A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Cukker,
a lefogás nálunk sem jön be. Mikor még kisebb volt, ő is segített, egyik kezemben fogtam Lilit, a másikban az orrszívót. Most úgy sikerül, hogy ül a pelenkázón, mindkét kezébe adok valamit, és így elvan. Csak nagyon lefele néz, nehéz eltalálni az orrát :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csatlakozunk, Hanna is tiszta nátha, de egyéb semmi, fújunk, szívunk-mindezt zokogva, mindenesetre Dart Veder elbújhat mellette.

Kép
seriff

Cukker,és mit mondott a doki? Adrit még bele lehet tenni a hordozóba, Hannát már nem :wink: :) .

Kép
seriff

sziasztok

Zsófikának sok boldog szülinapot :)

betegeseknek jobbulást :)

Pamillát és Mesikét mi is nagyon imádjuk :) (Pamillát mert cserfes dumás ,Mesikét meg azért mert olyan kis bájos :)
roz23

én is pont most probáltam szivni Botondnak, merthogy még ő is mindig már 1 hete náthás, de egyedül én nem nagyon bírok vele.. :(

Szegény kis Hanna :( , azokkal az édes, bájos kis szemecskéivel. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok.
Zsófit isten éltesse első szülinapján,legyen nagyon emlékezetes,és éljen még vagy 100 évig.Nem lesz sok?

Szerettem volna tegnap talizni veletek,sajnos nem tudottunk menni.A nővérem kisfiát kellett elhozni a suliból,de lehetne még tali amíg ilyen szép az idő.Ki kell használni ezt.Mondjuk én könnyen beszélek mert nem messze lakunk az arborétumtól,meg Anna is 21 hónapos,vele már könnyű,ha mondhatom ezt.
Sajnos nem sikerül képet feltennünk,hogy kell?Apa is csak tehetetlenül áll,nekünk sok kbyte-ok a képeink.Tudna segíteni vki?Kocike
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nekünk mondta a doki amikor pénteken kijött a gyerekekhez, hogy rengeteg "náthás" beteg van és hogy pici (anyatejes) babák nagyon sok beteg és hogy valamelyiknek már tüdőgyulladása van, méghozzá a tüdőgyulladás egy olyan fajtája ami csak a nagy hidegekben szokott megjelenni és hogy Ő ezt nagyon nem érti. :?

KépKép
KépKép
nana09

Valamit sikerült feltennem,de ennyi,több nem sikerült

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pici babák gyorsan gyógyuljatok meg,minden gyerkőcnek jobbulást! :wink:

Anyukáitokra vigyázzatok,tudjátok milyen könnyen elkapnak mindent. :P
Sziasztok

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina,
nem mentek véletlenül mostanában Ausztriába? tudom most voltatok, de hátha :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Lina,
Koszi a cimet :)

Ser,
Soszoro raer, majdcsak talalkozunk valamikor :)

Kamilla tenyleg nagyon aranyos. Mondtam neki, hogy szia Kamilla, menj oda anyahoz, mert mar keresett, nezd meg egy kicsit mit csinal. Erre o: Te honnan ismersz engem? Mondom, hogy egyszer mar talakoztunk itt az Arboretumban. Erre o: En is ismertelek regebben. :wink:
mvirag

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :)

Nagyon jó volt a mai nap. :) Zsófi mintha megérezte volna, h. a mai nap különleges, felébredt 6után egy kicsivel, futásomnak annyi :lol: ..., és reggel megköszöntöttük, kapott virágot, meg játszóasztalkát, aminek nagyon örült. Édes volt. Vonat van a tetején, és "csihuzik". :) Aztán reggeli után jött a torta, gyertyával. :)

Kép

Kép

AZtán amikor elálmosodott, akkor elindultunk az állatkertbe. :) Hát, jó volt, de én nagyon sajnáltam ezeket a szerencsétlen állatokat....elefánit, meg a zsiráfot....persze, tudom, állatkert....jó volt. A legszebb része a Japán kert volt, nekem az nagyon tetszett. Tele napozós teknőcökkel. :)
És este még itthon játszottunk Zsófival. :)

Az állatkertről holnap teszek képeket, most megyek aludni.
Holnap írok mindenkinek egy pár szót. :)

Roz, holnap?

