Megneztem Levi-babat, nagyon komolyan tud nezni azokkal a szep nagy szemeivel
Es seta kozben sem alszik el a kocsiban?
Nyugodalmas joejszakat
-Afonya
2002.09.29 20:56
Csak éjszakára kapott tápit tegnap is meg ma is. Mondjuk a a szoptatástól már mindkét lábam iszonyúan fáj, de mindenképpen akartam csökkenteni a tápszermennyiséget
Remélem sikerül. Meglátjuk holnap, mikor nem lesz itthon a papi hogy segitsen nekem :I
2002.09.29 21:45
2002.09.30 05:45
2002.09.30 08:52
Lehet, hogy valamirol lemaradtam, de mi az osszefugges a szoptatas es a labfajas kozott?! Valami gerincproblemad van esetleg? Masra nem tudok gondolni.
/ Igaz, 5 percenkent osontam be megnezni, hogy lelegzik-e...
/, amig alszik, ez van, mikor 2 ora is. Mondjuk, nalunk van egy aranyszabaly, babakocsibol gyereket ki nem vesszuk! Szoval neha eleg sietosen megyunk hazafele
/, seta kozben elalszik, felmegyunk olyan 1/2 7-7 korul, akkor kis jatszassal egybekotott vetkozes a pelenkazon, Apjaval, furdeshez keszulodve, csobbanas, majd esti szopi, bealvasig. PErsze ez egy atlagos nap, nem mindig sikerzl igy. 2002.09.30 10:02
2002.09.30 10:39
2002.09.30 11:45
2002.09.30 12:23
A lábával pont eléri a zenélö-forgót, és a múltkor véletlenül belerúgott a bohócokba, és csak nézett, hogy elkezdtek himbálózni. Azóta mindig arrafelé rugdal (néha el is találja
2002.09.30 21:00
Akkor megnagyobb elismeresem a kuzdelmedhez szopi teren.
Jol lattam, hogy mar oldalan fekszik?
2002.10.01 08:28
most egyszere 3 alkalmat fizetem be remélem hamar meggyogyul.mert rossz volt nézni ahogy sir mert hogy ezeken a kezeléseken mindig sirnak a babák petike a kezelés végére olyan nyügöslet hogy semit nem akart cxsinálni csak enni és aludni ugy elfáradt .miután megetem hazafelé uton végi aludt és még itthon se nagyon akart felkelni hogy egyen de azért sikerült megetetnem de utána megint vissza aludt ugy elfáradt . 
2002.10.01 10:42
Sõt, utána az autóban is aludt végig, míg lementünk a nagyszülõkhöz egy Londontól másfél órára levõ kisvárosba. A nagyszülõk persze el voltak olvadva...Náluk Manó az elsõ unoka. (Anyukámnak már a negyedik...

) És a párom apukája már sajnos 83 éves!!! Úgyhogy gondolhatjátok hogy örültek!
Pedig kint is mindent elkövettünk, hogy lemásoljuk az itthoni életét, még babakocsit is vettünk neki, hogy tudjuk vinni sétálni. És mégis, éjjel felkelt enni, és napközben aludt néhány órát, amit azelõtt szinte alig. Szóval olyan volt, mintha arra az egy hétre visszamentünk volna az idõben néhány hetet. Furcsa. De jó, hogy visszaállt minden.

Mikor kiértünk , az immigration office-nál mindig kígyózó sorok vannak és végig kell állni mindeng nem EU-s útlevéllel utazónak.(Itt korábban egyedül az vigasztalt, hogy együtt álltam az USA-ból és Ausztráliából érkezettekkel...
) Most, két perccel azután, hogy beálltunk a sorba odajött egy angol reptéri hölgy, hogy kövessük és azonnal bevitt minket soron kívül.
És az immigration-ös alkalmazott is a máskori szigorú hovamegy, mennyi idõre stb. kérdések helyett most csak annyit kérdezett, hogy hogy utazott a baba...Mikor jöttünk haza, a beszállítást Alitáliások csinálták a Malévnak és elsõként mehettünk fel a gépre. Szóval van még mit fejlõdnünk. Általában nem vagyok elájulva Angliától nagyon sokszor voltunk már és megszoktam és eszemben sem jutna kint élni, de ilyenkor mindig elszomorodom, hogy mikor fogunk már mi is végre eljutni erre a szintre?

Láthatták, meg elmeséltük nekik, hogy megváltozott az életvitelünk...
Az üvegben meg ott figyelt a tejcsi ,de nem kellett neki. Úgyhogy mit volt mit tenni, cici elõ és szopi indul. Még jó, hogy az ablaknál ültem és az ablak felé fordulva tudtam takarni magam.
De aztán csend volt és nagy alvás.
2002.10.01 11:45
2002.10.01 12:14
Es meg mindig jobb, ha tapszert kap potlasnak, mintha ehezne es vegigbombolne emiatt a napot. Raadasul akkor a faradtsagtol meginkabb nem szopna, meg Te is idegesebb lennel, ordogi kor ez. De allitolag szep lassan is lehet eredmenyt elerni.
Elhataroiztam, etetem, amint kinyitja szaja, hat nem vegigaldta este 8-tol reggel 9ig az ejszakat egy evessel?! Felkelteni meg megsem akartam.. Ti felebresztitek, ha esetleg pl mar 4-5 oraja alszik napkozben?
PEdig mintha hasznalt volna. Es most az a helyzet, hogy ha nem mulik el magatol /aminek eddig semmi jelet nem latom
/, akkor mutik majd

2002.10.01 12:39
Biztos most van egy újabb növekedési ugrás vagy mi. 

