A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

a stopperesek meg monnyanak le! :)

te mit szeretnél jobban pénteket vagy hétfőt?

Kép

Kép
boszti

hát én inkább a hétfőre szavaznék, valahogy úgy érzem, hogy az jobb lenne. Bár a hasam rendesen feszűl.

Igen ebéd közben láttuk őket, és mondtuk is egymás közt, hogy akadjon a torkukon valami!! :-)
Ági28

Ági, kik azok a stopperesek?
Boszti, én holnap még nem megyek, csak hétfőn kell mennem először UH-ra, úgyhogy akkor még nem találkozunk :( Hol jársz egyébként a stimulációban, hány napja megy? Hétfőn már lát nekem majd valamit, hogy reagálok? Holnap kell adnom az elő szurit.
beber

beber a stoppresek a munkahelyemen lesznek, és azt mérik, hogy milyen hatékonyan dolgozunk,és szükség van e annyi emberre, amennyien vagyunk,és egész nap stopperrel fognak mögöttünk állni,hogy mennyi ideig tart míg egy munkafolyamatot befejezünk!! Szóval ők a stopperesek!!
Ági28

beber: látni látja, hogy mennyire indultak el, ennek függvénye, hogy hogyan gyógyszerez tovább.
én most tartok a mensi 9. napján. így valszeg 27.-én lesz a pungi. esetleg 29.-én, de előbb tuti nem. úgyhogy hétfőn reggel tali? én 8-ra érek oda, ha a forgalom engedi.

Kép

Kép
boszti

Jaj, hallottam már ilyenről és remélem nálunk nem jut eszébe a vezetésnek ilyesmi, bár megjegyzem nem hülyeség...MÁrmint a tulajdonos részéről... De én ettől megőrülnék. Nahát, ezt elhiszem, hogy utálni fogod. De remélhetőleg te már majd csak távolról (GYES :D ) fogod figyelni a vizsgálatuk eredményét, ha esetleg lesz vmi átszervezés, stb. Gondolom ilyen megfontolásból csinálja a cég.
beber

Azt mondta, hogy 8-9, de 1/2 8-ra odamegyek, hátha bejutok :) Fél 9-re vissza kellene érnem dolgozni (ami ha 1/4 9-kor el tudok onnan jönni sikerül is). Mert délben úgyis el kell kérnem magam meginthárom órára, hogy végigüljük a tájékoztatót...Szabi kizárva, mert helyettesítek is, úgyhogy lapítani akarok. Szóval 8-kor már tuti ott leszek! Akár a váróban, akár benn :D
beber

Azt nem értem, hogy van az, hogy más helyeken kiírja az orvos az egész stimus adagot? Pedig józan paraszti ésszel is azt gondolom, hogy menet közben derül ki mi alakul és ha nem úgy reagál az alany? A fórumokon olvasom. És nem is figyelik őket 2 naponta UH-on, szóval ez is itt tök más. Persze nyilván mindenkinél más minden. Mindegyis különben, ha csak a tizedikre jön is össze nekem itt azt gondolom tutinak amit a Dévai csinál :)
beber

Szerintem megnyugtató, hogy ilyen gyakran figyel, a hiperstimu miatt. Bár az inszemnél nem olyan nagy öröm,mert kétnaponta kifizetni 7000 Ft, nem egy leányálom!! De az egészségem miatt megéri!! :-)

A stopperesek egyszer 3 éve már voltak nálunk, most is a leépítés miatt jönnek, bár ha jól érzem nekem nem kell aggódnom. Úgyhogy a jövő héten csak esténként olvaslak titeket!! :-(
Ági28

Sziasztok!

Hát Kata, nem akatunk überelni, de sikerült tegnap. Kerek 4 órát vártunk a Dévainál, azt hittem, menten megszülök, már majd leestem a székről! :cry: :cry: :cry: Akkor is csak azért jöttünk mi, mert szólt az asszisztens a Dévainak, hogy szerinte én már nem bírom tovább. Kár Inari és Boszti, hogy nem találkoztunk tegnap, ezek szerint Nektek még mákotok volt! De a műtétesek is csak 5-kor kerültek sorra. Nem tudom, mi volt tegnap, de borzasztó volt! :cry: Wish, erősen Rátok gondoltam, hogy lehet, hogy Ti teszitek a legjobban és most váltotok! :wink: Na eleget nyavajogtam, bocs!
Egyébként Dévai tündér volt és minden ok velünk, az erős görcsök és a több napos hasfájásom sem volt elég semmi nyíláshoz.

Kata, remélem, mára jobban lettél, talán túl vagyunk a frontokon! :wink: Szegény Virág, tényleg olyan, mint egy kisgyerek!

Roxal, a Zsömi pont illik rá. :wink: Mikor vizsgázol, mikor kell drukkolni? Vagy inkább ne emlegessem?

