Zsuzsi,
örülök, hogy azért hellyel közzel sikeresen hazaértetek. Üdv. a gonosz és rosszarcú emberek városában. A Bkv-t nem kell ecsetelned, azt minden alkalommal "élvezem" én is, de mit tettek Veled a bankban, ami annyira kiakasztott.
Jó mozizást a Praxisba, gyere majd és mesélj!!!

Heni,
valaki leírta mikor kérdezted, hogy melyik szám mit jelent, esetleg nézz vissza az archívban. Ha jól emlékszem a 2.szám a külsõ méhszáj nyitottságára utalt. De szerintem ez 2.terhességnél 26hetesen teljesen ok, ha kicsit kinyilt és csak a külsõ.
Sasha,

igen jól tudod, így közép tájon 2-3dl a magzatvíz.
Na meg ha azt ránézésre látni lehetne, hogy mennyi a magzatvíz, akkor miért kell hozzá mégis UH, hogy kiderüljön, ha kicsit több. A szomszéd látja ránézésre az orvos nem. Na ne röhögtessük egymást. Jó mi, mivel hülyitik a szomszédok a kismamákat.

Heni, a szomszédokkal ne törödj, annyit sem érnek, hogy meghallgasd õket. 26hét alatt 4kg az teljesen jó, én eddig 3kg-t híztam és úgy érzem megérdemlem a vállveregestést.
Pocok, köszi a választ név ügyben. Még nem adtam fel, de ha most nem is, majd a lányomnál bedobom újra a kérdést.
Norkini, de jó, hogy már ott vannak a babacuccok.
Mi hétvégén utaztunk volna és kaptuk volna meg, de ilyen állapotban inkább nem teszünk meg 180km-et oda meg még vissza is. Majd talán egy hét múlva.
Az októberi Kismamában hirdetnek 140*70-es kiságyat, amely ifjúsági ággyá alakítható, matrac nélkül 16 999,-(Mega Toys/ Drewex Ania) vagy a Bergonban 17 990,-, használtan 7 000.- Ft-ért láttam. Szóval szerintem is nézz küröl Pécsen, hogy hol mennyi, mert lehet, hogy kapsz újat is olcsón.
Brokkoli, hát igen, betegen ne is menj a védõnõhöz, annyira nem fontos szerintem. Majd jövõ héten testületileg megyünk.
Panelban lakunk és még mindig nem fûtenek, így 19fok van a lakásban, tegnap 2zokniban, poló+2pulóverben jártam kelltem. Párom aggódott, hogy megfázok, ami nem igen lenne jó, hiszen amúgy sem vagyok valami fényesen.
Képzeljétek ma délelõtt hazajött a munkából és hozott egy hõsugárzót(kiugrott venni egyet), hogy meg ne fázzak.

Annyira meghatódtam, hogy ilyen figyelmes. Azóta nagyon fini 22-23fok van a lakásban és ha kikelek az ágyból(mint most is) pizsiben+köntösben nem fázok.Olyan jó!
Iancsa! Merre jársz, minden ok??? Vagy babázol már??? Jelkezz, jelkezz.
Most megyek visszafekszem, este benézek!Jók legyetek.
Pussza,
Timici
22+6