jó reggelt,

,a tegnaphoz képest én rosszabbul vagyok,ráment a torkomra a baci,de nagyNyúl is benyalta,(láza senkinek sincs)kellett nekünk Etyekezni.....kellett

,de legalább Kisnyuszi jól van,picit mintha vissza jött volna a taknyi tegnap estére,de a sós levegő reggelre rendbe hozta,de azért ő sincs még a toppon!a kedve viszont a régi és szerintem már nagyon ugribugrizna a levegőn,ki is akartunk ma anyumal menni a telekre,de persze ő is beteg lett,elkapta apukámtól!juhéjj!
a tegnapi Etyekezés egyébként nagyon jó lett volna,ha nem lettek volna olyan sokan,ha tudtunk volna valamit enni,merthogy a pár kajás sátor elött kilóméteres sor állt,a töki pompos elött is,ott a legnagyobb!

a nap nagyon sütött,ami egy taknyos,allergiás magamfajta csajszinak elég nagy megpróbáltatás,viszont nagyon jó kis vásárfia volt......de a sok ember tényleg ijesztő volt,már Biatorbágynál állta kocsisor,ki és be is!!!!azt hiszem ezt úgy mondanák,hogy kinőtte megát az Etyeki kezes-lábas fesztivál!nem csodálnám,ha mint a Művészetek Völgyében is itt is több helyszínt jelölnének ki!
Szedit!!!!!!
én látod gondoltam rád/rátok!pláne Etyeken!!!!csak későn jutott eszembe,hogy talán valahogy szólni kéne neked időben,hogy megyünk és akkor visszaadhatnám a sok itthagyott holmit!de ha jól olvastam szüretelni mentetek!viszont nekünk nagyon megtetszett Etyek és ,ha majd meggyógyulunk és nem lesz tömegmakkor biztosan újra arra vesszük az irányt és esetleg akkor beadjuk a pakkot!nagyon szép helyen éltek!
én azt hittem Etyek Balatonon van,de legalábbis közelebb a Balcsihoz,mint hozzánk....hát nem,így már értem mért volt vicces párbeszéd közöttünk,amikor azt mondtam,hogy te aztán jól bevállaltad ezt az utat egy taliért,erre te néztél nagy szemekkel,hogy nincs az olyan nagyon messze,na erre meg én néztem nagy szemekkel
szüret nagyon jó lehetett,pont mondtam páromnak,hogy régen annyi szüreten voltunk anyuékkal(ő még sosem volt:))és ideje nekünk is családi programként beiktatni az őszi időszakban!
Juci,
de jó hogy megjöttetek,kár hogy nem teljesen felhőtlen volt a nyaralás,de a képek arról árulkodnak,hogy azért a kedv megvolt!Marcid nagyon helyes a képeken...is!és én meg nam adom az enyémet egy apró falatka erejéig sem!
Benianyu,
váras képek is nagyon jók,legközelebb mi megyünk oda!Beni tényleg nagyon laza és vagány srác,Danigombóc meg jól érzi magát mint mindig,hiszen fülig ér a szája,ha éppen nem koncentrál a teendőire!
Annamami,
családi kerékpározás!!!!!!!jövőre már mi is bevetjük,itt nálunk nagyon jókat lehet cangázni,csak Kisnyuszit kell majd nagyon leszíjazni vagy olyan gyorsan menni,hogy extrém igényeit kielégítsük!nagyon szépek a képek,de szigeten nem is lehet csúnyákat csinálni,annyi virág van!
Megann,de ügyes Léna,hogy szagolja a virágot!

,én is azon vagyok,Kisnyuszi new tépkedje és a kutyákat is simogassa,mert most inkább csapkodja őket és nem mindegyik örül neki

,de azért a legtöbb behunyt szemekkel tűri,Kisnyuszi meg oda meg vissza van,és vaúúúúúzik folyamatosan!

ti is nagyon helyesek vagytok,szinekben itt sincs hiány!
Roki,
a Decathlonban(???)vagy Dechatlion(???)szóval ott esetleg nem lehet sínadrágszerűséget kapni?????mi örököltünk egyett,de nagyon nagy,majd a következő télre jó lesz,de ilyesmit keresek én is!bár a tavalyi két részes pufi szett is jó lesz még!csak én a derek miatt aggódom,pláne,hogy valószínüleg hempergés és óriási hócsaták lesznek még az idén!

nagyon várom!
persze csak egy szép ,hosszú,napos ősz után....mielött megköveznétek,ti napimádók......bár az allergiások lehet vágynak egy kis taknyi nélküli hétre!
Viki,
Petivel olyan aranyosak vagytok(azt már mondtam,hogy a sapka miatt mindig azthiszem hogy Kisnyuszis képek

),a békás sorozat tényleg nagyon édes és Pati már nagyon nagy és ügyes valóban!
mindjárt folytatom...legalábbis remélem