A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!Kép

Úgy látszik tényleg indul a babaesõ. Most tudtam meg, hogy az egyik kolléganõm terhes. Némi irigység van bennem, de azért örülök is neki. Majd összejön nekünk is nem kell siettetni a dolgokat.Kép

DorisKép
Sajnálom, hogy nem volt lapar, de örülök, hogy már jobb a kedved.Kép A 8. naptól mérem a hõmet hüvelyben normál lázmérõvel, ahogy mondtad. Most vagyok a 15. napon egyenlõre 36,4-36,5 váltakozik. Már nem kéne lecsökkennie és elkezdeni emelkedni?

Laura
Laura (laura2)

GittaKép
Köszönöm jól vagyok. Ma már 37,2 Képa hõm. A férjecském azt álmodta, hogy szültünkKép és gyönyörû volt a kisbaba.

A talira én is kíváncsi vagyok. Tegnapra vártuk az ingatlanost (a lakást szeretnénk eladni), erre 1/2 7-kor írt egy sms-t, hogy bocs, de nem tud jönni. Azt hittem felrobbanok, mert emiatt nem tudtam menni a talira.Kép
NelliKép
Én 3 hét múlva 34 leszek, ami igencsak elkeserítõKép Annak viszont örülök, hogy egészséges vagyok, van egy aranyos férjem és csak reménykedni tudok, hogy hamarosan lesz egy gyönyörû babácskánk is. Öregedés? Ugyan már!Annyi szép dolog van az életben! Fel a fejjel! Semmi depi! Kép
Lujza
lujza

LányokKép

A tali szuper volt.Kép Remélem minden hét utolsó hétfõjén precedens lesz belõle, ha Ti is akarjátok.
A pincér már kívülrõl tudja, hogy mi a különbség az inszem és a lombik között, hogy hogy zajlik a HSG, és mi az összeférhetetlenségi vizsgálat. Sõt a nõi nemiszerv teljes képét JoviKép lerajzolta az alátétre. Ezen kívûl jókat röhögtünk, a kávézó közönségét megbotránkoztatva.
Én teljesen felszabadultam, így bátran állok a lapar elé. Holnap reggel 7-re kell bemennem, és kikönyörögtem, hogy ne legyen beöntés.Kép
A férjem azzal fogadott, hogy milyen volt a Kismama tali ? Szóval megelõlegezte Nekünk a babót.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Doris:KépKépKép...és megint csakKépKépKépA nekéz idõszakok arra valók,hogy amikor jobbra fordul,azt méginkább tudjuk értékelni!Márpedig jobbra fordulKépKépKép
Lányok:Tegnap már kérdeztem-mit,vagy hogyan kell figyelni a nyákot?Nekem a mensit követõen egész ciklusban bõségesen van.Akkor most mi változik a pé körül?
Ha valaki tudja a választ,megköszönném!

krisztinke
krisztinke

Cateye! Minden hét utolsó hétfõjén? Ezt hogy csináljuk? Maga lesz a csoda! Na, csak vicc volt. Tényleg nagyon jó lehetett. Én is nagyon szeretnék eljutni legközelebb.
Lujza! Igazad van! Élvezni kell az életet, és örülni a kis dolgoknak is. Tudom én, csak néha annyira nehéz!
De Ti segítetek benne!
Edit! Hogy érzed magad?

Nelli
nelli2

Jó reggeltKép
Én is nagyon jól éreztem magam, kár, hogy korán le kellett lépnem, de vártak otthon a lányaim (meg a kazalnyi mosatlan edény, ehh). Mi lett az anatómiai szemléltetõ ábrámmal?Kép

Nem talizós lányok: legközelebb, munka, depi, rossz hangulat ide, vagy oda, KÖTELESEK vagytok eljönniKépKépKép
Nagyon jó volt, finomat ettünk(tem), sokat dumcsiztunk, megbotránkoztattunk pár (15-20) embert, mit mondjak még?Kép

Na, ma reggel (15cn) 37,0 volt a hõm. Most már végképp nem értem a dolgot.

Leírom az összeset:
1. 36,7
2. 36,5
3. 36,6
4. 36,6
5. 36,6
6. 36,5
7. 36,3
8. 36,4
9. 36,5
10. 36,6
11. 36,5
12. 36,7
13. 36,8
14. 36,7
15. 37,0

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Haliho Lanyok!

