A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kiscsillag,
Most olvastam a Kaálist és én is szívből kívánom, hogy szülinapodra kapd meg a legszebb ajándékot!!!!! Továbbra is nagyon szorítok, gondolok rád és küldöm a sok ++++++++ energiát!!!!!!!!!

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok,

Remélem, hogy nem fogtok megharagudni, de Kiscsillag távollétében gondoltam csinálok egy táblázatot, hogy most hogy is állunk. Én már nem igazán tudom követni, hogy ki hol tart és láttam, hogy többen is írtátok, hogy a "kiscsillag táblázata de jó lenne" Láttod Te drága, hogy nálunk nélkülözhetetlen vagy!!!!!!!!!! Természetesen nem szeretném elvenni ezt a "feladatot" tőle és remélem, hogy ez miatt nem lesz harag, bár én nagyon remélem, hogy októberben már Ő is itt lesz velünk természetesen a táblázatban is!!!!
Most volt egy kis szabadidőm és összeállítottam egy táblázatot, persze Kiscsillag anyagából dolgoztam (még a színeket is úgy próbáltam választani ahogy Ő, nehogy eltérés legyen, de azért van még mit korrigálni, mert nem teljesen ilyen volt) és próbáltam kiegészíteni az újakkal is, de elég sok adat hiányzik. Remélem, hogy senkit nem hagytam ki, ha még is akkor bocsánatot kérek. Ha leírjátok a hiányzó adatokat, akkor mindenkit szívesen beleírok. Egyébként szépen bővül a táblázat!! (Ja majd még keresek képeket, hogy látható legyen a pocakosok tábora és a babások tábora)

Bízom benne, hogy ez miatt nem fogtok megkövezni!!!!

Üdv,
Vica

Kép

vica10

Sziasztok!
Vica10
Szerintem senki nem fog megkövezni a táblázat miatt, sőt ... VÉGRE!
Az én hiányzó adataim: Kor: 30 :cry: , Pomáz, Dániel: 2004.07.31., Dóra: 2006.07.27. (majdnem összejött egynapra :) ) Keszegh Éva.

Steffi
Neked küldök emilt, remélem még megvárod :wink: !
Jó 7végét mindenkinek.
Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok Lányok!

Vica!
Köszönöm szépen a segítséget!!!!! Hát igen ő lenne Zsombi a mi büszkeségünk :D
Köszönjük a dicséreteket!
A többi baba is nagyon helyes, tegyetek fel minnél több képet olyan jó nézni őket :D

Képzeljétek ma megyünk a Vadasparkba, már nagyon várom kíváncsi vagyok Zsombinak hogy fog tetszeni :wink:

Szóval mára el is köszönök, Mindenkinek szép napot kívánok!

Sok puszi:
Anita & Zsombi ( 8 hónaposak vagyunk már )

Kép
szsombi

Sziasztok!

Bbrrr.... cudar éjszakánk volt, összvissz 2 és fél órát tudtam aludni. Most minden simán ment a büfivel, viszont se puki, se kaki, így hát egész éjjel nyeki volt. Mivel nekünk még nincs puki csövünk, így maradt a pocakmasszázs, kevés eredménnyel. Majd reggel fél 7-kor valami fény gyúlt elbambult agyamba, mert eszembe jutott az ősrégi lázmérős módszer: és bevált!!! Volt ott puki, trotyi meg amit eltudtok képzelni és azóta egyfolytában alszik a csemetém.

Vica10!

Úgy gondolom mindenkinek csak örömére szolgál a táblázat. Az én hiányzó adataim: kor: 35, tartózkodási hely: Budaörs, szülésznő: Zachár Erika

Marcsim!

Hogy vagytok? Hogy telnek az éjszakák? Sajnálattal olvastam, hogy fáj a gátsebed, pihenj amennyit csak tudsz, az a legjobb gyógyír. Úgy látszik én mázlista voltam ez ügyben, mert már a harmadik naptól szinte kutyabajom nincs.

Szép napot mindenkinek!

Ildi
ildi35

Sziasztok!

képzeljétek tegnap óta rengeteget javult a gátsebem....le is kopogom. Olyan jó érzés végre, hogy bírom emelgetni és böfiztetni a picurkát, bár még fekve szoptatok...de majd remélem nemsokára felavathatjuk a szoptatós fotelt is :lol:

Ildi!
Hanna nagyon szép kiscsaj, tényleg tüneményés pofija van és szerintem Kolosnak is tetszene :wink:
Nekünk az éjszakáink szépen telnek, 3 óránként kel és szépen visszaalszik. Nálunk inkább a nappalok nyügisebbek, de nem panaszkodom, mert a nagyszülők szerint nagyon nyugodt baba :D

Vica! Köszönjük a táblázatot, és profi vagy! Megtennéd, hogy beirod hozzám a szülésznőnek Zachár Erikát? Köszi!

