A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

bocs,annyira áradt vagyok,hogy 100000000000000000 hibát ejtettem.. :oops: :oops: :oops:

Megann,
citrommal próbáld,az a tuti!!!!
ja és vinném a lekvárodat is,itt figyel felcímkézve,hogy :"Megannak és Lénának"..... :D
annamami

Totka!

Képek édik....csak egy baj van velük....mint Barbiéval...Ősziek :( :( :(
Ugye nem fogjátok hagyni hogy beforduljak a télen??? :cry: :cry:

Fagyi! :twisted: Ej-ej...

Egyébként mivel Léna beparancsolt a Corába szétnéztem és találtam Norbi update 1 es tejes fagyikát....
Lehet hogy a talira veszek egyet...

Viki!Totka, Davallia és a többi vidéki!

Olyan kár hogy Ti olyan messze vagytok tali szempontóbóll... :cry:

Prüntyi!

Kistesó :shock: :shock: :shock: Ez igen :) :)
Azt hiszem én fejreállnék még egy picivel :oops: :oops:

Mondjuk Léna állatira megváltozott....

Ja a délután végkonklúziója:
Még egy vackot cipelhetek ezentúl magammal...Léna kismotorját... :? :?
A játszón elkunyizta egy másik kiskölök motorját és nem számitott hogy csak a fél lába ért le.. :D

Benianyu, Totka!

Hát ez nem jött be.. :? :? Talán még frissibe kellett volna citromozni..

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!

De kedves vagy :)
Sajnos a legjobb indulattal is csak azt mondhatom hogy bkvt nem ajánlom.... :(
Igaz nincs túl messze a buszmegálló azaz a buszvégállomás, de felkaptatni azon az emelkedőn, ahol még az én 1.6 os citroenem is gyakran csak 1esbe bir feljönni....ha nem veszek elég lendületet...
Hát a tüdőmet kiköptem mire egyszer feljöttem gyalog a babakocsival..rajta :oops: :oops: :oops:
Bár biztos én vagyok edzetelen... :cry:
A mindennapi élet itt majdnem a lehetetlennel vetekszik, ha nincs autó.(Tudom régen még busz se volt, mégis eljutottak az emberek mindenhová, de ha majd eljössz, megérted miről beszélek)

Szóval az útvonalat meg majd jól leirom, mitöbb le is rajzolom és mennek a mailcimekre... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Jó estét csajok!! :D

Megann!
Hú de jó sokan leszünk a talin. Cleoval már beszéltem, említettem neki a keddet. Suliban van aznap, de azt mondta délután szeretne kijönni ő is! :D
Kutyus éljen, hogy meglett! Jó kis pörgős napotok volt ma :D

Benianyu, Davallia!
Hát már én is várom a szerencsét, de lottót azért nem vettem...
Apa ma hazajött és van egy csomó különmunkája, ez máris jó hír mára!

Davallia!
Pandás képek szuperek!

Hajni!
Olyan jó hangulatuk van a képeknek, én szeretem nagyon az őszi képeket! :D

Megyek hideg vízben fürdeni, nincs már erőm vizet melegíteni :(
De állítólag csütörtökön már lesz végre gáz!!!! Alig várom!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is, csak nincs nagyon időm irogatni Maja, az egyetem és az épitkezés mellett. :roll: :oops: Szombaton megjöttünk Olaszországból ahol a kezdeti nehézségek után ( Maja lázas, idő pocsék :evil: ) végül is nagyon jól éreztük magunkat. Maja is meggyógyult (valszeg apja ragasztotta rá a takony kórságot még pont indulás előtt :evil: ) és az idő is isteni lett. :) Az első napokban bejártuk a környéket (Anconát, San Marinót, Urbinót), aztán a második felét a tengerparton töltöttük. Maja számára paradicsomi szintű volt a köves part, minden egyes követ meg kellett kóstolnia. :evil: :lol: Gondolhatjátok igy milyen sokat sikerült hátradőlni egy kicsit relaxálni. :roll: :lol: Kis maki nagyon élvezte a kövek pakolását (cipőbe, táskába, babakocsiba), tengerben fürdést, mindenkivel már messziről haverkodást. :D A repüléssel sem volt gond, szinte végig aludta mindkét utat. És kapott szép puha magasszárú bőrcipellőt is, mondtam is neki, hogy most, hogy már cipője is van, akár el is indulhatna. :wink:

Nagyjából visszaolvastam, látom ti sem unatkoztatok az elmúlt héten. :lol: :shock:

Nagyon jók a mai csavargós képek is, látom mindenki igyekszik kihasználni az utsó meleg napsugarakat. :D Én ma is egész nap a suliban senyvedtem, de azért késő du. kimentünk Majával és apájával a Károlyi Kertbe kicsit fűben mászni.