Wish, szurkolok, hogy nagykönyv szerint pár nap múlva elmúljanak csak úgy huss a rosszullétek és csak a gyönyörű várandóság maradjon! :wink: Köszi a pocidicséretet! :oops: Vigyázz, mert csak pislogsz párat és már ekkora is lesz a pocid. Rohan az idő! :wink:

Judit, nem semmi, amiken át kell menned! :cry: De meghozza a szerencséteket ez az átfújás. A bal petevezetőn végigjut a babátok hamarosan! :wink: A bal oldalon eddig is gyönyörű petikék növekedtek. :wink: A bűvmondat most valahogy lemaradt... :? Mennek a nagy drukkok, hogy spontánul összejöjjön! :wink: Csak csináld azt a tornát, megvan az eredménye! :wink:
Miért pont 29? Az az igazság, hogy pont a 29 lenne a legkevésbé jó, az az após és a sógor nevenapja is. :? :roll: Bár nagyobb baja itt sose legyen senkinek, szívből kívánom! :wink: Vagy Nektek a 29-i röptetés lenne az ideális? Mert akkor megdumcsiztuk! :wink:

Modrooka, sajnálom! :cry: Remélem, hamar rendbehozzák a májenzim értékeidet és hamar kezdhettek! :wink:

Kagyló, hamarosan Te is így kikerekedsz! :wink:

Vanda, ne add fel!!! De egy másolás-mentés tényleg nem árt máskor. Pedig kíváncsi lennék, mi van Veletek! :wink:

Gigi, úgy tűnik, tegnap simán összehozhattunk volna egy fórumtalit a Dévainál! :wink: Ha Te is tegnap jártál arra...
Akkor már nem sok van az Olivia hadműveletig... :wink: Ahogy látom, nemcsak a pocik növekednek rohamosan, hanem a gyerkőcök is. Hihetetlen, hogy Oli mindjárt 2 éves!
A drukkok most nagyon jól jönnek, köszi! :wink:
Ja és szerintem alapból mindenkinek a petefészkére multicisztásat mond a Dévai. Szerintem is csak jót jelent, ahogy Beber írta. :wink: Azért ez megint a Dévait dicséri, mármint ez a kétlépcsős alapos rákszűrés. Mert kevés helyen csinálják ilyen alaposan. Így nem lesz baj a méheddel, mert időben elkapja a bajt! :wink:

Inari, szép a pocid, csini! :wink: Nekünk is tegnap volt 93 a Bpd értékünk. :roll: Drukkolok Nektek a normál szülésre! :wink: Bár a Baltschikról és a Dévairól is az járja, hogy profik a csasziban is, úgyhogy akkor sem lenne nagy gáz, csak gondolom Te is vágsz a természetesre, érthető módon. Hogyhogy a Baltshik lesz a társdokid? Te választottad vagy a Dévai javasolta? Dicsérik a Jánosos topikban nagyon. :wink:

Hát egyszer csak összejön az a találka, Boszti! :wink: Mi remélhetőleg már csak egyszer megyünk a közeljövőben a Dévaihoz, jövő pénteken. :wink: Legalábbis ezt beszéltük vele tegnap, hisz jövő szombaton szülünk. :wink:
Felfázás nem hangzik valami jól. :cry: Mennek a drukkok nagyon!!! :wink:

Ági, akkor holnap és hétfőn is erősen gondolok Rátok! :wink: Ezek a stopperosok elég idegesítően hangzanak. :cry:

Beber, persze, hogy látja a gyogyók eredményét. Azért kell menned hozzá. Sok szép érő tüsszencset fog látni! :wink: Én szerettem, hogy kétnaponta kukkoltunk, még akkor is, ha macerás, mert volt, hogy változtatni kellett az adagokon és akkor nem ment fuccsra rögtön az egész hónapom. Így több volt az esély. :wink: És túlgyógyszerezni sem akar, ha kevesebb is elég, akkor ugye minek.

Tolmácsoltam a páromnak a kiságy dicséreteket is, ráfér. :wink: Örült neki, hogy tetszett Nektek is! :wink: Ahelyett, hogy büszke lenne magára, mindig a hibáit keresi és hasonlítgatja a bolti kiságyakkal. Úgyhogy jó sokat dicsérem, el vagyok ájulva tőle! :wink:

Még sok ilyen napsütéses napot kívánok mindenkinek!
Melba

KépKép
melba

Sziasztok!

Jó hírekkel jövök :)
Rékáékat ma hazaengedik :D
Lehet, hogy már el is indultak hazafelé. Háromkor beszéltünk, akkor már össze voltak pakolva és csak a dokinánire vártak, hogy hivatalosan elbocsássa őket.
Majd jön és ír magukról, ha lesz ideje.

Gigi :)
Én nem tudom, Dévainál tényleg mindenki multicisztás. Azt jelenti, hogy sok pici tüsző van a petefészekben, ha ezek túl nagyok, akkor szoktak PCO-t mondani és az azért nem jó, mert egy domináns tüsző helyett több nő és általában nem is szoktak olyankor beérni. Az egyenletlen felüleltű, meg azt jelenti, hogy még nem láthatóak a mini tüszők, de már egyenletlenné teszik a felszínt (ha jól gondolom). Ha bizonytalan vagy benne, hogy van-e peteérésed, akkor érdemes a boltan venni LH tesztet azzal ki lehet mutatni, ha van. De szerintem nem kell aggódnod.

wish

Gigi!
No para, mindenkinél multiciszta van. Az a lombikhoz külön jó. Az egyenetlen felszín nekem sem mond semmit...

Judit!
Basszus. Ezt komolyan nem hiszem el. De abban reménykedem, hogy eddig tényleg a bal oldalon ért minden pete, szerintem is ez lesz a nyerő. Krisztián is adjon bele mindent.

