A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszi mindenkinek a véleményt és tapasztalatot a szülésznő témában. Megnyugtattatok, hogy nem kell feltétlenül választani és még anyagilag is jobban járok :lol:

Deni,
Úgy néz ki, megvan mi lesz Bálintodból :lol: Régen volt egy bárgyú reklám, amikor apa filozik, hogy mit vegyen a fiának a szülinapjára a zenebolt előtt állva. Gitárt vagy hegedűt. Meglátta a jövőképet a gitárral. Fia egy rock zenekarba, hosszú haj, tetkok meg mi egymás. Ha jól emlékszem a hegedűnél maradt :lol:

Votiv,
Tök jó, hogy apa ennyire lelkes :) És remélhetőleg nem nő már műszer oda :lol:

Zuz,
Gratula a csajszihoz :lol: Úgy néz ki, hogy a lányok vannak fölénybe.
Eddig szinte minden babavárótól azt hallom, hogy lányzója lesz :lol:

Tényleg most, hogy így mondjátok. Nem is tudom nálunk mi lenne, ha Adél baba szőke hajjal és kék szemmel születne :oops: Ugyanis nálunk mindenki barna, egyedül az egyik dédi az, aki szőke volt őszsége előtt, de ugye bár azokat a géneket ritkán öröklik, inkább a nagyszülőkét és a szülőkét szokták!? :?
curse

Zuzi!
Lencsi is nagyon sötét hajjal született, ami kiszőkült. pedig mindketten szőkék voltunk kicsinek :). szóval ne lepődj meg. Pajitól meg ne vond meg a finomságokat :cry: , csak mondjuk fél-1 év múlva próbáld újra, mert azért nem nőhet fel torta nélkül :)
valószínűsítheted, hogy a kakaóportól lett allergiás, mert arra nagyon sokan allergiásak. a trüffelnek meg az egyik alapja az. na meg a pia :). az út kb. 20 perc volt ajtótól ajtóig. szóval nem gáz. 3/4 10-kor indultam és 3/4 12-kor már itthon is voltam.
ancsipancsi

Gabi :) Ezek a kivitelezők tényleg gyorsak voltak! :D

Zsugyu :) Kérdőjel-gyertya :lol: És hát igen, el tudnám képzelni vmi csöndes erdős-mezős helyen lakni egy kis házikóban, fiam kedvére zenélhetne, max. az összes madár elköltözne a környékről, de Ti csajok nagyon hiányoznátok, szóval nem menekültök... :mrgreen: egyenlőre, mert ki tudja, mit hoz még a jövő... :?

Ancsi :) Alkoholozás rögvest megtörtént, ma meg körömvirágolajoztam a drágám :wink: És teli kekszes dobozt eszembe se jut odaadni, Bálint vagy megenné vagy várat építene a kekszekből... :o Nagyon ügyes vagy, hogy így bkv-ztál a magas platósokon!! Csak kicsit szomorú, hogy ilyen kevés segítőkészség szorult az emberekbe :(

Zuz :) Gratula a 150%-os lányotokhoz! :D Nagyon örülök, hogy Bazsó jobban van!!! :D :D Sztem nem csoda, hogy bágyadt meg hisztis, valszeg őt is nagyon megviselte a dolog, nemcsak Téged borított ki :roll: De most már minden okés lesz, ne aggódj!

Curse :) Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy vegyek neki hegedűt?? :lol: És Bálint is sötét hajjal született, aztán szőkült ki, szóval még érhet meglepi :wink:
denizsa

Indi,
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen linken vannak képek?
curse

Votivia!

