A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Gabóca!
Milyen okos Levi,hogy jelzi ha tele a nózi.
Örökös meghívóval rendelkezel hozzánk!Amikor jöttök anyudhoz gyertek el hozzánk is.Várunk szeretettel!
Köszönjük,talán nem fajul el nagyon ez a vírusok sz@rság.
Itt jelenleg sütöget a nap és közben dörög de nem esik.
El is hiszem,hogy kidőltetek a friss levegőtől.

Vercsi!
Köszönjük a gyógypuszit.Szonja nagyon örült neki. :D
Mindenáron menni akart hozzátok.Teljesen el volt kenődve mert nem lehetett. :cry:

KépKép
eszti76

Sziasztok.

Gabó,én is nagyon sajnálom a Mamádat,részvétem.Tudom mit érzel,engem a nagyszüleim neveltek fel(így alakult),a Mamám akkor halt meg,mikor 8 hónapos terhes voltam Istivel.A nagypapám 2 évvel korábban.
Nálunk is nagyon vacak idő van,esik.
Megmutattuk Istinek a képet Levi hajvágásáról.Mert ő mindíg vonyít közben.Ari a kis kopasz.

De nem baj,mert legalább megnő a fű!Szombaton este 7ig dolgoztak kinn a férjemék.Mikor bejött evett és már aludt is.Tegnap délelőtt még folytatták.A hátsó kert egyenlőre lekaszálva,összegereblyézve.Elől már be is van vetve fűmaggal.Tök szép lesz.Még veszünk tujákat meg vmi árnyékot adó fát.Meg pár fa gyerekjátékot.Hintát,csúszdát,homokozót.
És legalább összehozza a munka a lakókat.

Eszti,Szonjának jobbulást.Szerintem most nagyon sokan betegek.Én is még mindíg.

Viol,én ellenkezem mindenkivel,nekem tetszik a hajad,olyan vagány.Persze jó volt a többi is :wink:

Csilla,hé,én is szeretnék talizni!!!!

Bencének végre kijötta 2. foga is,úgyhogy egész jó éjszakáink voltak.Na a kis emlegetett ébredezik.Majd még jövök,Apa elment du. 2re dolgozni,majd reggel jön :(

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok! :)

Írni nincs sok időm, viszont végigolvastam mindent. Sopronban voltunk, itt-ott. Anyu október 9-én fekszik be, 10-én lesz a műtét. Végül kivesznek mindent, így a jobb. A hatalmas atyaúristen Tanár Úr is ezt mondta, ő is bekukucskált...
Megrendeltük a számítógépet is, talán jövő hét végére meglesz. Passz.
Látom a többségnek a régebbi hajszínem jött be, nem baj, tudom, hogy jobb volt :) de ugye olyan vagyok, hogy "akkor is!!" :) :)

Most rohanok, Dorka zizi, megyek átveszem apukájától, mert azért nálam az igazi, no! :) :) :)

Pussz, holnap jövök! :)

nadine81

Ja, Gabó, mielőtt Balázsod rosszat gondolna rólam :D , nem akartam ám kitenni a képet se ide, se máshova! :D Mondd ám meg neki! :D

nadine81

Hajnus!
Gyógyulj meg minél hamarabb!
Nagyon sok gyerek beteg az oviban.Ma bementem megmondani,hogy Szonja csak csütörtökön megy és az egyik gyerek úgy köhögött majdnem megfulladt.Az ilyen beteg gyerek miatt fertőződik meg a többi.Mérges vagyok azokra a szülőkre akik betegen is viszik a gyereküket oviba.

Olyan édes volt az előbb Szonja.Idehívtam magamhoz,hogy megnézzem meleg e a homloka.Mondom neki,hogy nincs láza.Erre ő:Igen,nincs lázam.Kicsit forró a fejem de nincs lázam.
Mindezt teljesen komoly arccal,mint egy doktornéni.

KépKép
eszti76

Eszti!Köszi ha októberben megyek haza a Husival akkor kiruccanunk hozzátok!!Nálunk az orrszívás soha nem volt gond mikor kicsike volt akkor egy rövid ideig.De szépen hamar hozzászokott.
Itt azóta is esik ez a köcsög eső remélem holnap már jobb idő lesz! :D :D

Hajnus!Neked is köszi!!Miért alakult úgy,hogy ők neveltek fel?Természetesen ha nem vagyok indiszkrét!
És ez a nagy felujítás a közösköltségből megy?