Hajni!
Örülök, hogy ismét rendszeresen láthatom az írásaidat. Ez már jobb, mint a legutóbbi beszélgetésünkkor. Gyógykutyasimi természetesen áll :wink:

Inari!
Nagyon csinos az a pocak, Annának jó helye van (persze már nem sokáig), kint meg még jobb lesz. Hogy álltok az előkészületekkel?

Ági!
Megy a szurkolás ezerrel.

Melba!
Már nagyon közel a vége, hamarosan látjuk Dominiket. Vizsga október 16, november 6 és 27.

Wish!
Szeretem a jó híreidet, azokat jó olvasni.

Kata!
Kitartás, sok pihenés kell, akkor azt kell csinálni. EZ mindkettőtök érdeke, sajna ez van. Nem lehet mindenki aktív.

Réka!
De jó, hogy ma már otthon lehettek. Kiváncsian várom, milyen lsz otthon az ikrekkel. Majd ha lesz egy pici időd, írd meg nekünk a tapasztalatokat. S várjuk az újabb képeket is.
roxal

Réka család,
Ejha, ez aztán a jó hír. Gondolom izgalmas lesz az első nap otthon :lol: Sanyi otthon tud maradni veletek egy darabig? Lesz valaki segítséged? Rékám nagyon ügyes anya vagy, hogy ilyen gyorsan belejöttél az ikrek szoptatásába. A lányoknak meg azt üzenem estére:
"Aludni kéne már most ,
mert lebontják a várost,
manócskák szedik széjjel,
hogy ne zavarjanak éjjel."
(Bár ők még hála az égnek nem tudják, hogy ezt napjainkban nem csak gyerekdalként lehet értelmezni :evil: )

Melba,
Úgy lett a Baltchik az orvosunk, hogy tegnap kérdezte DI, hogy milyen tipusú orvost szeretnénk helyettesnek. Na ezen én elkezdtem röhögni. De nagyon. Mondta, hogy ne röhögjek, itt a nőknek vannak igényeik, van aki professzort kér, van aki fiatalt, van aki jóképűt. Erre mondtam, hogy nekem mindegy a fizimiska és titulus, csak jó legyen és humoros. Erre már ő is vigyorgott, mondta, hogy na ilyet se kért még senki, és most ezen fog gondolkodni egész este, hogy ki a legviccesebb a Jánosban. Ma reggel pedig bemutatott minket a Baltchiknak, akivel tényleg vicceltünk is egy kicsit :lol:
Ja, a Jánosos topikot szoktam olvasni, de oda már nincs erőm írni.
Szerintem örülj neki, hogy Domának nincs ilyen nagy buksija. Tényleg nagyon szeretnék hagyományosan szülni, s ha csak "ez" lesz az oka a császárnak, akkor kicsit sajnálni fogom. persze az a lényeg, hogy Annának jó legyen.

Ági,
ez a stopperes munkamorál mérés azért kicsit bizar. Az Office Space (Hivatali patkányok) c. film jut róla eszembe :twisted: Láttad?

Katával beszéltem, viszonylag jól van, bár most is sokat keményedik, úgyhogy megint az ágynyugalmat választotta. Mindenkit puszil.

Ja, és köszönöm a pocidicséretet, és hasonló pupot kívánok mindenki elejére :lol:

KépKép
inari

Roxal,

Pont egyszerre írtunk. :lol: Előkészültünk. Minden megvan, már csak egy nagy gyógyszertári bevásárlás van hátra, de ahhoz még el kell mástnom a védőnőcihez receptekért. Kórházi pakk nagyjából összerakva, úgyhogy bár mikor indulhatunk. :lol:
Ma lemértük kora reggel, ha nincs dugó 25-30 perc alatt bent vagyunk a Jánosban. Remélem ez neked is hamarosan fontos infó lesz :wink: :wink: :wink:

KépKép
inari

Inari!! Sajnos nem láttam a filmet, de tényleg bizar dolgog. Álítólag volt egy lány,mikor fénymásolni ment, akkor is ment utéánna a fickó,és stopperolt. Nekem inkább ez a durva, meg hogy volt aki mellé 5 kor ültek le, hogy na akkor most mérünk. Persze a munkaidő fél 5.-ig szól!!
Ági28

Lehet, most szakaszonként fogom megint, bocsi, de tegnap már nem ment az újraírás.

Szóval...

Köszike mindenkinek a kellemes fogadtatást.

Réka! Annyira helyesek a lányok, tényleg olyan kis manószerűek (ugye nem baj, hogy ezt írom), rögtön mosolyognom kell, ha megnézem őket, nagyon cukik. Örülök, hogy hazaengedtek, nagyon jó lesz mostmár.
Ez egyik ismerősömnek kb. 3 hete volt a császár ikrekkel, és ők még mindig kórházba vannak sajnos. Nem a gyerekek miatt, hanem az anyuka van nagyon szarul, szóval elsülhet ez rosszul is, ezért neked lenógyen mégnagyobb öröm.
Luca már teljesen jól van?

