jó reggelt
Edit
Látom nem bírtál aliudni

pedig jó lenne ha most sokat tudnál pihenni mert szülés után nagyon kevés időd lesz rá. Én úgy szeretnék egy éjszakát rendesen végig aludni csak sajnos kicsi Martinom nem egy alvós fajta és többször is fel kell az éjjel

.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne csinálni hogy végig aludja az éjszakát szívesen kipróbálnám

Állítólag van egy könyv a Suttogó titkai, ami nagyon jó, sokan dícsérték sok jó tanács van benne,
Közben abba hagytam az írást mert el altattam Martin babát

Hurrá, gyerekek iskolába, Martin alszik, enyém a gép

és utána a házi munka
Ecuador nagyon szép ország, gyönyörű hegyek, vulkánok,- mi is egy vulkán alatt laktunk

- viszont az én meglátásom, hogy nagyon szegény ország és elmaradott. Habár lassan, lassan fejlődik de még szerintem egy 20 évvel hátrébb vannak mint európa. Turistaként kimenni nagyon jó, van mit nézni én is voltam sok helyen, de ott élni nagyon nehéz, teljesen más kúltura nehéz megszokni. Az emberek nagyon barátságosak szeretik a külföldieket. Különben az exemmel jó a kapcsolat, a gyerekek miatt is, meg szeretnénk majd egyszer kimenni nyaralni, meg a gyerekek is had menjenek az apjukhoz nyelvet tanulni.
Ja azt még nem írtam, hogy nagyon hiányzott Mország, a család, rengetegszer volt honvágyam. Na ennyit Ecuadorrol
Ez a hülye kutya megint egész éjszaka ugatott

mi a Fuvaros utcában lakunk. Bevallom öszintén én se ismerem az itteni utca neveket
Edit ti honnan költöztetek ide? Építkeztetek, vagy kész házat vettetek? Hogy telnek utolsó heteid? Kicsi lányod sokat mocorog? Nekem még szülés közben is rugdosódott

Annyi kérdésem lenne de mindig elfelejtem, na mindegy majd szép lassan, nem lehet egyszerre mindent
Na mostmár lépek, mert sose leszek kész a házimunkával
Puszi Zsuzsi
Szép napot mindenkinek