Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nekem sajnos még nincs gyermekem, de folyamatban van!
A kisebbik húgommal kb. 5 éves lehetett, történt a következö:
Délután, mikor érte mentem az óviba, lelkesen újságolt: Képzelt kitöröltem a Gabi fenekét, miután kakilt!
Megdícsértem, hogy milyen ügyes volt, majd megkérdeztem: És megmostad utána a kezed?
Mire ö: Miért? Nem én kakiltam?
A nevetéstöl még leszidni sem tudtam!

Szintén vele történt, valamivel korábban: az idösebbik húgommal, mi mindig tartalékoltunk a mikulásra, húsvétra kapott édességekböl, míg ö egy nap alatt mindent felfalt, és utána rendszeresen belopakodott a szobánkba és rájárt a tartalékainkra. Egyszer lebukott, mire a másik húgom rá kiabált: Na Magdi, most nyakon váglak!
Mire Magdi kiszaladt a szobából, és közben kiabált: Apa segíts, a lányok meg akarnak kenni!

Remélem hamarosan a saját gyermekem gyerekszájairól is beszámolhatok!

Orsi
Orsi
 


Kedves Zsóka!

Régota járok már erre. Amenyire tapsztaltam aktivan részt veszel a társlagásban, ami nagyon pozítv. Nem akartalak mgbántani, aranyos az a gyerkőc(azért örülök, hogy nem a tied), de kérdenem én, ha felnő és tényleg kövér marad, ugyan ilyen jót fogunk mulatni rajta. Ha nem is külvilágnak, önönmagának biztos baja lesz magával.
írhatnék álnéven, de azt hiszem tiszteségesebb(ha van ilyen lehőtség)így. Nem hiszem hogy másból nem váltott ki hasonló érzéket, csak maximum még névtelenül sem veszik a fáradtságot. hogy megírjálk. Nos akkor mi az idális alternativa??? Zsóka!
Ahogy olvastam a leveleid inteligens nőnek tűnsz.
Talán más néven már váltottunk is pár szót.Lehet téged valahol látni a neten?? A Zsóka névhez van elképzelt imázsom, vajon tényleg olyan vagy??
Akarva akartlanul a válaszban vizsgáztál, méghozzá jól. Kicsit provokatív voltam, de ÖSZINTE.
Nem ugy mint Ritasol, ha jól olvasom aki sajnos eldobta a kalapácsnyelet. Több Önuralmat kéne gyakorlni, biztos vagyok hogy a streszztürő képessége alacsony. De javithat rajta, saját érdekében,
Senkit nem akartam megbántani, ha még is sajnlom, és bánom.
Egyet kérek, ismeretlenül is , ne ömleglennjük, legyenük őszinték, legalább itt, méh ha név nélkük is. /álnéV/
Mert nézzünk magunban, hányan vagyunk akik igazi névvel szerepelünk??? És nem azért , meet rosszak vagyunk csak olyan jó, kicsit "másnak" lenni.
Szerettel írtam minenkinek.
NÉVTELEN
Névtelen
 


Kedves NÉVTELEN,
nem tudom, mennyire válaszoltam 'jól' az üzenetedre. Örülök annak, hogy szimpatikusnak, (ha jól veszem ki a szavaidból), i9ntelligensdnek látsz, ez remélem, így is van (most épp mélypontos vagyok, nemigen hiszek már magamban sem).
Igazad van, az ember jobb ha megírja az ÕSZINTE véleményét, mint ha lapít, mint nyúl a fûben. A stílus viszont fontos, és ezt sokan itt a babaneten elfelejtik-elfelejtjük.
Nem hiszem, hogy ha az ember a fent említett fotókat megltja, akkor az jut eszébe, hogy hû, ez jó ötlet, az ember mennyi idõt megspórol vele, majd én is így fürdwetem a gyereket, egy füst alatt két dologgal végzek.
Vagy a kövér kisfiú: az köztudott, hogy ebben a korban a legtöbb baba duci, némelyik hurkás (na azért nem ennyire, mint ez az ázsiai lurkó). Aztán ahogy elkezdenek mászni, késõbb mnni, elkezdik ledolgozni a hájat-hájacskájukat, és soványabbak, izmosabbak lesznek. Én sem (és szerintem senki, aki látja a képet) nem gondol bele abba, hogy "hû, ha ez ilyen marad, milyen ronda felnõtt lesz belõle, akinek ráadásul az egészsége sem lesz a legjobb". Egyszerûen csak nevetünk egyet és kész. Ahogy Rita is írta, ez ennek a rovatnak a célja.
A tûréshazáre mindenkinek más és más, nem mindenki fogékony egy poénra, vagy pedig mindenkinek más és más képzettársítások ugranak be, továbbgondolja az adott dolgot, mint ahogyan Te is. Nincs ebben semmi rossz, sõt.
A lényerg egymás véleményének tszteletbwen tartása, szerintem.

