A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
HOlnap alig várom, hogy talizzunk.. nem tom, mikor érek ki, de majd nézem a Jube babakocsiját.. :) Merre lesztek? gondolom napon.. mindegy, majd körbe nézek.
Lehet, hogy holnap Olivér nyügi lesz, mert képzeljétek éjjel 10 órát aludt egyben, majd szopika, és 3 óra alvás ismét.. és a nap folyamán is elég sokat aludt, ... tehát holnap lehet, hogy front lesz, és ez nekünk nyügivel jár.. mindegy, gondolom hallottatok már gyereket sírni.
MOst megyek, mert nekem az éjszaka nem volt olyan jó... azt álmodtam, hogy elrabolták Olivért, majd az egyre jobban feszülő cicik miatt nem aludtam, csak ülve,... majd fejni is kellett.. szóval nem is tudom mi a jobb, hogy alszik-e, vagy sem a bébi.. :) Vagy nekem semmi sem jó. :shock:

satuk

Sziasztok!!!

Satuk!!
Ahol sok anyukát látsz babákkal, ott vagyunk!!

NAgyon gondolkozom, hogy babakocssival menjek e, és nem vonattal, ahnem busszal!
Mivel jön velem a barátnőm, lehet, hogy megpróbálom, majd még meglátom.

A délutáni viszontlátásra: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok,

Durca, csak most kezded megszeretni? Én nagyon csípem! Nem lesz gond, jó orvos. Kissé kimért, hangulatember, de vannak jó napjai és megbízható. Te is így gondolod?
Andi
andry

Sziasztok kedves Kismamák és Anyukák!

Lehet, hogy már elfelejtettetek, Képzeljétek visszatértünk a Balatonról.
Csodálatos 1,5 hónapot voltunk lent és nagyon jó hatással volt mindkettőnkre.
Balázsom szívem szotty már 5370 g és csak anyatejen él, mivel lent úgy beindult a tejem, hogy ihaj, a mélyhűtőbe is tettem már. Szóval ez a része tökéletes a dolgoknak.
Most meg kellene szokni a 67 m2 t a kert és a terasz után, és ez kicsit nehezen megy nekem. A baba köszöni jól van.
Egy pár utolsó oldalt végigolvastam, Durca, Barnama, képzeljétek, én még azt sem tudom, milyen egy fájás :?, mert a Mackó 37+6 napra született császárral a toxémia miatt.
Nagyon nehéz volt lelkileg feldolgozni, hogy egyszercsak hipp hopp a kezemben volt, kicsit olyan lelkiismeretfurdalás féle, hogy nem szültem "csak" így...De ha nem veszik ki akkor tuti egyikünk sem élne már. Erről a Berend Kati doktor néni tájékoztatott .. mikor alig volt tejem.
De most, hogy már látom, hogy gyarapodik, mosolyog, néz, és cuki, már büszke vagyok a teljesítményünkre...
A lényeg úgyis a szülés után következik, ne gondoljatok arra, hogy hogyan jött a világra, persze könnyű ezt mondani, tudom..
A finiselőknek drukkoloooooook!!!!!!
Megyek ma sétálni, csak előtte még fogadom anyósomat, babanézőbe.
Mindenkit nagyon sok szeretettel üdvözlök!!!!
Edina/Hurcia/Balázs 3hónapos +6napos
még nem másoltam be a vonalzóót.
De ami késik nem múlik :lol:

Kép
hurcia

Kedves Lányok! Megjöttem a mai kukucskálásról. :) Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám és drukkoltok! Ez Nekem nagyon sokat segít! És képzeljétek, minden rendben! :) Igazából az egyik szemem sír a másik nevet, mert nagyon félek a leszívástól , meg az altatástól. :( De nagyon örülök, hogy minden rendben, remélem hamar túlleszek rajta! Kérek még egy kis drukkot szombatra, akkor lesz a nagy nap! :)
Mindenkit ölelek és pusszilok!!!
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Rövid leszek..

KISCSILLAG!!! Részemről a lehető legtöbb drukkot küldöm!!!

HURCIA! isten hozott újra köztünk,hiányoltalak,de JUBEtájékoztatott.
A toxémia az más kérdés,az élet-halál kérdése,ha nincs választása az embernek,akkor örül annak,hogy túlélte és minden rendben.
De én sima terhességből lettem császáros..no,de nem bánom,mert nem változtatott ez semmit,a gyerekemmel össze vagyunk nőve,2 év 7 hónapig szoptattam(jelentem a következőnél NEM fogok ilyen sokáig:-)),minden olyan,mintha rendesen szültem volna.
remélem mostmár rendszeresen hallok felőletek.