Kiscsillag nagyon nagyon drukkolunk Kolossal! Mindent bele!!!!

Steffi Te mindjárt szülsz....nagyon együttérzek Veled és Neked is megy a drukk!!!!!
marcsim

Sziasztok,

Kedves Vica,

köszönjük a táblázatot, sokat segít az eligazodásban.
Kérlek írd be Molvarec dr t Tóth dr helyére, mert én végül nála szültem.(És maradok is. :roll: )
Köszönöm.
És íme egy kép Balázsról: Kép

Durca,
mióta laktok Pomázon? Szereted? Milyen az ovi? Milyen az ellátottság? Mert gondolkozunk a férjemmel...
A levegő jó azt tudom, mert ott laknak a sógornőmék, csak kiváncsi lennék egy kívülálló véleményére. És a közlekedés? Ha nem vezet az ember azért elmegy? Vagy Te vezetsz? Kiváncsi vagyok mert én a 10. emeleten nőttem fel és mindíg a városban éltem....de a gyerekemnek meg lehet jól jönne a kertvárosi életmód...
Köszi ha válaszolsz. Ha nem akarod a neten, akkor papp.edina@citromail.hu az emailem. Köszönöm! :lol:

Mindenkinek jó hétvégét!
Edina és

Kép
hurcia

Monacs,

a kérdésem Pomázzal kapcsolatban hozzád is szól :), ha van időd kérlek írj nekem egy pár sort. Köszi
Edina

Kép
hurcia

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:05-kor.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok-ragyogok, tök jól vagyok :) :?
Voltunk CTG-n minden rendben, aminek nagyon örülök, de jó lenne már szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monacs!
Megkaptam az e-mailt, már vissza is írtam!

Vica!
Jó a táblázat, és én is benne vagyok, de jó! Nincs választott szülésznőm a sorsra bíztam magunkat, bízom benne, hogy minden rendben lesz!

Marcsim!
Nagyon gratulálok Neked a babádhoz és köszi a drukkot nagyon aranyos vagy! Sajna egyenlőre semmi jele, hogy ki akarna jönni az én kicsikém! :?

Edina!
Nagyon szép a kisbabád!

Szép estét mindenkinek!

Steffi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Manóka! Én is Hegedűsnél szültem kb 1 éve. Nagyon megbízható, korrekt orvos, viszont érdemes előre összeírni minden kérdést, mert ha kérdezel, szívesen mond el bármit, de ha nem kérdezel, ő sem mond.... :)
Nagoyn kedves szülésután is bejön, meglátogat, stb.
Rooming-in van, de nem kötelező. Én pol éjszakákra beadtam Benét, de ha felébredt, hozták szopni, viszont így jobban tudtam pihenni, mert különben a szuszogását figyeltem volna :)
Nagyon sokat segítenek a szoptatásban, gyermekágyi teendőkben, baba ellátásában, érdeems a csecsemősöket is kérdezgetni!

Vica, köszi a táblázatot, sokat segít! Lilluska, tavasszal bekerülünk a kékbe? :)

mtunde

Sziasztok!

Látom, Steffi még mndig egyben!!!! Talán ma éjjel, vagy megvárja a hét eleji frontot? Őszintén szólva, nagyon jól elvagyok Kristóffal, bár néha zavar a nagy pocak, de jó gyerek és könnyen alkalmazkodik, úgyhogy remélem, később is így marad. De ahogy szegény Veronikuszt olvasom, azért lesznek még álmatlan éjszakáink... Mára "kimenőt" kaptunk Apával, anyukáméknál volt Kristóf, úgyhogy henyéltünk egy utolsót.(?)

Vica, köszi, hogy betettél a táblázatba. Hiányzó adataim:
1. táblázat: Kor: 29, Hely: Budapest, Gyerek neve: bocsi, de még mindig nem végleges, egyébként fiú lesz, Doki: Hegedűs, Idő: 2006.10.05, Szülésznő: Nováky Rita
2. táblázat: 29, Budapest, Kristóf, Dr. Szathmáry, 2005.06.04, Nováky Rita

Ildi, kislányod nagyon édes! És a banyár nem is olvastuk!!!

