A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi!

A mázlista :?
Bezzeg én látástól Mikulásig vasalhatom az undok ingeket.. :evil: :evil:

Kép

Kép
megann

Dóri!
Emlékszem a mesére, mármint, hogy a jobbérzésűek berzenkedtek ellene. A gyártók azért mégis tudhatnak valamit, ha már Viki is...

Ma itt voltak a szüleim és sütögettünk, így aztán volt gép is. Gyengébb idegzetűeknek előre szólok, hogy sok kép fog következni!

Andris eszi a rizst:
(először az etetőszékében így evett, aztán megmutattuk neki, hogy van keze is, de néha még mindig azt hiszi, hogy ő madár)

Kép

További rizsevősek (ezeken nem látszik annyira, hogy milyen mérhetetlen módon beterített vele mindent)

Kép

Kép

Jelentem, megszületett az első Killer Andris-kép (Lili csinálta)

Kép

Lili fotózott

Kép

Andris ismerkedik a százszorszéppel

Kép

Szeret, nem szeret?

Kép

Mindegy. Én szeretem (megenni)

Kép

Andris a házikóban

Kép

Kép

Kép

Kép

ayse

Rokica,
Sajnos nem tudom, hogy ugyanaz a csaj-e. Pedig felmentem a holnapra is, de nem találtam meg. www.ringato.hu

Megann,
Én inkább szabadtérire szavaznék, amíg ilyen jó idő van.
Holnap majd megdumáljuk, most megyek aludni.

Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

csak gyorsan:

BKriszta kérte,hogy írjam meg,hogy a SZERDA lett a nyertes nap,ami a TALIT illeti!!!!!!csak nem tud belépni valamiért!puszi és jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hoppsz :oops:
Azt akartam írni az elejére, hogy

Megann!

Nincs összefüggés. Ha aktuális még, olvasd el az említett topikot, sokan leírták a tapasztalataikat.

ayse

Ayse,
Nagyon jók a képek! Andris annyira édes! :) :) :)

benianyu

apának ingek kivasalva.
most töltöm a képeket, csak, mivel a múltkori 300-at nem töröltem le, most azt újra rámásolom, lusta vagyok kijelölni, hogy ne másolja. nem tudom, hogy lehet-e ezt egyszerűbben.

Ayse!
Andris olyan nagyon aranyos és szép! jó lenne, ha sűrűbben hívnál digi fotó tulejdonosokat vendégségbe :) Lili kép persze hiányzik!

Barbi! milyen jól áll Leonnak a kockás ing! Nolcsinak meg a traktor és az úthenger :wink: Leonra sokszor adsz inget, ugye? marha férfias :) és hát a hajuk most sem valami hosszú... :)

sajna csajok én holnap kozmetikushoz megyek, holnapután meg fodrászhoz, hogy szép legyek zalakaroson, de ti érezzétek jól magatokat!

KépKép
KépKép
and

szentedrén voltunk:

Kép

Eszti pakol...
Kép

és aki keres, és elég hosszú a karja, az talál :)
Kép

KépKép
KépKép
and

Kérésetek számomra parancs.
Lili a Flocika-féle szerzeményben:

Kép

ayse

And!
Nagyon édes Eszti! Pláne ebben a kis fehér kardigánban!

ayse

Na én is itt vagyok..reggel 6 kor volt ébresztő :? :?

Mit csinljunk ma?Jó idő lesz nagyon, állatkert? városliget?vagy valami jó játszótér???

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Be is hugyálok rögtön.. :D :D Ez a Lili kész hölgy :D :D

And!
Eszti fehér kardija nagyon bejön nekem.Én is vettem majdnek a HésM ben, csak van Lénának idénre szép karácsonyivásáros kardigánja..Majd jövőre :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Mindjárt elvisszük Benit az oviba, aztán hazajövünk, addigra gyüjtsél szavazatokat, hogy hova menjünk. Ha lehet, ne utazzunk nagyon sokat, Dani mostanában nem csípi.

benianyu

Megann, Benianyu!

Mi is tartanánk veletek ha szabad! Zsuzsa is 6kor kelt. :? Remélem 9 táján bealszik, mert akkor alszom vele én is. De 1 óránál többet nem szokott, persze mindig megcáfol.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyomorult internet...már itt próbálkozom fél órája hogy visszaengedjen... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Róki, persze tarts velünk :D , ki kell használni a jóidőt, csak még nem tudjuk hogy hová is tartunk.
Benianyu???

