A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Totka,
Nagyon jók a tökös képek!!! Meg a többi is!!! :)

Nyúlné,
Csúnya szomszédok felkeltették Kisnyuszit! :( Remélem gyógyulgattok!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Lányok!

Irigykedem ám...
Én ma anyukámmal voltam, játszótereztünk délelőtt délután...de beszélgetni azt nem tudtam vele :( , mert én Lénát hajkurásztam, vakartam le minenhonnan...egész egyszerűen hihetetlen hogy mit össze tornázik.. :shock: :shock: :shock:
Szóval nekem már beszélgetés nem nagyon jut :?

Viszont találkoztunk Jucc-val is, meg a fiúkkal...Délben is meg délután is.. :P :P
Délután a titkos bébihintás helyen voltunk amikor megjelentek Juccék és mondta, hogy gondolta, hogy már rég hazaindultam Lénával, bezzeg mi még javában nyüzsögtünk.. :P :P :P :P
Összeeresztettük Gergőt meg Lénát...de nem nagyon foglalkoztak egymással, hacsak az nem számit annak hogy Léna egy hosszú levelekkel teli ággal legyezgette Gergőt heherészve, akit ez egyáltalán nem zavart abban, hogy ezerrel szórja és túrja a homokot... :D :D :lol: :lol: :lol:
Egyébként most Jucc élőben is látta Léna motortudományát :D

Totka!

Annyira jók ezek a tökös képek :D :D :D
Olyan jól mutat ott Panna....most hogy láttam, el is határoztam hogy idén nekünk is lesz Helowen tökünk és majd rakok bele valami pilácsot is és kirakjuk a kertbe...hadd ijesztegessünk mindenkit vele :lol: :lol: :lol:

Na megyek megcsinálom az undi zöldteámat.. :? :? :?

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

:evil: falbontás

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok! :)

Nagyon széépen köszönjük a drukkokat csütörtök reggel kell vinnem a klinikára (Szeged) és azt mondta a doki, hogy egész napi élelemmel készüljek a Panninak. Nekem mindegy csak minden rendben legyen! És ne okozzanak fájdalmat neki.

Mégegyszer nagyon köszönöm , hogy gondoltatok ránk, és ígérem jelentkezem, hogy mi lett az eredmény. :shock:

Köszi! sziasztok pussz: Titi
titii

Titii!

Szoritok nagyon!

M.

Kép

Kép
megann

Totka,
Pannád annnyira édes szép kislány!!!! :D
Azok a tökök és az a baromfiudvar!!!Meg kell zabbantani!!! :D :D :D

Barbi,
:oops: :oops: :oops: jaj,annnyira köszi,nagyon drága vagy,hogy megmentesz és elviszel kinket!!!! :oops: :oops: :oops:
Már kezdtem bepánikolni,hogy lemaradunk! :shock: :shock: :shock:
Bárhová elmegyünk,ahol neked jó csak vigyééééél! :lol: :lol: :lol:
De ha Mazsi ül a hordozóba,akkor hová ül Leonka??? :roll

Cleo,
annyira örülök,hogy jól éreztétek magatokat és a tengerparos képeknek nagyon jó hangulatok van!
Majácska meg elbűvölő,mint mindig! :D
Akkor megannhoz elhozzátok egérkét? :roll: :oops: :lol:

Nagyon klassz volt a mai Tücsökzene,utánna kivonultunk a Millenáris parkba Majolával és Ayséval,meg a gyerkőcökkel.
Gyönyörű napsütés volt,Marcinak picit le is barnult a pofija,fürdésnél vettem észre! :D
Aztán voltunk "plázázni" Mammutban ebédeltunk és voltunk a Kenguru Goldban is.
Előtte Andris a Kispagonyban kapott egy barikás mesekönyvet,Marci meg egy fabékát,aminek csörgő van a pocakjában.
Nagyon klassz,tartalmas nap volt,bármikor szívesen megismétejük! :D
Mikor hazaértünk,úgy elfáradtunk,hogy 1/2 5 -id aludtunk mindketten! :oops: :lol:

