A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ha valahol nem stimmel a táblázat, akkor szóljatok, lehet, hogy átsiklottam valakinek a neve fölött olvasás közben! Bocsi!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Gitta Kép
Aranyos vagy hogy így ragaszkodsz hozzám Kép , de kérlek vegyél ki a táblicskuból (írtam, de biztos a sok-sok infó között elkerült e figyelmedet), mi most pár hónapig nem próbálkozhatunk, és nem akarom, hogy addik peregjenek a ciklusok (lelkilegelég rosszul hat rám Kép )
Azért olvasgatlak ám Titeket minden nap (amint a gyors hozzászólás is mutatja Kép ) és drukkolok mindenkinek!!
Amint esélyes hónapunk lesz újra jövök.

A férjem egyébként túl van a mûtéten, még elég gyenge, de már lábadozik...

Sziasztok, zebrára fel! Kép

bera
bera3

Szia, Gitta!

Üdv a fedélzeten Kép! Légyszi engem javits ki: már 32!!!! éves vagyok, a múlt héten töltöttem be Kép
Remélem, sikerült kipihenned magad.

Cupp,

Rita
knérita

Gitta
Javíts légyszi: 20c 12cn.KösziKép
Lányok!
Ma reggel voltam UH-on. Jó fel is idegesítettem magam, mert már ott voltam 7 elõtt és csak 3/4 9-kor került rám a sor. Teljesen mindegy mikor érkezel, úgyis akkor kerülsz sorra, amikor õk akarják. Na mindegy. 8mm a nyálkahártyám, van egy 21mm, egy 17mm, egy 10 és egy 12mm-es tüszõm. Holnapután inszem. Nem a legjobb tüszõállomány. Azt hittem több lesz úgy 20mm körül. Nagyon elkeseredtem és egész délelõtt nagyon szomi vagyok KépKép
Lujza
lujza

Gitta

Üdv. itt. Köszi a táblát, egy kis javítást kérnék: 10c 8cn

Köszi
Bea
Bea

AndyKép,JoviKép

Csinálnak petevezetõ átjárhatósági vizsgálatot is, ill. fõleg azt csinálnak, meg endot is néznek. Szerintem endom nincs, mert semmi ilyen tünetem nincs, ami arra utalna, bár Dorisnak se volt. Viszek betétet, mert inkább legyen nálam, mint, hogy meglepetés érjen.

AndyKép
Neked meg tudták nyitni a petevezetõdet ? Sajnos nekem is az a gyanúm, hogy nem átjárhatóak, azért nem esem teherbe. Elég sok alhasi gyulladásom volt, ahogy elmúlt jött a másik, és azt mondta a doki, hogy ettõl eltömõdhettek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Éva!

Nagyon szorítok érted a lombik miatt. Nekem is kezdõdik a hosszú protokoll fogigátlóval ha megjön a mensim , és kb november elején lesz a lombik.

Nati!
A candidáról keresgéljél az interneten, mert én egyszer régen találtam talán külön honlapot is.

Dorissal beszéltem tegnap. Csak a jövõ hónapban lesz lapar mert már közel lenne a mensije mire meggyógyulna a megfázásról. A héten táppénzen van, otthon kúrálja magát. Nem lehet tubussal altatni ilyen állapotban mert félõ hogy lenyomják a bacikat és tüdõgyuszit kap.

Én jól vagyok, tegnap voltam a Káliban. A dokim nagyon rendes volt. Megbeszéltük a következõ lépéseket, ami már lombikra felkészülés. Még a mobilszámát is megadta.

Puszi: Marcsi
Marcsi

Lányok!

Gondoltam egyet, és megnéztem (biztos emlékeztek korábban a holdnaptárra, amirõl egy idõben sokat beszélgettünk), hogy anyukám születésének idejében milyen volt a holdállás, illetve a két testvérem, és az én születésemkor milyen volt. Teljesen ledöbbentem. Anyukám teliholdkor született, és a tesóimmal mind a hárman akkor születtünk. Ez azért érdekes.
Bocs, hogy ilyen off voltam, csak tegnap eszembejutott, hogy megnézem már mostanság az esélyes napokat.

