A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!
Itt vagyunk ám mi is, csak tegnap én is és a lánykám is nyűgik voltunk nagyon!Nem tudjuk miért.Panninak jön két foga, Őrá ráfogtam, hogy az az oka.
Kajcsitémában nem nagyon tudok hozzászólni, már ami Pannit illeti.Őt nagyon jó etetni, öröm vele minden étkezés.Mindegy, hogy pépes, darabos, húsos, hústalan, bármit jó étvággyal elnyammog.Most bújik a 7., és a 8.foga.Nagy kedvenc a Nestlé kekszes tejpépe, a Bolognai spagetti, és anyukám csirkés tarhonyája.Egyetlen dolog van, amit nem hajlandó megenni, az a sárgarépafőzi.Na, annak biz, ki sem nyitja a száját.Reggel és este szopizik, ami nem csak konfortszopi szerintem.Kb. egy hónapja nem nagyon eszi az üveges bébikajákat, gondolom, rájött, hogy a főztöm füszeresebb, ízesebb.
Viszont, tudjátok, hogy az ország mely részén, milyen kis falucskában lakunk.Itt a munkanélküliség, kb. 40%-os, csak a környező városokban vannnak munkahelyek.rengeteg olyan ismerősünk van itt a faluban, akik kisgyermekes családok, és a jövedelmük nincs a létminimumon!! :( Ezért, nem írom le, hogy Ők pl.mit adnak a piciknek enni, :roll: :shock: , mert Ti is így néznétek, mint ezek az emotikonok.sokszor beszélgetek csak "úgy", a gyerekorvosunkkal, de nem igazán tudnak tenni, a gyerekek nem halhatnak éhen.A családsegítők is ímmel-ámmal tudnak segíteni.A múltkor pl. megkérdeztem anyumék szomszédasszonyát(tudjátok, aki szétb... a hordozót), hogy milyen vizet ad a kisfiúnak( olyan idős, mint a mi gyerkőceink).Erre, elég érdekesen nézett rám, és kérdezte, hogy a csapvízen kívül van még víz? :roll: Erre, még én éreztem szarul magam.Ill. még egy, pedig ez is még a light-osabbak közé tartozik.4 gyerekük van, persze, egyik sem szopizott, azt nem tudom, hogy miért, v. nem tudott, v. nem akart.Az akkor három hónapos!!!!!!!!! kisfia napi 1x. zsíros, házi tejből készült , Híg tejbegrízt!!!!!!!!! evett cumisüvegből.Nem tudott senki semmit tenni, tápszerre egy fillér nem volt.És ha tudnátok, hogy hány család van ilyen.......!!
Én meg mindíg nyühögök, hogy mikor lesz szép, nagy lakásom, mosogatógépem, sarokkádam masszírozóval stb.Hát nem igazságtalan??Pedig én csak fogjam be szépen a számat.
Persze, van olyan család is, akikre nagyon haragszunk, mert alkoholisták, és azért nem jut a gyerekeknek viszonylag normál kaja.
Na, szóval ennyit a kissé negativisztikus soraimról :(

Reméljük, holnap bejön az időjósoknak, és tényleg szép idő lesz.Menni akarunk a hozzánk 5km.re lévő falucskába falunapozni.Olyan jó kis progik lesznek.Rúzsa Magdi( család nagy kedvence), ill. palacsintasütés-babgulyásfőzési rekordkísérlet.(nyam-nyam)
Puszi Nektek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Davallia,

Jaj de edes kislanyod van. Tudod mar a masodik nemet?
Mar felidos terhes vagy :lol: , hogy telik az ido!
Jot nevettem a terapias megjegyzesen ez jo :P :lol:
Hat az en fiam nem Napoleon :lol: ,bar neha jot nevetek rajta, o lefekszik a foldre, tekereg es nyavajog es kozben nez, hogy mit szolok hozza!!!!!
Az biztos, hogy nagyon okosak es sok mindent megertenek. En annyit leszurtem azert az altalam feldobott cikkbol, hogy elkenyeztetni nem tudjuk meg oket ilyen korban, nekik szukseguk van erre a tesztelesre, hogy kitapasztaljak es megtanuljak az altalunk felallitott szabalyokat.Szeretnek en is nyugodt maradni, itt irigylem a kotelidegu anyukakat, dehat en eleg lobbanekony termeszetu vagyok. De azert fokepp amikor ilyen alvos kepeket nezegetek, hat nem meg kell zabalni oket????????? Olyan kis artatlanok!!!!!!!!
Errol jut eszembe apa egyik mondasa, amikor megkerdezik tole, hogy na es a kicsi? Mire o-Az, akkor jo, ha alszik. :oops: :P
Na megyek a nagyert a suliba, mindenkinek Jo Ebedet kivanok!

Aniko
aniko47

Anikó!

Totál deja-vu a nyáriak! Egy-két hete benéztem, akkor olvasgattam a nagy vitatémát, de hát én olyan ritkán írok oda... Vajon mi lehet ebben a táplálás kérdésben ami ilyen eszméletlen érzékenyen érint minden anyukát? Még most is, és úgy tűnik, idősebb babáknál is. Azon még nem szakadt szét topik, ki mibe öltözteti a gyerekét, vagy hogyan altatja, stb. De ez a kaja...

Davallia!

Jó neked hogy ilyen jól ellen tudsz állni az szülőszívgyötrő üvöltésnek, mert én nem. :( Mondjuk ha hisztizik akkor próbálok következetes lenni vele. Pl mostanában van hogy elkezd visítani ha megpróbálom lerakni a két lábára. Ilyenkor ha nem áll meg, akkor lefektetem a padlóra amíg abba nem hagyja. De amitől mostanában állandóan bosszankodom, hogy tekereg az etetőszékben, tekereg a babakocsijában, tekereg az autósülésben... és visít hozzá fültépő módon. Nem tudom mit akar! Mondjuk feltehetően ki akar jönni onnan. Ha az etetőszékében tekereg, akkor vége a kajának, mert onnan ki is tud tekergőzni, sajnos a miénkben nincsen a két láb között az az oszlop, tehát megfordul és térdre áll benne. Az autóban meg a babakocsiban természetesen nincs menekülés, de engem akkor is bosszant. Régebben olyan szépen elvolt...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Totka,

Pont erre gondoltam, nekem is vannak ismeroseim, akik hasonlo helyzetben vannak, itt es otthon is. Mint az ikres anyuka is, akit tegnap felhivtam es bocsanatot kertem, mert valo igaz, hogy eloirt meg kotelezo stb, a gyartoceg kaszal, de akkor miert nem lehet mindenkinek egysegesen elonye ebbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miert irjak, hogy ezt kell adni, amikor nehany csaladnak meg lehetosege sincs erre :cry: :oops: Nagyon jol leirtad, igazad van!

