehet enni. :? Én úgy tervezem, hogy vagy baromi gazdagok leszünk hamarosan :lol: , vagy a GYES alatt részmunkaidőben elmegyek valahova :( . Persze ki tudja még mi lesz addig... :wink: pozitívan állok hozzá és bízom :P

Ancsi! Hát gratula! 6nap nemalvás! :? Hát az biza kutya lehet! Szegény zizikiscsajszid! :( Én panelban nőttem fel, s esküszöm túlélhető, sőt szép emlékeim is vannak! :P :wink:

Fibi! Fürdőszoba. :( Szárazon vagytok már?

Zsan! Ez a playmobil british cucc?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsan :) Még jó, hogy felraktál képet erről a figuráról, mert fogalmam se volt, milyen is ez :oops: akkor majd nyitott szemmel járok :wink:

Neet :) Nagyon elszomorodtam én is azon, amit írtál a bölcsiről, de azért jó, hogy leírtad, az ember nem is gondolná milyen elhagyatottak tudnak lenni ott a gyerekek :( Remélem Esztid mindig nagyon klasszul fogja érezni ott magát!

Lindi :) Ha ez így megy, legközelebb Gréti fogja lecsapni a legyet, olyan ügyes! :lol:

Rylie :) Nyissz férfiasság... hú, Te aztán kemény vagy :lol: De tény, hogy pár díszpéldányra ráférne...

Fibi :) Így (utánozva) már én is énekeltem a fiamnak, nagyon élvezi, amikor idiótát csinálok magamból... :lol:
denizsa

Neet!

Én mindig ezt ugatom bölcsi ügyben,hogy gyereknek az nem jó!Illetev anyájára van szüksége.De hiába,sok unatkozó anyuka csak azért is viszi a kölkét,hogy neki legyen szabad ideje.És itt nem a kénytelen dolgozni kategóriáról beszélek. :cry: Ja és ráadásul meg is magyarázza avval,hogy a gyereknek kell a közösség. :evil:
20170114224602

Igornak boldog névnapot!

Jucus igazad van.

Zsan, ez a játék mit tud?
zanza

Sziasztok!

Iginek boldog névnapot kívánunk!

Nem nagyon tudok visszaolvasni, mert mindjárt jön a barátnőm, de azt látom, hogy szerveződik a holnapi buli!

Lindi!
Denizsa ma átküldte a címeteket, én ezért nem írtam, de mi biztos, hogy ott leszünk, és visszük Beetet meg Lillát!
manoka11

JUC, és a többiek.
Igen, és a legérdekesebb, h annyira másznak a nénire, aki egyébként tényleg tök aranyos meg barátságos, h ha az egy percre kimegy a szobából, vagy csak hátat fordít, már többen elsírják magukat.
Egy kisfiút erre Eszter megpróbált puszikázni, de nem jött össze, mert az az ajtó felé fordult és úgy sírt. :(
De ez biztos azért is van, mert ezek az első hetek, ezek a picikék hamar megtanulják, sajnos, h milyen kegyetlen egy világ ez. :( Aztán biztos jobb lesz már, mire lehullanak a falevelek...
Majd írok vidámabbat is, de most nekem is bőghetnékem van, sőt.
neet
neet

Hello Csajok!

Csak ezt az oldalt volt időm végigfutni, és kicsit megijedtem az elején, hogy nem holnap lesz a buli, mert bent sül a sütőben a fehércsokis-banános muffin :lol: ...de akkor látom lesz ott néhány ember, aki elfogyasztja :)
És annak külön örülök, hogy megismerem Ryliékat és Barbiékat :)

Zsan!
Ugye Borisz is jön??? csak hogy Petra tudjon kivel rosszcsontkodni :)

...na, akkor most ennyit hagytak a kőcök, megyek is...

Akkor holnap!!! :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Barbi,
nagyjábol szárazon, még a szönyeg vizes :( meg nem merek mosogatni sem, nehogy megint kiöntsön :(

és amig részmunkázol, ki vigyázna Angira? vagy hogy?