Jó éjt!
birolili

Jó estét!

Lili!
Gyönyörű kislányotok van!! Legyetek mindíg ilyen boldogok, amilyenek most vagytok!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kicsi Zsofi,
Boldog Szulinapot!
mvirag

Nana,
a férjem azt mondta, akár holnap mehetünk, csakhát ugye a piszkos anyagiak... :D Ha jól tudom, Virágék készülnek...

Ma voltunk a doktor bácsinál kontrollon, szerencsére Lili mostanra meggyógyult, most már csak fokozatosan a gyógyszereket kell elhagyni.
Tényleg, nem tudnátok nekem megírni (persze akinek Lilinél nagyobb babája van), hogy 70 centisen hány kiló volt a gyerkőcötök? Most az a legújabb a dokinál, hogy Lili nem eszik eleget, na meg ugye valószínű, hogy nemhogy megháromszorozni, de 2.5-szerezni sem fogja a súlyát egy éves korára. Azért láttátok, nem egy vézna kis béka, szerintem tök jó súlyban van, és hurkái is vannak. Azért mert majdnem 4 kilóval született, miért kellene, hogy 12 legyen egy éves korára, nem?

Ma délután voltam fogorvosnál, utána sétáltunk egy nagyot. Találkoztunk Quillel és Zsombival. Nagyon aranyos a kis szöszi hajával :D

Hajni,
le kell kicsinyíteni a képet előbb valami képszerkesztővel, max. 600x600-as lehet. Úgy elmenteni, és a szövegdoboz alatt a melléklet feltöltésével feltölteni. Én Irfanview-val szoktam, de bármelyik képszerkesztő megfelel a célra.

Lili,
Zsófi végül elkapta a gyertyát, nagyon nyúl felé, nem? És milyen torta volt, te sütötted?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

lili
gyönyörűűűű zsófi :) bocsi de teljessen lebetegedtem egész este nagyon lázas voltam most is elég ramatyul vagyok ...

gyerköcök jól vannak csak grafruit cseppet kapnak és úgy néz ki használ. Nekik csak az orruk folyik .

megyek mert annnnnnnnyyyira fáj a fejem meg a homlokom hogy alig látok :?
roz23

Lili, nagyon szép Zsófi! Milyen torta? Barackos? Hogy csodálja a gyertyát! Meg akarta fogni? (tesóm kisfia is vasárnap)

Lina, ugye Hanna nem mérvadó súlyügyileg(Ő sem 3x-ta meg a súlyát, sőt...), de tesóm kisfia szintén 4kg-val született, hétfőn volt egy éves,és 9900g, 72cm. Tökéletes. Szerintem nincs semmi baj Lilivel.Nem kell ezt a kaja dolgot túlaggódni, nem halasztja magát éhen egy gyerek sem. Ha úgy érzed nem eszik eleget, szűntesd meg a nasit, az állandó kínálgatást.Esetleg próbáld meg, h megkínálod de ha nem kér, akkor hagyod,és csak a legközelebbi kajánál kínálod újra.Így egy ugyan kimarad(Hanna sosem tízóraizik, és az uzsi is minimális), de lehet, h Ő ilyen, h kevesebszer szertne enni. Tudom, h az 5x keveset az egészséges, de nem mindig válik be.Ha nagyobb lesz,majd talán.

Roz, gyógyulj meg hamar!

Kép
seriff

kevesebbszer szeretne, bocs!!!

Kép
seriff

Hali!