Aniko
aniko47

Eszti alszik. ma du jönnek anyósék, hipp-hipp hurrá :) tegnap este jöttek fel pestre, majdnem itt aludtak, aztán mégsem, pedig kivételesen én mondtam fárjnek, hogy hozza őket ide, mert a sógornőm lakásában festenek. most is azt szagolják...

szóval...
próbálok Esztinek valamilyen napirendet varázsolni. na nem szigorút, mert arra alkalmatlan vagyok, és így ő is nagyon rugalmas. az ebédet előre hoztam, a lefekvés előttre, tehát már túl vagyunk rajta, eddig mindig akkor ebédelt, ha felébredt.
éjjel megy a simizés és ringatás szopi helyett, tegnap csak 1-kor és 6-kor szopizott, 1-ig mondjuk nagyon lefáraszott mindkettőnket.
meglátjuk így hogy alakulunk.

Ayse, akkor mégsem vagyok szélsőséges, megnyugtató :)

Davallia, ezt a húgysav dolgot még nem hallottam. egyébként nem írtál hülyeséget :) a húgysav a fehérjék lebontása során keletkezik. valahogy mégsem hiszek ebben a teóriában. és egyszerűen nem lehet mindenre figyelni :(

Anikó,
sztem ez kifejezetten a tegneri halra van, nálunk élő halat lehet enni. sok az allergia a tengeri halakra, ami érthető, mert nem sok köszünk van hozzá (mármint nálunk nincs tenger). én egyébként is a harcsát, pontyot, süllőt szeretem :)

Rokica, nyugi, nekünk van az etetőszéken a lába között egy vastag akadály, és simán feláll benne :) ha nagyon rászólok, és még szeretne enni, akkor visszaül, vagy visszatérdel, akkor kap még 1-2 falatot, ha nem, akkor nem kap.
autósülésben nálunk is nagy sivítások szoktak, lenni, ezért megyünk mindig úgy, hogy aludjon, egyébként nem bírja sokáig, és pillanat alatt leizzad a nagy üvöltésben és feszítésben, én meg ettől ideges leszek,. és még borzasztóbban vezetek :(

én is jobban élvezném a lábpuszilgatást, mint a sivítást :) Panda nagyon édes lehet! nagyon kis puszilgatnivaló, ahogy alszik :) erre mondja az apukám, hogy látod? így alszik a tej :D
most be is kukkantok, hogy hogy is alszik :) kis szőrös gombócfejecskéjét láttam csak :)

Totka, hű de jó programotok lesz!!! tiszta irígy vagyok. én is úgy elcsalnám valahová apát, de mostanában annyit dolgozik, hogy alig várja, hogy itthon pihenhessen nyugiban. tegnap jól össze is kaptunk emiatt, aztán a csaj kibékített minket :wink:
a szegénység meg engem is úgy elszomorít, de tehetünk semmit. az élet nagyon nagyon igazságtalan :(

KépKép
KépKép
and

rendezgetem a fényképeket, és a dinnyeevőseket még nem mutattam meg nektek, íme:

először csak óvatosan kóstolgatom... ajánlom azért figyelmetekbe a dinnyén lévő kéznyomokat :)
Kép

aztán elmélyülten dolgozom rajta :)
Kép

élvezem a munkám :D
Kép

tiszta dinnye lett, nem volt nálunk váltóruha, így az anyu polóját kapta meg, így lett belőle egy angyal! :)
Kép

nekünk ilyen huncut kisanygal jutott :D :
Kép

KépKép
KépKép
and

And,

Dinnyeevő Eszti nagyon édes! :) Nem semmi lehetett eltakarítani utána! :)

Hal allergia:

Ez nagyon jól hangzik, hogy pl magyar gyerekeknek magyar terméket, mert a más égtájakról valókra allergiásak, de mi van pl velünk, mivel Zsuzsa génjei félig amerikaiak??? :lol: Ráadásul apja tengerközelben nőtt fel, imádja a halakat, most akkor rá milyen szabály vonatkozik? Nemistudom ki írta (talán Ppanna?) hogy Algírban pl a kismagvasakat kifejezetten ajánlják, mert mozgatja a székletet, itt tiltják mert allergizál. Anyukám meg állandóan azzal heccel, hogy xy nem kismagvas? (Már nem emlékszem mi volt konkrétan, talán a szőlő vagy a paradicsom amire ő azt mondta, kismagvas...) Ő sem tudja nyomon követni a "tudományos" gyereketetési elveket. :P

Egyébként örömmel jelentem, hogy a húsgombócok sikert arattak, végül párolt zöldborsóval kapta meg őket Zsuzsa, nyakon öntve egy kis pesztós tejföllel. Még így is kicsit száraznak ítéltem. Lehet legközelebb nem pulykából kéne.

És ebéd előtt példátlan módon 2 egész órát aludt!!! :shock: :shock: :shock: Hát erre totál nem számítottam, mikor fél-háromnegyedet szokott. Milyen jó lenne ha rendszert csinálna belőle!!! Most meg elvitte az apja sétálni, úgyhogy Hawaii van, megyek is ejtőzni a fürdőkádba. Igaz, délután dolgozom, de este meg megyünk vacsorázni Daviddel! Ez lesz az első, hogy Zsuzsára lefekvés után babysitter vigyáz. Nem is megyünk messzire. :roll: Remélem minden simán megy, mostanában nem szokott éjfél előtt felébredni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Halihó!

Reggel irtam, de leszállt :evil: és nem volt időm újra irni.

Jucc!
Léna már egy pár hajtást tesz a motorral, ha olyanja van, de még elég suta és erőtlen.
Láttad volna tesóm 2 fia hogy meg volt rémülve hogy most mi lesz, vérzik Léna szája.
Én persze megnyugtattam őket, hogy minden kisgyerek sokat esik, mire megtanul járni, futni, biciklizini motorozni.
Erre a keresztfiam mondta, hogy:
-"De Keri, a Léna még egy baba.....
Majd elbőgtem magam, hogy mennyi aggódás és érzelem van benne 7 évesen.