HA megoldható akkor szerintem csupán szervezésileg is jobb a külön szoba.Tudod,egyik játszana a másik aludna pl.
Sanyi meg most már,hogy nagy fiú 8) sokat van egyedül a szobájába ,az az ő kis kuckója és Jolánt ki is zárja számtalanszor.Na ilyenkor azért van kiabálás :evil:
20170114224602

Deni,
Speckó apát a reklámban taszította a jövőkép, de meg kell, hogy mondjam én nagyon csíptem a rocker srácokat anno. A hosszú hajjal sincs semmi bajom, apát is úgy ismertem meg, sőt egy tetovális is lehet nagyon szexi, pl. George Clooney nyakán végigfutó lángnyelvek, ahogy kikandikáltak a polónyaka felett az Alkonyadtól pirkadatig filmben... :oops: na azt hiszem most fejezem be :lol:
Látszik, hogy apa itt hagyott az estére :(
curse

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukkantás...

Zuzmó: gratula a csajszihoz. Bazsinak pedig végre teljesn gyógyulást.

Fibi: köszi a smst, nagyon jól esett...bocsi, hogy nem válaszoltam, csak dánokkal vótam egész nap.

Lindi: milyen tantárgy?

Visszaolvasok, aztán gyüvök még.

Kép
Kép
johanna1975

Curse!
engem is itt hagyott most apa, ement motorozni :)
G.C. műtetkója nekem is nagyon bejött az A.P-ban, el tudnám képzelni igaziban is :). ja és persze a rocker hapsik nekem is tetszettek, egyik nagy plátóim volt Axl Rose :lol:
ancsipancsi

Ancsi,
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :lol: az a baj, hogy apát nem tudtam rávenni egy ilyen tetkóra :lol: sőt szerintem semmilyenre sem tudnám
curse

Ez a szalma nők éjszakája??? Együtt vannak ezek??? :lol: Enyém valami zenekarról beszélt...
neet
neet

:lol: :lol: :lol:

votiv 8)
votiv

Úgy néz ki :lol: bár az enyémnek hiteles alibije van, anyóséknál van Kváron gumi csere végett (persze azt megcsinálták neki még délután) :lol: Pont ezért lennék arra kiváncsi, hogy mi az esti programja, arra nem tért ki apa külön :lol: biztos, hogy nem anyósékkal tévézik.
curse

[quote="curse"]A írta:cursencsi,
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :lol: az a baj, hogy apát nem tudtam rávenni egy ilyen tetkóra :lol: sőt szerintem semmilyenre sem tudnám

Curse!
enyim jókat szokott inni apukámmal :), de mindig együtt megyünk. most valami gyorsulási versenyt nézni mentek motorra. (éjjel??) utána meg valami buliba.
enyém szeretett volna mindig tetkót, de hang embernek érezte magát hozzá, és az anyjáéktól is félt, hogy mit szólnak. naponta előjön nálunk az a vicctéma, hogy mit tetováltasson a hátára. ilyeneket szokott mondani, hogy tefálserpenyőt, meg négy lakásos társasházat és ilyesmik. ezen jókat derülünk. én a nyaktetkót el tudnám rajta képzelni, de a melóhelyén szerintem kinéznék miatta :). amúgy minap vettem éppen testfestő filcet, de nagyon gyatra a tartóssága. (ahogy víz éri, már jön is lefelé) tök jókat festettem magamra. :)
ancsipancsi

ti tudtátok, hogy itt chat is műxik? most regiztem, habár nem hinném, hogy sűrűn fogok ott csevegni, de mondjuk talit egyeztetni, vagy ilyesmi, lehetne ott is.
ancsipancsi

óhhjaj, egy Ildianyust kapásból Indianyusnak olvastam :)
ancsipancsi

Tetkó: -
Apamentes éjjel: +
Enyém a gép, újabb bővület érte a szakdogámat. :wink:
neet
neet

Ancsi,
én anno a csettel keztem itt, még félig terhesen, és nagygygyon ráérve. Majd amikor Eszter elkezdett mászni és már nem maradt nyugton a kiságyban, valahogy elmaradt a cset- pedig még bemutatkozó albumom meg minden volt. Lehet, h mindjárt nosztalgiázom egyet. Jön valaki csetni? Mondjuk most?
neet
neet