Bea
Bea

OFF:MINITALISOK, baj van. Elmenetm az Azték kávézóba, hogy foglaljak asztalokat, de kiderült, hogy csak 6-ig vannak nyitva. Átmentem szembe a kis Gerbeaud-ba de ugyanaz. Még szétnézek itt a belvárosban, de ha van valakinek valami jó ötlete, írja meg!!!
GITTA:köszi a táblicskut! Hogy sikerült a nyaralás?
CATEYE:ugyanaz volt a bajom mint Neked, össze-vissza le voltak tapadva a vezetõk és a laparral sikerült "felfeszegetni" õket. Sajnos azóta csak egy terhességem volt, az is méhen kívülKép. Remélem neked hamar összejön - utána közvetlenül nagyon jók az esélyek!Kép
LUJZA:egyetlen alkalmas tüszõcske is elég!!!! Szóval tessék bizakodni és optimistának lenni!
Virág
Virág

BERA:a férjednek gyors jobbulást kívánok!
BEA:hol lehet megnézni?
Virág
Virág

GittaKép
Köszi, hogy beraktál a táblába. Azóta sajnos megjött, úgyhogy ma vagyok a 15c. 9.cn-on.

BeaKép
Én új vagyok itt, úgyhogy nem tudom mi ez a holdnaptár, de érdekelne. Tudsz nekem errõl infókat írni?

A spermavizsgálattal kapcsolatban engem azok a címek érdekelnének ahol nincs fogdosás.

Laura
Laura (laura2)

VirágKép
Mi az esélye, hogy a letapadt petevezetõk nyitva is maradnak, ha felfeszegetik ? Nem tapad le újra ?

Sajnálom az Aztékot, mert az jó lett volna. Mit szólnátok a Centrál Kávéházhoz ? Az is eléggé a központban van.
Mi a véleményetek ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Mi az esélye, hogy a letapadt petevezetõk nyitva is maradnak, ha felfeszegetik ? Nem tapad le újra ?

Sajnálom az Aztékot, mert az jó lett volna. Mit szólnátok a Centrál Kávéházhoz ? Az is eléggé a központban van.
Mi a véleményetek ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Virág, Laura

A módszer (Jónás-módszer) lényege, hogy a fogamzásnak akkor a legnagyobb esélye, ha a fogamzás idején, illetve az anya születési idején tapasztalható hold ugyanabban a fázisban van. (pl. ha az anya 0,74 %-os Hold idején született, a teherbeesésre a legvalószínûbb idõ akkor van, ha a peteérésének idõpontjában a Hold szintén 0,74 %-os). Emlékszem, megnézte Móni, aki már akkor is babucit várt, és nála is stimmelt.Bár hülyeségnek hangzik, de sokan esküsznek rá. (ez persze nem jelenti azt, hogy máskor nincs esély, csak ekkor fokozottabban).

A dolgot úgy tudjátok megnézni, hogy a
[url=http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html-en" TARGET="_top]http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html-en[/url] megnézitek, hogy a saját születésetek idején milyen volt a Hold, majd a ezután beütitek a következõ peteérés idejét, és ha a Hold azonos állásban van, az esély nagyon jó. Aki elõre nem tudja belõni a pé idejét, az esetleg több napot is átnézhet.

(idõnél az elsõ Univ. Time-ot használjátok)
Egyébként 2002. július 16-a körül egyfolytában errõl beszélgettünk, ott vissza is kereshetitek, ha érdekel titeket.

Bea
Bea

Bocs, rosszul írtam valamit a címben, mindjárt javítom.

Bea
Bea

LAURA!
Nem szeretnélek megbántani, de tényleg jobb lenne ha orvost váltanál! A Norcoulut-tal biztos hogy nem lehet a sárgatest hormonodat helyrehozni. Igaz, hogy nem vagyok doki de ennnyi év után biztosan állithatom, hogy nem Norculoutot kellene szedned!
Ez persze csak egy tanács, és tapasztalatból mondom: tudom milyen nehéz orvost váltani, én 3-szor váltottam, de megérte!
ANDY!
Persze, hogy NEM ADJUK FEL! Miért tennénk? Az orvos tudomány ma már csodákra képes, csak egy kis türelem kell!Kép
Szonja
Szonja

[url=http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html" TARGET="_top]http://tycho.usno.navy.mil/vphase.html[/url]

a cím jó volt, csak odaírtam, hogy -en.

Remélem, hogy most mûködni fog.