Ser!
Úgy látszik, hogy a Hannák evés terén egyformák. Nálunk sem jön be az 5-ször evés. Akkor is csak picit... De bezzeg tegnap a babgulyás a mamánál abból egy tányér :cry: Félek is hogy mi lesz belőle. Miért van az, hogy odafigyelek mit eszik abból nem kell, ami meg tilos abból meg :cry: jót eszik.
Na de a Hannák már csak ilyenek.. :)

A 0.5-ös szemüveg nagyon rossz? Mármint ha elkezdem hordani (merthogy kell) akkor mindíg szemüveges leszek?

Kép

Kép
samchee

Sam, nem csak a Hannák ilyenek :wink: , Leona is "igyekszik" .
Szemüveg,nem rossz, de ettől függetlenül vsz szemüveegs maradsz, merthogy ahogy öregszünk, ez csak romlik. :(

Kép
seriff

Kis betegekkel együtt érzek, jobbulást kívánok

Hajni

ÚÚÚÚÚÚÚgy de úgy irigyellek benneteket a jó alvásért meg, h Anna ilyen ügyi.

Ser

Tényleg ez eszembe sem jutott, hogy már nem mindenki használja a hordozót. :) Nekünk még sikerül ott az orszívás. Anyatejet öntöttem ma is az orrába, segít kidugítani, na az már nehezebb volt. Eszembe jutott, h Bence mikor kicsi volt, vettünk egy autósülést (autónk nem volt), az volt sokáig a fotelja.

Adri még mindig taknyos és én is nagyon. Este már nem tudom, h mikor vok ébren és mikor alszok. Az orrom totál be van dugulva, ha belegondolok, h esetleg Adri is így szenvedne. Ma 3-ig nem tudtam elaludni, utána már nem tom mi történt. Apa felkelt.

Lina
Én nem értem miért kell a gyerekeket ennyire méregetni. Hogy ennyi legyen a hossza, ennyi kilónak kellene lenni. :?: :?: Ezt most a dokira értem. Hát Lili bizti, h nem gyenge és alultáplált. Szép és egészséges-egyre szebb. Aranyos a fotón.
Hajni kislánya sincs szerintem 12 kiló és 21 hónapos. Ez baromság.

Lili

Zsófi tündér, h így felébredt. :) Kiscipővel mi legyen? Szólj, h mikor vigyem.

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
eddig volt egy jól kialakult rend, ahogy evett Lili, és be is vált elvileg. Reggel 7 körül szopi (már mondjuk olyan 50 g csak), 10 körül gyümi, 1-2 körül délután egy főzelék, 5 körül egy joghurt, és vacsira Sinlac. Ez így megy is, minden további nélkül. Nasi nincs, max amikor én reggelizek, kap néhány kölesgolyót. Csak a doki szerint ennyi kevés neki, mert fél deci reggeli ugye semmi, gyümit elég jól eszik, csak szerinte abban nincs tápanyag, a főzelékből nagynehezen eszi meg az egy üveget, és főleg csak az 5 hónaposokat. A joghurt is csak egy decis, na a tejpépből megeszik egy adagot. Na és ugye ez elmarad az átlag 5*200 g-tól. Na mindegy, úgy döntöttem maradok ennél, hisz ez működik. Ha 5 g-ot hízik három hét alatt, hát annyit. Legalább nem lesz olyan, mint anya meg apa :D Ma próbáltam, hogy a szopi után csináltam egy deci tápszert neki, hát lökte el, a vajaskenyér az jöhetett :D

Sam,
milyen 0,5 minusz vagy plusz. Én anno minus 0,5-tel kezdtem 10 évesen, aztán 24 éves koromra leromlott 4,25-re, akkor műttettem meg, és azóta nem kell szemüveg. Amúgy a minuszos elvileg a kor előrehaladtával jobb lesz, a pluszos már nem gyógyul. Mondjuk a Zrínyiben a mindenes néninek 82 éves korára lett jó :D