Eszti és Lili is gyönyörű fehérben. :)

Totka!
Nagyon megy már neked a képfelrakás. Profi vagy. :D Panna nagyon édes és látom őt sem hagyja hidegen a kavicskóstolgatás gondolata. :wink:

Megann!
Köszi az invitálást, nagyon jól esik. :) Kedden fél 2-ig vagyok suliban, talán utánna ki tudnék még menni, csak kérdés, hogy megéri-e még :?: :? Nagyon jó lenne ott lenni, még a lógást is fontolóra vettem, de pont nekem kell kiselőadást tartani :evil: az egyik órán, ezért nem megy. :?

Mindjárt teszek fel egy pár nyaralós képet.

Jóéjt,

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Megann, mennénk mi is szerdán!

Kriszta
, a holnapi talira tudnál utvonaltervet vagy legalábbis cimet küldeni mélben? Szerintem el tudunk menni :) Olyan jó lenne :)

Titii :( remélem nem lesz komolyabb gond. Drukkolok.

Nyúlné, enyém férj is vengédlátós :) Azzal a különbséggel ,hogy majd minden nap melózik :) Bár vasárnap voltunk együtt a Kékesen, hát az valami isteni volt :)

Kár ,hogy nem néztem rá a netre reggel, jó lett volna a városliget, arra jártunk tegnap :( Na hát ez van.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Kép
mai séta-

Kép
és fika ugyebár:))))

Kép
de attól még jó a kedvünk

Kép
néha kicsit bizonytalanul

Kép
könnyesen(tudom ilyen piciben nem látszik,pedig ott vannak)

Kép
thai-chi közben

Kép
tudálékosan

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szedit!

Milyen szerda???? :shock: Kedden lesz a tali :wink:

Nyúlné, Cleo!

HÁT ÉN MOSTMÁR BIZTOS BEHUGYÁLOK.....

Cleo!
ANNYIRA DE ANNYIRA IRIGYKEDEM, HOGY AZT EL SEM LEHET MONDANI!!!!!!MEGKÉRDEZHETEM HOL VOLTATOK HELYILEG, TÖK JÓ HOGY KAVICS ÉS HOMOK IS VAN.
TELJESEN KÉSZ VAGYOK A KÉPEKTŐL, ANNYIRA JÓL SIKERÜLTEK...
ANNYIRA ÉDES A KICSI MAYA :P :P :P , JÓL LÁTTAM A VIDEON, HOGY AMIKOR HIVTAD, RINGATTA A FEJÉT HOGY NEM NEM!!!MEGZABÁLOM!!!
KÉRLEK MINDENKÉPPEN LÓGJÁT MEG A TANODÁBÓL...KÉRLEK,KÉRLEK,KÉREK!!!!!!!!!!!!!!!!!
REMÉLEM NEM AZ UTOLSÓ ÓRÁN TARTOD AZ ELŐADÁST, HANEM HAMARABB ÉS AKKOR UTÁNA MÁRIS JÖHETSZ :wink:
FONTOLD MEG MÉGEGYSZER LÉCCI.........

Nyúlné!

