A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi lányok, nagyon aranyosak vagytokKép

Mi is nagyon boldogok vagyunk. Ma hajnalban teszteltem csak, de nehezen birtam ám ki a hétvégétKép

Kb. negyed 3-kor felébredtem, aztán már nem is bírtam elaludni. Ki kellett mennem már nagyon, és háromnegyed 3-kor teszteltem így. Tiszta gyagya vagyok, nem? KépDe nem baj, mert két szép erõs csík látszott a teszten, és ez mindent megérKépKép

Persze onnantól kezdve lõttek az alvásnak. A párom szépen alukált mellettem, és meg vigyorogtam a sötétbenKép Neki csak reggel mondtam meg. Azóta fülig ér a szájaKépKépKép

Most egy picit aggódok, hogy minden rendben legyen a babával. Vár a doki is mára.

Puszi: Edit
edith

Sziasztok, Lányok!

EDITKép
óriási gratula! Látod, mondtam én! Boldog babavárást kivánok! Aztán irj ám, hogy mit mondott a doki, várjuk! Jaj, de örülök KépKépKép, legalább Neked sikerültKép

Én tegnap már barnáztam, a hõm leesett 36,8-ra, igy bizti még ma meg fog jönni Kép Ezen szombaton jól el is keseredtem (már akkor éreztem, hogy nem lesz semmi), jól kibõgtem magam a párom vállán, aki rendesen kiakadt ettõl, mert nem szoktam én igy elkenõdni. De akkor nagyon rámjött, kibukott belõlem, és olyan jólesett sirni... De ma már egész tûrhetõ a kedvem, csak dógozni ne kéne...

Na, most mennem kell, mert itt vár a meló, és sürgõs, csak nem birtam ki, hogy ne kukkantsak beKép

DORISKép
itt vagy már? Hiányoztál ám!

Puszi,

Rita
knérita

Jaaaaj,be is vettem gyorsan a reggeli Elevitet.Remélem az október nekünk is babát hoz,meg még sokunknak innen...
Ez a 3.cn-om.Kinek indul még mostanában egy reményteli hónap?
Edit,ne aggódj,minden rendben lesz!!!!KépKépKép

krisztinke
krisztinke

EditKép

HURRÁ! HURRÁ! Nagyon örülök, vigyázz magatokra és tudósits mit mondott a doki. Most én is vigyorgok.Kép

Egcsi
egcsi

Lányok!
A babaesõ télleg beindultKép Az egyik csetes lánynak is + tesztje lett, az elsõ inszem volt ilyen sikeresKép
Annyira jól érzem magam ma reggelKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nelli!
Hát én sem értem a hõdet. Felment 37-re, de utána meg leesett 36,7-re. Ne keseredj el várjuk meg hogy alakul, nálam is elõfordult hogy késõbb volt pém.

Andy
Andy

Nelli, Andy: nekem is nagy fejtörést okoz a hõm...amint írtam a múlt héten, a 6. napon 36,5-36,6-ról leesett 36,3-ra, azóta emelkedik, tegnap és ma reggel 36,75 volt. Nem értem én ezt.
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LányokKép
Szép jó reggel MindenkinekKép
EdithKép
Szívbõl gratulálok és nagyon boldog 9 hónapot kívánokKép

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok most másra, de az a helyzet, hogy semmit sem olvastam még vissza az elmúlt hét eseményeibõl... megpróbálom mielöbb pótolni.
Mint tudjátok sajnos elmaradt a laparom, mert az aneszteziológus nem vállalta az altatásomat az influenzám miatt ami vasárnapra tört ki rajtam. Így kedden hazaküldtek a korházból és a következõ ciklusban lesz a mûtét. Kb. 3 hetet kell várnom addig. Nagyon szomorú és csalódott vagyok de már kezdem kiheverni a dolgot. Egy hónap nem a világ vége...
Volt még valami babás hír az elmúlt héten?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok csajszik!
Jaj de jó, hogy ilyen jó hírrel vártatok. Gratula Edith KépKépKép Ez fantasztikus.
RitaKép Neked is drukk-drukk. Remélem Te leszel a következõ vagy Zsuzsu, ahogy elnézem a táblát. Nekem tök mindegy, lehettek mind a ketten.

A talit pedig már alig várom. Hurki köszi, hogy kerestél. Én eltünni?! Nem könnyû ám engem lerázni és akkor is jövök, ha babás leszek (majd nemsokára remélem).
Pusszancs Mindenkit!
Hú, de jót cseverészünk majd a talin. Lesz mirõl, pl. babaesõ.....