Bea
Bea

CATEYE: nem szeretnélek lelombozni, de nagy az esélye, hogy újra letapad. Nálam is ez lehet, pedig már 3 HSG-m is volt. Sõt a méhenkívülinek is lehetett oka, hogy a szüküléseken át lelassult a bébikezdemény mozgása, így nem volt ideje eljutni a méhbe még a letapadás elõtt. Én most már csak a lombikban bízom (persze azért minden hónapban reménykedem) de azt csak a költözés után akarjuk elkezdeni (vagyis jövõ év elején) mert addig elég zûrös az életünk.
A Centrál jó szerintem, majd megpróbálom kideríteni a nyitvatartást.
Virág
Virág

Haliho Lanyok!

Minitalihoz tipp: Vista Cafe, sokaig nyitva van, eleg barati arakkal...

orsoly
orsoly

Virág!

Lemaradtam a sok munkám miatt. Mikor lenne tali?

Andy! Tegnap 36.65 volt a hõm, elõtte 36.6.
Azért majd a napokban kiderül, volt-e, mert ha nem megy föl 37-re, akkor még nem volt.

Egyik nap Anyu megkérdezte, hogy nõgyógyászatilag rendben vagyok-e ( a cisztár gondolt). Mondtam, hogy igen. Erre megkérdezte, hogy akkor nem akarok-e még második babát? Nem tudtam szólni. (pontosabban válaszoltam, hogy lesz, ha csinálunk. Tõletek tanultam).
Nem akarom elmondani, hogy már próbálkozunk, csak még nem jött össze. Azt gondolják, hogy nekem nem lehet gond összehozni.

Nelli
nelli2

SziasztokKép

Laura(2)Kép

Köszi a drukkot, remélem, tényleg baba van a dologban.Kép

NikieKép

Köszi a vigasztalást. Én egy kicsit örülök is neki, hogy már nem ott dolgozik. Csak találjon valami munkát. Sajnálom, hogy megint elõjött a gomba. A ColpoCleaner tényleg jó, én is azt használom, ha valami gond van. Remélem, gyorsan rendbe jössz.

JoviKép

Sajnos azt nem tudom, mikorra várjam normál esetben a mensit. Az elõzõ ciklusomban (anovulációs volt) Norcoluttal kellett meghozni, és 64. nap (!) jött meg.
Azelõtt pedig 32 napos volt, itt volt PÉ-m. Mindenesetre a hõm ma is 37,00 volt, remélem, marad is nagyon-nagyon sokáig!KépKépKép
Várok még, majd jövõ héten tesztelek, ha addig sem jön meg. Hát ne jöjjön...

GittaKép

Javíts már kérlek, én a 33. cn-on vagyok!

Puszi, Edit
Edith

Sziasztok Lányok!

Doris, sajnálom a dolgot, ne szomorkodj nagyon, inkább koncentrálj a következõre.

Gitta, kérlek, mondd meg, hogy hogyan kerülhetnék fel a táblázatodba? Megmondom õszintén, az adatokat sem igazán értem benne, még nagyon új vagyok itt. Azt gondolom, hogy hõmérõzni kell, én még nem csinálom, a következõ ciklustól már fogom. Egyenlõre teát iszok.

Puszi: Móni
bogu

Sziasztok! Kép

Laura!
Én nem ismertem a Norcolut-ot. Nekem sárgatest elégtelenséget állapított meg a doki, és Duphaston-t adott rá. Clostilbegyt-et is kaptam, de az a peteérést idézi elõ (azt hiszem csak a biztonság kedvéért adta) az nem a sárgatest elégtelenségre van. (Valaki ezt írta feljebb...)

Nikie!
Nekem is volt régebben gombám, éveken keresztül kínlódtam vele, de 2 éve nincs! (Most azt sem tudom hol kopogjam le! Kép ) De sajnos nem tudom, mi változott, így nem tudok segíteni. De tudok egy helyet, ahol sok infót találsz róla, hátha találsz ott valami segítséget. Az origo fórumában, a család >> egészség témakörben van egy 'Nõi egészségi problémák - szexuális élet' címû topic.

Gitta!
Szeretnék én is bekerülni a táblázatba.
Adataim: 5c. 7cn. Debrecen, 28 év
Mostanában, a május eleji vetélésem óta 28-29 napos ciklusaim vannak, pedig azelõtt mindig hosszabb volt.

Leone

KépKép
leone

Köszi Lányok az infókat a gombáról.

A férjecském is volt kezelve, én is, aztán mégis ez lett belõle. Fel is hívom a dokim, hogy milegyen, a tenyésztésre rákérdezek. Régebben csináltak tenyésztést, akkor biztos most is kellene. A diflucan az talán eddig bevált, de az esetleges terhességet nem tudom befolyásolja-e.