Thi-chi...hát szétröhögtem a fejem...és Marci szerkója valami übertrendi :P :P :P :P :P :P

Na én ma megyek anyukámhoz Lénával, úgyhogy csak este jövök...addig tessék jó sokat irni.. :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Roki
altatás:nálunk nincs kifejezetten kedvenc akármi,de vagy 3-4kistakaró van az ágyban és egy nagy kutya,mert imád rámolni,hemperegni és bár be nem takarózik,de nélkülük még se alszik jól és mondjuk mi cuncizunk!
Anikó
felesleg:nekem sincs okom panaszra,én olyan 18-20kilót hízhattam(a végén már nrm számoltam),de annyira vékonyan indultam,hogy azt azért nem sikerült visszacsinálnom(lehet már nem is fogom)így azokba a ruhákba bele se férek :? .....de hátha egyszer mégis!amúgy én hihetetlen zöldséges meg egészséges kajás voltam(vagyok is)csak a terhesség óta jobban rákattantam a csokira,de sajna a sütikre is,amiket már én sütök(meg a barinőm és együtt hízunk :twisted: )szóval ezt kéne valahogy megállítani és akkor minden olyan lenne mint régen! :roll: aztán jön kistesó..... :wink:
Barbi
köszi,szerintem ma még zombik,de holnap már találkozhatunk embertársainkkal is
és mégegyszer köszi,hogy hívtál.. :P
Kuha
de jó lenne tényleg veled is találkozni a talin,már megnéznén közelebbről Gergőt is,régen úgy hasonlítottak egymásra Kisnyúllal,ma meg már teljesen mások! :P
Davallia
vadaspark nagyon jó lehetett,szépek vagytok a képeken.....jó kis programok :roll:
Viki
tényleg :shock:
én sosem figyelek rendesen :oops:
hát igen,azt hiszem jobban örülhetnék a párom vendéglátós kimaradásainak!még szerencse,hogy nem Pesten laktok és őt nem vzényelték föl!huhh!
Prüntyi :P
kistesóóóóó
:P :P :P
Megann
Harival naná hogy beszélek,ha meg valamiért ő nem érne rá,akkor viszünk mást,de tuti ráér :wink:
Ligetes képek szuperek,Dani és Léna édesen huligánkodnak....mi mást csinálnának :twisted:
de jó,hogy meglett a kutyus és a sok dióért meg irigykedem...annyira imádom a dióóóót!nyami
befordulás???????én is gondoltam rá,hogy megtörténhetne,de itt?ennyi kismami között????nem hagynák!agyonverés lesz annak aki megpróbálja! :twisted: :twisted: :twisted:
sok tali,játszóház és szép telünk lesz punktum!na!
Totka
jaj de édes Pannika a napfényes képen,irtó huncut szemei vannak!zabálni való!apának nincs dolga pestfelé kedden??? :roll:
Cleo
szivecske,szivecske,szivecske Maja képek szuperek,gyönyörű mint mindig,vido is édes!örülök hogy egy jót nyaraltatok és a kezdeti nehézségeket is leküzdöttétek!
azért remélem jössz a atalira,ha nem majd legközelebb :wink:
de jó,hogy vagytok végre ti is!!!!
és a sulis előadáshoz egy kalappal! :P
Szedit
vendéglátás :evil: ,na jó azért annyira nem rossz,csak nehéz tervezni....nálatok nem,ha minden nap dolgozik,akkor nem is kell tervezni :shock: :lol:

barinőm közben feltette a képeket a tegnapi sétánkról....magányos sétánkról :? ....de azért jó volt ám!
ma hajnali kelés volt,így hamar visszaalvás volt,ami még most is tart :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és ebben a pillanatban vége is lett :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann :P

és szerinetem Szedit a holnapi taliról beszélt Krisztájéknál :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu,
majd légyci,légyci,légycíííííííí egy táblicskut!!!!!!! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és még azt akartam mondani,hogy apósdoki amúgy megtalálható a www.apafej.hu -n az orvos válaszoban,Ő Somló dokibácsi :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann, igen, ha Mea otthonról megy, az a leggyorsabb, de ha elmegy Kuháért, akkor a másik út onnan...de ha lesz kocsim, akkor én is megyek, és akkor nekem útba esik Kuha, mert úgyis arra mennék....

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nyúlné külön köszönet.

Várok mindenkit!!!
Szedit, küldtem Neked e-mailt.

Kisnyúl nagyon várunk!

A fenti mondat a többiekrer is vonatkozik.

MAJOLA! NINCS MACSKÁNK!!!!!
cSAK A KISKUTYA VAN, DE Ő IS KINT.

No most számlázok,meg dolgozom, mert még kell menni Vácra is. Már kész az ebédem is és megy a 2. adag mosás.
Majd jövök, remélem.

