A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi! kipp-kopp. Hmmm....micsoda emlékeket tudsz felidézni!??! :lol:

Lindi! Grétinek +++++++++++

Ancsi! Én is úgy tudom, hogy eleinte nem szabad erőltetni a cipőt. Már nem is tudom hol olvastam...

Kisün! Bodyshop. :P Hmmm. Már várom mikor jön idehaza!!!

Indi! Kisün! Tök jó, hogy ti ennyit is tesztek a környezetért! S okítsatok csak minket! Legalábbis engem. :D

Den! Örülök, hogy jobban! :lol:

Lindi! Zuz! Ezek még nem várandósan is rémesek. Kíméljétek magatokat ilyen olvasmányoktól!!! :!: :!: :!:

Zuz! Szilvásgombóc! Oh! Oh! Oh! :lol:

Neet! Bölcsi. Pisileállítás ejha! :wink:

Ha egy barátság valamitől kisiklik az lehet hogy csak ürügy. szerintem.

Moose! Szerintem figyelni kell egymásra! Figyelni a megfogalmazásra is! Szerintem csak egy kis stílusjavítás kellene a mondandódhoz. Bevallom ezt normál esetben le sem írnám, de mivel "bántottad" Fibit...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi! Csak hülyeségből írtam, mert hát ennek is előzménye van. Még régen Zúz kérdezte meg tőlem, hogy hova tünt a szalagom, és én írtam neki, hoyg oylan sok helyet foglal, hogy csak a nap első bejelentkezésénél teszem be. Aztán látom napról napra egyre többen teszik így.

Indi! Apologetika.
lindicita

kisün! sikerült már a kettős játszóterezés?

ma voltunk bőrgyógyásznál, s megerősítették a kedves dokinénit: várjunk. ez egy érburjánzás. nem tudják mitől lesz, s mitől múlik el. lehet, hogy marad utána egy pici rózsaszín folt, vagy lézeres (fájdalmas) kezelésre is sor kerülhet, de általában magától elmúlik. nálunk főleg esélyes az elmúlás mert csak egy van.
nem izgultunk eddig sem, de ha már beutaltak elmentünk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lindi,
ez valszeg 3 napos. És ha holnap már fogja a fejét, az is egy jel, mert áll. nagyon fáj a fejük... :cry:
és mi nem mentünk dokihoz!

és mi ez, amit tanulsz??? bocsánatkérés-tan??? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi, Indi,
hogyhogy tantárgyat kapni ajándékba? nem értem :?

Barbi,
akkor drukkolok, hogy magátol muljon el, és semmilyen beavatkozásra ne legyen szükség!!
fibi

Indi! megtörtént a könyökbekapás :lol: délelőtt elmarta Apáét :lol: :lol:
gödibarbi

Fibi! köszi :wink:
gödibarbi

és Votiv ma még nem is irt... remélem, nincs baj, csak lapzárta...
fibi

Fibi, vagyok, csak dolgozom... :)

votiv 8)
votiv

jószakállt mindenkinek! :P én elmegyek a bárányos mezőkre :D
lázmentes, nyugodt, felépülős estét! :lol:
gödibarbi

Lindi!
még mikor nem is volt senkinek szalagja, Indi mondta, hogy nem szereti őket. úgyhogy én egy csomó ideig nem is csináltam, de aztán nem bírtam ki. viszont teljesen magamtól találtam ki, hogy csak általában nap elején teszem be (vagy akkor se), és aztán nem, hogy ne bosszantsam vele őt. (meg ha elfelejtem kivenni a pipát)

Barbi!
én is ezt olvastam, hogy vagy cipő, vagy mezítláb, úgyhogy mondom, itthon "mezítláb" van. viszont azt is olvastam, hogy puha cipő no way. tehát ezért nem akartam semmi ilyesmit itthon ráhúzni. az a térdig érő házi "zokni" jó lenne, de ügyesen le is szedi. (mondjuk gondolom azt a kafa drága "cipőt" is lekapná, amit Lindi ajánlott :( ) ahogy így dumálunk róla, rájöttem, hogy ezek a kis házi izék is kemény talpúnak minősülnek, mert lehelet vékony kis bőrréteg alatt rögtön ott van a padló. olyan tkp, mint egy zokni.
ancsipancsi

