Halihó!
Mindenkinek köszönjük a felköszöntést, olyan arik vagytok
Margitszigetezés jól sikerült, én most láttam először a nagy játszóteret, a felújitott vadasparkot..
Tök rendezett, ápolt, stb..
Lénának is nagyon tetszett..bár a napunk sajnos megint olyan volt mint azelőző 2.
Virágtépés a parkban, ráripakodás, kézrepacsi(LETÉPETT EGY VIRÁGFEJET

) orditás stb...
(Pedig a szülinapján úgy fájt ráütnöm, de ugyanaz volt mint a rózsával..rászóltam, minél jobban szóltam annál jobban ütötte és a végén letépte a virág fejét

)
Ezeket leszámitva tényleg szuper volt, fincsi napsütéssel, kicsit még el is felejtettem a party-kinomat.
Este pedig megkapta Léna a trancsiroznivaló tortáját..
Repült ám a tejszinhab ezer felé...na jó nem annyira..tök fáradt volt..a fürcsit is végig üvöltötte...
Holnap dobok képeket.
And!
Képzeld, odaképzeltelek a szigete, láttam egy Teforma csajszit kezében egy Esztiforma kiscsajszival és még 2 szőke nőcit szintén babákkal.
Már majdnem kiabáltam, de aztán nem mertem, mert a másik 2 nőcit nem tudtam beazonositani.
Ayse!
Ez ám az alapos munka...
Festeni is kellett utána???
Bodza!
Na Te is felkötheted a gatyót...
Már 30. hét....lassan elkezdhetünk izgulni értetek!
Róki!
Sehogy nem tudok hangot adni a videóra
De igy is érthető, hogy miről van szó...

és egyben
Na most húzok aludni, én is elfáradtam...húztuk egymást férjjel, hogy nem is értjük hogy mi most miért is nem futunk a futópályán mint ott most sok más ember....
Basszus...még belegondolni is szörnyű..fújfúj futás...majd ha fagy...meg ha majd kergetnek...
M.
Ankikó!
Humanabol valóban van dobozos késztápszer, és van flakonos babatej is fél literes verzióban.
Én az Auchanban láttam pont ma reggel.
Van minden, úgyhogy biztos izleni fog valamelyik.
Mea!
Tali!Természetesen mi is jelen lennénk(persze ha nem jön közbe semmi)
Ez igy már 6!