Témához: Ez a csajszi amikor kórházba voltam, akkor ő is ott volt, és feljött meglátogatni. Akkor elmondtam neki úgy sírdogálva, hogy már én a nevét is kitaláltam meg minden - tudjátok Dorka. Ezek után nem akartam hinni a fülemnek amikor az egyik lány Dorka lett nekik, szerintem ez olyan szánalmas, más nevét ellopkodni, főleg, hogy közeli ismerős. Ugyi? :shock:
vanda978

Inari! Te drágaság! Ilyen szépet írtál nekem, hogy lefogytam? Persze ez nem igaz, csak 6 kilócska ment le, az istenért sem bírok többet fogyni, szerintem ezt már valaki örökre rámtapasztotta. :D

Nagyon szép nagy pocid van már, közeleg az idő már neked is, hogy Annával megismerkedjetek szemtől szemben is. Minden készen áll már a fogadásra?
Vanta majdnem névrokonom hogy van? Jól viselkedik?

Melba! Apának add át őrült nagy gratulációmat, amiért ilyen kiságyat bírt gyártani nektek, aranykezű lehet az az ember :lol:
Nagyon szép lett de tényleg.
Hamarabb is behívhattak volna Déviszhez, akkora hassal nem igazán lehetett jó 4 órácskát várakozni. Pihengess sokat, főleg ebben a frontos időben, mert az neked nem jó!
vanda978

Gigi! Szokott lenni, hogy az ember már a gyerkőc után elhanyagolja magát, de te ne tedd! Sosem lehet tudni, én ezt komolyan veszem - mármint a rálszűrést - sok rossz példa van előttem. Anyukámnak sincs már sokminden odabent.
Elég érdekes ez a rákszűréses dolog, nekem ennek kicsit olyan pénzszaga van, vagyis még máshol nem hallottam ilyet, hogy ennyire körülményes lenne.

Hédikének átadtam dícséretedet, most igen jól van, tele vagyunk szőrrel - ő is meg én is :lol: - az ő esetében mindenképpen pozitív. Én meg csak Kóborosodom. :lol:

Jó, hogy írtad ezt a terhességes dolgot, főleg, hogy Dévisz a profi mondotta, mert mint írtam, nekem is mindenhol ezt mondták. A méh jobban felkészül egy újabb terhességre, és könnyebben meg is marad.
Van egy csaj akit mindig látok sétálni a babájával, és tudom, hogy neki ÖT vetélése volt. Azért ez már igen durva. De csak sikerült neki, belőle meríthetek erőt.
vanda978

Hajnikám! Okoskodj csak nyugodtan, lehetett volna annyi eszem, hogy elmentem. De nincs, sajnos. Azért most sem bízom a véletlenre, azért darabolok.
Hogyan vagy egyébiránt?

Jucus! Komolyan mondom te már megdöntötted az egy főre jutó átjárhatósági műtétek rekordját. Persze tudom, hogy nem vickes egyáltalán, részvétem. Nekem egy is bőven elég volt. Szerintem menni fog az a spontán hidd el, csak azértis.
És akkor én nem fogom megtudni a Nyírős dolgokat?

Wish! Őrület, hogy mindjárt letelik a problémás időszak, és minden rendben lesz. Sokszor eszembe jutsz ám az alagutas fényes dologgal kapcsolatban, azt hiszem te tartod itt a lelket az emberekben.

Hogy velünk mikor és mi lesz, arra nem igazán tudok válaszolni. Valahogy még nem látom át a helyzetet. Kiszámoltam, hogy erre a mondjuk két és fél inszemre közel 1 millát költöttünk el, ami valjuk be igen nagy összeg ezért. Persze tisztában vagyok vele, hogy másképp nem megy, de most egy darabig nem tudom megtenni, hogy nem dolgozom és megint Pesten leszek, és havonta ennyi pénz megy el. Borzasztóan megnehezíti a dolgot a nagy távolság. SHa azt nézzük, hogy egy UH. 8000, az még önmagában nem túlzás. Csak ha utánagondolok, akkor nekem több mint 20000 egy UH, és az már ku... sok. Próbltam utána járni, hogy esetleg a TB fizetné az útiköltséget, de Dévisz nem megy bele. És ugye lombikra sem ugorhatunk, mert ott már nem kellene fizetni.
Szóval nem tudom mi lesz, természetesen vágyódom ugyanúgy mint eddig a baba után, és mindent megteszünk az ügy érdekében, emrt ettől nincs fontosabb.
Most jelenleg annak örülök, hogy már megvolt a 3 mensim, vagyis Dévisz szerint akár kezdhetnénk is, csak ne lennének azok a piszkos anyagiak. Nem tudom hogyan lehet hogy megjött, de igen habár pár csepp volt, de az is az. Talán a teák segítettek.

Egyébként lelkileg rendben vagyok azt tudom mondani. Rájöttem, hogy felesleges azért dolgozni agyon magam, hogy felejtsek és eltereljem a gondolataimat, mert inkább megélem. Biztos oka volt, hogy így történt, rengeteget van az eszembe, olyankor picit pityergek és kész. Nem törekszem, hogy ez ne legyen, majd ha sikerül és fog úgyis, akkor már nem fogok erre gondolni, addig meg ez van. Beszélni nem szoktam róla senkivel, az nem megy, de úgy magamban elvagyok. :wink: Szóval én irigykedem tobábbra is a kisbabákra (bocs, de ez így igaz), de már nem sokáig ám! Hamarosan az én gyönyörű gyerekemre fognak mások irigykedni, és ez így van jól!