Ancsi,
Ez tök jó, hogy az urad ilyen jól megvan apukáddal, arról már nem is beszélve, hogy ennyire rendi vagy és elengeded őket buliba :lol: Őszintén szólva én is mehettem volna anyósékhoz, de annyira nem vágyok a társaságukra, egyrészt az utóbbi időben annyit vannak nálunk, hogy már lassan herotom van, másrészt nem volt kedvem 2 órát autókázni. Egyébként jó a viszony anyósékkal, csak időnként nagyon fárasztóak és okosak tudnak lenni. :lol:
A négylakásos társasházat azért megnézném tetkós kivitelben :lol: :lol: :lol: Egyébként én is gondolkoztam olyan tetkón, ami nem tartós. Ez a testfestő filc elvileg mennyire kéne, hogy tartós legyen?
curse

ha tudnám, hogy hol a chat :lol:
most néztem rá Grissomékra és sajnos ezt a részt is láttam, éppen egy szemgolyót találtak
curse

Curse!
Chat jobbra fenn. de nekem a mániás nevemet/jelszót nem fogadta el. seperc alatt reg. újat.
apuval nem buliznak, hanem a nappaliban bedobnak egy unicumot. (értsd egy egész üveggel az első este!) mindegy, a férjemnek van egy "kis" májgondja, így máskor úgyse iszik, és kb. havonta megyünk haza. (2 óra kocsival)
nekem van tetkóm :),de most nem tudom, hogy még egyszer megcsináltatnám-e, és hogy ide-e és hogy ilyet-e. a szomszéd gyerek festegette a nőjét és azt mondta, hogy az ő filcük 4-5 napig tart. persze lehet, hogy nem mossák le. :) ja, és még azt találtam ki, hogy férjem szereti azokat a béna deat metal zenéket, amelyek előadóinak a szeme általában feketére van festve (körben). gondoltam egyszer jelmezbálra majd én is festek neki olyasmi. :wink:
ancsipancsi

enyim apanak van tetkoja :) meg hosszu haja is :D ja es most epp itthon is van 8)
recca

Sziasztok!

curse: most én is megszeppentem ezen a szülésznő témán. Eddig nem gondoltam, hogy már foglalkozni kéne ezzel, de elvileg úgy voltam, hogy fogadnánk szülésznőt is. Azt nem tudom, mennyibe van ez. Mennyi? :shock: És mennyivel előre kell lestoppolni őket?
Sajna én nem tudtam menni az előadásra a kórházban, remélem, jövő héten odaérek.

Kép
Kép
tinu

Ancsi,
Igen, én hülye, csak a szememet nem szúrta ki. Elvileg már fent vagyok a chat-en is, de hát ott nagyon pörög a dolog, én meg már nem vagyok a toppon. De látom te is kijelentkeztél, jó éjszakát!

Recca,
Akkor minden bizonnyal klassz ember :lol:

Remélem túlélem az éjszakát. Furcsa zajok vannak kint, az utca összes kutyája ugat, a mienk meg ellógott már vagy két hete. Csak a macskámra számíthatok :lol:
curse

Tinu,
Azt sajnos én sem tudom megmondani, hogy mennyibe vannak, de gyanítom, hogy hasonló árban, mint a dokik. Elvileg őt felhívhatod a mobilján bármikor, bejön a szülésre és végig ott van veled. A szülés tekintetében szerintem ők többet törödnek veled, mint a dokik. De lehet, hogy hülyeséget mondok, majd a többiek kijavítanak. :)
Én elvileg október végére vagyok kiírva, engem már nem tudtak elvállalni, de pl. emlékszem, hogy január hölgyet igen. Ha tényleg szeretnél szülésznőt fogadni, akkor tedd meg minél előbb, mert állítólag nekik is meg van határozva központilag, hogy egy hónapban mennyi szülést vállalhatnak el.
curse

Indi,
Köszönöm a linkeket :)
curse

Curse, aha az :) bar nem ezek miatt :lol:
itt is ugatnak a kutyak, a macska meg alszik bekesen: tole aztan barmi tortenhet :wink:
recca

Zuz, 150%-os csajszi? :shock: csak nem egy szuperno lakozik a pocakodban? :lol: wow 8)
recca