Egyébként a fénbyképtárban is van kép rúlunk (családom), és a babanetes családok táblázaban is a nevem mellett van egy fotó, megnézhetsz, valóban olyan vagyok-e, amilyennek elképzeltél.
Egyébként kíváncsi vagyok, ki lehetsz... Kép
üdv
(Szabó) Zsóka <- (Csak hogy megtalálj a táblázatban)
zsóka (zsók
 

 
 

bocs a melléütésekért, fáradt vagyok...
zsóka (zsók
 


Kedves Névtelen!

Arról, hogy kinek milyen a stresszt&#369;r&#337; képessége nehogy már egy névtelenül (részedr&#337;l) megírt levélben vitatkozzunk. Az enyém elég jó (mások szerint is).Nem hinném, hogy a leveled alapján kéne a stresszt&#369;r&#337; képességemen elgondolkodnom. Ha valamit utálok, az a humorérzék hiánya. Viszont ebben is jobban állok, mnit te, mert az én képességbeli hiányosságaim javíthatók...
De nem hinném, hogy azok, akik ezt a topicot létrehozták, ezt várták, amit itt m&#369;velünk: Két egymásnak vadidegen ember (neked még a neved is titkos) vagdal hülyeségeket egymás fejéhez. A véleményem azonban továbbra is az, hogy akinek nincs humorérzéke az olvasson mást és ne poénokat!
Rita (ami nem álnév, hanem a meztelen valóság!!)
ritasol
 


Kedves Zsóka!

Köszi gyors válaszodat, nem tudom a fénykép tárát hol találom??

Kedves Ritasol!

Sajnos levele nem arról arulkodik, hogy jó a humorérzéked. És itt nem min&#337;síteni akarlak s&#337;t, nem is stresszt&#369;r&#337; képeségeid akarom vtatni, de azért olvasd már vissza leveleidet, hát nem indulatoktól mentes. a nevem nem titkos. akárki lehet itt, mert ez "egy ilyen játék", de megírod pontos elérhet&#337;séged én is akár direktbe megmondhatod....Van humorérzékem, és minden egyéb más... Egyébként bizonyisd be hohy nem álnéven írsz???
NÉVTELEN A KEDVEDÉRT
Névtelen
 


"Kedves" Névtelen!

Részemr&#337;l ezzel lezártnak tekintem a veled való roppant kedélyes társalgást, mert ez már off topic, amit nem illik. Annyira viszont nem "hoztál lázba", hogy bármiféle elérhet&#337;ségemet a nagy nyilvánosság elé tárjam.
A humorérzékr&#337;l nekem más jut az eszembe, te biztosan nem.De a helyesírásodon is volna mit csiszolni. Ismerkedésre pedig ajánlanám az expressz újság jeligés rovatát, abban úgyis nagymester vagy.KépKépKép
RitaKép
ritasol
 


"Kedves" Névtelen!

