A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

:shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
az idióta barom!!!!!
a kukoricás mindenségit! :evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na mi aztán jól lemaradtunk mint a kutya vacsorája... Zsuzsa fél 12-kor még bőven aludt, aztán ebéd, aztán apja bedobta, hogy elvinné Zsuzsát egy órára valahova hogy én tudjak pihenni, hát ennek nem tudtam ellenállni, úgyhogy elnézést mindenkitől! De olyan jót aludtam délután hogy csak na.

Ayse!!!

Hihetetlen hogy szemüveg nélkül kimegy vezetni!!! Normális az ilyen?

Tali!

Mi szerdán nem tudunk menni. :( Viszont itt van nálam Bkrisztának két tála már lassan fél éve, mióta a nagy tali volt nálam. Valaki innen a környékről nem megy véletlenül? Akkor odaadnám, hogy legalább azok eljussanak hozzá. Benianyu? Juci? Bodza? Van itt a környéken még topiktárs? Szívesen átviszem, nem kell idejönni értük.

Sikerélmény:

Sikerült ma délután Zsuzsát szopi és apja közreműködése nélkül elaltatni egy kis énekléssel. Eleinte nagyon tekergett az ágyban, de már látszott rajta, hogy fáradt, úgyhogy ott fogtam és énekeltem neki. Egy idő után kidőlt. Azon gondolkozom, neki még mindig nincs se macija se takarója, semmi ilyen kitüntetett cucca amivel alszik. Ezt a ti gyerekeitek csak úgy választották maguknak, vagy ti adtátok nekik azzal a kifejezett szándékkal, hogy ilyen komfort tárgyak legyenek??

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse
Az állatja!!!! :( :( Az a .........................., rézfánfütyülősrézangyalát!!!! :( :( :( jó, hogy nem lett bajotok!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse,
Andris nagyon helyes kis srac, az a magas homlok meg, sok-sok okossagot rejt? Nagyon helyes es kis noies Lili is; ezen a kepen olyan mint egy kis szoneszno.
:x :x :x :x :twisted: :twisted: Hulye emberek, aki nem tud vezetni, minek ul kocsiba??Termeszetesen, hogy kiba.........on a masikkal.

And,
Eszti nagyon aranyos a feher kardiganban. Nagyon jol all neki.

Pruntyi,
Szerintem nagyon hasonlitotok a kiscsajjal :D

Hat ennyit olvastam es neztem vissza eddig. Jo nektek, hogy igy osszejottok :D :D Jo setalast Nektek!!!!!!!
Sajnos a hetvegenk megint "elazott", agyam eldobom, ettol a sok esotol es mindig a hetvegen. Voltunk moziban a nagy fiammal, meg apaja elvitte rogby-meccsre utana meg kvadoztak egyet, de a kicsivel igen csak talalni kell programot, amikor esik az eso. Nem igazan volt kedvem baratnekhoz menni, nem is vagyok valami jol, elkaptam valami virusos hasmenenes nyavajat, tegnap a kicsimnek is egesz nap ment a hasa. Ma meg apjuk sincs jol.
Ugyhogy nyuglodes ment ezerrel :(
Raadasul jon a szemfoga szerintem, tiszta piros a kis feneke.

Megann,
Motorozos Lena tenyleg jo! Balazs csak hatrafele megy vele mint a rak :D , meg nem jott ra, hogy halad vele.
De ezelotti heten voltunk egy baratnomnel, akinek kisfia 15 nappal idosebb, mint Balazs, vagyis most 14 honapos es eszmeletlen, milyen "mutatvanyokat" vagott le.
Bar valo igaz, Lena koran kezdi, O meg csak 1 eves.
Belevalo kis csaj.

Lilibemondas :D :D :D :D :D :D

Benianyu,
Tetszett a kep, ahol Beni fenn ul a szekreny tetejen :D :D :D

Aniko
aniko47

Totka,

Kitartast a tornahoz, ez mar jo jel es haladas a fogyokurahoz.