Léna már alszik, úgyhogy én addig összerakom a menetfelszerelést, meg fellöltözök..

M.

Kép

Kép
megann

Megann:

Zsuzsát még most hipnotizálja az apja... írjátok meg, hova mentek, lehet mi csak később tudunk indulni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Ayse!
Andris megint a kedvenc kardigánomban van, olyan édes benne, olyan nagyfiús. :D
Lilitől meg én is majdnem elájultam, olyan szép, mint egy festmény ezen a képen (is), nagyon jól áll neki ez a kabát! :D

And!
Köszi :D
Eszti irtó divatos ebben a kardigánban, olyan nagyon nőcis! :D
Látnád most őket, pl. Leonnak már lobogott a haja........most meg kis katona lett belőle :lol:
Szeretem a divatos ingeket kisfiúkon, szerintem olyan édesek benne.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megjöttünk az oviból. Ötletem nincs túl sok, hogy hova menjünk..... Valami jó játszóra, ahol fű is van. Danit már nem teszem le, mert akár két órát is alszik, inkább majd a kocsiban vagy a babkocsiban.
Barbi, nincs kedvetek jönni? Azt ne kérdezd, hogy hova.

benianyu

Róki!

Hurrá, megvan egy régi tábi, amit küldtél, igy már mindenkinek tudom a számát..

Ok, majd irjuk...bár Benianyu lehet otthagyta az oviban Danigombit..Ő ,meg elment fodrászhoz :lol: :lol:

Benianyu!Hol vagy???
Mi legyen???

M.

Kép

Kép
megann

Maresz,
Volt a Magdi is Etyeken?????? :shock: a fene,jól nem néztük meg a programot,pedig ha tudtam volna!!!!!na mindegy!úgyis éppen menekültünk! :? de legközelebb szólok!köszi!
Mea,
de jó,hogy ilyeneket írsz!!!!!örülök nektek Zsófival!királyságosság!!! :P :P :P
Megann,
motorozós Léna :P ,és nagyon ügyes és szegény kiskutya....azóta sincs meg? :(
Roki,
szerintem már mindenütt lesz töki pompos,mert nagyon közkedvelt lett és volt és lesz :P :lol:
Viki,
tepárod is vendéglátátsban dolgozik?
enyém igen és mindig a vasárnapi meglepi,hogy hogy lesz a beosztás a köv.héten!imádom! :? lehet tervezni! :shock: :evil:
Totka,
HAJRÁÁÁÁ NORBIIIIIIs élet!!!!!!!! :P :P :P
de tényleg gratulálok és kitartást!Fikuszmanók :lol: :lol: :lol:
Kuha,
képek,kisfilmek! :P :P :P ,nagyon szép fiú ez a Gergő,hajaj,de mennyire! :P
Ayse,
Liliszáj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és Lilikép gyönyörű,mint egy művésznő a régi időkből!nagyon szép!
Andris képek is szuperek,a házikó nagyon jópofa és ami elötte van fa,az direkt azért,hogy benője a házikót?vagy az nem olyan fa?inkább csak erdős killátást teremtettetek?
Barbi,
cuccok nagyon jóóók!képek szinteén és még kopaszabbak????képet! :P
And,
de jó lehetett Szentendre!!!!!gyönyörűek vagytok az első képen!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Akkor legyen városliget???Eletleg állatkerttel vagy anélkül???

M.

Kép

Kép
megann

ma is orrporszívoztam egy gyorsat,mert megint felgyülemlett egy csúnya adag,most felszabadultan horkol az ágyában!remélem,ha ma még nagyon vigyázunk,akkor most már meggyógyulunk....legalább a szülinapjára :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Városliget jó ötlet! :) Danigombit nem hagytam az oviban. :) Bár imádja a közeget és nassolgatni is mindig kap a gyümölcsből vagy az uzsonnából. :)

benianyu

Tényleg mindjárt itt van Kisnyuszi szülinapja!!!! Akkor pláne extragyors gyógyulás szükséges!! :) Itt küldöm neki a gyógypuszikat! :)

benianyu

:P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ok!

Akkor 11 körül a városligetnél???
Én az M3 felől közelitek kocsival és megpróbálom a sétányon lerakni valahol a kocsit..és akkor valahol a sétány közelében talizhatnánk, ok???