Nálunk bölcsi-kérdés meg is oldodott: az elöbb beszélgettem a szomszéd nöcivel, és mondta, hogy a szadai gyerököket nem veszik fel Gödöllöre. Magánbölcsibe mehet havi 40 ezerért.... köszi! Ovival uez a helyzet, gondolom :cry: nemtom, mi lesz, ha ittragadunk :(

KépKép
fibi

Bogárka,
Barbi is azt irta, hogy nem tudnak menni holnap :(

tényleg, és hova tünt Macsek meg Pocak????
fibi

[quote="ancsipancsi"] írta:ancsipancsiAzt akartam kérdezni, hogy te adtál anno kivezetőket az oltások után? Mert Votiv egyszer megjegyezte, hogy ő adta mindet és lehet, hogy ettől lett beteges Isti. Mondjuk szerintem a rossz alvás (fogzás miatt) nagyon legyengíti őt is, téged is, így nem csoda, hogy fogékonyabbak vagytok a bacikra, vírusokra.

Ancsi, Te valamit nagyon félreérthettél. soha nem mondtam ilyet, egyébként meg elképzelhetetlennek tartok ilyen összefüggést. Isti egyébként akkor lett beteges, mikor lejött az anyatejről, de koppkopp a rota óta nem volt komolyabb baja.

votiv 8)
votiv

Neet!

Most képzeld az Ő helyükbe magad.Valakit keresniük kell aki az anyájukat pótolja és ha az is kimegy akkor milyen elveszettnek,árvának érezhetik ezek a picik magukat.
Még az ovisok is ,de ők legalább már tudnak beszélni és elmondják a bajukat de az 1 évesek csak "anyázni" tudnak.
Szívszorító.
20170114224602

terhes nőnek ennyit olvasni a sírásról.... :cry:

remélem holnap jobb lesz a hangulat!

mi ma unokatesóméknál voltunk ikernézőbe, Isti majd megőrült a féléves kis manókért :) símogatta őket, odabújt hozzájuk, akart nekik sütit adni :) és egyiküket se piszkálta! ezt bíztató jelnek veszem :)

ja és papíron ma vagyok 12 hetes 8)
votiv

Juc,
egyetértek, nekem is összeszorult a szivem ettöl :(
és szerintem az anyagi okok sem elég erösek ahhoz, hogy bölcsibe adja valaki a gyereket...
fibi

amiket bölcsiről írtok úgy hangzik, mint egy siralomház

én azt sem ítélem el, aki csak szeretne visszamenni dolgozni, nem muszájból
annak a nőnek - és a gyerekének se lesz jobb, ha otthon mennek egymás agyára... - de ez az én véleményem.

Neet, biztos ez az anyuka is azt akarta elmagyarázni a gyerkőcének, hogy nemsokára jön, és nem hazudott, de ebben a korban még nincs olyan időérzék, hogy a kicsi tudná, hogy ez a mindjárt most fél óra vagy fél nap.

és nemrég olvastam, hogy sokszor a gyerek azért sír a bölcsiben/óviban, mert érzi a szülő szorongását, aki nem tudja elengedni őt

votiv 8)
votiv

és aszondja a szomszédasszony, hogy neki vissza KELLETT mennie melozni a kisfia 6 :!: honapos korában, na ez a másik, amitöl kiakadok!!! mi az hogy kellett? különben mást keres helyette, és akkor mi van? engem is hivott már többször az ex fönököm, hogy el tudok e vállalni csoportot tanitani? mondtam neki, hogy nem, nincs is kire bizni B-ot. erre ö: tud egy megbizhato bébisintért, én meg válaszolom, hogy idegenre meg pláne nem hagyom. szarok a karrierre, felölem vegyen fel mást. Bocs, ha valakit megbántok ezzel, de ez a véleményem. Liptai is höbölög, hogy mit irnak rola, amiért visszamegy a Mokkába, háááát.... :x

KépKép
fibi

Sziasztok!
Megjavította tesóm a több sebből vérző gépecskét, most már remélhetőleg online leszek.

Csókolat.

indianyo

Zanza :) Manóka :) Az ortopédiai klinikára kell beutaló és ip egyeztetés a gyerekeknek? Még mindig a csípőszűrésnél tartunk....

