A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ANNA GRATULA

Vanda az nagyon sok pénz!! Nekünk az 5 inszem volt kb 500 ezer.
Ági28

JA ÉS HOLNAP 1-KOR TESSÉK SZORÍTANI,ÉS FELÉM KÜLDENI A GÓLYÁKAT!!
Ági28

Sziasztok!

Na, mától újra aktívan fórumozhatok! Sajnos,ez nem azt jelenti,hogy jól vagyok, hanem hogy - a vélhetően hosszan eltartó vízszintes pozim miatt - vettünk egy laptopot, így ágyból is netezhetek!
Ennek nagyon örülök, mert hiányoztatok, hogy nem tudtam hozzászólni a beszélgetésekhez! Olvasni néha beleolvastam, csak úgy a gép mellett állva, futtában, de írogatni már nem tudtam oda leülni.
Így az ágyban nem tudok olyan jól gépelni, de most igyekszem mindenkire reagálni!

Ági,
veled kezdeném! Tehát hétfőn egykor! Oks, én ugyan a gólyámat még nem tudom nélkülözni,de gondolni fogok rád sokat! :lol:

Judit,
nagyon megdöbbenve és szomorkásan olvastam a soraid. :cry: Hihetetlen, mik zajlanak a testedben. Ilyenkor gyakran eszembe jut, hogy valóban szinte mind más-más okból inszemezünk, lombikozunk, és egyik szitu sem könnyű, de mégis milyen sokféle baj miatt küzdünk a babákért.
Ugyanakkor az is mindig eszembe jut, amit Szani, Wish, Gigi vagy akár a többiek is sokat mondogatnak, hogy mindenkinek lesz végül babája, így vagy úgy, előbb vagy utóbb, de lesz. Azt kívánom, mielőbb titeket is elérjen a szerencse és jöhessen a kis utód. Otthon vagy lombikkal, de jöjjön. :D

Modrooka, :D
ne keseredj el, amiért akadályba ültköztetek a kezdéssel! Nem akarok itt károgni, de hidd el, a lombik már csak ilyen. Kényes dolog, és bizony bármi apróbb vagy éppen nagyobb dolog könnyedén közbeszólhat.
Mindenesetre kívánom hogy ne legyen semmi komolyabb bajod a májdolgok miatt!
Mi anno fél évet csak azért vártunk az indulással, mert hirtelen mindenféle bacik kitenyésztek a leleteimben, holott korábban elkerültek a hüvelyfertőzések. Mikor kezdtünk volna, akkor meg mire kikezeltek az egyikből, a kontrollon már vmi másik kórokozó volt kimutatható. Én is totál kivoltam, hogy miért nehezíti még ez is a dolgunkat, de idővel beletörődtem, hogy attól ha dühöngök emiatt, még nem haladunk jobban a dologgal.

Kagyló,
ugyan Wish-t kérdezted, de én is csak annyit fűznék hozzá, hogy a siker kulcsa szerintem nem a részletekben rejlik. Én is mindkét beültetés után az első pár napban zömmel feküdtem, aztán nagyon könnyeden felkeltem, sétálgattam, nem csináltam semmi megerőltetőt, nem dolgoztam. Az elsőnél nem vált be, a másodiknál igen. Szerintem elsősorban nem ettől, hanem a hormonális háttéren, a genetikán és a szerencsén múlik a siker.
Ettől persze mind igyekszünk a legtöbbet megtenni a siker érdekében, a visszavett tempó pedig biztos nem árt. :wink:

Gigi,
nekem Dévai még sosem csinált rákszűrést, de már többször megkértek nők a váróban, hogy a rákszűréshez aláírandó papírokat tanúzzam le, ebből kiderült, hogy már ez is vmi nagy hókuszpók, ha már írásban is rendelkezni kell róla...
Öt éves terv... :lol: hi-hi. Ez aranyos. :lol:

Beber,
itt egyszerűen nem tudsz hülyéket kérdezni! Elsőre mindenkinek új a lombik, sokszor segítettük már egymást tanácsokkal, nem te vagy az első! :wink:

Inari,
poci nagyon csini! Mint eddig is! :lol:
Én is tennék fel képet, de odáig még nem jutottunk az itthoni fejlesztésben, hogy erre a gépre is rákerüljenek a képek. Így még várni kell egy kicsit, pedig a Galyatetős képeket is ígértem, azóta meg már Lillafüred is volt...
Kikérjük magunknak, Picurka nem névtelen! :lol: Jelenleg ez a becsületes neve, plusz Babus, Babuci, Kicsike Kisfiam nevek alatt "fut", de már van tisztességes listánk is a választandó nevekről!
Ha kíváncsi vagy, megosztom veled, veletek a jelenleg ízlelgetett neveket: Ádám, Attila, András, Gábor, Benedek, Barnabás, Balázs.
Aki szeretne, nyugodtan nyilváníthat véleményt. :wink: Persze ettől még mi fogunk választani... :wink:
Egyébként nem egyszerű dolog ez a választás, néztünk egy csomó szempontot, az alapján lett a kb. húsz neves listánk ilyen rövidke.

Boszti,
sok szerencsét kívánok neked a mostani akcióhoz! A túlstimu tényleg még jól is jöhet, persze csak kontrollált mértékben, de erre Dévai úgyis figyelni fog!

Melba,
most hogy ágyból is netezhetek, elkeztem olvasni a Jánosos topikot, tapasztalatszerzés céljából. Láttam, hogy ott írtad, hogy a telefonbeszélgetésünk alatt érzett fájás folytatódott? :roll: Juj! Csak nem lett azóta valami?! :roll: Nagyon izgulok érted!

Réka-család,
nagyon nagy örömmel olvastam, hogy már haza is mehettetek! Hihetetlenül ügyesek vagytok, ha máris belejöttetek a szopiba! Nagyon sokat gondolok rátok!
Szivesen tennék fel kérdéseket, de most inkább tényleg magatokra fordítsd az idődet!
Mi megvárunk, itt leszünk!

Vanda,
elképesztő, hogy mennyibe kerültek nektek az inszemek, így járulékos költségekkel együtt! Nem csodálom, hogy fontolgatod a váltást, hiszen nem is tudni, hol lesz a vége. Ha az ember tudná, hogy legközelebb tuti sikerül, biztos nem váltana, de erre nincs garancia.
Jól fontoljátok meg a folytatást és döntsetek ügyesen!