Mackósajtos pogi fogok sütni. Aki vonattal jön szóljon, mert legurulok érte,

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szép jó reggelt!

Gyönyörű idő van kint, mi már legyalogoltunk a dokibácsihoz, meg vissza.
Késve bár, de megvolt az 1 éves kontroll, meg az agyhártya-elleni oltás.
Volt nagy üvöltés, már a doki látványától kiakadt Gergő. Érdekes, nem nagyon csinált még ilyet. Aztán nem tetszett a méricskélés, a torok és fogvizsgálat sem. Aztán persze jött, amitől féltem, a kukivizsgálat.
Hiába húzogatom én a bőrt szegénynem, a doki megint majdnem tövig felthúzta. Megint jól berepedt, vérzik is neki.
Gergő végig ordított,de olyan keservesen, hogy csak na.
A hab a tortán meg a szuri volt.
Úgy tapadt utána hozzám, csak úgy csimpaszkodott a nyakamba , el sem akart engedni.

Szóval 9400 gramm, és 79 cm.

Utoljára áprilisban voltunk méreckedni, akkor 8250 gramm volt. Létezik, hogy 4 és fél hónap alatt csak alig több, mint egy kilót hiízott volna?
Na, mindegy.

Most megyek gyorsan, megcsinálom a rakott krumplit, de később jövök!

Kép
kuha

Cleo
Hiányoltalak ám nagyon a múlt héten, de Barbi, és Róki ítra, hogy nyaraltok!!!annyira jó képeket tettél fel, hogy csak na!!!Szinte én is érzem, hogy melegíti a homok a talpam, és kellemesen hűsít a tenger!!!! :D Maja sapija is édi!!!!
Kiselőadás :twisted:
Megann
Jók a képek, látod, Nyúlné is invitálna a talidra, majd belegebedek, úgy, de úgy mennék, DE HOGYAN???????Áhhh :evil: :evil:
Nyúlné
Nagyon bírom továbbra is a szövegeket a képek alatt! :D És az a szerkó ami Marcin van!Jópofa!Majmocskák vannak rajta?
Kuha
Szegény Gergő, kukivizit :( :( :( Tessék valami extrával kiengesztelned szegénykémet!Aki ilyen hős, hogy a dokibácsit, szurit , vizitet egyszerre kapja, megérdemli!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha, szegény Gergő! És még mindíg nem adott semmilyen kencét? Én még mindíg azt mondom, hogy a bébi olaj (patikai) bizti könnyítene a helyzetükön...ha minden fürcsi után, mikor jóóóól kiázik, és felpuhul a bőrkéje, akkor egy kicsit olajjal bekenni, és kicsit lehúzni...nővérem annó ezt csinálta...
most már nem fejlődnek olyan iramban mint az elején...szép is volna! számold ki hány kiló lenne úgy Gergő 3-4 éves korára...:)

Kép

Kép
prüntyi

Kriszta, jól emlékszem Őrbottyányba költöztetek? Messze vagytok a vonattól?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nyúlné, Cleo!

Tök jók a képek! :D

Megann!
Köszi :D Valóban elég messze vagyunk, de ha valaki jár Pécs környékén szívesen látom nálunk (most már el is férünk az új lakásban :lol: ! :D

Kuha!
Szegény Gergő! Nemrég írtam, hogy Peti ugyanezt művelte (csak nekünk nem volt kukihuzogatás)de szuri az volt nálunk is, meg iszonyat üvöltés, onnantól,hogy beléptünk a rendelőbe! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Alvás van, úgyhogy gyorsan bekukkantok. A múltkor másfél órán át olvastam vissza, aztán nem engedett hozzászólni :cry:

Megann, köszi hogy intézkedtél Nyúlnénál az ügyemben :lol: Láttam ám, hogy mit válaszolt Nyúlné és természetesen úgy csinálom, hogy ráérjünk :lol: Majd hívlak is és akkor egyeztetünk. Remélem Kisnyúl addigra teljesen jól lesz.