And!
Én sem ettem a marhahúst amig meg nem ismertem férjet.
A mi családunkban egyáltalán nem volt divat, de mostmár főzöm és eszem.
Lehet hogy Eszti szeretné, függetlenül attól hogy Te nem? :wink:

Róki!
Látom hivtál Ringatóra..de nekem jobb bulim volt...... :evil: :evil:
Piacra mentem Lénával.......
De megfogadtam hogy soha de soha többé nem megyek bevásárolni vele...
Vért izzadtam mire hazaértünk.... :cry: :cry:
Minden pultról lekapott egy- egy valamit, szőlőt, ubit, mindent amit elért...majd mikor elunta...kimászott a babakocsiból, a babakocsi felborult a ráakasztott szatyroktól....majd ölbe vettem Lénát, úgy próbáltam az irányithatatlan babakocsival haladni a tömegben..

Elegem van..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Én nem tudom, ti hogy csináljátok?????????
Csak én vagyok ilyen béna pi..a??????,, :cry: :cry: :cry: :cry:

Ja és mégegy fontos mozzanat, miután hazajöttünk a piacról...egész jól elmatatott egy fél óráig, persze 2 percenként jött ellenőrizni, hogy a nadrágom még mindig ugyanolyan pamut-e mint az előbb(azaz dörgölőzött :D )...de aztán elkezdődött megint minden előlről, fiókrángatás, csüngés, nyüszögés, lábalattlevés (RÁÜLT A LÁBFEJEMRE :shock: :shock: :shock: :shock: )mint máskor.....közben mekaparintotta a mobilomat, azt ugy beásta a kanapé alá hogy alig tudtam kiszedni...és LEDÖNTÖTTE A HIFIRŐL A DVD lejátszót..pedig ezerszer mondtam hogy nem szabad... :cry: :cry: :cry: :cry:
Most mondjátok meg mit csináljak??
Kötözzem meg???
Betettem a járókába és elkezdett kékülni a szája körül, úgy orditott..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ja és Róki!Léna dettó Zsuzsa az etetőszékben, a kocsiban, egyedül még az autókázás megy jól...
Ma ebédre kapott kanalat Léna mert nem volt hajlandó másképp enni a rizseslecsómat....Hát ne tudd meg mit művelt :lol: :x :x :x

Tej/tápi téma...
Na remek...nyáriak :? :? Én soha nem tudnék ilyen kérdéseken összeveszni senkivel :(
Viszont én most vettem a piacon(bosnyák) bociból származó házi tejet....jól felforraltam, most hüledezik a hűtőben....nekem olyan jó érzés volt innom egy jó nagy pohárral...nagymamámra emlékeztet, aki 2 éve 94 évesen halt meg :cry: :cry: :cry:

Szóval én most úgy fogom adni Lénának hogy 3 kanál tápi, az ugye 100 ml tápilé plusz 100 ml tejcsi..
Nálunk csak napjában 1x van tápi...

Totka!
Teljesen jól leirtad, hogy mi is a nagy Valóvilág!
Én akkor meg azért fogok tüntetni a parlament előtt, hogy adják meg a bölcsiseknek ami jár!!!!!!!! :( :lol:

Davallia!
Jaj de cuki Panda!
Tényleg mi van már??????Türelmetlenek vagyunk??
Mi lesz a ketteske, nunis vagy kukis??Tudom múltkor bujdokolt..
Mikor lesz uh?????

Kép

Kép
megann

Gyors bekukk! :) :) :)

Megann,
Tényleg nem egyszerű Lénával. Ez a piacozás húúúúúúú :(, nem irigyellek miatta.
Dani néha olyan jól eljátszik egyedül, hogy lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem vagyok vele, hanem mondjuk itt ülök. De most minek zavarjam meg. Ha elunja úgyis kijön.

Mi voltunk ma Ringatón, Juciékkal. Dani elalud a közepén, mert ma korán kelt, tegnap meg összesen egy órát aludt napközben. Nekem tetszett, kedves volt a hölgy, aki tartotta, szépen énekelt, modókázott. :)

Nyúlné,
Hogy van Kisnyuszi barátunk?

And,
Eszti szuperédes a dinnyével és angyalkának is! :)

Davallia,
Panda is nagyon helyes, a bicajon is vagányul, meg ahogyan alszik, mint a bunda! :)

Én is fel akartam tenni egy képet. Mostanában így játszanak a fiúk, ha Beni nem szeretné, hogy Dani elvegyen tőle mindent. :)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok,

tök érdekes ez a kaja téma,majd írok én is csak "valaki" épp most rántotta le az abroszt az étkezőasztalról,amin rajta volt az ebéd után félretett tálcája az etetőszéknek és azon megmaradt fél üvegnyi sütőtökös csirke.... :evil: :evil: :evil:
megyek takarítani...... :evil: :evil: :evil:
annamami

Sziasztok!

Megann!
Peti dettó olyan, mint Léna!!! Le sem lehet vakarni magamról, szinte egy percre sem! Sőt, ha valamit nekem akar adni, és nem abban a pillanatban nyúlok érte, mert mondjuk előbb leteszem a kezemben lévő kést, vagy poharat... ordít, és nagy sértődötten üvöltve elvonul!!! :? Tegnap már baromira kihozott a sodromból! Tudom, nem szép dolog, de már kiabáltam is vele, mert ugye még szarul is vagyok, és egész álló nap csap nyafogott és akaratoskodott! De lelkiismeretfurim lett emiatt, így ma amikor kezdett kiakasztani felöltöztünk és elmentünk a boltba zsemlét venni! Addig én is lenyugszom, meg ő is csendben van, csak a karom szakad le. Most színezik a szomszéd házat és fel van állványozva, természetesen ott, ahol a babakocsilejáró van, így csak gyalogosan tudunk közlekedni már egy ideje, és ki tudja még meddig :evil: Peti meg azért nem mindig akar sétálni, ma pl egyáltalán nem akart, így végig cipeltem. :?

