Sziasztok!
Megvagyunk mi is,csak megint Apa helyett tanulok

!
Timi
Tali:Vp-ben nagyon sok új játszótér készült,ahol kicsik és nagyon jól szórakoznak,mi már többet is kirpóbáltunk

.
Talán az állatkerti már nem lenne olyan idális(Szilvia javaslatára,vagyis ahogy először beszéltük...),mert sok a fa és hamar hűvös lesz...

.De tk nekünk mindegy

.
Apa elvileg március közepéig marad,igaz december elején lesz egy 2 hetes útja,de talán több nem.remélem...

Meg ő is

!
Szilvi
Jobbulást ismét Márknak,remélem,nem lesz tartós...
Azért menj el másik patilkába is szt lándzsás útifűszirupért,nálunk nagyon bejött...
Éjszakák:egyszer volt csak ilyen fentlevős rumli,de azért voltak felsírások.Szerencsére javulóban a helyzet (kop-kop

),tegnap éjjel nem volt felsírás,de korábban kelt a szokottnál...

A kedélyállapota viszont jobb,ahogy néztem,az egyik őrlőfog egyik sarkocskája már áttört...de jön a többi...

?
Körömvágás nálunk sem gond,bár a végén már nyüglődik,de általában simán megy

.Mondjuk én kiskorában sem alvás közben vágtam...na jó,Bulcsúnál még igen

!
Szilvia
Én is csak azt tudom tanácsolni,amit Timi mondott.

Persze hogy nehéz következetesnek lenni,de előbb lesz eredménye,hidd el

:
Nálunk Villő egyik szokása volt újabban,hogy kiköpködte az ételt,persze csak ha nem főzelék volt.kenyeret,bmit...(kenyeret amúgy sem komázza újabban).Ma délben,mivel nem főzeléket kapott,ismét elkezdte és én bizony minden alkalommal szigorúan rászóltam.Pláne azért,mert ha mégegyszer a szájába adtam a kiköpött falatot,akkor megette... Így a végére már nem volt ilyen probléma,sőt,este is simán megette a kenyeret

.
Szóval csak szigorúan

.Szt ők már simán megértik,ha kicsit erélyesebben rászólsz,hogy nem szabad.Na,én sem okoskodok

....
Képek nagyon aranyosak

.Nagymama nagyon rutinos

.
Kriszti
Minden jót nektek,pláne jó utazást

!
Amint tudsz,jelentkezz.A múltkor a Skype-on kérdeztem tőled,de nem kaptad meg.Szeretném majd megkérdezni a doki elérhetőségét és nevét,akihez Enikővel jártok a hemangióma miatt....
Na megyek,mert vár az ágy lassan...
Pusztok!