Képzeljétek, most már Lili is megy cipőben! És valóban a cipő volt a hibás, ugyanis Sis hozott nekünk cipőt és azóta semmi problémája a lányomnak! Mármint a járással :lol:

Nekem viszont már több mint egy hete hányingerem van, tegnap vettem is egy tesztet, de még nem jön a kistesó. Furcsa, mert bár még nem is szeretnénk ha jönne, azért egy picit csalódott voltam, mikor megláttam, hogy negatív az eredmény. Bár előtte meg teljesen leizzadtam még a gondolattól is, hogy jöhet. Szóval rajtam igazodjon ki aki tud :lol: Így viszont fogalmam sincs mi bajom lehet. Megint csak 46 kg vagyok, úgyhogy elhízni nem fogok, az már biztos. Legalábbis most még nem. Pedig már feltornáztam magam 48-ra, de lefelé könnyebben megy úgy látszik.

Megann, tök jó, hogy előkerült a kutyus! Nekünk most megint eltűnt az egyik cicánk, most a középső. Csúnya dolog tőlem, de már nem nagyon foglalkozom vele, mert ezen is csak idegesíteném magam. A lényeg, hogy a legkissebb ne tűnjön el, mert azt nagyon imádja Lili. Mikor bejön a cica, első útja a Lilihez vezet, ő meg odaül hozzá, átöleli és ráfekszik a hátára. Annyira édesek :lol: Tegnap meg betakargatta a konyharuhával a cicát. Ő meg tűrte, ahogy kell. Eddig egyszer fújt csak rá, akkor fel akarta emelni :lol:

Kép
Kép
hari

Megann!

Már tegnap akartam írni, csak elfeljetettem :oops: Köszi a kaja tippet, Peti imádta, megette az egészet (Kecskeméti -rizs hallal joghurtos mártásban) :D :D :D Legközelebb is veszek majd neki, és tényleg, milyen időközönként kell a babáknak a hal, Ti hogy adjátok nekik (aki ad már) heti 1x, vagy többet???
Az a helyzet, hogy én halat nem igazán főzök, de azt szeretném, ha Peti azért nem maradna ki belőle, mert egészséges, így inkább a halas kajákat megveszem neki egy ideig még! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Én még nem adok még halat, de Tüncsi érzékenyebb az átlagnál...így a mi véleményünk nem mérvadó...de úgy tudom az is allergizálhat...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Most jöttem meg a fodrásztól :D
Nagyon sokat le kellett vágni, olyan csúnya volt a vége :(
Én szívem szerint levágattam volna teljesen rövidre, de a csaj mondta, hogy próbáljuk meg megmenteni, szerinte sikerülni fog. Most mondjuk nagyon szép egészséges lett a vége, meg vannak benne a szőke mellett vörös csíkok is :P
Hát ha nem tetszik, akármikor levágathatom rövidre, talán egy próbát megér.

Annamami!
Mivel Zsuzsa nem ér rá jövő héten kedden, szívesen elviszlek Megann talijára :) Valahol felveszlek, van hordozó a kocsiban, Mazsit majd abba beletesszük, oké?!

Cleo!
Nyaralós képek nagyon jók, tök jó időtök volt. Maja a nagy tengerben tündéri, örülök, hogy már teljesen jól van! :D

Emese!
Nagyon vagesz laza csávó Kisnyúl ebben a szerkóban! :P :wink:

Viki!
Mi is kevesebbet eszünk halat, mint kellene, mondjuk nálunk mind a két fiú eszi már. Allergizálást pedig a tengeri halakra mondják, édesvizit lehet ennie a gyerekeknek. Én már adtam hekket, tonhalat is Leonnak, semmi baja tőle.
Szerintem ha heti 1x adod a halat, az nagyon jó.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

"Elházimunkáztam" az időt, amíg Dani aludt (netfüggő az ilyen anyuka?!?!:) ), pedig ma itthon voltunk délelőtt, csak most nemsokára fogunk menni csavarogni. Viszont szép tisztaság van és nagyon finom lett a karfiolleves, Dani szerint is. :)
Így most csak pár mondat.

Nyúlné,
Mindjárt feldobok egy táblázatot.
Kisnyuszi még bágyadtan is nagyon édes a képeken. :)

Maja,
Élvezet volt nézni a tengerparti képeket! :) Maja édes, mint mindig.!!Igazi kavicskóstolagtó paradicsom! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kép

benianyu

Helló LÁnyok!

Cleo-Maja! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagyon szuperek lettek a nyaralós képek!
Maja annyire édes, ahogy a kutyival barátkozik. Vagy netán az a ti kutyitok?