Tali telleg jo volt, meg kezdem megkedvelni ezt a Vista CafetKép Oda batran mehetunk, ezutan mar nem keltunk feltunestKépKépKép

KamillaKép Koszi, de en voltam az aki irt sms-t Ancsinak, en irtam be a jo hirt a frissbeKépKépKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Szép napot, Lányok!

LUJZA Kép
klassz a hõd, nagyon igéretes! Szoritok! A legszebb szülinapi ajándék lenne egy zebrás teszt, igaz?

EDITKép
mi volt a dokinál? Mesélj már!

KARMENKép
a Te Párodnak az eredménye mennyire volt rossz (ha nem indiszkrét a kérdés)? Mert az én páromnak az eredménye a következõ: mennyiség 5 ml, spermaszám 82,7 millió/ml, állaga-szine megfelelõ, steril, tehát ezek jók, csak hát a motilitás, az 32 %-os. A doki szerint ezen a gyógyszer tuti segiteni tud, 40-50 %-ot, és az már jó lenne. Akkor viszont tényleg sikitani fogok, ha hiába vettük meg az injekciót, és hiába szurkálták a páromat. De azért bizom az andrológusban, mert azt mondta, hogy ez használni fog, hát, majd kiderül.

EDELWEISSKép
nektek tényleg szerencsétek volt, de hát ez már kijárt! Örülök, hogy minden rendben nálatokKép. A Te Párodnak milyen volt a lelete, megkérdezhetem? Csak hogy tudjak viszonyitani.

DORISKép
örülök, hogy jobb már a kedved! Jelentem, én is jobbkedvû vagyok márKép!

CATEYEKép
ügyi vagy, hogy el tudtad kerülni a beöntést, szoritok Neked!

Cupp Mindenkinek!

Rita
knérita

LauraKép
Semmi gond, a hõd nagyon jóKép Nem is biztos, hogy errõl az alacsony hõrõl lesz még csökkenés. Lehet, hogy csak azt veszed majd észre, hogy hirtelen megemelkedikKép
KrisztinkeKép
Köszi, aranyos vagyKépA nyákot nem szoktam nézni, ezért nem tudok szakszerû választ adni a kérdésedre. Úgy emlékszem peteérés környékén nyújtható, bõséges nyákot kell tapasztalni.
JovikámKép
Mit nem értesz a hõgörbéden? Van akinek csak 2-3 nap alatt éri el a hõmérséklete a 37-et. Várjuk ki a végétKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

DorisKép
Örülök, hogy ma fényesebben látod a jövõt, a pozitív energiák ezek szerint elértek tegnap.

Jó lehetett a minitali, kár, hogy én nem tudok elmenni egyre sem, de érdeklõdve olvasom a beszámolókat.

OrsolyKép
Köszönöm a válaszod, megnyugtattál vele.

Képzeljétek, pont most találtam a lábfejemen egy kullancsot. Baromira viszketett, gondoltam szúnyogcsípés, erre ott feketedett a kis dög, vasárnap rámakaszkodott a kirándulásnál. Gyorsan kikaptam. Azt nem értem, hogy nem vehettem észre eddig? Azóta már háromszor zuhanyoztam.

Jó munkát mindenkinek mára!

Puszi: Móni
bogu

Doris: miért, szerinted mikor volt pém? Mert én azt nem találom a görbémben sehol! Ill. a 7. cn-en látom, de az korai lenne.

Hurki: kipróbáltad Marcsi nyugi-teáját? Lehet, hogy még mindig alszol tõle?Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jó reggelt Mindenkinek!
Szuper volt a tali, jó kedvem lett tõle, de ma reggelre sajnos megint utolért a depi: Lehet hogy rám férne egy pici mókus(!).
DORIS:remélem a legközelebbin ott leszel.
JOVI:nagybecsû anatómiai mûved nálam van(mégiscsak az én alátétem volt!), elteszem emlékbe.Kép
KRISZTINKE:a nyák tüszõrepedéskor nyújthatóvá válik, vagyis ha a két ujjad közé veszed és széthúzod akkaor hosszú szálat képez. Máskor ilyet nem "csinál".
Ma naaaagyon elfoglalt leszek, de majd igyekszem bekukkantani.
Virág
Virág

NelliKép

Persze, hogy minden hónap utolsó hétfõjét akartam írni.KépKépKép Még alszom.