Marcsim, csak így tovább, ez csak jobb lesz, hidd el!!!! :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Szia Dorka!
Lehet, hogy csak holnap olvasod, de azért írok :)
Még egyben, jó lenne ha a fiatalúr a ma éjjelt választaná, testileg-lelkileg felkészültem rá, és holnap lesz apával a 3 éves évfordulónk, érdekes lenne neki mesélni! De úgyis akkor jön amikor Ő akar!
Jó, hogy ilyen nyugodt Kristóf! Két babával már biztos nehezebb lesz, dehát ez egy igazi kihívás :)

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Talán emlékeztek rám, olvsani olvsalak bennetek rendszeresen, de írogatni csak néha szoktam.
Tök jó ez a táblázat!!!!!!! Olyan jó átlátani a dolgokat. A nevek már ismerősek, de még nem tudok kit hova tenni.

HÚÚÚ Steffi, megy a drukk!!!!! De izgi! Én is szerettem volna az 5. házassági évfordulónkon szülni ( szept. 1 és szept. 6-ra voltam kiírva, de a fiatalúr nagyon nehezen vált meg a pocimtól, így 11 lett belőle)
Én is megadom az adataimat, ha gondoljátok beletehettek :-)
Cancan, 28 év, Budakeszi, Benedek, 2006.09.11. Dr. Vida - Rákóczi Ági ( van mégegy csemetém, de ő nem a Kútvölgyibe született)
cancan

Szia Cancan!

Én emlékszem Rád!! Te voltál aki írta, hogy jöhetne már Benedek és alighogy leírtad elfolyt a magzatvízed. Ugyi nem keverlek senkivel?? :oops:
Köszi a drukkot nagyon rám fér! ma is voltunk CTG-n, de csak a végén volt egy nagyobbacska fájás és ennyi, a baba szerencsére jól van!
Ha jól számolok majd egy héttel maradt tovább odabent? És be kellett feküdnöd?

A magzatvíz elfolyás milyen? Nekem azt mondták, amikor bepisilünk :)
Dehát olyan rég pisiltem be :D

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:05-kor.
Vendég

Sziasztok!
Cancan!Emlékszem! Pláne, hog ynekem is Benedekem van! :)

Lilluska, én márciusban kezdném a projektet... Tudod, nemrég írtam, milyen óvatos duhaj vagyok... De persze ember tervez, Isten végez!

Lányok, sajnos elég nehezen találnék a neten okosat arra, ami ma történt: szóval Bene elég álmos volt egész nap, de nem vészesen. Jókedvűen ébredt, játszott, aztán megint aludt. Ezen nem lepődtem meg, mert az elmúlt 3 nap nehéz volt neki, iskolában voltam, mindig más vigyázott rá, ráadsául pénteken anyuéknál aludt életében először. Jól vette az akadályokat. Ma vizsont kb délben elkezdett hüppögni, néha nyávogni. Magamhoz vettem, hogy babausgassam, erre egyre jobban sírt. HOl nálam, hol apjánál, végül kb 1 óra múlva nagy nehezen elaludt. Semmi nem volt neki jó, előbb-utóbb minden pózban, mindkettőnknél elkezdett sikítva sírni. Mint akinek fáj valamije, de ilyen még nem volt.
Adtam neki Panadolt, talán az hatott, vagy kimerült, nem tudom... Persze lehet fog, has, bármi, de egyik sem valószínű :(
Van tippetek?

mtunde

Sziasztok!

Steffi!
Ezek szerint még mindig egyben. Drukkolok neked nagyon! A magzatvíz elfolyás tényleg olyan, mintha bepisilnél, fel fogod ismerni ne aggódj.

Cancan!
Mi egyszerre voltunk a kórházban (én 10-én szültem), annyira töröm a fejem, hogy ki lehetsz, de nem emlékszem sajnos. :( Pedig mindennap láttuk egymást, ez tuti! Melyik szobában voltál?
ildi35

Ildi!

Köszi, de aranyos vagy! Most kicsit fájdogál a hasam, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert már múlt hét óta van ilyen. :?
Remélem felismerem, ha elfolyik :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

szia steffi! Ez nagyon izgalmas, itt vagy még??? Drukkolok én is neked!!!! nem sokat írok -egyelőre- de olvasgatlak benneteket.
Ha elfolyik, tuti felismered, nem lehet összekeverni. Nem tudod visszatartani, csak folyik és folyik....nekem is így történt anno :lol:

Minden jót és szépet kívánok a szüléshez!