Nadine!Jaj nem gondolt ő semmi rosszra!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Így van!Jobb lesz így anyukádnak nem lesz semmi gondja utánna.Lehet kicsit lelkileg majd megviseli legalább is az enyémet megviselte!De ne így legyen!!Ezzel a színnel is szép vagy ám csak szokatla.Meg a kép sem adja vissza az igazi hatást!
A fő,hogy neked bejön!! :) :) :)
De jó lesz új számcsigépetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hurrááááááááááá!!!!
Vendég

Eszti!Bár akkor nem megyünk le hozzátok,mert nem zavarunk had bontakozzatok ki Csilláékkal elvégre ők messzebb vannak és ő a barátnőd ez fontosabb.
Elképzeltem Szonja kis arcád ahogy ezt előadta neked.Édes lehetett!!
Hát igen vannak nagyon felelőtlen anyukák akiket nem nagyon izgat,hogy más gyereke is beteg lehet.!!!!Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ilyen anyukák!!!!!!!!
Vendég

Hajnus!Pedig Isti már nagyfiú!!!!Lehet,Hogy Levi sem fogja majd ilyen jól viselni ha nagyobb lesz!!!!Fene se tudja!!
Vendég

Sziasztok!Gabó őszinte részvétem!
Mostanába olyan sokat írtok,hogy alig bírom követni.
Viol!Nekem tetszik a hajad!Én is pénteken voltam fodrásznál,a szőke hajamba barna csíkok lettek.Még mindig nem tudunk képet feltenni. :(
Eszti!Szonjának javulást kívánok!
Olyan rossz ,hogy szar idő van.Apa is szabadságon van.
Elhatároztuk,hogy jöhet a kistesó! :P Ma voltunk sogórnőméknél és tök jól elbabáztunk.Virág nem volt féltékeny,pedig azt hittem az lesz ha fogom a babát.
kola2

Kola!Köszi szépen!Akkor drukkolok nektek!!Hajrá!! :D :D :) :lol: :P :P
Vendég

Gabó!Köszi! :P Nálatok is szar idő van?
kola2

sziasztok

hajnus
így,hogy írtad,most jutott eszembe,hogy szecső sem tűri úgy a hajnyírást,mint kicsi korában.gabó,ez nem elrettentés :P :P :P .oké,akkor okt végén találkozunk!ez viszont fenyegetés! :lol: :lol: :lol:

gabó
ha péter úgy kap szabit,akkor csak nov elején jövünk haza(de inkább valószínű az okt 31.).szóval épp egy pár nap,amibe besűrítünk mindenkit,akivel találkozni kell.úgyhogy még akár egy laza hétfői séta is lehet.

eszter
ilyenkor sajnálom,hogy itt vagyunk.én is szerettem ott vásárolni(persze ésszel,ami megéri-azóta is hiányzik a csoki,a mosószer és a levesgyöngy :cry: ).és persze irigylem andit is a piac miatt(úgy akartam írni,hogy bolha miatt,de rájöttem,kicsit félreérthető :roll: :wink: ).és akkor most csütörtökig nem dolgozol,jól értem?többször találkozunk itt?!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszti,de aranyos lehetett!
Nagyon bosszantó,mikor az oviban ott rohangál a sok taknyos(már elnézést)gyerek.Én hiába nem viszem amíg beteg,ha mások nem foglalkoznak vele.Istinek volt olyan ovistársa,akit 1 hét után hoztak bárányhimlősen!

Gabó,Isti mindíg is utálta a hajvágást,mert sok haja van és nagyon erős szálú.Ráadásul göndör is volt kiskorában.(Bencének is göndörödik alul :D )
Akertrendezés kicsit közösköltségből,kicsit zsebből megy,de már nagyon muszáj volt.Így nézett ki pár hete: Kép

Mamáékról röviden annyit,hogy nagyon korán jöttem a szüleimnek,Anyu 17,Apu meg 19 éves volt.El is váltak hamar.Anyuval visszaköltöztünk Mamáékhoz.De persze ő bulizott meg közbe bepasizott,jobb helyen voltam ott.