Benianyu, Megann!
Léna-Dani páros nagyon édesek ,ahogy a homokozóban eljátszanak!

Hű, már tisztára be vagyok zsongva a keddtől, Benianyu, veletek is jó régen találkoztunk!
És Annamami, végre-végre, ugye tudtok Ti is jönni?

Prüntyi!
Akkor megtennéd, hogy megkérdezed, hogy mi a neve annak az olajnak?

Nyúlné!
Kisnyúl sapijáért nagyon oda vagyok! És hogy hogy nem kapja le a fejéről?? Gergő idegbeteg lesz, ha ráadom a sapkát, rögtön lekapja.
Ma reggel is, hogy mentünk dokihoz, még hűvi volt, és a szél is fújt, hát ráadtam a sapit.
Katasztrófális volt a helyzet, leizzadtam, mire ötödjére végre be tudtam kötni, és el tudtunk indulni.

Totka!
Panna is tündéri a játszin, szerintem az uccsó képen a legaribb!

Kép
kuha

Kuha,
:) Én is várom a keddet! :)

benianyu

Sziasztok,

Le a kalappal a legtöbbetek előtt, hogy így bírjátok követni az eseményeket. Nekem ritkán jön össze, hogy 5-10 percnél többet tudjak itt ülni. Most is sietek, mert most főzöm az ebédet :lol: , azaz estebédet, mert reggel korán elmentünk és délelőtt sokáig csavarogtunk. Csak kis kalács volt ebédre, majd alvás után jön a fincsi leves.

Szóval csak a tali miatt néztem be, de úgy látom tuti lesz. Ja meg a képekért is :wink: Azokat azért végig szoktam böngészni. Nagyon cuki mindenki.

Jól látom. Megann, Benianyu, az állatkerttel szembeni kalózhajós játszón voltatok. Oda nagyon sokat járunk. Az a Marci kedvenc játszója. :D

Hát akkor holnap végre találkozunk veletek :lol:

Megyek vissza a fazekamhoz. :roll:

Brigi
b_brigi

Hú, csajok ezt el sem fogjátok hinni!!!! :D

Most találtam használtan egy olyan LEGO kis tologatós kocsit, mint ami Kisnyuszinak van! Csütörtökön át is tudom venni. :P :P
Úgy, de úgy örülök neki, mert az nagyon tuti, Leonka most kezd el lépegetni, szóval nagyon aktuális.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

[quote="megann"]S írta:megannzedit!

Milyen szerda???? :shock: Kedden lesz a tali :wink:

Igy jár az aki hajnali fél ötkor netezik (no meg szopiztat elötte) :lol: Akkor kedden :) Nekem mindegy. Gondolom az ehét szerdáról asszociáltam....vagy ki tudja :lol: Szétszórtságra nem mindig kell magyarázat :wink:

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Kriszta, köszi a választ, megnyugodtam :)

Barbi, akkor holnap!

Cleo, annyira de annyira irigykedem. Nagyon jó lehetett a tengerparton. Olasz városok neve hallatán meg mindig elfog a nosztalgia, rögtön átjár az a hangulat, ami csak Olaszországban van. Maja tündéri, ahogy pancsikol az iszapban.

Voltunk Tücsökzenén, nagyon élvezték a gyerkőcök. Jó sokan összegyűltünk.
Ayse Andrisa hihetetlenül türelmes, egy rossz szó nélkül tűrt minden további megpróbáltatást is, mint vásárlás, anyucik ebédelése.
Mazsi tündérien mosolyog, ha tetszik neki valami, átszellemülten hallgatta az énelő nénit is.
Talán csak Nati szelid mosolya hasonlitható hozzá, ő is nagyon kedvesen fülelt.
Bendegúz meg még mindig nagyon mozgékony, nagy felfedező, vigyorgó kópé.
Julcsiról nem is beszélek, elvette a néni furulyáját, állandóan ott sertepertélt a közelében, mindent meg akart tapasztalni közvetlen közelről.

KépKép

KépKép
majola

Kuha, a mezei, babaolaj, amit újszülöttként kaptunk a patikában (receptre)...vagy te nem kaptál? Nekem még van itthon...ha kell...