CatEye

Cat
Kép
cateye

JOVI:szerintem 11cn-en (ha volt).
Virág
Virág

Laura!
36,4-5? Akcióra fel! Kép Most vagy a legjobb idõben! KépKi ne hagyd! Kép

Lujza!
Úgy legyen! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta

A ma reggeli tábla a mai helyzetet mutatja? Mert akkor én nem a 13 cn-en, hanem a 14 cn-en vagyokKép

Köszi a javítást!

Bea
Bea

Bea!
Ok, javítottam! Bocsi! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

JoviKép
Én a 11. napot megtippelném... Persze nem biztos, de miért ne lehetne az a nap? Nem feltétlenül biztos, hogy a legalacsonyabb hõmérsékletû napon van a pé. Az emelkedés ami az alacsony hõmérsékletet követi a lényeges. Jobb lenne, ha gyorsabban érte volna el a hõd a 37-et de így sincs még veszve semmiKép Szerintem figyeljük az elkövetkezõ napokat és ha magas lesz a hõd akkor tuti a 11. nap a nyerõKép
VirágKép
Igyekezni fogokKép

doris

Jovi! Még az is lehet, hogy a 14. napon volt, és most kezdett emelkedni. Ha így marad, akkor jó.
Bár az enyém alakulna így.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lánykák!

Én is jól éreztem magam a minitalin, és még mindig jól vagyok hála a pici mókusnak. Férjemnek izlett a diétás torta, és azt ígérte ma elkísér kondizni.

Orsoly megkérdeznéd kutyatartó virtuális társaidat? Az én helyzetemben mit javsolnak? (A rókaképû kutyák nem a zsánereim, de a golden retriever már nem az).

Marcsi
Marcsi

Marcsi! Milyen szempontjaid is vannak meg? Gyerekbarat legyen, ez ok. Es meg? Nagytesu vagy kicsi, hosszu szoru vagy sem? Szal ilyenek....Meg mit is mondtam meg, mivel kapcsolatban fogom oket megkerdezni?

orsoly
orsoly

Lányok!Kép

Lehet, hogy egy kicsit korai, de már olvasgatom, hogy melyik kórházban milyenek a körülmények. Szerintetek ez, hogy mûködik: Kiválasztok egy kórházat, utána egy dokit aki ott dolgozik és szülhetek ott akkor is ha nem oda tartozom körzetileg? Akkor a dokinak csak a magánrendelésére járhatok, nem? Ez mondjuk azért lenne nekem fontos, mert most akarok dokit váltani és akkor már jó lenne olyat választani, aki "jó" kórházban van. A másik dolog meg, hogy a dokiváltásnál csak úgy elmegyek xy-hoz, hogy mától hozzá akarok járni? Akinek van már különbözõ tapasztalata kórházakról az megoszthatná velem. Elõre is köszi. Kép

Laura
Laura (laura2)

Laura! Nekem 3,5 évvel ezelõtti tapasztalataim vannak. Az én orvosom az Istvánban van, de én körzetileg a Margitba tartozom. A magánrendelésén kívül még az Istvánba csinálták meg a szükséges UH-kat, vérvételekt is. A Margitba talán kétszer kellett mennem, az egyik a terheléses vizsgálat volt.
Nincs rossz tapasztalatom, de azért ahogy reklámozzák magukat bababarát kórházként, és szoptatás ambulanciájukkal, nem teljesen igaz. Sajnos nem voltak annyira segítõkészek, mint ahogy mondják. És a szülésnél se kérdezték meg, hogy akarok szülni. Felfektettek, ennyi.
Aztán lehet, hogy ez csak azért volt, mert nem voltak erõs fájdalmaim. El se hitték, amikor megindult a szülés.
A babab végig melletted van, ez igaz.Szerintem nem adnak nekik pótlást.
A doki választást nem tudom. Szerintem aki normális, annak meg lehet mondani, hogy ebbe a kórházba szeretnél szülni, ezért választottad õt. Kérdés, honnan szerzel infót az adott orvosról? Lehet, hogy pont valaki innen hozzájár, vagy a váróteremben kérdezõsködöl.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

GITTAKép
reggel elfelejtettem: 11c 1 cn, légyszi javits majd ki. De igy legalább a dátumból tudom, hogy hanyadik cn-n vagyok, nem kell számolgatniKép

LAURAKép
szabad orvosválasztás van, ahhoz még és abba a kórházba, amelyik tetszik és szimpi. Szerintem nem gáz, ha odamész hozzá, és elmondod, hogy ezért meg ezért õt ill. a kórházat választottad. Én is igy mentem oda Szegeden a dokimhoz, azóta sem bántam meg. Nem csak a magánrendelésére járhatsz hozzá, hanem a kórházba is, hiszen a kórház a Te ellátásod után támogatást kap a TB-tõl, tehát nem fognak elküldeni, mint a régi szép idõkben. A kórházakat illetõen pedig nézz szét a különbözú kórházas topikokban, ott mindent leirtak róluk és az ott dolgozó orvosokról.