Doktornéni szerint a gyereknek NEM fája fog a, a fogzás csak az íny áttörésekor fáj 1-2 napig maximum. Úgyhgoy kedves sorstársak! Mondjátok meg a gyerekeiteknek, hgoy olvassák el rendesen azokat a könyveket, mert fogfájás tilos! :shock: Dominó is rosszul olvasta... :mrgreen:

Köszönöm a kedves vigasztaló szavakat, hát mindenkinél kiborul néha a bili... de már jól vagyok, Szerencsére, nem tartanak sokáig az ilyen dolgok nálam.

Gigi :) Köszönöm szépen a felajánlást, majd alkalmasint élek vele :)

indianyo

ezt egy másik forumon olvastam:

"Nálunk 3 hét után ma fordult először elő, hogy Domi nem akart ottmaradni a bölcsiben. Ordított, mikor otthagytam... Sajnáltam, de nekem is kell egy kis pihenés. Tegnap itthon volt és nagyon lefárasztott, nem aludt egy percet sem délután, estére már jól elfáradt."
fibi

Votiv,
rotáról jut eszembe, hallottad, h 6 hós korig lehet ellene oltást adni???? Mi sajna lekéstük, de ha egyszer...nos, akkor én biztos beadatnám!!! :?

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi, olyan is van, aki szereti a munkáját, és nem olyan szerencsés, mint mondjuk én, aki többé-kevésbé meg tudja oldani gyerek mellett.

nem vagyunk egyformák, és nincs egyetlen üdvözítő út.

ha LC úgy gondolja, kéthetente 5 napig napi 4 órát el tud szabadulni egy háromhós mellől, és meg tudja oldani a megfelelő felügyeletet, akkor lelke rajta. én úgy tudom, nem kellene most visszamennie, és nem is ugrana a helyére épp senki, hanem ő szeretne dolgozni.

itt a topikban már többször is elhangzott, a világ összes országban pár hét, max pár hónap a szülési szabadság... aztán meg azért gürizhet az ember, hogy a dadát/magánbölcsit kifizesse. nem mondom, hogy ez jó, csak hogy azért az a két év, ami nekünk jár - pláne ha vki jó gyedet is kap hozzá - elég nagy luxus és teljesen példa nélküli a mai világban.

votiv 8)
votiv

Fibi :) szegény kis Domi :( Nekem is könnyes a szemem, amikor a bölcsis gyerekekről hallok, főként ha ilyen kicsikékről :( Adja Isten, hogy soha-soha-soha ne kelljen "lepasszolnom" a kisfiamat semmi okból senkinek! Persze, vannak, akik valóban nem tehetnek mást(ilyen például az én unokahúgom is, aki nem tudja másképp befejezni az iskolai gyakorlatát, anélkül pedig majd dolgozni se mehet majd, és már nem kapott több haladékot a befejezésre, egyedülálló anya).

És Millenáris szuperjó, a Jövő Házát majd veletek együtt nézzük meg, nem akartam az összes patront ellőni :)

indianyo

sztem is jobb egy gyereknek, ha csak napi 6 órában találkozik az anyukájával, viszont akkor egy KIEGYENSÚLYOZOTT, ne adj isten, BOLDOG anyukája van! Sajnos, nem született mindenki szuper anyukának, és sajnos ezt az ember nem érzi meg előre, tehát, azt sem okos mondani, h "gondolt volna erre előtte".
Viszont teljesen egyetértek vele, h egy pici, egyéveske még nem nagyon tudja elmondani, h mi a baja, és én pont ezért mondtam le Igi idő előtti bölcsijéről. Majd 2 évesen visszatérünk rá.B-vel nem volt gond, hiszen már rendesen beszélt, mindig elmondta,ha vmi gondja volt.
Szóval, ez egy csapda helyzet, nem tudom mi lehetne a jó megoldás.
És valszeg van az az anyagi indok, ami miatt vissza KELL menni dolgozni...SAJNOS!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Zsan:
ISTEN ÉLTESSE KICSIFIADAT NÉVNAPJA ALKALBÁBÓL!
Kép

Bölcsihez:
valóban nagyon elszomorító,ha valaki ideje korán ilyenre van kényszerűlve.
Neet nagyon érzékletesen írta le a lényeget a kicsik szempontjából. :lol:
De,valóban vannak olyan élethelyzetek,amikor nincs más megoldás.
Mi is így jártunk,amikor Orsi 2.5évesen bölcsis lett.Persze annyit hagytam magunknak,hogy addig nem kerestem állást,amíg Őt nem tudtam jó helyen.
Szerencsére én zakkantam csak meg ettől,Orsinak kimondottan jót tett.
Nagyon fontos,hogy legyen elég időnk a beszoktatásra,legalább akkor ne érezze,hogy mennyire fontos és sürgős ez nekünk.