Kép

Kép
prüntyi

bocsi most néztem, lejártak...ki is öntöm őket...

Kép

Kép
prüntyi

Na, mi meg most értünk haza, Lili megint alszik :lol: Megtarthatná eme jó szokását. Voltunk a Deichman-ban, megmérettem Lili lábát és mégis 20-as cipő kell neki, akkor viszont nem a mérettel volt a baj, hanem hogy nem elég hajlékony a talpa annak amit én vettem. Mármint a cipőnek. Úgyhogy most vettem egy puhatalpú 20-ast. Szerintetek milyen gyorsan nő a lábuk? Vagy ez teljesen változó?

Mi ma krumplifőzeléket ettünk virslivel. A doki szerint nagyon kevés zöldséget eszik, de ha egyszer nem kéri, mit csináljak? Szerintetek nagy baj, ha amúgy eszik mindent? Úgy értem husit, gyümölcsöt, kiflit, kölesgolyót :lol:
Igazából csak a zöldséggel áll hadilábon.

Kép
Kép
hari

Az egész délutánt Dédikénél töltöttük!Nagyon jó volt!!Kutyáztunk, macskáztunk, tököztünk! :D Dédi termesztett sok tököt Pannának, hogy Apa tudjon belőle okt. végén töklámpást készíteni!
Készült sok fotó, haragusztok nagyon, ha rakok fel "párat"????? (tudjátok, gyakorolnom kell!! :D :wink: )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Panni a töklámpásnak való cuccok között :D Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Lányok!

Most búcsúzom néhány napra, holnap hajnalban megyek anyumékhoz Szentendrére.
Eredetileg úgy volt, hogy csak este megyek, de felgyorsítottuk a dolgokat.
Most szabin vannak anyuék, azért nyúlik ilyen hosszúra a nagyszülős hétvégénk.

Gondolom, vasárnap este lesz mit visszaolvasnom.
De nem baj, és utána már csak kettőt kell aludni, és tali-tali-tali-tali!!!!
Amin végre mi is ott leszünk!!!!

Szóval, mindenkinek további szép hetet, hétvégére jó pihizést!

Pusztok!

Évi

Kép
kuha

Kuha
Pussz!Nektek is szép napokat!!

Még egy sorozat, és ígérem, legközelebb csak Panna tortás képeivel jövök!Remélem, nem baj, hogy a napokban több Pannát láttatok!? :D :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép falusi idill Kép Dédikémmel Kép add már ide a kalapod Kép szóltál Kép hihi, letéptem

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha, bizony, hogy ott leszel/leszünk :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Hajni!
Panna nagyon cuki Dédikével, meg a tökökkel is! :lol: Egyébként gyakoroljál nyugodtan, (biztos a többiek nevében is mondhatom, hogy) szívesen nézegetjük a helyes kiscsajszidat, akár napjában többször is! :wink: :D

Voltam ma Petivel játszótéren! Hát, egész jól érezte magát, de igazából még nem élvezi sem a hintát, sem a csúszdát, semmit! Neki az tök megfelelt, hogy ott futkos a mászókák meg padok, meg hinták közt! de azért el voltunk egy fél órát, na meg előtte utána sétáltunk is ! Igaz, ez nekem volt csak nehéz, mert cipeltem őfelsége majd 10 kilós popóját Amikor hazaértünk, akkor vettem észre, hogy tulképpen már lebontották az állványt, ami miatt nem tudtam eddig babakocsizni. Mondjuk amikor mentünk a hátsó kijáraton mentünk ki, nem is gondoltam, hogy már lehetett volna babakocsizni! Na mindegy, lehet Peti amúgy sem maradt volna meg a kocsiban! Most is egy csomószor letettem, ment 4-5 lépést, majd felkéreckedett. Mindig akkor akart menni, amikor úton kellett átmenni, de azt meg nem engedtem

Jaj, én annyira szarul voltam délután, hogy csak na. Megjött, most másodszor a szülés óta, és ráadásul 37 napra! Görcsöltem, hányingerem volt, meg minden nyavaja, de most már egész megvagyok, csak a szokásos minden.
Tényleg, szülés után normális ez az összevisszaság, habár én még szoptatok is, így az biztos bezavar rendesen!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert a szuperjó nap után én iszonyúan elfáradtam (+hasonló cipőben járok, mint Viki, de nem annyira vészes azért).

