A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzi,
persze, szerintem sem kellene másokra fogni a disznoságot. mindenki magába szállhatna néha egy kicsit... Én csak azt nem birom, hogy most akkor ezen is lehet még csürni-csavarni egyet-kettöt, és teljesen ellenük forditani.

Lindi,
na ja, egyik igy hivja, másik ugy. Lényeg a lényeg viszont.
fibi

Zsan! :lol: Csak óvatosan a sörrel, tudtommal még szoptatsz!

Neet! Szerintem sem érdemel több szót a téma, és tényleg szerencse, hogy nem vagyunk egyformák :wink:

A zuram most jött haza, a bébiszitterrel, és felzavart öltözni, úgyhogy kirúgunk a hámból :lol:
Megint megtalált a lehetőség és a szerencse, pedig csak itt jártattam a számat. :lol:

Den! Házasságból csak 2, de 13 éve vagyunk együtt.
lindicita

Lindi :) Nagy gratula Nektek! :D Micsoda lehetőség, ez igen!! Jó mulatást :wink: :D
denizsa

Lindi,
jó mulatást!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Den

Te jól kiolvastál valami fontosat abból amit írtam! :) Mégpedig azt, hogy akármilyenek is (vagy akármilyennek látjuk most), a politikusainkat, akkor is az az alaptétel, hogy ők a vezetőink és a vezetőinkt felé márpedig vannak elvárások. És nem hogy vannak, kell, hogy legyenek!! És nekik kell példát mutatni!! Mert különben mi szükség lenne rájuk, sőt a törvényekre is akkor mi szükség lenne? Hisz mindenki követhetné azt amit az édesanyja tanít neki, akkor nem kell, hogy a politikus példát mutasson.

Úgyhogy nemcsak, hogy kellene, hogy olyanok legyenek, amit leírtam, hanem meg kell tőlük követelni és mégha ugye tökéletes világ sosem lesz, mert emberek vagyunk, de alapoknak lenniük kell, ezektől nem lehet elszakadni és mindig lehet javítani és törekedni kell erre. A legyintés meg a fej homokba dugása nem vezet sehová.

Amúgy meg nem törődni a politikával az lehetetlen, mert a poltikusok amúgy nem egy misztikus emberfaj, aki hazudozik a parlamentben, hanem ők a mi általunk válaszott emberek, akik a MI érdekeinket képviselik!! de sztem ezt már írtam. És nagyon nem mindegy, hogy MILYEN emberek ők, mert csak a víz témáról jutott eszembe, hogy vannak országok, ahol olyan víz folyik a csapból, amitől megbetegszenek a gyerekek, sőt meg is halnak. Na szerintetek ezért ki felel? Mert szerintem az ő vezetőik.

ruz
ruzicsky

Lindi! jó hámrugást! :lol:
gödibarbi

Neet,
sör rulez, koccintok innen egy korty borral :D

Den,
szerintem nem pesszimista, hanem realista vagy! Tudnék idézni neked olyan 4500 éves sumer szöveget, ahol egy lezajlott csatát mindkét fél hatalmas győzelemnek állította be... és azóta semmi sem változott :D

Ruz,
bocsáss meg, de szerintem az 500 elkeseredett anya közül egy sem olvasta/hallotta a gyurcsány-beszédet, és ez egy kicsit zavar :? De ha az erkölcsi nevében ferdítünk, forgatunk ki, tehát hazudunk, az persze rendben van... nézd el nekem ezt a megjegyzést, én egy keveset hazudó, de annál csúnyábban beszélő anya vagyok, és mint ilyen, morálisan természetesen a béka hátsó fele alatt :shock:

Gyerekeim alszanak, én ittam két korty bort, most megyek, kicsinyítek néhány képet, és nem ússzátok meg Marcit :D
kisün

frisssss képek:
Kép Kép
Kép Kép
Kép
kisün

Maaarci, Maaarci, Maaaarci!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ruz :) úgy látom, te is idealista vagy :)

Zsanci :) lehet, hogy a tévé még a sörnél is veszélyesebb :lol:

indianyo

Ruz irta:
"Hisz mindenki követhetné azt amit az édesanyja tanít neki, akkor nem kell, hogy a politikus példát mutasson."
PONTOSAN!!! nem is kell, és nincs is a politikusokra szükség.