Roz,
jobbulást!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Lili,
Zsófi egyre jobban hasonlít Gáborra, nem? Különösen a második képen tűnik úgy... mintha nyúlt is volna... A torta saját készítés?
Az állatkertben biztos kevesebb életterük van az állatoknak, mint a természetes élőhelyükön, de legalább élőben meg tudják a gyerekek nézni őket. A zsiráfoké tényleg nem a legnagyobb, na de a jegesmedvék új kifutója! Sosem felejtem el, hogy a német gyerekek nagy része sokáig azt hitte, hogy a tehén lila... (milka)

Sam,
szerintem azt eszik a gyerekek szívesen, amit mi is, ill. amit Tőlünk látnakl :)

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Nekem a Dani 70 cm-esen, 7800 g volt, nekem fogalmam sincs hogy ez sok vagy kevés vagy hogy mennyinek kellene lennie, a mi akkori gyerekdokimtól soha egy szót sem hallottam erről. :lol:
Az biztos Dani fiú (nahát! :D ) és mint látható volt magas géneket örökölt és tuti nagyon magas lesz.
1 évesen egyébként 80 cm volt és 10,5 kg (3450-vel született)

Azért örülök hogy a mi dokink soha nem fogalalkozott ilyenekkel.
A másik, egy kislányt és egy kisfiút miért vesznek egy kalap alá???? :shock:

Seriff,
Ismered Dr. Szatmáry Valériát?
Hanna királylány hogy van??? Egyébként élőben méginkább királylányos mert nagyon finom, bájos vonásai vannak és olyan kis törékeny. Olyan mint Te! :)

Roz,
Gyors gyógyulást! bár félek lehet nem lesz az. :( A miénk is csak egy "ártatlan" náthának álcázza magát, de már 1 hete tart. :cry:
Én ugyan eddig csak képeken láttalak, de élőben teljesen más vagy.
Nagyon jól áll a világos haj, sokkkkkkal fiatalabbnak tünsz mint a sötéttebbel. :)

KépKép
KépKép
nana09

HÚ tényleg GYÖNYÖRŰSÉGES ZSÓFIT meg a végén elfelejtettem :oops: :oops: :D

Csodaszép :D és pont ezt akartam mondani amit Kob is írt, hogy a második képen nagyon Apára hasonlit, de rád is. :)

És micsoda frizurája van! :D

Kob,
Kérhetnénk egy képet Kamilláról? Így rózsaszin hajjal Danus nem ismeri fel. :lol:

Cukker,
Nem használsz orrcseppet? Én anélkül nem tudnék aludni én is amilyen náthás vagyok.

KépKép
KépKép
nana09

Szerintem a LÁNYOK átlagban ilyenek. Mégis felnőnek, szépek lesznek és 20 éves koruk után már inkább azzal küzdenek hogy ne pattanjon fel rájuk semmi plusz kg. :D

Én olyan de olyan csontsovány voltam gyerekkoromban, hogy az anyukámék nyáron nem mertek kivinni a strandra, mert annyira megbámult a többi ember. :( :( :( Mesélte anyukám hogy legtöbbször egésznap nem ettem pár falatnál többet azt is csak a nagypapámtól fogadtam el. :D

Aztán 15 éves korom óta meg küzdök(mondjuk most nem) hogy azért nagyon ne hízzak el. :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Ahogy nézem olyan sok a beteg :cry: ,hogy külön fel se sorolom,hanem mindenkinek gyors gyógyulást!!

Lili Zsófinak utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!Nagyon kis tündérke a képeken :D !

Hát a mi éjszakáink se akarnak javulni,olyan sokat van cicin,de úgy hogy eszik is,ez most vagy a foga vagy kevés lenne már neki a csak tejcsi?Tegnap érte Lencikét egy kis baleset,elvágta az ujjacskáját Öreg néne őzikéje,hülye éles szélű papír!,persze neki fel se tűnt :lol: ilyenkor még nincs úgy fájdalomérzetük?Ja,a ti gyerkőceitek szoktak az oldalukon aludni?Csak mert Lencike nagyon sokszor az oldalára fordulva alszik és a doki(ortopéd) szerint ez nem jó?Persze úgyse fogom visszafordítgatni,hogy jól fölébredjen rá,örülök ha alszik :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Roz, sajnálom! :(
Én sem voltam ma, nekem is iszonyúan kapar a torkom....