Kaja:
Én is már tejen meg tojáson kívül szinte mindent adtam Petinek, de pár napja azt vettem észre, hogy ő is inkább csak azt eszi meg, amit meg tud fogni! Pedig úgy szerette a főziket!

Panda nagyon tündéri! :lol:

Dinnyeevő Eszti pedig fenomenális! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Benianyu!

Jó kép! :lol:
Beni az "emeletre" menekíti a játékait!!! Haláli :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló Lányok!

Ma nekem is Gergővel kellett mennem vásárolni a Corába, pedig általában itthon hagyom Apának. De apa ma szarul volt, haza jött a munkahelyéről, meg dokinál is volt, úgyhogy örült volna, ha pihenhet.
Így berámoltam Gergőt az autóba, és irány vásárolni.
Ma egész jól tűrte, imád a bevásárló kosárban ülni. De általában idővel meg is unja, és akkor kezdődik a műsor.
És nem is akárhogyan!!!
Először is elkezdni unalmában nyalogatni, meg rágcsálni a bevásárlókosarat. Na, én már itt idegbajos leszek. Aztán persze ezerszer eltereljük, hogy nem szabad, amitől ő is idegbajos lesz, és kezdődik a csinnadratta.
De mondom, ma megúsztuk, nagyon jó kedve volt, és mindenkinek kiabált, hogy "haggggyááá"! (Ami lehet, hogy "agggyá", csak én értem a "h" betűt is az elején)

És amiért ilyen jó kisfiú volt, úgy döntöttem, hogy nem a tegnapi borsófőzelék lesz az ebéd, hanem valami nagyon-nagyon fincsa!
Milyen jófej vagyok, nem? :lol: :lol: :lol:
Ami azt illeti, ezer éve nem csináltam ilyen kaját, és most nagyon megkívántam.
Szóval, póréhagymás-cukkinis- gombás -pirított csirkemell kockás-besamellmártásos hamikát főztem. Mindezt rizzsel.
Gergő ezt most ette először, és nagyon-nagyon ízlett neki. Mondjuk gombát az ő tányérjába nem raktam, nem tudom, azt ehet-e, vagy sem.
Csak úgy tolta befelé, és minden egyes falat előtt ezt mondta: Hmmm :D :D

És én is ezt mondtam, miután bekanalaztam egy nagy adaggal.

Holnap meg finom pipihúslevest főzők.
Vasárnapra meg tarját pácolok be gombával és hagymával, és azt fogom kisütni.
Tiszta hízlalda, már megint.

Rokica, Viki!
Gergő nekem sem ül már meg az etetőszékben, különböző trükkökhöz kell folyamodnom. Pedig neki is ott van a lába között az az izé, mégis feláll.
Meg a kis gyagyás azt csinálja, mintha ki akarna lépni az etetőszékből, és rakja ki az egyik lábát.
Én meg infarktust kapok.

És az autó sem köti már le úgy , mint rég. Elég hamar megunja a banánt. És akkor kezdődik a nyűg.
Jó esetben megtalálja a cipőfűzőjét, amit addig babrál, míg végre kiköti, és a szájába tudja venni a végét.
Rossz esetben szintén hiszti.
Bár nem vagyok ennek a híve, de ha már a kispárnikója sem nyugtatja meg a kocsiban, akkor szokta megkapni a cumisüveget.
És akkor csend van végre.

A babakocsiról meg ne is beszéljünk. Amíg tolom, okés a dolog, de ahogy megállunk, rögtön feláll benne. :? :? :? :?

Barbi!

Igen, megköszönném, ha megadnád a turi nevét, és pontos címét.
Na, nem mintha minden nap a környéketeken járnék, de jó tudni, hogy van egy ilyen tuti, méretes ruhás-turkáló.

Ja, és várom ám a fényképeket, a tegnapi szerzeményeidről! Nagyon kíváncsi vagyok!!

Mea!
Még mindig nem gyógyultál meg? Szegény, pedig tényleg nem ártana, ha kipihennéd magad. Anyud nem tudna addig Lívire vigyázni?

Kép
kuha

Hahó.

Csak bekukkantottam egy kicsit,mert két napja nem voltam!

Tegnapelőtt anyukámmal csavarogtunk a városban,mig Melire apukám vigyázott!Hát mire hazaértünk nagypapi kissé le volt izzadva!! :)
Ebéd nem kellett Melinek,játszótéren hisztizett,kulcsot a postaládába hagyták,cipő forditva volt rajta.....! :? :lol:
Úgyhogy igencsak megkönnyebbült apukám mikor hazaértünk! :)

Tegnap pedig Pesten csavarogtunk!!Voltunk mi is Ikeázni!! :D
Mondtam is a páromnak,hogyha egy nappal hamarabb jövünk találkoztunk volna pár babanetes baba-mamával!!Tök jó lett volna megismerni titeket!Na majd egyszer talán összejön!
Egyébként Melinek is nagyon bejött a játszósarok és a svéd húsgombóc is!!!Csak úgy majszolta a kis kezével magába! :D

Képek egytől-egyig csuda édesek!!

Ja és megnyugtatás képpen Meli is szinte minden rosszaságot csinál amit itt leirtatok!! :wink: :oops:
Hiszti,anyafüggőség,babakocsi-etetőszékben való felállás és még sorolhatnám! :cry:

Megkérdezhetem,hogy akinek tápit kap a babája mennyit iszik reggel és este??
Nálunk a kajálással hálistennek nincs gond,mert szinte mindent hajlandó megenni a kisasszony.Én úgy veszem észre,hogy Meli szinte egyfolytában enne ha tehetné!! :shock: :lol:

Na jó,mostmár befogtam!
Megyek csinálok fincsi hamburgert,meg salátát,mig alszik a drágám.

Ha tudok majd jövök!!

Pusz.

Jaj,és köszönjük a táncis videós dicséreteket!!Dagadt a májam! :D :oops:

ancsi26

Hű,de ciki!
Van egy kis időm és nem birom abbahagyni. :oops: :oops:

Már tényleg csak egy videó erejéig!

Apát se kell a boltba küldeni egy kis hülyeségért:
http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... ABA705.flv

ancsi26

Ancsi!