Lindi,
ez tényleg igy van, hogy általában annak sir a szája, aki ugy érzi, h nem találják meg a lehetöségek, stb. Viszont a másik oldal is igaz, hogy általában azok döngetik a mellüket, akik ugy érzik, hogy ök megdolgoztak azért, ami van (idézet töled), és kihasználtak minden lehetöséget. Viszont szerintem mindkét oldalt meg kellene érteni! És én is azt érzem, hogy Te Neet-et nem értetted meg teljesen.
fibi

Beet!!!
Lillusnak nagyon sok gyógypuszi!!!! Mástól is hallottam, hogy ha a gyerek bölcsibe vagy oviba kerül, akkor sajnos az elején mindenféle betegséget összeszed, ezeket még az immunerősítők sem tudják teljesen kizárni, de azért add neki továbbra is, mert ártani nem árt, és lehet, hogy így kevesebb nyavalyát szed össze!!!
Remélem, hamar elmúlik!!!

Vera!!!
Marcid kész fiatalemberré cseperedik! Hihetetlen, mennyit nőtt!
És Te csúnyán beszélsz???????????????????????? :lol:
zuzmo1

Kisün

Marci gyönyörűséges! :)

A többire meg :shock: :shock: .

Lindi

Boldog Évfordulót! Ez az előbb lemaradt. :oops:

Jó éjt, nem borzolom mára tovább a kedélyeket. Egyébként szóljatok rám, ha már elegetek van a témából nyugodtan, bármikor ha olyanról írok, vagy túlzásba esek. :roll: Mert én már nem tudom megítélni, mert valaki nem akar erről beszélni valaki meg akar, szóval szóljatok! :) Én ebben hiszek amit leírtam és ezek az érveim, de nem akarok senkit idegesíteni. :wink:

ruz
ruzicsky

Fibi!
Te kis anarchista :mrgreen:

Na, jóccakát!
zuzmo1

Kisün,
Marci, és a véleményed is :D

Deni,
aham, sokmindenben :wink:
fibi

Zuz,
ááá, én is idealista vagyok, ez csak egy álom marad :mrgreen:
fibi

Ruz :) én bírom a témát :) Jó közösen gondolkodni.

Marci drága tündér :) Vera :) szeretnélek már élőben hallani csúnyán beszélni :lol:

Beet :) tényleg hasznos lenne egy jó kis immunerősítő kúrának, mert a bölcsi/ovi valóban meg tudja a gyerkőcöket viselni.

M2 -n Picasso film megy, eszembe jut haverom, aki a moziból kifelé jövet a következő szavakkal kommentálta a filmet: Hmmm. azért ez a Picasso nagy szarházi volt :lol: És valóban.

És bírom a szenvedélyes embereket, lyányok, lassan el kéne menni együtt sörözni, csak hát én a fiam nélkül nem megyek :lol:

Zuz :) akkó holnap 11 körül?

indianyo

Ruz,
véleményem(kirohanásom) kizárólag az álatalad linkelt cikkre vonatkozott, rád abszolút nem :D

Zuz,
bizony rettentően tudok káromkodni, csak nagy nyilvánosságban visszafogom magam :lol: Ez - mármint hogy ékes anyanyelvünket pl. a küszöb felmenőinek ostorozására használom, ha beléütöm a lábam - nem tölt el büszkeséggel, de nem is bánom, ez vagyok. És néha annnnyira jólesik :D Egyébként meg mindenről az assziriológia tehet, ill. 4 csúnyán beszélő fiú évfolyamtárs, akik kihozták valós énemet :lol:

Indi,
csak összehozzuk valahol, valamikor... :D
kisün

Beet,
Lillusnak gyors gyógyulást!!! :) Szerintem az immun-erősítőkről is elmondható, hogy ártani biztos nem ártanak... és ki tudja, lehet, hogy ha nem szeditek, akkor sokkal súlyosabban tör ki ugyanaz a vírus
kisün

Lindi,
boldog évfordulót, jó ünneplést! :)

Minden betegnek jobbulást, FOGAK BÚJJATOK KI! :D
kisün

Den,
kösz, megvolt, csak épp nem szlovák, hanem cseh volt a sör, de sebaj. :)

Marci hatttalmas!!! :D
És anyja tényleg tudja kacifántosan is mondani, ezért (is) jól megértjük egymást... :mrgreen:
neet
neet

Ancsi, Oscillo vírusos és bakteriális fertőzéseket gyógyít, tulképp mindenre jó. épp Indinek mondtam ma reggel - akinek szegény Dominója éjjelre lebetegedett a takonykórban - hogy gyermeknek is lehet adni, hogy a pelletből (ez a tubus amiben olyan sok van) összecsípsz annyit, amennyit két ujj közé tudsz, és azt adod a szájába, kritikus helyzetben akár félóránként. elsőre nekem is furi volt, hogy ekkora adag :) és gyógyuljatok!

Beet, jobbulást Lillusnak! ha ez "vígasztal", most én is két héten belül kb ugyanazt kaptam el, nagyon rohadt vírusok vannak forgalomban :evil: én nem szedtem sose aloét, másra esküszöm, és 10x annyi vitamint szedek most terhesen, mint máskor, de látod, az se véd meg épp ezektől a baciktól. csak csináljátok azért az immunerősítést, talán hosszabb távon jobban hasznát látjátok! és nemrég olvastam vhol, hogy a bölcsibe/oviba beszokás nagyon megterheli az immunrendszert, hiszen sok idegen bacival találkozik a gyermek, kell egy kis idő, mire az immunja megedződik, megszokja az új környezetet.

votiv 8)
votiv

Kisün, Marci csodálatos! :D ezek a szemek!!!! :shock: :shock: :shock: és milyen férfias!!!
nem bánnám, ha megint fiam születne :lol:

votiv 8)
votiv

én is úgy érzem, hogy (az országban) még mindig sokan nem vették a fáradságot, hogy elolvassák a teljes Gyurcsány-beszédet. kár, mert így kevésbé lehet saját véleményt alkotni bármiről, ill csak a zsigeri (elő)ítéletek működnek.

votiv 8)
votiv

na ezen én is kibuktam:
http://velvet.hu/poronty/2006/09/25/tit ... #more15260
nálunk is volt ilyen napokig nincs kaki-gond, na de akkor is :?

votiv 8)
votiv

Indi!!!

Bazsó ma fél 7-kor úgy döntött, hogy nem alszik tovább :shock: :twisted: , szerintem nem bírja ki 11-ig ébren, inkább gyertek hozzánk! Bár Votiv írta, hogy lebetegedtetek, remélem nincs nagy baj!!!!
zuzmo1

Jó reggelt!

Ruz:
én maximálisan osztom a véleményedet! :wink:

Den:
neked is igazad van:bennünk van a morális váltság :(

Fibi:
ahogy Ruz is írta nem beismerte ország világ elött,hanem lebukott!
Szerintem az sem igaz,hogy mind 2 fél azonos.Ugyanis csak az egyik sodorta az országot ennyire lehetetlen anyagi helyzetbe.
:?
A politikus meg igenis mutasson példát!
Pont mint egy pedagógus,óvónő stb.a gyerekeinknek,úgy az ország felelős vezetői nekünk.