Nekem szerencsem volt, eleg hamar lement rolam a felesleg.
Bar 23 kilot szedtem fel a terhessegemmel, de eszre sem vettem, ugy lement, :D :shock: (na, it tulzok)kb 8 honap kellett hozza, hogy felvegyem a regi cuccaimat, de sokkal konyebben mint az elso terhessegemmel.
En rengeteg parolt dolgot eszek fokent, ha erzem, hogy egy-ket napos "nagyeveszet" utan, szorit a nadrag. Altalaban lemegy egy het alatt 1 kilo.

Kitartast nektek is
aniko47

Sziasztok Lányok!

Elég régen írtam már megint :oops:

Szülinapos Babákat és Mamikat az Isten Éltesse sokáig!

Hát nálunk elég gáz dolog van.

Panninak az 1 éves státuszvizsgálaton találtak vért meg fehérjét a vizeletében. Aztán azt mondta drnéni , hogy várjunk. Aztán rá egy hétre belázasodott akkor az ügyelet írt zinnatot neki, (oda is vittem pisit abban is vér volt) meg kellett vinnünk a mikrobiológiára pisit az negatív volt, most erre rá egy hétre megint adtunk le vizeletet ebben már ugyan vlamivel kevesebb de még mindig 20 vvt és fehérje is van.

Kaptunk beutalót nephrológiára el kell vinnem szakrendelésre.

Ti tudtok esetleg erről valamit, hogy milyen vizsgálatra lehet számítani vagy ilyesmi? Bele vagyok betegedve. :cry:

Nyúlné!

Esetleg ha beszélsz Apósdokival és nem felejted el lennél kedves megkérdezni , hogy mitől lehet ez, vagy mi ez?
Még annyi , hogy nálunk minden nőneműnek tehát nekem , Tesómnak , Anyukámnak, és a két Nővérének is policystás vesénk van.
És a pisit én mindig úgy veszem le neki, hogy betadinos vattával letörlöm a nuniját és úgy a sterilzacsi.
És még annyi , hogy 6 hónaposan volt a Panninak egy coli bacis húgyúti fertőzése, az 3! üveg zinnattól gyógyult meg.

Folyadékbevitel nálunk jobb napokon 800 ml rosszabbon 700ml körül van, tápival, de leves nélkül.

Legyetek kedvesek ha valaki tud erről valamit , írjon már nekem légyszi!

Köszi Lányok!

Titi :( aki szomorú
titii

Halihó!

Hűűűűű de klafa volt...olyan szép napsütéses delelésünk volt a Városligetbe..
1-2 kép készült majd este fölteszem... :D

Benianyu!

Hát Léna nem rámparancsolt a kocsiban, hogy márpedig ő shoppingolni akar???? :lol: :lol: :lol: :lol:
A fóti Corába kötöttünk ki dömperért...de nem volt illetva ami volt az nem tetszett Neki :( :lol: :lol: :lol:

Egyébként megúsztam a ribilliót a Corába a tápiját majszolta Léna úgyhogy nem volt botrány...

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!

BESZÉLGETTÜNK A LÁNYOKKAL

MIT SZÓLNÁTOK A JÖVŐ HÉT KEDDI BABATALIRA NÁLUNK????

ELŐSZÖR IS AZOKAT KÉRDEZEM AKIKNÉL MÁR MI IS VENDÉGESKEDTÜNK....NYÚLNÉ, MEA RÁÉRTEK, TUDTOK JÖNNI???
Aztán Meához természetesen hozzágondollak Kuha Titetket is...és persze Rókira is mindenképp számitok...

Ne haragudjatok, hogy elsősorban őket kérdezem meg, de az ő kedvességüket külön szeretném viszonozni, remélem megértitek.

Ezen felül meg...BULI VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!! :o :o :o :o :o :o

Minden babát és mamát hatalmas szeretettel várunk, anyukáknak habos kávé, babáknak kölesgolyó és minden ami fellelhető minálunk!

Na mit szóltok??

Várom a visszajelzéseket, hogy kinek lenne jó...illetve kinek nem és nagyon akarna jönni....mert akkor módosithatunk az időponton.......

M.

Kép

Kép
megann

Titii!

Csak gyorsba!
Nehogy nekikeseredj amikor még nem is tudsz semmit, fel a fejjel!

Nem vagyok orvos, de egy felfázásnak is velejárója az ilyesmi...

No para!!!

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megjöttem a városligeti sétázásból :lol:
Gyerekek nagyon arik voltak, Dani aludt egy nagyot a babakocsiban és olyan de olyan mosolygósan ébredt :D
Léna irtóra élvezte a homokozást, a csúszdára próbált felmászni, persze a végéről.....dehát egy ilyen kis akrobatától mást ne is várjunk! :lol:
Marci kicsit nyűgos volt, a babkocsiban ő is elaludt, de nem sokat, így nem volt barátkozós kedvében, nem lehetett jól megölelgetni. :( Olyan nagy kisfiú, csuda édes volt a nyűgi ellenére ő is.
Mi anyukák meg egy jót beszélgettünk a szép időben :P

Ja engem 2x is lekakkantott valami madár, mert pont ott ültem a fa alatt, ahol a madarak is tanyáztak :x :evil:
Benianyu letakarított, szóval most a nagy-nagy szerencsére várok :oops:

Csillam!
Siklós kép nagyon jóóóóó, olyan szépek vagytok! meg persze a többin is :D

Ayse!
A h...e barom, mi az, hogy nem hord szemüveget a vezetéshez, ráadásul nem kis dioptriás lehet, ha a papírt se látja.... :( :(

Emese!
A telefonban azt elfelejtettem, hogy gyógyuljatok meg mostmár hamar, gyógypuszi repked Kisnyuszinak! :D

Anikó!
Jobbulást Neked és kis családodnak is!

Titi!
Ne haragudj, de én nem tudok segíteni :(
Gyors gyógyulást kívánok Panninak!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Babi,

Koszonom :)

Titi,
:( Sajnalom, de en sem hallottam semmit errol.

Sziasztok,
Aniko
aniko47

Na csajok, azért én sem maradtam le a jóról, Prüntyi hívott, hogy nincs-e kedvünk elmenni a veresi játszira.
Hát volt.
És jóóó volt nagyon, olyan jó, hogy ilyen szép idő van.

Megann!

Igen-igen-igen! Én is szeretnék menni, és nekem a jövő kedd tökéletesen megfelel(ne). Ezen a héten már nem lesz ugye???? Mert szerdán megyek anyumhoz.
De én csak akkor tudok menni, ha betársulhatok valakihez.
Mert különben azt sem tudom, hogyan induljak neki.
Szívesen elmegyek mondjuk az Örsig HÉV-vel, ha valaki ott fel tudna venni, nagyon hálás lennék.
Hazafelé meg csak megoldom valahogy.

Mea? Te esetleg? Félve kérdezem, mert tudom, hogy Pesten úúútálsz vezetni!!!!

Kép
kuha

Titii!
én nem értek hozzá, de annyi azért valószínű, hogy ha minden nőtagnak a családnak ugyanaz az örökölhető betegsége, akkor sajnos a kislányod is elörökölhette :( a polycystás vesebetegség hajlamosít fertőzésre és a hematuria, azaz, hogy vért találtak a vizeletében lehet ennek a jele (mármint nem a fertőzésnek, hanem a polycystás vesebetegségnek). az ultrahang és a szakember viszont biztosan meg tudja mondani, hogy mi a konkrét helyzet, remélem azért rendben lesztek. ezt a rövid leírást találtam a neten:
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... _hid=26998

KépKép
KépKép
and

Megann, Barbi, Aniko47, And!