KARMENKép EDELWEISSKép
várom a válaszotokat, ha van idõtök irniKép, mert tényleg kiváncsi vagyok, bár már megrendelték az injekciót, délutánra jön meg.

MARCSIKép
kutyut keresel? Szerintem akkor a legjobb választás a labrador, mivel rövidszõrû, nagyon szereti a gyerekeket, jól idomitható, szereti a vizet is. Igaz, nem kistermetû, ugyanakkora, mint a golden, hiszen ez is egy retriever-fajta. Ha nekem egyszer végre lehetõségem lesz kutyát tartani, akkor bizti csak labradort veszekKép

Csóközön,

Rita
knérita

Laura! Mar nem nagyon van ilyen hogy korzetileg hova tartozol. Oda jarsz ahova akarsz, vagy legalabbis en Pestre jarok, holott nem is itt lakom, es soha nem szolt senki egy szot sem. A dokidhoz mehetsz a korhazba is, vagy ha o ugy akarja, akkor a maganrendelesre.

Ha elmesz egy uj dokihoz, mondjad neki nyugodtan, hogy egy ismerostol kaptad meg a nevet stb. Ennyi, nem fog elkuldeniKép Ja es szerintem egyebkent fontosabb a jo doki, mint a korhaz...Kép

orsoly
orsoly

LAURAKép
"ahhoz még" helyesen: "ahhoz mész", már irni sem tudok, szerintetek nem kéne nekem hazamennemKépKép?

Apropó, hazamenésrõl jut eszembe, MAMACS merre vagy???? Életjelet kérünk!

Pussz,

Rita
knérita

Orsoly!
Hát hogy az én helyzetemben egy jövendõ nagy családhoz mi passzol. A lényeg hogy kint szeretném tartani a kertben és gyerekbarát legyen. Viszont a leonbergi meg a bernáthegyi túl nagy. És nem szeretjük a rókaképûeket.

Rita!
Igen a labrador is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de a golden pont a hosszabb szõre miatt tetszik jobban.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Nagyon szép kutyusok várnak gazdára menhelyeken. Azért tudom, mert az anyósomék elpusztult tacsija helyett egy gyönyörû, és rendkívül okos kis labrador utcai vegyes kutyust hoztunk, aki minden nap meghálálja, hogy be lett fogadva. Én nem fizetnék pénzt állatért.

LauraKép
Csatlakoznék Orsoly-hoz, hogy inkább jó orvost válassz, mert az fontosabb mint a kórház. Minden kórházról hallani jót és rosszat is, de mint tudjuk az egészségügy nincs bõvében a pénznek, ezért elég szegényes állapotok uralkodnak a kórházakban. De ha beleolvasol kórházválasztós topicokba meglátod, hogy milyen eltérõek a vélemények.

CatEye

Cat
Kép
cateye

MarcsiKép
CatEye pont azt írta le amit én is írtam Neked magánbanKép Ha állatkáim lesznek csakis menhelyrõl hozom majd ki ÕketKép
Ezek az állatkák pont úgy "fertõzésmentesek" mint a fajtiszták hisz az oltásokat õk is megkapják max. a táplálkozásuk szegényesebb mint jól tartott társaiké.

doris

Lányok!

Köszönöm soraitokatKép Ha tényleg a 11. napon volt pém, akkor max. a vonatot, meg a mensit várhatom, mert a Zuram nem volt itthon.Kép Holnap érkezikKép

De nem vagyok depi emiatt, ha jó a görbém, nekem most az is elég. Lesz ezer gondom nekem a következõ 1-2 hónapban, nem is tenne jót most egy babás idõszak. Majd novemberben (a csillagok is akkor állnak megfelelõen, a holdnaptár szerintKép).