Nati Kép
Lehet azért szedni szájon át is gyógyikat, persze nem mindenfélét, ha terhesek akarunk lenni. Úgy tudod, hogy van candida a nyálban? Hát nem tudom, szerintem az elég durva lenne, inkább csak bacik, talán, nem tudom. Mondjuk a sûrû orális játékoktól tényleg óvnak az orvosok, majd rákérdezek (kicsit azért ciki lesz)

Jovika Kép A colpocleanert kipróbálom. Köszi!

Pusz
Nikie
nikie

Ja, van a Cafevian az oktogon-opera között. Leteszteltük néhány napja, sokáig nyitva is van. Talán jó lehet Nektek is.
Nikie
nikie

Lányok: ezt a holdnaptárat én is nézegettem (amikor még csak olvastalak Benneteket), de akkor is elgondolkodtam azon, hogy szerintem nem mindegy, hogy az a 0,74 fogyó, vagy növõ szakaszban van-e. És ez nincs leírva ott.

Most megyek, leelenõrzöm az én és a lányaim születési idejétKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

NIKIE,NATI:Nem kellemes dolog a gomba,én is küzdök vele amióta csak nemi életet élek.Véleményem szerint képtelenség belõle kigyógyulni,így aztán a korai tünetkezelésre koncentrálok - nekem legalábbis ez bejött.Amikor kezdem érezni,hogy valami nem OK,akkor a jól bevált módszerem az,hogy Batrafen krémmel bekent tampont használok folyamatosan (még éjszaka is),a külsõ területekre pedig Pevaryl krémet.Én evvel a módszerrel két nap alatt rendbe szoktam jönni.A nemi érintkezés viszont lehetõség szerint ilyenkor kerülendõ,mert tapasztalatom szerint csak ront a helyzeten.
Egyébkent létezik egy kapszula (Diflucan - azt hiszem)amibõl egy szem helyrehoz,de állítólag lórugás a szervezetnek.(egyszer már kaptam,másnapra kutya bajom se volt)
Vígasztaljon a tudat,hogy -nekem legalábbis- terhesség és szoptatás alatt egyáltalán nem jött elõ ez a problémám.
Különben is mindenre gyógyír a terhesség,úgyhogy mielõbb kívánom mindenkinek!!!KépKépKép

krisztinke
krisztinke

BEA:kösz az infot!Kép
NELLI és mindenki akit érdekel: minitali hétfõn, 30-án 17-tõl. Jelenlegi helyszín javaslatok: Vista café, Cafevian, Centrál.
Szavazzunk!
Virág
Virág

Leone! Bocsi hogy javitalak, de a Closty igenis emeli a progeszteronszintet, nekem pl csak azt adott a dokineni es helyrejottKép Kifejezett progitamogatast viszont tenyleg a Duphaston es az Utrogestan nyujt.

orsoly

Ps: Nekem vegulis mindegy, hol talizunkKép
orsoly

Nati!
Az a barátnõm, akirõl írtam a Szeptember 20 péntek - 09h 16 -i hozzászólásomban hogy mindenórás, fél 9-kor ment be a szülõszobába Kép, de még semmi hírt nem kaptam róla. Õk is több mint két évig próbálkoztak az elsõ gyerek után, járt is valamilyen szurikra, és mégis összejött nekik is, nekünk s sikerülni fog! Ne keseredj el!

Van itt valaki, aki szed, vagy szedett Duphastont? Hogy kellett szednie? Nekem akkor kéne elkezdeni, ha leesett a hõm aztán pedig elkezdett emelkedni. Még most fogom szedni elõször, de attól tartok, hogy nem fogom tudni mikor kezdjem. Utólag nézve a görbémet persze lehet látni, hogy mikor lenne az ideje, de nekem aznap kell tudom amikor el kell kezdeni.

Leone

KépKép
leone

Orsoly! Kép
Igen a Clostilbegyt is a progeszteronszintre hat, de azt (velem legalábbis) a mensi kezdete után szedették, attól még a ciklus végén, amikor a sárgatesthormonra lenne szükség ugyanolyan ramaty lehet a helyzet és nincs beágyazódás. De nyugodtan javíts ki, ha tévednék! KépKépKép Nem szeretném rosszul tudni és esetleg hülyeségeket mondani másoknak!

