A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MAMACSKép
mivel kavartalak fel? Nem NELLI hozzászólására gondoltál véletlenül? Sajnálom, hogy megjött, de ha nem olyan a mensid, mint szokott lenni, akkor még akármi is lehet!

ANDYKép
ez tényleg horror! Iszol Te elég folyadékot? Mert az is okozhatja, hogy kevés a folyadék a szervezetben. Velem hálistennek ilyen még nem fordult elõ, a véradó állomáson is azt mondták, hogy az isten is véradónak teremtett, olyan klassz vénáim vannak.
Nem rajtam múlik a baba-esõ kezdeteKép, de nagyon szivesen veszek részt benne...

VIRÁGKép
köszi a drukkot!

Képzeljétek, a hasam ma már azt csinálja, hogy idõnként kifejezetten hasogat, nem sûrûn, de sokkal határozottabban érzem, mint tegnap. De azért még nem gondolok semmit, várakozó állásponton vagyok. De azért furdal a kiváncsiság, már 15 napja 37 környékén vagy felette van a hõm, ma reggel megnéztem. Hogy ebbõl mi lesz???

Puszó,

Rita
knérita

Szisztok lányokKép

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok nekünk. Jó lenne egy babuci már nagyon. Számolgattam, és júniusban születne meg, igaz? Szerintem is már nagyon idõszerû lenne a babaesõKépKépKép

A hõm ma reggel 37,05 volt, és a 35. napon vagyok. Ma veszek tesztet, de csak hétfõn fogok tesztelni. A párom azt mondta, megnõttek a cicijeimKépKépDe nem merek ám még nagyon mondani neki semmit, majd ha biztos lesz. Most még csak reménykedek, hogy baba van a dologban. Tegnap, amikor hazamentem, szúrogatott a hasam. Féltem, hogy megjön, de azért nem olyan fájdalom volt. KépKép

LauraKép

Én is barnáztam, és nagyon alacsony volt a progi-szintem. Amióta Clostyt szedek, nincs barnaKép

NatiKép

Szerintem nekem nagyon sokat segített a gyógytea ebben a hónapban. A napi két czészényit (kb. 2-2 dl) szigorúan megittam, lehetõleg éhgyomorra a reggeli adagot. Én úgy gondolom, ha a cici feszül a ciklus második felében, az azt jelzi, volt peteérés, tüszõrepedés.

RitaKépMamacsKép

Hogy áll a hõtök?

Pussz, Edit
Edith

RitaKép

Nekem is 15 napja van fenn a hõmKép Olyan jó lenne, ha mindkettõnknek összejönneKép

MamacsKép

Sajnálom, hogy megjött, de attól még lehet egy picikét bízni, hátha ATTÓL másKép

Edit
Edith

GittaKép

Köszönöm!

Edit, Rita, remélem, jó hírekkel szolgáltok majd, jó lenne pozitív irányba menni. Ha nektek összejön, attól mindenki belelkesül majd.

Puszi Mindenkinek, legközelebb hétfõn jövök

Bogu
bogu

Sziasztok Lányok!

Nagyon rossz hírem van, sajnos nem tudok menni a talira. Kép
Az elõbb voltam beíratkozni egy üzleti angol nyelvtanfolyamra és akkor mondták, hogy az elsõ óra már hétfõn lesz, méghozzá pont 5-kor és ott mondanak el minden tudnivalót, meg beszéljük meg, hogy milyen könyvek kellenek stb. Szóval fontos elmenni oda. Nagyon szomorú vagyok, hiszen pont én ajánlottam ezt az idõpontot.
Mindenkitõl bocsánatot kérek és nagyon jó beszélgetést kívánok.
Talán ha hamar vége lesz, vagy sikerül ellógnom, beugrom abba a kávézóba, hátha még ott lesztek.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Köszi BoguKép

Remélem, igazad lesz, és jó hírrel szolgálhatunk a jövõ héten. kellemes hétvégétKép

Edit
Edith

Egcsi, Virág!
Sajnos elég nehezen találják meg a vénámat, de ez most csúcs volt hogy nem sikerült. Azt mondta a laboros tegnap hogy nem jön le ilyen nincs!