Lindi!
a lényeg: ne ijedj meg, ha 4 napig lesz lász! volt itt ilyen kisbeteg a topicban!
ancsipancsi

Ancsi, szerintem minden gyermek átéli a zoknilehúzós korszakát, aztán később már nem érdekli, hogy folyton levegye :) csak légy türelemmel, Lencsi is fel fog hagyni vele.

míg Isti nem járt utcán, csak itthon tipegett, mi is a bőrtalpú mamuszt adtuk rá, H & M-est, és jobb volt, mint egy zokni (vastagabb és kevésbé csúszós), és a kis járni tanuló lábát is csodásan tudta erősíteni benne. persze a védőnő ledorongolt, mikor meglátta rajta...
és sajnos itt bián mindenkinek azt javasolják, otthon is járassa cipőben a gyereket. de a konduktor néni a játszóházban meg orvos ismerőseim is épp az ellenkezőjét mondták: akkor fejlődik az izomzat, minél többet mozoghat, és nem akkor, ha "gipszben" van....
Isti rengeteget nyújtózkodott és állt lábujjhegyen - ez az egyik legjobb talp/vádlierősítő gyakorlat. ugyanezt nem tudta volna cipőben ilyen jól kivitelezni...
persze az más, ha valamelyik babának kifejezetten ortopédiai javaslatra kell cipőt hordani.

Tényleg, Manóka, Emma teljesen elhagyhatta már a kiscipőt?

és pár napja volt Máté nap, úgyhogy Katus, Vica utólag is nagyon boldog névnapot Mátéitoknak! és jelentkezzetek, mizujs! :)

votiv 8)
votiv

és ma vagyok 33,3%-nál :D
és kinőtt a pocakom :D

Gigi, mikor megyünk terhesgatyát nézni? :wink:

votiv 8)
votiv

Ancsikám :) vagy én ennyire k kommunikálni, vagy te értettél félre .... én nem szalagozok, de ettől még... vagy ennyire hárpia lennék?!

Lindi :) hű, ez jó nagy falat! klassz, hogy olyat tanulsz, amire régóta vágysz, és ráadásul meglepiként kaptad :)

Zsanci :) Sikerült bearanyoznod a reggelemet a bocsánatkérés-tannal :lol:

Jucus :) akkor kérek szépen ringyót, ha nagy méretű (legalább 40 centis) akor négyet és nagyon köszi :)

Angi :) volt nagy kuncogás? :)

Deni :) jobban vagy?

indianyo

Mármint nem tudok kommunikálni...

indianyo

Indike!

enyém csak 32x32 -s.Megyek piac nem soká.
20170114224602

Jucus :) Az is jó, akkor négyet kérek, köszönöm :)

indianyo

Deni,
a multkori francia salid isteni volt :) mit is tettél bele? borso, kukorica, répa, krumpli, alma plusz majonéz? vagy mustáros-joghurtos öntet volt? elfelejtettem :oops: azt akarok gyártani ma. köszi :D

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Megint taknyosak vagyunk :(
És megint nem tudom eldönteni,hogy a foga miatt v. nem.Mivel a nyála is ömlik :?

Lindi:
igen-igen,Dorkámnak volt 4 napig a 3naposa :shock:
Az 5. napon pöttyösödöt.Két naponta jött a doki,de nem tudott mit mondani rá,csak lázcsillapítás.
Még 1 nap és túl lesztek rajta+++++

Moose:
elfogadva :wink:

Votiv:
gyanúsak vagytok Gigivel :wink: ,már néztem az msn.-nél is!
Pocakos fotót ide :lol:

Neet:
nagyon ügyes és komoly csajod van!Gratulálok hozzá. :P

Indi:
anniyra döbbenetesek Dominó fotói :shock:
Valahogy leragadtam annál,hogy most született.Erre tessék... :lol:

petergabi

Ancsi,
szalagot én is magamtol csinálom ugy, hogy csak napi egyszer-kétszer teszem be. szerintem nem szolt be senki emiatt :wink:

Indi,
dehogy vagy hárpia! viszont avass már be légyszi, hogy mi ez a tantárgy, amit Lindi tanul, és hogy lehet ajándékba kapni? :shock: dögöljek meg, ha értem :? :D
fibi