M

Kép

Kép
megann

Oké, 11 körül jó. Sétány = állatkerti sétány? Valahol a Széchenyinél találkozzunk! Hozzuk Juciékat is! :)

benianyu

jaj,de mennénk :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Kuha
Köszi, köszi a videót, látom már, hogy mibe ült Gergőd!!!!Ha tudnád, hogy én először mire gondoltam, szétröhögnéd magad!!!! :D :D :oops:
Barbi
Jók a rucijaid, a gépek, és a fiúk is szépek!Leon nagyon vagesz az ingben!
Ayse
Én érzem, hogy karácsonyra digigépet fogtok ám kapni!!!!A képek szupik, olyan édi pofija van Andrisnak, és persze Lili kész fotómodell!
And
Eszti mint egy tündér, a fehér szerkóban!!!!Széééépséges!
Hová akarsz Te tornázni?????????? :shock: Olyan csini vagy, hogy csak na!!

Csajok, nagyon jó lesz Nektek, kb.5-10évente szoktunk felmenni a Városligetbe, és az Állatkertbe, így majd 30 évesen is iiiiiiimádom!Alig várom, hogy Panni nagyobb legyen, és megnézhesse Ő is!!!Ja, és Apa még soha nem látta az állatkert akváriumrészét, én is cak a felújjítás előtt.Apa ugyanis akváriumbuzi!van is neki egy bazi nagy, 250 l -es, úgy megmutatnám Nektek, de elég gáz képeket lehet csinálni.
Pusz, jó csavargást Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu!
Mennénk szívesen, de anyum 1/2 órája vitte el a fiúkat........ :D
Egyedül is csatlakozzam? Max. a gyerekekre tudok vigyázni, meg veletek dumcsizni :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Rendben!Akkor ott összecsörgünk :D

LÁNYOK!

Aki még nagyon nem tud magával mit kezdeni(azaz a gyerekével :D :D), az beszállhat a babakocsiralliba..akár később is csatlakozhat..gondolom ott leszünk a környéken...

Minél több a baba, annál nagyobbakat kuncoghatunk. :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi,
Gyere!! :)

benianyu

LÁÁÁÁNYOK!!!!

Nem ééééér!
Marci alszik,Apa meg elvitte az autómat,mert defektes a mocija... :(
Én is szerettem volna....brühühühühüüüü :cry: :cry: :cry:

Ayse,
felhívtam a TÜCSÖKZENÉS csajt,holnap a 11.15-ös csopiba van már csak hely,mert fix csopik vannak.
A holnapi/első alkalom ingyenes a hátralévő 7 alaklmat a következő után kell kifizetni.
Váltócipő vagy zokni a viselet.
Akkor 11 kor a főbejáratnál?
Majola és Julcsi jönnek,most beszéltem velük.
Lili elképesztően szép kislány!!!!! :wink:

And,
Marcinak is ilyen mesekönvet vettem tegnap a Brendonban!!!! :P
Tök jóóó! :D
annamami

Csajok!

A mindenit, de mennék én is! De hát én innét nem tudok bevergődni, az egyszer tuti!!!!

Barbi!
Tényleg nagyon kafa cuccokat vettél, a felső kimondottan tetszik!

Totka!
Tessék elárulni, hogy mire gondoltál!!!!!

Ayse!
Lili tényleg nagyon gyönyörűséges!

And!
Eszti ebben a fehér kardigánban! HÁt valami eszméletlen!!! :lol: :lol:

Csajok!
Jó talizást, és kellemes legeltetést! :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

Hááááát sok képet nem csináltunk...de itt van pár...

Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

többi kép még a videóban...majd apa megcsinálja...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Ritkán jövök, de azért még remélem nem felejtettetek el!

:(

Mostanában MINDEN percemet leköti Dávidka! Egyre bátrabban sétálgat minden mellett! És nagyon szereti,ha vezetgeti valaki!Már megy egy kézzel is! Sőt pár lépést már egyedül is megtesz , bizonságosnak vélt terepen..... :lol:
Most megint elég nyűgösen alszik éjjel :( sorban jönnek a fogai :shock: Már azt sem tudom hány van neki,mert veszélyes mutatvány a szájában kotorászni! egyszer majdnem leharapta az újjamat,na azóta nem nyúlok bele :shock:

Sajnos a topicot sem tudom rendszeresen olvasni :cry: Pedig szeretném! De vagy foglalt a gép! (amikor ráérnék) Vagy Dávid nem hagy :? A képeket azért megszoktam nézni :wink:

Lili angyalnak öltözve :D nagyon bájos

Eszti eszkimónak öltöztetve :lol:

Andris Rizsevése + a házikós és százszorszépes képei is nagyon aranyosak :P

Barbi: Nagyon klassz a felső és a nadrág is :P És a te fiaid is nagyon szépek és aranyosak :)

Meg minden kép tényleg nagyon jó! Ezeket azért emeltem ki, mert reggel mikor bekapcsoltam a gépet ezek voltak az utolsó oldalon!
Akkor kezdtem el írni ..... és most jutok a végére :?
Azóta már biztos van új oldal is-na azt még nem olvastam :?