Kép

Kép
hajnus

Zsani,drukk!

Képzeljétek én tegnap 3 zsák gyerekruhát kaptam Bencének.Meg nem mondanám,hogy használtak.A legtöbb H&M-es meg Baby Shop-os.A legkisebb 80as,az pont jó és kb.3 évesnek való a legnagyobb.

Csilla,oké :wink: Azt mondta a férjem szombaton:"na látom legközelebb mágneses karkötőt fogsz venni" :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Nicika teljesen eltűnt.Talán megbántottuk valamivel?Vagy nincs internet?Nem tud róla senki semmit?
Mi úgy hozzászoktunk az internethez,hogy a férjem a házban lakó sráccal is Skype-on beszélget :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Mit szóltok a tüntetéshez?Sopronba is lesz a Fő téren este7-kor.Apa azt mondja kimegy.
kola2

Hajnus!Akkor tényleg jobb volt így!!Hát tényleg elég dzsuvásan néz ki!!
Vendég

Hát Hajni mi is nagyon internet szeretők vagyunk.Két gépünk is van mert biztos összevesznénk,hogy ki gépezen.Csak sajna Apa van a laptoppal. :( Én jobban szeretem azt mert az ágyon tök kényelmessen lehet internetezni :D
kola2

Zsani!
Húúúú,akkor nagyon drukkolok én is,hogy minél hamarabb megfoganjon a kistesó!
Virág,hogy van lelkileg.És ti?

Gabóca!
Majd megosztom magam vagy jöttök mindnyájan!

Képzeljétek a férjem haverja megkért minket,hogy menjünk érte Schwehatra a reptérre kedden este 9-re.Legalábbis a férjem így tudta.Holnapra meg is szerveztük,hogy anyós vigyáz a Szonjára és mi megyünk.Erre most üzent a srác,hogy akkor negyed 10-re ma legyünk ott a reptéren.
Na erre nem is számítottunk.Anyós sehol(miért is lenne nem máról volt szó)a férjem most végzett az autó kozmetikázásával még vizes a kárpit és nekünk 1 órán belül indulni kell. :shock: :?
Neki is állok gyorsan dadát keríteni Szonjának.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
eszti76

Hajnus

Szép a házatok!!!Mikor épült???Hányadikon laktok???Mi lesz az udvarba?játszotér is??
Itt az ágfalviba ahhol lakom,minden ház(már amelyiknek van kertje)az saját("magán")játszoteret csinál.Aztán sehova nem tudok menni a csajjal.A milyenken még nincs,csak "növényesitve" van.Bár nem érdekel már tulságosan,jo lenne már nagyobb lakás....
Csak olyan rossz helyen épülnek.

Eszti

Jobbulást a Szonjának!!Aranyos lehetett amikor ezt mondta.Ird fel ezeket az aranyköpéseket,késöbb jo lesz visszaolvasni!!
A szobája nagyon klassz!Még csúzdája is van???Anyám!!
Az én két csajszimnak akkora a szobája,hogy két ágy fér el meg a tv.A két ágy kőzt 15 cm. van.!!!Sajna!!
Köszi az infot a fogamrol.Most nem "fáj",de biztos fájt valamitől,ugyhogy majd ha megyek jelzem a dokimnak!!Ugye nem fog fájni amit müvel majd velem???
Utálom a fogorvost dehát az embernek nem csak szeretem helyekre kell járnia igazam van??Még van pár amalgám tömésem a Réka terhesség időszakábol,ugyhogy azokat kicseréltetem még.Ugye ki kell???

Kola

nagyon örülök neki,hogy belevágtok a babÓ brojektbe!!!Én nagyon szoritok nektek!!!
Kisleány jol van már???

Katus

én jan.19.-i vagyok.De kökemény bak!!Sajna minden igaz rám ami a nagykönyvbe meg van irva.Féltem is hogy a Petra is az lesz,de örömömre pár napot várt,igy ő vizöntő!!!
Rád is igaz minden??