Kisün:
Marci nagyon édes és iszonyatos tempóban nő :D

petergabi

váltság=válság :oops:

petergabi

Lindi!
ha az extrém eseteket nem vesszük, az átlag emberre nagyjából oké, amit mondtál. csak nekem túl sok olyan "ismerősöm" van, akik - ahogy Fibi mondta - döngetik a mellüket a lé miatt, és közben tudom, hogy hogyan szedték össze.
mindenesetre mikor búcsúztam az excégemtől, és felköltöztem Pestre, azt mondták, hogy tessék erélyesebbnek, pofátlanabbnak lenni az életben, mert szerénységgel semmire se megyek.

na, tegnap azt akartam mondani, hogy mikor megláttam a tesódat, elkezdtem filózni, hogy "akkomostmivan"? azt hittem, hogy vagy te vagy rajta fiatalabban, de akkor Gréti...? még azt is hittem egy percre, hogy esetleg Ficánka (kicsit hasonlít), aztán lejjebb csavartam az egeret, ott voltál te is... mire rájöttem, hogy a majdnem ikertesód van a képen. tökre hasonlítotok!!!!!!
hétvégén lemásoltalak Téged meg Jucust, készítettem tésztasalit. (csak úgy a magam feje után, szóval no borsó meg répa, ezeket nem szeretem majonézzel, de volt benne tetemes mennyiségű hagyma, gomba, kukorica, sonka és durvára őrölt bors. mindenkinek nagyon ízlett!)

Zuzi!
ne aggódj, mivel nem vagyunk egyformák, én is nagyjából mindenki igazában látok valamit, ami nekem is tetszik!

Votiv!
köszi! nem hiszed el, de gyógyulok! Lencsi meg eddig (kopkop) igazán bele se esett, csak némi száraz izét látok az orrában. (csak kettőt köhintett tegnap alvás közben) mikor tömtem magamba az oscillot, egy golyót adtam az ő szájába is, és azóta ha meglátja, hogy eszem, már követeli is. úgyhogy lehet, hogy a köv. adagból kicsípek neki. arra gondoltam - és szólj rám, ha marhaság -, hogy veszek egy plusz dobozzal, és ha apára megint rájön a nátha, azonnal beveszek egy csővel, majd másnap megint és harmadnap is. ugyanis én általában harmad napra szoktam elkapni tőle a kórt.

Vera!
Maaaaaaaaaarci! engem nagyon de nagyon Dócira emlékeztet!!! olyan kafa srác!
ancsipancsi

PIA:
újabban veszek tejsavó italt. kóstoltátok? a Minnia (vagy mittomén melyik) cégnek tök olcsón van (kb. 120 Ft) egy liter, van benne tejsavó, meg gyümölcslé is. nekem nagyon bejön, tele van vitaminnal, alig hízlal, és egészséges. tegnap Lencsi is megivott 1 decit, elejében nem, de később nagyon ízlett neki, magától kérte. eddig semmi baja tőle :lol:
ancsipancsi

Votiv!
Ez a cikk nagyon duva! Azért az alpáriságnak is van határa,pl a gyerek :twisted:
Voltatok tegnap foglalkozáson Istivel? Milyen volt?
Indiék hogy vannak, mit mondott Neked? Csak azért kérdezem, hogy várjam-e őket, vagy ne!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!
Én a Plusz-ban szoktam venni néha tejsavó készítményt (nem tom, mi a neve), de nagyon jó, bár nem tudom, mennyire egészségesek a tejsavó cuccok, erről nem sokat tudok, bár amúgy sem eszem sok tejes dolgot...
Akkor bevállt a homeós cucc, ez tök jó!
Fogazatilag hogy álltok?
Mikor jártok erre?

Gabi!
Dorkád hogy van??? És a morális válságot én írtam :mrgreen:

Mostanában mindig bekapcsolom a tv-t reggel, és hallgatom ezt a retek klubbos műsort, hogy mennyi baromságot képesek összehordani!!!!
zuzmo1

Gabi,
ne haragudj, de szinte mindegyik mondatodat már leirta (nem is egyszer...) Ruzi is, és már jöttek rá másoktol is, tölem is reakciok. nem irnám le mégegyszer, mert egyrészt már feleslegesnek érzem, másrészt meg belecsömörlöttem kicsit.