Azért úgy remélem , hogy nem örökölte. Az az igazság, hogy Anyukám, Tesóm, meg én is +1 ujjal születtünk, (kezenként)Panninak meg csak az egyik kezén lett a 6. ujj helyén egy kis pár millis valami valami amire a szülészeten azt mondta a drnő, hogy Anyuka ! Az majd leszárad. Na persze. Úgyhogy csak reménykedek meg izgulok. Ha tudok valmit megírom Lányok jó?

Köszi szépen!

Titi :?
titii

köszönjük a dícséreteket!

Megann, mi is ráérünk egyelőre kedden, még nem tuti, de valószínű. csak szerda ne legyen, mert akkor vagyunk szülinaposak :)

jó lehetett a városligetezés, majd jöjjenek án azok a képek!

Ayse!
Lili csodaszép! ez a kép róla tényleg újságba való!!!
annak a vadbaromnak meg nőjjön be az orra luka! :wink: megérdemelné, hogy elvegyék a jogsiját!
egyébként férjnek pont ma jött meg a határozta, hogy egy hónapra elveszik :shock: és ez már a mérsékelt változat. a pénzbírságot nem mérsékelték. ne is kérdezzétek mennyivel ment :roll:
mondtam, hogy tök jó, most egy hónapig enyém az autó, novemberben meg már jön az enyém :) de azért nem örülök ennyire, mert ez csak bosszantja, de nem fog máshogy vezetni. a rohadt biztonsági övet sem köti be, én mindig bekötöm és jó hangosan megjegyzem, hogy legalább a gyerek anyja maradjon életben...

egyébként ma jó napunk volt. én kozmetikusnál voltam, Eszti nagypapázott addig.

Barbi, hogy neked milyen jó dolgod van! szabadság ezerrel, és még a madár is téged pottyant le :wink:

oroszlánosat játszanak a szomszédban a "gyerekek", megyek, csatlakozom :)

KépKép
KépKép
and

Titii!
nem tudom, hogy van-e összefüggés :( mindenképpen írd meg, hogy mi a helyzet!!! szorítunk!

KépKép
KépKép
and

Titii
már átmásoltam emailben apósdokinak,még majd rá is csörgök,hogy észrevegye,remélem mond valami érdekeset! :shock:
addig is kitartás és nyugi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJ!
(ezt szóljuk :wink: :P )
na majd jövök,lehet csak este,ma picit nyügibb vagyok

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann! :)

Igen mennénk és vinnénk Kuháékat is szívesen!!!!
Ok Kuha? :wink:
Azért a Pólus mellet elmerek talán vezetni, csak egyenesen kell végig ugye Megann??? :D
De örülök neki!!!!Juhhhhééé :D

Bkriszta! :)
Hozzád is mennénk szerdán Zsófyval, ok? :)

Sajnos most nem tudtam visszalolvasni, de babás mamás képek mind szuperek!!!

Mea
mea

:lol: illetve nem este,hanem holnap! :lol: :lol: :lol:
mondtam,hogy ma nem vagyok 100as

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Igaz is Mea, azt akartam még irni, milyen jó, hogy kibékültetek Zsófival. Az meg hab a tortán, hogy még látunk is benneteket.

Nyúlné, tőled még két dolgot akartam kérni: a popsokenőcs összetételét (egyszer már lekoppintottam, azóta használjuk, szuper, de elvesztettem a képletet), meg a spenótos tészta reveptjét, ami talán már volt fent, de nem vettem észre. Nem sürgős, csak ha Kisnyúl megint alszik, apa takarit, nagypapa tereget, nagymama főz és neked semmi dolgod :)

KépKép

KépKép
majola

na így ittmaradok :lol:
Majola,
a receptet küldöm a popsihoz,örülök,hogy Julcsi gyönyörű popsijához mi is hozzájárulhattunk!
a másikat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd holnap!
és még nem írtam le szerintem :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Itt vagyok ám én is...majd jövök, mert annyira jól sikerült a nap hátralévő része is...hogy most meg kapkodok össze vissza...