Fib,
ha jól emlékszem, Lindi eljárhat suliba valami számára érdekeset tanulni, és addig a Zura megszervezte, h egy barátnő vigyázzon a babára, így minden héten lett egy afféle szingli-napja, hát valami ilyesmi. Majd helyesbítenek a csajok, ha máshogy volt a sztórí.
neet
neet

Votiv,
tényleg, miért Gigivel mész terhesgatyóért? Gigi, csak neeem? Ha igen, gratulaaaaa, neked nagyon is, mert megérdemled. :) Ha mégsem, akkor nem kavarok itt, jó? :wink:

Votiv,
heteket ()-be plíz! Így sose tudom, hol járunk. :) Vagyis... a % szerint az első harmad lejárt?

Cipőtéma:
hát én itthon sose adtam rá amíg csak tipegett, megtanult zokniban is, tappancsok nélkül, nem mondom, h nem tanyált jópárat, de túlvagyunk rajta. Nekem is sokkal kényelmesebb zokniban, mint cipőben, akármilyen szellős, szandi vagy ilyesmi, nem olyan, mint természetesen. Védőnéni meg pár más mondta ugyan, h cipőben kéne, de juszt sem. :) Most meg ahogy a kisasszony óhajtja. Leginkább zokniban és pólóban és ez az össz cucc a csajon. :) Esetleg egy kis bugyeszt sikerül ráerőltetni, de ez max.
Hol lehet kisbugyikat kapni? Mind akkora rá, h 2x is beleférne, de egyszerűen nem kapok rá megfelelőt. A csecsemőosztályon még nincs, a gyerekosztályon már csak nagyok, kb 3 éves kortól. Tipp?
neet
neet

Indi!

Ringyó beszerezve,itt figyelnek.
20170114224602

Neet, csak érdeklődtem :) :wink:

betegecskéknek gyors gyógyulást!!!

és én most 13+4 vagyok.

votiv 8)
votiv

Mindenkinek, aki aggódott Mazsoláért, Tádéért és barátaikért:
kacsa volt a hír, hogy ellopták őket!! :D
http://velvet.hu/onleany/mazso0922/

votiv 8)
votiv

Kicsit magára hagytam a konyhát, most olyan szakaszba értünk, amit magától is tudnia kell (forr a víz a tésztához) :D

Kérdés Ancsihoz, vagy bárkihez, aki ért ehhez:
Szal: 2 éves lesz a ded, anyuka nagy léjétől megfosztva kapja a gyest. (durván 20+csalpót?) Anyuka visszamegy dolgozni, mi jár?Konkrétan: közalk. vagyok, szept.től tanítok újra, de ha kiveszem az évek alatt felgyülemlett szabikat, már kb márc-ápr körül visszavesznek, és onnantól jön a fizu. Namármost, rákérdeztem a munkaügyesnél, h ugye a FIZU és a GYES IS jön, erre ők: hát, eleinte igen, de pár hónap múlva már csak a fizu. Ez tényleg így van? Nem úgy, h a skac 3 éves koráig jár a gyes, akkor is, ha anyuka 8 órában dolgozik, akkor is, ha szabin van, akkor is, ha közalk.-tt? Lécci ne küldjetek a szakbarbárhoz, ő nekem olyan magas.....
Köszi.
neet
neet

Fibi :) Lindi régóta szerette volna ezt a bizonyos dolgot tanulni, de nem indult, erre most nemcsakhogy indult, de Zura be is fizette rá szülinapja alkalmából. Remélem, jól emlékszem a történésre :lol: Nekem ez olyan szívmelengető volt, ilyen jó kapcsolat, ahol nem valami ékszert vagy vriágot ad a férj ajándékba, hanem olyasmit, aminek valóban nagyon örül a megajándékozott - és igazán
személyre szól :)

Votiv :) ezt jól beszoptuk akkó :shock: bevallom, én annyira ki votlam bukva az eseméynek miatt, hogy eszembe se jutott kételkedni :(

Mondtam apafejnek, hogy jövő tavasszal újra szeretnék terhesgatyót hordani :lol: Mire ő: kíváncsi leszek, ezt hogy oldod meg :wink:

Gabi :) Képzeld, a 2 éves unokaöcsém már egy számmal kisebb ruhát hord.. igaz, ő minimanó, de hát akkor is, nekem is sokkoló ez...

indianyo

Neet :) a gyes a ded 3 éves koráig jár akkor is, ha dolgozol. törvény van rá. a munka egy plusz lehetőség, nem módosítja a gyest. 23607+11000. Ennyi a lé, amit én kapok (gyesből vonnak tb-t)

indianyo

Indi,
kösz a megerősítést, én is így gondolom.
Jövőre terhesgatyó? :) Mondd meg apának, h megoldod, hadd hökkenjék meg! :D
neet
neet

Lindi, Gabi :) Gyerkőcöknek bulást!!!!

Barbi :) Remélem tényleg elmúlik majd magától! De jó, hogy azért elmentetek és az is, hogy nincs komoly baj!

Votiv :) Gratula a 33,3-hoz! :D És nagy kő esett le a szívemről, hogy Mazsoláék megvannak :lol:

Indi :) Még hogy Te nem tudsz kommunikálni!? Nagyon is! :wink: És Neetnek igaza van, hökkentsd csak meg kicsit apafejet, úgy látszik nagyon el van bízva :lol: És minek Neked 4 kendő? Csak két kezed van, nem? Vagy titkolsz előttünk vmit? :lol: :lol:

Fibi :) Megírom mélben a receptet :wink:

Ma voltunk a szopi ünnepen és találkoztunk Reccáékkal is :D És fiam már teljesen önálló akar lenni, már a kezem se hajlandó megfogni, anélkül megy, én meg rohanok utána... Szerencsére a gyöngyfűző asztalnál dekkolt egy kicsit, mert lenyűgözték a színes gyöngyök, amiket átható vizsgálatnak vetett alá (de nem evett meg!) A rendezvényt egyébként a Fehérvári úti rendelőben tartották és kellemes meglepetés volt, hogy gyönyörűen fel van újítva :D
denizsa

Jaj, Lányok :(
meddig tart kb egy-egy fog kibujása?? szegény B már HETEK OTA tur a szájában könyékig, sztem hátul rágofog (vagy örlöfog?) a ludas, uuugy sajnálom. sokat sirdogál, álmában is felsir soxor, és tegnap du még az orra is folyt :( már aszittem, benyaltunk vmi bacit a foglalkozáson, de mára elmult, szal ez is talán a fogtol lehet... :roll:
viszont a legujabb szava ma: "ennilo" :lol: (ennivalo), és ilyeneket mondott reggel: "Anya pihen... álmos", meg "Apa eszik... éhes". Örület, csak nézek nagyokat :D

Mindjárt visszaolvasok. Mindenkinek szép, napos hétvégét!! itt király az idö, már csomot kertészkedtem délelött, nem is értem magam :P lehet, hogy a Humet-R ilyen csodaszer? :)

délután meg megyünk hugomhoz, megtanitja nekem az Aviva tornát, ö a betegsége miatt (endometriozis) végezte el, de állitolag a fogamzást is felerösiti :D
fibi

Deni,
szopiünnep, dejo :) kár, hogy nem hallottam rola :(
receptet köszi, közben meg kellett már csinálnom, párom szerint fini lett (majonéz mellé tettem még tejfölt és mustárt is).

Neet, Indi,
köszi a tájékoztatást, már értem. tényleg tökjo fej Lindi férje :) már csak azt nem tudom, mit takar ez a tantárgy :)

és remélem, ez a fogzás elmulik, mire kezdödik a sulim, mert igy nem merem a hugomra hagyni majd Bálintot :(
fibi