Gabocica

most hogy néztem a képeket,ismerős vagy.Mikor költöztél el innen???
Nagyon szép helyen laktok.Szerintem nagyon jo helye van ott a "Husinak".A legjobb környezetbe fog felnőni!!!
Szerintem Papád a temetés után "megnyugszik" majd!Most még elhagyatva ,becsapva érzi magát hogy az ő szeretett felesége itthagyta.Kell egy kis idő neki,mig megnyugszik valamelyest!Hidd el nem lesz semmi baj!!
Vendég

kola

hol hallottad hogy tüntetés lesz itt is???
Én erről lemaradtam.Igy jár aki esőbe is sétafikál a gyerekkel.
Most kezdődik a hirado,figyizem is!!!
Jaj nem is mondom mit gondolok,csak ne legyen belőle okt.23.!!!!
Vendég

ja és ha kimegy a férjed akkor mindenképp számolj be mi volt!!!
Vendég

Eszti!Virág lelkileg szerintem jól van .Állandóan mosolyog,meg jár a szája.Meg eszik rendessen.Én soha nem felejtem ezt el.Minden nap szoktam a dolgokra gondolni és akkor kicsit sírok.De úgyhogy a gyerek ne lássa.Apa nemtudom,nem beszél róla.
Vigyázzatok az úton magatokra!!!!!
kola2

Rik!A hírtv-én mondták.Apa mégse megy mert egyik haverja sem megy el vele.Egyedül meg nem akar menni.
Virágom köszönöm szépen jól van.Most alszik azért tudok írogatni.
kola2

Eszti!Nem semmi!De jó nektek kiruccantok egyet!!Jó utata és vigyázzatok az úton.

Rik!2000-ben költöztem el Sopiból,de valahonnan te is ismerős vagy ám nekem,de nem tudom honnan,de valahonnan nagyon!!Majd rájövünk!! :) :) Remélem úgy lesz ahogy mondod,de sajnos nem az a típus aki össze fogja magát szedni.De remélem a legjobbakat.Sajnálom,hogy nem vagyok otthon nem tudok neki segíteni.!!
A fogdokitól nem kell ám félni!!! :) :) Légy bátor és menj el!!Jó lesz meglátod!!HiHi :lol: :lol:
Vendég

[quote="eszti76"]Z írta:eszti76sani!
Húúúú,akkor nagyon drukkolok én is,hogy minél hamarabb megfoganjon a kistesó!
Virág,hogy van lelkileg.És ti?

Gabóca!
Majd megosztom magam vagy jöttök mindnyájan!

Képzeljétek a férjem haverja megkért minket,hogy menjünk érte Schwehatra a reptérre kedden este 9-re.Legalábbis a férjem így tudta.Holnapra meg is szerveztük,hogy anyós vigyáz a Szonjára és mi megyünk.Erre most üzent a srác,hogy akkor negyed 10-re ma legyünk ott a reptéren.
Na erre nem is számítottunk.Anyós sehol(miért is lenne nem máról volt szó)a férjem most végzett az autó kozmetikázásával még vizes a kárpit és nekünk 1 órán belül indulni kell. :shock: :?
Neki is állok gyorsan dadát keríteni Szonjának.

J
[quote] írta:
[quote] írta:éjt mindenkinek!

Kép
[quote]< írta:/div>
Vendég

na nekem ez az idézés dolog nem megy.Csak annyit akartam hogy jo éjt.Erre mindent betett!
Vendég

Gabo:ne haragudj de nem is olvastam vissza.nagyon sajnálom ami a nagymamáddal történt!fogadd öszinte részvétem!

Eszty:Szonjának jobbulást!tyüü ez a reptéri ut nem semmi.elég idöben szolt :shock: sikerült Szonjának dadust találni?olyan szép a szobája!olyan igazi csajszis szoba :D
Hol vásároltál ilyen olcso cuccokat?

Zsani:de jo hogy Virág jobbanvan!hajrááá babaprojekt.Biztosan örülni fog Virág egy kistesonak.

Rik:jo éjt.kidöltek a csajok?

ma mi is hatalmasat csaviztunk Vivivel.ki is dölt.már alszik :lol:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Kép

KépKép
KépKép
vizmatibeus

vááo sikerült !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D juhéé

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!!!

Ábibaba, mi van a suliban??? Hogyan sikerültek az első napok?? Hogy fogadtak a gyerekek??