Most azt hiszem ennyi, külön puszi azoknak akiknek most nem írtam.
vanda978

sziasztok
Beber
Ezek az injekciók stb egy hétre elég? Az első injekciód után hányadik napra esik az UH???
Mikor írja fel a következő adagot? Menstruációtól kezdve, 3-4 napon kell először szurni?Mikortól leszel szabin? Azt már tudod, hogy kb mikor lesz a leszívás??

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Wish
Én is olvastam mit írt Zsebike, mit tett és mit nem. Még kértem is, hogy újra írja le, mert sehol sem találtam.
Mindenkinek más jön be, ezért voltam arra kiváncsi, hogy nálad mi volt. Talán ha mind a kettőből betartok valamit, akkor végre én is megtudom, hogy milyen babásnak lenni. Tudom, hogy nem ilyeneken múlik, de talán van benne valami :lol:
De leginkább az a legfontosabb, hogy bízok a Dévaiban! Már én is tudom milyen ha kicsit morcos, de így is szimpi :wink:

kagyló

Kagyló! Amit felírt kb. 1 hétre lehet elég sztem, bár nem számoltam még pontosan ki. Hétfőn reggel megyek UH-ra, arra a napra nem volt beírva injekció a táblázatomba, gondlom ott mondja meg, hogy kell-e változtatni. Az injekciózást ma kezdtem (ez a menstruációm kezdetétől számítva az 5. nap). Ma kellett először szúrni (kétfélét reggel) este pedig A Serophene tbl. UH-ra kétnaponta kell járni, először hétfőn reggel kell mennem. Szabira nem megyek, viszont táppénzre igen, a beültetés után ("háziorvosilag), 2 hétig tervezem. Már mondtam is a munkahelyemen, hogy ha minden összejön (eljutunk az ET-ig) októberben 2 hét táppénzre megyek,hogy számítsanak rá. A leszívás mától kezdve 9-14. napon lehet valamikor, attól függően, hogy "állnak a ptesejtjeim".

Felhívtam reggel Dévait (alig mertem ilyen hülyeséggel zaklatni, úgyhogy elhadartam, hogy nehogy feltartsam, de annyira jó fej ez az ember, hogy már csak mikor beleköszön a telefonba nevethetnékem van. Megkérdeztem, hogy egyben beadhatom-e a két injekciót, ne kelljen szúrkálnom 2x, de nem javasolta sajna, mert bőr alá kicsit sok a 2ml, de, ha nem bánom, hogy púpos lesz és fáj, akkor adjam. Lehet inkább nem adom... Na a lényeg, hogy még ilyen buta kérdésekkel is lehet őt zaklatni).
beber

Beber :)
Az uh napján az Uh eredményétől függően fogja megmondani, hogy miből mennyit adjál be. És ott be is adják a nővérkék.
Szerintem inkább szúrjál kétszer, az sztem kevésbé fájdalmas ezekkel a pici tűkkel, mint ha még egy csomó ideig feszít.

Vanda :)
De jó, hogy megtörted a csendet. :)
Durván sokba került a stimud :( Nem akarok a doktorunk ellen beszélni, de lehet hogy jobban járnál anyagilag ha átmennél máshova (pl Kaáli), ott legalább az UH-ért nem kell fizetni.

wish

Wish: írtam neked mélt kálium ügyben.

Vanda: van más nem fizetős alternatíva, igaz a gyógyszereket itt is ki kell fizetni, de magát a kezeléseket nem. A szabolcs u-ban ingyenes az inszem, ott ezt a TB támogatja. Esetleg megpróbálhatnád, hátha összejön a baba. ha meg nem, akkor apánknál lombik.

beber: hát akkor hétfőn nem biztos hogy talizunk, mert hétfőn mindig csúcsforgalom van, így nem hiszem, hogy 8-ra ott leszek. de ha mégis, akkor onnan ismersz meg, hogy egy A5-ös (na nem audi) epres mappa lesz nálam.

ági: a méhpempő jó apának is? vagy csak nekem?

ma meglepett, hogy a patikában csak9000-t fizettem, pedig 40-re számítottam :) szép nap ez a mai. :)
nálam minden rendben. endometrium már ma 10-es, mi lesz így szerdáig, mert naponta 1-et nő. meddig nő amúgy nem tudjátok?
tüszök alakulnak, 8-13 között vannak méretileg, amúgy meg 11-en vannak. persze ez nálam nem jelent semmit, mint tudjuk, mert eddig is a megtermékenyítéssel volt a gond, nem akarták a kicsikék, hiába az ICSI. szerdára tehető a pungi

Kép

Kép
boszti

szia boszti! Csak gyorsan írok,mert ma már stopperolnak!! Igen apának sem árt, azt hiszem!! :-)

Szépen haladsz. Nekem hétfőn lesz az inszem, 1-re kell mennem. Na puszi, este majd olvaslak titeket.
Ági28

Nálam stimu nélkül 14mm a nyálkahártya, az meg már nem túl vastag??? :roll: Na persze nem mensi után. Be sem fér majd a lurkó(k) :D
OK, Boszti, figyellek! Nálam meg egy A8-as lesz :)
Méhpempőt én is beszereztem tegnap, tele van fehérjével állítólag meg minden jóval. Úgyhogy ártani nem árthat, sok lombikos "eszi" állítólag.
beber