De azt örömmel látom hogy akkor a két házigazdiasszonyság már rábólintott a keddre(Mea, Nyúlné)...már csak Rókit várom, hogy nyilatkozzon, úgy emlékszem neki is a szerdák a nemjók...

Na majd jövök :D

M:

Kép

Kép
megann

Megann!

Köszi szépen a meghívást, a jövő kedd tökéletes! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Hát, nem semmi, mennyit írtatok :wink: Győztem visszaolvasni, de azért sikerült :D

Na, nézzük, mire emlékszem:

Csillám, Barbi, Prüntyi, Ayse!
Csodaszép képeket tettetek fel! :D

Ayse!
Sajnálom a kocsidat, nagyon sok idióta van az utakon, és ezek szerint sok szemüveg nélkül :evil:

Nyúlné!
Apa nem vendéglátós, de nála is néha meglepi a másnapi beosztás hát még mostanában (le se merem írni, hogy ő is rendőr, mert ki fogtok akadni :wink: ) :D
Kisnyuszinak jobbulást továbbra is!

Megann!
Létramászó Léna! Nem semmi! :D Mondjuk Peti is nagyon tud már lépcsőzni, de nálunk nincs létra a közelben (szerencsére, mert így arról nem eshet le :lol: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kuha, Mea, be sem kell menni az Örsig, kerepes után nem sokkal van egy átvezető út csömörre! Arra sokkal gyorsabb! De ha lesz kocsim és tudunk menni, akkor nekem útba esel :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Titi
Szorítunk kis Druszánknak, hogy ne legyen semmi komoly!!!!Az ultrahang eredménnyel már többet tudtok!Hülyeséget nem akarok írni.Szegedi a gyerekorvosotok?

Prüntyi, Csillám, Davallia!
Jók nagyon a fotók!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Lányok, képzeljétek! Apa rábólintott a kistesóra :)

Kép

Kép
prüntyi

Viki
Már nem emlékszem, de valaki a napokban megfejtette hogy férjed rendőr!Sokat izgulsz érte gondolom!
Prüntyi
Akkor várjuk ám majd a zebrákat! :D :wink: :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hurrá!!!!

Róki is rábólintott......akkor jelentem, hogy A TALI IDŐPONTJA JÖVŐ HÉT KEDD ÉS VÁRUNK MINDENKIT, AKI CSAK RÁÉR ÉS TUD JÖNNI! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Nyúlné!

Kérlek kérlek beszélj Harival, vagy tudod mit, irok is neki egy sms-t hátha feljön és reagál hogy neki is tutijó a kedd...
Nagyon szeretném hogy ő is jöjjön Lilivel!
Te szoktad szállitmányozni őket talizni, ugy?

Na még van egy rész Anyátok közt....aztán jövök.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
megann

Hajni!
Asszem And volt a megfejtő! :D Szerencsére neki nem kellett még mennie Pestre, nálunk meg egyelőre rend van! :)

Prüntyi!
Hajrá kistesó! És mikorra tervezitek? :D

Davallia!
Képek nagyon cukik! Panda is szépen megy már :D

Titii!
Jobbulást a kicsi lánynak!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Halihó!

Mea!

Okés, remélem, addig nem kap el semmi nyavaja!
MIzújs veletek? MEggyógyultál?
Mostmár tényleg muszáj találkoznunk. De úgy néz ki, hogy ez a hét már nem jó, holnap megyünk az 1 éves vizsgálatra, szerdán du. meg megyek anyumékhoz, ott leszek hétvégéig.

Prüntyi!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez tök jó!!!!!! Esküszöm, hogy akartam ma kérdezni a játszin, hogy mikorra tervezitek a következő babát???? Erre mit olvasok???
És akkor mostmár uccu neki??? Vagy még vártok egy kicsit??

Csillám!
Kár, hogy nem futottunk össze tegnap a Várban!