Mindenkinek jobbulást! Kicsiknek és nagyoknak!

És köszönjük a dícséreteket! :) Apára hasonlít sztem is, egyre jobban....anyukám azt mondja, hogy amikor sapka van a fején, akkor rám, mikor nincs semmi a fején, akkor Gabi. :)

KOb, és többiek, én sütöttem, igen, és jóízűen falatozott belőle Zsófi is. :) szerdán főztem is ünnepi ebédet, amit a Városligetben fogyasztottunk el. Piknikeztünk egyet. :) Van már 2éve piknikkosarunk, úgy kaptuk esküvőre, de csak most próbáltuk ki. :)

BALIM: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ESZTERNEK! És jobbulást! Nagyon gondolunk Rátok!
birolili

Dettus, Zsófi mindig oldalra fordul, és úgy alszik el....idáig háton aludt, de ióta gyedül mozog szépen, csak oldalt alszik el. :) Utána persze változtat pózokat. :) Sztem nem kell mindnben "bajt" látni....Annyira fel van ez a babavárós meg babás dolog tuningolva....Ser mondta, ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor nem lehet a nevelést elronatni. A szomszéd néni múltkor azon aggódott, hogy (tolta maga előtt a járássegítőjét Zsófi) nem fárad el a lába? Hát, ha ő úgy érzi, majd felkéreckedik....és így is lett...okosak ők nagyon! Sztem tudják jól, hogy mi kell nekik. Anya. :) :D És sztem a Te Lenci babád sem azért cicizik ilyen sűrűn, mert kevés a tejed! Hanem, mert anya kell. Szereti ha ott vagy vele. Zsófi még most is óránként cicizne.... :lol:

Ja, a torta almás volt. :)
birolili

Lina, nem fogta meg Zsófi a gyertyát, anya nem engedte... :shock: De ő szerette volna nagyon. Van egy olyan kép, amin apával van, és sunyin belenyúl a tortába. :) Úgy tud örülni. Enbnek kimondottan örült, hogy belenyúlhatott. KIs huncut. :)
Vasárnap a mamák, papák jönnek köszönteni, akkorra lesz ebéd, meg cicás torta...na, abba is bele fog sztem nyúlni. Csak meg ne kóstolja. :)

Lina, sztem ne foglalkozz a súlyával Lilinek! Nagyon szép kislány, szépen fejlődik. Igaza van Cukkernak! Minek örökké ez a méricskélés....ha boldog, jól eszik....engem sem érdekel....Zsófi most van 70cm körül, majd a jövő héten megyünk méreckedni, meg a szurira, és akkor jobban fogom tudni, de sztem nincs 8,5 kiló sem. De nem érdekel. (Legalább a bicikliülést tovább tudja használni.) :D :lol: :lol:
birolili

Sam, tudtál beszélni azzal a nővel, akinek a számát megadtam?

Cukker, a kiscipőt majd a jövő héten vmikor visszaadod, jó? Sajnálom, hogy nem lett jó....szerdán megyek angolra, akkor megint tudunk ott találkozni, ha az jó Neked.... :)
birolili

Még vmi, ha már ilyen jót beszélgetek magammal....
Sam, nekem is lett volna, -0,5-ös szemüvegem, csak nem használtam....nem érzem a hiányát....csak néha, mikor fáradt vagyok.

Az állatkertes kép:
birolili

Botond is oldalt alszik, Dani is így aludt mindig, dehát én "szoktattam" rá őket, hisz újszülött koruktól így raktam le őket, kitámasztva.

