Judit,
Nagyon aranyosak ezek a betuzesek a szulesrol.
Ayse,
Hat nekem ez meg forditva van. Az en angyal termeszetu elsoszulottem mellett Balazs egy “kisordog”. Allandoan kiborit, pedig MEG csak 13 honapos!!!!!!!!!! Akkor mi lesz ezutan,
ha a dackorszak valoban elkezdodik. Olyan kitoresei vannak neha, hogy nem lehet vele birni, sehogy sem jo neki. De engem nagyon idegesit!!!!!!!!!!!!!fokent mert nagyon eros hangja van es szinte sikitva sir.
Egyebkent te hogy oldod meg, ha valamit csinaltok Lilivel es a fiad allandoan ott sertepetel??
Nalunk soksor van sajnos ebbol hiszti, azt hiszem nalunk nem a nagy feltekeny a kicsire, hanem a kicsi a nagyra, ami ott jon ki, hogyha elkezdek barmit csinalni Matthieuval Balazs abban a pillanatban ott terem es nem hagy bennunket. Persze ilyenkor par probalkozas utan, hogy eltereljem a figyelmet kiakadok es itt kezdodik megint a hiszti. Otleted?????????
Megann,
Elkepzelem a jelenetet! Nagyon kis csibeszek tudnak lenni!!! Olvasd fentebb, engem mar regota tesztel tehat.
Nem ertem miert kell ilyen nagy vitazasokba belemenni, Jezusom es ez meg csak az elso
szulinapja, mi lesz akkor kesobbbbbbbbb ! Sajnalom, hogy nem te dontod el, mit szeretnel a lanyodnak, szerintem itt ez a lenyeg, nehogy mar anyosodek dontsek el, hogyan unnepled a
TE lanyod szulinapjat!!!! Szerintem dontsetek ti a ferjeddel, utana meg add tudtukra es punk-tum!!!!!!!
Benianyu,
Nagyon aranyosak a fiuk. Az en kicsim es CSAK igy hajlando enni mostanaban. De jobb is ez igy, hamar eltanuljak tolunk. Kulon kis darabok es EGYEDUL.
Kerdesem egyebkent feled is iranyulna, amit Ayse-nek mar feltettem, ha nem zavar. Te hogyan oldod meg a kicsivel, ha valoban a naggyal kell vagy szeretnel foglalkozni.
Itt hozzateszem, hogy az enyem egesz nap nem alszik vagy csak talan fel orat hebe-hoba.
Rokica,
Igazad van, amit irtal. Tudom is de ennek tudataban is, neha kiborito tud lenni Balazs. Nalunk nem is azzal van a baj, hogy nem erti meg a tiltott dolgokat, peldaul a lepcsotol nalunk mar nem is felek, tudom, hogy nem megy fel, neha megprobalja, de eleg csak raneznem, “morgasok kozepette igaz, de elmegy onnan, kaviccsal ugyszinten, nalunk is ette, mostmar megertette, hogy nem szabad. Nalunk ami idegtepo, hogy mindenert hiszti van. Ha a kaja nem erkezik idoben, ha a naggyal foglalkozok, ha eppen idegesebb vagyok es nem ugy szolok neki es mostanaban sajnos a lefekteteseknel is csak a hiszti megy es estenkent is. Ez kb ket hete megy igy, miota eldontottem, hogy igenis nem hagyom magam es igenis delutan aludni kell es igenis kell nekem 5 perc hogy megcsinaljam a kajajat es igenis kell, hogy foglalkozzak a naggyal is.
Igy rahagyom, de o nem hagyja abba a sirast hanem egyre jobban beleeli magat es a vegen mar sikitozik. Ilyenkor vagy meghatralok es megnyugtatom es azt teszem amit o akar, (vele jatszok, nem kell aludnia vagy velem alszik) vagy erelyesen (neha kiabalok) elmagyarazom, hogy ez nem igy van, de ilyenkor krizises hisztibe kezd, aminek nincs vege. Mi a megoldas?????
Tegnap racsaptam a fenekere!!!!!!!!! Mar semmi sem volt jo es majd egy oras hisztit rendezett a delutani alvasnal. Persze csak en ereztem magam rosszul, utana egybol megvigasztaltam, bocsanatot kertem de a vege az lett, hogy o nem aludt es estere mar olyan faradt volt, hogy elaludt 7-kor, persze reggel (hajnal 4-kor) meg mar ebren volt hiszen o kialudta magat.
Valami otlet lanyok????
Sajnallak titeket ezert az allergiaert, nincs erre valami gyogyszer???? Az lehetetlen, hogy ennyire szenvedjetek, mint nyulne peldaul!
Elnezest eleg sokat irtam, csak ma kivagyok
Pedig imadom, aranyos, tunderi (amikor akar), meg tudnam zabalni
persze nem olyan nehez vele mindig csak amikor igy kiakaszt teljesen le vagyok torve.
Na ennyi es megegyszer BOLDOG SZULINAPOT minden fent emlitett babanak.
Aniko+Balazs