Vica, köszi, hogy én is benne vagyok a táblázatban. megadom a hiányzó adatokat: 32éves vagyok, Kecskeméten lakom, 2007.02.08-ra vagyok kiírva, és szülésznő témában várom a javaslatokat. Már ketten is írtak egy bizonyos Erikáról, asszem Marcsi, és mégvalaki. Ő melyik Erika, merthogy úgy tudom kettő van...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi!
Igen, igen, - én nyafogtam, hogy már 40+5nél tartok és semmi. De nem folyt el a magzatvízem, vagyis....
Ctg + magzatvízvizsgálat után ami okés volt , mentem le a lifttel és akkor éreztem, hogy valami elönt, de csak egy adag, majd abbamaradt. Később kiderült valszeg felül repedt meg a burok. Végül Vida doki repesztette meg. Nem kellett befeküdnöm, és a 42. hét végéig vártak volna ( persze ha a mindennapi vizsgálatok azt mutatták volna, hogy a baba jól van ). De ez orvosfüggő, mint kiderült. Tudom, hogy ilyenkor egy szót utál az ember, "kitartás" de hidd el olyan hamar elmegy ez a pár nap. Nekem is mindenki ezt írta és a francba kívántam ezeket, de én most úgy IRIGYELLEK, akár már most is szülnék újra. Persze csak akkor, ha a "csapatom" a régi lenne. (Vida- Rákóczi)
Ki lesz a szülésznőd?

Ildi35!
Én alapítványi szobában voltam, az 519-esben. De gyakran megfordultam a csecsemősosztályon, főleg éjszakánként. Órákat ültem ott. Ide nem tudok magamról képet felvarázsolni - ahhoz béna vagyok, de az nlc-n is van egy fórum, ha gondolod megírom és ott van rólam kép.
cancan

Gabboka!
Ha jól emlékszem Neked is Vida a dokid, ugye?
Én is nála és Rákóczi Áginál szültem 2 hete, - fantasztikus párost alkottak és ha jól tudom, szeretnek is együtt dolgozni, bár ezt így Vida nem mondta ki. Amikor azt kérdeztem tőle, kit ajánl, azt válaszolta, nem az a fontos, hanem az, hogy nekem ki a szimpatikus.
Szóval én Rákóczi Ágit ajánlom Neked - tökéletes csapatot alkottak. Persze azért nyugodtan kérdezd meg a többieket is!
cancan

Szia Gabboka!
Köszi a bíztatást és a tapasztalatot, nagyon aranyos vagy! Még itt, bár már egy órája fájogat a hasam és a derekam, meglátjuk mi lesz a vége :)

Szia Cancan!
Magzatvízvizsgálat? Az micsoda?
És amikor elöntött akkor visszamentél? Hülye kérdés biztos, bocsi :D
Sejtem, hogy 'visszasírom' még ezt az áldott állapotot, de olyan nagyon jó lenne már babázni!!!!!!!! Azért igyekszem kitartani és lefoglalni magam :D

Puszi Mindenkinek!
Ha elindulunk esetleg, akkor majd írok előtte, ígérem!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Magzatvízvizsgálat: bedugnak egy pici fém valamit - valami olyasmi lehet, mint egy kis elemlámpa - ezzel bevilágítanak és látják, hogy tiszta-e még a víz. Biztos nem szakszerűen írtam le, de ez a lényeg. Abszolút fájdalommentes.

Csak egy adag jött a liftben, olyan érzés, mint amikor menstruálsz és megindul egy adag, majd abbamarad. Persze, hogy visszamentem, - fel is csillant a szemük, hogy "na! hányan jöttek már így vissza". Sőt Vida mesélte, hogy olyan is volt, hogy magzatvízvizsgálat közben megrepedt a burok és az egész az arcába ment.
Szóval ekkor még nem volt egyértelmű, hogy a víz szivárog vagy sem, de később már igen, hogy az volt!
Drukkolunk Neked nagyon! Én úgy lennék a helyedben.....
cancan

Sziasztok,

Lányok
Beírtam a hiányzó adatokat, majd holnap felrakom az új táblázatot!

Gabboka,
Neked nincs még egy gyerköcöd? Mintha valahol olvastam volna!! Őt is szívesen beleírom, természetesen ez vonatkozik cancan-ra is!

Steffi,
Továbbra is drukkolok Neked. Lehet, hogy mire holnap felteszem az új táblát, addigra átkerülsz a babásokhoz!!! Ja de jó lenne!! :lol: :lol:

Dorka,
Nem is tudtam,hogy Szathmáry-nál szülted Kristófot. Én azt hittem, hogy Ő vele is a Hegedűshöz jártál. Most váltottál, hogy már nincs a Kútvölgyiben a Szathmáry?

Anita,
Milyen volt a Vadaspark? Hogy tetszett Zsombinak? Készítettek képeket?