Fibi:
sajnos vannak olyan dolgok,amik bizony rákényszerítenek egy anyát erre :cry:
Az persze más,ha CSAK "úrizálásból"...

Pocakosok,hogy vagytok :?:

Holnapra nagyon szép időt kívánok a bulizoknak! :D

Nálunk meg már színe is van a háznak :lol:

petergabi

Indi :) Én úgy tudom nem kell ip.-ot kérni, csak menni, nekünk először kellett a beutalót vinni, aztán már a korábbi papír elég volt. És tök jó, hogy meggyógyult a géped! :D És nálam is kiborult volna a bili, ha ilyen hülyeségeket beszélt volna a dokim :lol: (Bocsi, hülye vicc volt, valszeg nem ezért borult ki Nálad és nem akarlak megbántani!)

Fibi :) Én teljesen egyetétek, ha már egyszer gyereket vállal az ember, akkor ő legyen a legfontosabb, legalább az első években. És tényleg fontos a társaság, de más a bölcsi és más egy gyerekzsúr. :? De az is igaz, hogy a gyerkőcök sem egyformák, mindegyik másképp bírja a különlétet anyától és a szülők is gondolkodhatnak eltérően, még az a szerencse, hogy dönthet az ember és nem kötelező. :roll: Ez a 40ezer kicsit húzós :shock:

Bog :) De jó, hogy Ti is jöttök, már 1000 éve nem találkoztunk!

Votiv :) Erről én is olvastam, hogy ha az ember bölcsibe/oviba viszi a gyerkőcöt, próbáljon meg nem aggódni ezerrel, mert megérzi a gyerek... csak ez nem is olyan egyszerű, főleg az elején...

Neet :) Eszti édes, ahogy vigasztalni próbálta a kisfiút!
denizsa

[quote="petergabi"]S írta:petergabiziasztok!

Zsan:
ISTEN ÉLTESSE KICSIFIADAT NÉVNAPJA ALKALBÁBÓL!
Kép

Bölcsihez:
valóban nagyon elszomorító,ha valaki ideje korán ilyenre van kényszerűlve.
Neet nagyon érzékletesen írta le a lényeget a kicsik szempontjából. :cry:
De,valóban vannak olyan élethelyzetek,amikor nincs más megoldás.
Mi is így jártunk,amikor Orsi 2.5évesen bölcsis lett.Persze annyit hagytam magunknak,hogy addig nem kerestem állást,amíg Őt nem tudtam jó helyen.
Szerencsére én zakkantam csak meg ettől,Orsinak kimondottan jót tett.
Nagyon fontos,hogy legyen elég időnk a beszoktatásra,legalább akkor ne érezze,hogy mennyire fontos és sürgős ez nekünk.

Fibi:
sajnos vannak olyan dolgok,amik bizony rákényszerítenek egy anyát erre :cry:
Az persze más,ha CSAK "úrizálásból"...

Pocakosok,hogy vagytok :?:

Holnapra nagyon szép időt kívánok a bulizoknak! :D

Nálunk meg már színe is van a háznak :lol:

petergabi

Votiv!
Köszi a Weledás tippet! Mindent kipróbálunk! :)
Én láttam olyan kalapácsolós játékot a Fakopáncsban, ott nézted már??? Esetleg nézd meg a honlapjukon is!

Mi holnap kihagyjuk a kerti partit, Lindi, ne haragudj, nagyon szívesen mennénk, de Bazsó annyira beteges mostanában, hogy nem akarom egy ideig közösségbe vinni, így is magamat okolom, hogy rángatom mindenhová, és biztos azért beteg. Ma nem volt se hőemelkedés, se hasmenés, de ki tudja holnap mi lesz :roll:

Ancsi!
Örülök, hogy sikeresen átcuccoltatok! Reméle, hamarosan sikerül kipihenned magad, és hamar megszokod az új környezetet! :) Nagyon fogtok hiányozni!!! :cry:

Zsanci!
Akkor leszögezhetjük, hogy aranyered volt??? Azt hittem, valami más! Bátor csaj vagy!!! És remélem, hamar rendbejösz!!!