Meli vídijó nagyon édes, szokás szerint. Látom, ezt jobban élvezi, mintha neki kéne toligálni.
Csak Meli-Apa nehogy nagyon rászoktassa erre Melikét, mert aztán neki annyi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi reggel és este is tápszerezünk még, mindkét alkalommal 260-260 ml-t iszik meg Gergő. Aztán reggel, kb. fél óra múlva még 1x reggelizik, amikor én, akkor már szilárd kaját eszik.
Gergő is egyfolytában enne, bár érdekes, mostanában nem eszi meg az összes kaját, amit elkészítek neki, viszont amint adódik valami alkalom, azonnal jön kunyerbálni. És addig eszik belőle, amíg látja, hogy van még.

Kép
kuha

itt van anyós és férj keresztanyja, most elmenekültem, mert megjött férj. egyszerűen nem bírom hallgatni, hogy a keresztanyja folyamatosan selypít és raccsol, ahogy beszél az Esztivel! üvölteni tudnék annyira idegesít!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
na ez jól esett :twisted:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Elfelejtettem kedden megírni, hogy Peti méretei: 77 cm, és 9500g az 1 éves vizsgálaton! :D

Amúgy ma vettem a Tescoban 1-2 olyan babakaját, amit még nem evett Peti, hogy kipróbáljam, és képzeljétek, a "MILDI -hal paradicsommal és rizzsel"-t az egészet megette, végre egy kaja, ami darabos is, és még meg is eszi, és még hal is, amit én eléggé ritkán főzök :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Muszáj írnom Nektek, mert nagyon dühös vagyok Apára, bőgni tudnék!Már egy hete könyörgök neki, hogy rakjon fel egy sorozatot Panniról, de neki nincs kedve!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: De halvány lila gőzöm nincs, hogy kell hozzákezdeni!!! :oops: :oops: Tudtok segíteni, v. ez nem megy így leírás alapján???Pusz.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Jaj dehogy is nem...olyan egyszerű egyébként....

Először is a digitális kamerát hozzá kell csatlakoztatni a géphez USB KÁBELLEL.
Bekapcsolod a fényképezőt.
Megnyitod a My Computer nevű ikont a képernyődön, ott meglátod hogy milyen meghajtóid vannak pl: A:floppy, C:winchester E: valami F:valami nálam az E: az USB és kiirja hogy Sony Memory Stick, na ezt megnyitod, esetleg felkinál még alkönyvtárakat nálam DCIM be vannak a képek és egy másikba rakja a mozbóképet.
Na itt megnyitsz egy képet duplakattintással, és akkor megnyitja egy képnéző progiban a képet.Nekem a gyári Microsoft Office Picture Manager van fönt.
Na itt a felső menüben nálam a Picture menüpont alatt van egy Resize(átméretez) nevű menüpont, ott rápöttyintek és 300X400 pixelre állitom a képet majd Mentés másként/Save as a C: meghajtóra...
Innen csatolom mellékletként a leveleimhez a képet..

Nos nálam igy működik, fuss neki bátran..ha esetleg elakadsz, szerintem más is tud segiteni, ha nálatok valami másképp van...

M:

Kép

Kép
megann

Apának meg üzenem hogy vehetné a fáradtságot, hogy egyszer alaposan megmutassa neked, biztos menne egyedül is..
Visszavonom hogy:trendi jófej apuka(barna ruci), miatt, ha nem segit...ezt mondd meg neki mindenképp :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Viki!

Ajánlhatok?
Van kecskemétiben olyan hogy Rizs hallal joghurtos mártásban, na az nagyon bejött első perctől kezdve...
Tényleg fini :wink:

Csajok!
Én már teljesen kész vagyok.
Léna felülüberelte magát estére...
Mivel du 3/4 órát birt aludni, ezért negyed 3 tól szórakoztatott engem...este már csak csetlett botlott, és LEESETT A KANAPÉRÓL FEJJEL LEFELÉ... :cry:
Szerencsére jól körberaktuk szivaccsal, mert hiába is mondanám hogy ne másszon föl a garnitúrára, úgyis fölmászik...mitöbb ma már azon poénkodott hogy a karfán táncolt két lábon :shock: :shock: :shock: :shock: A szivinkfartus kerülget... :cry: :cry:
De az esésnél akkorát ugrottam mint egy kenguru, mert úgy láttam hogy kibicsaklott a nyaka, énnekem minden lepörgött abban az egy másodpecben, hogy kitörte a nyakát, hogy nem fog mozogni az életben többet... :cry: :cry: :cry:
De szerencsére csak megijedt, mert fél perc alatt abbahagyta a sirást, és máris ugrált tovább :evil: :evil: :evil: :evil:
Most mondjátok meg mit csináljak?
Álljak őrt mellette egész nap??????
Ha ez igy megy tovább én diliházba fogok kerülni... :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Viki!

Ja és én is kiabálok Lénával... :cry: :cry:
Mondjuk általában olyankor amikor valami nagyon veszélyesre készül..pl a kanapé karfán táncol 2 lábon :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

"és amikor nem szeretnénk vele foglalkozni, egy olyan környezetben hagyjuk kísérletezni, játszani, amely hozzá van szabva, jó játékokkal, minimális veszéllyel."

Na ez a tegnapi cikkből van...amit talán Anikó rakott föl...

Hát nem tudom, de nálunk NINCS ILYEN HELY..... :( :( :( és nem szereti a játékait. :evil:

Ugye az csak kamu, hogy ez két éves koráig fog tartani???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én addigra kipurcanok, az tutifix... :evil: :(

M.

Kép

Kép
megann

Látom jól elbeszélgetem magamban... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na léptem...

M.

Kép

Kép
megann

Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De igen sok kommentárt kell hozzáfűznöm!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: !!!!!Bocsi, hogy ilyet raktam fel, de még a kezdetekben Apa valami olyasmit magyarázott(nem ér kiröhögni, én mondtam, hogy béna vagyok, de nagyon), hogy ha elb....m, ilyen kis méretben fog végleg megmaradni az a kép, amihez hozzányúlok!!Hááát, úgy látom, igaza lett, nem bírom visszacsinálni az eredeti méretét!!!!!!Ezért is próbálkoztam ezzel a nem túl jó felvétellel!Azt ne kérdezzétek, hogy csináltam, valami hasonlóan, ahogy Megann írta!
Egyébként egy Panni és az elefánt c. sorozatot akarnék Nektek megmutatni, de ha elcseszem a méreteket......