Részemr&#337;l ezzel lezártnak tekintem a veled való roppant kedélyes társalgást, mert ez már off topic, amit nem illik. Annyira viszont nem "hoztál lázba", hogy bármiféle elérhet&#337;ségemet a nagy nyilvánosság elé tárjam.
A humorérzékr&#337;l nekem más jut az eszembe, te biztosan nem.De a helyesírásodon is volna mit csiszolni. Ismerkedésre pedig ajánlanám az expressz újság jeligés rovatát, abban úgyis nagymester vagy.KépKépKép
RitaKép
ritasol (ritasol)
 


Bocs a kétszeri küldésért, ne direkt volt!Kép
ritasolt
 


Ezúton kérek elnézést mindenkit&#337;l az off topic-ért!Remélem nem okoztunk nagy törést senkiben és továbbra is írtok-írunk humoros dolgokat dagi és nem dagi gyerekeinkr&#337;l.
Legyen ez a topic tényleg a gyerekeké, ha valami nem tetszik, nyissunk inkább egy vitatkozóst!

Rita
ritasol (ritasol)
 


Kedves Rita!

Hagyuk most a helyesírást. Tudjuk jól mindenki igyeszik a legtöbbet kihozzni az idejéb&#337;l mg a gyerk&#337;c alszik. bár nemtudom hány éves a tied??nem kellene ennyire haragudni rám??? . Engem miért akarsz bántani, családos anyja vagyok, nem pedig buzi EXPRESS olvasó.
A magad érdekében tisztázd magaddal a problémáidat és ne más emberekre vetisd ki. Mert egy biztos nem egy kiegyensúlyozott egyénnel van dolgunk. Lásd Zsóka Válszát, minden tiszteletem at &#336;vé.
a lektorált szöveget nyugodtan postázthatod
Névtelen
 


Kedves Névtelen,
annyiban csatlakoznék Ritához, hogy ne offoljuk szét itt ezt a topicot, hanem inkább menjünk át monduk az Üzenõfüzetbe.
A fényképtárat nem muszáj megkeresned, mert a babanetes családok táblázat a babanet nyitó oldaláról elérhetõ, ott pedig a nevem mellett a fotó nevére rákattintva bejön a kép.
üdv
Zsóka
zsóka (zsók
 


Egy utolso megjegyzes, bocsi, hogy belekontarkodom: azert ez iszonyatos, hogy ezt a topicot is megszalltak a joindulatu nevtelenek.
Hajra Ritasol!
Udv
Eva
Eva
 


Kedves Mindenki!

Én a véleményemmel nem irtóhadjáratot akartam indítania a névtelenek ellen, semmi kifogásom ellenük.Ha nem meri vagy nem akarja leírni a nevét valaki, az még nem biztos, hogy rosszindulatú. Csak egyszer&#369;en nem tudtam szó nélkül hagyni amit a mi névtelenünk írt.
Szóval, ez a topic a gyerekeinké, ne ziláljuk szét. Probléma esetén tényleg az üzen&#337;füzetben folytassuk!
Rita
ritasol (ritasol)
 


Lányok!

Megnéztétek már egyáltalán, míly mondatból csináltatok elefántot? Tök mindegy, ki a névtelen, egyszerûen csak neki nem volt humoros a kép. Néhányaknak meg nem tetszett a névtelensége, pedig az itt a neten tényleg rendelkezésre áll. Nyissunk egy topicot: névtelenek bírálata vagy hasonló címmel, aztán durr bele. Nem csak a jóindulatú névtelenek szállják meg a topicokat.
Amúgy szerintem mindkét fotó aranyos. Mégis, miért kacagunk a csíz típusú mûsorokon, mikor gyerekek és felnõttek baleseteit látjuk???
ILdi
Pethes Ildikó
 


Sziasztok!

Nekem még nem született meg a babócám, de a legkisebb öcsém "szövegeléseire" még élénken emlékszik az egész család! Kép

Olyan 5 éves kora körül, ha valamivel nem akart foglalkozni "Kit érdekel?!" helyett mindig így mondta:
"Kit érdekli?!"

Ez annyira megmaradt bennünk, hogy még most is így használja az egész család, és a "kívülállók" mindig kijavítanak bennünket, mert furcsa a fülüknek, de nekünk olyan természetes! Kép

Katus


Ui: "Névtelen okvetlenked&#337;k? Kit érdeklik?!" :-)
Katus
 


Kedves Zsóka!