Jaa! Még azt akartam írni ,hogy tegnap mi is voltunk a Várban!
Kuha kár ,hogy nem futottunk össze :cry:

A bizonyíték ,hogy nem hazudok :lol:

Kép felfelé a Siklón
csillam

Közben kiírta a gép ,hogy hibát észlel és leáll!! De szerencsére még gyorsan rákattintottam a küldésre- és elküldte :wink:

A többi kép:

Kép Kép Kép
csillam

aha!

közben látom ,hogy össznépi csavargást szerveztetek :shock: :P
Jó szórakozást nektek :!: Ha a közelben laknék mi is csatlakoznánk ,az biztos!!
csillam

Sziasztok!

Nyúlfarknyi időm van. (annyit azért láttam, hogy egy csodacsini mami siklózik egy édes babával!

Annamami!
Oksi, holnap 11-kor a bejáratnál!

ayse

És köszönjük a dícséreteket! Hízik a májunk!

ayse

Nyúlné!
Az az én hibiszkuszbokrom (mér alakformálás alatt). A nyarat itt tölti, télire följön a hálóba.

ayse

Ayse,
aha!szép lesz!
Csillam,
tényleg nagyon jó a siklós kép...is!
Prüntyi :lol:
pár azaz kettő! :lol: :lol: :lol: ,de azok nagyon jók! :P

többiek gondolom remekül szórakoznak a Ligetben! :? :twisted: :P
azért mi is kimerészkedtünk ide a térre sétálni,de nagyon meleg volt,ami náthásan kifejezetten rossz!még Kinyúl is elkezdett egy idő után hisztizni és vörös volt a feje is!de elötte azért kirohangászta magát,esett,kapirgált,huhogott és a többi ilyenkor szokásos dolog!
most bevágtam az ágyba,mert már semmi se volt jó neki,nem is reklamál,csak dalolgat,annak meg mindig alvás a vége!
de jó,hogy már ilyen jól megy ez az alvás dolog!olyan brutál volt kirázni a lelket is belőle ....és magamból! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

én meg teázgatok.....és most én beszélek magammal.....hehe!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

az a szemétség,hogy nem tudok egyedül képeket feltenni,azzal legalább elütném az időt....na mindegy!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na már megy is a horki-morki :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hűha...ismét jól lemaradtam. Csodás képeket láttam, Lilről, Andrisról, kapucnis Esztiről, napsütötte Leonról, szivszerelmünk Nolcsiról, békavadász Petiről, borfesztiválozó Kisnyúlról (hmmmmmmm, már itt tartunk?), és sajnos, tovább nem futja a kismamaagyamból.

Most beszéltem Barbival, megyünk vele szerdán Krisztához. Remélem, sokan jöttök :)

Róki, én szeretnék a Pagonyba menni hétfőnként, csak ma vesemedence-kontrollon voltunk. Szerencsére teljesen eltűnt a pyelontágulat. Éljen!!!

Na, közben felébredt a kis zsarnok, megkergetett, megetette a maciját kiskanállal: ammm-ammm(hammhamm), etyé (egyél) felkiáltásokkal, most meg itt strázsál a gép mellett, hogy mikor foglalkozom már vele.

KépKép

KépKép
majola

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: elképzeltem Julcsit! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Basszuskulcs!
Belémjöttek!
Épp kihajtottam volna zöldséges parkolójából, mire belémtolatott egy öreg fószer. Hiába dudáltam, nem nézett a visszapillantóba. Én meg ugye nem bírtam menni, mert jött a forgalom. Szerencsére a gyerekeknek semmi baja nem lett. De behorpadt a sárizé lemez hátul. Kiszállván mondom az embernek, hogy betétlapot kérek. Mire ő: az nincs. Mondom, akkor rendőrség. Erre elismerte. De annyira nem látott, hogy még azt kellett nekem is megmutatnom, hogy hol írja alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt mondta, otthon hagyta a szemüvegét. Hát ilyen nincs. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Én meg kocsi nélkül nem bírok létezni.
Még most is remeg a térdem, olyan ideges vagyok.

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?