Képzeljétek, Réka eddig mindig úgy jelezte, hogy éhes hogy cuppugot. Tegnap éjjel óta, azonban síkit. :x :x :x :x (de olyan éles hangja van!! :evil: :evil: :evil: ) Hajnali 4-kor úgy pattantam ki az ágyból, mint a szöcske, :lol: fél perc alatt magamhoz tértem. Pedig az éjszakai etetésnél olyan vagyok mint a hulla, általában a végére ébredek igazán fel!!! Mikor fogja át aludni az éjszakát???????????????
A mai napról meg jobb ha nem is beszélek, egyszerűen borzasztó volt. :cry: :cry: Egész nap űvőltöt, szerintem jön a fogacskája. Délelőtt aludt egy órát, de délután semmit. Letettem sírt, csak a kezemben volt csöndben, közben ezerrel folyt a nyála.
De most már alszik a drágám!!!!!

Na megyek én is elteszem holnapra magam...

Jó éjt,
Vica

vica10

Cancan!
Köszi a felvilágosítást, bár én nem nagyon szeretem, ha bármit dugdosnak oda... :D
Olyasmi is lehet, mint egy erősebb folyás???

Vica!
Köszi a drukkot! jó lenne átkerülni, holnap többet tudok majd, 7-re megyünk CTG-re és akkor megbeszéljük Sipivel a többi teendőt.
Drukkoljatok nagyon!!! :D

Jó éjt mindenkinek!
Steffi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi, látom, már izgulsz. Nyugi, én is csak megerősíthetlek, ha elfolyik a víz, azt tudni fogod. Nekem éjjel folyt el, alvás közben és azonnal magamnál voltam, hát még Apa... :lol: Egyébként nem folyik el egyszerre az összes, hanem még tágulás alatt is termelődik, hisz a babócának még kell! Nagyon drukkolok Neked, legyél hírrel, ha valami van!

Vica, igen, Kristófot tényleg Szathmárynál szültem, de nem véletlenül váltottam. Ha érdekel, miért, priviben leírom.

Cancan, hogyne emlékeznénk rád? Ilyen napközben elfolyós bulitól tartok én is, mert tök ciki lehet, ha olyan helyen vagy. Hogy van az ifjú úr? Szopi megy ezerrel?

Jó éjt mindenkinek!
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Sziasztok!

Látom megint van táblázat,köszönet VICÁNAK!!!

És azt is látom,hogy még mindig egyben a finiselők,a kitartás szó tényleg nem a legjobb,de nincs más:-))))

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt,nekünk szuper.Mindig rájövök,hogy nagyon édi kislányom van :D ,bár ezzel még rajtam kívül több százezer anyuka is így vn ,tudom,de mégis jó a felismerés,mintha csak az enyém lenne!!!
Szombaton itt volt a barátnőm az 5 éves kisfiával és olyan békésen,tündérien eljátszottak egymással,hogy öröm volt nézni.Olyan érdekes,hogy vannak haverjai a lányomnak,akiknek nem szívesen adja oda a játékot,akitől félti a kis birodalmát,de Gyuszitól nem ,és ez megnyugtatott.Mert így tudom,hogy nem a lánoym írigy,hanem egyszerűen van,akit jobban szeret és van,akit kevésbbé. Van erről tapasztalatotok,inkább a Lilluskát kérdem,mert az ő Dorottyájhával egykorú a lányom.
Volt Pomázon hétvégén pomázi napok,rengeteg játékkal, arcfestéssel,amiért a lányom meg van őrülve,most éppen pillangó szeretett volna lenni,lett is.Igyekszem feltenni egy képet róla.

TÜNDI kérdezte a sikítást,meg a sírást...Sajna szerintem erre csak tippelni lehet,hogy mitől volt.De biztos,hogy az is közrejátszott,hogy nem voltál vele,amit nyilván eddig nem tapasztalt.De az is lehet,hogy valmilye fájt(a sikító sírás az inkább erre utal).Remélem ma már a múltté.. :D

VICA! mikor alussza át az éjszakát Réka??? :D :D :D Jó kérdés..
mandula először 2 évesen aludta át,amikor beszüntettem az éjszakai cicit.Azóta viszont nagyon jól alszik,ritkán ébred fel,akkor is hamar vissza alszik,nem császkál át a szobánkba,szóval viszagondolva nekem nagyon szerencsém van a gyerekemmel,mert igazság szerint nem volt gázos soha,még akkor sem,mikor a cici miatt felébredt,mert mellé bújtam és visszaaludt.
Biztos vagyok benne,hogy ha egyévesen elégelem meg az éjszakai cicit,akkor egyévesen alussza át az éjszakát.Egyébként szerintem a sikítva ébredés az lehet,hogy ijedelem,lehet,hogy fájdalom,nálunk kimaradtak az ilyenek,mondom,hogy szerencsés vagyok :D :D

MARCSI! Örülök,hogy jobban vagy,ha időd engedi tegyél fel képet Kolosról!!!!