Akit érdekel itt egy kis infó a méhpepmpőről, hoyg mire való. Most küldték nekem is. Aztán lehet ti már ezt nagyon tudjátok, csak nekem új minden :oops:
"A méhpempő hormonális anyagai javítják az ivarmirigyek működését is! A férfiaknál fokozza a potenciát (!), a nőknél meglepő eredményeket értek el alkalmazásával a klimaxban vagy közvetlenül utána. Felhasználják a meddőség, asztma, pajzsmirigy-rendellenesség, gyomorfekély gyógyításában. "
beber

Sziasztok Csajócák!

Most igazán röviden írok csak, de nem bírom megállni, hogy ne köszön jem meg a sok jó szót! Biztos a Ti drukkjaitok is segítettek abban, hogy ilyen hamar hazajöjjünk.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az első éjszakánk elég sűrű volt, talán 4 órát aludtunk, azt is részletekben. Most viszont nyugalom van, úgyhogy én is ledőlni szándékozom, csak be akartam köszönni!
A csajszik egészségesnek lettek nyilvánítva, csak kicsit vérszegények. Lucám elég fáradékony, ezért elég keveset eszik és emiatt nem is gyarapszik annyira, mint kellene. De kaptam sok ötletet, most kezdjük alkalmazni őket, remélem, hamarosan erőre kap.
Küldök majd képeket is, de arra most nincs elég erőm.

Még egy apró kérdés:
Nem tudtok valakit, akinek van egy jól használható babamérlege kölcsönbe? Esetleg megvételre?
Mert béreltünk egyet, de össze-vissza mér.

Remélem, megbocsátjátok, hogy most nem tudok válaszolni a sok hozzászólásotokra, de azért olvasgatok majd néha, ha tudok.

Sok puszi az egész Dévais kis brancsnak! :wink:
réka és a csajok
Vendég

Melba,
Megnéztem a holdnaptáromat és akkor jók az alábbi dátumok:
szeptember 28-29-30 és október 1. Kérlek egyeztess a gyerkőccel és irányítsd a gólyát! Mi megtesszük ami tőlünk telhető.

Kedden most már biztosan költöznek a jegesmedvék eddigi szálláshelyükről az új kecóba, csöppet izgulok, de várják őket és már a biológus is névről ismer.

Vandalino,
Írd már be egy wordbe aztán dobd fel a netre, mert ez tök gáz, hogy egymás után nyomod itt a neveddel az üziket :wink: !
Végre Hédinek nem kell kabát! Tudom hogy most utálni fogsz, de biztos, hogy kitomboltad a fájdalmadat egyedül, én még mindig siratom, és Krisztián is.

Hajneszkám,
Mikor randizol Kósáddal? Átjárhatósági?Lapar?

csákó FArkasok J
farkasok

Wish!
Kéretik Madaran Annát áttenni az irigyelt sárga sávba. :shock: :wink: :D
A részletekkel meg majd jön ő. Remélem.
roxal

Na már jó néhány napja ismét nem sikerült jelentkezenem:

Vessek magamra, ígyöbb idő lesz mindenkinek válaszolni...

Dudu!

Annyira jó, hogy máris otthon vagytok!!! Tessék aludni napközben, ha a csajszik csendben vannak!! Ez most a legfontosabb!! Mi legyünk csak az utolsó helyen!! Remélem, hgy 1 hét múlva már arról számolsz be, hogy kezdenek a dolgok beállni valami rendszerbe. Végülis az első néhány éjszaka érthető, még az is új ezeknek a csajoknak, hogy egymás mellett alszanak!! Édes bogarak!! Olyan szép lehet ilyen nagyszemű gyönyörűségekkel lakni 1 fedél alatt.

Nekem még olyan messzinek tűnik, mert mire nekem ilyen üvöltő dervisem lesz a szomszéd szobában még jön egy szép sárga ősz, az erdei sétáimat fogom teljes fehérben végezni, ahol egyedül a kutyám barnasága fog kivillanni a hóból, és újra jön egy kis napsütés, mire valaki arról fog számot adni, hogy megszületett a Kis Pap.
De persze MINDENKINEK azt kívánom, hogy már csak 2 évszak válassza el ettől az érzéstől!!:):):):):)

Boszti, Ági, Bebber!!

Csak szépen azzal a tüszőnövesztéssel!! 9 hónapig legyen ez az utolsó tüszőnövesztgetés!!!

Inari!

Óriási a pocid!! Hát tényleg a Duduéval vetekszik!!

Melba!

Basszus 4 óra!! Én nem értem ezt az embert!! Ez már beteges képtelenség az időbeosztásra!! Persze 1-2 hét múlva ez lesz a legkisebb gondod, amikor Doma baba ott fog szuszogni a válladon!! Mert már mindjárt itt van!!
Férjednek óriási gratuláció!! Ez az alkotás művészi!!!

Azzal azért nagyon megnyugtattok, hogy a helyettesítő dokik is nagyon szimpik!!! Szülésznőt választottatok? Ha igen, kérem priviben a bevét szépen, a piszkos anyagiak miatt úgyis akarlak Benneteket zavargászni priviben.