Kisnyuszinak jobbulást!!!Mostmáraztántessékmeggyógyulni! :D

Kuha,
IGEEEEEN!!!!
Alig várom én is,hogy talizzunk Megannál!!! :D
Pont ma emlegettelek alányoknak meséltem,hogy még ezer éve találkoztunk utoljára Rokica buliján és gergő akkor mondogatta lehajtot fejjel,hogy táj-táj-táj-táj..... :D ...meg kellett zabálni olyan édes volt!!! :D ,na marci is elkezdte kb.egy hete mondani... :D :D Rögtön Ti jutottatok eszembe!!! :D :D :D
Fütyihuzogatás... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
még a gondolattól is már előre kiver a víz! :cry: :cry: :shock:
Szegény kicsi babácskáink!!! :cry:

És akkor ízelítőül néhány kép a mai délutánból:

Megéheztünk,ebédelünk
Kép
Julcsikám,látod így kell kereket szerelni!
Kép
Andris Anya kicsi babája
Kép
A legcsinibb kismama
Kép
Hé ti ott, mit csináltok???
Kép
Mmmmm,nekem kéne ez a valami...
Kép
Pihizünk,játszunk...
Kép
Egy patkány,na akkor hívom a köztisztaságiakat!
Kép
annamami

Viki,
én is adok Marcinak hetente 1x halat,ált.paradicsomszószosat krumplival,mivel mi a joghurtosat nem ehetjük.
De nagyon szereti! :D
annamami

Titi,
mi is nagyon drukkolunk nektek,hogy minden rendben legyen!
annamami

Sziasztok!

Mi most néztünk meg Gabival egy filmet, kicsit kiélvezzük, hogy nincsenek a fiúk :D
Délután 3-1/2 7-ig aludtam :oops: :oops: Nagyon jól esett, most nem is vagyok álmos!

Hajni!
Nagyon jók a tökös meg a csirkés képek is! Dédi milyen fiatalos, szabad megkérdezni hány éves? :D

Annamami!
Szerintem valahol a 6-os vonalán fel tudunk venni, vagy hol rak le Titeket a busz? Nekem végülis mindegy.
Képek nagyon jóók, köv. alkalommal lehet, hogy mi is becsatlakozunk! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Napok óta nem jutok géphez, gyakorlatilag hosszas haldoklás után elhunyt az enyém. Most kölcsönkaptam Apa laptopját, de hogy az enyémben mikor lesz élet?...

Naszóval, annyi mindent akartam írni. / ma már írtam egy hosszút, de elküldéskor lefagyott az egész szemét :evil: /:

Az Ildi kontra Megann vitán én is nagyon elszomorodtam. Asszem én is nagyon naív vagyok, de bíztam benne, hogy a talimon mindenki, aki ott lesz, békében megfér egymás mellett, aki nem szereti a másikat, az nem szól hozzá, de emiatt nem lesz olyan, hogy azt kell lesni, ki jelentkezett, és menjek, ne menjek? Sajnálom, hogy így alakult :cry:
Azt azért hozzátenném, hogy én szoktam Ildivel is, Megannal is találkozni, és ezzel a szokásommal nem is akarok felhagyni. Remélem, senki nem veti a szememre...

Apropó: Megann :) Tényleg nem csodálom, hogy nem tudsz egy pillanatra sem lepihenni, és cseverészni Léna mellett :) A motorozása nagyon vagány, és a heherészéstől is odavoltam :) Ez biza még az a kor, amikor nem igazán vesznek tudomást egymásról a kölkeink.

Ayse :) Andris egyre szebb, Lili-kép csúcs :) Vaksi vezető :( Sajnálom a kocsit. Az viszont tök jó, hogy a mai nap ilyen klassz volt, és ennyien tudtatok menni egy helyre :)

Juci :) Nyaralós képek klasszak, remélem, sokat pihentél!

Prüntyi :) Hajrá kistesó!!!

Hari :) Akartam már írni egy csomószor, hogy én is örülök ám, amikor hírt hallok Rólad, jó, hogy jössz néha! És nálam is lesz tali valamelyik októberi pénteken, lassan kitűzzük az időpontot is. Számítok Rád Lilivel!

