A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nagy gratula Edit!KépKépKép

Rita! Miota szeded a Clostyt? Mert ha 1-2 honapja, en nem hagynam abba! Spontan is osszejohet nektek a babo , vagyis ugy ertem hogy csak a clostyval. A dokid ugy ertette, hogy ez a motilitas olyan rossz hogy egybol lombik? Mert szerintem ez boven eleg egy inszemhez de mondjuk ehhez annyira nem ertekKép

Ildi! Hany naposak a ciklusaid? A 4 mm-es nyalkahartya tenyleg vekonyka kicsit a 15. napon, kiveve ha a 20-22. nap korul van peteeresed. Addigra meg megnohet!Kép Tuszoket nem latott a doki? Merthogy azert kene nekik lenni....vagy legalabb egy novonek.

Puszi: orsoly
orsoly

DorisKép

Nekem is mondták a tavasszal, hogy az átlagosnál kisebb a méhem, valószinûleg a Diane 35-tõl, amit vagy 3 évig szedtem a régi dokimnál. De akadály általában nem igazán lehet ez - a doki szerint.

Az utóbbi UH-vizsgálatokkor pedig nem is mondta, hogy gond lenne a méretével, Szerintem ahogy a nyálkahártyám kezdett normális vastagságú lenni, az is helyrejött.

Fel a fejjelKépÉs ne szégyeld magad, mert emberek vagyunk, akik néha érezhetik azt, elfogyott az erejük, feladják, de nem szabadKép

Edit
Edith

Doris: nekem is azt mondták anno, hogy kicsi a méhem, mégis van 2 kölkemKép És remélem lesz még vagy 2Kép

jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kedves Doris Kép
Ne szomorkodj, a hullámvölgyet a hullámhegy követi! Hamarosan lesz egy pici babád és elfelejted ezt a sok negatív élményt. Az, meg, hogy vkinek kicsi a méhe, teljesen felelõtlen kijelentés (ki mondta?)! Mindenkinek egyedi és az elsõ baba után már nagyobb lesz! Nekem is mondták, hogy hátrafelé hajló, de ez semmit nem jelent, akkor meg én is nagyon megijedtem.
Azt pedig, hogy feadod, felejtsd el, jár Neked a baba és kész! (más feladás ugye eszedbe sem jutottt!)
Puszil
Ányez
Anyez

LányokKép
Köszi mindentKép

Puszi: Doris
doris

Drága Doris!
Ne szégyeld magad! Igazán megteheted néha, hogy kiborulj, kiadd a gõzt! Most majd törlesztünk Neked, és mi tartjuk benned a lelket!
Én hiszem, hogy minden rendbejön Nálad! Ez egy átmeneti nehézség! Lehet, hogy pont amiatt, hogy még nagyobb legyen az örömöd egy esetleges pozitív élményhez.

Puszi:
Nelli
nelli2

DorisKép

Fel a fejjel, Nálunk sokkal szerencsétlenebb helyzetben is élnek emberek. Arra gondolj, hogy van egy párod, aki mindenben melletted van, fogja a kezed, és együtt nagyon erõsek vagytokKép Ez is egy próbatétel, és meg fogtok ennek is felelni!!!!!!

LányokKép
Hogy foglak Benneteket megismerni a minitalin ? Még nem találkoztunk. Sajnos tényleg úgy tûnik, hogy minire sikeredik ez a taliKép

HurkiKép örök otpimistánk hol vagy ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Ha valakit érdekel, akkor a Jónás-módszerhez tudok címet és telefonszámot: XII. Bp. Gregus u. 10. II. Tel: 356-1578. Pontos születési dátumra van szükség percre pontosan. Meg tudják adni a legtermékenyebb napokat. De hogy ezt csak személyesen, azt nem tudom. Írták, hogy postai úton is lehet, de ebben nem vagyok biztos. És lehet, hogy a férj adataira is szükség lesz.
Aztán meg lehet, hogy minderrõl már tudtok, én pedig itt kotnyeleskedem

Nelli
nelli2

LányokKép
Itt törölgetem a könnyeimet annyira elérzékenyültem a soraitoktól...Kép Köszönöm, hogy lelket öntöttetek belémKép

doris

Micimaci!
Van, akinek nem mutatja ki a teszt korán. Pl. nekem sem mutatta ki a 6. hét elött!!! A húgomnak sem! Kép

Edith!
Akkor teázzál ezerrel! Kép

Doris!
Kitartás! Te szoktál bíztatni bennünket, most megérdemled, hogy mi támogassunk egy kicsit! Pihizz egy kicsit, lazíts, de tényleg, úgy mintha az elmúlt pár hónapban nem pihiztél volna! Kipihened magad, és egy friss Dorist kapunk vissza, aki mielöbb itthagy bennünket a táblázatból egy másik táblázat kedvéért! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

ORSOLYKép
A Clostit júliusban szedtem, egy dobozzal, aztán augusztusban volt a HSG, akkor nem, és most ebben a ciklusban szedtem még. Azért kérdeztem, mert ha most iratok, akkor köv. hónapban is érdemes lenne, a folytonosság miatt, de ez a két hónap bizti csak otthon-próbálkozós lenne a kontroll-vizsgálat miatt. Ha azonban a párom eredménye megint nem jó, akkor aztán tényleg stimulálni kell engem, ami újabb adag gyógyi, szuri, stb., lehet, hogy többször is egymás után, és attól tartok, hogy ez már sok lesz a szervezetemnek, nem akarom túlterhelni. Igy lehet, hogy most intenziven teázni fogok, és bizni nagyon. Azt a dokim nem mondta, hogy egybõl lombik, csak annyit, hogy kiröhögik az andrológián, ha ilyen motilitással inszemet akar csinálni (gondolom, a 32 %-os eredmény az inszemhez kevés). Az andrológus doki azt mondta, min. 60 %-ig fel kéne tornázni az eredményt. Akkor leszek nagyon elkeseredve, ha a kúra után kiderül, hogy mégsem javult, akkor kidobtunk 70.000,- Ft-ot.

DORISKép
mostani pesszimista hangulatomban persze azon elgondolkodtam, mennyire biztos a lombik, hát, nem tudtam magam meggyõzni... Mert elég sok esetben nem jön össze elsõre, és akkor 3 hónap várakozás, újabb kisérlet, szóval most elég sötéten látom a dolgokat, de igyexem áthangolni magamKép. Csak most valahogy nem látom a dolgok végét... Eddig sose volt baj, hogy a sógornõmék picijét láttam, dédelgettem, stb., de most szombaton alig birtam ki, hogy a család elõtt ne kezdjek el bõgni, fõleg úgy, hogy más rokonok is voltak ott, és kérdezgették, hogy hát nálatok... Még szerencse, hogy a párom lelõtte õket, mert nem tudom, mit válaszoltam volna, biztos nem szépet... De láttam, hogy a párom észrevette, hogy bajom van, gyorsan el is tûztünk haza, ahol aztán persze eltört a mécses. De életem párja aranyos volt, úgy megsajnált, hogy elmosogatott helyettem. Tegnap is dolga volt, alig volt otthon, de úgy ment el otthonról, hogy "nem ám agyalni!".

CATEYEKép
én is sajnálom, hogy nem tudom meg, miért vagy CateyeKép, a tár.hu-ra sajna nem tudok felmenni, megnézni a képeket. Igazából nem is csak a HSG miatt vártam eredményt, hanem abban biztam, hogy az injekció már hat a páromnál, és nem kell megvenni a következõt. De már kezdek helyrebillenni, csak az anyagi vonzata zavar, a többi kényelmetlenség nem nagyon izgat (vizsgálatok). Azt hiszem, felhivom a dokit, hogy mi a szitu, de nem iratok vele Clostit.

