Drága Réka mama, Sanyi papa, Luca és Panna baba! Ti kis komplett csakád
Tiszta szívemből kívánok minden szépet és jót nektek egész életetekre, nagy családi kirándulásokat, nyugodt, békés hétköznapokat és ami mostanság a legfontosabb lesz nektek sok-sok tejcsit.
Sanyi, ha nem nagyon fárasztó azért majd szeretnénk részleteket is megtudni a szülésről, meg légyszi addj hirt Rékáról és a lányokról, hogy minden OK. Meddig kell most így bent maradni a koraszülött osztályon? A lányokat bent tartják a "37" hétig?
Szóval Rékám, ki kit előz be. A végén majd mi kitartunk a 42. hétig, amilyen huncut ez a lány
Ági,
Ez az, nálunk is már Dévai is a lombikra készült aztán jól kicseleztük

Csak mi még az utolsó előtti pillanatban, remélem ti meg az utolsóban
Timikém,
Pap babáról akkor nagyon várjuk a képeket, szerintem nektek lányotok lesz. Végülis 50%, hogy eltaláltam
Boszti,
Remélem nálatok is ez a ciklus végre sikeres lesz. Most már igazán ideje, hogy legyen 3 gyönyörűen osztodó, visszaültethető embriód.
Kagyló,
akkor ti is mindjárt kezdtek. Mikorra várod a menstrid?
Szani,
Köszi, megnyugtató volt, amit Andris születéséről írtál, bár nagyon remélem, hogy kitartunk okt. 7. éig legalább. Akkor leszünk 37 hetesek. Meg egyébként is úgy tűnik, hogy ezek a babák tudnak valamit, és igyekszenek anyu szülinapjához időzíteni. Legalábbis Rékánál és a barátnőmnél is ez volt. Én meg okt. 9-én leszek 35

Azt hiszem idén gyönyörű ajándékom lesz
Melba,
Ügyesen kitartotok. Hát keményedéseim nekem is egyre gyakrabban vannak. Nagyon "vicces", mert olyankor a köldökömet, - ami már nekem is kicsit kifelé fordul- mintha vákuum szippantaná be. A végén szegény kicsi lányom mindig teljes erőbedobással rugkapál, mintha tiltakozna, hogy anya ne szoríts össze.
Pelenkázóval elkészült a párod, már nagyon kiváncsi vagyok rá.
Andi,
Nektek mikor kell legközelebb Dévaihoz menni? Voltál már bejelentkezni, meg kiskönyvért a védőnéninél?
Visszanézve a friss táblázatot, most esett le, hogy vagy Melba, vagy én vagyok a következő. Anyám, kezdek izgulni.!
Katám,
köszi mégegyszer a tegnapi telefont. Nagyon édes vagy. Remélem pénteken feloldoz a fekvés alól Dévai és mindent rendben talál.
Judit,
Üdv a fedélzeten, ti most akkor spontán próbálkoztok, vagy jöhetnek az eszkimók? Milyen volt a nyaralás? Kérjük a pálmafás képeket!
Na puszi mindenkinek drágáim, kicsit nehéz a gép előtt ülni, ezért jövök ritkán, de azért majd igyekszem. Pocakfotót csinálunk a hétvégén, csak aztán nehogy nekem is az legyen az égi startjel!