Asszem nálam is megszületett a döntés: marad Dévai, 16.héten már nem ugrálunk!! Következőre majd korábban ébredünk, ha ugrálni találja kedvünk. De végülis ez nem lesz probléma, mert a következő gyerkőc reméljük spontán beköltözik hozzám, és akkor biztosan nem Dévai lesz a terhesgondozó.

Katám!

Hát tényleg előre azért a lurkóért. Ha ő vízszintben szereti jobban anyát „látni”, hát ő a főnök!!! Majd hívogatlak telefonon, hátha ezzel kicsit gyorsabban telik az idő!

Judit!

A Nyírő alatt futó vízerek biztosan kedvező hatással lesznek az eszkimókra, vagy a spontánra, vagy a lombikra. Végülis min1 is, csak a Tiétek legyen valamelyik felszabaduló gólya!!
Békát ültettél az ablakba??

Vanda!

Ez tényleg rengeteg pénz. A 3.inszem előtt én is kértem anno időpontot a Kaáliban, hogy ott folytassam az inszemeket, majdan a lombikra Dévaihoz akartam visszamenni. Csak ugye nálunk közbeszólt az uram spermaképe, és jött a lombik.
Én is nagyon sokaltam a Dévai tarifát.

Madaran!

Most olvasom Roxálunk írását, olyan nagyon JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!:):):) Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre!!! Esetleg egy uh kép??

Roxál!

Újabb Zsömi sztárfotó?
lkt

Roxal :)
Csak így posati értesítés alapján költöztessem?
Tessék beszámolni neki is! róla :)

Egyébként meg sok szeretettel gratulálok. Végre! Lassan mindenkinek sikerül :)

wish

posati=postai

wish

Timi!
Este otthonról kapsz újabb sztárfotót :)

Wish!
Postai? Hát jó, bár a modern korban sms-en érkeznek a hírek :wink: így nem tudom megmondani, mikor jár erre, de úgy tűnik Annánknak is bejött a távollét. Nem akartam megfosztani az öröm közléstől, csak ha már drukkokat kértem, gondoltam, megosztom veletek az újabb örömhírt. De ha nem, hát nem, majd szólok neki, hogy dobjon fel egy levelet :lol: postán
roxal

Sziasztok!
Melba!
Megy a drukk ezerrel,húúúúú már nagyon finisben vagy! :lol: :wink:

Anna!
Szívből gratulálok.Jövök ám olvasni a beszámolót! :wink:

Lányok!
Nem lesz a közeljövőben tali??????Esetleg Nálunk is lehetne. :lol:

Pusssz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó hétvégét lányok, otthon nincs net, de hétfőn jövök már az UH eredményemmel. Kiderül, hogy reagálok a stimura!
beber

sziasztok Lányok!!!
Jövök jelenteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
16mm-es pete(háló :D )zsák, 4,4mm-es drága bébike, ezek vagyunk Mi, a 6. hét 4. napján.

eddig nem mertem jönni..hátha megint csalódnom kell.. annyira rossz volt a múltkor, hogy nem is tudom Nektek elmondani.

Láttuk a szívhangot is, állítólag 160-nal pulzál... :?:

Úgyhogy most nincs nálam boldogabb a Földön!!!!!!!!! :lol:

sokat leszek, mert nem dolgozom... pihi van :wink:

puszi, anna
madaran

Anna!
Hurrá,hurrá!Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihizz sokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Anna!
Hurrá,hurrá!Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihizz sokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Boszti! Az endometrium nekem 25mm is szok lenni, de azt hiszem minnél vastagabb annál jobb. Mert ugye ott tapad.
A 10 az egyáltalán nem sok, ne izgulj, annyi alapállapotban nekem. Na azt nem állítom, hogy most.
Szerdán reméljük sikerül a pungi, de legfőképp az utána következő dolgok.

Ági! A hatos egy jó szám, a hétfő sem rossz, hátha...

Jucus! Nem értem miért nem kellene szeretnem téged, de amúgy azt sem értem mit akartál írni. Azt hogy én már jól vagyok, de ti még nem? Bocsi, bizti én vagyok az érthetetlen. :)

Réka! Én is csatlakozom Timihez, szerintem is a topik legyen most az utolsó, azt hiszem van neked mit csinálni már. És végre.

A pénzes témához: pesti kórházat biztos nem választanék, mert valóban az útiköltség az egyik legnagyobb összeg. Mondjuk sajnos nekem mindig extra adag hormon kellett, az is tetemes, da az gondolom máshol is kellene, ezért az nem dominál. Dévisznél meg az ultrahangokból ötöt kell fizetni, hiába mentem egy stimu alatt tízszer is. Na meg az előtte lévő kenetes, meg mindenféle uh.-kat kell.
Csak ne kerülne olyan sokba az üzemanyag, meg az autópálya, meg vonaljegy, stb, és ugye időben is oda-vissza 7 óra az út. Plussz Dévisznél várni, és ezt munkaidőben nem tudom hogy megoldani.
Gondolkodtam azon, hogy lehet meg kellene próbálni a miskolci dokinál (aki műtött) egy inszemet, ő az ottani Kaáli főguruja. Anyagilag biztos nem lenne olyan tetemes, de nem tudom milyen lenne nála, nekem a fogigátlós dolgok nem igazán jönnek be.
Szóval ezen agyalok, nem tom mi legyen.
vanda978