Hú Botond is minden éjjel egyre korábban kel. :( :( :( :( :( Már egész jól ment az 5-ig, néha 6-ig alvás :lol: , most minden éjjel egyre korábban kel.
Ma már 3-kor sikitozott. :( Szerintem nővekedési ugrás vagy miaszösz. Már nappal is olyan mintha éhes maradna :? :?:

Reggel több mint 200 g-ot szopizott és úgy tett mint aki éhes maradt és olyan erővel szivja a cumit...abban a 2 másodpercben amig megtűri a szájában...

Seriff,
BALIMékról nem tudsz vmit???

KépKép
KépKép
nana09

:lol: :lol: :lol: A kép lemaradt....

Kép

Ez a japán kert, ami nekem tetszett.
Kép
birolili

kecsoné

Encikének nagyon -nagyon sok boldog névnapot :)!!!!!!!
roz23

nincs állatkertes kép!!! :( :( :( :? :? :?

KépKép
KépKép
nana09

Hi,

Lili,
nagyon ügyes vagy!Biztos jól sikerült a piknikezés is, arról nincs képed?

Szokott valaki főzni vöröslencséből? Én nagyon szeretem, de csak egy receptem van. Hátha Nektek van pár kipróbált!

Nana,
aranyos Dani! :)Egyébként tegnap találtam Rólad képet, így kiderült, a férje tényleg látott Téged. Csak szerinte Bencének szólítottad Danit... no comment :)

Kamilláról ez a két friss van:
Emesével a mamánál
Kép
Kivételesen nyugodtan :)
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob, a piknikezésről nincs képünk sajnos, mert akkorra betelt a fényképező. Nem vettünk kártyát a géphez, csak agyári van benne, így csak 32db-ot tudunk készíteni. És az állatkertben elfényképeztük.... :( Én is sajnálom, h. nincs róla kép. vagyis hogy nem tudunk már készíteni.
Nagyon édesek a lányok! "Kivételesen nyugodtan" Ez jó! :)
Nagyon szépek!

Lina, akor nekünk a második gyerkőcünk kisfiú lesz? Én azt szeretnék nagyon. :D
birolili

a fele lemaradt amit irtam :shock: :twisted:

szóval

nana :)
köszi :) éppen tegnap voltam fodrinál és le volt döbbenve a fodrász mert előző nap modta neki a dédi hogy még csak 25 vagyok modta is sokkal többnek gondolt :roll:
de anyukám is ilyen volt fiatalon hogy sokkal idősebbnek nézet ki de most meg az az előnye hoyg ugy néz ki most mint 35 évessen :D szóval el jön még az én időm is :D

lili
naggggyon jók a fotok a japán kert gyönyörűűűű :)
huuu des zeretnék én is egy iylen piknikes kosarat már naggyon régóta :)
anyuékkal anyit jártuk kirándulni megszórakozni meg midn e felé most böjtölöm biztos ( úgy hiányzik pedig )

dóra
segíts már nekem nem tudlak hova tenni. Annyira ismerős vagy de HONNAN ?????? :)

Mosta tali után azon agyaltam hogy a babák közül ki változotta legtöbbet .Anniyra úgy veszem észre, hogy Leoka nagyon más lett :) idáig is nagyon szép volt de most :) ez a frizura ... Minden baba nagyon szép volt okos ügyes.. DE Leo nagyon sokat változott szerintem olyan kis csajos lett lehet hoyg frizurája miatt de szerintem ő változott a legtöbbett :)
Seriff Hannája a maga kis bájával a kis kalapjában naggoyn cuki volt . Lina lilije hatlmassat nőtt . Dóra Katája kis tündérke ahoyg ott eljátszott a homokban .... :)
nana titeket jó volt élöben is látni Dani szerintem teljessen más igy élőben :) a szemei :shock: gyönyörűűűek :) a kicsi meg anniyra rá hasolít
zsoltiék lilácskája is hatalmassat nőt és az a haj :D olyan cuki :)
Mvirág az ikrek rengeteget ügyesedtek :)
SZERINTEM :D :D :D
roz23

Kob,
Igen sejtettem hogy látott, legalábbis rámnézett.... :) Hát Botondnak még esetleg szólitom, de Bencét nem is ismerek :D ...viszont vmelyik gyerköcöt ott vagy Bencének hívták vagy Kamilla gondolta Danust Bencének, mert ő folyamatosan vmilyen Bencének magyarázott. :D

Képet köszi! :D

KépKép
KépKép
nana09

Egy Bencét mégiscsak ismerek! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Balim! Eszternek Boldog Szülinapot!(remélem a többit kellemesebb körülmények között töltitek!) Meg Jobbulást! Gyorsat!