KépKép
fibi

tegnap nagyon klassz helyen vendegeskedtunk :lol: :D

anyak levele: haaat szamomra olvashatatlanul alszent :evil:. masreszt meg aki politikust valaszt peldakepnek (akar maga, akar a gyereke :shock: szamara), az meg is erdemli!
jol beindulatok tegnap a teman :twisted:

Zuz, mi bajod van az uh-gal a 18-20. heten? ilyen nalunk is van, ugyebar, a genetikai uh. es ez az egyetlen, aminek TALAN vmi ertelme is van, vagyis amivel olyan dolgokat lehet kiszurni, amit mashogy nemigen.

Kisun, klasszak a kepek! micsoda orr-berendezes! ha ehhez hozzavesszuk, h az orr (es a fulek) egesz eletunk folyaman nonek :roll:

na es orommel jelenthetem, h keszen van a futesunk. fent vannak a radiatorok, all a kemeny, helyen van a kazan, minden osszekotes rendben, a rendszer vizzel feltoltve, megvolt a proba-futes is. ja es fa is van jo sok felhalmozva. szoval johet a hideg (de persze azert meg nem kell jonnie :wink:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Fibi

Te ki akarsz szúrni velem!! :D El akarod venni a jövőmet? Ha nem kellenek politikusok, akkor nem lesznek törvények se és akkor jogász sem kell, hát minek tanulok akkor ennyit? :lol: :lol: :lol: :lol:

Votiv

Én olvastam az egész szöveget, meg hallottam is a teljes felvételt, és véleményem szerint a kiragadott részletek megfogalmazzák a lényeget, ez nem is kérdőjelezőtött meg eddig. Na persze a teljes szöveg ad még hozzá plusz adalékot, de a lényegen sajnos nem változtat. :(

De, hogy ne csak mindig a morális válság legyen a téma, ma reggel amíg én olvastalak titeket Bendi így nézte a tv-t. :roll: Aztán ahogy odamentem a fényképezőgéppel és csináltam fotót, szép nyugisan le is mászott onnan. Hihetelten ez a kispasi, csak egyszer nehogy leessen valahonnan...amíg nem figyelek oda.

Kép

És még Lillusnak is mielőbbi gyógyulást!! Ez is lemaradt tegnap. :oops:

Ja és képzeljétek tegnap mondjuk Bendinek, az esti fürdésnél, hogy megyünk pancsi-pancsizni (így szoktuk mondani), ő meg mondja, hogy plampla-plampla vagy valami hasonlót. :P Lehet, hogy nemsokára fog beszélni? :)

ruz
ruzicsky

Jó reggelt!

Hát csak sikerült bekapnunk egy kis takonykórt, a kutyafáját! Szép, hosszú, mozgalmas este/éjszaka van a hátunk mögött. Így msotanság itthon kúráljuk a köhögéstől/tüsszögéstől megviselt babácskát. A kedve jó egyébként, csak a köhögést nem bírja szegény - szerintem égeti ez a száraz köhögés a gégéjét.

Jucus :) majd MSN beszéljünk a ringyókrul :)

Zuz :) Sajnálom a mait, de jövő héten klassz lesz :) Pihenj sokat!

folyt.köv.