Sziasztok :)

Anna :)
Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült végre!!! Látod, mindenkinek eljön az ideje és mindenkit megtalál a babócája!!
A picik szíve sokkal gyorsabban ver mint a miénk, ez teljesen normális!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Anna :D :D :D
Annyira, de annyira örülök neked!!! Úgy vártam már ezt a hírt! Nagyon boldog pocaknövesztést kívánok, írj majd sokat!!! :lol:

Vanda,
Örülök, hogy ennyit írtál, jó volt olvasni. Az meg külön nagyon jó, hogy tudsz bízni!!! Én még nem tartok itt, talán egyszer fogok tudni, nem tudom.

Réka,
Mars vissza a bébik mellé, kész vagyok ettől a csajtól, még bocsánatot is kér!!! :roll: :lol:

Juditom,
Drukk a jegesmedvés akcióhoz!!!
Kósával mikor? Először kérek majd egy harmadik napi hormontükröt az asszisztensétől, gondolom, prolaktinom az egekben, mert megint abbahagytam a Bromót...Aztán hívom majd Kósát, hogy mit csináljunk. Ez úgy 1-2 héten belül fog történni. Vereczkey mindenáron ki akarja venni a miómát, arról is megkérdezem, de szerintem ő meg azt fogja mondani, hogy nem kell vele foglalkozni. :roll: Gondolkodtam már én is a HSG-n, de még nem vagyok annyira bátor, hogy bevállaljam a fájdalmat. Kár, hogy nem lehet előtte lenyomni mondjuk 3 unicumot. De majd erre is rákérdezek... :lol:
hajnesz

Rékám! Aludjál amikor tudsz a jó ég áldjon meg! :lol: Hamarosan erőre kapnak és lesz ám haddelhadd! :lol: :lol: :lol:

Vanda! Szerintem sem az inszemekre kellen költeni azt a rengeteg pízt. Biztos abban is jó az "öreg", de szerintem igazából lombikspecialista. Nimród keresztanyukája járt így, hogy megbeszélték nem bírják már anyagilag, a 3.-at már elkezdték nála, de 4.re Tb-s helyre mennek és lombiknál találkoznak újra. Na, ebből a 3.-ból van a keresztlánykánk és képzeld, most akartak menni vissza Dévaihoz a tesóért, már minden labor megvolt, de nem kell, mert ott a baba a pociban! :lol: :lol: :lol:

Anna! Gratula! :D

Mindenkit puszilok, de sajna mennem kell: Szopitime! :D

loihi

Köszi a gratukat, jó innen lenni már végre!!!
Lkt :lol: :lol: van már uh képem, egy kis babszem van rajta, de fogalmam sincs, hgoy kell feltenni... :cry:
Megpróbálok visszakeresni, mekkora volt a bébike Neked meg Wish :lol: -nek ugyanennyi idősen...
pussz
madaran

Dráága Gigi :D :D Látod, nekünk is a negyedik sikerült!!! Hallom, Ti "hamarosan" mentek újra D-hez a tesóért, jól hallottam?
madaran

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de nincs időm nagyon írni.
Voltam szerdán a Vas dokinál. Egy pár vizsgálatot meg kell csináltatnom. (ezt ti úgy is tudjátok) A rákszűrést, azért gyorsan elintéztem nála, azt így legalább letudtam. Azt is mondta, hogy ha nem vagyunk összeházasodva, akkor kell egy közjegyző előtt egy apasági nyilatkozat. Hát mi úgy döntöttünk akkor még idén összekelünk. Eredetileg májusba tartottuk volna. Úgy néz ki októberben lesz az esküvő. Így van négy hetem, hogy leszervezzem az egészet. Addigra a leletek is meglesznek.
Igaz az, hogy három hónapig csak stimulálnak???????
Beleolvastam a tájékoztató papirokba, amit adott hát elég negatív hangvételü így feladtam. Nem akarom negatív dolgokkal tömni a fejem.
Gratulálik akiknek összejött :lol: :lol: :lol: :lol:
És gartula az ikreknek :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Még egy kérdés: szülést is vállalnak a Dévaiba???
Valaki tud infót adni az gyás, gyed, gyes dologról??
gizmixxx

Gizmixxx! Jó szervezkedést! :lol:
Nem stimulálnak 3 hónapig! :shock: :shock: Csak pár napig leszívás előtt.
Dévais szülés a János kórházban van.
Gyes, gyed, Tgyás témában konkrétan mi érdekel? Az indexen van egy ilyen című fórum, ott sok okosság van! :P

loihi

Beber
Elmondtad a munkahelyeden, hogy lombikolsz?! Elég bátor vagy! :roll:
Melyik számít az első menstruáció napnak? Nekem is azt mondta, hogy hívjam ha megjött!!!
Madaran :lol:
Hurrá!!!!
Gratulálok!!!!!
Hányat ültettek vissza? Hány sejtesen? Hová jártál? .....

kagyló

Sziasztok :)

Anna :)
Azért a hamarosan kifejezés kicsit erős :wink: Mondjuk úgy, hogy a következő ötéves tervben szerepel :D

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?