Timcsi,
ahogy erről beszéltük is, jó döntés ez (is) hogy maradsz Dévainál.
Igen, beszélhetünk telefonon is, de mostantól lesz saját bejárat messengerem, skype-om, úgyhogy akikkel eddig tudtam ezeken levelezni, azokat majd felveszem az új címemmel és várom majd a visszajelzéseket!

Anna,
nagyon szép kis számokat írtál, gratulálok a sikerhez, a babához! Szép hónapokat kívánok neked!

Na tényleg szép hosszan írtam, pedig még vissza is fogtam magam. Így jár az aki sokáig nem tud hozzászólni!
Magunkról már csak dióhéjban: pocakom rendkívül változtosan viselkedik. Vannak napok, most pl. a tegnap, tegnapelőtt, ami egész jó, alig-alig fáj a poci, aztán vannak a nagyon durvák, amikor újabban inkább feszül, nem annyira keményedik, a feszülés viszont nagyon fáj és sajna órákig eltart, mire múlik a fájdalom. Nemtom mi ez és főleg miért van, próbáltam már figyelgetni, mi válthatja ki, de semmire nem jöttem rá... ma is pl. délelőtt tök jó volt, aztán voltam pisilni, ami közben iszonyúan éreztem hogy fáj, hasít felfelé az egész hasamban, aztán ez az érzés így is maradt. Ennek már három órája... ilyenkor jön a kényszerpihi. Inkább már nem is kutatom az okokat, csak arra koncentrálok, hogy Picurka még sokáig bent legyen és épen, egészségesen szülessen. :wink:

Na puszilok mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Anna!
Itt is gratula :) mondtam én, hogy a 4. jó lesz.

Közkívánatra egy újabb kép Zsömiről, igaz már egy hete készült. Még 6. nap... s nálunk lesz
Kép Zsömi akcióban
roxal

Na, átjöttem a msn-n címekért és akkor már felteszem a pocakfotót is.
Itt lakik Picurka, magzati életének 28. hetében:

Kép

Ui.
Roxal, nem kéne ezt a kutyit mindjárt a cipők rongálására oktatni! :wink:
Naggyyon cuki az ebi! Gondolom, mennyire várjátok már! Mi is hogy vártuk Virágot, mikor még csak ekkorka volt:

Kép

Kép
szkatácska

Szkatácska
Ahogyan te is írtad "megpróbálunk mindent megtenni a sikerért".
Sajnos a 4. lombikomra fogok most menni, és szeretném ha végre nekem is sikerülne, nem lenne semmi próbléma. Próbálok erőt meríteni azokból amiket írtok. Hátha éppen nekem is segít egy picikét. :wink:
Egyáltalán nem baj ha írsz, sőt örülök neki.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Az új internetünk még nincs bekötve, mert 4 hét a várakozási idő. Amennyiben ezt tudtam volna, a másikat nem mondom le. Apa most megcsinálta tárcsázósra, bár így nagyon lassú, de legalább olvashatlak Titeket!

Duddu
Gratulálunk a bébikhez. Nagyon aranyosak, reméljük hamar hazamehettek!

Melba
A kiságy igazi remekmű, büszke lehetsz a párodra, hogy ilyen ügyes! 30-a mindjárt itt lesz, kitartás!!! Szurkolunk!!!! :lol: :lol:

Mi babakocsi után rohangálunk, még mindig nem találtuk meg az igazit! Nehéz a döntés!!!

Köszönjük jól vagyunk, a súlyom kicsit meglódult az előző hónapban, de most sikerült ismét kordába tartani, csak azt nem tudom meddig!!!!
Roli 2 héttel nagyobb a koránál, és mindig ficánkol! Imádom :lol: :lol: :lol:
Apa esténként mindig beszél, oda teszi a fülét a pocimhoz, akkor elkezdi kaparni pocimat a fülénél.
Most kezdjük a lakás tisztasági festését. Hétvégén mázolás, jövő héten legkésőbb a babaszobát festik! Jó büdi lesz. A színt a héten kevertetjük ki, valószínűleg marad a zöld (menta). Találtunk szép viola függönyt a Kikában, Micimackós! Nagyon édi!!!

Puszi mindenkinek!
Ügi

Kép
übi

Draga Madaran-Anna!

Juhhej, annyira de annyira orulok neked/nektek!!!!!!!!!!
Valami csodalatos, ugy orulok, hogy olvastam, hogy mar a 6. heten vagy es ilyen csodas pulzalo kis csibed van a pocakodban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon drukkolok, es biztos biztos nem lesz semmi gond mar!!!!!!

Nagyon gondolok ratok, es benezek majd hogy kovessem mi ujsag veletek!!!!!

Hajnesz!

Rolad is olyan jo lenne jo hireket olvasni!
Drukkolok neked is!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Draga Madaran-Anna!

Juhhej, annyira de annyira orulok neked/nektek!!!!!!!!!!
Valami csodalatos, ugy orulok, hogy olvastam, hogy mar a 6. heten vagy es ilyen csodas pulzalo kis csibed van a pocakodban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon drukkolok, es biztos biztos nem lesz semmi gond mar!!!!!!

Nagyon gondolok ratok, es benezek majd hogy kovessem mi ujsag veletek!!!!!

Hajnesz!

Rolad is olyan jo lenne jo hireket olvasni!
Drukkolok neked is!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kagyló! Igen, elmondtam, sokkal nyugodtabb vagyok így, nem kell hazudoznom, hogy miért kések, ma pl. déltől 2-ig tájékoztató van, ez azét ebédidőnek sok, stb. ezt nem tudom megcsinálni másképp, vagy hazudok (szabit sem tudok csak úgy kivenni egyik napról a másikra , pl. ma reggel még nem tudtam, hogy szerdán nemcsak UH reggel, hanem utána vérvétel is). Mivel szeretnek itt és itt vagyok 7 éve betegállomány és késéek nélkül, jobbnak láttam így. Végülis én úgy érzem nincs mit titkolni ezen és mivel tavaly mentem férjhez és 29 vagyok az sem meglepő, hogy nyilván szülni tervezek. Persze nyilván nem mindenhol ilyen "egyszerű". persze itt sem annyira az, mert ma itt ülök 7-ig minimum...
A menstruáció 1. napja az a nap, amikor megjön. Mármint rendesen megjön, nemcsak picit. Valakinél ez a 2. gondolom.