Annyit akartam csak írni, hogy Panna tökös képei nagyon tökösek, belevalók, szuperek!!!!

ayse

Á, akartam én mást is!

Majácska képei is nagyon jóóóóóók!
Az a rózsaszín kalap! Csodacsini leányka!

Meg azt, hogy Hari, Lili se ette meg a zöldséget nagyon sokáig (most se a kedvence). Ha eléd nyers gyümölcsöt eszik, akkor rendben van a dolog. Vitamint, rostot onnan is megkapja.

ayse

Viki
nekem hasonló volt,nemrég volt meg nekem is a második,de én már rég nem szoptatok,viszont én is halálomon voltam,ráadásul,mint derült égből :evil: ....úy eláztatott és úgy görcsöltem,nekem ilyen sosem volt,hogy lépni ne tudjak a görcstől!fel is szerelkezek a legközelebbire....és nekem is sokat késett!
ma mi is megint sétaFIKÁZtunk,a kék sapinkban :wink: ,viszont a délutánunk alapvetően elég hisztis volt,mert kverték Kisnyuszit az ágyból :evil: ,falat bontottak a földszinten,de mintha nálunk!úgyhogy teljesen kivolt
Totka
nagyon szupi képek és én úgy szeretem a tököket :shock: ,mármint a képen láthatóféléket :oops: ,a másikról nem akarnék itten nyilatkozni :oops: :oops: :oops: :lol:
Barbi,
:)
Benianyu,
köszi,köszi,köszi
Kuha
Kisnyuszi idegbeteg nem lesz,de ha épp olyanja van,akkor állandóan ledobja
.......most mennem kell,majd folytatom :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...

Viki!

Én azt látom a játszón, hogy az éppen tipegő babáknak eszük ágában nincs se homokozni, se hintázni, se csúszdázni, nekik az a poén, hogy szaladgálnak körbe-körbe, anyukájuk meg lohol utánuk! És ez igaz azokra is akik 11 hónaposan kezdtek totyogni, és akik 18 hónaposan. Tehát biztos most neki a totyogás a legjobb játék, és nem ér rá mással foglalkozni. :) Sajna az ilyen anyukákkal elég nehéz két szót váltani, mert ugye én társasági programként is kezelem a játszóteret és szeretek elbeszélgetni ott az ismerős anyukákkal. Én addig örülök míg Zsuzsa kúszik-mászik, bár ő már most önállósítja magát és elhúz a játszótér másik felébe a csúszdához ha eszébe jut... a homokozóban csak akkor marad ha éppen aktuálisan van ott neki érdekes történés, különben már csak a kis fenekét látom ahogy húz el onnan.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica, Viki
Én is hasonlóan vagyok, társasági programnak gondolom a játszóterezést, szívesen beszélgetek más anyukákkal, ráadásul én az anyukák nagy részét ismerem, főleg, akiknek Beni korú gyerekük van. Amíg Dani még a babakocsiban volt, én is főleg ültem velük a padon és dumáltunk egész délután, Beni meg játszott a barátaival. Nyár óta, hogy Dani is aktív játszóterező lett már én is utána rohangálok. Ami szintén élvezetes, max. lemaradok néhány szaftos pletykáról. :) Dani is elkavar a csúszdáig, feláll a csúszda aljánál, állandóan a sarkában kell lenni. Imád csúszdázni, Benivel lecsúszhat a tetejéről, vagy én csúsztatom. Néha leköti a homokozás is, meg imád tologatni tárgyakat a motorozó részen.

benianyu

Halihó!

Szedit!

Felvettelek a listára.. :D

...hajaj lányok..ha igy haladunk fogalmam sincs hova fogtok parkolni... :lol: :lol:
Á... a fenét..már erre is gondoltam...mellettünk üres telek van elkereitve....de még a mi lakókocsink is ott áll...valószinű azt fogom megnyitni nektek... :D :D Az ottani kutyák úgyis mindig rést ütnek a keritésen és kint vannak az utcán. :?

Eddig 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jelentkező van és még nincs vége....

LEHET HOGY MEGAPARTY LESZ NÁLUNK??? :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?