Viki :) Menzeszhez: nekem még nem is jött vissza / van ennek valami időbeli korlátja, amikor már nem normális???/ , de Balázzsal annak idején szintén összevissza volt, kell idő, amíg visszaáll.

Rólunk:
Szombaton Apa melózott, tesóm eljött kicsit szórakoztatni bennünket. Kipróbáltam a tej- és tojásmentes palacsinát, hogy egyáltalán süthető -e, jelentem: az :) De nem valami finom. Csináltam viszont almás palacsintát is / ugyanebbe a tésztába kevertem reszelt almát/, na, azt nagyon bírta Gergő. Ettől függetlenül úgy döntöttem, nem lesz palitortája, meg is rendeltem a cukiban egy sünis tortát. / nem igazán tudnám mivel tölteni a palacsintát, nem is túl finom, Gergő azt sem enné, akkor meg minek? Amit magára ken, attól nem lesz baja/.
Vasárnap Apa vállalta, hogy reggel kivonul a gyerekekkel a nappaliba, hogy tudjak aludni kicsit. Ilyen még nem volt, és nem is kértem rá. Ez piros pont :) De az eszébe sem jutott, hogy Gergőn pelust cseréljen, fölöltöztesse, mindkét kölök pizsiben fogadott reggel tízkor. Balázs és az apja evett egy kis müzlit, Gergőre nem gondoltak, hogy neki is kéne reggeli... Mindegy, legközelebb már tudja.
Délután mi is elindultunk Etyekre, szerencsére időben leesett, hogy a buli szombaton volt, így kanyar a szigetre. Gusztustalan tömeg volt a nagyjátszón, a kicsi viszont tök jó, tényleg jobban le lehet tenni ott egy kúszó-mászót.

Lányok, emlékeztek az Impulse Incognito-ra? Majdnem lehidaltam, amikor egy új drogériában megláttam. Ugyanúgy néz ki, ugyanaz az illat, hajtógázas, de muszáj volt vennem :oops: Kicsit visszahozza a gimis éveket :) Aki nem emlékszik, ne izguljon, csak nagyon fiatal :lol:

Egyelőre ennyi. Úgy látom, ma sem lesz semmi a gépemből, Apa épp fut. Nem tudom, mikor jöhetek megint...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

másodek napja ilyen(vagyis ennél korábban,n6kor) korán kelünk :? ,de azért próbálom most visszaaltatni...il.ő magát! :wink:

még tegnap is taknyik voltunk és még ugyebár hisztisek is a rosszul sikerült du.alvás miatt,remélem mára összekapja magát Kisnyuszim és rendbejön,mi lesz így a szülinapi bulijával?????persze semmi,legfeljebb csak 3ban ünnepeljük...első körben :lol: ....de azért jó lenne,ha vége lenne a taknyosságnak!

Írtam priviben Titiinek,mert apósdoki válaszolt,igazából konkrét dolgot nem mondott,de felsorolta,hogy mik a tutira szükséges vizsgálatok és ajánlott dokit,kórházat és hozzátette,hogy ez bizony komoly dolog! :?
Titii,remélem hamar kiderül,hogy mi van és nem lesz semmi gond...semmi olyan,amin ne lehetne segíteni!drukkolok!!!! :roll:

a minitali képek nagyon jóóóóók,Julcsi szemei igézően szépek,mintha ő lenne CsilagszeműjuhászNÉ :lol: :P :P :P ,mamija meg tényleg nagyon csini és a többiek is! :P