Nem muszályból néztem volna meg.
a kép ugy önmagában tényleg aranyos.
Egyébként Ritasol annyira felhuztott, hogy egész éjszaka alig aludtam. S talán csak azért mert névtelenül írtam.
Kedves Ildikó!
Azt hiszem ez ok amiért támadtak, mert névtelünül írtam. ezen azért el kellenne gondolkodni.
Eva!
neked azt üzenem még mindig jobb névtelnül &#337;szintén írogatni, mint ál név alatt hazugságokat.
Tudjuk jól az ANYASÁG kemény feladat,ne probáljuk a problámákat a sz&#337;nyeg alá söpörni.
Nekem 2 éves lányom van, én is vékony voltam, remélem a lányom is az lesz.
Nem örülnék ha duzzanának rajta a hájkarikák. De ha ugy lenne akkor is szeretném.
Ritasol!
Akkor is bögyem maradsz, mert támadtál indokolatlanul.
ÜDV: NÉVTELEN
MÉG ÍRNI FOGOK NEKED? HÁT EGYSZER MEGISZUNK VALAMIT? ÉS JÓT NEÜNK AZ EGÉSZEN
Névtelen
 


Kevdes Névtelen!

Azt nem mondom, hogy éjjel nem aludtam, de reggel gyorsan megnéztem, volt-e termés...(Mi nappal nem internetezünk, csak 6 után.)
Már túl vagyok az egészen, tényleg felb&#337;szítettél, nem csak a névtelenséged, hanem, hogy így reagáltál a képre. Na, mindegy. Állok elébe, igyunk meg valamit egy semleges területen, névvel ellátva!Kép
UI: Feladat:találd meg az e-mail címem a babanetes családok rovatban!Ott van, én már megnéztem!Ha írsz, szívesen válaszolok!
RitaKép
ritasol
 


Gratulálok lányok és Én is iszom az egészségetekre! Kép

Enikõ
Enikõ
 


Kevdes Névtelen?

Semmi válasz?
Elárulod merre laksz, vidéken, vagy Budapesten?

Enik&#337;!
Kösz a gratulációt!

Rita
ritasol
 


Kevdves Ritasol!

A válasz most érkezik.
Budapesten lakom. &#336;römmel Töltött el leveled. sajnos én csak rapszodikusan tudok internetezni, bizonyos korlátok miatt. Ugyhogy nem keresgélek most más rovatokban. Írd meg inkább elérhet&#337;séged.
Nekem: Myri@freemail.hu
Üdv: Névtelen(Stílszer&#369;en)
Névtelen
 


Ui. Ilyen egy névtelen, kiadom magam, merthogy nincs mit titkolnom. Ha gondolod el&#337;vehetjük "kedvenc Témánkat".
Majd jövök megint.
Névtelen
 


Kedves Névtelen!

Kedvenc témánkat inkább felejtsük el !!!
E-mail: soltprint@matavnet.hu
HA megírod a keresztneved, nem kell tovább névtelennek szólítanom téged!
Rita
ritasol (ritasol)
 


Sziasztok!

Mivel az offtopic kérdés nekem szólt, válaszolnom kell t. névtelennek: Igen, komolyan gondoltam, az a Michelin-es kép haláli! Sajnálom, hogy nem értetted, vagy nem akartad érteni. Eszembe sem jutott, hogy az a gyerek kövér-e vagy sem, ez a poén szempontjából teljesen mellékes (azonkivül igencsak szubjektiv). Üdv mindenkinek, Bea
UI: Mellesleg ilyen alapon soha semmin se nevessünk, hiszen minden poénnal valakit vagy valakiket megbántunkKép
Bea
 


Ritasolt! velem is igyatok meg valamit! Jó??!! Plíííz!
Katalin
 


Kedves Lányok!

Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ezt a topic-ot hagyjuk meg eredeti céljára, a humoros írásoknak!

Köszi!

Üdv: Krisztina (a téma indítója)
krisztina (krisztina)
 


Sziasztok!