Recca,
Gondolom, hogy nemcsak a külsőjegyek miatt :lol: de ez már egy jó alap :lol:

Na azt hiszem megnézem az Odaátot (az első rész alapján nem tűnt rossz sorozatnak), aztán benyomom a szunyát.
Jó éjszakát!
curse

ooo, mit is akartam... mit is felejtettem el... mitket is olvastam...ooo...

ja, Zuz, gratulalok a kisholgyhoz! :D es nekem januarban meg a Bartfaiban csinaltak a cukorterhelest: az elso vervetel utan varni kellett, mert annak gyorsan megneztek az eredmenyet es aztan szoltak, hogy na most lehet meginni a cukros lotyit es ugye onnantol szamitva ket ora mulva vettek le a masodik adagot. szerintem ez teljesen jo volt igy, nem ertem, miert kell egymas utan haromszor megszurni egy kismamat, ez tok felhaborito :evil:

ja, Lindi, ne haragudj, el is felejtettem korabban irni, hogy en is szivesen mentem volna a kertipartira, de mint altalaban, most sem sikerult megoldani (meg anno egy gyerekkel sem tudtam kozlekedni, most kettovel megannyira sem, es apa iden mar annyit logott miattunk a melobol, hogy en csak hetvegekre tudok szervezodni, de lassan tenyleg nekiallok az autovezetesnek...) kepek alapjan lurkok nagyon elvezhettek :D

Votiv, apafej :D :D mert tulajdonkeppen tokjo otgyermekes csaladapanak lenni :D sot, ami igazan szuper: egy kedves es okos es szep es cserfes es nagggggyonapas kislany apukajanak lenni :D :D
moose

Ancsi, Curse!

Páromék rendeltek a neten hennát, és azzal csináltak testfestést! Egész tartós lett, és nagyon elégedett volt a "megrendelő". Ha tényleg érdekel titeket a dolog, megkérdezhetem tőle, hpgy honnan rendelte, és akkor kipróbálhatjátok magatokon, na meg a párotokon :wink: :lol:

Neet!
Szerintem Eszti így dolgozza fel az őt ért hatásokat, mint mindenki, de ez nem feltétlenül rossz!!! ne aggódj, olyan stram kislányod van!!!

Gabi!
A 70% azt jelenti, hogy már csak a belső munkálatok vannak hátra????? Képet kérünk!!!
Sajnos nálunk is frontérzékenység van, plusz fogak. 2 és fél órán át altattunk :roll:

Macs!
Nektek hogy áll a kecó???

Rylie!
2x-i kelés....... maga a paradicsom :lol: Én a múlt éjjel fél 2-től fél 5-ig aludtam. A többi szenvedés volt. 3 hete ilyen éjszakáink vannak, és én is nagy alvó volnék.......

Deni!
Bálintodról írtó édes ez a kép :D

Jolán és Sanyi :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Recca!
Szupernő :lol:

Votiv!
Írtam pü-t, de megint kételkedem abban, hogy át is ment. Nem tudom, mit sz@rakodik velem a bnyet :twisted:

Na, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmo1

ja, Neet, szerintem is almodik. nalunk is tobbszor felsir es szovegel a nagy es sokszor nem ertheto, mit motyog. mi meg kerdezzuk, hogy mi a baj, meg ker-e vizet, kicsereljuk-e a pelusat stb stb es altalaban nem valaszol, max a fejet razza es alszik tovabb :? ezek a parbeszedek persze csak a komolyabb, otperces sirasoknal zajlanak, a rovidebbek csak addig tartanak, amig odaerek es megfogom a kezet :D
moose

Jó éjt csajok!

Én hülye beleolvastam a fenti Szt.Imrés topikba, ahonnan eljutottam a "Császármetszéssel akarok szülni" topikba, és most totál kész vagyok. :cry:

Moose! Rá se ránts, majd legközelebb összejön.