Barbi
nagy alvás,de jóóóó neked!
Kisnyuszi meggyógyul és mi is csinálunk egy ilyen görbe napot,kihasználva nagymamit,aki mondjuk pont elutazik most vasárnap csütörtökig!tipikus!na de majd utána!
olyan fáradt és kialvatlan vagyok,egyrészt a nátha miatt,másrészt a nyügisebb napok miatt,harmadrészt valamiért nem alszom túl jól mostanában,így kicsit(remélem csak egy kicsit)elviselhetettlenebb vagyok ,ami a jellenlegi szűk környezetemre nézve változtatásra szorul!úgyhogy ALUDNOM KELL,SOKAT,SOKAT,SOKAT!!!!!!!!! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc
az biztos,hogy a rendes palacsinták után az ilyan speciális palacsinta nem a legízletesebb,de pl.volt egy időszakom,amikoe én csak ilyeneken éltem(semmi cukor,élesztő,tojás,tej,finomliszt.....)és akkor a nap csúcspontja volt,mondjuk és most is imádnám,én azok közé a ritka példánypk közé tartozom,akik imádják az ilyen nagyon bio nagyon barna nagyon minden nélküli dolgokat!nyamiiiii!tényleg!ismeritek az Éva Halma nvezetű bio sütit????bioboltokban lehet kapni,két nagyobbacsak tésztában sült ízesített almáról van szó,kerek,mint a didik! :lol: imádom!a legjobb biocukrászda és bolt egyben szerintem a Jókai utcában van(ha még megvan és ami a Jókai térhez van közel) és van egy a 12.kerületben a Németvölgyi utcában van!én ezt a kettőt nagyon szeretem,mert friss biokajájuk is van,főleg a Jókai utcában!bár ma már jó sok helyen van!

pont gondolkozom,hogy visszatérek erre az étrendre,mert olyan jó volt a közérzetem tőle és hiába zabáltam,akkor se volt telítettség érzet és nem is híztam nagyon,sőt egyáltalán nem...jó vékony is voltam,ami mondjuk annak a hihetetlen mennyiségű zöldségnek is volt köszönhető!nem tudom ki ismeri a Match(na ezt nem biztos hogy így írják)élelmiszer boltokban van salátás pult és ott vannak kis és nagy tálak ,na én a nagyot töltöttem meg mindig púposra és aből akár hármat is megettem egy nap,amikor dolgoztam volt,hogy csak azt!egyszerűen már az agyammal is rá voltam kattanva az ilyen életmódra és ne is kívántam nagyon a többi ételt,persze azért"bűnöztem"néha,de ilyen ételek mellett ez meg se kottyant!
szóval nagyon jó volt és allergiám se volt,mert ugye a tartósítószert is kihagytam a buliból!micsoda felfrissülés volt!
olyan jóízűen gondolok most bele,hogy valamikor neki is látok az imételt bevezetésének! :P
de elöbb végig szülinapitortázom a hetet....meg a következőt is :wink: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

tovább keresgéltem torta ügyben és találtam még ilyen-olyan gyrekenek való tortákat,kipróbálom őket és jelentést teszek majd róluk! 8)

Majola
tészta recept!nehéz dolog,mert én mindig máshogy csinálom,csak a bio tészta az,ami mindig ugyanaz,de abból is az,amit a DMben lehet kapni kisebb zacsikban és nem olyan nagyon barnák és szar ízüek,mint pl.Norbi szarvacskái....fúúúúj!
amit a tali ettetetk az emlékeim szerint valahogy így volt:
nagy serpenyőben kis olajon felengedtem a parajt(én abból is a bio-tszeretem,lehet a Tescoba is apni,de lényeg,hogy nem azt a püréset,hanem ami nem pürés! :lol: igazából tetszés szerint),rányomok fokhagymát,ki mennyit,só,bors,fűszerek(bazsalikom és taársai,ki hogy szereti...én nagyon szeretem a fűszerkeverékes sókat),aztán,ha felengedett hozzáadok még paradicsomot kockákra vágva és1-2 konzerv
tonhalat,hagyom picit fortyogni és vagy tejszínt vagy akár tejfölt (vagy el is hagyható)hozzáöntök!addig kifőzöm a tésztát,előkészítem a tepsit vagy akármilyen tálat,ami a sütőbe való !összeöntöm őket,megkavarom,és jönnek a sajtok!!!én mozzarela golyókat szoktam belekeverni még és a tetejére Edamit vagy trapistát reszelek,de van,hogy karavánt keverek bele,pl.ha csak zöldséges,mert akkor nagyon jó ízt ad neki!és ropógós tetejűre sütöm,én kakóra csavaro,hogy minnél jobban megpiruljon!
rengeteg variáció van,ki mit szeret,azt teszi bele!vigyázni kell,hogy a tésztát inkább keménybbre főzzük,mert nagyon szétázik,főleg ha túl lédús lesz a raguszerűseé!
azt hiszem minent leírtam! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

bocsi a zagyva sorokért és hibákért :oops:
de korán volt,már nem és kávéznom is ideje!Kisnyuszi békésen szuszizik!imádom ezt a huligánt!most,hogy betegecske többet bújik,osztja a puszikat és ha megjön a háziIsten,akkor van aztán nagy boldogság!úgy imádja az apját! :P
na mentem pá lányok...és úgysincsen senki :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!
Látom Nyúlné jó korán keltél :)
Mi is.
Sajnos mégsem tudunk ma menni a talira, mennem kell a könyvelöhöz :( Talizni sokkkkal jobb lenne.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

tényleg!!!!
BKriszta
sajna így mi sem vállaljuk be!pedig nagyon kiváncsi vagyok a kis házatokra,kertetekre,pókotokra és nem utolsósorban Kincső göndör fürtjeire!sajnálom!

Szedit :P
olvastad ,hogy voltam Etyeken a kezesláboson?????amikor ti szüreten voltatok???

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Csajok! :)

Nagyon köszönjük a további drukkokat is. :)

Nyúlné!

Olvastam a privit, és neked is köszönöm hogy megkérdezted Apósdokit. Hát igen. Gondoltam hogy mindent meg fognak nézni.

Köszönöm a kórház ás dokiajánlást nagyon kedves, de tudod mi szegediek vagyunk. Remélem (akihez nekünk szól a beutaló)vele szerencsénk lesz és normális.

Úgy irigyellek, hogy ennyi dr van nálatok. Én olyan birka vagyok néha (pedig egyébként nem...) mindent elhiszek a mi dr-néninknek, de most ez az eset után fogalmazódott meg bennem, hogy keresek egy normális gyerekorvost, inkább fizetek de nézze meg mindig rendesen ha elviszem. Vagy inkább kihívom és kész.

Puszz és köszi mégegyszer: Titi
titii

Titii
nem birkaság,hogy egy dokinéninek próbász hinni!csak hát ők is különbözőek!Apósdoki és általában más dokik is nem szívesen mondanak diagnózist,amíg nem látnak valami leletet!inkább a sok vizsgálat után kellene több doki véleményét is kikérni!
drukkolok és megkérdezhetem,hogy hátha tud ajánlani akár Szegeden is valakit.....ezt elfelejtettem! :oops:
és folyamatos drukk neketek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

LÁNYOK! Aki már utazott vonaton, babakocsival....biztonságosan fel-le-lehet szállni?

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt...

Mi már túl az első szivinkfartuson..

Elhatároztam hogy a tiszteletetekre kimosom a függönyeimet...(Karácsonyra lettek készen a vacsi új függönyök és még nem voltak mosva.. :oops: :oops: :oops: , mert folyton dolgoztak valamit a házon és újból bekoszolódott volna)
Na szólal felállitottam a célszerszámot..de még visszaszaladtam egy percre a konyhába, és gyanúsan nagy csönd volt...egyből tudtam hogy van valami gebasz...

Hát ez volt....
:shock: :?
Kép

Még időben odaértem hogy ne másszon fel a legtetejére :shock: :?

M.

Kép

Kép
megann

Ja a fotót apa csinálta miközben én rohantam.... :? :? :?

Pedig Léna megtalálja a neki való dolgokat is...tegnap anyum játszóján:
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Szerintem le se feküdj :lol: :lol: , minek erre a kis időre.. :lol: :lol: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
te atya és Léna nem semmi!!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Hát elhiszem,hogy egy fél pillanatod sincs....
annamami

Emese!

ha lennél kedves megkérdezni!

Köszönöm szépen!

Puszi: Titi
titii

Sziasztok!

Megann!!