Leone

KépKép
leone

Szia Jovika,Kép

Elõre is bocsika, de hosszú leszek.
Köszi, hogy írtál.

Sajna tényleg candidám van. Már mindent kipróbáltam, több szaktekintély is foglalkozott velem. Már én vagyok a mumusuk. Nem tudnak velem mit kezdeni, csak a vállukat vonogatják. Végigszedtem mindent, Diflucant, Orungalt, Mycosyst-Gynot stb. Heti egyszer 150 mg-t kis megszakításokkal 6 évig! Gondolhatjátok, hogy a májnak azért ez nem tett jót. Mi az eredmény? Semmi!!! Úgyhogy gondoltam megpróbálkozom mással: természetgyógyászat, diéta, homeopatia, biorezonancia, írisz diagnosztika, stb stb..
Kapcsolatba léptem Bessenyei Odette-vel is a Candida Alapítvány keretein belül. Semmi kifogásom a hölgy ellen, csak az õ esete teljesen más: ugyanis az õ teljes szervezete elgombásodott, mivel a véráramába került a candida, a tüdejét is ellepték, eltömítették a hörgõket, így õ szó szerint az életéért küzdött. Õ kénytelen volt azt a szigorú diétát betartani, amit elõírtak neki, elõírt magának.
Csakhogy! Itt jön ami már nem tetszik: az egészet üzletté alakította át. Sajnos azt kell mondanom, nagy divatja van ma a candidának. És õ ezt a divathullámot meglovagolja. Vettem tõle kazettát, ami az Alapítvány zsebébe ment. Mondott jó dolgokat rajta, csak azt nem látja be, hogy különbözõek vagyunk és nem ugyanabban a betegségben szenvedünk mindannyian, mint õ, jóllehet candidánk van. És kicsit túllihegi a dolgot, pánikot keltve ezzel. A Bp Tv-én is láttam már szerepelni: 240 Ft+Áfa/perc –ért lehet vele beszélni. És miket mond? Fontos a harmónia, a természettel való összhang stb. Maszlag!!! A legújabb az volt, hogy kaptam tõle egy levelet, hogy a lánya megnyitotta bioboltját, mehetünk hozzá vásárolni!
Az egészséges étkezéssel semmi bajom, jónak tartom, de ettõl a pénzszagú dologtól hányingerem lesz.
Én elhiszem, hogy van, akinél használ a diéta. Nálam nem jött be. Már tiszta ideg voltam, hogy úr isten, végem, elözönlötte a testem a candida! Pánik ezerrel.
Pedig ez nem így van. Testünkön/ben, bõrünkön élnek különbözõ gombák, minden következmény nélkül. Sõt a gyümölcsökön, zöldségeken is van. Akkor van baj, ha felborul az egyensúly. Hogy miért és mikor, mitõl borul fel, azt hiszem, nem fogjuk megtudni.
A gomba korlátozódhat egy helyre is. Ha az egész testemben kórosan jelen lenne, a hat év alatt már elpatkoltam volna.
De tudod mi történt? Mikor elhatároztam, hogy nem fogom magam idegileg tönkretenni, csökkentek a tüneteim. Meg meg kell vallanom akkor, amikor a dokinõ a Bõr és Nemigondozóban nyomatékosan felhívta figyelmemet arra, hogy csak és kizárólag hagyományos szexet engedélyez. Semmi orális szex, és mivel a szájban él candida, még csak rá se segítsünk nyállal. Na azóta, nincs nagyobb problémám.
Az orális szexet nagyon hiányolom Kép Kép , de inkább lemondok róla, csak ne jöjjenek vissza a tüneteim. Szóval szerintem nem tilos az orális szex, csak az ilyen „súlyos” eseteknek, mint én. Kép Kép

Elnézést kérek mindenkitõl, akit esetleg megbántottam volna a diétára, candidára, az Alapítványra vonatkozó írásommal. Csak a saját tapasztalataimat írtam le.
Akit érdekel, szerintem nézzen bele a Segítség! Kandida gomba és terhesség c. topicba. Teljesen egyetértek emesemama 2002. január 26-i hozzászólásával.

Marcsi, Kép
Köszi aranyos vagy. Régebben már nagyon sok mindent megnéztem a neten a candidáról. És teljesen belehergeltem magam.
Mióta nem idegesítem vele agyonra magam, sokkal jobban vagyok.