Amica, Janka biztos megbarátkozik a helyzettel. Azért egyre jobb, igaz?? Aztán meg majd úgy kell őket hazacsalogatnod!!! :lol: :lol:

Rik, én is nagyon elérzékenyültem. Nekem is már csak egy mamám él, ebben a hónapban 80 éves. Remélem még sokáig fog élni.

Rékának is biztos jót tesz a kistesó, látni fogja, hogy rajta kívül nem csak Petrával foglalkozol, hogy mindhármuk fontosak neked.
Lehet már kicsit anyáskodóbb is lesz a picivel. Kívnom, hogy lecsituljon picit. :wink:

Nitta, nagyon barátságos a szoba, sok melegséget áraszt, így képről is. Zoé biztosan imádja majd!!
A tesód lakik a Határőr utcában?? Ők várják most a 2. babót??

Hajnus, majd kérünk a kertről ILYEN LETT képet is!! :lol:

Gabó, tök szupi helyen laktok!!!

Viol anyudnak szorítunk!!!!

Eszti, Szonjának jobbulást!!! Szupi a kis birodalma!!!

Csilla, én is szeretnék veletek talizni.!!! Lesz megint babatali!!! :lol: :lol: :lol:

Zsani, nagyon klassz hogy Virág már ilyen jól van!!! Ti is túl lesztek majd rajta, bár biztos jóval több idő kell hozzá mint a kislánynak.
Szuper elhatározásra jutottatok!!!! :lol: :lol: Hajrááááááá..........

Niki üzeni, hogy nem jó a gépük, újra kell telepíteni az egészet.
Jól vannak, Szinti már ezerrel mászik, feláll kapaszkodva. Jó evő, szépen növöget. Foga még nincs. :lol: :lol:
Puszil mindenkit!!

Mi is jól vagyunk, ma anyós volt itt, vele töltöttük a napot. :lol:

Megyek pancsizni, jó éjt!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Beus!

A családi pótlékot a Magyar Államkincstárban kell intézni. Ez ott van ahol az APEH, a Kiss János utcában. Asszem hétfőn és csütörtökön van félfogadás.
A TGYÁS_T GYEDET és a GYES-t meg mellette az Egészségpénztárban. Ott minden nap 8-15-ig, pénteken 12-ig.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi:köszi az infot!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

sziasztok
meggyógyult az autónk!!!hurrá!!!péter feldobta a kerekeket,újra kivan mind a négy kerekünk(péter itt motyog a fülembe,súgja mit írjak és én már nem tudom mit is írok :lol: ),remélem meg is maradnak.

eszter
akkor vizes fenékkel érkeztek a nagy repcsitérre?! :lol: :lol: :lol: .fel ne fázz!

nercsi
oké,én mindenkivel nagggyyyon szívesen találkozok,remélem össze tudjuk(tudjátok) hozni.nekem ugyanis hely szűke miatt csak szabadtéri hely jut eszembe,ha valakihez bepofátlankodunk azt nektek kellene majd szervezni.mi vonattal megyünk majd(3 gyerekkel az majdnem ingyen van)

babát akaró anyusoknak kívánok mielőbbi sikert!!!majd meglátjátok,milyen jó több gyerekkel élni!mindig van valaki aki beszél,ordít,hisztizik,sír,..... :lol: :P :wink: .szóval,hajrá!

jó éjt mindenkinek!holnap ismét rohanás,kora reggel ébresztő!hajnus,képzeld én csak 6.20-kor kelek és még így is van idő zuhizni is reggel.igaz,a suliba kicsit kapkodva megyünk,de aztán az oviba már nyugisan "átsétálunk"

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Basszus csajok mi van Pesten!

Nagyon durva!volt vki kin a fő téren?mi volt?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Gyerekek, a reggeli hírek ledöbbentettek! Hihetetlen, hogy ilyen még lehet?! :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Beus!Köszi szépen!!
Tök jó a talicskás kép.Látom Vivi is imád benne ücsörögni!Levit is abban tologatták párszor!!

Nercsi!Anyukádék mikor jönnek?A családotok mennyit szokott jönni?
Akkor jó ha Nikiék jól vannak már nagyon régen voltak!!

