Sziasztok Lányok!
Jovika
Köszi nagyon a colpocleanert! Nagy segítség volt, ezt nem is ismertem egyébként. A dokimat azért felhívtam, mi a véleménye róla, aztán mondta, hogy jó. Tegnap, meg már ma is "pezsegtettem", már most érezhetõen jobb.. ; férjecském meg kenegeti. De azért akciózunk, tudom nem kéne az irrigálás mellett, de muszáj
Nati! Nem baj ám, hogy tejcukor van ebben a colpocleranerben.
Aztán az volt még tegnap, hogy a SOTE1-es nyári hormonvizsgálatok eredménye most lett meg. Nagyon megijedtem, mert az adjunktus behívott egy másik dokit is. Gondolhatjátok. Ez jelentheti azt, hogy valami nagy baj van. Szerencsére csak a PC-n kérdezett valamit tõle. Hú, a hideg rázott ki. Majd mondta a doki, hogy csak a progival van gond. A többi jó, a tesztoszteron, aztán a nõi hormonok is. Az értékeket nem tudom, de majd még úgyis megyek be, és lefénymásoltatom. Egyébként tudjátok, hogy minden betegnek joga van ehhez? Nem rég olvastam, csak ott az örömtõl megfeledkeztem róla. Aztán megvizsgált manuálisan, majd kijelentette, hogy elõrehajló a méhem, na ezen nem buktam ki egyáltalán, mert tudtam, hogy nem igaz. Mondtam is neki, hogy én nem tudok róla, eddig ez még nem derült ki. Aztán UH-n is megvizsgált, és látta, kiszámolta, hogy tök normális a méhem. Ilyenkor a nyakcsatorna, meg még valami hosszát hasonlítják össze.
Jaj, aztán majdnem kicsúszott a számom, hogy "Na ugye! Felelõtlenül nem mondjon semmit!" Egyébként nem ide fogok járni, mert hiába adjunktus, nem igazán felel meg. Már van dokim, de legalább más is megnézett, egyébként is elég mafla volt.
Szóval egész jól állunk, a férjecském adatai is jók. Csak a gomba-izé ne kavarjon be!
Pusszantás
Nikie