Sziasztok!
Cenikő!
Köszi, jól eldugtam, de én tudom hol vannak.
Örülök, hogy javulgat a párod.
Pankata!
Szívből gratulálok a pocaklakóhoz!!!! A Klinikán is tudok egy klaszz szülésznőt, megírom priviben a nevét.
Zsófiknak én is - utólag - boldog névnapot kííííííívánok!!!
Dancsi!
Ez nem fog vigasztalni, de képzeld Dávid nálunk is ilyen ragaszkodós. Közvetlen mellette kell ám lenni, különben kivágja a magas c-t ezerrel.... Még az sem jó ám, ha a másik szobában vagyok, ahová egyébként odalát, mondjuk a játékai mellett üldögélve. Reménykedjünk, hamarosan kinövik. (Különben meg, látod ennyire nélkülözhetetlenek vagyunk

)
Hozzátáplálás: hát nem tudom, bizonyos életkor után talán azért kellene gyümölcsön kívül más is. Másrészről pedig, ha erőlteti az ember lánya, annak lehet az az eredménye, hogy egy életre megutálja a kajálást. Szerintem - ha éhes - fog enni, mert nehezen tudom elképzelni, hogy egy kismanó önként vállalja az "éhezést". Szóval szerintem amig ez nincs, talán elég neki a kaja. Most lelőttők?
Melinda!
Egy anyóssal megértetni bármit is, ami nem az ő elképzeléséhez passzol, sztem lehetetlen művészet. Az enyém dettó, csak ő 59 éves. Szerinte hibásak a nevelési elveim, az etetési módszereim stb, stb. Szerinte egy 11 hónapos gyerek már régesrég lehetne szobatiszta, csak én ragaszkodom a pelenkához, szóval miattam pelenkás a két kicsi.

Mellesleg annyira kitölti a nagymama szerep a tudatát, hogy csak a szülinapját felejtette el Dávidnak, majd közölte, tök mindegy mikor köszöntjük, úgyse tudja, mikor van a szülinapja. Kicsit kiakadtam, engem nagyon nem így neveltek...........
Zitacicu!
Heti egyszer, de nálunk a múltheti betegségünk miatt elmaradt. Javultok?
Megyek kiporszívózom a picurokat, ja bronchitist diagnosztizáltak náluk.
Puszi mindenkinek: Romy