Zuz! Én is küldtem még reggel egy pü-t (történetesen épp Votivnak) és hiába vártam a választ. Aztán kiderült, hogy el se küldte, csak a kimenő fiókba tette, mert az elküldött fiók teljesen megtelt. Szóval kitöröltem mindent, és el is küldte, mert pár perc múlva jött is a válasz. :wink:

Curse, Tinu! Most hogy olvastam a szülésznő témát, gyorsan fel is hívtam a szülésznőmet, hogy el tud -e vállalni. Nagyon megörült nekem.
Az, hogy egy majdnem 4 kilós (3,9) gyereket elsőre gátmetszés nélkül meg tudtam szülni, biztos, hogy az ő érdeme, szóval nagyon örülök, hogy mellette döntöttem, és egy percig nem volt kérdés, hogy most is felkérem.

KépKép
KépKép
lindicita

Zúz! Én úgy tudom (bár rég volt már a biológia óra), hogy 2 kék szeműnek csak kékszemű gyereke lehet, viszont 2 barna szeműnek simán lehet kékszemű gyereke. Erre van is példa a családban, unokatesómnak egyetlen szerencséje,hogy a nagymama tényleg kékszemű, szóval rá van fogva a dolog :lol:
lindicita

Zuz,
alapvetően gratulálhatnék is a nagy hírhez, csak én nem vagyok a híve az előre kilesésnek, mármint nem ügyben. Nem baj, ugye? Sztem ez az egyik legnagyobb misztikuma a dolognak, sose lőnném le a poént előre.
Szemszínek és egyebek ügyében meg én "mázlista" vagyok, Eszter tiszta apja és anyós, úgyhogy nem kell aggódnom a "lebukás" miatt. :lol:
neet
neet

nálunk is van egy fekete ló a családban, Isti zöldes szemszínéhez egyetlenegy hasonlítható volt eddig, az én dédnagyanyámé :)
egyébként passz :wink:
de szerencsére az apja le se tagadhatná.

és Moose, ötgyerekes apának lenni még mindig jobb, mint mondjuk ötgyerekes anyának :shock: :lol: majd ezt is mondom neki, hogy becsülje meg magát :lol:
jól esett, amit írtál :D

szülésznő-doki kooperáció: teljesen azon múlik, ki mennyit csinál, amennyi a személyiségéből jön, meg az idejéből. ha fogadott a doki, akkor is eltérő lehet, hogy mennyi időt van benn nálad, de hacsak nem villámgyors a szülés, azért a doki inkább hagy szépen vajúdni - ekkor lehet nagyobb szerepe a szülésznőnek. ellát tanácsokkal, megnyugtat, megmutatja apának, hogy masszírozza a hátad, hoz labdát, vagy tatamit, stbstb szóval igyekszik "feldobni" a hosszú vajúdást :wink:
nekem az ügyeletes szüléssznő is többet segített, mint reméltem volna, és ez így nagyon jó volt!
a doki persze rendszeresen ellenőriz, és a kitolásnál már mindketten a szobában vannak, de itt megint nagyon fontos feladatot lát el a szülésznő, csinálja a gátvédelmet, míg a doki vezényli a tolásokat, és szintén segíti kifelé a babát, ill ő látja, kell-e esetleg vágni, és azt is ő csinálja. szóval ez együttműködés a javából :)

Curse, mi dokink nekem anno azt mondta, ő a SztImrés szülésznők közül bárkivel szívesen dolgozik együtt, mert mindengyikük nagyon profi! ezt is bíztatásnak vettem :wink:

na, irány a bánya! már pitymallik :D

votiv 8)
votiv

Neet, nekem azt meséld el, hogy ezt hogy kivitelezted, nehogy véletlen meglásd mondjuk uh-n a titkot. szóltál mindig előre, hogy ne mondja, vagy ne mutassa a szonográfus?
mert én attól tartok, hogy akkor is meglátnám véletlen (hogy van-e ott vmi vagy sem), ha nem kérdezném :wink:

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Votiv:
látom hajnalban kivetett az ágy :lol:

Zuz:
bizony ezt jelenti a 70% :lol:
Remélem ma kijutunk és készülnek majd a fotók.
Gratulálok a 150%-os kiscsajszihoz!
Bazsó jobban van már?