Szemizo!Hurrááááááááááááááááá!!Csak fent is maradjon a helyén!!!!
HIHI :D :D :D :D :D Majd ha megint lelopnák akkor szólj átteleportálom magam és kinyírom őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mirama!Mi volt a hírekben?

Nálunk pocsék idő van egész éjjel szakadt az eső most is esik,de lájtosabban.Nem is tudom mit fogok itt bent kezdeni Levivel egész nap,mert már menne kifele!!
Vendég

Eszti!Milyen volt az út?
Vendég

Jó reggelt!

Tényleg durva, ami történt Budapesten... nem hiszem, hogy így kellett volna megoldani, vagyis nem is ez a megoldás. Talán az lesz belőle, hogy az a pasas mégiscsak lemond, de nem vagyok benne bizti. De attól függetlenül tök durva...

nadine81

Jó reggelt!

Nercsi:
Igen a nővéremék a Határőrben laknak, a második kislányt várja. És bár teljesen véletlen a dolog, sikerült úgy összehozni, hogy a szülés időpontját 2 nap eltéréssel álapították meg. Hát remélem nem találkozok vele a szülőszobán :? , bár szegény anyámék viccelődnek vele, hogy egy kórterembe mászkálni sokkal könnyebb lenne nekik, mintha 2 hét eltérés lenne a babák megszületése között. :lol: Húsvétkor mikor elmeséltem nekik, hogy végre sikerült, a tesóm is le volt döbbenve, rá pár hétre meg mégjobban mikor kiderült, hogy ő is az. Az első kislánya Dórika áprilisban lett 1 éves.
Én meg ha minden igaz a te barátnődet ismerem, akinek Misike a kicsi fia. Egyszer-kétszer találkoztunk nővéreméknél.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jó reggelt!
Döbbenetes ez a lázongás!Mi lesz itt......?Éjjel is néztük a közvetítést és most is azt nézem elszörnyedve. :cry: :cry: :cry:

Rik!
A fogorvostól szinte mindenki fél.Én annak idején szintén rettegtem.Aztán elhatároztam,hogy ezen a gyűlöletes helyen egyszer én állok a szék túlodalán és ezért is lettem asszisztens.Akkor elhatároztam,hogy én nem leszek olyan morózus,amilyenek az SZTK-s asszisztensek voltak.
Egyébként azóta nem félek egy cseppet sem.
Talán a gyök.csúcs egy inci-fincit érzékeny lesz amikor tömik(de nem 100%).Az amalgámtömés a legtartósabb tömés csak nem szép.Álltalában esztétikai szempontból szokták kicseréltetni.Ha jól zár és nem zavar nem feltétlenül szükséges.

Zsani!
Akkor Virág túljutott rajta.Te pedig most koncentrálj a leendő kistesóra.Tereld el a gondolataidat a múltról!
Köszi,jó útunk volt csupán 2 szer tévedtünk el. :D :D :D

Gabóca!
Köszi!Jó volt egy kicsit kiruccanni kettesben.Meg is beszéltük,hogy elmegyünk valamikor a közeljövőben kettesben 2 napra valahova.
Most már nagy a Szonja így itthon hagyhatjuk egy picit.

Beus!
Anyós bent volt Sopronban a sógornőméknél gyorsan rácsörögtünk és hazarendeltük.Éppen végszóra(amikor indulni kellett)hazaért.
Köszönjük a szoba dicséretét. :D
Ezt a szobabútort leárazva vettük akkor amikor a Szonja még meg sem született.Jó volt mert az íróasztala lett a pelenkázó,így azt nem kellett külön megvenni.A nagy ágy pedig 1 éves korától a fekhelye.
Nem írtad milyen történetek voltak a szombati Rejtélyes igazságokban. :cry:
Ausztriában a kik-ben vásároltam be ilyen jó áron.Ha kimész Sopronnál a második körforgalomnál rögtön jobbra kimész és már ott is vagy a kik-nél.Közel van és az útról is látni.
Vivi biztos nagyon élvezte a talicskázást. :D
Nagyon tündéri csajszi.

