nálunk is van egy fekete ló a családban, Isti zöldes szemszínéhez egyetlenegy hasonlítható volt eddig, az én dédnagyanyámé
egyébként passz
de szerencsére az apja le se tagadhatná.
és Moose, ötgyerekes apának lenni még mindig jobb, mint mondjuk ötgyerekes anyának

majd ezt is mondom neki, hogy becsülje meg magát
jól esett, amit írtál
szülésznő-doki kooperáció: teljesen azon múlik, ki mennyit csinál, amennyi a személyiségéből jön, meg az idejéből. ha fogadott a doki, akkor is eltérő lehet, hogy mennyi időt van benn nálad, de hacsak nem villámgyors a szülés, azért a doki inkább hagy szépen vajúdni - ekkor lehet nagyobb szerepe a szülésznőnek. ellát tanácsokkal, megnyugtat, megmutatja apának, hogy masszírozza a hátad, hoz labdát, vagy tatamit, stbstb szóval igyekszik "feldobni" a hosszú vajúdást
nekem az ügyeletes szüléssznő is többet segített, mint reméltem volna, és ez így nagyon jó volt!
a doki persze rendszeresen ellenőriz, és a kitolásnál már mindketten a szobában vannak, de itt megint nagyon fontos feladatot lát el a szülésznő, csinálja a gátvédelmet, míg a doki vezényli a tolásokat, és szintén segíti kifelé a babát, ill ő látja, kell-e esetleg vágni, és azt is ő csinálja. szóval ez együttműködés a javából
Curse, mi dokink nekem anno azt mondta, ő a SztImrés szülésznők közül bárkivel szívesen dolgozik együtt, mert mindengyikük nagyon profi! ezt is bíztatásnak vettem
na, irány a bánya! már pitymallik