Olyan édik.
Klauszka, a férje holland. Az esküvö körüli idöszak jó volt. De örülök egy kicsit, hogy vége van. Én eléggé stresszes, aggódó tudok lenni. Meg most itt van a hugom esküvöje, 2007 szeptemberében. Alig várom.
Hogy hány gyereket szeretnénk??? Hát ezen már gondolkoztunk egy kicsit..... Most viszont örülnék, ha ezzel az elsövel minden rendben lenne. Izgulok, nagyon......
Amúgy valószínü, hogy kettöt. Eleinte egyet szerettem volna, de nekünk az egyik családban sincs kisgyerek, és a közeljövöben sem várható. Félek, hogy kicsit, söt nagyon "egyke"lenne.......De ez mé a jövö zenéje....
Kérdezted, hogy miben másabb itt a terhesgondozás. Mindenben!!! Bár én még otthon nem voltam kismama.
Pl: a terhesség alatt egy szaktanácsadónöhöz jársz. Nekünk nincs is igazán jó szó rá. ö készíti el az ultrahangot is. Ha a terhesség komplikáció nélkül zajlik, akkor nem is látsz orvost, mert ö egyben szülész'nö is. Ha viszont valami komplikáció lép fel, akkor azonnal az orvoshoz küld. Császáros szülés is csak orvosnál lehetséges. Ahogy én látom, ennek az a lényege, hogy az orvosokat tehermentesítsék.
Egyébként tudod, hogy mitöl hullik a hajad?

Terhességiteszt