Szóval ma voltam az első UH-on és szerencsére meg volt elégedve a látvánnyal, felsorolt az asszisztensnek elég sokat (én nem számoltam), mondott számokat hattól tizenkettőig (utóbbiból csak egy volt, de volt 6, 8, 10, 12). Kaptam úgy szurireceptet és fél ampullával nőtt az "adagom" másfélre. És már csak hármat írt fel a meglévő három mellé.
Szóval ha minden igaz szépen alakulok, legalábbis nem mondta az ellenkezőjét én meg csak annyit kérdeztem jó-e és mondta, hogy jó bizony!
beber

beber: nem láttalak reggel, pedig fél nyolctól ott voltam. na majd legközelebb.
Egyébként szép nagyok a tüszőid, én ma vagyok a ciklus 13. napján, és nálam 14-11-ig vannak a tüszőim. Egy van, ami 21-es, és ez aggaszt is, hogy megint van egy, aki kiemelkedik a többi küzül, nehogy beindítson itt valami pukkadást idő előtt...
kb 29.-én pénteken lesz a leszívás, vagy szombaton. és nagyon-nagyon remélem, hogy nem megy át jövő hétre, mert annyira rossz, hogy extrán vigyáznom kell magamra. Nem is beszélve a lelki nyomorúságról...

Kata: elképesztően irigylésre méltó pocakod van :)

Ági: gondoltam rád és szorítottam is. Reggel találkoztam a pároddal, szerintem nem ismert meg, nem tudott hová tenni. :)

Vanda: köszi az infót, ez a 25mm-es endo nem semmi. Nekem mára 12-es lett, ha ugyanilyen ütemben nő, akkor hétfőre, amikor szeretném visszakapni őket, kb 19-es lesz. Az már jó nem?

Anna: így ismeretlenül is gratulálok! :)

Kép

Kép
boszti

Boszti!! Ó, de hülye vagyok!!! Annyira el voltam magammal, hogy eszembe nem jutott az A5-ösöd! pedig hétvégén még gondoltam is rá, hogy figyellek! Jaj, akkor te voltál, aki velem sréen szemben ülhetett! Jaj, ne haragudj, eszembe nem jutott, hogy figyeljelek! Rózsaszín nadrágban, farmerfelsőben voltam. Szerintem Te voltál! jaj, de béna vagyok. De bemegyek ide és elfelejtek mindent :(
Ne izgulj, ha nem izgul a Dévai sem vagy mit mondott? Mit jelent, hogy extrán kell vigyázni magadra?
beber

na szép, hiába lobogtatom az epreimet :):)
akkor én nem téged néztelek, mert bejött egy csaj vmi világos cuccban, volt nála egy mappa, aztán nem ment vizsgálatra, csak szurira jött, akkor az valaki más volt.

legutóbb idő előtt kipukkantak a tüszők. szokásos uh-n még volt 6, de műtét előttin már csak 4. ebből csak egy termékenyült meg. pedig ICSI volt. ezért az extra óvatosság.

Kép

Kép
boszti

Akkor megnyugodtam, Te sem nézelődsz jobban ott, mert majdnem veled szemben ültem :D így utólag már tudom, ui. te jöttél utánam, más nem volt ott 1/2 8-kor. Még előttem volt egy nő. A pultnál Te engedtél magad elé! Jobban már nem tudom magam beazonosítani :)
Boszti, a mai tájékoztatón én is hallottam ilyen "rémtörténeteket", állítólag ma reggel is volt egy. Szóval előfordul. Reggel megnézi rangsorolja, aztán mire odajut a delikvens már esetleg megrepedtek a tüszők. Már az is nagy szó ha eljut az ember az ET-ig úgy látom. Hát boldog leszek akkor. De most esik le, hogy valahogy nekem is 1 hete lehet "hátra"...
Boszti, még1x nem fog veled előfordulni a múltkori eset ne aggódj, már "kimerítetted a statisztikát ezzel :D 2x nem történik meg ugyanaz a rossz, nyugi! Beültetés volt már neked egyébként? "nem vagyok régi fórumlakó", úgyhogy nem mindennel vagyok tisztában.
Én meg kaptam ma egy "új szurit" amit aszonta a Dévai, hogy 8-kor kell beadni és az elsőt egy orvos által...Hát gondolom mennyire fog örülni mert én hozzá megyek majd, ui. a háziorvosom nem rendel már 8-kor, nem tudok ma estére "leakasztani" egy orvost...Dehát olyan rendes ember, csak nem bánja. Csak szégyellem ilyen piti dolgokkal zaklatni.
beber

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki vigasztalni próbált a csúszás miatt. Teljesen igazatok van...és már én is összeszedtem magam:-) Sajnos csak 13.-ára kaptam időpontot a hasi UH-ra a májam miatt. Viszont ma mi is voltunk az elslpróbálkozók tájékoztatóján. Kedves Beber, ha farmerfelsőben voltál és az első sorban ültetek, akkor mi ültünk mögöttetek:-) Nekem elég sok új információt adott és kapaszkodót. Jó dolog ez.
modrooka

Sziasztok!!

Boszti válaszoltam a mailodra!!

BEBBER szerintem láttalak tegnap 2 körűl. Nem ti álltatok ott a pultnál egy másik párral,és a férjeitek telcsiszámot cseréltek, meg ti is egy másik lánnya?? Én a rendelővel szemben űltem!

A hírek 25 gyerekre való anyagot kaptam, de a Dévai végig már a lombikot mondta nekem. Sőt a z inszem utáni tennivalók közt van,hogy másnap és harmadnap kötelező házasélet, de ő véletlenűl elkezdte mondani, hogy tilos, aztán gyorsan javított!