Rylie!
BÁH= Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal :wink:

Bölcsi!

olyan rossz olvasni, amiket írtok, mert egyrészről tök egyetértek, szerintem is minél később adjuk be a gyereket, de nálunk nagyon fog hiányozni az az 50 ezer forint, ami a gyed és a gyes között van, és nem lesz más megoldás. Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a két év után még kiadják az (akkorra már ) 3 év után járó szabimat, ami kb 90 nap lesz, így a kistesót ráérünk bőven két éves kora után beíratni, de sajnos nem nagyon lesz más lehetőségünk :cry: És bizony a szegény emberek is szeretnének gyereket, és én megértem, hogy az anyagiak rákényszerítik a családot erre. A vajat és a kenyeret is meg kell venni...... De egy 1 éves kismanót otthagyni :cry: El sem tudom képzelni, szegény Bazsóm mit csinálna :lol: Az egyik ismerősöm azért adta be a gyereket, mert nem bírt vele otthon, annyira rossz volt. Hát, nem hiszem, hogy megoldódtak a problémák!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Hát én összeszedtem egy remek megfázást, szétmegy a fejem, még a fogam is fáj. Vasárnap voltunk mi is a Millenáris Parkban. Isteni volt, köszi az ötletet. Indi, örülök, hogy személyesen is találkozhattunk, kérlek ne haragudj, hogy nem tudtam 100 százalékban rád koncentrálni, mert a családom lefoglalt. Remekül érezték magukat ők is. Nekem csak a torokfájás rontotta el a kedvemet, estére rendesen le is döntött a lábamról. Ugye nem adtam át semmit nektek? A találka közepén kezdtem érezni a kaparászást, utána már próbáltam távolságot tartani. És hát DOMINÓ tüneményes!!!!!!!! Remekül sikerültek a képek. A gyerkőcök minden tehénre felmásztak, jópofa mulatság volt.

Ne haragudjatok, most nem tudok magamból többet kihozni, csak szerettem volna köszönni- Holnapra pedig remek találkozót kívánok.

Zsuzsi
zsugyu

Zsanci, hallottam, igen! ketteskénél tervezem beadatni, bár nem vagyok nagy oltásfan, de mégegyszer képtelen lennék egy rotát végigcsinálni :!:

és tele a lakás icipici babaruhácskákkal :) (unokatesóéktól hoztuk haza, amit már kinőttek) és lelki szemeimmel láttam bennük Istikét, kis tejszagú bébimet :D és a pocakalbérlőt, aki biztosan ugyanolyan szépséges és finomságos lesz, mint a bátyuskája :D
holnap de. megyek dokihoz, remélem nem fog megint épp szülni, mert már nagyon látnám a kisbébimet :) bár, jövő héten úgyis uh

Indi, örülök, hogy jobban vagy!!! :D fognak hegyét nem érzed még? Istinél úgy volt, hogy az első két foggal hónapokig szenvedett, a többi tényleg abban az 1-2 napban fájt nagyon, mielőtt áttört. vagy csak későn olvasta a könyvet?? :roll:

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Na, beszereztem a bulihoz való evőeszközöket :lol:

Bölcsi téma: nem vagyunk egyformák, spec. én se adnám be a világ minden kincséért sem az 1 éves gyerekemet, el se tudom képzelni, hogy egy vadidegen, hogyan tud egyformán szeretetteljesen bánni x gyerekkel egész nap.
Még azt is nehezen tudom elképzelni, mi lesz, ha óvodába megy.
Viszont ismerek olyat, aki 40 évesen komoly kapcsolat nélkül gyereket szült (volt, hogy csak azért feküdt le valakivel, hogy esetleg teherbe essen), az első uh-án (hogy miért pont akkor, nem tudom) kiábrándult a gyereke apjából, külön is költöztek, egyedül megszülte a gyereket, aztán 6 hónaposan már bébiszitter vigyázott rá egész nap, addig nem találta a helyét, idegesítette a gyerek, most meg fél éve magánbölcsibe jár (1,5 éves a gyerek). És így tök jó neki, mert dolgozik egész nap, a gyerek meg jó kezekben van, így tud kiegyensúlyozottan foglalkozni vele este.

Egyébként Liptai Klaudiát teljesen megértem, hogy felháborodik. Kinek mi köze hozzá, hogy mit csinál, főleg meg, hogy az apja fog a gyerekre vigyázni. Ha nekem ilyen munkám lenne, ráadásul ebben éltem volna egy csomó ideje, én is simán visszamennék. Milyen jó lehet az, minden nap klassz ruhákat felvenni, szépen kinézni, azt csinálni, amit szeretek, aztán reggel 10-re hazaérni a családhoz. Ha már az itt megkeresett lóvét házvezetőnőre költi, aki minden nap kitakarít meg megfőz, már megérte.
Most őszintén, ki az aki ezt visszautasítaná?

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv :) Hát ez az, ezért kéne ezt a példa nélküli luxust kihasználni! :wink: És annyit még hozzátennék, hogy csodálkoznak, hogy a nyugati országokban tápszeren nő fel a gyerek. Hát mit egyen, ha anya mindig dolgozik? Reggel-este kap egy kis luxus-szopit, ha anyucinak egyáltalán van teje...

Zsan :) Neked is igazad van! Csak pl. L.C. sztem nem tartozik a "kell" kategóriába és egy 3 hós gyereket akkor sem kéne otthon hagyni hetente 5x fél napra. Én kicsit csalódtam benne...

Gabi :) És milyen színű a ház? És egyáltalán: hol a kép róla? :lol:
denizsa

Zuzi, fakopáncsot még nem néztem, köszi a tippet.
és mikorra a kicsid bölcsis lenne, Indi megcsinálja az illegális waldorf ovit, és felveszi a törpét korkedvezménnyel :)

Zsugyu, jobbulást!!!

Neet, már ezer éve akarom neked írni, hogy a tescoban a nemzetközi konyha sorban vettem isteni Fine cut orange shred marmelade-t, TG és csak 400ft a nagy befőttes üvegben, de eredeti made in UK, és az íze is stimmel! ha legközelebb arra jársz... :)
ott van mindjárt a gravy alatt :D

votiv 8)
votiv

Zuz :) De kár, hogy nem jöttök :( :( :( De az jó, hogy Bazsó végre jól van! :D :D

Zsugyu :) Bulást Neked!!

Lindi :) Én vissza tudnám utasítani. Elég ha arra emlékszem, milyen volt Bálint 3 hósan és mennyit lógott rajtam és a cicin... Persze lehet, hogy az ő gyereke más és nem hiányolja reggel, hanem boldogan öleli magához a cumisüveget vagy csak 10-kor kel... Na jó, bocsi, mára lelövöm magam, mielőtt bepörgök...
denizsa

Votiv,
én is elismerem, hogy nem vagyunk egyformák, és hogy van aki rákényszerül komolyan, meg van amelyik gyerek jobban birja, ahogy Deni is irta. Én csak attol kapok hideglelést, ha valaki lepasszolja a gyereket, Indi szavaival élve.
Amugy halkan jegyzem meg, hogy én is szeretem a munkám, szerettem tanitani (én is gondolkoztam a bölcsin, Bálint 2ésfél éves korátol). de most éppen a kicsi fiamat tanitom magyar nyelvre :lol:

KépKép
fibi

Bocsi,hogy 2-szer ment el,de csak javítani akartam rajta :?
A Neet-el kapcsolatosan: :lol: helyett :cry: ,természetesen :oops:

Den:
nem akarom már offolni ezt a helyet,de ha már kérdezted :lol:
Nem igazán adja vissza a kép,tojáshéj szerű.
Nekünk nagyon tetszi :D
Kép

Votiv:
ezt a weledát lehetne a nagyszüleimnek is,szerinted?
Szegények nagyon trottyok most,szertnék nekik valami jó kis erősítöt :!:

petergabi

Fibi :) Akkor Bálint nagyon klassz tanárnénit fogott ki :wink: :D
denizsa

Sziasztok,

Megint milyen jó kis téma... és hát tényleg látszik, hogy nem vagyunk egyformák és ez milyen szerencse, mert ettől kerek a világ. Bár nagyon nem szerettem volna a bőrömön érezni, hogy milyen ha be kell adni a gyerkőt bölcsibe ilyen kicsinek, de sajnos van az ismeretségi körben, aki nem tud mást tenni. Két gyerek, apa sehol, tartásdíj nyista és hát valakinek el kell tartani a családot.

Én is nagyon gonosz anya lehetek sokak szemében, hogy sokszor vigyáz rá apa, anyós vagy anyukám, de sajnos az én munkám olyan, hogy ha nem megyek, keresnek mást. Persze hülye vagyok, hát mindegyik ilyen... na majd jól elgondolkodom és magamba fogok szállni, de komolyan. De valahogy úgy vagyok vele, hogy apánál is nagyon jó helyen van és azért egy kis munka még nem a világ vége.

Lindi: már várjuk a partit, remélem az idő is kegyes lesz hozzánk.

A bölcsihez képest, az ahol dolgoztam egy kis ideig még mindig szuper, mert a bölcsiben legalább jönnek a gyerekért. A szívem megszakadt azokért,akik olyan édesek voltak és aranyosak, mint Fanni és soha nem mentek értük, na be is fejezem, mert mingyáááááá elbőgöm magam....

Vica: remélem már sokkal jobban vagy.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Gabi: nagyon szép a házikó.

Fibi: én is gondolkodom jövő szeptembertől, de lehet, hogy meg tudom másképp is oldani, még meglátom, de addig szerencsére októbertől élvezhetem a gyerkőc minden percét.

Zsan: te érdeklődtél a bach virágterápia iránt? vagy nagyon szenilis vagyok?

Zuz: mi volt ma, mesélj? :roll: Bazsónak adtál már a cseppből? az előző kérdésem nem erre vonatkozott ám.

Kép
Kép
johanna1975

Gabi :) Nem offolsz, és különben is, ha már fotósorozat, akkor minden állomásról "jár" nekünk a kép! :wink: És nekem is tetszik!! :D :D Nagyon király a házatok, hihetetlen, hogy nemrég még csak az üres telekről tettél fel képet...
denizsa

Deni :) Egyszerűen elegem lett abból, hogy mennyire egyedül vagyok itt a bajok ellen... a számítógép volt az utolsó döfés, akkor elsírtam magam és jól bele is süppedtem az önsajnálatba. Mára már összeszedtem magam, de azért egy-két sebnyalogatós nap mindenkinek jár :wink:
És dokinéni tényleg kihoz néha a sodromból ezekkel a hülyeségekkel, de nem lehet vele vitatkozni, mert ugye a család barátja - és engem nagyon szeret. Ez fogzás-dolog fixa ideája...

Votiv :) 12 hetes kis pocakbabád jól van? kívánja még a fagyit? Nekem csak addig volt ilyen kívánságom, míg Indiában voltam, mert az enyhe émelygésekre nagyon jó kis ellenszer volt :)

Zuzikám :) Remélem, az erősítő kúra gyorsan fog hatni! Rád is fér, nem csak Bazsóra!

Holnap valakinek szülinapja lesz, de nem emlékszem, olyan sok szűz jegyű jelentkezett itt, midnenesetre nagyon boldog szülinapot neki előre is !!! (talán Zsugyu volt?)

Zsuzsi :) Nagoyn is kielégítő volt a velünk való foglalkozás, ne viccelj! És hát én nem igényleg olyna sok törődést, úgyhogy ez így volt jó :) Látod, a mi korunkban a dorbézolás ártalmas az egészségre :wink:
Remélem, gyorswan kilábalsza nyavalyádból!!!

TEhenes képek it:

http://new.photos.yahoo.com/babanet.sze ... 4661#page1

indianyo

Johi!!!
El is felejtettem írni, hogy megvan a rutinvizsgám!!!!!!!!!!!! Most már nem menekültök előlem!!! :mrgreen:

megyek kidőlni :D

Kép
Kép
zuzmo1

Indi!

Én ilyenkor csak azt a kérdést teszem fel(persze csak magamban),hogy ezt egy csecsemő mondta neki?Már mint doktornéninek/bácsinak,hogy nem fáj pl. a fogzás.Vagy ő még emlékszik,hogy neki nem fájt?És a sok okos könyv amit sokszor olyanok írnak akik gyereket még csak messziről láttak,na ez a másik dolog ami kihoz a sodromból.
20170114224602

Zúz! Sajnálom, hogy nem jöttök. Sebaj, majd legközelebb, lényeg, hogy Bazsód jobban legyen végre.