Nana, mailt megkaptam, igekszem válaszolni is, csak egy hatalmasat bicajoztunk, és kiesik a szemem,annyira viszket.
Ahan, lehet most növelkedési ugrás!

Lili, jók a fotók! És a monoógod is :wink: :lol: !A gyertyát én kérdeztem, de okés :wink: :lol: ! Figyelj, semmi baj sem lesz, ha belekóstol a cicás tortába, tényleg ne aggódj ezen, tudom, h szép fokozatosan, stb, de hidd el, nem fog enni belőle, csak "belepancsol"! :D

Kob, Kamilla nagyon édes csajszi, annyira pörög,és bájos! Mesi meg egy cukorfalat, ahogy nézte az almát a kezemben!

Dettus, Lencsi kezd okosodni,és azért ébred, és anyakortyok kellenek Neki! :lol: De ahogy Roz mondta, csak azt veszed észre, h már csak a popót törölni kellesz, hozzáteszem, utána meg csak a slusskulcsot kéri :wink: :oops: :D ! Élvezd, h odabújik!

mennem kell, megjött apa

Kép
seriff

Balim Eszternek is Nagyon Boldog Szülinapot!Remélem már sokkal jobban van!!

Kecsone Enikőnek pedig Boldog Névnapot!

Lili tényleg nagyon szép a japán kert.Egyébként egyetértek veled és én nagyon szeretem őt szopiztatni.De nem azon aggódom,hogy kevés a tejem,hanem azon gondolkodom,hogy talán már igénye lenne másra is.

Kob nagyon édesek a csajok!Lencsés ötletem nincs,mi amúgyis csak levest meg főzeléket szoktunk lencséből csinálni.

Kép Kép

Kép
dettus

Ser ez aranyos :lol: ,meg okés is,kivéve mikor nem bújik,hanem markol és rugdoss és csak dobálja magát,mert ilyen is van,és akkor simogatom,puszilgatom,megkínálom cicivel míg ha nehezen is,de megnyugszik,de ez miért van!?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziaszto! Nagy nehezen de jutottam a géphez, nem egyszerű ez nálunk, vagy dolgozok ha meg itthon vagyok akkor a nagy lány sajátítja ki a gépet egyre inkább úgy gondolom kellene még egy mert kicsik is kezdenek rá éretni az ízére.

Néztem a képeket a babákról ilyenkór kicsit elgyengülök. Jó mikor kicsik voltak a lányok. De az is jó hogy már ilyen nagyok. Nme tudo hogy bírnám az éjszakai virrasztásokat. Igaz ma megyek virrasztani de az muszály éjszakás leszek. Váro az új jövevényeket! Remélem azért nem lesz túl sok!
borsika33

Borsika!

Éppen most délelőtt gondoltam rád, hogy merre jársz.
Én irigyellek kicsit mert otthon a három csajszi és tudsz aludni éjszaka.És mindíg tudsz babázni is :) Lányoknak hogy megy a suli?

Lili!
Szerintem Zsófi inkább rád hasonlít. Nekem annyira úgy látszik. Remélem jó lesz a hétvége is és emlékezetes.
A szemüveg nekem most muszály mert a vezetéshez kell. Igazán itt jött le hogy gond van...
Milyen cicás torta lesz?