Unokaöcsém, Roni 3 éves volt, amikor anyukájával a buszmegállóban várakoztak. Egy öregasszony elkezdte molesztálni Ronit, hogy mondjon egy verset vagy mondókát, de Ö nem akart kötélnek állni. Az öregasszony csak eröltette, eröltette, "na, mondj egy verset, had halljam", a gyerek pedig egyre jobban megmakacsolta magát és nem volt hajlandó verset mondani erre az öreglány azt mondja: "Áh, nem is tudsz te verset!" Mire a gyerek: "Neked meg nincs is fogad!" Kép Kép Kép
Katus
 


Sziasztok!

Írok én is, úgy látom, hogy Zsolton kív&#369;l más apukának semmi élménye sincs a csemetéjével kapcsolatban. Vagy az is lehet, hogy nem járnak errefele. Na mindegy.

6 éves kisfiam barchobázott egy 5 éves kisfiúval:
-állat?
-igen
-repül?
-igen
-fekete?
-igen
-megmondhatom? A BATMAN.

Na most ennyi, ha tetszett, majd még jövök!

Attila
Névtelen
 


SENKI SEMMIT????
Névtelen
 


Sziasztok!
Az en gyerekem meg nem tudott beszelni,amikor bele akart nyulni a kenyerpiritoba mondom neki:
Vigyazz, forro! Erre O megfujta!
Edit
Edit
 


Ezért jöttem ma!
Kép
bigacsiga
 


Sziasztok,megosztanám Janka aranyköpéseit Veletek!Bújj,bújj zöld ág,Zöld leveske,Nyitva van az aranypulyka,most lesz neked jaj!Képlázas,kúpot kap:Mama,ne hozd azt a,a,...kopaszt!KépMama,gyaloggal megyünk?KépÉn férjet akarok,és keresek magamnak,felmegyek a lépcs&#337;n az emeletre.És ha találtam,majd lejövök.De ti majd ott várjatok lent a papával!KépJanka 3,5 éves...sziasztok!Bobojsza
Névtelen
 


Sziasztok!

Itt egy újabb:
Fiam egyszercsak el kezdte sorolni a hidakat felépítésük sorrendjében: Lánchíd, Erzsébet híd, Északi vasúti szitaköt&#337;, Déli szitaköt&#337;, ...

Üdv Atiapuka
Névtelen
 


Draga Dani fiamnak vagta a kormet az apja. Mire Dani: Mi az ordogot csinalsz velem apucika!! En meg elni akarok!
A fiamnak van most ket kepzeletbeli lovacskaja. Minden este azokrol mesel. az egyiket Pacillanak hivjak, a masikat Rozsaszin Pacifaszinak. Hogy ezt honnan vette??!!
Eva
 


Barchoba a fiammal: (&#337; kérdez)
-állat?
-igen
-nagyon szeretem?
-igen
-anyunál van? (elváltunk és külön élünk)
-igen
-akkor meg van apa, a Tini nindzsa!

A megoldás a cicája lett volna.

Sziasztok! Atiapuka
Névtelen
 


3,5 éves Áron fiam kérdése a minap: "Anya, miért ezt a kockát, amiben játékok vannak meg ruhák úgy hívják, hogy szoba?" Kép

Üdv: Pele
Pele
 


Anna (4 elmúlt) nézeget két vadkacsát a Feneketlen tó partján. Az egyik alszik. Mikor nagy robajjal elindulni készülünk, az alvó kacsa felébred. Anna: "Mama, látom, hogy észhez tért a másik is!"
RebekAnna
 


Belebotlottam egy gyûjteménybe:
[url=http://www.wesselenyi.com/gyerekszaj.htm" TARGET="_top]http://www.wesselenyi.com/gyerekszaj.htm[/url]
Van egy két jó mondat közte.
Ildi
Pethes Ildikó
 


Megtaláltam, köszi Juca!!
Nagyon klassz kis topic!!
Az én két lányom 7 meg nemsokára 9 évesek. Nekik is millió aranyköpésük volt és tényleg meg kell õket jegyezni!
A "legfrissebbet" a 7 éves mondta, õsszel megy isibe:
Mami, nagyon könnyõ elszámolni 100-ig. Csak 99-ig kell eljutni valahogy és utána már csak azt kell mondani, hogy SZÁZ !!
Maminti
 


Sziasztok!