BARNAMA !! Nem hiszed el,de nekem is Keszegh Évi lesz a szülésznőm!!!!dupla sorstársság:-)) Én akkor is felkérem,ha császár lesz,mert jó,ha valaki kicsit közelebbről törődik velem..
Mikorra vgy kiírva? bocs,ha mondtad már,de nem tartottam számon.

CSAJOK!meséljetek a kiruccanásról,biztos kalandos lesz:-))

Megyek,egy kicsit barátnőzni.

Üdv,durca

Kép

Kép
durca

Kiscsillag!
Nagyon örülünk ajóhírnek. Veled vagyunk lélekben. Szorítunk! Minden rnedben lesz! Várjuk a hasonló híreket! Megy a sok pozitív hullám! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Dóri,
Tudom, hogy ez nem mentség, hogy messze lakom, de sajna tök elvették a kedvem attól, hogy babakocsival bemenjek a városba. Sajna nincs kendőnk, meg miegy más, de majd leközelebb mi is megyünk.

Egyébként most pont a virággal veszekszik Réka!!! Tök aranyos.

Majd írjatok, hogy milyen volt a séta!!! Én is kíváncsi vagyok!!!

Kiscsillag,
Továbbra is megy a drukk!!!!!!

Hurcia,
Örülök, hogy újra itt vagy!!! Balázsról ha tudsz tegyél fel képet. Régen láttuk már!!!!!!!

Puszi Nektek

Délutánra jó sétálást kívánok!

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Tegnap voltunk a Berend Kati néninél (kútvölgyis gyermekorvos) extra oltáson Szofival. Nem tudom mekkora lesz ez a gyerek egy évesen. Most 72 cm és 7250gr. A szurit nagyon jól viselte. Csak egy csatakiáltás volt és már megint mosolygott.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronika,
Szofi csak szopik? Ez az extra oltás az agyhártyagyulladás ellen volt? Mi hétfőn voltunk a 4 hónapos oltáson és akkor mondta a doktor néni, hogy 5 hónaposan belehet oltani az agyhártyagyulladás ellen. Fel is írta receptre, majd kiváltjuk. Állítólag nagyon drága. Igaz ez?

MOst nézem Marcsim, hogy tegnap este te még egyben voltál!!! Már azt hittem, hogy babázol. Többiekkel mi van???

Vica

vica10

Sziasztok!
MI úgy tűnik, hogy csak 2körül tudunk kimenni, mert fél 2kor lesz kajcsi, és kicsi pihi, és utána!
MOst meg futok, mert hüpi van!

satuk

Sziasztok!
Sajna mi nem tudtunk kimenni. Bene már csak egyszer alszik napközben, 1-től, így nekünk ez az időpont nagyon nem jó :( Tegnap még reménykedtem, hátha máshoygan alakul a nap, de tartja magát a kissrác... :) Délelőtt nincs alvás.
Reggel viszont 9-ig alszik, vag yfelkel hétkor, iszik, aztán vissza....
Na jó, nem borzolom az idegeket.
Durca, én is csaszis voltam, bár tudtam előre, és bevallom mivel féltem a szülsétől, kicsit meg is könnyebbültem, de attól még, mivel nekem sem volt fájásom sem, nekem is hiányzik az élmény, és persze kicsit reménykedem a másodikban. Másrészt Hurciának totál igaza van. Már önmagában a kihordás is óriási teljesítmény, és legyünk rá büszkék, hoyg ott tart az orvostudomány, hogy mindneféle okok miatt nem kell valamelyikünknek, vagy mindkettőnknek belehalni a szülésbe. Mert bizony 100 éve ez lett volna...

mtunde

Sziasztok!

Mit jelent a magas egyenesállás?

Durca

Írtad, hogy már választottál szülésznőt. Én is szeretnék, de azt hittem, azt csak később kell. Mikor kell szólni neki?
Ja és nem tudjátok véletlenül, hogy a málnalevél teát mikortól kell inni és mennyit?

Köszi. Sziasztok!

Kép
gyorgyi33

Szia Györgyi!

A málnalevél teát a 36. héttől kell inni. Az én szülésznőm azt mondta, hogy reggel is és este egy nagy bögrével igyak. Egyébként szülésznő választással még ráérsz, bár én is a 35. héten kértem fel V. Gabikát. Az igazság az, hogy mindenki azt mondja, hogy majd a Ctg alkalmával megismered őket, csak egy a bőkenő, hogy van aki akkor már elutasít. Általában, aki másodjára szül, az ragaszkodik a szülésznőjéhez (persze ha az elsőnél volt fogadott) és az már a 25. hét környékén megkeresi. Nekem még szerencsém volt, de aki utánam akarta fel kérni Gabikát, annak már nemet mondot, mert hogy annyi kismamája volt már arra a hónapra. Ezt csak azért írom, hogy ne hogy ott érjen csalódás. Szerintem kérdezed meg az orvosod, hogy ő kit ajánlj, persze fontos, hogy neked is szimpatikus legyen. Bár szerintem ebben a kórházban nem lehet rossz szülésznőt fogadni. (ha jól tudom, akkor a szülésfelkészítőket is ők tartják. Én legalább is a szülőszobalátogatáson kértem fel)

Hogy sikerült a séta??? Mi itt a környéken voltunk, hatalmasat sétáltunk. Simán el is aludt RÉka, de ahogy megálltunk a kapuban, mintha szóltak volna neki, hogy "hahó ébredj, itthon vagyunk!!!" Azóta megint a virágoknak dumál.

Finishelők mi van veletek? Marcsim, ma még te sem jelentkeztél!!!!!!!! csak nem????

Na megyek teregetni! :cry: :cry:

Puszika

Vica

vica10

Sziasztok!
GYors vagyok, tök jó volt.. :) Ja, és csináltam képet..

Bébik:
Kép

Mégegy:
Kép

Erről nem is tudtatok, hogy készült:
Kép

Szóval jó volt... :) :lol:

satuk

Na jó, mutatok olyan képet, amin van még látszódnak is a bébik :)

Olivér+Balázs:
Kép

Panni+Panni:
Kép

És a legjobb:::: LUCA :lol: :lol: :lol: :
Kép

Szerintem mindegyik bébi tök édes volt :)

satuk

:cry:
Kár, hoyg nem voltunk.
Legközelebb délelőtt találkozzunk! :wink:

mtunde

Sziasztok,

Hát nekem is fáj a szívem, hogy nem voltunk!!! :cry: :cry: A képek alapján szupi lehetet!!!!!!!!!! :D De majd legközelebb!!

vica10

Kép

Sziasztok! Én az édesapa vagyok.

Ma koradélelőtt megszültünk. Jól vagyunk minden rendben van, a pici 3,8 kilógramm 55 centi.

Nem volt teljesen zökkenőmentes a dolog, bár nagyon jól indult (és bár ezzel lelövöm a poént, de elárulom, hogy a vége is happyend). Korareggel elfolyat a magzatvíz, szokásos menetrend, kórház, szülőszoba. D.e.10kor Marcsi kapott egy oxitocinos vattát az orrába, ez hamar reakcióba indította a dolgokat, délre már kvázi-folyamatos fájások voltak. Azt hiszem kb. 1 óra lehetett, mire elkezdhedtünk nyomni, és ügyesek is voltunk, de hiába nem akarta átdugni a buksiját a gáton. Teleki doktor még cselezett egyet, az anyukát forgatta a baba helyett, de látszólag hasonlóan bíztató volt az eredmény. Viszont félúton megint megakadtunk, és hiába próbálkoztunk még több tolással nem léptünk egyről a kettőre. Szerencsére a babuka jól viselte a dolgot. Aztán mikor már Marcsi egy kicsit kezdett fáradni, azt mondta a doki, hogy nem szenvedünk tovább jöhet a vákum-cucc. - Aki nem tudja, hogy miről van szó, annak gyorsan elmondom: a babuka már nyílásban látható buksijára kívülről rátapasztanak egy kis sapkaszerű korongot, amiben vákumot lehet teremteni, ezért nem esik le róla. Ennél fogva húzni is lehet, így lehet külső erővel segíteni a kismamának. Teljesen ártalmatlan. - Szóval hála a kútvölgyis kurzusoknak, - amikre mindre elmentünk - előttünk már nem volt ismeretlen ez a technika, így nem is voltunk (nagyon) megijedve. Na ettől a ponttól fogva 4 percen belül kint volt a pici.
Annyi az egész, hogy a kis kobakján még látszik egy kis vörös folt (de ezt meg eltakarja a sapek :) ).

Azt hiszem ennyi a lényeg. Örülünk, meg büszkék vagyunk, meg ilyesmi. Ja és persze ő a világ legszebb babája.

Üdv mindenkinek, legjobbakat,
Balázs

UI: Alul majd ki kell cseréljük a bannert. :) Már nem aktuális.
marcsim

Sziasztok!

Nekem sincs sok időm, mert etetés jön, de Satukhoz csatlakozva tényleg nagyon jó volt a találka.

Satuk, köszi, hogy ilyen gyorsan feltetted a képeket. A legjobb a Lucáról készült kép! :lol: Nagyon kellett nevetnem rajta.

Remélem, lesz még ilyen és egyre többen leszünk.

Orsi

KépKép
osori

Balázs

Gratulálok Nektek!!! Irigykedem, hogy túl vagytok rajta! :)

Lányok nagyon szépek a babáitok! Gratulálok mindenkinek!

Vica

Köszi a tanácsokat. Megjegyzem a 36. hetet. A teát már megvettem, de ezek szerint még áll egy kicsit a szekrényben. :lol: Én elvileg tudom, hogy kit szeretnék választani, mert nem régen szült két barátnőm a Vidánál és ők nagyon ajánlották az ő szülésznőjüket. Ágit. Majd megkérdezem a dokit mikor szóljak neki, nehogy lecsússzak.

Ja, ha valaki tudja mi a magas egyenesállás írja meg. köszi! :lol:

Sziasztok!

Kép
gyorgyi33

Kedves Balázs!

Ezúton szeretnék gratulálni, nagyon sok örömet és boldogságot kívánunk Nektek és persze sok tejcsit!!!!!! Nagyon ügyesek voltatok!!!

Puszild meg helyettünk is Marcsit és Kolost!! Gyönyörű baba!

Vica és Réka

vica10

Helyesbítés:
Természetesen koradélután szültünk meg. (A szövegből ugyan kiderül, de azért korrigálok.)
marcsim

Sziasztok!!

Marcsi, Balázs!!
Nagyon gratulálunk!! Ügyesek voltatok!

Lányok!!
Naaaagyon jó volt a találkozó!! Kár, hogy nem ment hosszabban.
Jókor indultunk el, mert mire hazaértünk nyügi volt a kisasszony!

Nagyon jók a képek!!
Mindenki babája egy tündér!! Luca természetesen különcködött.... :oops: :P
Nagyon jó, hogy ilyen jó társaság jött össze!

Sok puszi mindenkinek!
Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

MARCSIM!
Hatalmas nagy gratula a PICIHEZ! Nagyon ügyesek voltatok!!!!!!!!!!

Durca,
azért valószínűleg én is beszélek az Évivel, nem bízom a dolgot a véletlenre! Február 25.-re vagyok egyébként kiírva.

Györgyi,
most sietek, de majd holnap leírom a magas, egyenesállást!
Egyébként előre nem lehet tudni, h ilyen probléma lesz!

Irígykedem a találkozóra, biztos jót dumáltatok... :oops: , a kis csimoták együtt is gyönyörűek!!!!!!

Puszi
Judit
barnama

Jaj!Majd' elfelejtettem!
Kiscsillag!!!!!!!

Sok -sok +++++++++++++++++energia!!!!!!!! Menni fog!
Én mondom, a druszád.... :D
barnama

Sziasztok!
Marcsim! Minden elsimerésem, nagyon ügyes voltál! Apukával együtt! Na, mikre nem jók ezek az előadások, hoyg nem kap frászt az ember a vákuumfogó gondolatától!
Így utólag rátok nézve jó, hogy nem mentünk el a talira, mert stére Bene betaknyosodott. Remélem, csak enyhe meghűlés, mert 3 kis barátjával együtt vasárnap lesz nálunk a zsúrja. Szegényt most apa altatja orrszívás, Panadol és egyebek után. Remélem, nem fog sokáig szenvedni. Amikro fél éve taknyos volt, még sokkal könnyebben viselte :(
De legközelebb elmegyünk! Max Bene a babakocsiban alszik, ha délelőttre nem megy a dolog.

mtunde

Sziasztok Lányok!

Bizony jó régen voltam itt, a múlt héten szombaton. Feltettem a kérdést, hogy kell-e a csecsemősöknek pénzt adni. A kérdés után öt perccel elfolyt a vizem, de semmilyen fájdalmam nem volt. Kilencre bementünk a kórházba, fél tizenegykor kezdődtek a fájások és hajnali 1-kor, mindössze két és félóra múlva megszületett Hanna. Mivel a 37. héten érkezett így elég picike, 2,55 kilóval és 52 centivel született, de gyönyörű!!!!

Sajnos nincs időm végig olvasni az azóta folyt csevegést, de látom Marcsi is megszült, pont elkerültük egymást, mert mi tegnap jöttünk haza.

Ha esetleg azóta másnak is megérkezett a babája, akkor mindenkinek gratula, a pocakososknak pedig további kaitartást!!

Amint az időm engedi jelentkezem (biztosan sok-sok kérdésem lesz), még most is alig hiszem el, hogy a pocakosok közül átálltam a mamik táborába.

Szép napot mindenkinek!!

Ildi
ildi35

Vica10!
Igen Szofi csak szopizik! :D
és igen ez a baci által terjesztett agyhártya-gyulladásra van. Nem emlékszem hogy mennyibe került, de ha túl sok lett volna akkor tuti hogy emlékeznék rá. Ma már semmit nem adnak pár száz Ft-ért. Szernintem úgy 2500-5000 között lehetett. Ez az egyetlen extra oltás amit mi beadatunk.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Én lustább vagyok, az én képeim csak ma jönnek :)

Satuk szégyenlős, így őt ki kellett montíroznom. De hasonló mosolygós, mint amilyen az álarca. :D

Tehát álarcos Satuk előtt Olivér, aztán Hurcia/Edina előtt Balázs, Dóri kezében a különc kis Luca, Orsi és Jube előtt egy-egy Panni.

folytköv.

Kép

Kép

Kép
jube

És a babák közelebbről:

itt két Panni látható, balra Orisé, jobbra énPannim.

Kép

Kép

Kép
jube

Itt Olivér, a találka Rangidőse.

Nem érdekelték a csajok, szundított majdnem végig.

Kép

Kép

Kép
jube

Itt Balázs, aki csak zötyögtetve ilyen békés! :D

Kép

Kép

Kép
jube

Itt Luca, aki kézben szeret sétálni, a kocsi meg majd guruljon magától! :D

Kép

Kép

Kép
jube

Ildi!
Gratulálunk! Akkor a csecsemős-kérdés megoldódott nélkülünk is :)

mtunde

Jubeeeeeeeeeeeee!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagggyon jó vagy, kösz :) A párom megnézte, hgoy min vigyorgok, és megállapította, hgoy a baba megszépített a képen :)
Ja, megnéztem majdnem 5ön van az AngelCare érzékelője. Ha akarod, lefotózom, hogy pontosan lásd!
Bocs, de tényleg nem szeretek fentlenni a világhálón!

Ildi, Marcsim! Gratula mindkettőtöknek.. Várunk vissza benneteket.. bár most lsz mit tennetek :)
Majd még jövök, most go

satuk

Itt Orsi Pannija, a találka legjobb kedvűje!

Kép

Kép

Kép
jube

És végül, de nem utolsó sorban, itt az én kicsi békés Panniuszom!

Kép

Kép

Kép
jube

Ildi, Marcsi, nagyon gratulálunk!!!!!
Kiscsillag, hajrá!

Kép

Kép
jube

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:02-kor.
Vendég

Tünde, Vica! tényleg kár, hogy nem jöttetek!
Anita, S.Ildi! Mizu van Veletek? Ezer éve!!
Ja, Tünde, én bunkó el is felejettem Benének boldog szülinapot kívánni!!!!!!!!!

satuk

Ildi és Marcsi, őszintén gratulálok nektek, nagyon ügyesek voltatok!!! :D :D :D Balázs, külön köszönet a beszámolóért és a képért. Hát hogy fért el ekkora Kolos Marcsi hasában? :roll: Legyetek jók mindannyian, és csak a legjobbakat kívánom! Puszi.

Lányok, ez a találkozó nagyon jó hangulatban telt. Annyira jó látni titeket is, a babákat is... még Satuk is irtó "jó fej"! Jövőre megyünk mi is. :wink:
vbea

Sziasztok!
Ezek a bébik!
Luca nézésébe beleszerettem. nekem is kell egy ilyen kiscsaj!:) Nem mintha a többi nem lenne aranoys, de hát ők aludtak...

mtunde

Sziasztok!!!!

ILDI,MARCSI!!! Nagyon gratulálok a babákhoz,majd,ha időtök engedi biztos leírjátok az élményt.SOK SIKERT ÉS BOLDOGSÁGOT A BÉBIKHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIRÁNDULÓS CSAJOK!!!!!

Látszik rajtatok,hogy nagyon jó volt, nagyon sokat vigyorogtam,szépek voltatok , a babák nem különben,nagy nagy felüdülés egy ilyen klassz délután,ugye?
ORSI!!!! hamarosan válaszolni fogok,csak ahhoz nagy levegő kell!

GYÖRGYI! előttem már válaszoltak a kérdésekre.Bár nekem magas egyenes állás volt,nem tudnám érthetően elmagyarázni,hogy konkrétan mi az,csak annyit tudok,hogy a gyerek feje nem ékelődött be a szülőcsatornába. A tea mellett van egy homeopátiás bogyó is,ami segíti a tágulást,majd köv.leírom a nevét,emrt elég kacifántos.

Az ovis "nagylányom",nagyon édi,nem sír,élvezi,csak sajna taknyi lett és köhög,de nem vészes.De én is elkaptam..
Na,megyek,pszi mindenkinek,durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Ildi,Marcsi,
Sok-sok boldogságot, egészséget a babócákhoz és sok tejcsit!!!

Marcsival, azt hiszem találkoztam tegnap, én ctg+uh-ra vártam, ő pedig szegény kint a folyosón szülőszobára, ugyanis az fullon volt. Gyanús volt, hogy ő az - jó nagy pocija volt a nagyon vékonyságához képest - , de elég ideges volt magában is. De ezek szerint nagyon ügyes volt!!!!

Nálam még láthatóan nincs semmi jele a babócának, lehet hogy ő is kivárja a végéig, mint Kristóf tette. Végülis még van 3 hetem...

Sétálós Anyucik, nagyon édesek a porontyok és gondolom, jól megnéztek Benneteket a parkban így együtt.

Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!
Dorka
dorka77

Bocsi, próbálkozom egy vonalzóval...

Kép
Kép
dorka77

Ildi,Marcsi!
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok-sok tejcsit! Gratulálok. Nagyon ügyesek voltatok. :D

Lányok!
Kár hogy délután voltatok, mert akkor nálunk is alvás van. Nagyon édesek a fiúk-lányok. Igazán enni-valóak. Gratulálok! :D

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ildi,
Neked is sok boldogságot kívánok a picihez. Ha tudsz, tegyél fel képeket!!!!!

Lányok,
Szupik a képek!!!! Nagyon édesek a babák és persze az anyukák is!!!! Legközelebb mi is ott leszünk!

Vica

vica10

Sziasztok Lányok!

Azért tűntem el, mert volt fontosabb dolgom végre :D
szeptember 11-én, hétfőn megszületett a kisfiam Benedek, 3900gr-mal és 57 cm-vel. Előző este még itt nyafogtam .
Hétfőn valószínű a magzatvízvizsgálat hozta meg a start-jelet. Ugyanis már jöttem le a liftben, amikor egy kis pukkanás éreztem, irány vissza a dokihoz. Magzatburok alul ép, de gyanús a dolog,később vissza kellett mennem. Addig hazajöttünk a cuccokért -biztos, ami biztos - madj másfél óra múlva a szülésznő biztosra mondta, hogy a magzatvíz szivárog, irány a szülőszoba. ez volt fél 2 körül, és 16.12 kor kibújt Beni.
Gyors és mondhatni könnyű szülésem volt, fantasztikus élményként maradt meg bennem, ezer hála és köszönet érte Vida doktor úrnak és Rákóczi Áginak. :D
cancan

Sziasztok!

Ancsa vagyok, várhatóan 2007 január 29 fogok szülni a Kútvölgyiben, dr Sándor Gyulánál.
Elolvastam pár hozzászólásotokat, és nagyon tetszett. Ezért szeretnék csatlakozni hozzátok.
Ha lehet.
Tavaly nyáron 28 hetesen elvesztettem a kisbabámat, és ezért 6 napot töltöttem az intenzíven, és 6 napot a nőgyogyászaton.
Ezért jó lenne, beszélgetni veletek, akiknek jó tapasztalatai vannak.
Bár így is megpróbálok pozitívan hozzá állni.
De a Ti írásaitok pozitív energiával töltöttek fel. Ezért szeretnék csatlakozni hozzátok.
Várom válaszaitokat.

Az első kérdésem, a létrehozott vonalzót, hogy tudom ide varázsolni?

Köszönöm

Puszi

Ancsa

[url][/url]
ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?