Erika!
Köszi,már jól van Szonja csak még az orrát fújjuk sűrűn.Láza már nincs.Holnap viszem vissza a dokihoz aztán csütörtökön már ovi.Mostanában nem akar menni és sír a délutáni alvás után,hogy haza akar jönni és az anyucikáját akarja.Úgy sajnálom ilyenkor. :cry: :cry:

Csilla!
Attila megoldotta.1 órán keresztül fújatta az üléseket hajszásítóval így száraz seggel értünk a reptérre pontosan abban a pillanatban amikor a haverjáék kiléptek az ajtón.Úgy eltévedtünk,hogy 1 óra késéssel értünk oda de pont jókor.Szerettünk volna egyet kávézni,repcsiket nézni de ez elmaradt.Bevallom nagyon kilátástalannak tűnt a helyzetünk amikor elkeveredtünk de én a "szuper"német nyelvtudásommal több helyen is megkérdeztem merre menjünk és így sikerült odatalálnunk.
A parkolás is zűrös volt mert az haggyán,hogy zárt a parkoló ahova egy gomb megnyomása után és egy tikett magadhozvételét követően bejutsz de mint kiderült csak kártyával lehet kifele fizetni.Nekünk meg SMART kártyán kívül nincs másunk.Szerencsére a gép elfogadta a haver magyar bankkártyáját.Ha nem fogadta volna el még most is ott lennénk. :lol:
Vezessetek áramot az új kerekekbe vagy kenjétek be viszketőporral vagy vegyetek egy pit bullt és kössétek az autóhoz.

KépKép
eszti76

Sziasztok!Mirama!Nagyon durva ami történt Pesten.A Hír Tv adta éjjel.Fél 4-ig néztük.
kola2

Én csak ma reggel láttam mi van, éjjel nem maradtam volna fent emiatt. Ahhoz túl lusta vagyok... :shock:

Eszti,
húú, akkor kalandos utatok volt! :) Na de azért biztosan tudsz ám németül, ne mondd, hogy nem! :D
Kik-ben mi is voltunk vmikor, majd megintmennék Dorkástól, csak előtte kell még neki vmi papírka, hogy ő a Dorka... :)

Húú, Eszti, tőled azt szeretném kérdezni, létezik olyan fájdalomcsillapító a "fogorvoslásban" :), ami nem befolyásolja a szopit? Lassan meg kéne látogatnom egy fehér köpenyes szájbanturkászt, de hozzám ne nyúljon úgy, hogy érzem... :?

Illetve azt kérdezném mindenkitől, hogy melyik az a juttatás, ami függ attól, hogy én mennyit kerestem? A TGYÁS, az függ, ugye? Szóval ott jó, ha jól voltam bejelentve. És a GYED, utána pedig a GYES? Az mindenkinek egyforma, függetlenül attól, hogy mennyit keresett? Mennyi ezeknek az összege? Mármint a GYED és a GYES? Mennyit kaptok?

Köszönöm! :)

nadine81

Sziasztok!

Eszti! Janka is sírt reggel, hogy nem akar menni és erre Márton is felbuzdult, ketten bőgetek :cry: :cry: :cry:
Pedig ők még nem is alszanak ott...

Viol, nekem ez már rég volt és most is rosszul jártam... pocsékul voltam mindig bejelentve.

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
jé, azt nem is tudom, te mivel foglalkoztál előtte??
Ketten sírtak...? Hm... Az nem jó... Az ember azt reméli, hogy ha majd látja a nagyobbtól, hogy ő is megy, nem lesz gond, de ha Mártontól ezt látja... :( Csak jobb lesz egyszer!

nadine81

Viol!
A Gyes-GyED kérdéshez nem tudok hozzászólni mert én még a régi rendszer szerint kaptam.A családi pótlék is csak 5100ft volt most meg 12000ft.Arra viszont emlékszem,hogy aki magas összegre volt bejelentve annak jobban megérte GyEDet igényelni.
A fogászatban van egy Ultracain nevezetű fájdcsill.szuri amit terhes és szoptatós anyáknak egyaránt lehet adni.Ma már minden fogászaton van ilyen.Kötetező!Tehát no para nem kell nélkülöznöd a fájdalommentességet. :D
Anyudat ki fogja műteni?A műtét után kérdezz rá kapott e anyud Heparint!Ez jótanács a készemről.