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!
Másold át a számítógépre feltett fotókat egy másik könyvtárba, így két példányban lesznek meg, és ebben aztán nyugodtan kicsinyítgetheted, alakíthatod, megmarad az eredeti normál méretben.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Vagy amikor a képet elmented kicsinyítés után, azt mentsd egy másik könyvtárba, másnéven, úgy is megmarad az eredeti. De az előző módon, biztosabban megmarad az öszes eredeti kép. És tul.képp.nem is kell mindet duplázni, csak azokat amiket tényleg le akarsz kicsinyíteni és felrakni.
Na, eldugultam.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

na talán most tudok írni pár sort(már napok óta szeretnék :evil: )....

KAJA:
hát nálunk nem egyszerű az élet....Marci ugye szopizik még most is 4x + éjszaka ha ébred a fogzás miatt(csak ez nyugtataja meg mikor keservesen sír,mert fáj neki :( :evil: )
Mivel tejfehérje érzékeny nem ehet egy csomó dolgot és én sem,mivel az anyatejbe minden átmegy :(
Ezért annak ellenére,hogy ez igen komoly önuralmat igényel szoptatom amíg csak bírom cérnával és amedig igényli.
Dokinénink azt mondta egy éves koráig NO TOJÁS TEJ TEJTERMÉK.
Utána fokozatosan a savanyítottak(túró kefír,joghurt,sovány sajtocska) és a tojás sárgája.Akkor meglátjuk bírja-e egyátalán.(én minden nap imádkozom ott ahol senki sem lát,hogy jól legyen és elmúljon/nőjje ki,mert az annyira szívás lenne,ha így maradna szegénykém még egy jót sem fagyizhatna,egy túrórudit sem ehetne meg stb...brrrrr...nem is akarom végiggondolni! :cry: :cry: :cry:
Ha betöltötte az egy évet akkor nekünk a HUMANA FOLYÉKONY KÉSZ TÁPIJÁT mondta,hogy az nagyon jó és azt ihatja HÁROM ÉVES KORÁIG ,inkább mint a sima bolti tejet.
Mivel ő egy nagyon korrekt és nagy tapasztalattal rendelkező 75 éves gyermekgyógyász doktornéni aki nekem és a tesómanak is a doktornénije volt és olyan híre van,hogy még három faluval arrébbról is eljönnek hozzá gyerekekkel és tudom,hogy semmilyen módon nem korrumpálható (EGY TÁPSZERCÉG ÁLTAL SEM)valamint számomra ő egy abszolút hiteles ember egy percig sem kételkedem abban amit mond és hiszek neki és úgy csinálom.
Tehát ha betölti novemberben az egyet :D megkínálom a tápival! :D
Marci pedig minden nehézség ellenére gyönyörűen fejlődik és egészséges és jókedvű és kiegyensúlyozott.
Na,nem egy zabagép de azért vannak kedvencei. :D
Mikor elkezdtem neki adni a sima főziket,hááááát enyhén szólva nem arattam sikert szinte egyikkel sem. :(
Mióta (hét hónapos korától )kap húsosat,na azóta jó étvággyal is tud enni - nemhiába pasas a lelkem - kis csúcsragadozó! :lol: :lol: :lol:
Adtam már neki csirkét,pulykát,halat,borjút,sertést és májat is.
Kedvence a sütőtökös máj és a paradicsomos hal. :lol:
Pfúúúúj egyik büdibb a másiknál.... :lol: :lol: :lol: ...de hát imádja! :lol: meg a brokkolis pulykát! :lol:
Valamint adtam már neki tojásmentes tésztát,azt is imádja,bolognai szósszal és Nyúlné spenótos tésztájáért is odavan.
Egyiktől sem lett semmi baja,nem allergiás rá.
Viszont szégyen ide vagy oda én bizony nem főzök babakaját,hanem csak üvegeset kap. (ált.Kecskeméti,néhány Hipp):oops:
Egyrészt utálok is főzni,másrészt időpocsékolásnak is érzem :arrow: (elmész,megveszed,előkészíted,megcsinálod,két perc alatt befalják és még marad egy halom koszos edény is - úúúúúúútálom!!!! :oops: :( :oops: ),mert azt gondolom,azt az időt sokkal értelmesebben is eltölthetem a kisfiammal(úgy,hogy közben csomó dolgot tanítok neki,figyelek rá,vele vagyok,kitárom előtte a világot) mintsem hogy a tűzhely mellett robotoljak és közben meg idegbeteg is legyek a nagy kapkodásban,miközben ő a járókában "raboskodik".
Hát nem. :wink:
És lehet,hogy ezzel most lavinát indítok de én így érzem helyesnek.
Nagyon sokáig nem mertem ezt leírni,még említeni sem,mert(már nem emlékszem ki írta)szerintem is igen kényes téma ez a kaja,csakúgy mint a szopi-kontra tápi.
De mostmár tudjátok. :oops:
Én úgy gondolom,mindenki a legjobbat akarja a gyermekének és ennek megfelelően csinálja a dolgokat,tehát senki nem lehet elítélni ezért vagy azért.
Különbözőek vagyunk,különbözően gondolkodunk,cselekszünk,érzünk és így is van ez jól!!!!
Hiszen ha egyformák lennénk,akkor robotok volnánk,nem érző emberek és Anyák!
És Marci sem eszik darabosat,turmixolok,sőt még vízzel is higítom,ha túl masszív,mert öklendezik tőle és 2x már ki is hányta(bocs).
Úgyhogy nem erőltetem,mert annak nincs értelme ha nem jóízűen eszi.
Persze mivel is rágna,ha még csak négy metszőfoga van? :lol: :wink: (de azok nagyon cukik!!! 8) )
Persze én is próbálkozom....kölesgolyót IMÁDJA megenni/elnyammogja,szoktam adni a kezébe rozskenyeret héjjastul ezeket simán eláztatja és lenyeli.
Kétszer próbáltam Anyukám isteni fini húsleveséből turmixolni neki,na azt is kihányta.
Alma-körte cikket adtam akezébe,saját maga ette egy barabig(illetve próbálta),aztán az is a habtapi kötött ki. :shock: :oops:
Úgyhogy tényleg nem erőltetem.....
Mindenesetre az a véleményem,hogy ezerszer inkább tápit fogok adni neki,mint a sz@r bolti tejet,aminek SEMMI köze a valódi tejhez. :(
És ha három éves koráig kell,akkor addig.
És nem hiszem,hogy attól "fújódna fel" - sokkal inkább a felesleges és egészségtelen nasiktól....
de azt meg nem fog kapni!
Szerencsére gyümölcsből is mindent szívesen fogadott,amit eddig kínáltam és igyekszem változatosan etetni.
Viszont evett már banánt és ivott narancslevet és paradicsomot is.Nem volt baj belőle. :wink:
Csak ettől a rohadt tejfehérje-macerától tudjunk megszabadulni egyszer,én komolyan mondom gyertyát gyújtok!