A kékszemű Dorka nálunk abszolút fehérholló :!: Leszámítva a nagypapámat,senkinek nincs és nem is volt.Az a mázli,hogy a 2 tesó ettől függetlenül,mint 2 tojás :wink:
A balkezességéről nem is beszélve!Szegény Apósom volt az.
Szóval érdekes ez a genetika,bár mi lehet :wink:

Szülésznő:
nekem nem volt fogadott,de semmi hátrányát nem láttam ennek!
Igaz 2-en szültünk egyszerre,de mindig ott volt,amikor kellett!
Szeintem ha megint mennék,akkor sem válsztanék.
A 3nap alatt,amit a vajúdóban töltöttem,mindenkivel" volt dolgom "és senkire nem lehetett panaszom.

petergabi

Tinu, Curse!
nem ua a tarifájuk a szülésznőknek természetesen, mert ők azért mégse orvosok. mikor 1 éve szültem volt aki 10-et, volt aki 30-at adott. én 20-at. (tudok 50-ről is) van olyan szülésznő,aki meg is mondja, hogy mennyit kér.

Zuzi!
engem inkább jobban érdekelne, hogy mivel csillapítsam L. fájdalmát, mert mostanában fogzik, és tegnap éjjel már 7-8x kelt, de mindig félálomban sírt, és a száját úgy zárta össze, ahogy anno, mikor fogzott. este, mikor csinálta, bekentem zsibbasztóval, az hatott, de nem lehet ennyiszer használni, meg gondolom nem is tart sokáig. a Panadolt lehet kapni csak úgy, nem kell hozzá recept?

Lindi!
mi borított ki?
a szemet meg asszem nem egészen így van. a kék recesszív, tehát két kékből zöld is lehet. a barna domináns, de ugye a hetedíziglen öröklés... (bizonyíték, anyu-apu kékek, én és tesóm is zöldek vagyunk)
ancsipancsi

Zuzi!
azt hiszem a Mendeli kísérleteket alapul véve, ha volt hetedíziglen barna szemű, akkor 25% az esélye annak, hogy nem kék szemű lesz a baba. mi kék és zöld szeműek vagyunk és L. kék lett. de 50-50 volt az esély, mert egyik sem domináns.
ancsipancsi

Ancsi :) Lencsinek ++++++++ a fogzáshoz!! A Panadol recept nélkül is kapható (nekem a képernyő baloldalán van egy Pan.-reklám, arra kattintva bejön az infó róla).
Mi is fogzunk ezerrel :( Nyálcsorgás és most nem úsztuk meg hőemelkedéssel, ma reggel 38-at mértem nála (levonva a felet), kicsit nyügi és nagyon anyás...

Szerintetek 38 fokra adjak neki lázcsillapító kúpot vagy más szert (pl. Panadol)?
denizsa

Deni!
miben mérted? vagyis hogy? popiban? elvileg 38,5 -től kéne csillapítani, de én lehet, hogy vagyok olyan para, hogy adnék. csak ne járj úgy, hogy 4 órán belül még feljebb megy és akkor már nem adhatsz másikat. kösz a panadol tippet.
ancsipancsi

Votiv,
pontosan. Mind a 3x. Ugyanis elsőre még csak 7 hetes volt, majd asszem 3x voltam uh-n, és igen, mindig szóltam a dokinak, h ne árulja el a titkot, én meg abból a ff masszából legfeljebb annyit vettem ki, hogy a fejét látom vagy a lábát, de ezt is csak akkor, amikor még egyben ráfért a képernyőre. :) ÉS ha jött a lába, másfelé néztem. Asszem ilyen meglepetés sose ért életemben, és tán nem is fog, mint amikor kibújt és kiderült, h lány. :) Ugyanis 90%ban már minden "hozzáértő" fiút jósolt, nekem meg mindegy volt, de egy kislány mégiscsak kislány.... :wink:
neet
neet

Den, sztem a 38 pont a határ, ha levonás után ennyi, én adnék, bár nálunk fognál sose volt láz, csak betegségnél, úgyhogy lehet, h az más tészta.