VBEA! Túlélted a védőnőt?

HURCIA! írtam neked emailt!!!

ANDRY-ról,JUBE-ról rég hallottam.

Ma elkezdek végre szakdolgozatot írni,az örökbefogadás lesz a témám..főleg a megelőző eljárásban az alkalmasság kérdése.Ha valakinek van ismerőse,aki örökbefogadó és 2003 után fogadott örökbe,részt vett felkészítő tanfolymon,meg alkalmassági vizsgálaton és van kedve válaszoni néhány kérdésemre,szívesen veszem.de nem erőltetem,bőven van anyagom,csak úgy gondoltam,kicsit színesítem a doglozatot. Köszönöm csajok!

Üdv mindenkinek,durca

Kép

Kép
durca

SziaSZtok!

Hú de sokat írtatok, nem tudom monst mindet elolvasni. :cry:

Vica köszi a táblát!!! A hiányzó adatok kislány lesz(ha minden igaz), Jázmin lesz a neve, Lakcím: Bpudapest 14. ker., kor: 29, szülésznőnek Rákóczi Ágiz választom, de csak a jövő hét után tudok szólni neki, mert Kínában van. Köszi!!

Cancan

Olvasom, hogy te is a Vidánál szültél és Rákóczi Ági volt a szülésznőd. Én is őt választom, nagyon sok jót hallottam róla. Neked is jók az élményeid amint olvasom. :)

Steffi

Szorítok Neked. Kitartás.

Marcsi

Azt hiszem még nem is gratuláltam!! Gyönyörű a kisfiad!

Szia Durca!

Sajnos nincs örökbefogadó ismerősöm, de ha hallok ilyesmiről szólok. Hol tanulsz?

Sziasztok Mindenkinek!

Kép
gyorgyi33

Ja ti nem izgultatok amikor a szülésre gondoltatok? Nem akarok rágörcsölni, de most léptem át a 30. hétbe és hát mostmár szégyen nem szégyen izgulok. Kicsit összeszorul a gyomrom, ha rágondolok.

Ja és nem tudja véletlen valaki, hogy a gátmasszázsolajat mikortól kell használni? Csak annyit tudok, hogy valamikor a vége felé és hogy sokat segít a tágulásban.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

cancan! Köszi a tippet a Rákóczi Ágihoz, és igen én a Vidánál szültem anno, és most is nála fogok.

Vica! Bizony van egy 5 és fél éves nagy fiacskám, 2001 04. 11.-én született, Zsombor.
teszek fel fotót :lol: .

vajon steffi hol járhatsz???
Nekem a magzatvíz egyébként olyan mennyiségben ömlött, hogy hirtelen jobb ötletem nem volt, 2 törcsit csavartam a lábam közé, és azok is totál átáztak.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Szia Dorka!
Igen, nagyon oda vagyok már :D Ma negyed 4 óta görcsölök így mentünk a kórházba a fájásmérő végig fennt volt, egyszer-kétszer kiment a vonalról is, de a méhszájam még mindig zárt :?
azt mondta a doki, hogy még nagyon nem akar kijönni, de ezt ugye mi nem tudhatjuk :D
Te jól vagy, minden rendben?

Szia Durca!
Csak köszöntem, remélem jól vagy! :D Én nem ismerek senkit a témával kapcs-ban, de ha lesz valaki akkor szólok Neked is meg Neki is!

Satuk is régen írt...

Sziasztok!
Megyek pihenni...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Dorka,
Igen kíváncsi lennék, hogy miért váltottál. (e-mail: takacse81@freemail.hu) Előre is köszi!!

Hurcia,
Nagyon szép Balázs. Így el van a járókában?

Durca,
Neked tényleg szerencséd van a lányodat illetően. Bár én sem panaszkodhatom, ma éjjel elmaradt a síkitozás, helyette cuppogot!! :lol: :lol: 2 évet mondtál? Remélem, azért nálunk ez hamarabb befog következni. Most 4 óránként kellünk szopi aztán pelus csere és folyt köv. alvás! Ha tudsz tegyél fel képet a "kis pillangóról"

Györgyi,
Ez természetes, hogy izgulsz!! Én is így voltam vele, de mikor oda kerültem, hogy a nyákdugó távozot és a magzatvíz elkezdett szivárogni már el is felejtettem mindent. Annak örültem, hogy megyünk szülni és nem sokára a kezembe lehet a kislányom!!!!