na most jól kiírtam magamból,ami a szívemet nyomta,
gyerünk vessetek a mókusok elé!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja,
és And Eszti nagyon ééééédes,meg kell zabbantani a kis dinnyefaló angyalkát! 8) :lol:
annamami

ja és Rokica,
náluk is megy az AKROBATA SZOPI!!!!! :lol: :lol: :lol: :oops:
annamami

és eszik még Sinlacot meg Ha-s tejpépet is.

és mostmár tényleg eldugultam.... :lol: :lol: :lol:
annamami

És így vezeti Apa autóját! :lol: 8)
Kép
annamami

Annamami

a családod többi tagja is üveges kecskemétit eszik, konzervet, hideget vagy menzát? :P :lol:
vadviri

LÁNYOK!

KÉREM A SZAVAZATOKAT!!!!!!
KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK.

Róki és Barbi vette eddig a fáradtságot, hogy reagáljon az időpontra.

bodnarkrisztina@invitel.hu

Megyek, mert főznöm kell utána meg vonatozni Pestre. Meg akarok nézni egy autót, mert ez hol nálam, hol férjnél van.

Férj beiratkozott iskolába, így hétvégén oda kell mennie.
/szíj és nyereggyártó/ jól jön a műszaki végzettségéhez. Rajta is kitört a lóimádat, mint Ivetten, már meg is beszélték, hogy megcsinálja majd a nyeget a pacira.

No mentem, pusza mindenkinek.

Képek nagyon jók!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

na megérkeztem!
én és Kisnyuszi már jobban vagyunk,igazából engem jobban kiütött a nátha(merthogy én is elkaptam),mert az allergiától kicsit nehezen vettem észre,hogy taknyos is vagyok :? ,így későn kezdtem el védekezni!Kisnyuszimat tömtem homeos imunerősítővel(aztán magamat is) és orrfolyásra is kaptunk valamit,meg mivel 2napig folyamatosan nagyon erősen folyt az orra,ezért kis fenistil cseppeket is kapott és ami szerintem a legjobb volt neki,az a sóoldatos párologtatás volt!forraltam vizet,beleöntöttem egy lavorba,tettem bele jó púpos kanál teng.sót és ugyanennyi szódabikarbónát és vagy egy kis kamillateát vagy ilyen eukaliptuszos olajat és azt az ágya ,mellé raktam és amikor aludt beterítettem lepedővel és sátoroztunk min.fél órát,én is bedugtam a fejem és mintha a tengerparton lennék,nagyon kellemes volt és jót aludt tőle,de ugye ilyenkor ott kell lenni vele,úgyhogy csináltam olyat is,hogy csak simán beraktam a kis szobájába egy ilyen főzetet,szerintem amilyen pici szobája van,az is használt!szóval próbáljátok ki,nekem bejött,főleg Kisnyuszinak,akivel amúgy az orrporszívózás már nem igazán megy,mert annyira küzd,hogy félájultra üvölti magát és csak kényszerzubbonyosan menne és utána annyira bőg és sokáig(inkább,ha este csináljuk és már álmos),hogy jobban telelesz az orra,mint elötte volt,úgyhogy feladtuk!
egy időre legalábbis!
viszont szerencsére ez ilyen tüsszögős nátha volt,úgyhogy rengetegszer kitüsszögte a taknyit!
lényeg ,hogy mára már jobb a helyzet! :roll: :P

ikrek:
már tegnap óta otthon huligánkodnak,mert az anyjuk kiverte a balhét,hogy márpedig ő nem marad a kórházban egy nappal se többet,bejött,mert haza is engedték!persze apósomék ott aludtak,mégiscsak picikék még,Bence még mindig 2kiló alatt volt!
de aranyosak,ügyesek és küzdenek,hogy anyukájuk tejecskéjét beindítsák!

kaja:
olyan,mint alapvetően az egész élteünk és ,amilyenek mi is vagyunk!
van,hogy bármit van,hogy semmit se eszik meg a tápin kívül!
ha jó napja van,akkor darabos,sós vagy édes,zöldség,gyümölcs,hús(bármilyen formában,bár a főtthusit nem annyira,szerintem az rágós),egyszóval mindent,
de ,ha olyanja van,akko csak tápi és ne is próbálkozzak mással! :roll:
imád velünk enni,apjával dinnyézni,velem fagyizni :oops: ,ilyenkor tényleg nem válogat,lényeg,hogy velünk ehet!társas lény!
én is a tápit részesítem előnyben a tej helyett,após is ezt tanácsolja,én is így gondolom,ráadásul ő elég szigorú abban,hogy se tojás,se tej,se lisazt,se semmi szinte majdnem 2éves korig és a tápit mégis támogatja.
majd még jövök,ha lefeküdt kis barátunk....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

VIRÁGSZÁLAM!!!!!!!!!!

MÁR ÉPP KEZDTÉL HIÁNYOZNI, GONDOLTAM IS HOGY FELTESZEM, HOGY MÁR MILYEN RÉG JELENTKEZTÉL MÉG SZ@RNI SE TUDTAM ELMENNI A KLOTYÓRA NÉLKÜLED, DE VISZONT HÁNYNI ANNÁL INKÁBB!!!
TŐLED TE UNATKOZÓ BASZATLAN PINA, HA EGYÁLTALÁN EMBERBŐL VAGY TE KRETÉN!!!!!!!!!

TŰNJ EL ÉS VÉGLEG MERT ITT SENKI DE SENKI NEM VEVŐ AZ UNDORMÁNYOS GUSZTUSTALAN GENNYES BESZÓLÁSAIDRA.

Lányok!
Boccsa a stilusért! :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Drága Annamami!