Neet,
jövöre tényleg visszamész tanitani? és mellette még a sulit is nyomod? nemsemmi csaj vagy :D

nekem az exfönöknöm felajánlotta, hogy oktobertöl internetes távoktatásban tanithatnék, asszem elfogadom, mert kell a lé, de a suli mellett biztos huzos lesz :)
fibi

ha a macska (a mi negylabunk!) nem gyakorol surgosen onkritikat, legkozelebb kivagom, mint macskat... nem igaz, tarva-nyitva az ablak, barmikor kimehet, de nem: o inkabb bepisil. es ez nem az elso eset. viszont regebben nem csinalt ilyet - ???
na mindegy. a macskak meg az o kis lelkivilaguk... :lol:

ma de. voltunk azon a szopis rendezvenyen, amit mar itt emlegettunk Denivel. aranyos, jol megszervezett valami volt, felvonultattak eleg sok mindent: tanacsadok, bemutatok, gyerek-foglalkozasok, stb. na es volt szerencsenk megszemlelni a minket meglatogatni kivano foholgyet. haaat. igyekszem nem itelni elsore. de felkeszulok a legrosszabbra... :twisted:

ja es kepzeljetek, a csipes (v mi) duzzanata mara gyakorlatilag teljesen eltunt!!! mondjuk mar tegnap is sokkal jobb volt. ilyen gyors javulasra nem is szamitottam. ugyhogy a tigrisbalzsam tenyleg jo (erre is)! megsegitve egy kis apis mellificaval :wink:

visszaolvasgatok :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zuzi, igazad volt, ez a Bonux mégsem rendkívüli :D
és tényleg 315 milliós bírságot kaptak...
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=149953

votiv 8)
votiv

hűha, ennyire nagy pangásra nem számítottam :D
most fejeztem be a lapzártát, apafejnek még híre sincs - ma sokáig benn kell maradjon :?
gondoltam, szinglizek kicsit, és babanetezem :lol:

votiv 8)
votiv

Fib,
ennyire azért nem nyomom... :D januárban kellene végeznem a sulival és szept-ben kezdeném (folytatnám) a tanítást. Közben kellene egy nyelvvizsga, h papírt is kapjak, h befejeztem a sulit, meg egy jogsi se lenne haszontalan.

Recca,
ezek a mai macskák, hát komolyan... :D
neet
neet

án most épp itt... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja az az "elobb" lemaradt, h de. talalkoztunk Deniekkel. ill inkabb osszefutottunk, aztan meg el a gyerekek utan, akik persze nem egyiranyba szaladtak :lol:
de latom, Deni is emlitette :)

Fibi, ez a tavmunkas melo sztem jol hangzik :D

Neet meg jol nyomja, az biztos :wink:
recca

Jó estét! Látom, kihasználtuk a szép időt...

Voltunk ma Auchanban, Dominó végigrikoltozta az áruházat a hordozóban csücsülve, mint Döbrögi, volt nagy mosolygás, amerre csak mentünk :lol:

Szolgálati: 599 és 899 forintokért (utóbbiból van kevesebb)gyakorlatilag az összes magyar rajz- é s bábfilm kaható DVD-n! + kisvakond-sorozat is volt. Én is elköltöttem egy meglehetősen nagy összeget...

Recca :) Enyém macskák akkor műveltek ilyet, amikor valamiért haragudtak rám :shock: vagy meg voltak zavarodva - költözés, festés etc. miatt. Főnéni nem hangzik túl jól :(

Fibi :) távtanítás szuper jó! nekem volt egy tanítványom, akit Indiából messengeren okítottam nyelvvizsga előtt, mert nem akart más tanárhoz menni :lol:

Deni :) Akkor ezek szerint jobban vagy...

indianyo

Recca,
jó, h lement a púp.. nem emlékszem, de Fenistilt próbáltad? Nálunk az mindig csodát tesz.
neet
neet

Recca, nekem is volt egy macsekom, aki ha pipa volt, bement a tesóm szobájába (aki nem csípte őt), és odapisilt az ágya sarkához :lol: de sehová máshová a lakásba.

Neet menő csaj! :D

Angoltanárnénik, ha tudtok valakit, aki heti 2x angolt tanítana a kis mostohalányomnak, és vágja az IH-s nyelvvizsga felkészítést, és házhoz menne a várba vagy lehet hozzá menni Moszkva tér környékén, szóljatok hamar!

votiv 8)
votiv

Votiv,
kicsit sok a szűrőfeltételed. :mrgreen:
Egyébkébnt nálad is bejött, h 2. gyereknél előbb nő a has? Terhesgatyát eddig is hordtál, vagy csak most kezded, h kinőtt? :) Jó ez a mondás, használhatom?