Öröklésről még: hallottam olyan "igaz" törénetet is, hogy a nagymama félrekerált egy feketével, de megúszta, mert a lánya fehér lett. Igenám, de a lánynak a gyereke (azaz a mama unokája) megkapta a fekete gént és láss csodát, a fehér anyuka-apuka fekete skacot produkált. És a nagymama ekkor pironkodva bevallotta, h hát ő anno.... :D
Na most ez akár igaz is lehet, mert nagyanyáink se voltak szentek, nekem kissé ertéeles a hír, de ki tudja?
örökké szkeptikus neet
neet

Ancsi, Neet :) Köszi! Popsiban mértem 38,5-t és ebből vontam le a fél fokot. Nekem is ez a gondom, hogy határesetnek érzem, ha nem muszáj nem adok neki gyógyszert, de reggel óta nem ment lejjebb (de szerencsére feljebb se), szóval valszeg kapni fog... Sajnos Bálint már korábban is így fogzott (hasmenés helyett magas hő), és akkor is pont ez volt a gondom, hogy mit bízzak a természetre és már mit ne...

Szkeptikus Neet :lol:
denizsa

Neet, de én Istivel vagy 15x voltam uh-n :roll: :) az utsó héten már kétnaponta. így marha nehéz lett volna elkerülni, hogy lássam. (ráadásul itthon is folyton az uh-t néztük videón :))
persze remélem most nem így lesz, akármennyire is klassz látni a picit :)
ezt a nagy meglepetést azért én is szívesen átélném! nálunk apa a megmondóspárti, mert az idősebb gyerekeinél ő már átélte a meglepődést, akkoriban nem volt nagy divat még az uh. szóval ő most azt élvezi, hogy idejekorán tudhatja :)

Gabi, hát az úgy volt, hogy Isti nővérkéje itt aludt, és kora reggel vitte a papája őt a buszhoz, mentek osztálykirándulásra Prágába (bezzeg a mi időnkben, Bélapátfalvára meg Pákozdra jártunk :lol:) és mikor apafej fel akarta kelteni Zsuzsikát hajnali 5-kor, akkorát rúgott az Isti ajtórácsába, hogy az egész ház felkelt, de szerencsére Isti hamarosan egy üveg fincsi meleg kakaóval visszaaludt :) én meg nekiálltam dolgozni, így 10-re leadtam az elengedhetetlenül fontosakat, és most lóbálom a lábom, és böngészem a netet :)

votiv 8)
votiv

hűha, ezt nézzétek:

Rendőrségi eljárás a Nyírő sztárszülésze ellen
http://index.hu/politika/belfold/vattila4891

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e még rám :oops:
de kérdésem lenne megint. Tudom mindíg csak akkor jövök :?
Tud valamelyikőtök jó módszert, hogyan szoktathatnám le a kis lurkót a kézben elalvásról? Vagy majd magától hagyja abba? Most 7 hónapos és kissé elrontottam, bár, ha az ő szemszögéből nézzük neki biztos jó csak az én hátam nem bírja már a strapát :D Minden megoldás érdekel :roll:
előre is köszi!
Emlékeztetőül:
Kép ilyen volt
Kép ilyen most
Kép Kép
renee

Renee,
édes a lurkók, ne kapasd el! :)
Én csak a brutál megoldást ismerem, tedd le, amikor egyértelműen szüksége van az alvásra (ezt úgyis te tudod, mikor van), és hagyd ott és menj látótávon kívül. Eleinte üvölteni fog, de sztem max 2-3 nap és rájön, h egyedül a legjobb aludni! Hidd el, ez csak az első 2 próbálozásnál megterhelő a lelkednek, amint látod, h neki is jobb meg neked is, örülni fogsz. :) Kitartást és majd számolj be.
brutálneet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?