Puszi:
Jovi

Ui: én is menhelyrõl hoznék kutyát, de egyszer voltam egy ilyen helyen, borzasztóan voltak tartva ott az állatok, komolyan, féltem. Se megkötve, se kennelben, csak úgy szabadon a nagytestû rotveilerek is. Borzasztó voltKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Marcsi! Masolok be neked par javaslatotKép

Hat pedig a nagy termetuek meg birjak is a gyereknyuzast, es nagyon bekesek
bernathegyi vagy ujfoulandi.

Husky

Pitbull terrier vagy staffordshire terrier (de csakis jo helyrol).

Na ez utobbit en azert nem ajanlanam, bizti mar nekem is eloiteleteim vannakKép

orsoly

Ps. a labrador es retriever szerintem tok tuti, azokat mar ugy irtam nekik, hogy gondolkoztok rajtuk.
orsoly

Marcsi! Na jott meg egy szavazat a vizslaraKép

Menhely: oszinten szolva, nekem is megfordult ilyen a fejemben, de en gyerek melle nem hoznek ki. Ugyanis nem tudhatod hogy milyen fajtakbol kapott geneket a kutya, ezek hogyan jonnek ki rajta stb. Ergo egy fajtiszta kutyanal mindig jobban lehet tudni hogy szelidebb tipus-e vagy eppen nem.

orsoly
orsoly

Sziasztok LányokKép

DorisKép Köszike az uh-os eredményt....Most már biztos, hogy minden ok, mert megkonzultáltam Jovival, hogy minden okésKép
Szerintem holnap reggel a doki se fog mást mondani.Kép

Még egy kérdésem lenne: Holnap reggel megyek 20. napi vérvételre.Elfelejtettem megkérdezni, hogy éhgyomorra kell-e mennem...Szerintetek?

Off: Képzeljétek van a házunkban egy fitness-terem (kb.40-50 géppel)és nagy elhatározásra jutottam. Ma vettem egy bérletet és megvolt az elsõ "kínzásom"
Nagyon szimpi a trénersrác (igaz alakalmanként 2000 Ft, hogy csak velem foglalkozik), de legalább nem ugrálok egyik géprõl a másikra. Õ állítja össze a programokat és ott felügyel végig. Legalább nem lazsálokKép Soha életemben nem sportoltam semmit, úgyhogy alig bírok most menniKép

On: Minitalira én is szívesen megyek legközelebb, csak szóljatokKép

Millió pussz: Ildi
hercegné

Marcsi Kép
Nekünk labradorunk van, én is csak ajánlani tudom. Nagyon-nagyon okos és imád játszani. A gyerekeket is nagyon szereti, és én mondom, örök kölyök. Már 9 éves, de még mindig olyan játékos, mintha 1 lenne. Nagyon szófogadó, elég egyszer rászólni, már meg is húzza magát.

Tudtok valamit Editrõl? Ma még nem jelentkezett. Még mindig orvosnál lenne?

Móni
bogu

RITA!!!!

Ittvagyok! Ittvagyok! Miért? Elengedlek ha akarod!!!!Kép Ohh mily jofej vagyok!Kép Jaj és szerényKép
Milyen volt a talinka tegnap?

Edith!

NAGY GRATULA!!!!!!!
JUJ ÉS MÉG KI IS LETT MOST BABÁS????
OLYAN ZIZI VAGYOK MOSTANSÁG!

MAMACS
mamacs

IldiKép
Úgy tudom a hormonszint nézéshez nem kell éhgyomorra menni de én a reggeli vérvételekre mindig így megyekKép
MamacsKép
Hogy vagy?

doris

DORIS! Szia!

Megvagyok! Megvagyok! Éhesvagyok! És álltalában fázom! Utálom a telet. Viszont anyukám jön jövö7en!Kép Tök jo!Kép

És Ti hogy vagytok? Hallottam a hirtKép Sajnálom!Kép

Pussz!
Mamacs
mamacs

MamacsKép
Köszi, kicsit depisen de ez van... majd kilábalunk ebbõl isKép Kb.3 hét múlva laparKép Anyukád honnan "jön"? Ritkán találkoztok?

doris

Doris!

Anyukám Soltról jön és elég ritkán látom! És az uj albit még nem is látta! Na majd most! És fogunk fözöcskézni meg minden!Kép Tök jo lesz!