Rita!
Tudom inni kellene legalább 2 litert naponta, de nem szoktam. Van hogy egész nap nem iszok. Elfeletem meg nem vagyok szomjas se. Ennek mi köze van a vérvételhez?

Edith!
Akkor hétfõn remélem zebrás testtel állsz elõ!Kép De jó lenne már egy babás hír.Kép

Mamacs!
Sajnálom...Kép

Ja az én hõm meg felment 37,1-re.Kép

Puszi

Andy
Andy

AndyKép
Múltkor nekem se találták a vénámat. Innom kellett egy pohár vizet, utána második próbálkozásra sikerült vért venniük. Azt mondták mindig igyak elõtte, de csak vizet vagy üres teát.

Laura
Laura (laura2)

EDITKép
a ma reggeli hõállásjelentésKép: 37,1, és mint fent irtam, szurkál a hasam. Én is gondolkoztam, hogy ma veszek tesztet, aztán majd hétfõn megcsinálom, de a barátnõm azt mondta, hogy ne vegyek, mert "elijesztem" vele, ha tényleg babó van a dologban, akkor ráérek a jövõ héten tesztelni. Majd még meglátom, mit teszek. Nagyon várom a hétfõi eredményt!

ANDYKép
tessék sokkal többet inni! Az embernek, de fõleg egy nõnek sok folyadékra van szüksége. Amúgy az összefüggés ott van (JOVIKA eü-s javits ki, ha rosszul irom), hogy mivel kevés a folyadék a szervezetben, az erek úgymond összeesnek, kevés a szövetek között a folyadék. Én legalábbis igy tudom. A hõd szépen alakul, csak igy tovább!

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok, jobban vagyok, sõt nagyon jól, valószínû a mamaszerû néni sírása hangolt le ennyire tegnap, vagy a bromotól ilyen ingadozó akedélyállapotom? Mindegy, nagyon tervezek, már dobozaim is vannak és könyvekkel teliraktam õket és alig bírom el Kép Olyan izgi Kép
Edit, Rita egész felvillanyozódtam a hírektõl, ++++++++ gyönyörû csíkokat kívánok!
Ja és úgy döntöttem totál feleslegesen hõmérõzök, nem bírok én 4 órát egyfolytában aludni, mindig más idõpontban ébredek sosem órára, nem stresszel egyáltalán, de nem esett jól amikor az látszott, hogy nem volt pé. Majd a köv ciklusban mérem, hátha hat a bromo.
Gitta megnéztem a bromo teljes patika infoját a rendelhetõségtõl hatóanyagon át a morfolófiáig mindent, na és a különbözõ eredetû bajokra más-más szedésmódot javasonak, és valóban van a fokozatos lépcsõs adag emelés is, szerencsére nekem sincs bajom tõle, csak ha lehajolok meg felállok akkor nem az hogy megszédülök, de úgy nem kellemes.
HUrki a szédült tyúk Kép
hurki

Andy én pontosan ugynilyen vagyok illetve szerencsére csak voltam. Nekem is fél óra volt a vérvétel, kipróbáltak a kézfejtõl az alkar és könyékhajlat mindent mindkét karomon, nem jött a vérem ellenben minden tûszúrás helyén jó 6-7 cm-es véraláfutásom lett, rettenetes nézett ki. Volt, hogy azt is éreztem, hogy mozgatja a tût a vénámba, hogy hátha a fala mentén tud kicsikarni belõlem pár cseppet, bocs a horrorért. de ez volt tényleg Kép
Másrészrõl jó ha 2 dl-t megittam egy nap, mert eszembe sem jutott az ivás, szomjúságot azóta érzek, hogy változtattam és olyan fura érzés szomjasnak lenni, és nem tudtam magam megerõszakolni sem, hogy másfeles ásványvizet benyomjak, nem ment egyáltalán. Bõröm mindenem totál száraz volt, állandó hányingerem lett, aztán rájöttem ettól van hányingerem, hogy ma sem ittam, ja meg tegnap sem...na szóval, kajálj máshogyan. De tényleg ha gondolod leírom mik azok amik a legrosszabbat teszik, nem nagy kajálási szokás változtatással máris eredményeket lehet elérni. Szomjas vagyok és simán bedöntök 2 litert és észre sem veszem! És amikor ciklusonként kétszer vért vettek elsõre simán jött a vérem, nem volt véraláfutásom, most az MR-en a kontrasztanyot is simán beadta szóval lehet ezen segíteni. Nekem is ilyeneket találtak ki, hogy gyenge az érfal meg iylenek pedig csak máshogyan kell kajálni és akkor nem kényszer az ivás!
HUrki ? Kép
hurki

Edith!
Most azon röhögök hogy azt írtam neked "zebrás testtel" állj elõ. Bocsi ne haragudj. Szóval akkor teszt eredményt akarunk!

Andy
Andy

Zsuzsu, Doris!
annyra sajnálom hogy nem jöttök a talira, olyan rég találkoztunk.

Hurki!
Amikor én elkezdtem szedni a bromot én is nagyon fáradékony voltam, szédültem és hányingerem volt, és milyen szerencse hogy vittem magammal zacskót mert így nem hánytam össze a kocsit. De el fog múlni. szerintem az anyukádnak ne úgy add elõ hogy neked jóindultú daganatod van. Valószínûleg bármelyikünket megvizsgálnának MRI-vel nem mindannyiunknak lenne tankönyve illõ eredménye. Úgy fogd fel, hogy egy pici gyógyszerre van szükséged, hogy jók legyenek a hormonjaid és jöjjön a baba.
Nem a néninek adjátok el a lakást? Túl késõn fizetett volna? Az ilyen lelki terheket én sem bírom.

Marcsi
Marcsi

Ja és a bromo 100% TB támogatott!! Csak azért írom, mert a dokim nekem nem úgy írta ki. Hurki Kép
hurki

Hurki!
A bõröm nekem is eléggé száraz és könnyen van hányingerem is . Hát ez az nem vagyok szomjas pedig eszek! Leírnád nekem emilben hogy mit változtassak az étkezésemen? Nagyon megköszönném neked. Nagyon ari vagy hogy leírtad mindezt.
Kattints rá a nevemre és ott a címem.

Rita!
Küldök pozitív sugarakat +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi

Andy
andy

Szia Marcsi! MIndjárt tali, szófosásom van de nagyon! Olyna helyes idõs házaspár volt, de õk tuti megvennék, de nem tudják mikor adják el a fiáék a lakásukat õk mennének az õ házukba õk meg jönnének ide, de erre így nem lehet várni..
Hogy állsz a kondival? Béres Alexardra elbújhat? Kép Most kivárom a bromo csodahatását, aztán a stimulálást annak hatnia kell és akkor mirõl is kellene beszámolni a családnak ? Arról, hogy jön a picike ? Kép HUrki
hurki

RitaKép

Akkor én se vegyek tesztet? Mert elijesztem?Kép
Hétfõn viszont dokihoz akartam menni. Ha baba van a dologban, sürgõsen progi-pótlás kell. Hogy fogom igy megtudni? Kép

Ha hétfön reggel veszek tesztet, csak a munkahelyemen tudom megcsinálni.De ciki!Kép

Pussz, Edit
Edith

Edit, Nati, Laura, Kriszti!

Nem akarok elkeseríteni senkit, de olvastam, és a dokim is mondta, hogy:

1. "a ciklus második felében jelentkezõ mellfeszülés a tüszõrepedés elmaradására utal"
Jézusom, nagyon megijedtem, mondjuk én speciel csak a bimbókat érzem. Ti is csak azt? De lehet, hogy ez is baj. Van nálatok mindig LH csúcs? Ha van, akkor OKÉ!!! Ez a lényeg!

2. "a vérzés elõtti barnás folyás utalhat meg nem repedt tüszõre, méhnyálkahártya sorvadásra, hormontúladagolásra és még néhány dologra."
Szerintem nálunk csak a hormonok kavarodása lehet.

Pusz
Nikie
nikie

AndyKép

Nekem fel sem tüntKépKépKép "Zebrás testet" azért nem akarok.KépKépKép

Edit
Edith

EDITHKép
szerintem nyugodtan vegyél tesztet, mert Te már elõrébb jársz, mint én. Igazad van, ha progipótlás kell, akkor az minél elõbb kell. Mikor szándékoztál megcsinálni? Szombaton vagy vasárnap? Szvsz vedd meg ma a tesztetKép! Hú, már alig várom a hétfõt, hogy kiderüljön, mit mutat a teszt! Az bizti, ha netalántán nekem is + lenne, akkor én is futnék a dokihoz, mert én is szoktam barnásozni, bár a Gynevac kúra után ez már csak 1 napra csökkent, de igy is lehet, hogy alacsony a progim. Én biztos otthon csinálnám meg, utána meg rohannék apához...

Cupp,

Rita
knérita

Sziasztok LányokKép

AndyKép
Hát elég horror volt ez a vérvétel. Nekem sincs vénám, de egy nõvér az Istvánban nagyon ügyesen leveszi tõlem, és maximum 2-t szúr. Igaz a HurkiKép féle nagy lila folt mindig van.

DorisKép,ZsuzsuKép
Nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk hétfõn. Azért még reménykedem....

AndyKép,VirágKép
Azt mondta az altatóorvos, hogy azért kell a beöntés, mert a beleknek üresnek kell lenni. Pedig ez modern felfogású kórház, mert szülésnél sem "öntenek be". Jobban félek tõle mint az egész mûtéttõl.

RitaKép
Ha Clostilbegytet szedsz akkor nincs értelme a hõ mérésének, a dokim mondta, mert úgyis 37 felett lesz a mensiig a gyógyszer miatt. De azért drukkolok, mert attól még lehet bent valaki.

EditKép
Nagyon várom a hétfõt!!!Kép

MamacsKép
Sajnálom, hogy megjött. Egyébként amióta barnásom van a mensim mennyisége is nagyon lecsökkent, egész pici fájdalommal jár csak, és azóta nincs mellfeszülésem nekem sem. Lehet, hogy ez tipikus progihiányos tünet ?

Ha nem tudok jönni ma akkor mindenkinek jó hétvégét.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Andy emil ment HUrki
hurki

EDITKép
Te szedtél Clostit?

CATEYEKép
ne keserits el...

Cuppantás,

Rita
knérita

HurkiKép
Az egyik rokonomnak is volt hasonló problémája, mint neked. Gyereket akart, nem jött össze és találtak valami agydaganatfélét nála. Akkor nagyon el volt keseredve, de az orvosok azt mondták, hogy ilyen sok nõnek van. Utána nem tudom milyen kezelést kapott de elég hamar lett gyereke. Úgyhogy szerintem legyél kicsit optimistább, ne keseredj el!Kép

NikieKép
Ha a mellfeszülés tényleg a tüszõrepedés hiányára utal akkor nekem a fogamzásgátló szedése elõtt(12-22 éves koromig) soha nem volt tüszõrepim. Ez azért furcsa lenne,nem? Meg amikor terhes lettem akkor nagyon feszült, úgy mint régen. Mi az, hogy van-e LH csúcs?
Nálam a sárgatest elégtelenséget az általad ajánlott doki újból megerõsítette. Úgyhogy a barnázás tuti attól van.

Sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Laura
Laura (laura2)

NikieKép

Nem tudom. Én sok helyen inkább azt olvastam, a mellfeszülés lehet a terhesség tünete. Nekem, az anov. ciklusomban abszolút nem volt feszülés, a dokim is mindig megkérdi.Általában csak a bimbó környékén feszült, de most nagyon érzékeny, és nem igazán tudom "behatárolni".

Barátnõm nõvére régóta szeretett volna babát 5 év után sikerült. Neki 21 naposak voltak a ciklusai, és onnan tudta, hogy "valami" történhetett az ominózus ciklusban, mert feszültek a mellei. Elõtte soha. A dokija azt mondta, KORÁBBAN valószinûleg nem volt PÉ-je, a babás hónapban meg pont elkapták a megfelelõ pillanatotKép

Az én alaphõm 36,6 volt. 36,3-36,4- rõl ugrott fel 36,9-re, majd 37,00 általában, vagy egy kicsit több.(Szerintem azért vátozik, mert nem mindig tudom azonos idõben mérni, és akkor egy kicsit eltér felfelé.)A mellfeszülést a 20-21. cn-tól érzem, a hõm a 20 cn-on ment fel. Remélem, volt LH csúcsKép

Úgyhogy szerintem nem minden esetben lehet így, mint ahogy a dokid mondta. Majd azért mindjárt utána nézek a dolgoknak, jó? Valahol találtam a Neten is cikket a témában.

Pussz, Edit
Edith

RitaKép

Én szedek clostyt, és a dokim kérte a hõmérõzést. Az alaphõm csak 0,1 fokkal emelte meg.

Az anov. ciklusom alatt is szedtem, és a hõm nem ment sehova, a 37-tõl nagyon messze voltKépKép

De nem is nagyon merek már találgatni, mi lehet. Majd meglátjuk a jövõ héten. Hétfõ reggel szeretnék tesztelni, a 38. cn-on.

Edith
Edith

NikieKép

Itt találtam valamit:

www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/19 ... kegszs.htm

Remélem, jól írtam le.

Edit
Edith

Nikie!
Nekem eddig a ciklus második felében általában megduzzadtak a mellei és feszültek, de mindig volt tüszõrepim. Ezt onnan tudom mert tavaly többször is megrepesztették. Ez a hõgörbébõl is kedrül van-e tüszõrepi. Ha egyszinten marad a hõ akkor nincs. A dokim szerint is az a jó a felszülnek. A terhes ismerõsöm is azt mondta, hogy már az elején észrevette hogy feszül a melle. Szóval ezt ne hidd el a dokidnak.

Cateye!
Én is fel voltam készülve a beöntésre, de nem adtak. Igaz elõzõ nap csak rostos multivitaminon éltem.
Én is clostit szedtem és hõmérõztem és szép is volt a görbém. Ha nem méred a hõdet akkor nem lehet nyomon követni a pét.

Edith, Rita!
A closti csak a peteéréstserkenti, de attól még nem biztos hogy meg is reped. Ezért adnak HCG injekciót hogy biztos ami biztos.

Andy
Andy

Lányok, nekem borzasztó érzékeny volt a mellem, amikor terhes voltam. Hozzám sem lehettet érni! Máskor is elõfordul, hogy a 2. félidõben fáj (most is) és nem hiszem hogy anov. ciklusom lenne (a 14. nap óta 37.1 körül van a hõm).
Virág
Virág

Edit, Laura!
A mellfeszülés több eseménynek is lehet tünete, a terhességnek is, de az anov.ciklusoknak is. Ami biztos az egészségügyben az az, ami már bekövetkezett. A többi csak találgatás!
Nikie
nikie

Sziasztok Lányok, Kép

Nekem õsidõk óta középidõtõl fájt a mellem és szemmel láthatóan nagyobbak is lettek. Olvastam valahol, hogy ezt (nem tudom már melyik) hormon okozza, mely vizet köt meg a szervezetben, ezért feszülnek a szövetek.
És hogyan eshettem volna teherbe, ha ez a mellfeszülés a tüszõrepedés elmaradását jelzi?
Mikor anno akcióztunk, de még nem tudhattam az eredményt, ugyanúgy fájtak a melleim, mint mensi elõtt. Aztán produkáltam egy pozitív tesztet. Az már más kérdés, hogy sajnos nem maradt meg.
Szerintem sem igaz minden esetre.

A tesómnak sosem voltak premenstruációs tünetei. Mikor terhes lett egybõl tudta, mert elkezdtek fájni a mellei.
Szóval különbözõek vagyunk.

Hallottam már olyanról is, hogy valakinek elég erõs premenzis tünetei voltak, aztán szült egy gyereket és ezek a tünetek örökre eltüntek.

Na most legyünk okosak.

Kár, hogy nem olvasgatja orvos ezt a topicot. Szivesen venném, ha állástfoglalna ebben a kérdésben.

LH-csúcsom azt hiszem most is van és régen is volt.

A mûszeres befejezés után eddig még csak kétszer menstruáltam, de a második vérzésem egy nagyon pici barna vérrel(?) indult, amit szinte azonnal felváltott az élénk piros vér. Szerintetek ez baj?

Lányok,

mi az a barnásozás? Meddig tart stb. Remélem csak az elmondásokból fogom tudni és nem kell tapasztalnom.

Puszi
Nati
nati

EDITKép
akkor hétfõn várjuk a bejelentést! De én nagyon bizom Benned, mint elsõ emberben, aki meginditja a baba-esõt, valami ilyesmit:
Kép

Aztán már csak csatlakozni kellKép, halljátok, Lányok???
Amúgy én is azt vettem észre, hogy szinte semmit nem változtatott a Closti a hõgörbémen. Az én alaphõm 36,5 körül van, igy még látványosabb a mostani 37,1 körüli érték. Nagyon kiváncsi vagyok, és azért nagyon reménykedem, többek között azért, mert ha ez babó lenne, akkor nem kéne megvenni a férjem következõ injekció-kúráját, cirka 35.000,- Ft-ért, de elsõsorban a baba miatt örülnénk nagyon, mert már nagyon várjukKép Ezt remélem, hallottaKép

ANDYKép
az elõbb bunkó elfeledtem Neked megköszönni a sok + energiát, ez most pótolom: KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!

CATEYEKép
Neked is köszi a drukkot! Hogy én milyen feledékeny vagyok ma! Megint elkapott a mondhatni szokásos álmosság... már nagyon mennék haza...

Pussz,

nyûgösRita
knérita

Az interneten lévõ anyagokat pedig nem mindig kell elhinni.
Pl.találtam már ott régebben, hogy a diane35 nagyon jó fog.gátló, közbe meg tök elavult, és joob ha nem szedi senki sem, de még sorolhatnám...
Nikie
nikie

És még valami, ne idegesítsetek fel, mert nem fog a hõm felmenni 37 felé!!!
Csak átadom az infót, a többi a ti dolgotok!
Nikie
nikie

Na, ez nem sikerált....

2. kisérlet:

Babaesõ:
Kép

Rita
knérita

AndyKép

Tudod, hogy nekem nem adtak injekciót. Szerintem nekem sokat segített a gyógytea, azért repedt meg a tüszõm. A következõ ciklusra ígérte a doki, hogy felírja.

Tudjátok, attól félek, megint csak beleélem magam, mert nekem ilyen tüneteim nem szoktak lenni. Aztán meg rosszul esik. Nem is gondolok rá, azért semKépKép

Most megyek haza. Még útközben eldöntöm, veszek-e tesztet. Ha veszek, jól eldugom, ne is találjam meg a hétvégén.KépKép

Puszi mindenkinek: Edit
Edith

Hahó, megint itt vagyok,
hajrá hajrá Rita hát ha még nyügi is vagy ez szuper! ++++
Hû de várom a hétfõi babaesõkezdõ híreket. Kép
Virág, hogy állsz hanyadik napon vagy?
Január közepére lefogllatuk a síeléshez az appartmant, úgy szeretém, ha nem síelhetnék babóca miatt Kép
Hurki Kép
hurki

Na, ez sem sikerült...

Másik kép:
Kép

EDITKép
jól dugd elKép! Aztán hétfõn értesiteni ám bennünket, mielõbb elfutsz a dokihoz...

HURKIKép
köszi a drukkot, de most elsõ Edit, õ elõrébb van a napokkal, én még csak 27 cn-en vagyok.

Én is lassan elmegyek haza, mindenkinek szép 7végét kivánok, a félidõsöknek mindent beleKép!

Pusszancs,

Rita
knérita

Edit, ha megveszed kibírod, hogy ne tesztelj? Te hõs vagy! Kép Nem pesszmiskázni, inkább tereld el a gondolataidat, de negatív hullámok ne közelítsenek feléd! Kép
jó pihit! HUrki
hurki

Lányok!

Elmentem haza és hétfõn Edith várom a zebrás tesztet.

Hali

Andy
Andy

Cateye! Nekem az egyik intézményben volt lapar elõtt este-reggel beöntés, a másikban nem volt.

Hurki! Amit ismertem oldalt megszünt, hol tudtad megnézni a Bromora a teljes patika infot? Nekem is 90% támogatásra irják fel, szeritem ezt megint csak bizonyos betegek kapják 100%-ra.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nati! Kép
A barnásozás az a barna pecsételés amit mint leírtad te is láttál már, még ha csak keveset is (szerencsére). De elõfordulhat több napon keresztül a menses elõtt, ez már valamilyen gondra utal, valószínûleg progihiányra, de ezt mindig igazolni kell vérvétellel is.

Én is szedek Clostit, és szigorúan hõmérõznöm kell mellette.
Mensi 2. napjától 5 napig Closti, aztán ha leesik a hõm, és utána elindul felfelé, akkor kell elkezdeni szedni a Duphastont. Ha a Closti mindig 37 fölött tartaná, nem is tudnám, hogy mikor kell elkezdeni.

Szedett valaki Duphastont közületek? Írja már meg a tapasztalatatit ha van ilyen, mert én még csak most kezdem!

Ja és nekem sosem volt mellfeszülés sima mensi miatt, de már volt 3 korai vetélésem Kép , és mindig onnan tudom hogy helyzet van, hogy a ciklus vége felé már kényelmesebb úgy lejönni a csigalépcsõn az emeletrõl, hogy közben tartom a mellem. KépKép (Ti. annyira feszül, hogy szinte fáj még az ilyen jellegû mozgástól.)
Bár az is igaz, hogy vannak olyanok, akiknek a mensi elõtt mindig feszül.
Különbözõek vagyuk.

Üdv, Leone.

KépKép
leone

Sziasztok!

A mellfeszülésrõl:
Ha most pl.nálam nézzük, nekem tavaly azon a 7 terhességi héten egyáltalán nem volt. Nem volt semmilyen terhességi tünetem, csak kimaradt a mensi+vizelési ingerem volt. Semmi egyéb, nem volt mellfeszülés, sem hányinger. És azt mondják, hogy a terhesség tünete a hányinger is. Na, akkor nekem miért nem volt? Azért, mert ilyen a szervezetem. Ez nem azt jelenti, hogy rosszabb, vagy jobb bárkinél is, de ilyen. Anyukámnak sem volt a 2 terhessége végéig egyáltalán.

Szóval ÁLTALÁNOSÍTANI NEM ÉR! Minden terhesség, minden ember más és más!

Bármi jelentkezik is, szinte csak találgatni lehet, amíg a dokik meg nem bizonyosodnak a valós okról!
(Lehet az anov.ciklus is oka, de persze a terhességre koncentráljunk!)

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Nikie
nikie

Jó reggelt mindenkinekKép

KépKépKépKépKép || KépKépKépKépKép

Edit
Edith

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Edit!
Gratulálok! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Legyetek nagyon boldogok! Kép

És a tablicsku:
Kép

Máris jobb lett a kedvem ma reggel! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

EdithKépKépKépKépKép nem hagyunk ám egyedül, megyünk utánadKépKépKépKép
Jovi, akinek máris jobb kedve lett

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
EditKépKépKép
Gratulálok! Ezek szerint megindul a babaesõ?Kép

Laura
Laura (laura2)

Edith!Kép
Nagy gratulaaaaaaaaaaaaaaaa! Úgy örülök hogy neked sikerült végre!Kép Nagyon boldog babavárást kívánok!

Jaj de jó hogy beindult a babaesõ!KépKépKép

Rita! Lehet hogy te leszel a következõ.Kép

Puszi

Andy
Andy

Stiasztok!

Edit!Most kezdõdik életed leggyönyörûbb részeKépKépKép
Tiszta szívbõl gratulálok!FOLYT.KÖV......

krisztinke
krisztinke

Jó reggelt Lányok!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! jaj, de jó! Egy jó hír így indulásnak, hétfõ reggel.

Úgy is le vagyok törve, mint a bili füle. 17. napon vagyok, de a hõm lenn van. Most vagy elhúzódott a pé-m, és most van, vagy nem lesz. Múlt hónapban, mikor úgy gondoltam a cisztám miatt nem lehetett pé-m, akkor szépen alakult a hõm, most pedig nem. De az is lehet, hogy elõre idegeskedem, közbe csak a szokásos hosszúságú ciklusom tér vissza.
Andy! A hõm a 10. naptól kezdve így alakult:
36.6
36.7
36.6
36.65
36.85
36.85
36.7
37
36.7
36.7

Ma Doris is lesz, úgy tudom. Doris, mi van Veled?

Másnak, aki ciklus végén van, hogy alakul a közérzete?

Puszi:
Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?