Megann!
Én már úúgy várom a talit nálatok!!
Én annyi taliról lemaradtam az utóbbi időben, és annyira kíváncsi vagyok azokra a babákra és anyukájukra , akikkel mégcsak egyszer - kétszer (vagy még egyszer sem :oops: :oops: ) találkoztam!

Kép
kuha

Kriszta, egy nagyon hülye kérdésem van: van kiscicátok? Csak mert paramama lévén rettegek a toxoplazmózistól és messziről kerülöm őket.
Elnézést, ez elég rosszul hangzott, de tényleg félek ettől.

KépKép

KépKép
majola

Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Szóval, ez is sikerült (mármint a képfelrakásom)Jól van no, még igen kezdőcske vagyok!!

Apa ma hamarabb jött haza, bebuszoztunk a városba elé; kihasználtuk a szép napsütést: kavicsot ettünk, szereztünk is egy karcot vele a szemécskénk alá :( , hintáztunk, és homokot ettünk.Ja, és fagyiztunk, amit Norbi nem igazán díjjazott! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!

Panna nagyon helyes a kavicson, a homokban és a hintában is! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kuha, a spirált leszedtük a hosszas vérzések miatt, és most a szünetmentes időszakot élem...és úgy volt, hogy majd kipróbálom a hüvelygyűrűt...ami még lehet, hogy így is lesz, mert csak jövőre terveztem a kistesó jövetelét (fogantatását), de még ez is kétes volt, mert Apa egy ideje besokallt Tüncsivel is...de mondtam, neki, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, csak jobb :)
szóval, nem biztos, hogy idén lesz a jó hír..de ki tudja, a lényeg, hogy ha becsúszik nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy apa még nem akarta....

Kép

Kép
prüntyi

Nagyon szép kislány Panna!

Kép

Kép
prüntyi

Képregény délutánról...

Anya, ezt nem értem, ez az én játékom :evil: :cry:
Kép

Tudod mit anya, tömjük meg jól golyóval hogy kidurranjon és visszaadja a játékomat:
Kép

Anya juhéjjjjj visszaszereztem az utolsó darabot is..., mostmár épithetsz...
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 729.26.jpg[/img]

És anya épit ezerrel:
Kép

Léna:"hehe, úgyis ledöntöm"
Kép

Anya, ugye azt ledönthetem én?
Kép

A story vége:Danigombi rafkósan kielőzte Lénát és Ő döntötte le... :lol: :lol: :lol:

Sajnos több kép nincs...Juci Marcival jól eltüntek a fotózáskor....de legközelebb pótoljuk Juci, ok??? :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tehát:

Anya juhéjjjjj visszaszereztem az utolsó darabot is..., mostmár épithetsz...
Kép

Kép

Kép
megann

Megann!

Képek :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hello! :) :)
Vasalás kivégezve!!!! Most gyorsan visszaolvasom a mai napot!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Totka! profi képfelrakó vagy! :) Panna meg nagyon aranyos mindegyiken :)

déutáni képek is nagyon jók! olyan aranyosan eljátszanak már együtt :)

Megann és mindenki, akit érdekel a XVI. kerületi manómuzsikás csaj telefonszáma: takáts rita, 30/900-9927 csütörtök 9, 9.45, 10.30, 11.30
én jövő héttől mennék. és eldöntöttem, hogy azt a torna félét is kipróbálom az Esztivel
csiri-biri torna 1-3 éveseknek, 40 perces mozgásfejlesztő torna, akik nem bírnak egyhelyben ülni... spec. tornaszerek, irányított játékos gyakorlatok, sok dal és mondóka. orszáczky ildikó 30/ 389 5500, cserepesház, XIV. vezér u. 28/b (örshöz közel)

folytatom a vasalást, mert holnap este még vendégek is jönnek, nem tudom mikor fogok becsomagolni szerdára...

KépKép
KépKép
and

Na és most resszkessetek:szófosásom lesz megint :twisted:

Szóval először is:

Kutyi meglett :D :D :D
Mitöbb miután hazajöttünk a Városligetből, még be is fogtam a szomszédnak... :D :D :D
Egy csirkecsonttal sikerült keritésen belülre csalnom, telcsiztem és jött is a szomszéd...nagyon örültek neki :D :D :D

A nagy örömbe a 7 éves kislány velünk tartott estig...
Apa véletlenül időben hazajött :D :D , és lementünk a telek végére diót szüretelni...
Állati volt..husáng helyett egy partfissal szerencsétlenkedtem hogy leverjem a diót.. :lol: :lol: :lol: , mire apa megszánt és felment a diófára a partfissal ami a nagy csapkodástól el is tört :lol: :lol: :lol: , aztán apa bedurvult és elkezdett tam-tam táncot járni az ágakon....na jött is a dió szépszámmal :lol: :lol: :P :P :P
Úgyhogy mi meg gyűjtögettünk egy nagy zacskóval, és még lesz rengeteg csak még nem érett be....és apa szerint kell valami normális célszerszám is.. :D :D
Na aztán jöttünk fölfelé, közben még leszüreteltem egy almafát is :D :D :D (anyukám holnap megkapja almássüti készités céljából :D ) és igazából be se mentünk a házba, mert jöttek a másik szomszédék, akikkel kint is ragadtunk az utcán...és jól le is zsiroztuk 1 óra alatt hogy együtt megyünk sielni :D
Szóval tök jól telt a nap. :D
Léna viszont már vonyitott a fáradtságtól.. :( :( fürdésnél, úgyhogy mint egy zsák krumpli úgy dőlt el... :lol: :lol:
Remélem holnap reggel 7 fél 8 ig nem piheni ki magát :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Ja és SEGITSÉG!!!!!!!

A diófosztástól úgy néz ki a kezem mintha földet műveltem volna egész életemben :evil: :evil: :evil:
Ez hogy jön le a kezemről???

Ja és bejelentettem apának a babatalit...márminthogy neki hess van azon a napon.... :P :P
Bár úgy láttam legalább megnézné, hogy milyen is sok baba egy rakáson... :P

MERT REMÉLEM HOGY MINNÉL TÖBBEN JÖTTÖK ÁM!!!!!!!!!!!!
NE HAGYJATOK CSERBEN...
NINCS LÉTSZÁMKORLÁTOZÁS!!!!!!!!

Cleoval ki tartja a kapcsolatot...mindenképp jöjjenek ők is..

Ayse!
Meg se merem kérdezni...Nagykovácsiból..... :roll: :roll: :roll:

Mondjuk én is voltam már Perbálon Lénával, igaz akkor még nem járt...bár az út jó egy óra volt...

Annamami!
Neked is muszály lesz jönni, még nem vasaltam be rajtad a szilvalekit.. :lol: :lol: , ennek a kedvéért még a diétámat is felfüggesztem :D

M.

Kép

Kép
megann

And!

Remek, olvasom hogy Nektek is jó a kedd!

Gyűlünk, gyűlünk :P

Prüntyi!

Ti is gyertek mindenképp! :P

Szerintem Meának a 2/A valóban a leggyorsabb, aztán el a Pólusnál a Szentmihályin, aztán Szlovák út...
De ha felveszi Kuhát is...akkor nem tudom hogy jönnének, majd lezsirozzuk...felőlem jöhettek együtt konvojban is :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse,
Lili tényleg nagyon szép abban a fehér kabátban! :)
Sajnálom, hogy beléd mentek. :( Nagyon bosszantó dolog. Szerencse, hogy a gyerekeknek és neked nem esett bajotok!!! Idta sofőr, szemüveg nélkül vezet! :(

Csillám,
Ti is nagyon helyesek vagytok a képeken. Dávid nagyon odavolt a siklózástól! :)

And,
Eszti is nagyon édes abban a kapucnis fehér cuccban! :wink: :D

Rokica,
Legalább pihentél!!! Majd legközelebb csavarogtok ti is! :)
Mi sem megyünk szerdán Krisztáékhoz, így nem tudjuk elvinni a tálakat.

Aniko,
Nálatok nincs ilyen, hogy Matthieu (remélem, jól írtam) elmenekül egy olyan helyre, ahol Balázs nem veszi el a játékait? :)

Titii,
Nagyon drukkolok, hogy Pannival minden rendben legyen!!!

Megann,
Köszi a képeket! Nagyon jók! (láttátok, hogy ma nem voltunk csíkosban? nekem is furcsa. :) )
Tényleg nagyon jó volt ma a ligetben. :) Olyan szép idp volt! :)
Ha Léna rádparancsol, akkor tényleg nincs mit tenni és el kell menni vásárolni! :)
Alakul a buli!!! :)
Milyen tartalmas esti programotok volt! :)

Barbi,
Tényleg lehet, hogy szerencséd lesz a sok madársz@rtól. :) Drukk drukk drukk. :)

Kuha,
Még lesz kedd ezen a héten is, egész pontosan holnap. :) Bár, Megann a jövő hétről beszél :)

Totka,
Ügyes vagy a képfelrakással és a kis kavicsevő lányod is nagyon helyes! Norbi nem díjazta volna a fagyit?!?! :)

benianyu

Megann,
Citrommal próbáld leszedni a kezedről, az talán lehozza!

benianyu

And!

Engem azt hiszem hogy az a tornás dolog most jobban érdekelne, talán az Lénának jobban való :twisted: :? :D

Hihetetlen...

Amikor pocakosak voltunk nekem külön füzetem volt, hogy hol mit mennyiért lehet érdemes kell venni, és hol milyen uh, meg milyen homobogyó és mire stb....

Mellette volt még egy füzetem ami az épitkezéssel kapcsolatos dolgokat rejtette..

És most úgy látom megint kell egy, hogy hol kivel, mikor milyen zene-torna-rinató-játszóbölcsi leledzik...

A fene se tudja megjegyezni...de ezt most jól felirtam magamnak... :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Kösz megyek citoromozni..próbe cseresznye.. :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Képek nagyon jók,ma tényleg gyönyörű idő volt!

Ennek ellenére én plázázni voltam Mazsival! :lol: :lol: :lol: :oops:
Elmentünk auzsonna után a Westendbe a C&A ba,mert szerettem volna pulóvert,zoknikat és pizsit venni Marcinak,na meg a téli overallok is érdekeltek volna,de legnagyobb döbbenetemre SEMMI nem volt és ami volt,az is csupa sz@r gagyi vacak.... :( :( :(
Jól nem is vettünk semmit! :evil: :evil: :evil:

Ezért utánna elmentünk a vérhalom téri játszótérre és nagyon jól éreztük magunkat egészen este hétig.
Sajna a fotoapparátot itthon hagytam. :oops:

Ayse,Majola
beszéltem dudával telefonon és ő és natika is jönnek holnap tücsökzenére,ami tök jó szerintem,mert akkor két pasi két nőci remek párok! :lol: 8)

FÚÚÚÚÚÚÚÚ MEGANN
én már annyira várom,hogy legyen nálad kedden tali!!!! :lol: :lol: :lol:
csak még azt nem tudom,hogy jutunk hozzád...
Tudod nekem van egy csöpp vezetési fóbiám,mióta marci megszületett,ígyhát ahová csak lehetBKCV-zom,mert nem merek a városban vezetni... :( :( :( :oops: :oops: :oops:
de ha másként nem megy lehet,hogy megpróbálom legyűrni a parámat,mert ezt ki nem hagynám semmi pnzért! :D :D :D

na,eltűztem alukálni,mert holnap frissnek kell lennem.....

puszik!!!

Ja,és Prüntyi!
Gratula és hajra a kistesóproject-hez! :D
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?