Mi is az a lapar? Olyan buba vagyok!Kép

Mamacs
mamacs

SziasztokKép

OrsolyKép
Én bátran ajánlom a keverék menhelyi kutyust. Szerintem a fajta kutyák túl vannak tenyésztve, fõleg a kapósabbak, nincs vérfrissítés bennük, és sokszor saját családjukból pároztatják õket, és sok a debil.
Ha a menhelyrõl kiskorában hozzák el, abszolút kezelhetõ, nevelhetõ. Ezt tapasztalatból mondom, mert a mi kutyánk hátán is fát lehet hasítani, ugyanakkor minden parancsszóra azonnal cselekszik. Rengeteg labrador-féle kutyus van a menhelyeken.

CatEye

Cat
Kép
cateye

MamacsKép
Lapar=laparoszkópiaKép Jó szórakozást AnyukáddalKép
CatEyeKép
Szívembõl szóltálKép

doris

Cateye! En nem osztom ezt a velemenyt, de ugyis Marcsi szive-joga donteniKép

orsoly
orsoly

MAMACSKép
Hurrá, elõkerültél! Én is ilyen fázós vagyok, nem nagyon birom a hideget, bár ha süt a nap, akkor azért elviselhetõbb. Hogy miért kerestelek? Hát hogy hogyan vagyol, azértKép, de látom, jobb a kedved, ennek örülök. Remélem, azóta már ettél, irgum-burgum! Köszike, hogy elengedsz, rendi vagyKép!

EDITKép
merre jársz, várjuk a beszámolót!

Puszó,

Rita
knérita

Doris!
Valami megint van az emaillel mert nem jön át csak 1 sor. Se aláírás semmi.

Valóban igazatok van azzal kapcsolatban, hogy túltenéyésztettek már ezek a fajtiszta kutyák. És nem zavarna ha nem fajtiszta, de akkor jó lenne ha meg lehetne választani hogy milyen keverék legyen. Úgy gondolom egy labrador brier keverék nagyon jó tulajdonságokkal bírna. De gondolom ilyen nem nagyon van. Amúgy meg tényleg félek hogy milyen ösztönöket örököl egy ismeretlen fajta kutya.

Köszi hoy segítetek, de remélem, hogy nem okoz mindez gondot ebben a topicban.

Hurki
Hogy aludtál? Vagy még mindig alszol?

Marcsi
Marcsi

Hahó, fölébredtem Kép na jó reggel érredtem, azóta telefon hegyek, leb*szások oda-vissza, de inkább nem érdekel, januártól közveszélyesterhes leszek Kép
Marcsi, egész jó a tea, lehet veszek, egyszer-egszer nem szoktam felébredni éjjel, és most nem volt hajnali virrasztásom, jónak tûnt, lehet hapcihésen Kép (pszihésen)hatott. Nem ajánlom a vizslát meg dalmatát, azok ugrálósak meg nyaldosósak. Majd ha költözünk menhelyes formás hálás kis korcsunk lesz, meg nyuszint meg cicánk is. Kép
Doris, jó hogy újra itt vagy, náthából teljesen kigyógyultál ugye?
Ildikó, én éhgyomorra mentem, ha teljes vérképet levesznek abban cukrot is néznek!
CatEye, jó volt megismerni! Kép Laparra fel!
Krisztinke, a nyák olyan mintha tojásfehérje lenne, szintelen szagtalan, és csúszós nyúlós. Ekkor nincs szükség elõjátékra sem és bõven van, legalábbis nekem volt amig volt. És hamis képet adhat ha elõzõ este volt akció és folyik kifelé a matyi Kép
Na most ismét kitúr a párom, pápá Hurki
hurki

MarcsiKép
Küldjem újra a levelemet?
HurkiKép
Köszi, már majdnem teljesen jól vagyokKép

doris

MarcsiKép
A legutóbbi levelem csak egy soros volt...Kép

doris

bocsi de nem bírom ki, hogy ne okoskodjak, a kutya nem fajtiszta hanem fajtatiszta,ui. a kutya a faj, a foxi, labrador stb a fajta.
Jó tudom tûnés....
Hurki Kép
hurki

Doris!

Igen, de az elõzõekben sem volt se megszólítás, se búcsú , se aláírás.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Ne haragudj, de kissé összecsapott leveleket írtam...ezért nincs megszólítás meg aláírás...bocsánatKép Ezentúl ügyelek a formátumra csak úgy tûnik nagyon kapkodtamKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?