Indi!
de sajnos nem korpás a fejem, hanem pikkelysömörös, és be is rosálnék, ha most ecetet kéne rátennem, mert ilyenkor bizony sebes is. nálam az a téma, hogy a fejbőröm nem akkor hámlik le, mikor már öreg, hanem még hamarabb ledúródik.
Lindi!
mármint úgy értem, hogyha cipő, akkor keménytalpú. ha meg nem cipő, akkor meztélláb, vagy zokniban. gondolom az a gáz, ha valamelyik cipőbe besüpped a lába, mert nem úgy áll a bokája, mint kellene. lehet, hogy a te általad ajánlott kis "cipők" csak zokni vastagságúak, ezért jók otthonra.
mi apukád horoszkópja? (próbálok rájönni, hogy ikrek mivoltom miatt vagyok-e ilyen "majd jó lesz valamire" típus)
és ezek a sztorik
Vera!
azt tegyük hozzá, hogy nekem mindenhez hozzászokik előbb utóbb a fejbőröm (meg most elég kifárasztó volt a költözés, ez is rájátszik), és cserélgetnem kell a szereket!
a békás izét ma nézegettem, de beijedtem, hogy mi van, ha olyan, mint némelyik mosószer, hogy csak a nem piszkos rucikra jó, és a fehérek szépen elszürkülnek?

van ilyesmi irányú tapasztalatod?
Deni, Fibi!
akkor én ne is vegyek L-nek szintit?

(mondjuk nekem van egy nagyobb)
Moose!
és érzel nyuszin acetonos lehelletet? mert az is egy ismertető jele a dolgonak. szerintem no para!
+irónia rulez!
Zuzi!
így már elfogadom, hogy nem te voltál a reklámban!
Fibi!
tényleg elárult egy barátnőd, azzal, hogy lenyúlta a lakóparkos ötletedet?

ugye ez csak vicc?? milyen lánynevet akarsz? eskü' lenyúlom!
egy életre tanuld meg, hogy szerelemben, barátságban NINCS POLITIKA! mi eddig kb. 2x vesztünk össze a férjemmel, mindkétszer politika miatt. akkor megfogadtam, hogy kussolok ebben a témában! remélem nem csak a nézete miatt csalódtál a barátnődben, mert a politikia nézetedet, akaratodat kár lenne ráerőltetni bárkire! inkább erőltess rám egy kis tiramisut, meg azt a másik karobos sütit, amit készítesz. nem fogok megsértődni!
Neet!
csak nem hogy Moose-ék egyik kocsiját vetted meg??
anyósom majd' az összes ilyen szennylapot megveszi, és mikor unom már a "jaj elcsúszik a parkettán" szöveget, mindig átmegyek read only üzemmódba náluk, végig lapozva az összes pletykalapot. de a végig lapozást vedd szó szerint!
Zanza!
én is lemaradtam sajna, van, hogy csak a nekem címzetteket tudom elolvasni.
Beet!
és a kistesóra mikor készültök? (ha nem titok)
TETŰ BANDA AZ, AMELYIK ELRABOLJA MAZSOLÁT ÉS TÁDÉT (MEG AZ ÖREG MANÓT)!!! és mit csinálnak velük??? remélem nem kínozzák őket, váltságdíj fejében!!!