Tegnap este 10-kor megszületett a kolleganőm kisfia(Antal Iván Leon)akinek a terhessége utolsó hónapjában azt mondta az orvosa,hogy túl kicsi a babája és reméli minden rendben van vele.Erre a csaj bepánikolt.Most meg megszületett a 3630grammos kisfia.Néha olyan seggek ezek az orvosok.Ez neki a túl kicsi gyerek?!?!Nekem sose mondta az orvos,hogy kicsi a babám aztán 2850grammal született.

KépKép
eszti76

Andi!
Istenem,szegény gyerkőcök és szegény te!Olyan rossz ilyenkor otthagyni őket. :cry:
Szonja pedig eddig szeretett oviban.Aztán jött a 3 hét leállás tömény kalandal és tömény velem és azóta sírás az oviban.Elváláskor is előfordul néha.Ráadásul a héten a kedvenc óvónénije és az anyós sincs ott,Mi lesz vele csütörtöktől.Még jó,hogy csak 2 napig megy.
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok Lányok!

Végre visszajöttünk Sopronb!
Vasárnap este érkeztúnk Pestről. Akkor még nem tudtunk semmit az ominózus eseményekről. Amúgy szerintem nem lesz ebből sem semmi változás. Ill. meglepne, ha lenne....

Vince sajnos jó beteg lett Pesten. Nem tudom miért, de már 3szor fordult elő, hogy hosszabb időre - 1 hétre - anyósomékhoz mentünk és mire hazajöttünk lebetegedett. Legutóbb tüszős mandulagyulladással jöttünk haza, most hörghurutja van és iszonyatos náthás. A dokinéni szerint vírus :( :( :(
szegénykém tegnap előtt és előtte is este hosszan sírt, pedig sosem szokott. Persze lázas is. :( :x
Nálatok is volt már olyan, hogy a Rinathioltól (köptető) hasmenése lett a gyerkőcnek?

Viol, a TGYÁS és a GYED függ a fizetésedtől. a GYES már nem (az kb havi 20 000.-) a TGYÁS az azt hiszem, hogy majdnem a teljes fizetésed, a GYED pedig annak kb. a 70 %-a. És ha jól tudom az utolsó fél év számít.
Nekem ezért volt nagyon zűrös, amikor hazaköltöztünk, mert bár folyamatosan volt munkaviszonyom, de az utolsó időben Ausztriában és bár az EU miatt ez nem okozhatna problémár, a Magyar Államkincstárnak okozott, de végül, szerencsére megoldódott.

Megpróbálok még visszaolvasni.

Gabó, várom Anyukád telefonját, bár most ugye betegek vagyunk, nem tudom, hogy találkozik-e Veletek mostanában, mert ha igen, akkor nem javasolom, hogy látogasson meg minket. Remélem, jövő hétre már jól leszünk.

Jaj, még egy kérdés, ha nem akar inni a gyerkőcöptök, mit adtok neki, vagy mi az, amit nagyon szívesen isznak?

sziasztok
e

KépKép
KépKép
esztermami

gyerkőcöptök = gyerkőcötök bocsánat

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!!!

Viol, a TGYÁS és a GYED a fizudtól függ. Elvileg ugyanannyi az összegük, de a Gyedből szerintem több dolgot vonnak, így nekem az 7 ezerrel kevesebb, mint a gyás.
A gyed mindenkinek egyforma. Egyformán 000000000. :cry:

Durva ez a pesti helyzet. Unokáink lehet már töriórán ezt tanulják. Mindenesetre félelmetes.

Beus, nagyon jó a talicskás kép. :lol:

Nitta, akkor tényleg lehet hogy egyszerre szültök majd! Az az egy gond ezzel, főleg hogy mindketten lányt vártok, hogy tud neked babaholmikat adni. Vagy??
Megvan már sokmindene a kis Zoénak???
Neked ki a dokid?

Nálunk most volt egy biztosítós nő, Alíznak kínált biztosítást. Mindig megtalálnak ilyenek. :roll:

Csilla szép hosszú életet kívánok mind a négy kereketeknek!!! :lol:

Szegény Szonja!!!! Talán ha teljesen meggyógyul már nem lesz nyügi az oviban sem.
Jobbulást neki!!
Hova lesz az édeskettes kiruccanás????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?