Nekem még csak 9 hónapos a kisfiam, úgyhogy aranyköpései még nincsenek, viszont nagyon nagy kedvvel olvastam a csemetéitek beszólásait. Kép Remélem, elobb-utóbb én is csatlakozhatok. Kép

Eryc@
Eryc@
 


Kép
bigacsiga
 


Maminti!

Látom idetaláltál! Szabin voltam, csak tegnap olvastam. Látom, a kölöknetes nagy csönd átkergetett ide?! Jelentem, most már oda is eljutottam újra!
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Kép
bigacsiga
 


Szia Kata!

Szuperek a képeid!!!

Üdv Atiapuka
Atiapuka
 


Sziasztok !
Kisfiam most lesz 3 éves , de még csak egy pár honapja kezdett el beszélni . Imádja a pocsojákat , de hála az égnek mostanában nem esett az esö . Ma viszont kerülgetni kellett a tocsákat , és megkértem Bencét , hogy most játszunk olyat , hogy kikerüli öket . Erre ö hazáig azt hajtogatta , hogy " ez is egy kerüld ki " én meg hazáig nevettem .
erika (erika)
 


Sziasztok
A kisfiam Miklós, két éves még csak szavakat mond. A szomszéd kisfiú, Tibike, 3 éves, már beszél,itt volt nálunk. Játszottak a szobában, amikor Tibike egyszer csak így szól: A Miki azt mondja, hogy mezítláb szeretne focizni.

Virág
Névtelen
 


Sziasztok
A kisfiam Miklós, két éves még csak szavakat mond. A szomszéd kisfiú, Tibike, 3 éves, már beszél,itt volt nálunk. Játszottak a szobában, amikor Tibike egyszer csak így szól: A Miki azt mondja, hogy mezítláb szeretne focizni.

Virág
Névtelen
 


Sziasztok!
Az öthónapos Öcsike g&#337;gicsél, a nagytesó (6)figyeli, és megszólal: Nem lehet érteni mit mond, Te Anya, mi van, ha a Zsombor nem is tud magyarul, külföldi!

12 hetes ultrahangra a nagyok is elkísértek. Az orvos mutatja a képerny&#337;n a pici szívének lüktetését. Ekkor a fiam megszólal, Van szíve!, Hiszen akkor kész van!

Megkértem a fiam, szórakoztassa egy kicsit az Öccsét, mig beérek hozzá a konyhából. Egyszer csak hallom: Zsomi, mitszólnál egy lakáshitelhez? Vagy egy biztonságos bankhoz,,,(Ennyit a rádióról)

A lányom nagyon gyorsan megtanult beszélni, és gyönyör&#369;en tisztán és választékosan beszélt két évesen.
bölcsis alvás beszoktatáson voltunk, két éves volt. feküdt az ágyon, jobbról gondozó néni, balról én. Hossza forgolódás után felült és odafordult a gondozón&#337;höz: Ica néni!Valószín&#369;leg az lehet a probléma, hogy nem ittam még vizet!
Szegény Ica néni, majd leesett a székr&#337;l.

Üdv mindenkinek
Zsomi mama
Névtelen
 


Azt hiszem akkor itt is folytathatom (egyébként a Gyerekek fejezeten belül kezdtem hasonló tartalmú tpicot err&#337;l akkor még nem tudtam).
5 éves a nagyobbik lányom, Annus. WC-n volt mert azt mondta,hogy nagyon kell kakilnia. Mikor kijött, közölte, hogy "nem sikerült, becsapott a fenekem!".
Sziasztok: Norcsi.
norcsi (norcsi)
 


3 éves Kata lányom oviba készült. A beíratkozaskor az óvónéni elmondta, hogy kis szoros állatot lehet vinni alvósbarátnak.
Otthon Kata megkérdezte:
- Anya a Micimackóm sz&#337;rös?
- Igen, azt viheted. - feletem
- Anya és a Nyuszi, az sz&#337;rös?
- Igen, vidd azt, ha szeretnéd?
- Anya és az nem baj,hogy én nem vagyok sz&#337;rös?
vicamama (vicamama)
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: