Sziasztok!
Na megjöttem én is a nagy csavargásokból! Végre itthon, bár igaz, hogy sok a pakolni, meg a takarítani való, de azért örülök, hogy itthon vagyunk már. Csavargás félig jó volt, de csak félig, mert egyrészt Noszvajon voltunk, egy céges rendezvényen, ahol a férjemnek inkább munka volt és mi Bendivel elkísértük, de nekünk annyira nem jött be a hely és a végén még meg is betegedtem.

de az jó volt, hogy részt vettünk egy falutúrán és azt nagyon élveztük és igen finom szilvalekvárra is szert tettem, meg vörösbort is vettünk, de azt még nem kóstoltam, ha az is ilyen finom, mint a lekvár, akkor ....

aztán meg otthon voltam a szüleimnél, ami pihenés volt a javából. Reggel Bendit mindig kiirányítottam a szobából nagymamához, meg nagypapához én meg aludtam sokáig. áááááá ez hiányzik azért itthonról.
Nagyjából olvastam vissza, úgyhogy utólag is nagyon Boldog Szülinapot Dócinak!!
És Zsugyunak!
És Boldog névnapot Iginek és Pocaknak!
Betegeknek Jó Bulást! Engem is mostanában elkapott több nyavaja is, de már megjavultam, szerencsére, tudjátok csalánba nem üt.
Ancsi
Írigyellek, hogy Lencsi ilyen beszédes, bezzeg Bendi nem mond semmit, csak azt, hogy dejdejdej, glugluglug, tidetide, meg ilyesmik, pedig idősebb jóval, szóval én hiába várom, hogy elmondja mit szeretne, inkább mutogat.
Votiv
Isti az úthengeren, nagyon komoly!
ruz