És még sokáig ilyen szép, vénasszonyos, indiános nyarat! :)
neet
neet

Sziasztok!
Ma tök jó napunk volt egy húzós éjszaka után.
Tegnap este fél óránként néztem Grétit, mert 40,5 fokos lázzal tettem le (popóban mért), de mindignagyon meleg volt. Viszont sokkal nyugodtabban aludt, mint tegnap. Éjfél körül mértem lázat, akkor 39,5 volt, de kúpot még nem adhattam, prizniceléssel meg nem akartam szadizni, annyira keservesen sírt, hogy felébresztettem.
És most kitoltam vele, mert én költöztem az ő szobájába a földre, így ő nyikkanás nélkül aludt reggel nyolcig. 5 óra körül éreztem először, hogy már nem volt oylan meleg, onnantól én is jót aludtam.
Viszont ma már sokkal jobban volt, és most este is csak 38,8 volt a láza (popóban), sőt, fürdés után már csak 38,4, úgyhogy ma már nem kapott kúpot.
Remélem ez volt az utolsó lázas napunk, holnap akkor várjuk a pöttyöket.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
hülyén hangzik, de drukk, h holnap pöttyösödjön az a lány! Akkor tuti 3-4-5 naposotok van. És egy korábbi kérdésedre válaszolva, mi sem voltunk dokinál, egyrészt mert itt hallottuk, h mi ez, másrészt meg nem volt olyan vészes, és tényleg 3 napig tartott, és nem egész nap lázzal, csak hébehóba. Meg ugye ha jön egy vírus, az is lázzal kezdődik, és azzal a doki se tud mit csinálni, csak a sok folyadék, vitamin; gyógyszer nem nagyon megy, és ugye az antibio csak bakteriális fertőzésnél jó, nem vírusnál.
Jobbulást a kisasszonynak!
neet
neet

Ja, és nálunk mindjárt vége a szingli estének, apa perceken belül hazaér. :D Úgyhogy jóét mindenkinek!
neet
neet

Neet, leginkább azt mondhatnám, most minden más, mint Istivel volt. egész más a közérzetem is, szinte alig hiszem, hogy terhes vagyok, olyan jól érzem magam :) eddig nem híztam egy dekát se, nem voltam kívánós, csak picit vagyok fáradtabb esténként, és ugyanúgy végzem a háziumunkát meg emelgetem a fiam (még), mint előtte.
eddig hason aludtam, a rendes gatyáimat hordtam, de most egyik napról a másikra minden nyom, és kibuggyant a kispocak :D
mert mikor a méhnek nincs már elég helye a medencében növekedni, kiemelkedik onnan - szóval tényleg kinőtt a hasam :) és nyugodtan használd, közkincs :D

votiv 8)
votiv

Indi!
olvasok szavaid mögött :). tudom,hogy nem mondtad konkrétan, meg neked sincs, de úgy éreztem, hogy nem szereted! én meg nem akarok neked bosszankodást! :)
és mind a 4 ringyó kell neked? ;-)

Neet!
én régi tudású vagyok, én úgy tudtam, hogy a gyes nem jár, ha elkezd vki melózni, főleg 8 órában. de most csodálkozva olvasom, amit Indi ír. mondjuk ez nem tántorít el attól, hogy itthon maradjak :D
nincs nyelvvizsgád? vagy nem angolból kell?

Fibi!
milyen lehet az a távoktatás, amiben tanítasz? nekem is küldhetnél ilyenkor stikába anyagot :)
ancsipancsi

Votiv!
engem már kb. 6-7 hetesen nagyon szorítottak a sztreccs gatyák, de hason még jó sokáig tudtam aludni (azóta se! :D ). tervezed Istit elvinni másik szakemberhez, hogy megnézze, tényleg kell-e foglalkozni vele külön?

Lindi!
túlzottan higgadt vagy! csöpögtethetnél nekem is ilyesmit, mert én olyan betoji vagyok, hogy rögvest rohantam volna dokihoz ilyen magas lázzal. még a priznicelést se tudnám hogy kell. :(

nekem ma szingli estém van, emberem elment motorral vidékre egy legénybúcsúra. aszonta ha nem lesz jó a hangulat még ma este haza is jön, ergo még csak nem is iszik. hurrá!
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?