Léna a létrán!!!!!!!!!! :shock: Nem semmi! Most már tuti, hogy te sem fogsz unatkozni az elkövetkezendő hónapokban, években sem!!! Peti a kis csúszdájára mászik fel egyedül és én mindig attól félek, hogy onnan is leesik, pedig csak 3 lépcsőfok, nem egy felnőtt 2-es lérta :shock: !!! Vigyázz a kicsi lánykádra nagyon-nagyon! (ami nem tűnik egyszerűnek :D )

Titii!
Megy a drukk!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szegedi vagyok és pár napot a fővárosban fogok majd tölteni elszeretnék menni angol turiba ahol jó minőségű, alig használt ruhák (rongyosak nem érdekelnek olyat itt Szegeden is találok bőven) vannak megfizethető áron, jó lenne ha kilóra lenne. És érdekelne v.mi bizományi féle ahol sok jó minőségű játékot találnék esetleg autósülést a kislányomnak. Csak jó és olcsó helyek érdekelnek.
Ha tudtok segíteni akkor: tabimariann@gmail.com -ra irjatok, mert sok topikba beírom a segítség kérésemet. ha valik Szegeden keres bármit szívesen segítek :lol: :lol:
Előre is kösz a segítségetek: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Kriszta, ne haragudj, sajnos nem tudtunk elindulni hozzád. rettenetes éjszakánk volt, Julcsi sokszor és sokat sirt, vigasztalhatatlanul. Aztán mire megvigasztalódott, elkezdett virgonckodni. Reggel is korán kelt, nyűgös volt és nagyon folyik az orra. Már napok óta többször kel éjjel, de mindig hamar visszaaludt. Ma nem.
Most alszik, remélem, kipiheni magát.
Nem mertük vállalni az utat, mert alvás nélkül nyűgös, és az orrfolyásból itélve lehet, hogy beteg is.
Én teljesen leharcolódtam, reggel el is indultam turkálni, vásárolni, mert már nem birtam a nyüglődést, apára biztam szegény kis makit.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Panna Dédikével, tökökkel, tyúkokkal együtt köszöni a kedves, dícsérő szavakat!

Barbi
Dédike decemberben lesz 71 éves, de nagyon vagesz, rengeteget vigyáz Pannára, ha nekem dolgom van.

Annamami
Jók lettek a képek, minden mami és baba édi!
Megann
Hát nem semmi a kiscsajszid!Nem kell Neked tornázni járni, Lénácskád majd mozgósít!
:D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Képzeljétek, Andris mondott egy mondatot!
A reggeli szopi után még velem volt a nagyágyon, Lili is átjött, aztán visszament a szobájába egy játékért. ANdris türelmetlenül várta és azt mondta:
- Jijííííííí, gyee!
(=Lili, gyere, ebből a Lilit már régebbóta tudja).
Olyan megható, hogy a testvérét hívta először!

Tegnap meg a zenekuckón kikövetelte, hogy fogjam a kezét, mint ahogy más babáktól látta, és ment vagy 20 lépést!

ayse

Amint olvasom még mindig vannak beteg babócák és mamák is. Mindenkinek jobbulást és küldjük a gyógypuszikat. :P
Megann
A jövő keddi talira mi is mennénk és vinnénk Thomasanne-ékat is. Bár innen jó messze laktok, de már annyira találkoznék veletek és a babákkal is. Mehetünk? Kis helyen is elférünk. Bár azt nem mondom, hogy a Brigi meg a Tomi megül a sarokba, mert az lehetetlenség. A Brigi hasonlóan a Lénánál mindenhova felmászik, lemászik, átmászik, bemászik, kimászik. Azt vettem észre, hogy mióta önállóan megy, sokkal bátrabb lett. Nem jelent kihívást neki az ülőgarnitúra, a franciaágy, a gardróbban a polcok stb., stb.,stb.,
A lépcsőt sem mászva akarja megmászni ám. Nem, állva, mindkét kezében játékkal. Csak hogy biztos legyen az arcos. Azért a létra sem semmi. Biztos gutaütést kaptam volna.
Totka
Gratula, hogy ilyen elszánt vagy és tornázol. Én már hónapok óta próbálom rávenni magam, de csak rá gondolok és elmegy a kedvem. Meg mikor? Apa este 7 óra fele jár haza minden nap. Amikor a Brigi alszik, nem akarom a dübörgésemmel felverni. Amikor pedig fennt van, elég torna nekem utána szaladgálni. De azért nem adom fel, hátha egyszer én is elszánom magam. A példát már mutatotod. Csak így tovább. :wink:
Nyúlné
Holnap buliztok vagy hétvégén? Milyen tortája lesz Kisnyúlnak? Milyen ajándékot kap?
Na jó, eldugultam.