Bogár
bogár

Edit Kép
Szívbõl gratulálok én is Neked innen a háttérbõl, mert azért olvasgatlak Benneteket ám!!! Ez a mai gyönyõrû nap még szebb lett ettõl a pozitív hírtõl!

Rita Kép
Veletek mi újság?

Pussz
Ányez
Anyez

Rita Kép
Sajnálom, hogy barnásozol, most olvastam csak az írásodat.
Ányez
Anyez

Edith
HOOOOOGY bírtad ki, hogy ne szólj a párodnak. Én biztos felkeltettem volna, úgy legalább õ sem aludt volna. Na nehogy má'...Kép Na, de sebaj megbocsátokKép

Rituska
Tuuuudod. Következõ hónap!!!!!KépKépKép

Jovi
Ez fantasztikus.

Komolyan mondom most már itt az ideje, hogy elkezdjem a munkát, de nem lehet ITT KÉREM TÖRTÉNÉSEK VANNAK!!! Most már nyitott szemmel figyellek ám Benneteket.

Szia Doris
Örülök, hogy újra itt vagy. Az egy hónap nem hónap. Jövõ hónapban most már tuti minden okés leszKép Te is jössz a talcsira?

a jókedvû Bogár
bogár

Edit!!!!!!!! Kép Kép Kép

Gratulalok!!!!!!!! Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok Lányok !

EditKépKépKép
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. De nem hagyunk sokáig egyedül, karácsonyig még remélem sokan felzárkózunkKépKépKép

DorisKép
Egyik szemem sír a másik nevet. Örülök, hogy ismét itt vagy, de sajnálom, hogy húzódik a lapar. Na de fel a fejjel, az a 3 hét hamar elrepül majd.

RitaKép
SajnálomKép,hogy barnázol. Nem akarsz progi kiegészítést kérni a Closty mellé ?

LányokKép
Ma mini tali lesz, és remélem minél többen jöttök. Szükségem is van Rátok, mert kell a bátorítás a laparhoz. Holnap este fekszem be.

CatEye

Cat
Kép
cateye

EDIT:KépKépKép!!!!!!Boldog, problémamentes babavárást kívánok!
Nekem sajnos ma leesett a hõm 37.1-rõl 36.9-re, úgyhogy már megint meg fog jönni.
szomoruVirág
Virág

Bogár: mi a fantasztikus? A babaesõ?Kép Vagy a 6. napi ovulációm?Kép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Most csak a partvonalról figyelgetek, de ezt nem állom meg szó nélkül:

EDIT Kép NAGY NAGY GRATULA Kép

Boldog babavárást kívánok Nektek!

Olyan jó ilyen híreket olvasgatni!

bera
bera3

EditKép
Hadd gratuláljak én is:-)
Moni
mj

RitusKépVirágKép

Nagyon sajnálom, hogy barnázol, de velem is ez volt, és elmúlt. Most meg lett két szép csíkomKépKép Lehet, hogy a következõ hónapban épp Te leszel a következõ. olyan jó lenne.

Úgy örülnék, ha mindenkinek sikerülneKépKép És fog is, mert nekem is sikerült olyan iszonyatosan rossz progi-szint után KépKép

A munkahelyrõl is elengedtek dokihoz, de a baba még itt jó ideig titkos lesz, nem mondom el senkinek.

BogárKép

Nagyon megsajnáltam, mert olyan szépen aludt, ezért nem volt szivem felkelteni. Mostanában olyan sok problémája volt, nyugtalanul aludt több éjszaka.Kép

Szerintetek normális az, ha fájdogál a hasam? Már kb. 10 napja. Ha jól emlékszem, Edelweiss is fájlalta a hasát, ugye?

Edit
Edith

LányokKép
Köszönöm a kedves sorokat. Én kihagyom a talit mert nem vagyok túl jó passzban és a hangulatom mindenre rányomja a bélyegét. Nagyon jó talizást kívánok NektekKép
CatEyeKép
Nagyon drukkolok NekedKép Vigyázz nehogy megfázz ez alatt a két nap alattKép
RitaKép
Annyira sajnálom... Tudod most nekem is betelt a hócipõm ezzel a folyamatos pofáraeséssel... A hõmérõmet a sarogba dobtam és megpróbálok lazítani bár eddig még nem igazán sikeredett. Remélem hamarosan sikerül majd jobb kedvre derülnödKép

doris

Krisztinke!
Hát mindenkinek indul reményteli hónap! Kép

Rita!
Sajnálom, akkor úgylátszik ez most ilyen idõszak, hogy mindenkinek bõghetnékje van! Kép

Doris!
Sajnálom, hogy elmaradt, de hátha van valami a háttérben Kép (mármint odabben, és nem is baj, ha babauci lenne) Kép De ne add fel, gyorsan elmegy az az egy hónap.

Cateye!
Kitartás és sok szerencsét a laparhoz! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Edith!
Nekem is fájdogált anno, meg olyan volt, mintha mindjárt megjönne. Ne nyugtalankodj miatta, csak meg ne fázz!!!

Üdv:
Gitta
gitta

JoviKép
Hi-hi, ha már így kérdezed, akkor mindkettõKép
bogár

Sziasztok LányokKép

Elõszõr is hatalmas gratula Edithnek, nagyon boldog babavárást kívánokKépKép

Elnézést, hogy nem jövök sûrûbben, de az álláskeresés elveszi minden idõmet, már egyre nehezebben viselem ezt az állapototKép

Talán ami jó benne, hogy most nyugodtan el tudom intézni azokat a dolgokat, amire eddig nem volt idõm.Pl: kivizsgálás ugyebár.
Pénteken megvolt az ultrahang, nagyon kellemesen csalódtam a kórházban, mert de.10-re volt idõpontom, de már 9-kor ott voltam és rögtön be is hívtak.
A hölgy aki csinálta, õ is nagyon kedves volt.Megkérdezte, hogy miért kérte az orvosom a vizsgálatot.
Íme az eredmény (15 ciklusnap alapján):
Uterus corpusa: 44X29mm
Endometrium vastagsága: 4mm
A jobb ovárium: 43X19mm
A bal ovarium: 30X16mm. A kismedencében körülírt kóros terime nem látható. A douglasban folyadék nincs.Mko.ovariumban a kéreg alatt számos apró foyadéktartamú képlet.
Hát ennyi....Szerintetek ezek az adatok mit jelentenek?
Mikor megkérdeztem, hogy van e vmi gond, akkor azt mondta, hogy semmi bajt nem lát.
Elõre is köszönöm a hozzászólásokat.

Doris: Nagyon sajnálom, hogy elmaradt a laparod, de Te aki mindig annyira optimista voltál és vagy hidd el nagyon gyorsan elszalad ez az idõ és miharabb túl leszel az egészen.

Pussz: Ildi
hercegné

Jovi
Bocsi. A + inszemesre gondoltam. Az, hogy a hõd hogyan alakul most, az még meg is változhat. Amikor én mértem, volt mikor felugrott a 8. napra 36,9-re, aztán rendesen a középidõben ovuláltam. Ez még nem jelent semmi konkrétat. A hõmérõzésnek az a hátránya, hogy minden utólag derül ki...Akciózni, akciózni és nem elkeseredniKép

Bogár
bogár

Doris!
Ne keseredj el a lapar miatt, az a 3 hét hipp-hopp eltelik meglátod és túl leszel rajta. Tudom rossz most hogy rákészültél és közbe jött a nátha. De hát nem tudz ellene tenni sajnos.

Cateye!
Nagyon izgulok érted.

Rita!
Sajnálom hogy barnás izéd van. Én ebben a hónapban nem is számítok babára, mivel a az elzáródott oldalamon volt a tüszõ. Alig várom hogy új ciklust kezdjek. Látod nekem minden második hónapban van csak esélyem.

Edith!
Az nem baj ha feszül és fájdogál a hasad. Én is hallottam, hogy olyan érzés mintha meg akarna jöni. Én is akarom hogy fájjon a hasam!!!

Jovi!
Még leeshet a hõd, mert csak a 14. napon vagy. Figyeld a nyákot inkább. A 6. nap szerintem még túl korai nem?

Puszi

Andy
Andy

Lányok, szerintetek van olyan, hogy 28-30 napos rendszeres ciklusok esetén a teszt a 31. napon még negatív és nem jött meg (persze ehhez az Utrogestan is hozzájárulhat), de semmi extra tünet vagy jel nincs?
Lehet, hogy egy MediLab teszt nem mutat semmit?
S.O.S.!

Edit! Gratulálok! Te korábban nem csináltál tesztet, csak a 38. napon? Hogy bírtad ki?
Micimaci
Micimaci

Sziasztok!

EditKép

Nagyon-nagyon boldog babavárást kívánok, jó hogy így indul a hétfõ reggel! KépKépKép

DorisKép
Üdv ismét közöttünk, szívj magadba sok-sok pozitív energiát!

Ezen a héten megyek vissza dokihoz az eredményekért, gondoltam, rákérdezek azokra a gyógyszerekre, amiket Ti is szedtek. Egyébként még csak egy egyszerû kivizsgálásom volt, semmi különös.

Puszi Mindenkinek,
Móni
bogu

Edit

GratulálokKépKép

Nikie

Megkérdeztem a dokimat errõl a mellfeszülõs dologról. (Nekem is világéletemben volt ez a tünet, van LH csúcs is, szép görbe, tuti pé.) Azt mondta , nem tudja ki írta ,vagy mondta ezt, de nagy sületlenség volt.A mellfeszülés pont annak a tünete, hogy dolgoznak a hormonok, a szervezetedben történt valami változás.
Amúgy igazad van, meg kell tanulnunk szelektálni a hírek között, mert az internet tele van szakmailag megkérdõjelezhetõ írásokkal.

Bea
Bea

LányokKép

AndyKép,DorisKép,GittaKép
Köszi a bíztatást. Most azért izgulok, hogy meg ne fázzak, mert külön mondta a doki, hogy nem altat úgy el. Pedig már kicsit fájdogál a torkom, ezért szorgalmasan teázom. Csak nehogy a légutamra áttevõdjön, mert akkor nem altatnak.

EdithKép
Még mindig nem tértem magamhoz az örömhírtõl. Olyan biztató, mert Te is barnáztál korábban. A Closty-tól múlt el ?

LányokKép
Ki jön a talira ? BogárrólKép és VirágrólKép tudok,hogy igen, sajnos DorisrólKép, Nikie-rõlKép, és ZsuzsuKép-ról, hogy nem.

És a többiek ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye: Én is mennék (mert még senkit sem ismerek), de sajnos dolog van máraKép

Ildi
hercegné

Edit, Kép Kép Kép

gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!

Mindannyian követni fogjuk a példádat. Kép Kép

Puszi
Nati

Orsi, Kép

ha olvasol minket, kérlek jelentkezz.
Megadtad nekem a Optimális Családtervezési Szolgálat elérhetõségét.
Fel is hívtam õket. Nagyon aranyos volt a hölgy, akivel beszéltem. Azért egy kicsit mégis elkenõdtem.Kép
Azt mondta, hogy náluk 3 hónap felkészülési idõ van a terhességre, és ez alatt min 3 x 5 x el kell mennünk hozzájuk. A bibi csak az, hogy a délutáni rendeléskor a legkésõbbi idõpont a 16 óra. Mi pedig fél ötig dolgozunk és mindannyiszor el kellene kéretõznünk a melóhelyrõl. Talán meg tudnánk oldani.
Kicsit soknak tûnik nekem azonban ez a három hó felkészülési idõ. Nektek is részt kell venni ezen? Enélkül nem is csinálnak vizsgálatokat?
Nemrég találtam egy nagyon rendes dokit az Uzsokiban, ha minden igaz a jövõ héten lesz kész a hormonvizsgálati eredményem. Szeretném, ha õ kezelne, de úgy gondoltam, megnézetném magam a családterv. központban is. Kicsit azonban macerásnak tûnik így.
A Családterv. Kp-ban milyen vizsgálatokat csináltak nektek? Rögtön a genetikai tanácsadásra mentetek, vagy csak a védõnõhöz? Tudnál nekem egy kicsit részletesen írni errõl?

Ha nem akarsz ide írni, tudsz emilt küldeni az rnati@freemail.hu-ra.

Rettentõ türelmetlen vagyok. Mit csináljak szerinted? Megvárjam a hormonvizsgálati eredményem és csak utána jelentkezzek be hozzájuk? Két héttel elõre kell bejelentkezni, mert elég sokan vannak.

Elõre is köszi az infokat.

Puszi
Nati

Doris, Kép

nagyon sajnálom, hogy így alakult.
Kérlek szépen, ne keseredj el. Eddig is te voltál a legoptimistább köztünk és mindig bátorítottál minket.
Annyira jólesett nekem, mikor elsõként válaszoltál a levelemre, mikor elõször írtam ide a mûtétem után. Kérlek, tarts ki, a három hét hamar eltelik majd.
Annyira szeretnék segíteni.
Gondolunk rád. Pozitív energia megy neked: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz majd!

Puszi
Nati
nati

Micimaci:Megbízható eredményt a várható mensit követõ 7-10 nap múlva várhatsz a teszttõl.Úgyhogy türelem!!!
Lányok:A nyáknak hogyan kell "alakulnia"?Mert nekem a mensi elmúltával szinte az egész ciklusban bõven szokott lenni.Akkor most mit figyeljek??
Köszi a segítséget...

krisztinke
krisztinke

CatEyeKép

Igen, Clostyt szedtem én is. Mellette ebben az utolsó hónapban palástfü-cickafark teát ittam, szigorúan napi 2 bögrével.Persze Elevit és folsav váltva naponta.

Nekem ezek segítettek. És jóformán csak barnázásom volt, el sem akart múlniKépKépKép

Pussz, Edit
Edith

ANDYKép
köszi a vigasztalást, ma már jobb a kedvem, csak az ront rajta, hogy most megint meg kell venni a párom injekcióját, ami egy vagyon lesz, ezzel a kúrával eltelik a köv. 4 és fél hét, aztán mehet kontrollra, ennek 1-2 hét múlva lesz meg az eredménye, és ha jó, akkor jöhet a stimuláció, legjobb esetben is decemberben. És ez elég sokára lesz még, ha addig nem jön össze spontán.

CATEYEKép
a múltkor ezt a progipótlást megpróbáltam megbeszélni a dokival, de õ csak akkor ad, ha már van egy pozitiv tesztem, de hogy produkáljak ilyet, ha meg sem tud tapadni szegényke, még ha meg is termékenyült??? A 3. napon vett vérbõl a hormonprofil jó lett, de kérdés bennem, hogy ez ugyanilyen jó-e a ciklus második felében? Meg most azon is agyalok, hogy ebben a hónapban ugyebár Clostit szedtem. Ha most megjön, akkor megint irassam fel? Vagy hagyjam pihenni egy picit a szervezetemet? Mert a mostani állás szerint a most következõ és az utána jövõ ciklus is csak spontán próbálkozós lesz az injekciók és kontrollvizsgálat miatt, és nem tudom, hogy érdemes-e feliratni a gyógyit, vagy bizzam a természetre a dolgot. A dokimat ma nem tudom felhivni (minden férfikollegámat itthon eszi ma a penész, a mobilom meg persze üres). Szóval tiszta bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??? Kép LÁNYOK, mi errõl a véleményetek? Felirassam vagy sem?
Talira én sem megyek, mert nagyon messze vanKép, pedig úgy megismernélek benneteket...
Szerintem nem ártana C-vitamint is szedned, hogy biztos elkerüld a megfázást.

DORISKép
ne keseredj el! Hiszen Te vagy itt a mi optimizmus-forrásunkKép! Hát igen, szombaton szembesülnöm kellett azzal, hogy mégsem veszem olyan lazán a dolgot, mint ahogy azt én gondoltam magamról. Vagy csak addigra már telitõdtem, nem tudom, de jólesett a bõgés nagyon, párom nem gyõzött vigasztalni, aztán rájöttem, hogy nem kellett volna kibuknom, mert most szegény úgy érzi, hogy õ a hibás (a rossz motilitása miatt). Szerinted ha az injekciók után is ilyen rossz marad (32%), akkor egyenesen lombikra küldenek? A múltkor azt mondta a dokim, hogy kiröhögik az andrológián, ha ilyen eredménnyel akar inszemet csinálni, mert ez nem fog menni. Csak attól félek, hogy a lombik is egy vagyon, és valszeg többször neki kell futni, hogy sikeres legyen, szóval kész anyagi csõd elé nézünk, és még mi akarunk házat venni...

ILDIKép
szia! Jó hallani Rólad! Sajna az eredményedhez nem tudok hozzászólni, én annyit látok belõle, hogy a 4 mm nyálkahártya nem túl vastag a 15. napon, de ennek Doris a szakértõjeKép.

Na, befejezem, mielõtt teljesen kisugárzom mai negativságomat... Megpróbálom magam egy kicsit átkódolniKép pozitivba.

Puszi,

Rita
knérita

Sajnos én sem tudok menni a talira, ha csütörtökön lenne, semmi problémám nem lenne vele, akkor megyek fel Pestre a dokihoz, de így nem tudok a munkából eljönni. Sajnálom, már megint nem jött össze. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

krisztinke!
Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. Akkor mi a fenének van ezeken a hülye teszteken, hogy a mensi elõtt meg így meg úgy... 3 napos, meg 10 napos meg mit tudom én...
akkor ha nem jön meg csak a jövõ héten vagy hétvégén tesztelek.
Nagyon köszönöm!
Minden jót Neked és mielõbbi babásodást!
Micimaci
Micimaci

DorisKép

Ha nem túl megterhelõ megnéznéd majd az uh-os vizsgálatom eredményeit...

Elõre is nagyon köszönömKép

Pussz: Ildi
hercegné

MicimaciKép

én is csak azért bírtam ki, hogy ne teszteljek elõbb, mint a mai nap, mert arra gondoltam mekkora csalódás lesz, ha nem lesz pozitív. Nagyon rosszul fog esni, és lehet hogy csak azért, mert túl korán csináltam? Ezért vártam ki a 38. cn-ot.

Edit
Edith

Bogár! Akcióznék én, ha lenne kivelKép A férjem szerdán jön hazaKép
Cateye: én is megyek, bár a jókedvem egyre alább hagy. Tudtommal orsoly is jön.

A mellfeszülés=nincs pé, tényleg nagy marhaság.

Andy: a nyák figyelés nekem nem megy. Nem tudom, miért, de nem látok nyákot, vagy csak nem tudom, hogy az AZ.

jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Edit!
Nagyon gratulálok a türelmedhez. Mi már orvosi segítséggel kínlódunk 4 éve és attól félek, hogy az Utrogestán ûz velem tréfát megint.
De igazad van, várok és lesz ahogy lesz. Ha 2 csík lesz, akkor majd az lesz Kép, ha pedig 1 lenne Kép, akkor is van még néhány bizakodással teli napom!Kép.
Köszönöm!
Micimaci
Micimaci

Micimaci!
Az nincs mindegyikre ráírva, hogy a BEÁGYAZÓDÁS utáni 3. 10. napon mutat helyes eredményt, addig egyik sem fog semmit mutatni, sõt, van akinek utána sem mutat semmit, pedig babás! A beágyazodás meg ugyebár kb. 5-6 nap. De ha valaki nem így tudja, akkor javítson ki! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

RitaKép

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz lelkiállapotban vagy, de abszolút meg tudlak érteni. Megértem a szombati kiborulást is, mert nagyon kemény HSG van mögötted, és joggal vártad, hogy lesz eredménye. Azt hiszem a lapar után én is ilyen kihegyezett idegállapotban leszek. Az én orvosom szerint a Closty-t nem szabad 4 hónapnál tovább szedni, ha nincs eredménye,mert cisztásodást okoz. Engem most meg is vizsgált, a doki, mert megijedt, hogy már régóta szedem, és le is tiltott róla. Lehet, hogy egy kis pihenõt kellene tartanod vele, amíg a párodat is kezelik, és utánna újból szedni, mert EditKép-nek is sikert hozott. Sajnálom, hogy ma nem találkozunkKép

GittaKép
Sajnálom, hogy Te sem tudsz jönniKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta!
Ma már a 31. napon vagyok és tuti biztos, hogy a nagy találkozás a 14. napon történt (ha történt - inszeminatio).
Miért nem mutat utána sem semmit a teszt, pedig babás? Ez meg akkor hogy van? nem értem? Van akinek nem is mutatja ki?Akkor minek vegyek tesztet? HOgy van ez most? Mikor lehetek benne biztos, hogy nem sikerült, vagy esetleg sikerült. Akkor kell még 1 hetet várnom és akkor csináljak mégegy tesztet?
Micimaci
Micimaci

GittaKép IldiKépMóniKépNatiKépAndyKépRitaKépés MindenkiKép
Nagyon kedvesek vagytok, tényleg jól esnek a soraitokKépNem tudom mi ütött belém. A lapar elhalasztása a legutolsó csepp volt a pohárban... Valahogy nem tudom feldolgozni a kudarcokat és az elöttem tornyosuló problémák megoldhatatlannak tünnek. Nagyon szégyenlem magam, mert korábban soha nem éreztem ilyesmit de most még az is megfordult a fejemben, hogy feladom ezt az egészet. Nem a lapar borított ki,hanem az, hogy azt mondták, a méhem túl kicsi és rossz állapotban is van... Ez az egész olyan megalázó és az ember olyan kiszolgáltatott. Tudom, hogy nálam oskkal rosszabb helyzetben lévõk nem panaszkodnak de most, hogy a munkahelyemen is kicsúszott a lábam alól a talaj nem igazán találom a helyemet... Remélem hamarosan ki tudok lábalni ebbõl a helyzetbõl. Köszi mindentKép
IldiKép
Nekem eddig 23. napi UH leleteim vannak többnyire, de holnap majd elhozom a 9. napit is, hogy össze tudjuk hasonlítani. A 23. napon rendszeresen 9 mm-es nyálkahártyát mért az orvosom amire azt mondta, hogy teljesen jó. Én azt gondolom ebbõl kiindulva a Tied is jó eredmény. Bocsi, talán nem voltam elég figyelmes...a ciklusod második felében is visszarendelt? Megnézi mondjuk a 23. napon is?
Móni(bogu)Kép
Örülök, hogy írogatsz ide, mert kicsit lelkiismeret furdalásom volt, hogy talán nem foglalkoztunk Veled eleget ezért bántódtál meg, most már látom rendben van mindenKép Kíváncsi leszek a leleteidreKép
MicimaciKép
Le a kalappal a kitartó küzdelmetek elöttKép
JoviKép
Sajnálom, hogy a Párod nincs itthon...elég bosszantó lehet.
RitaKép
Én úgy gondolom, ha a Párod lelete legközelebb sem lesz jobb, akkor egyértelmûen lombikot fognak javasolni ami anyagilag tényleg nagyon megterhelõ, viszont biztosra mehettekKép
CatEyeKép
Bizony, vigyázz, hogy meg ne fázz, mert a tubus amit a torkodba tesznek altatásnál letolja a bacikat a tüdõdbe és így könnyen elõfordulhat a tüdõgyulladásos szövõdmény. Engem ezért nem altattak.
NatiKép
Örülök, hogy Ránk találtál itt és reméljük hamarosan mindannyian költözködünk majd...Kép

doris

JoviKép

Hát annak a figyelése nálam sem ment soha KépKépKépÉn inkább a hõmérõre hagyatkoztam.

AndyKép

Csak egy kicsit fura, hogy hol egyik, hol másik oldalt szúrogat. Mindig megijedek, hogy most fog megjönni...túl ijedõs vagyok Kép

GittaKép

Egy kicsit folyik az orrom ma reggelre, de jól vagyok. Van itt mellettem egy hõsugárzó, biztos, ami biztos, inkább fûtök, nehogy jobban megfázzakKép

DorisKép

Tudod, arra kell gondolnod ilyenkor, nem véletlen, hogy tolódik a dolog 3 hetet, mert így tuti minden rendben lesz. Hiányzik ám nekünk az optimista Doris, aki tartja sokszor bennünk a lelketKépKépKép

Edit
Edith

JoviKép
Bocs. Innen látszik, hogy nem mindig vagyok képben kivel mi történik. Mármint nem tudtam arról, hogy a férjed nincs itthon. Én azonban tényleg Mindenkinek azt kívánom, hogy mielõbb babásodjon és ne szomizzon...Kép(sajna be kell vallanom, azért néha én is szoktamKép)

Bogár
bogár

Kedves DorisKép

Köszönöm kedves szavaid....Még nem konzultáltam a dokimmal, szerdán megyek 20.napi vérvételre, akkor mutatom meg neki az uh eredményét.nem tudom visszarendel-e ujabb vizgálatra.
Annak örülök, hogy most már elkezdõdtek a vizsgálatok...

Igazándiból az utolsó mondat foglalkoztat:"Mko.ovariumban a kéreg alatt számos apró folyadéktartalmú képlet".
Ez vajon mit jelenthet?
Szerintetek?

Ildi
hercegné

Doris: megértelek, én (pedig én alig fél éve próbálkozom) is ki szoktam akadni és ugyaígy szégyenlem magam miatta. Ne szégyelld, neked is lehet rossz kedved, akinek nem tetszik, ne nézzen rád(persze a mh.-en értem mindezt).
Itt egy ki jókedv NekedKépKépKépKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szia HnéKép
Nem kell izgulni, ez azt jelenti, hogy ott csücsülnek a petécskék, amik ki akarnak majd buggyanniKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?