MODORKA akkor lehet, hogy téged is láttalak??
Ági28

Modrooka, én voltam az! És képzeld el, tök véletlen ott találkozott a férjem egy volt osztálytársával :) Csodálkoztak nagyot mikor meglátták egymást a váróban, hát még én, hogy mikor bementem a férjem beszélgetett egy férfival. Aztán én meg a feleségével és meg is nyugodtam, hogy nem csak én vagyok bacarva az egésztől és nem csak én zokogtam 1 napig mikor elolvastam a 30 oldalas tájékoztatót...Aha, jó dolog volt tényleg, mondjuk már jobban megijeszteni nem tudott a doki mint amennyire meg vagyok ijedve. Most ez a petesejt idő előtti kiszabadulása aggaszt engem is. Szeretnék már az ET-nél tartani. Kicsit fáj a fejem meg most épp a víz szakad rólam, pedig tegnapig szinte jobban éreztem magam mint előtte a sok folyadéktól meg fehérjétől amit tömök magamba. De nem bánom én, csak sikerüljön. Nálad Modrooka ezt a "májas" témát hamar rendbeteszik meglátod. Kíméld egy kicsit, szerintem magától is helyreállnak az enzimeid ha nem volt nagy eltérés.

Ági! De mi voltunk azok :D Én viszont nem láttalak, mert teljesen meg vagyok makkanva ott minden egyes alkalommal :(
beber

Sziasztok!
Még 2in1-ban vagyunk! :D Ugyan csütörtökön úgy nézett ki, beindul a dolog, de a gyerkőc meggondolta magát.

Tudod, Jucus, megbeszéltük vele a gólyareptetési időpontot. És hát már most szófogadó a gyermek :D Úgyhogy csak hajrá Nektek, nagyon mennek a drukkok!!! Majd Rátok gondolunk a szülőágyon is, hátha segít. :wink: Jegesmedvéknek nagy drukk mára! Aztán meséld ám, mi volt!

Anna, óriási gratula!!! De jó, vigyázz nagyon magatokra és élvezd ki várandóságod minden percét! Gyorsan elrepül ám! :D Méretek tökéletesek és a szívfrekvencia is! :D Aztán kérjük ám a következő beszámolót is képekkel kismami! :D

De örülök, Réka, hogy már otthon is vagytok! Klaszzul csináltátok nagyon! :D Remélem, van elég tejecskétek és sikerült mérleget is szerznetek! További boldog perceket, órákat kívánok, és hogy a csajok mielőbb beleszokjanak a napjaitokba! :wink:

Roxal, akkor már nem kell sok és túl leszel az államvizsgán! :wink: És mindjárt ott lesz a kis Zsömi is, de jó! :D

Ági, azért én szorítok még ehhez az inszemhez, ne is legyen szükség lombikra! Végülis minden jó volt egy-két babácskához. :wink: Feszített még reggel a pocid?

Inari, humoros doki :D :D :D No kíváncsi vagyok tapasztalataidra. Nekem a Molnár nagyon bejön, nagyon szimpi, mindig megtalálható, mindenre emlékszik, nagyon alapos, ... :D
Nem panaszkodásképp írtam Doma buksiját, ráér idekinn továbbnöveszteni. Elég lesz gondolom így is megszülni. :wink:
Hát már Nektek sincs sok hátra... :roll: Babasarkot nem mutatsz?

Vanda, szerintem is nagyon szánalmas mások által elképzelt neveket ellopkodni. Én is így jártam két barátnőmmel is. Elmondtam elképzeléseimet még annak idején, nekik sokkal előbb szerencséjük volt, így most az "én neveimet" viselik a gyerkőcök... No comment.
Szerintem ne akarj többet fogyni, így lesz jó a terep leendő babócáidnak. És tényleg nagyon csini vagy a képen! :wink:
Gratulát apának átadtam, mindig csak pironkodik, de nagyon örül. :wink:
Hát a Dévainál hagyott pénzt én is írtam mindig. Mi is közel 1 millát hagytunk nála, csak hát szerencsénk volt... :roll: Én is lehet, a helyedben kipróbálnám a helyi dokit, aki a múltkor segített rajtad. Jók az esélyeid most egy inszemmel! Ha meg nem jönne össze, de miért ne jönne?, akkor lombikra még mindig visszamehetsz a Dévaihoz. Szerintem inszemek között nem megy a fogigátlózás.
És én is mindig irigykedtem más babákra :oops: . De nagyon hamar már a Ti babátokra fognak irigykedni! :wink:

Beber, Boszti, drukkok nagyon mennek!!!
Boszti nem járhatsz úgy, mint a múltkor, verd ki a fejedből!!! Minden ok lesz és szép bébi(jei)tek lesz(nek) a végén!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nagyon sok pozitív gondolatot kívánok!!! :wink:

Timi, nagyon-nagyon gyorsan elrepül az a két évszak! Úgyhogy ne sürgesd, élvezd ki minden percét! :wink: Amúgy is hamarosan nagyon sok percedet a napból az fogja lekötni, hogy élvezed a babamocorgást. :D Vagy már élvezed is?
Az Annamarit javasolták a Jánosos topikban, hogy ő a legszupibb szülésznő, bár a többit is dícsérni szokták. Engem sajna pont nem tudott elvállalni, mert most utazik vidékre a tesója esküvőjére. De nagyon szimpi, csak javasolni tudom és Dévainak is tetszett az ötlet. :wink:
Én azért szerettem a Dévaihoz járni terhesgondozásra és ált. megúsztam mindig 1 órás várakozással. Ilyen horror 4 órás most volt "csak" szerencsére. Aztán nagyon próbálta helyrehozni. Tündéri volt utoljára!
Gratulát páromnak átadtam. Azóta még tapétázott is a babaágy mögött, meg felrakta a dekorációimat. :D :D Mi úgy néz ki, pénteken megyünk az utolsó vizitre hozzá. :roll:

Dia, köszi a drukkokat, a hét második felére irányítsd légyszi és kösd össze a Judit drukkokkal, hátha akkor övék lesz a gólyánk! :wink:

Hajnesz, várjuk a híreidet. Csupa jókat kívánunk! :wink:

Kagyló, Ti is rögtön kezdtek! :wink: A 4. lombik hozott sikert Annáéknak is! :wink:

Hát igen, Kata, azok az ígért képek elmaradtak... :roll: Nem semmi már a pociméreted, ügyesen növesztgeted, gratula! :D Minél kevesebb keményedést kívánok!!! :wink:

Übi, köszi. :wink: Örülök, hogy jól vagytok és készülődhettek ezerrel, az olyan jó! :wink:

Modrooka, drukkok mennek az uh-ra! Remélem, nyoma sem lesz problémának addigra és akkor legközelebb tényleg kezdhettek! :wink: Hamar itt van ám okt. közepe!

Gizmixxx, nagyon jó esküvői készülődést! Kérdezd csak Wisht, milyen jó hatással van a babásodásra az esküvő! :wink:

Wish, Veletek minden ok továbbra is, ugye? :wink: Mikor mentek legközelebb dokihoz?

Mindenkinek nagyon szép, napsütéses napot kívánok!
És kérnénk a hét második felére a drukkokat, ha jut belőle nekünk is!
Puszi:
Melba és Doma

KépKép
melba

Melba!
Te még itt????Sipirc a szülőszobára! :lol: :lol:Ok,drukkok összekötve,szorítok ezerrel! :lol: :lol: :lol: :lol: Pusssz

Kép
Kép
lldicsi

Kedves Ági!
Valószinűleg engem is láttál. Vajszinű felsőben és kék farmernadrágban voltam - meg jól megszeppenve:-) Meg egy dagira tömött fekete válltáska volt nálam:-)

Kedves Beber!
Nekem nem tünt fel, hogy meglepődött volna a férjed...bár asszem azzal voltam elfoglalva, hogy lenyugtassam magam. Kicsit pánikoltam:-)
modrooka

Sziasztok!
Állandóan szarul vagyok, nem vészes, de ahhoz pont elég, hogy nem bírom a monitort.. a betűket (olvasástól is szarul vagyok). Akkor jó egyedül, ha lehunyom a szemem. Kb kétóránként alszom két órát. Nem semmi....én, aki nem bírtam lefeküdni, csak ha lement a nap...ez van.

Melba :lol: :lol: :lol: Millió drukk, hgoy minden simán menjen. Tök izgi lehet, hogy napok kérdése és a kezedben lesz a picúr. Előfájások akkor ezek szerint vannak rendesen. szorítok nagyon!!!! :wink: :wink:

Kagyló drága!! :lol: Látod, nekünk is a 4. sikerült...tudom, hogy mindenkinek más jön be, de én most ettem először méhpempőt, már a stimu alatt-előtt, ill. a pungi napjától ittam Isostar izotóniás italt -az anesztes orvos javasolta, tele van energiával, vitaminnal és finom is. Tök gyorsan felszívódik. Gyógyszertárban lehet kapni por alakban, vízzel kell felhigítani. többféle ízesítésű van -nekem a zöldalmás jött be...

szép napot mindenkinek!
a :lol: :lol:
madaran

Sziasztok :)

Hihi, mi is voltunk tegnap Dévainál :) Tizenegytől egyig voltunk, úgyhogy a tájékoztatósakat láttuk mi is :)
Tegnap elköszöntünk tőle. Nem mondott semmit, arra, hogy nem maradunk nála, csak az arcán létszott, hogy kicsit rosszul esik neki, úgyhogy emiatt van egy kis lelkiismeret furdalásom.
A babával minden rendben van. Nagyon aggódtam a vizsgálat elött, mert vasárnap este volt egy barna folt a bugyimon, de úgy tűnik nem volt oka ott lenni és azóta sem jelentkezett semmi ilyen probléma. Dévai nem talált semmit, ami okozhatta volna.
Szerdán megyünk az Istenhegyi klinikára megcsináltatni a down tesztet. Ott lesz 3ds mozi is :).

Boszti :)
Feladtam tegnap levelet. Elsőbbségivel küldtem, úgyhogy elvileg ma meg kell kapnod. Három levél fért bele a borítékba (30 szem), de annak elégnek kell lenni-e végig, mert ha sikerült a lombik, akkor sem kell tovább szeded, az uh után abba lehet majd hagynod a prednisolonnal együtt.

Tájékoztatósok :)
Dévai mindig a legrosszabbra készít fel, de azért ritkán történnek szörnyűségek. Én még a tájékoztató és a papírok elött olvastam a "Várva várt babákat" és ott túlestem az első sokkon. :)

Kismamik :)
Nektek volt olyan, hogy fehérvérsejt volt a vizeletetekben? Most kaptam meg a vérvételes eredményeimet a háziorvostól és hogy ne legyen egyszerű az élet magas a sülyedéssem, a vizeletben meg van vörösvértest, fehérvértest és hámsejtek.
Egyáltalán nem fáj semmim, de azért ez biztos nem jó. Hívtam is a dokimat, csak egyelőre ki van kapcsolva.

wish

Wish :lol: Valami gyulladástól lehet, nem? Nem fáztál fel? Nekem akkor volt magas a süllyedésem... persze baromira nem értek hozzá. Hívd szorgalmasan a dokidat vagy a Dévait, biztosan mond valamit!!!
a
madaran

Sziasztok lyok!

Remélem emlékeztek még rám!!!! Bocs, hogyeltűntem egy hónapra, de egyszerűen muszáj voltam lekattanni a babatémáról és miután bejelentkeztem augusztusban a Dévaihoz, elmentem szabira 3 hétre, ma jöttem megint dolgozni és mától megint szeretnék visszakéredzkedni közétek:) :)
És ezért is írok, mivel tegnap megvolt az első randim a Dévaival!!!
Nagyon-nagyon szimpatikusnak találtam, szerintem jó kedve volt, legalább 30 percet foglalkozott velünk. Elmondtam a júniustól tartó történetemet, persze megkérdezte, hogy mi bajom volt a Szabolcs utcával, mit ne mondjak, kicsit kiakadt mikor elmondtam, hoyg elkezdtek stimulálni, hétfőn, szerdán és csütörtök reggel a doki közölte, hogy ja bocs én szabira megyek, no inszem!!!
Aztán átadtam az összes leletemet, leellenőrizte, hogy mi van meg, persze még kell EKG, Tüdőszűrő és szifilisz. Ez mondjuk már gyorsan meglesz. Mivel a baktériumtenyésztésem eredménye túllépte a 8 hetet, kenetet is vett. Megnézett uh-n és sajna mindkét petefészkem multicisztás. Azt mondta, hogy ez az augusztusi stimu eredménye, nem baj ez a hónap úgyis pihi, és szépen vissza fognak húzódni, mert nagyon pincurkák. Ettől egy kicsit kétségbe estem, mert sosem volt ilyenem, de nagyon rendin megnyugtatott. SZóval mindent átbeszéltünk, jövő héten tenyésztés eredményért kell hívnom, és ha minden ok, akkor a következő menszi 1. napján kell újra hívnom, és a következő ciklusban már meg is lesz a 2. inszem!!!
Remélem mindenki jól van és vannak új kismamik. Vissza akarok olvasni, de írjátok, meg, ha van valami jó hír. puszi
cyprus

Modrooka! Hát azért elég meglepő találkozás volt épp ott 20 év után :) Miért pánikoltál? Sajnos nem néztem hátra, illetve nem Te mentél ki egyszer? papucs-farmer. Ennyire emlékszem egy lányból, de többiekre nem.
Cyprus, nyugi a multicisztás petefészek miatt szerintem, a múltkor kiderítettük, hogy itt mindenkinek az :) nekem is az. Aztán azt is mondta, hogy mikrocisztás, nem tudja, hogy elkezd nőni 40 vagy 1 sem. Nem lehet tudni mi lesz belőle. Most stimu alatt állok éppen, a hétfői UH szerint szépen alakulok. Lekopogom...Úgyhogy a multicisztás petefészek miatt szerintem megnyugodhatsz. Főleg, hogy a Dévai is azt mondta.
beber

sziasztok!

én is Dévais lombikos vagyok (túl egy sikertelenen :( ) és csak egy kérdést szeretnék feltenni Nektek.
Szóval, Dévai felírta a hormon vizsgálatot, meg a teljes vérképet, vizelet, meg ilyenek. A hormont megcsináltattam a Nyírőben, és nem kértek érte pénzt, merthogy benne vagyok a lombikban.
A kérdés: A teljes vérkép-vizeletet is megcsináltathatom ott, ha területileg nem oda tartozom?

köszi előre is a választ
Hajni
hajnóca

Szia Beber!

Köszi a választ, kicsit már megnyugodtam, de például reggel fél 6kor felébredtem és egyből ez jutott az eszembe és egyszerűen nem tudtam visszaaludni. Holott a Dévai azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van velem, gondolom ezeket a multicisztákat leszámítva. Ráadásul a férjem is megnyugtatott.
Azért egyáltalán nem örülök neki, hisz eddig még nem volt ilyenem soha, bár az is igaz, hoyg eddig stimulálni sem stimuláltak.
Beber, te most lombikozol, vagy inszemezel?
cyprus

hajnóca!
lombik alatt megcsinálják a Nyírőben ingyen, akkor is, ha nem oda tartozol.

cyprus!
multiciszta miatt ne aggódj, az a lombiknál jó. Dévai szuper gépe pedig mindenkinél felfedezi, úgyhogy minden rendben.

anna drága!
most már tüneted is van, megnyugodhatsz, minden rendben odabent. Fáradékonyság amúgy is jellemző, Wish is mondta, hogy sokat aludt. Próbáld élvezni a terhességet, tudom, hogy nehéz, de csak rövid ideig tart :wink:

Wish!
Ha nem sikerült még a dokidat elérni, hívd fel Dévait, mert az a sok minden nem jó, hogy ott van. Nehogy komolyabb galibát okozzon.

melba!
De izgi, hogy már ennyire a végén tartasz. Nemsokára már a kezedben lesz DOmi.

boszti!
nem lesz semmi gond, higgy benne, hogy minden rendben lesz. Csak pozitívan!
roxal

Sziasztok!

Dia! :D Köszi! :D

Anna, Neked is köszi! Az alvás az jó, mert akkor nő a legtöbbet a babóca és így a rosszulléteken is hamarabb túl leszel!

Wish, ne aggódj!!! A süllyedés terhesség alatt ált. magas, ezzel nincs mit tenned. Nekem végig! volt a vizeletüledékemben fehérvérsejt és laphámsejt is. No problem. Mennyit ír az a papíros? Vörösvérsejtet csak most találtak az üledékemben, jól be is tojtam, hogy tuti baj van. Dévai csak legyintett rá. Ez sem gond! Szóval nyugi! Akkor van baj, ha fehérjét vagy cukrot találnak a vizeletben, akkor azonnal doki kell. Persze azért megkérdezhetsz egy dokit, de szerintem ezt fogják mondani... :wink:
Egyébként is jó, ha megszokod, hogy rengeteg csillag lesz a leleteiden és ez ált. normális lesz...
Tudod, babócák emberevők, ill. anyaevők
Örülök, hogy minden ok, aztán holnap gyere ám a híreiddel! :wink:

Roxal, tényleg izgi :wink: :D

Puszi! Melba :D

KépKép
melba

Sziasztok :)

Köszi a megnyugtatást a mulitciszta miatt. Igazából nem nagyon idegeskedtem, csak nem tudtam elképzelni, hogy mi is az. Na de ha mindenkinek ez van, akkor miért legyek én a kivétel????? :wink:

Melba :)
Könnyű és nagyon szép szülést kívánok nektek!!! Sokat gondolok rátok!!

Mindenkinek, csók!!! Ébredt az emberevőm :D

KépKép
gigi28

Cyprus, nyugi! Hidd el, hogy mindenki petefészkére ezt mondja, majd talán a lányok megerősítik, épp anapokban beszéltük meg. Én is ráákérdeztem mikor az első UH-nál diktálta az asszisztensnek, hogy a jobb enyhén, a bal erősen multicisztás, hogy ez normális -e amiket mond, mert elég carul hangzik nekem ez a sok ciszta és sosem volt gondom. Mondta, hogy persze, hogy normális, azok a tüszők, azok fognak érni. Úgyhogy tényleg ne izgulj, bár én maximálisan megértem, ugyanis több napig agyaltam ezen én is, hiába mondta Dévai, hogy teljesen OK. Szval ettől a cisztától nem kell félned, hidd el!
Én rögtön belecsapok a lecsóba: lombik :D
Sajna nálunk az inszem szóba sem jöhet a férjem 1 milliójával :( De sebaj, egy is elég lesz nekünk :D
beber

Hajnóca! A T. vérképet és vizeletet írasd ki a háziorvosoddal ne a Dévai adjon beutalót, mert nekem valami olyasmit mondott az első randinkon, hogy ezeket ha tudom inézzem "magam" mert ha ő ad ilyenekre beutalót akkor fizetni kell a vizsgálatért ui. ő magánintézmény és ez az új szabályok szerint így műkszik. A háziorvosod pedig szerintem a területileg illetékes laborba fog utalni, nem a Nyírőbe, bár nem vagyok kiművelve én sem ennyire ebben a témában. Nem feszegettem, mert én ezeket tudtam, hogy nem általa intézem, hanem beutalt minden vizsgálatra a háziorvos. Kivéve a nemi betegségek szűrése persze.
beber

sziasztok
Melba
Mi is a menstruációra várunk. Szeretnék az Anna helyében lenni, vagy örülni, hogy a 4. lombikom nekem is sikerült... :lol: De tudod a volt dokimnál már semmi jóra nem számítottam, itt muszáj lesz, hogy sikerüljön. A Dévaiban van az összes reményem. Nagyon jó orvos, és érti a dolgát ahogyan hallottam. Ezért is választottam!!! Ha valakinél sikerülhet akkor csak nála lehet. Viszont nagyon-nagyon félek attól, hogy már csak két alkalmunk van, és soha nem lehet kisbabám. :cry: Mennyi van még hátra?!
Légyszi nagyon szórítsatok majd nekem!!!
Madaran (Anna)
Én már a második hónapja használom a méhpempőt, és szedem a gravidát. Nem hallottam még a Isostar izotóniás italról. Mennyibe kerül? Talán nem is lehet rossz!
Zsebitől: meg a mit lehet beültetés előtt és után leírtakkal próbálkozom majd. Te hová jártál? Még mindig Győrbe? Mesélhetnél a két hetedről, vagy amikor megtudtad stb....
Pusz

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Melba! Fúúú, nagyon szorítok ám érted, mindjárt megismerkedtek egymással. Reméljük csodás szülésed lesz, és könnyű (már ha valóban van olyan). Csütörtökön mi történt?

Te is írod, és más is írta nekem, hogy tudjam le Miskolcon az inszemeket. De akkor vajon Dévai nem fog csúnyán nézni, ha lombikra mennék hozzá vissza? Már ha szükséges. Mert az úgy jó lenne, azt hiszem.
A Kaáliba inszemnél nincs fogigátló?

Wish! Mennyi az a süllyedés?

Hajni! Elszomorít, hogy nem tudsz bízni. Remélem mihamarabb véget ér ez az állapot, mert azért bízni muszáj. Főleg mert spontán jött össze méginkább kellene.
Persze mint már írtam nem vagyok túl rajta, de ha nem is reménykednék akár bármelyik napra, nem is tudom mi lenne. Bennem ez tartja a mindenséget. Hidd el nekd is sikerülni fog, csak azért is, hamarabb mint gondolnád.
vanda978

Vanda :)
Én is csak azt tudom neked tanácsolni, hogy inszemre menj máshová. Nekem a Szabolcs utcában csinálták. Hát jó véleménnyel én sem vagyok róla. Engem példáúl abszolút nem stimuláltak!!!! :shock: Azzal az egy petével akartak csodát csinálni ami magától érett. Viszont semmibe nem került, tb alapon működik. Mi úgy voltunk vele, hogy tudjuk le a francba az egészet, ők irányítottak a Dévaihoz. ( én abszolút nem bíztam az inszembe, esélyünk sem volt. ) Pityesz nem nézett ránk rossz szemmel, hogy nem Ő csinálta a beavatkozásokat. Semmi esetre sem szeretnélek riógatni, de mi van ha lombikra kell majd mennetek, de mire oda eljuttok már nem lesz rá keret. Minden elismerésem a tiéd, hogy pozitívan állsz a baba kérdéshez!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Vanda,
csatlakozom az előttem szólóhoz! Nyilván Dévai is tudja, látja, hogy nem a szomszédból jössz hozzá, sejtheti, mibe kerül nektek egy-egy inszem, úgyhogy nem hiszem hogy csúnyán nézne rád, ha - ne úgy legyen, de - több máshol végzett inszem után visszamész hozzá lombikozni. És azt se felejtsd el, hogy az intézet a lombik után is kap pénzt, tehát nem csak az inszemen keres ő sem.

Wish,
ez a lelet szerintem sem gáz, de biztos ami biztos alapon kérdezd meg a dokid is. A Kismama pár hónappal ezelőtti számában éppen arról volt szó, hogy a terhesség alatt más értékek tekinthetők normálisnak, mint nem terhes állapotban. Úgyhogy ne izgulj!

Mi ma estünk át a vércukorvizsgálaton. Sikerült a zsemle, tej verziót kisírnom, így nem volt cukorszirup ivás, Dévai meg azt mondta, mindegy melyiket csinálják, helye válogatja. A kiruccanást még egész jól tűrtem, de napközben és este megint fáj a hasam, ez azért elég gáz. Jó lenne ha Dévai tenne vele vmi csodát, de nem hiszem hogy fog. A vigaszt Picurka mocorgása jelenti, aki egyre inkább nagy mozgásokat végez, úgy látom, kevesebb a finom rugdalózás, inkább olyan dörömbölésféle van odabent... :)

Puszi
Kata

Kép
szkatácska

Kedves Wish!

Hát akkor láttad a nyomodba igyekvőket:-)))

Kedves Beber!

Nem, én az vagyok, aki a behelyezés előtti genetikai vizsgálatról kérdezte a dokit:-) Hát 20 év után ott találkozni...tényleg érdekes lehetett....
modrooka

Sziasztok!!!!

Először is: MELBA!! hatalmas drukk, kívánom, hoyg minden simán menjen!!!!

Roxal: köszi a biztatást, már megnyugodtam a multicisztás inó-sokk miatt. Csak mindig iszonyatos rossz szembesülni az eddig nem ismert tényekkel. De ha ez tényleg szinte mindenkinek van, akkor olyan nagy gáz csak nem lehet. Remélem az inszemnél sem okoz gondot, ugyanis én még csak a 2-ra készülök.
Láttam írtátok valakinek, hogy az inszemre menjen máshová. Hát én ezzel nem igazán értek egyet. Én az elsőt szintén a Szabolcs utcában csináltam, de nagyon nem tetszett a sablon-rendszer, engem sem stimuláltak az első előtt (csak ugye az ominózus elmaradt 2. előtt) és még sorolhatnám. Én úgy érzem, hogy bár ott ingyenes, de ugye elvileg az ember meghálálja (amint azt a doki is mondta, hoyg ezt meg szokták hálálni) akkor már nem is kerül sokkal többe, mint a Dévainál. És mivel nálunk elvileg minden rendben, úgy érzem, hogy ezeknek az inszemeknek is meg kell adni az esélyt és nem csak letudni. Akkor persze más a helyzet, ha az eredmények alapján esélytelen az inszem.

Beber! Akkor nektek nagy druk a lombikhoz!!!! Az első lesz? Már el is kezdtétek?

Lányok!! Hol lehet ilyen méhpempőt kapni?

Remélem mindenki jól van, puszi és kitartás!!!!! Minden rendben lesz!!! :D
cyprus

cyprus én 6 inszemet csináltam végig Dévisznél,és minden első UH-n multicisztás volt a petefészkem.

Ja képzeljétek összeadtam a 6 inszemre költött pénzt, és 594451 Huf lett a vége. A páromnak el sem merem mondani!!
Ági28

Cyprus, igen az első. Voltam ma UH-n és nem azt látta amit szeretett vona :( Az egyik pfészkemm nem nagyon reagál, a másikban vannak nagyobbacskák, de még azok sem jók, úgyhogy most 2 lesz a Fostimon naponta. Ez mondjuk mindegy is, csak annyira félek, hoyg nem fog sikerülni a stimu, hiába van egy csomó tüszőm, nem akarnak növögetni! Remélem pénteken már jobban örül annak amit lát, bár úgy láttam rajta, hogy mégis biztos benne, hogy lesz egy pár szép nagy jövő hétre...Hát, remélem. Meg azt is, hogy addig nem durrannak el. Most pedig elmegyek vérvételre.
beber

Szia Ági!

És te már a 6. inszemen is túl vagy? Vagy most lesz a 6.? Bocs, de nem tudtam kivenni a levelekből. Azt viszont látom, hogy nálatok minden rendben szerencsére. Nálunk is, a PCT teszt eredményét leszámítva, ami azért elég baj, hisz hogy lenne babánk, ha a spermiumoknak alig van esélyük feljutni, mert mindet "kinyírom" még a méhnyakban.
Akkor majd lehet, hogy rádzúdítom a kérdéseimet az inszem közeledtével.:) Egyelőre abban bízom, hogy a hétfői kenet-eredmény jó lesz. Aztán majd lépésenként előre. Most megint mindent meg kell szoknom, hogy Dévainál mi hogy működik. Persze én akartam, hisz én váltottam dokit.
cyprus

Beber!

Nyugi, tuti, hogy a következő alkalommal már akkorák lesznek, hoyg meg lesz elégedve. Lehet, hogy a te tüszőid hirtelen reagálnak majd és nem folyamatosan. Nekem volt olyan, hogy a jobb oldalon a doki látott egy 10mm-es tüszőt, a bal oldalon semmit. 4 nap múlva az uh-t szintén a jobb oldalon kezdte és közölte, hoyg 10mm!!! Én erre összeomlottam, hogy ez nem lehet, hoyg 4 nap alatt ne változzon semmit a mérete. Erre a bal oldalon ahol 4 nappal előtte még semmi nem volt látott egy 14mm-est!!! 4 nap alatt nőtt 14mm-t!!!

Szóval csak pozitívan, minden ok lesz!! puszi mindenkinek, délután jövök
cyprus

cyprus kérdezz nyugodtan. Hétfőn volt a 6. inszemem. Hát nálunk semmi eredmény nem volt rossz.
Azon szoktam nevetni, hogy a sok okos mindíg azt mondja, hogy a túlsúly miatt, mert akkor rendszeretelen a mesi, meg a hormonok is felborúlnak, de nálam a mensi is rendszeres, sőt pontos, és a hormonok is tökéletesek. Egyetelen egyszer volt, hogy a testoszteronom kicsit alacsonyabb volt, meg egyszer az ösztrogénem a duplája volt a maxnak. de azt az egy esetet leszámítva minden tökéletes.
Ági28

Ági!
Akkor tiszta szívből drukkolok neked is és remélem, hogy ez most sikerült. Akkor ti egyszerűen tökéletesek vagytok ilyen leletekkel.:)

Nekem, ahogy számolom majd október 18körül kell felhívnom Dévait (azt mondta, hogy a menszi első napján telefonáljak) és akkor indul az inszem (ha a keneteredmény is ok lesz hétfőre). Szerintem kb. október végén, vagy november elején lesz az inszem.

Kérdezhetek már most, hátha előre tudok készülni? Azután, hogy felhívom majd őt a menszi első napján, mi fog következni?
cyprus

Boszti híradó : Pénteken lesz a pungi, egyenlőre úgy néz ki, hogy behozták a lemaradásokat a picik is, most 10 befutó van, 23-18 közöttiek.

Cyprus Hát ha felhívod, akkor hívd, mikor már ömlik, azt mondja, hogy az az első nap. Valószínű azt mondja, hogy du menj hozzá. Ha mész UH, és ha minden rendben az 5. naptól elkezdi a gyógyszereket. Álltalában Clostilbegyt tablettával szokott kezdeni, de azt most megszüntették, meg kapsz majd injekciót, és utánna majd a 8-9 nap környékén kell majd menned kb a következő UH-ra , de azt már reggel,és nem kel telefonálni előtte.
Ági28

Ó, hajrá Boszti! De jó ezt olvasni, hogy a kicsik behozták a lemaradást! Bár nálam is így lenne! 10 darab? Jaj, az nagyon klassz! Drukkolok ezerrel!
beber

beber neked azt üzeni boszti ,hogy sajnos nem találkoztatok, de pénteken ott lesz. Tudod az A4-es epres mappa!! :-)
Ági28

Hú, majd figyelek, ahogy tudok! Már ma is tök ismerős arcok voltak egyébként :) Már kezdem magam rutinosnak érezni ott, pedig első alkalmakkor úgy meg voltam illetődve, hogy azt sem tudtam hova nézzek.
beber

Ági! Köszönöm az infót, legalább már tudom, hogy ne az első cseppeknél telefonáljak neki, csak hamár igazán beindult. És így fog uh-n megnézni menszi alatt? Atyaég, nekem ilyet még nem is csináltak soha. Jesszus, ezt most el sem tudom képzelni.
cyprus

Most én is úgy voltam, hogy hétfőn mentem volna, a második napon, de olyan szinten megvolt, hogy inkább nem hívtam. Szerdán mentem a 4. napon. De volt, mikor az első ömlős napomon volta, elég kellemetlen, hogy akkor UH de hát ő doki, sőt nőgyógyász, látott már extrább dolgokat is mint vért!!
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?