Lina!
Lehet hogy Lili most olyan periódusában van amikor kevesebbet kér enni, hiszen minden más annyira érdekes.
Én azzal nyugatatom magam hogy ha éhes úgyis kér enni.Bár néha én is elkattyulok.
Nekem minusos kell, remélem délután meg tudom csináltatni és nem lesz egy vagyon.

Nana!
A logopédus szűrés először középsőben lesz, év közepee felé.
Legalább is nálunk akkor volt. De nagycsoportban mindenképpen.
Ha volt mandula műtéte Daninak akkor szokták ajánlani, hogy meg kell nézetni utána fél évvel a gyerkőcöt. Ha gondolod szivesen megadom a logop. címét számát.
Lehet hogy Botinál is tényleg egy fejlődési szakasz jött el és ez az oka a sok cicizésnek. Vagy csak anya közelsége kell :)

Kob!
A lányok nagyon aranyosak a képen. Kamilla tényleg rengeteget nőt, így hogy egész alakos kép van róla látszik.
Ovi hogy megy?
én már kezdem unni, hogy most erre x ezer most arra annyi...
Nekem sincs lencsés ötletem. esetleg valamelyik oldalon?

Roz!
Megvettétek végül a csajszis cipőt Nikinek?
Hogy vagytok?

ESZTERNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS HIPER GYORS GYÓGYULÁST!!!!

ENIKŐNEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Kép
samchee

Tapasztalt anyukák!

Azt szeretném kérdezni, h. szerintetek a télen fog kellene a nagy, monstrum babakocsi? Nekünk olyan van..szval télen fogom én használni?Mert van egy ismerősöm, aki január végén fog szülni, és neki kölcsön szeretném adni. Elég lesz a totyogó Zsófira egy overál is, nem?

Sam, tudtál beszélni a nővel?
birolili

Köszi Sam!
Van egy barátnőm aki logopédus, igaz egyetemen tanít, szóval nem épp ilyen kicsikkel foglalkozik... :) megkérdezem őt.

Azt hiszem Boti a fogacska miatt kel éjjel és azért csak a kezünkben vizszintesbe szeret
Most néztem jobban megvan duzzadva az iny mint eddig volt. :(

Lili,
Mi Danus 7 hós korában váltottunk bkocsit egy ugymond "nyári" típust, Gracot és mi télen is azt használtuk pedig Danus mégcsak 10 hós volt amikor már nagy hidegek lettek, soha nem volt beteg. :)
Elég az overál, max betakarod.

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
ja, szerintem sem kell már a mélykocsi, overál, esetleg bundazsák, lábzsák a hó ellen. Mi is így jártunk.
Kár a fénykép, ha CF-kártya kellene bele, tudtam volna kölcsönadni :)

Sam,
az első szülőin gyorsan befizettem mindent szinte, így ugyan otthagytam vagy 4ezer ft-ot, de le van rendezve az szmk, csoportpénz egész évre. Kaja van még, de az úgyis állandó nagyjából. Szerencsére nem kell új cucc az oviba :)

Tényleg,
el is felejtettem, hogy vettünk végül Asso cipit Emesének, szerintem nagyon jó kis cipő. Nem is volt vészes az ára, 6600 Ft, magas, motorozáshoz-való magas gumiorral :)

Nana,
Emese is akkor kel sokszor éjszaka,és hirtelen sírva, ha áttörőben van/áttört a fogacska. Most volt a 12. :)
Az lehet, hogy Kamilla emlegette, bár Neki komoly elhatározása, hogy nemsokára születik fiútesója (bár megegyeztem Vele, hogy majd csak akkor, ha Ő iskolás lesz... Még van 3 évem ;), és Vencelnek fogják hívni...

Rozi,
jól vagy? Van lámpátok? Nem használod?

Borsika,
én is irigyellek azért, hogy a lányok már alszanak, de Te mégis babázhatsz :) Nekem máris hiányzik!

Húú, rengetek vasalnivalóm van,megyek!

Kép

Kép
kobudo

nem vizszintesbe, hanem függőlegesbe... :oops: (még jó hogy matek szakra jártam...)

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?