Szóval nem adtam fel a reményt, de próbálok együtt élni a dologgal.

Nikie,

él a szánkban candida (pl. kisbabáknál nagyon gyakori vagy mikor szájpenésze van az embernek okozhatja azt a candida is), csak nagyon kis mennyiségben és így nem okoz gondot.

Krisztinke, Leone,

én már mindenféle kenõcsöt kipróbáltam: Pimafucourt, Pimafucin, Pevaryl, Mycosyst, stb. A tüneteket enyhíti, de a kiváltó okot sajna nem szünteti meg.

A Colpo Cleaner-rõl pedig csak annyit, hogy tejsavat és cukrot tartalmaz, viszont a cukorral táplálkozik a candida.
Szóval nálam nem jött be.

Az élõflórás joghurt viszont nagyon sokat segített.

De azért nem adom fel.
Korábban teljesen frászban voltam, hogy hogy fogunk így gyereket gyártani, hisz ha egyetlen egyszer szeretkeztem a férjemmel óvszer nélkül, már rögtön viszkettünk, égett stb.
Most szerencsére ez nem áll fenn.
Igencsak belehúztunk a héten. Hátha...

Szóval elõször is nem rémeket látni. Kérjetek tenyésztést!
Ezek a gombák igen makacsak tudnak lenni.

Puszi
Nati

Puszi
Nati
nati

Marcsi,

javítom: Kép Kép Kép

Nikie, Leone szintén: Kép Kép Kép
nati

LeoneKép

Kicsit vitába szállnék veled, mert a Clostilbegyt közvetve igenis hat a sárgatestelégtelenségre. Az agyalapi mirigyen keresztül a petefészket stimulálja a peteérésre, és ovuláció után ezzel kiváltja a progeszteron=sárgatest emelkedést. Hiába szedsz Duphastont, ami valóban egy progeszteron tartalmú gyogyi, ha nincs peteérésed. Egyébként a Duphastont az orvosom már nem is adja senkinek, mert megszûnt a gyártása a gyártó országban, és véleménye szerint elavult. Utrogestant szoktak adni helyette. De hangsúlyozom ezeknek csak a ciklus második felében van értelme ovuláció után. Addig viszont a Clostilbegyt lehet a megoldás, fõleg anov. ciklusosoknak, mert akkor hiába szedsz Duphastont, ha nincs peteérésed.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye!
Nekem a HSG-nél derült ki, hogy el van záródva a baloldali és ezért kellett laparra menni. Sajnos nem tudták kinyitni, de lett egy újabb bajom aminek a neve endometriózis. Nálam sem volt semmi tünet, pedig azt mondta a dokim hogy sikítanak a nõk a fájdalomtól.
De nyugi neked nem lesz endod. OK? Szorítok nagyon!!!

Kriszti!
Ezeket a krémeket orvos írja fel neked?

Nelli!
Akkor majd most lesz péd. Képzeld nekem mindig felment eddig a hõm, de ebben a ciklusban csak 36,8-ig. Nem értem miért.

Edith!
Jövõ héten tesztelj, mert most volt péd és a hõd is fent van. Már nagyon kíváncsi vagyok!Kép

Gitta!
De jó hogy vagy újra!KépNem volt mostanában sajnos zebránk.

Lujza!
Nagy drukk az inszemhez!

Puszi

Andy
Andy

VirágKép
Bár én a Central kávéházat javasoltam, de inkább a Vista Cafe-ra szavaznék, mert isteni körtés sütijük van.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Leone! Lasd cateye-nalKép

orsoly
orsoly

Bera!
Sajnálom, kiveszlek! Pedig szívesebben vettelek volna azért ki, mivel baba lenne a dologban! Azt kívánom, hogy már vissza se kerülj ebbe, hanem a másikba menj rögtön! Kép

Rita!
Boldog szülinapot kívánok! Bocsi, kicsit késik az ajándékom, de a gólya már elindult vele, max. egy kicsit kerülõ úton megy. Bízom benne, hogy még az idén megérkezik! Kép

Lujza!
Javítom!
Ne keseredj el! Gondolj Edelweisre, neki csak 1 érett tüszõje volt, mégis baba lett belõle!!! Kép

Éva!
Sok sikert a lombikhoz! Kép

Bea!
Javítom!

Virág!
Köszi jó volt, de még jobb lett volna, ha nincs ott az anyósom! Kép Majd holnap mesélek róla, ma nincs sok idõm, ki sem látszom a munkából! Kép

Laura!
Tényleg ne várj, a norculut nem old meg semmit! Én norculuttal több mint 1 évet vesztegettem el, mégsem jöttem helyre!!!

Bogu!
Nagyon egyszerûen bekerülhetsz! Kép Írd meg hányadik ciklus mióta próbálkoztok (c), annak hányadik napján jársz (cn), hol laksz, hány éves vagy, kb. hány naposak a ciklusaid, hogy tudjuk mikortól lehet drukkolni neked! Kép + amit még jónak tartasz! Kép

Leone!
Beteszlek!

Üdv:
Gitta
gitta

Andy:Kezdetben (annoooooo) orvos írta fel,de mostanság,a jobb gyógyszertárakban már adják recept nélkül,ha "megesküszöm" rá,hogy használtam már ilyet.
Egyébként nem kell sûrûn vásárolni,mert nagyon sokáig elég egy tubus.

krisztinke
krisztinke

Most rákerestem az archívban, asszem Panna (?) rakta fel ezt a linket:
[url=http://aa.usno.navy.mil/data/docs/MoonFraction.html" TARGET="_top]http://aa.usno.navy.mil/data/docs/MoonFraction.html[/url]

Ezen kicsit jobban látni, nem különbözõ fázisban álló holdakat mutat, hanem számokat. A kétségeim még mindig megvannak.
Itt kb. egybeesik az én születési és a lányok fogantatási idejére számított hold-állás.

Az elõzõ link szerint kb 10-12%-os holdállásnál születtem(hogy a túróban lehet ezt lemérni???Kép), de a két lányom fogantatása nem esik egybe az én születésemkor mutatott képpel.

Azért elnézegetem, meg számolgatok, de elég szkeptikusanKép

Jovi, a hitetlen gyaur

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Javítottam, amit kértetek! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Engem kifelejtettélKépKépKép

8 c 33 cn.

Köszike

Edit
Edith

GITTA Kép
ari vagy, hogy fiatalitasz KépKépKép, végülis maradhat a 31 év, igy legalább nem tûnök "vén banyának" Kép

Cupp,

Rita
knérita

Gitta
Engem is: 20 c 12cn
KösziKép
Lujza
lujza

GittaKép

Mármint a cn javitásából KépKépKép

Tiszta gyagya vagyokKépKépKép

Edit
Edith

Lányok!
Esküszöm kijavítottam, csak egyszer elszállt a gépem közben, és úgy látszik nem mentette el! Kép

Javítom! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GITTA:anyóssal nyaralni??Mit modjak.Kép
CATEYE:én is szeretem a Vistát. Holnap külföldön vagyok, nem leszek netközelben. Kérlek vedd át a minitali szervezését! Azt hiszem holnap már lesz Zsuzsu. Értesíteni kellene mindenkit az új helyszínrõl. Ha eldöntitek, pénteken foglalok asztalt!
Virág
Virág

VirágKép
Akkor holnap menedzselem a minitalit természetesen. Szóval aki hallja adja át, hogy hétfõn minitali, és a belõtt helyszín a Vista kávézó, de ha valaki jobban ragaszkodik máshoz akkor még változtathatunk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye, Orsoly! Kép

Úgy látom, ugyanazt mondjuk, csak egy kicsit elbeszélünk egymás mellett! KépKépKépKépKép

Azt mondjátok a Clostilbegyt, közvetve hat a sárgatestelégtelenségre, "...a petefészket stimulálja a peteérésre,és ovuláció után ezzel kiváltja a progeszteron=sárgatest emelkedést...".
Ezzel egyet értek, csak azért írtam Laurának, hogy nem a Closti van a sárgatestelégtelenségre, mert neki már volt egy vetélése amirõl azt gondolják, hogy sárgatestelégtelenség miatt volt. (Valaki lerövidíthetné ezt a szót! Kép) Eszerint van peteérése, csak a ciklus második felében kell megtámogatni a hormonháztartását. Erre való a Duphaston. (A Closti meg a peteérésre. Mindkettõ a progeszteron szintre hat, csak a ciklus más szakaszában.)
Így mostmár jó amit írtam? Kép

Közben megszületett a baba akirõl írtam, és most én is szomorúnak érzem egy kicsit magam, pedig örülnöm kéne! Kép

Leone

KépKép
leone

A mentés közben veszett el, nem írta felül a régit!!! Kép Kép Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?