Kép
Kép
maresz

Annamami!
Tök jók a képek!
A köztisztasági patkányon olyan jót nevettem!

Barbi!
Milyen filmet néztetek?
(filmbuzi vagyok)

Megann!
Emlékszem, Léna babakorában megjósolta a doktornéni, hogy ilyen kis sportos csajszi lesz Léna. Igaza lett!

Tegnap adtam Andrisnak rántottát (megelőlegeztem a pár nap múlva esedékes szülinapot :)). Mit mondjak, csak úgy falta. Pár falatot kapott csak, egyelőre semmi jele, hogy baj lenne.

ayse

Maresz!

Ne hülyéskedj, persze hogy jöhettek, szeretettel várlak Titeket is, meg Thomasanne-éket is :D :D :D :D

Veletek együtt már 13 tuti ami azt jelenti hogy 13 felnőtt meg 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi és Tomi miatt ne aggódjatok, biztos lemaradtál de Lénám lépésről lépésre ugyanezeket produkálja...ugrál a kanapén, ahová fel és lemászik, lépcső dettó..
Szóval nálunk a fel és levezető lépcsők el vannak rácsozva..az ajtókat majd bezárjuk, a virágok már igy is menekültszálláson vannak, úgyhogy no para...minden rendben lesz...
Még a hi-fit fogjuk valahová eltüntetni a hétvégén.... :D :D

Csajok, férjnek már tegnap beharangoztam, hogy hétvégén bútortologatás :D :D :D :D :D :D :D .
Mármint azt az egy db kanapét fogjuk hátratolni a falhoz....hogy elég hely legyen a nappali közepén...

LÁNYOK!

EGY BIBI AZÉRT VAN...EGY DB ETETŐSZÉK VAN :?
Ezen kivül még Léna kis autósülésében is lehet majd etetni ezen kivül nincs más.....de remélem ez nem akadály....

Ja és mégvalami....
Lénának a többiekhez képes nem sok játéka van, de én még ezt is soknak találom :D ,(ma pl a bébiételes üvegek tetejei kötötték le néhányszor 5 percre, amúgy meg rángatta alattam a létrát :evil: :evil: :evil: Ö úgyhogy ha gondoljátok, hogy uncsizni fognak a gyerekek, esetleghozzatok valami játékot...
Ja és Lénának egyáltalán nincsen járássegitője...neki a motorja volt az...úgyhogy ha valaki akar, hozhat olyat a babócájának..

És mégegy...állitolag hétvégén jó idő lesz, remélem kitart keddig és akár a kertben is játszhatnak a babák, mi is mehetünk ki is...de akkor a babáknak váltónaci szükséges....mert apa kinyir engem :twisted: :twisted: :twisted:

Húúúúúúúú remélem most nem ment el a kedvetek.. :roll: :roll: :roll: :roll: Ugye nem,???? :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Nem semmi a csibészlányod a létrán!!!! :) :wink: :shock: Tényleg egy perc nyugtod nem lehet! :? :shock:
Nekünk nem ment el a kedvünk. Váltónacink lesz, én sem viszem be Danit a játszótéri ruhájában a szobába, már az ajtóban vetkőzés van. :) A létrát ki lehet majd próbálni? :) :)

Ayse,
Ez az Andrisfiú egy tünemény! :) A tegnapi képeken is, meg hogy így beszél! :)

Zsuzsa,
Remélem, Julcsi nem lesz beteg és a nyügisége is hamar elszáll! Drukk!

Nyúlné,
Kisnyuszi átment kiskakasba, hogy ilyen korán kelteget? :) :( :wink:
Én már azon is kicsit kiakadtam ma, hogy Dani fél 7-kor nem akart visszaaludni. Nem magam miatt, mert én koránkelő vagyok, de akkor még Beni is alszik, meg néha Apa is. Mostanában 7-1/4 8-kor kel, de csak egyszer alszik 11-től kb. 2 órát. Most is! :)

benianyu

Nyúlné, köszi a receptet, most már csak rajtam a sor, hogy megvalósitsam.