Én is főleg bébiételt adtam szinte mindig, nincs is ezzel semmi gond, az enyém nem is ette jó sokáig a saját főztöt.

Viszont most hogy már mindent eszik sajnos a bébiételek nem "elegendőek" mert már kézzel akar enni mindent, tehát darabosan.
Szóval a kanállal adhatóak egyre népszerűtlenebbek, igy a bébiétel kezd egyáltalán nem fogyni.
Nem is tudom hogy pl a lencsefőzeléket hogy fogja enni??? :lol: :lol: Merőkanállal???? :lol: :lol:

Szóval add csak neki amit Te jónak látsz, aztán majd ő is biztos változik valamilyen irányba...lehet hogy felsorakozik a többi baba mögé kézzel darabosat enni, ha visszaolvasol, egyre több baba ezt csinálja :) :)

Ja és főzni én is rühellek, utálok, gyűlölök...de mostmár muszáj néha-néha.....bár én jól "lenyúlom" anyámat meg anyósomat is ha ők főznek :wink:

Tápi:
Én tudod mit nem értek?
Csak annyit, hogy miért épp a késztápszer?
Miért nem a por alakú?
Nem ugyanaz?
Én meg voltam győződve, hogy a késztápi csak a praktikum(segitség az utazások, kirándulások alatt) miatt van a pocokon és tápanyagban semmi külömbség a por alakú között.
A késztápi azért szerintem pofátlanul drága :( :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Ja és már megint bedőltem a nyilvánvaló provokációnak.......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó reggelt Megann!

Érzem, hogy ezek után már csak jó napod lehet.!!!

Egyébként - ha ez számít valamit - , akkor osztom a véleményed, tűnj el kicsivirág!

Kép
kuha

Kuha!

:wink:
Már várom mit fog idehányni ez gyomnövény válaszul..
Milyen kár hogy az ilyen nem vállalja fel magát személyesen...annyi derül ki csak, hogy Avataron lakik..

Milyen kár :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Igen jó napom lesz, már érzem... :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Ügyi vagy....a lényeg hogy nem sima MENTÉS/SAVE hanem a MENTÉS MÁSKÉNT/SAVE AS.....val mentsd a kicsinyitett képeket, igy az eredeti megmarad teljes méretben vagy a fényképezőn, vagy ott ahova kimentetted a kártyán lévő összes képet!

Ugye nem is ördöngősség :D :D :D Ügyi vagy :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Panna meg nagyon apa szerintem :D

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann!
Köszi a tippet, majd a következő vásárlásnál meglesem azt a Kecskeméti halas joghurtos rizses kajcsit! :D
Hűűűűűűűűűűűűűűűűűű, mocsoda kitörés, de totál igazad van! :D
Amúgy mostanában én sem igazán főzőcskézek Petinek, mert ugye írtam, hogy szinte semmit nem volt hajlandó megenni, kidobni meg minek pancsoljak. Most tegnap már evett szépen, ma reggel is (egyelőre) ha ma is szépen kajol, akkor holnaptól ismét főzögetek neki, de addig inkább kidobom azt a 2-300 ft-os babakaját, annyiban az alapanyag is benne lenne és még pancsiznék is vele.

Nyúlné!
De jó, hogy az ikreket már kiengedték! Nem mindenhol van az, hogy 2 kg alatt nem adják haza a babát, ez megint csak Pécsett van így????
Örülök, hogy jobban vagytok!

Tej, v.tápi: Peti egyáltalán nem issza meg a tápit!!!!!!!!!!!!!! Semmilyet!!!!!!!!!!! Még mindig szopizik, de megpróbáltam, hátha ki tudnék váltani egyet tápival, hát nem! :? Kiköpi, egyáltalán nem kell neki, pedig amikor írtátok a Humana kész tápit, hogy azt szinte minden baba elfogadja vettem én is neki, de ki kellett öntenem azinte az egészet! Fintorog, nagy nehezen lenyelt vagy 3 kortyot, és soha többé még csak rá sem nézett, hiába próbáltam! Most akkor én mit adjak majd neki, ha már nem fog szopizni???

Annamami!
Látom nálatok is megvan már az új sofőr! :wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

mocsoda=micsoda :oops: bocs, már megint kapkodtam :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, nem is írtam, hogy megint hajat vágtunk Petinek! Most már annyira nem tetszett neki, mint először, de azért célt értünk! :D Igaz, még mindig van egy-két kósza hosszabb szál, de ennél jobban szerintem képtelenség egy kis örökmozgót üvöltés nélkül megnyírni! Márpedig ha üvölt, én képtelen vagyok csinálni. Most kicseleztük, mert vágtam apáét, és addig szokta a gép hangját, majd felkéretőzött apára, és akkor nekiálltunk. Forgolódott, meg néha nagyon szabadulhatnékja volt, de azért sem sírás, sem durci nem volt, és végül rövid lett a hajacska! :lol: Most tavaszig asszem nem lesz nyirbálva!
Ti is géppel vágjátok a babák haját (aki vágta már :) )???

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
nem,itt se engedik ki.....elvileg......de ugye egy anyatigrissel van dolgunk.....orvos apával......hazaengedték :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és Kisnyúl se rögtön fogadta el a tápit,pláne ha van tejci is,de nekem kevesebb is volt már,így egyszercsak rácuppant,de több napig kellett próbálkozni!meg kell szoknijuk azt is!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lassan felébred a gyermek és elindulunk anyuékhoz! Ott legalább kiélheti magát az udvarban! Nekünk meg lesz egy kis nyugtunk talán! Habár anyu elég rosszul van sajnos :( , így gondolom nem igen fog tudni Petivel rohangálni egyész nap :D

Nyúlné!
Az más! :) Így lehet itt is menne a dolog!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Hajvágás:

A jányomnak volt egy "egészségügyi hajnyirása" nyár derekán, géppel, aztóta nem.És egyenlőre nem is lesz :)

A fiúkat persze jobban kordában kell tarani :D

Kitörés: Nehogymár minden elmebeteg rajtunk "sz@rja ki" magát...
Menjen aztán kú---ogassa a saját családját, ha egyáltalán van neki. :evil: :evil: :evil: bár szerintem a kutya is csak lehugyozza az ilyen gyökereket. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azért próbálkozik itt. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?