Majd kiugrok a bőrömből!
Már azt hittem,ezúttal is csak magamnak fogok írni...
Itt vagytok,ragyogtok.
Hurrá!!!!!
Szóval akkor feledve ez az egész bolondság,miszerint elnémul a topicunk.Megnyugodtam.
Nóra!Én sem voltam jó alvó a várandósságom alatt.Semmilyen testhelyzet nem esett jól,ugyanakkor délutánonként a mososgatás helyett én is loptam magamnak egy kis szieszta időt.Egészen addig ment ez így,míg rá nem jöttem,hogy fel kell polcolnom a lábaimat és kissé döntött törzzsel,féloldalfekvésben kell lepihennem.Egészen megújultam felfedezésemnek köszönhetően.Csakhogy a pisiingeren még ez a testhelyzet se segített...
Hiába vagyok a gyógyteák híve,még nem hallottam,hogy az orbáncfű efféle jótékony hatásásról.Olyasmi lehet,mint a macskagyökér.Enyhe nyugtató,altató.
A homeós bogyóról,pedig az jut eszembe,hogy ma míg sorbaálltam a gyógyszertárban,a mögöttem várakozó hölggyel szóba elegyedtem.Három hónapja jött világra lánya első gyermeke.Képzeljétek,a kismama valamitől csalánkiütéses lett.Nagyon rosszul érezte magát,még a szopiztatást is fenyegette ez a heves allergiás reakció.Egy bőrgyógyász is megvizsgálta,ám végül homeopátiás szerek segítettek rajta.Nem biztos,de lehet,hogy valamelyik tejelválasztást serkentő tea ütötte ki.Furcsállom a dolgot,de előfordulhat.Beszélgetőpartnerem szerint túl sokat ivott.dupla annyit,mint amennyi ajánlott.
Valamikor írtam,hogy szerintem csodaszer a laktoherb tea,mert-bár nincs problémám a szoptatással-,amikor ittam,egycsapásra megnövekedett tejem mennyisége,és plusz fejés nélkül is jóllakatta Babintimet.Nemrég,egy kis időre abbahagytam fogyasztását,de mostanában visszatértem hozzá.Most már biztosan tudom,hogy varázslatos hatással van a szervezetemre.Ugyanannyit iszom folyadékot,mint a "szünet" alatt,így nem hiszem,hogy kizárólag csak az volna a lényeg,mennyit iszunk.Az is számít,mit iszunk.Ez a felismerés örömmel tölt el,mert megerősíti a gyógynövényekbe vetett hitem.Azért azt be kell vallanom,hogy mostanában kicsit többször kell mellre engedtem picúrkámat,s tudjuk,minél több időt tölt cicin szívünk csücske,annál intenzívebb a tejtermelés.Ezért lehetséges,hogy örökbefogadó anyák teje is megindul,ha mellre teszik a befogadott picit (hiába nem szültek még talán).
Most kettős érzéseim vannak.Nagyon örülök Nektek,de sajnos Marcim pici kukija bedagadt,mert letapadt az előbőre,és a bőrredőcskék közé szorult baktériumoktól begyulladt.
Vica!Szerintem is jó választás Hillier Balázs.Mivel nehézkesen elérhető választott orvosom,Kelemen Szilárd,lehet,hogy én is Hillier doktorhoz megyek majd át.De ez még nem biztos.Amikor Marci késlekedése miatt (42. héten jött világra császármetszéssel) be kellett feküdnöm a kórházba,az egyik ágyszomszédom orvosa ő volt.Nagyon megnyerő stílussal gondozta a kismamát,és érezhető szakértelemmel.Jó döntés,ha az elvárásaidnak minden szempontból megfelel.Hogy vagy általában?
Jelentem,nem volt türelmem kivárni a nődokinál a sorom,így végül mégis vettem terhességi tesztet.Negatív lett.Nem is tudom,hogy ennek örüljek-e,vagy búslakodjak.Már annyira beleéltem magam,de még korai lett volna.Emlékeztek,a súlyproblémáim miatt.
Az eredmény ellenére továbbra is ég bennem a takarítási-rendezgetési láz (Marcim nagy örömére,mert mindenbe bevonom
Jó éjt Mindannyiótoknak!
ui.:Nóra!A kisregény legalább ilyen hosszúúúúú.....
Puszilunk Benneteket!