indianyo

Votiv legutóbbi cikke nyomán muszájnak érzem a közbeavatkozást (most a cikktől szinte teljesen függetlenül): hagyjátok békén a babókat HA nem adja jelét, hogy baja lenne attól, h nem kakilt napok ótra, HA CSAK ANYATEJES ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT!!!!!!!
Eszter Guinness csúcsa a 12 nap volt, én nem aggódtam, de védőnéni addig stresszelte a Zuram, amíg szinte mindent kipróbáltunk, még a kúpot, kamillateát, hasnyomorgatást is, szóval mindent, amit mondott. De minek??? Eszternek semmi baja nem volt, evett, aludt, mosolygott, csak éppen büdit nem csinált. A végén a védőnő elküldött a dokihoz, és amikor telefonáltam időpontért, már tettem is le a kagylót, mert érdekes szag kezdett terjengeni a szobában. :)
Úgyhogy akinek most van vagy most lesz ilyen picike babája, az nyugodtan felejtse el a kínzóeszközök bevetését addig, amíg a baba nem jelez, hogy gáz van. Csak azért, mert pár napig nem kakil, és CSAK anyatejet kap, nem kell aggódni, egyszerűen megemészti az EGÉSZET, akár hihető, akár nem.
A mondás régi és ismert: csak anyatejen nevelkedő babáknák a napi 10 kaka épp oly normális, mint a 10 naponta egy, bizonyos időn belül be fog állni a rendszer. És ezt kiegészíteném azzal, h ezek szerint a 12 az majdnem 10.

Zuz,
retkes műsort én mostanában kapcsolom KI :lol: Régebben néztem, de már elég volt. Még az alföldis-régistohlos időkben szerettem.
neet
neet

Ruz,
rád meg kiküldjük a gyivit, oszt jóvan! :mrgreen:
neet
neet

2 gyors off, mielőtt vásárolni mennék:

1. milyen sajt jó rántani?

2. milyen szer kell a fürdőszobai penészt kiirtani?
a kádunk sziloplaszttal vagy mivel van rögzítve, és ez a gumis műanyag genya elkezdett feketedni :evil:
eddig 1 spec penészirtót találtam boltban, de az klóros volt, és elriasztott, hogy csak nyitott ablak mellett használható, miközben elég rosszul szellőzik a fürdőnk (sajna ezért is penészedik) - és terhesen meg egy kisgyerekkel nem szívesen savaznék :?
de ha nincs más, hát majd bevetem apát savazni :( de remélem tudtok jobb ötletet adni! :P
ja és ecet nem vált be :(

votiv 8)
votiv

Votiv!
A szilóról k....va nehéz letakarítani a penészt :cry: :twisted: Szerintem csak a klóros cucc jó rá, de előtte próbálj ki valami eceteset, az ecet nagy penészölő!
zuzmo1

Votiv

1-es kérdésedre válaszolva szerintem a jó minőségű trappista. Én azt szoktam meg a camambert is jó. :)

2-est nem tudom.

ruz
ruzicsky

Ja, és rántani: mondjuk Trapp István???

Recca!
Az a bajom a 20 hetes UH-gal, hogy ha kimutat valami rendellenességet, akkor ugyan mit tudnak csinálni???????? Azon kívül, hogy beindítják a szülést :cry: Az sem valószínű, hogy ha a 12 hetesen kiderülne valami, elmennék abortuszra, de emberségesebbnek gondolom, mint a szülést, főleg, miután sógornőm elmesélte. milyen megszülni egy 22 hetes babát. MÁS: tegnap a játszón beszélgettem egy anyukával, 40 éves, volt olyan hasbaszúrós vizsgálaton is, és mesélte, hogy egy ismerősének kétszer egymás után született volna beteg babája, mindkettőt megszülesztették :cry: :cry: :cry:
Nagy gratula, és boldogság a fűtéshez!!!! :D
zuzmo1

jaj ez lemaradt az elobb:
Ruz, nektek is boldog masfelediket :D
recca

Ja, és pártatlanságomat megőrizve: továbbra is úgy gondolom, hogy a politikusok a mai világban nem lehetnek a példaképeink, de Ruzéknak annyiban igaza van, hogy pl egy ország adómorálját jelentősen befolyásolja a vezetők viselkedése. (és ez alapvetően befolyásolja egy ország gazdasági helyzetét!!!) És ez csak egy példa. Ugyanakkor nem hoszem, hogy Ruz komolyan gondolja, hogy Bendi majd azért nem fog hazudni az oviban, mert a vezetőink talpig becsületes emberek. Szerintem ő is az előbbire gondolt!
zuzmo1