Gabboka,
Te Kecskemétről jársz fel a Kútvölgyibe????

Jube, Dóri, Satuk mi van veletek?

Na felrakom az új táblázatot!!

Puszi Mindenkinek!

Vica

vica10

És akkor itt az új...

Kép

vica10

Györgyi,
nekem Ági mintha azt mondta volna, hogy 26-a után már lesz. Legalábbis azt mondta, hogy nyugodtan hívhatom, ha gondom van.
Nem fogsz benne csalódni, azt garantálom.

Különben szerintem az egész Kútvölgyi-gárda nagyon jó, csak mindenkinek meg kell találnia a neki legszimpatikusabbb orvost-szülésznőt. Sajnálom, hogy anno a lányomat nem itt szültem. Nekem különben még Keszegh Évi volt nagyon szimpi - ő mutatta meg a szülőszobát és egy bűbájos, mosolygós hölgy.

Lányok! Van valakinek felszívódó varrata? Gátvédelemmel szültem, de sajna egy picit repedtem, pont a legvérzékenyebb helyen, ezért kaptam pár öltést. Pont ma van 2 hete, hogy szültem és még totál ugyanolyan a varrat, sőt a vége egy picit szúr ( a csomónál ) mikorra múlik ez el? Csak a 6 hetes kontrollra?

Steffi!
Lépcsőzés, séta, összebújás apával ( nekem ez utóbbi már a végén parancsba volt adva :D - mondjuk a hátam közepére ( se) kívántam )
cancan

Kép

vica10

Hoppá 2x ment fel!! Bocsi, de a második jobban olvasható!!

vica10

De jó, milyen oskan vagyunk!
Kiscsillag, várunk!!!

Steffi, nyílni fog az a méhszáj is!

mtunde

Györgyi!
Szerintem kb. ez az az idő, amikor az emberben eluralkodik a pánik, hogy úristen meg kell szülnöm ezt a gyereket! Ez egy ideig foglalkoztatni is fog, de a végén már másfajta godolataid lesznek.
És ha már a startnál leszel, ezt el is fogod felejteni, mert mással leszel elfoglalva. Ágival pedig nyugodtan beszélj majd a félelmeidről, érzéseidről, mert sokat segít és homeós bogyókat is ajánl, ami szintén jót tesz. Ja! és presze Vida is foglalkozik a lelkeddel (is) ha tudja mi nyomja a szíved. Legalábbis velem ezt tette! Nagyon jó kezekben vagy/leszel náluk!
cancan

Sziasztok,
Tünde, remélem, hogy Bene mára jobban van. Nem akarok szakértő lenni, de szerintem is megijedt egy kicsit... legalábbis átéltem hasonlót barátnőm féléves kislányával a közelmúltban. Őt semmivel nem lehetett megnyugtatni, pedig Apa is velünk volt. Teljesen jól eljátszott, nézelődött egy darabig, majd vigasztalhatatlan lett.
Igen, Durca, várjuk Mankáról a pillangós képet! Csütörtökön megyek védőnénihez, szerintem meg sem várom, hogy mit kérdez/szól, azonnal ráugrok a mérlegre. Múlt hét végén beszéltem meg vele a randit telefonon, akkor szinte elélvezett, hogy a diétás tanácsai következtében jóslatai ellenére nem híztam újabb 6 kiló... hehe. Gondolkozom októberi előadásokon. Voltál már valamelyiken?
Lányok, szerintetek elég, ha Apát a szülés, együttszülésre, illetve a szülőszoba látogatásra viszem be? Szerintem ez épp elég megrázkódtatás. Vagy esetleg hall valami számára hasznosat a többin is?
Vica, én is meg szeretném köszönni a táblázatot. Jó, hogy Kiscsillag távollétében is nyomon tudjuk követni az eseményeket.
Gabboka, Cancan, Györgyi én is Vida-páciens vagyok, viszont messze van még a szülésznő választás (szerintem), viszont izgatottan várom a beszámolóitokat, meg a benyomásaitokat.
vbea

Sziasztok Mamik!

Vica!
Köszönöm, hogy mi is bekerültünk a táblázatba.

Cancan!
Nekem is felszívódós varratom van, de én semmi különöset nemtudok mondani, mert olyan, mintha nem is történt volna velem semmi. Sőt, a szülés után 3 nappal már rendesen tudtam ülni, menni.

