Sziasztok!
Mi még egyben! Bár akármikor szülhetünk állítólag. És a pocim is fájdogál rendesen... De babával minden ok, úgyhogy nincs ok aggodalomra. Nagy már az izgalom. A társdoki a Molnár doki és nagyon aranyos!!! Többször jártam már nála is.
Réka, gyönyörűek a csajok, még egyszer gratulálok! Örülök, hogy Luca is jobban van már, hatott a sok távgyógyenergia.

Drukkolok, hogy mielőbb otthon legyetek!

Milyen így üres pocakkal?
Madaran, nagyon szorítok Értetek!!!
Hajnesz, de jó, hogy minden ok Nálatok! Meglesz az a babásodás még karácsony előtt! Mennek a drukkok!!!
Vanda, nagyon klasszak a képek és tök jól nézel ki! De jó, hogy jelentkeztél!

Munka még mindig jó? Mikor folytatjátok a projectet? Vagy most spontán próbálkozás jön?
Kata, hogy viselted ezt a pár napot? Remélem, nem jöttek vissza a keményedések! Sokat gondolok Rátok, jó lenne már egy kis frontmentes időszak!
Szia Modrooka! Vass doki nekem is nagyon szimpi, tuti jó kezekben vagytok nála is!
Beber, örülök, hogy jól sikerült a találka Dévaival, még ha kicsit késeire is sikeredett.

Akkor már Értetek is lehet szurkolni!
Zozo, végül eljutottatok V. A. -hoz tegnap?
Ági, Veled mi újság? Ma volt uh, nem? Drukkok mennek, legyenek szép nagy petikék és abból szép babák!
Szégyenlem, de én csak most kívánok a Diáinknak BOLDOG NÉVNAPOT!!! Ne haragudjatok, annyira szétesettnek érzem magam.
Gigi, én is azt hittem, belekezdtek az Olivia-projectbe...
Kagyló, a hónap vége már itt van!
Timi, gyönyörű a babátok!!!

Szerintem jól kivehető a kép!

Ügyesen növesztgeted!

Szerintem én nagyobb balfék vagyok, hogy nem vettelek észre! Ne haragudj, nincs mentségem!

No majd legközelebb!

Köszi a dicséretet!

És döntöttetek már, hogy váltotok vagy sem?
Boszti, nem jelentkeztél a szurik kezdete óta híreiddel! Ugye minden ok? Persze hogy ez lesz az utolsó pungi!
Roxal, már mindjárt hazaviszitek a kutyut, nem?

Mi is lesz a neve?
Seszi, mi van Veletek? Úgy eltűntél...
Wish, örülök, hogy szimpi az új doki és a választott kórház is! Ez elég fontos.

Derekad hogy van? Remélem, már jobban! Jó pocinövesztgetést!

Nem dolgozol, ugye?
Inari, az a pocifotó még hiányzik, amit ígértél...

Hát már Nektek sincs túl sok hátra...

Mikor mész Dévaihoz és ki lesz a társdokid? A Molnárról eddig csupa pozitív tapasztalatunk van... És már Ti is ctg-ztek, nem? Húha, izgalmas! ÍPocikeményedés nálam is olyan, mint Nálad ezek szerint. Hát igen, jól kitartok kisbabánk.

Csak nehogy túlhordás legyen a vége!

Bár a jelenlegi állás szerint már nem húzzuk soká. Legalábbis ezek a amai infók és a fájások is ezt igazolják. De ki tudja, lehet, hogy még a végén beelőztök?

Amennyire igyekezett Anna baba növekedni...

Kész lett a pelenkázós kiságy, majd mindjárt lefotózom. Álomszép.
Loihi, hogy bírod két gyerkőccel?
Ma még megyünk Dévaihoz is.
Mindenkinek sok puszi!
Melba