Ruz!!!
Egyébként, amíg végeztem az egyetemet,addig én is úgy éreztem, hogy szükség van jogászokra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aztán jött a nagy pofáraeseés!!! Egyik főnököm pék, másik hegesztő végzettségű! Ezek irányítanak egy regionális szervet, amely főként jogalkalmazással foglalkozik :shock: :twisted:
zuzmo1

Ruz, ha ezt Moose meglátja!!! :lol: fiad hegymászó lesz!? hogy bírod ideggel? :D de nagyon ügyes és irtó cuki!!! :P

kakiügy nálunk is magától rendeződött pár hét alatt, én is csak azt mondhatom, felesleges kínozni a csöppséget négy centire bedugott hőmérővel :shock: itt a topikon sokaknak bevált a szélcső, még az jobban hangzik, bár én nem mertem azt se kipróbálni :oops:

VICA, MIZUJS??? már sose írsz?

votiv 8)
votiv

Neet

Hú tényleg, lehet, hogy jobb, ha nem rakok be ilyen képeket egy nyilvános fórumba, mert aztán egyszercsak tényleg kopogtat az ajtómon a gyivi. :mrgreen:

Recca

Éljen, éljen a kész fűtés! :)

Amúgy meg még ezt az egyet had írjam le, osztán befejeztem: hogy szerintem meg az álszent, hogy a Feri hazudik, tönk szélére sodorja az országot, lebukik és ezt úgy próbálja meg eladni, mint őszinte szembenézést a problémákkal. Eleve nem is volt más lehetősége, mert ha tovább hazudnak azért buknak el, mert csődbe megy az ország. Így szintén lehet, hogy elbuknak, de egyrészt a választások után jogilag eléggé be vannak biztosítva, úgyhogy most már könnyen lehet "szembe nézni". Emellet meg a jogilag biztosított pozíciójából tudja manipulálni az embereket, hogy mit is értsenek a szavai mögött. Ez is benne van az elhangzott szövegben, hogy milyen könnyű manipulálni az embereket, meg a sajtóval is majd elbeszélget... :( Úgyhogy nem nézett ő szembe semmivel, csak azt a megoldást választotta ami az Ő érdekeit jobban szolgálja.

ruz
ruzicsky

Votiv :) és a szódabikarbóna-paszta se vált be?

Egyébként - bár nagyon nem környezetbarát - a hypo be fog válni - de azt szigorúan hagyd apafejre!

Bendi nagoyn elégedetten ül azon a szekrényen :)

REcca :) és hgoy kerültetek ti Fibiékhez? Mármint nem miért, hanem gyakorlatilag hogyan? Jó hosszú út... :

indianyo

Zuz, ebben igazad van. viszont valszeg nem veletlen, h nem 12 hetesen vegzik ezt a genetikainak nevezettet. talan akkor meg nem egyertelmu annyira? az se jo :(
recca

Zuz, az adómorált befolyásolja az is, ha egyesek felszólítanak, hogy ennek a kormánynak (???) ne fizesssen senki adót :twisted:
a napokban ilyet is hallottam :( és :evil:
egyeseknek fogalmuk sincs, mi az a közteherviselés :roll:
meg arról se, hol vannak a szólás/gyülekezési szabadság demokratikus határai :( és ez sem most lett így...
sztem évtizedek kellenek még, mire egy elfogadható jogkövető magatartás kialakul a magyarokban. addigra pedig jó sok vezetői garnitúra fog lecserélődni.
én személy szerint nem vagyok rajongója annak a közéleti panoptikumnak sem, ami ma politikai elit meg vezető értelmiség (meg média) néven fut...

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?