Den! Nem akadékoskodni akarok, de nálunk Gréti nagyon sokat kapott cumisüvegből anyatejet, főleg eleinte, amikor csak az egyik ciciből tudtam szoptatni, a másik olyan sebes volt, hogy csak fejni tudtam, és Grétinek tök mindegy volt, hogy cici+anya vagy cumisüveg+apa párosítást kapta, a lényeg az anyatej+szerető ölelés volt. Sőt, mikor anyumék itt voltak, vagy mi voltunk ott, én bizony minden lehetőséget kihasználtam, és örültem, hogy így szokta meg, és jó volt neki a cumisüveg+mama párosítás is.
Gréti 4 hetes volt, amikor először lementünk Szolnokra, és anyukám bevállalta az éjszakákat, ő etette Grétit cumisüvegből éjjel (3x). Kis tündérkém csak kiszipkázta a tejet és már aludt is tovább, mint a bunda. (más kérdés, hogy hajnalban azért fel kellett kelnem fejni, de azért így is nagyon jó volt)
Szóval minden csak szoktatás kérdése.
Ja, és mikor Szolnokon voltam/vagyok, sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb voltam/vagyok én is, mert nem csak Grétivel kellett foglalkoznom.
lindicita

Igen, valszeg L. C. más, de én tényleg nem is róla beszéltem. Viszont ő sem lesz távol annyit, és sztem G. Karcsika simán tök jó bébiszitter lesz. Én akkor mentem vissza az egyetemre, mikor B 2 hónapos volt, és L vigyázott rá, és nem volt neki rosszabb, mint velem. Jó, néha volt egy-két komoly sirás, de ezt is túléltük, sőt kitaláltuk, h ők is jönnek velem az egyetemre, igy sokszor tényleg csak 1,5 órát kellett nélkülem lennie, és az kibirható. Egyébként tök jól vette az akadályokat még ilyen picinek, emlékszem, h mikor először kipróbáltuk a cumiból tejet, én annyira kiborultam, és pánikoltam, h ha ennyire tetszik neki a cumi, akkor biztos azonnal leszokik a ciciről, és hát nem igy lett...
Ja, és én NAGYON élveztem, ezt a helyzetet, és én azért akadtam ki a második gyerek után ennyire, mert hirtelen 2 gyerek szakadt rám, zéró szabadidővel, mig B idején azért a suli is eléggé kikapcsolt (sosem gondoltam, h egyszer ilyet fogok irni), és az utazások alatt (2-2 óra) is pihentem, szóval volt lehetőségem tényleg élvezni az anyaságot. Amit manapság, robot mellett nem mindig sikerül...
szóval, lehet,h L.C. nek és babájának is nagyon jót fog tenni, ha C. visszamegy. Nekünk már lehet, h nem annyira, de szerencsére sem őt, sem J.Gabriellát nem szoktam nézni, tehát...Részemről a fáklyás menet... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

az biztos, hogy a "lepasszolós" anyákat nem itt kell keresni :?

egyébként meg ha az apja minden nap akarna Istire 4-5 (na jó, 1-2) órát vigyázni, én simán rábíznám, és mindenféle klassz dolgokat csinálnék, mennék terhestornára, meg a kedvenc kajáldáimba, ahová Istivel elmenni kizárt, mert szeretek lassan, komótosan enni, és neki hozzám nincs türelme :)
vagy elmennék korongozni, capoeirázni, tai-chizni és chi-kungozni, megtanulnék portugálul, meg rendesen spanyolul, meg interjúkat készítenék mindeféle érdekes emberekkel, meg phd-t írnék, meg regényeket, és próbálnék az együttesemmel, és fellépéseket terveznék :lol: de mivel ez a veszély nem fenyeget, max 20 év múlva tudok ilyesmire időt szánni, de akkor meg már nem biztos, hogy lesz kedvem :wink:
remélem nem fogok addigra megöregedni meg kiégni és még az is lehet, hogy miközben nőnek a gyerekeim, esetleg együtt megyünk korongozni vagy capoeriára :D

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?