EDITKép
C-vitamin ezerrel! Nehogy megbetegedj most! És öltözz fel rendesen, inkább legyen meleged, mert azon lehet segiteni, de ha fázol, akkor már baj van.

Megint kisregényt irtam... Sorry, hogy benneteket terhellek az agyalásommal, de most már sokkal jobban érzem magam, kezdek magamhoz térni, hála Nektek. Most megyek ebédezni, finomfõzelék lesz, hmmmm, de éhes vagyok...

Pusszancs Mindenkinek!

Rita
knérita

Nelli: akinek van rá 15ezer forintja és elhiszi, az csináltassa meg. Én asszem így is meg tudtam a megfelelõ idõpontokat, ha egyáltalán hihetõ ez a dolog.
Egyébként van egy ilyen topik, asszem Jónás-módszer, vagy vmi hasonló a címe, ott le van írva cím, tel.szám (nem tudom ez ugyanaz-e?).

jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

RitusKép

Nekem a harmadik doboz Clostyval jött össze, egy kb 65. napos anov. ciklus után. Úgyhogy tessék elkergetni a pesszimista képeket, bárkivel bármi történhet.Kép

Párod szedett már Macát? Állítólag nagyon jó. A tea pedig biztos nálam is sokat segített.

Puszi: Edit
Edith

Doris! Fel a fejjel, lesz ez meg igy seKép Egyebkent, a tobbiekhez csatlakozva, netes dokinenink nekem is azt mondta hogy kicsi a mehem. Ami ugyebar nem nagy problema, csak amikor az embernek mondjak akkor nem esik eppen jol...

Puszi: orsoly
orsoly

orsolyKép

Ált.36-37 naposak a ciklusaom, bár a múlt hónapban 33 napra jött meg. Akkor ennek megfelelõen normális a 4 mm?

JovikaKép
Na ettõl most megnyugodtam, de azért jobb lett volna ha azt írja oda, hogy szép kis petesejtecskék..KépKépKép

DorisKép

Nyugi, minden rendben lesz, fel a fejjelKép

Pusz: Ildi
hercegné

Jovi!
Én is elég nehezen tudom megkülönböztetni a nyákot, de a múltkori ciklusban sikerült észrevennem. Olyan mint a tojásfehérje és nyújtható nem szakad el. Meg onnan veszed észre hogy nagyobb a szexuális étvágyad. Meg lehet tanulni csak egyszer ki kell tapasztalni.

Edith!
Nyugi nem fog megjönni. Gondolj a két csíkra!Kép

Doris!
Hova tünt az optimista Dorisunk? Te szoktál én belém lelket önteni. Sokszor én is azon gondolkodom, hogy feladom, de hidd el nem szabad. Fõleg mikor a múlt héten megtudtam hogy a kolleganõm terhes, úgy éreztem gyülölöm. Remélem a munkahelyeden is megoldódnak a problémáid, sajnos minden embernek vannak az életében hullámvölgyek. A tesómnak is kis méhe van, de nem mondta neki a doki hogy rossz volna. Szóval fel a fejjel. Jó?

Rita!
Remélem a férjednek használ a kúra és jó lesz az eredménye. A december meg mindjárt itt van és jöhet a stimuláció. De persze még spontán is sikerülhet.

Andy
Andy

Lanyok!

Bocsi hogy ezt irom, de oszinten nem ertem hogy lehet valakit utalni-gyulolni azert, mert neki hamar(abb) osszejott a baba mint nektek (nekunk, asszem irhatom igy is). Nekem soha nem voltak ilyen gondolatok a fejemben, max irigykedtem, de hat o nem tehet arrol hogy nekem ilyen es ilyen problemam van. Probaljatok magatokbol kiirtani ezeket a gondolatokat szerintem, en vallom azt hogy optimistan hamarabb osszejon mintha valaki stresszeli magat emiatt!

orsoly
orsoly

orsoly: itt sokszor csak arról van szó, hogy egyébként sem túlságosan kedvelt ember iránt érez így az ember. Nekem is volt ilyen érzésem, ilyen emberrel, míg, ha nekem kedves csajszinak sikerül, akkor nagyon boldoggá tesz engem is az õ öröme.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