Hasra meg valahogy nem sikerül , biztos én vagyok béna. Ti hogy teszitek le hasra a babátokat? 2002.10.01 13:31
2002.10.01 14:52
2002.10.01 15:12

2002.10.01 15:18
2002.10.01 15:34
.na megyek mert felkelt a szöke herceg és éhes

2002.10.01 17:32
Na jó, nem szó szerint. Nem tudod kinyomtatni/tattatni valahol a Liga elveit (és a nózia alá dugni)?
Nem kell füllenteni, mondd meg neki, hogy te igy csinálod és kész. Jogod van igy csinálni (amugy meg elég elavultak a nézetei, ugyhogy talán elmehetne egy szopis tanfolyamra
), és neki nincs joga másra kényszeriteni.

2002.10.01 17:57
2002.10.01 18:57
2002.10.01 19:24
2002.10.01 21:05

De amig aludt, én hagytam nyugodtan. A férjem szokja mondani, hogy "nem hülye, csak kicsi", vagyis majd felébred ha éhes lesz. Persze ez csak egészséges gyerekre igaz, de a mieink mind egészségesek, ugyebár ;) 
Jövö héten viszem be, akkor nem ússza meg :I 2002.10.01 21:29
Jól bekajcsizik elõtte, aztán jöhet a dumcsi
. Hasira nagyon ritkán teszem, mert nem szereti, néhány percet visel csak így el. Úgy szoktam megfogni, hogy az egyik kezem a válla fölött van és alulról jól széttárom az újjaimat, hogy jól tarthassam, a másik kezem pedig a lába között van, ott tartom. Nem tudom, hogy ez a része érdekelt-e a hasirafektetésnek, azért én leírtam
.
. Nekem a gyerekorvosunk szokta mondani mindíg, hogy bízzak az anyai ösztöneimben, mert azok mindíg megsúgják a helyes döntést, ehhez tartom is magam mindíg és Lilin is látom, hogy boldog, elégedett baba. Szerintem Te is csak magadra hallgass, és persze Levire
! Etesd úgy ahogy õ szeretné. Megjegyzem Lili igény szerint eszik és tegnap 10 és fél órát aludt éjszaka, szóval a kettõ között nem hiszem, hogy lenne összefüggés. Ezt a gyomorbajos dolgot én pont fordítva gondolnám, mert hát az miért tenne jót a babának ha éhesen üvöltene fél-1 órát? Minden jót Nektek!
. Viszont az oldalrafordulás egyáltalán nem izgatja
2002.10.01 22:09
) ö meg elaludt.
2002.10.02 06:11
De azért érdekelne. Anyukám szerint 3 hónaposan már elég nagy lesz ahhoz, hogy annyit egyen este, hogy kibírja kaja nélkül egész éjjel.
2002.10.02 08:24
. 
2002.10.02 08:33
2002.10.02 08:35
2002.10.02 09:10
2002.10.02 09:12
Egyébként arról én is hallottam , hogy ha éjszaka csak teát kap a Manó, akkor hamarabb leszokik az éjszakai szopiról. Én nem próbáltam ki, mert nem volt rá szükség. De nem vagyok biztos benne, hogy túl jó módszer amúgy...
És tegnap is meg ma alszik délelõtt...amit korábban sosem csinált.
Úgyhogy legtöbbet hanyatt alszik. De ha ébren van meg két percnél tovább sem bírja ki, emelgeti a fejét, nyög közben, aztán bedühödik és elkezd iszonyatosan nyafogni. Amúgy Kisnyuszi is imád újabban úgy rajtam lógni, hogy kifelé néz, hátával szorítom magamhoz, Gondolom így jobban lehet nézelõdni.
2002.10.02 10:13
A babakocsival mi is bajban voltunk vasarlaskor, vegulis mi batar nagyot vettunk, igy viszont buszozni nem lehet vele
Vedonoddel kapcsolatban ujat nem tudok mondani.
hogy Reka hajnali 3kor megebredt a szokasos 1/2 5-1/2 6 helyett. Jol bekajalt, 2 feszulo cicibol mindent, majd 5kor ujfent nyekeregni kezdett. Kicsit morcos lettem, ugy gondoltam, nem letezik, hogy 2 ora alatt megehezzen, ugyhogy bementem hozza, egy hang nelkul egy hatarozott mozdulattal hasraforditottam es kimentem. /aztan leultem a konyhaba, es vartam a hatast
/ Reggel 9kor !!! en ebresztgettem, mert kezdtem mar aggodni. Ez persze egyetlen eset, gondolom, az anyai oszton ereztette, hogy nem kaja gond lehet, a siras sem olyan.. szoval ha esetleg ugy erzed, probald meg. Ez az ejszakai teaztatas.. ha mar felkelnek teat adni neki, annyi erovel mar szoptatni is lehet, nem? Mondjuk, minap probaltam lefejt tejet adni Rekanak, azt se tudta, mit csinaljon a cumisuveggel
/
Mert alt. Reka sem alszik 1-1 oranal tobbet folyamatosan napkozben, es azert gyanus, ha 4-5 orara is elszundit.
Es O is mszinte mindig cicin alszik el, legalabbis felalomig. Napkozben neha azert elalszik magatol, mint ahogy Kisnyuszi is. Multkor pl. vadul raztam neki a labammal a csorgot /kozben olvastam
/, s gyanus lett a nagy csond, odaneztem, hat nem elaludt? Meg jo, hogy a csorgok nem ebresztettek fel
2002.10.02 11:26
Az nálunk nem vált volna be, hogy lefejem elöre, mert én is érzem, hogy szopi közben többször is megindul a tej. 

2002.10.02 13:33
2002.10.02 13:38

A 4000 g születési súly, 4 hónaposan 7850 g. A dokibácsi szerint egy kis "hústorony".
Szóval üdv újra köztünk! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|