Györgyi!
Bevallom én is elkezdtem parázni szülés előtt pár héttel, de hogy valójában mitől is féltem azt nem tudtam megmagyarázni. Akkor "elegyedtem szóba" itt a lányokkal és sokat segítettek rajtam a megnyugtató szavaikkal. Aztán amikor eljött az idő és elfolyt a vizem olyan hihetetlen nyugalom szállt meg, hogy én magam is meglepődtem. Aztán pedig simán zajlott minden.
Egyszóval: ez egy kis egészséges félelem, izgalom, nincs ezzel semmi baj!

Steffi!
Minden rendben?
ildi35

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak el voltam / vagyok foglalva! Úgy tűnik, jön Luca foga. Nem vészes a helyzet, de azért nyűgös.

Olvastam, mit írt Kiscsillag a Kaális fórumon. NAgyon örültem neki! Mostmár csak jól kell drukkolnunk! :D

Sajnos nem tudtam nagyon visszaolvasni, mert rengeteget írtatok!
A babák gyönyörűek!!

Sok puszi: Dóri

Kép
nagydora

Ildi!
De azt kérdezem, hogy szívódik már a varratod? Én az első perctől kezdve ültem- mivel nem volt gátmetszés. De a varratom ( ahol repedtem ) még olyan mint első nap. Mit mondtak neked, mikorra fog eltűnni? Ma vagyunk pont 2 hetesek!!!!!! :D :D :D

Vbea: már annyiszor leírtam a véleményemet Vidáról és Ágiról, nem akarom már a többieket ezzel untatni. Ha konkrét kérdésed van valük kapcsolatban csak nyugodtan, szívesen válaszolok.
cancan

Cancan!

Konkrétan nem mondta senki, hogy mikorra szívódik fel teljesen. Amennyire én meg tudom ítélni, nekem szinte teljesen meggyógyult. Eddig a varrás helyén - hogy is mondjam - puklis, duzzadt volt, de most már olyan, mint eredeti állapotában. :lol:
Már ebből gondolom, hogy gyógyulófélben van.
ildi35

Kép Szofi és Kata

Kép Szofi: "most már nem büdi a lábam, lehet rágcsálni" :))))

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:06-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:07-kor.
Vendég

Sziazstok!
Én császárra készültem, és ezért sokmindentől nem féltem, de nyilván a szúrástól, a műtéttől viszont igen. És pont akkor, amikor elkezdődött az elkősézítés, stb... olyan halálosan nyugodt voltam... meg iskérdeztem, hoyg nem adtak valamit az infúzióban? És nem :)
Úgyhogy olyankor lelkünkben már más a fontos.
Lilluska, ügyesek vagytok! Remélem, majd Benével is ez lesz, ha eljön az ideje.
Egyébként ma is sokszor sír. Tegnap este kicsit lázas volt, és este 7-től ma 10-ig aludt, közben csak reggeli ivásra kelt fel. Reggelkicsit duzzadt volt az arca. Azt hiszem, mégis a foga... Taln a hátsó rágófogak lehetnek.

mtunde

Sziasztok!

Steffi, akkor most már tényleg megy a drukk, hogy nyíljon is a méhszáj. :lol: Tarts ki, már tényleg nem lehet sok! Nálam még semmi jel, de Kristóf is kivárt a végéig és nála sem éreztem előre semmit, úgyhogy bármi lehet. Még talizhatunk is... :D

Veronika, nagyon édesek a csajok, Szofi jó nagy baba!

Vica, köszi a táblázatot. Írok majd privibe, de inkább este, akkor több időm van.

Szép napot!
Dorka

Kép
Kép
dorka77

SZiasztok!

Lányok!
Köszi a biztató szavakat. Biztos, hogy nálam is így lesz és a végén elfelejtek mindent, csak ott legyen már a baba. Csak valahogy mostanában sok ismerősöm, barátnő szült, legaláb 4-5 és sajnos nem nagyon ment simán minden náluk. Lehet hogy ez tölt el félelemmel. Most pl. egy ismerősömet azonnal császározták, mert veszélyben volt a baba, nem kapott sem elég levegőt, sem kaját. 1.90-en született olyan picike. De végülis úgy néz ki, hogy egészséges.

Bea!
Vida dokiról csak jókat és azt is ódákban tudom zengeni, Ágit személyesen még nem ismerem, de nekem úgy tűnik Vida nagyon szereti, benne pedig megbízom. De amint megismerem megírom a tapasztalatokat. Kb. 2 hét múlva kell mennem a dokihoz és akkor szólok majd neki.

Tényleg ilyen szülőszobalátogatásra, vagy valami ilyesmire mikor is kell menni? Nekem szerintem már biztos kellene, Apuval együtt. :lol:

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?