OrsolyKép
Szerintem egy amúgy sem kedvelt kolléganõje volt Andy-nak, ezért voltak ilyen érzelmei, nem kell a gyûlöletet komolyan venni. Egyébként ha hozzám közel álló embereknek összejön akkor nekem is nagyon fáj a szívem, persze azért örülök a boldogságának. Kicsit néha igazságtalannak is tartom, hogy nekünk ennyit kell szenvedni érte, más meg gondol egyet és hopp megvan. Természetesen nem a topic lakókra gondolok, mert itt mindenki megjárja a hadak útját, míg sikere lesz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

EdithKép
Szívbõl gratulálok!!!KépKép
CatEye Kép
Szorítok a lapar miatt. Ne izgulj, minden OK lesz és túl leszel rajta hamar.
Lányok!
Megvolt a pénteki inszem.A doki bácsi szerint nagyon jó volt a nyák, és a méhnyak is. A férjecském "matyijai" is szuperek voltak, 60milliót kaptam. Szóval minden OK volt. Viszont a hõm nem nagyon akar felugrani. Az inszem elõtt 36,6 és 36,7 váltakozott(egyik nap ennyi, másik nap annyi).Az inszem napján 36,7 volt, az inszemet követõ nap(szombat) 36,9 , vasárnap 36,9 , ma 37,0. Ilyenkor nekem már magasabb szokott lenni. Mi lehet a baj szerintetek???
Lujza
lujza

JOvika! Az mar jobban ertheto, de itt nem konkretan csak Andyra gondoltam. Sokan irnak olyanok (nemcsak ebben a topikban, bocsi, de ezer helyet olvasokKép),hogy mar nem mennek utcara mert ha meglatnak egy terhes not vagy egy kisbabat akkor sirhatnekuk van. Nekem ilyen sose volt, en gyonyorkodtem bennukKép

Cateye! Igazsagtalan, persze, bar mi (ti) meg sehol nem vagytok a lombikosokhoz kepest (vagyis a nehany lombikosunkat kiveveKép). Es van akinek a 10. lombik sem sikerul....Szal kulonbozoek vagyunk, de az is ugyanugy orul a babanak (jo esetben) akinek egybol osszejon, meg az is, akinek x ev mulva.

Mondjuk ezek az en erzeseim, mondhatjatok, hogy konnyen beszelek mert mar sikerult, de nekem is volt masfel ilyen evem. Es mindenkinek sikerulni fog, csak tessek hinni benneKép

orsoly
orsoly

LujzaKép
Örülök, hogy sikeresen túl vagy az inszemen. Ilyenkor nem pihenni kell utánna ? Vagy elég volt a hétvége ? Sajnos a hõdhöz nem tudok hozzászólni, de szerintem elkeseredésre nincs ok, ha már elérte a 37 fokot a hõd.

OrsolyKép
Azért szerintem nem úgy örül a terhességnek az ember ha összejön rögtön, vagy ha várnak rá mondjuk 2 évet. Amögött a 2 év mögött mi aztán tudjuk, hogy milyen kétségek, bánatok, tanácstalanságok vannak hónapról hónapra, hányszor feladjuk, majd újult erõvel vágunk neki, míg aztán végül sikerül. Még a legoptimistábbak közülünk is sokszor kétségbe vannak esve. Ilyen szempontból mindegy, hogy lombikos-vagy nem, lelkileg mindenkinek a maga terhe a legnehezebb. De abban biztos vagyok, hogy sikerülni fog mindenkinek, kinek elõbb kinek késõbb. És az a jó, hogy egymás sikerének nagyon tudunk örülniKép

A hétvégén autóval mentünk le Sopronba, és a párom elmesélte, hogy egy közösen ismert volt osztálytársa 15 hetes terhes. Az apósom hátraszólt "kedvesen", hogy ott legalább minden terv szerint megy. Hát gondolhatjátok, hogy majdnem elbõgtem magam. Azért a lány terhességének örülök, pedig elsõre összejött Neki.

CatEye

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Köszi a bíztatástKép Azért estem kétségbe, mert a saját orvosomon kívül két orvos vizsgált meg a tervezett mûtét elötti napon. Akkor azonnal mondta az egyik, hogy túl kicsi a méhem és az endom is elég komolyan tapinható. Aztán egy óra múlva a vizit után ismét megvizsgált egy másik orvos és azt mondta a körülötte állóknak, hogy nagyon kicsi ennek a lánynak a méhet... Ez nekem elég volt az ijedségre. No sebaj, kár ezen morfondíroznom. Majd legközelebb rákérdezek, hogy pontosan mire gondoltakKép
LujzaKép
Szerintem ne gondoj most arra, hogy milyen "szokott" lenni a hõd. Lényeg, hogy elérte a 37-et és pontKép Emlékszel, hogy Edelweiss már pozitív tesztek után megmérte egyszer a hõjét és 36,9-et mért?? És babás voltKépKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok Lányok!

Épp csak beugrani van idõm, mert nagyon sok dolgom van még itt a munkahelyemen, habár ma már szabin vagyok. Jó, mi? Nem is volt idõm visszaolvasni, amit írtatok, csak átfutottam, de nem lehetett nem észrevenni a jó hírt:

EditKépKépKép
Szívbõl gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok.

DorisKép
Sajnálom, hogy el kellett halasztani 1 hónappal a lapart a megfázásod miatt. Remélem, már jobban vagy.
Eddig igaz, hogy sokat kellett várnod, de meglásd most már begyorsulnak az események. Októberben lapar, utána hamarosan lombik, utána pedig ...KépKépKép Annyira drukkolok Neked Doris!

LányokKép
Ne haragudjatok, hogy másnak most nem írok, ígérem, amint megmelegszem az új helyemen, ismét aktív babanetes leszek.
Most tulajdonképpen búcsúzni jöttem. Egy ideig biztosan nem tudok majd jönni, esetleg csak rövid bejelentkezésekre lesz idõm. A minitalikra azonban szeretnék eljárni. Nagyon sajnálom, hogy az elsõn pont nem tudok ott lenni.
Lányok! Mindannyiótokat puszillak és azt kívánom, hogy mihamarabb kövessétek Edit példáját. Szerintem itt lenne már az ideje, hogy a sok closti meg lapar meg hasonló témák helyett pocakméretrõl, meg 3D-s ultrahangról, meg fiú és lány nevekrõl beszélgessünk. Ugye Ti is így vagytok ezzel?
Hiszem, hogy egyszer eljön annak is az ideje.Kép
Még egyszer mindenkit puszilok:
Zsuzsu

U.I: GittaKép Légyszi javíts ki a táblában. Ma vagyok a 10c 3 cn-en. (de megsúgom, most nem bánom, hogy így történt) Ezentúl azonban én is újra az "aktív versenyzõk" közé állok.Kép
zsuzsu

LányokKép

1/24-kor elmegyek, mert a dokim vár 4-kor, hogy egy utolsót egyeztessünk a lapar elõtt. De 5-körül ott leszek a Vista Cafe-ban, piros rózsa lesz a gomblyukamban, és Népszabadság a kezemben. Na jó ez csak vicc volt. Szóval talira fel !!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lujza!
Pihizz sokat, a hõddel meg ne stresszeld magad, majd felmegy, ha úgygondolja! Kép Lényeg, hogy talán már babóca van a pocidban! Kép De legalábbis pár sejtecskéje! Kép

Cateye!
Tudom, könnyû mondani, de ne is foglalkozz az apósoddal! Ha ilyen bunkó, akkor nem lehet segíteni rajta! Inkább csak sajnálni lehet! Nekem az anyósom ilyen. A vetélésem után nem egészen 1 hónappal képes volt megkérdezni, hogy miért nincs már neki unokája!!! Pedig tudta, hogy mi történt... Hát tehetek én arról? Ti sem tehettek róla! Jön, amikor jönnie kell! Kép

Doris!
Kicsi-nem kicsi, akkor is lesz benne egy kicsi! Kép Kicsi-kicsi babuka! Kép

Lányok!
Olyan pocsék a kedvem! Tegnap döbbentem rá, hogy a munkahelyemnek hála majdnem 1,2 millió forinttal kevesebb gyedet fogok kapni, mint ami járna majd a két év alatt. (minimálra vagyok bejelentve, hiába harcolok már érte 3 éve) Most komolyan gondolkodóba estem, hogy mit tegyek. Munkahelyet kellene váltani, ahol tényleg annyira leszek bejelentve, mint amennyiért dolgozom. De hol találok mégegy ilyen jó helyet? Nagyon szeretem a munkám és el sem tudom képzelni magam valami betanított munkával. Lételemem a kreatívitás.
Ti mit tennétek a helyemben?

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Szerintem ha nagyon szereted a munkádat akkor ne hagyd ott, kevesek közé tartozol ezzel az érzéssel. Elég nehéz állást találni, fõleg normális fizetéssel, és egy 30 fele közeledõ nõt meg nem is szívesen alkalmaznak manapság, pont a gyerekvállalás miatt. Én azon erõlködnék a helyedben, hogy jelentsenek át normál bérre. Azért a minimál bér mellett kapsz még kézbe plussz fizut nem ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Most beszéltem a doki asszisztensével, lett egy pozitív leletem. Kép Ureaplazma baktériumom van, azt mondta,hogy erre kéne gyógyszert szednem. Jövõ szerdán megyek konzultációra, meg gondolom újabb vizsgálatra.

Tudja valaki, hogy ez a baktérium mennyire gázos? Kétségbe kell esnem, vagy még nem?

Válaszoljon kérem, aki tud!

Puszi: Móni
bogu

Kép Gitta

Szerintem se menj új munkahelyre, ha szereted a mostanit. Fogd ki a fõnöködnél az engedékeny perceit, és beszéld meg vele a rendes bejelentett fizetésedet. Az én fõnökömnél legalábbis így mûködik a dolog, amikor jó hangulata van, sok mindenre meg lehet kérni.

Kép Kár, hogy nem tudok többször ide jönni hozzátok, de sajnos az én gépemen csak vonalas internet van, így ha csatlakozok, akkor nem tudnak hívni bennünket. A másik gépen van ISDN, de ehhez mindig át kell jönnöm a másik irodába. Azért amiket írtok, mindig visszaolvasom.

Puszi: Móni
bogu

Cateye!
Persze, kapok, sõt... Nem az a gond, hanem, hogy majd a gyed lesz kevesebb 50000 Ft-al, mint ami járna!!! Azt meg nem fizeti ki nekem a cég!!! Utánaszámoltam, és bizony nem mindegy, hogy kb. 2 év alatt fogok kapni 480.000 Ft-ot az 1.680.000 Ft helyett!!! Ez az, ami nem mindegy!!! (havi kb. 20.000,- a 70.000,- helyett!)
Na, ezen még gondolkodom.

Üdv:
Gitta
gitta

Bogu! Nekem volt ilyen, semmi gaz, egy honapig szedtem ra valamit.

Ki jon vegul a talira?

orsoly
orsoly

Gitta!

A gyed kb 55 ezerre jon ki netto egy honapban...minimal utan meg bizti tobb mint 20-ra mert a 20 ezer az a gyes.

orsoly
orsoly

GittaKép
Igaza van a Moninak, probálj meg beszélni a fõnököddel. Az igaz, hogy ez a pénz különösen akkor nagyon fog hiányozni. Ha humánus a fõnököd akkor megérti.

BoguKép
Sajnos ezt a bacit nem ismerem, de biztos erre is megvan a gyógyszer. Az a jó, hogy tudták azonosítani, és nem kellett össze-vissza minden gyógyszert kipróbálni.

CatEye

Cat
Kép
cateye

MóniKép
Sajnos nem tudok segíteni... Nem mehetnél hamarabb az orvosodhoz? Miért kell a jövõ hétig várnod?
ZsuzsuKép
Nagyon aranyos vagyKép Szívbõl kívánom, hogy sikeres légy az új helyeden és hamar belerázódj az új munkádbaKépAztán jöhet a babukaKép
GittaKép
Ha örömödet leled a munkádba akkor ne hagyd ott. Nehéz jó munkahelyet találni.

doris

OrsolyKép
Én megyek a talira. Piros ing van rajtam, és fekete bõrkabát, és szõke hosszú hajam van. Téged biztos az édes pocidról megismerlek. Jön még szerintem: BogárKép,JoviKép,VirágKép ...... a többieket nem tudom.

Hurki ma elveszett, pedig Õ is ígérte.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta: hiába mész most új munkahelyre, jó fizuval, ha jövõre leszel babás, az ezévi (elmúlt naptári év) áõtlagod után kapsz majd GYEd-et.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Cateye! Oke, teged olvastalak is, a tobbikerol nem tudok, illetve Jovi jonKép

Jaja, pocim mar van, de most a pulcsi alatt kevesbe lathatoKép Fekete gatyo es lila pulover az osszeallitasomKép

orsoly
orsoly

Lányok!
Én is megyek a talira!

Marcsi
Marcsi

Marcsi! KlasszKép

o.
orsoly

Lanyok!

Ancsirol senki nem tud semmit? Mar a 42. heten jar(na). Vajon megszuletett mar a manoja?Kép

orsoly
orsoly

Orsoly! Kép

Ancsi pont most irt sms-t a friss topicban egy lanynak, hogy megszuletett a babaja, es szerdan mar mehetnek is haza :o)

Jovika!
ez a gyed kerdes nalam is eleg durva, ugyanis januar 9-re vagyok kiirva, es ha szilveszter elott szulok, akkor nagyon rosszul jarok anyagilag... :o( olyan kreten dolog ez a megelozo evi szamitasa a gyednek...

kamilla
kamilla

Ildi! nekem 8mm körül szokott lenni a nyálkahártyám, de nekem középidõben van peteérésem. Neked lehet hogy késõbb.

Rita! Nekünk tavaly adott az andrológus beutalót lombikra, az idén májusban (hasonlóan rossz eredmény mellett) felirt a férjemnek 20db Gonal-F-et. Mivel én már akkor elkezdtem a lombikra felkészülni felhivtam a Kaáliban a dokit, hogy van-e értelme ezt kiváltani, mert ez nekem egy kezelés ára, és lehet hogy nem segit annyit hogy megérje. Õ tanácsára nem váltottuk ki, mert max. 40% tud javitani, akkor is kevés lett volna a férjem spermaszáma, vagyis mindenképpen lombikra kellett volna menni. És persze erre a 40% sincs garancia. Szerintem neked is utána kellene járnod, ha a kivánt eredményt meghozza akkor minden rendben lesz-e a párodnál. Vagy akkor is kell valamilyen kezelés.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Edith
Hatalmas gratula. Nagyon vigyázz magadra és a kis manóra a pocidban. Javaslom a sok teához egyél sok-sok mézet is. Kép
Ja, tényleg fájdogált a hasam amikor Pöttömke beágyazódott és az orvosom nagyon örült is neki. Olyan "mindjárt megjön" érzés volt.

Doris
Fel a fejjel. Annyira sajnálom, hogy így alakult a lapar és úgy minden együtt egy kis lelkiválságot okozott most Neked. Viszont tudom, hogy gyorsan kilábalsz belõle. Hajrá!!! Kép

Rita
És az andrológus mit mond? Mert Karmennek igaza van. Nálunk is elég rosszak voltak a párom leletei, de a mûtét után neki már nem akartak újabb szurikat adni, hanem egyenesen küldtek bennünket a Kaáliba. A lombik viszont tényleg kiszámíthatatlan. Azt hiszem nekünk hatalmas szerencsénk volt Pöttömkével. Ilyen csak a mesében van. Ha valaki elõtte mondta volna, hogy abból az 1 szem petesejtbõl sikerülni fog, azt hiszem nem hittem volna el.

Kamilla
Ilyenkor nem lehet kérni, hogy úgy számolják, ahogy neked elõnyösebb a gyed-et? Bevallom én nagyon nem értek hozzá.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LányokKépSzép jó reggelt MindenkinekKép
EdelweissKép
Jó, hogy jelentkeztélKép Vigyázz Magatokra nagyonKép
IldiKép
Ugye Neked ígértem az UH leletemet? Nos ide pötyögöm. Ez a ciklusom 9. napján készült: 35mm AP átm.antefl.méh, benne 4 mm-es nyh. Bal ovarium: 28x16 mm-es, jobb ovarium: 33x23 mm-es, benne 2 db.folliculus. Szabad hasûri folyadék nem látható. Remélem segít valamitKép
LányokKép
Hogy sikerült a tegnapi tali?

doris

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki jól érzi magát és jól van! Kép

Edelweiss!
Jó újra hallani rólad! Kép Örülök, hogy jól vagytok! Kép

Lujza!
Mi újság? Jó vagy, ugye? Kép Drukkkkk! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt mindenkinek !

Visszatérve a mellfeszülés témára. Most az a jó ha feszül vagy az, ha nem ? Mikor szedtem a fog.gátlót mindig feszült mensi elõtt, mióta abbahagytam egyszer sem. Lehet az egyéntõl függõ vagy valami nem stimmel ?

DorisKép

Örülök, hogy újra itt vagy, remélem már jobb kedved van.

CatEyeKép

Szoritok, hogy minden rendben legyen lapar ügyben. Utána jelentkezz és mesélj!

Szép napot mindenkinek!

Egcsi
egcsi

DorisKép
Én tegnap nagyon, de nagyon jól éreztem magam. Lehet, hogy sok embert megbontránkoztattunk, a pincérfiúról nem is beszélve. Igaz, hogy virágnyelven beszéltünk, de a motilitásról nem is esett szó. Én nem is igazán értem, hogy miért néztek minket annyira?!..Kép

Bogár
bogár

BogárKép
Klassz lehetettKép El tudom képzelni a "szövegeléseteket" és a meglepõdött arcokatKépKép
EgcsiKép
Köszi, ma már sokkal jobban vagyokKépMeg aztán két hét múlva már tudni is fogom a lapar idõpontjátKép
CatEyeKép
Én is nagyon szorítokKép
GittaKép
Sien a legutóbb azt írta sms-ben, hogy októberben lesz a következõ inszeme tehát a 80 nap nem reális. Ha tudok Róla valamit akkor megíromKép

doris

Jó reggelt Mindenkinek!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott tegnap. Nagyon feszítettek mostanában a napjaim.
Pedig biztos lelket öntöttetek volna belém. Le vagyok törve, mint a bili füle. Most már nem hiszem, hogy elhúzózó pé-m lenne, inkább azt, hogy nem volt. Még mindig 36.75 a hõm.

Doris! Örülök, hogy jobban vagy! Csak így tovább! Szokták mondani: lesz ez még így se.

Sokszor elgondolkodom, mi lesz, ha idõs leszek? Ha most ennyire depis tudok lenni, mi lesz, ha már a fiatalság se lesz? Ti nem szoktatok ilyeneken gondolkodni?

Nelli
nelli2

Doris!
Sejtettem, de ha nem írt, akkor nem tudom javítani! Kép

Meséljetek már, milyen volt a tali? KépKár hogy nem csütörtökön volt (lesz), akkor én is el tudtam volna menni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?