Julcsi másfél órát aludt és most virgonckodik, szereli a porszivót, amivel kezd összebarátkozni, pedig az előbb orrot szivtunk vele. Szegényke elég taknyi :( , jó, hogy nem mentünk a talira fertőzni.

KépKép

KépKép
majola

Benianyu!

huhhhhhh akkor megnyugodtam.... :lol:
Apa ha tehetné már a kapuban elkezdené vetkőztetni Lénát.... :lol: (emlitettem már ugye, hogy egy cseppet tisztaságmániás :evil: ....elmegy a takaritónénink délután...apa meg azért biztos ami biztos már aznap este felmosást rendez a szerelmével(felmosószett).)

Létra: Hát persze, majd jól felállitom a létrát mire jöttök...na jó....inkább lehozom a gardrobból a kétfokút....(elég sok a kő minálunk...nagyot lehet ám zúgni :( :( )

Na mindjárt indulunk itthonról.......kész gyötrelem volt a délelőtt...Léna végig sirt mindenért.....és tuti csak azért mert nem mentünk valahová..hanem itthon voltunk... :( :( :( :(
Mi lesz velünk télen????

M.

Kép

Kép
megann

sziasztok!
csak bejeletnkezem, hogy elköszönjek, megyünk zalakrosra :) tegnap még vendégek voltak nálunk, és a vörösök is megérkeztek, ilyen az én formám :(
vasárnap jövünk, ha minden igaz, majd igyekszem felnézni!
addig is minden jót nektek!

KépKép
KépKép
and

TITII!!!!!!!!!!!!!
rácsörögtem apósdokira,és azt mondta,hogy a szegeden kifejezetten jó dokik vannak,akik ezzel foglalkoznak,főleg a prof,de nem jutott eszébe név,utána néz és jelentkezik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, Titi
Azt hiszem, a profot Túri Sándornak hívják.

KépKép

Hajni&Panna
totka

szabandi

Ez meg mi? :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép Zsófy és Lilla Kép Mea és Livike Kép Kincső zsivány tekintettel Kép Barnus ismerkedik a teniszütővel Kép Marci Kép Mea Livikével Kép Barnus és Marci elmélyűlten játszik Kép Lilla csacsigol Kép Kincső a vigyori

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Mi is csak most értünk haza, én dolgoztam, Zsuzsa anyunál volt... most akkor kinek sikerült eljutnia a talira??? Kár hogy mára volt időzítve, holnap tudtunk volna menni. Vagy tegnap.

HOLNAP VAN A NAGY UH AMIKOR REMÉLEM NEM SZIVAT MEG MINKET A KIS ZSÖMLE ÉS ELÁRULJA, KISFIÚ-E VAGY KISLÁNY!!! :) Én már nagyon kiváncsi vagyok. Anyukám jön Zsuzsára vigyázni, mi meg megyünk Daviddel meghatódni.

Cleo!

Welcome back! A képek fergetegesen jók! :) Maja a tengerparton biztos nagyon jól érezte magát. No meg a szülők! :) Én az az igazság nem merek ilyen nagyobb lélegzetű utazásokat bevállalni Zsuzsával, le a Balatonra az a két óra is van hogy elég hosszúnak tűnik. :? Mi Daviddel el akartunk menni szülinapom alkalmából Velencébe, hát ez most anyagi okok miatt valószínűleg kiesik, de talán nem is baj mert még mindig nem biztos hogy nyugodt szívvel Anyura tudnám hagyni Zsuzsát több napra, viszont neki nem program a városnézés.

Megann!

Jó kis buli készülődik nálatok! :) Szerintem fogd be apát hogy maradjon csak szépen otthon gyerekeket terelni. ;) No meg az anyukákat kiszolgálni. :) Nem jó ötlet? :lol:

Léna a létrán... :shock: :o :shock: :o

Titii!

Remélem minden rendben lesz! :( Próbálj meg nem aggódni, bár tudom, nehéz...

Ayse!

Nem semmi hogy Andris már beszél! Én még mindig csak lesem, hogy Zsuzsa mikor mond valami értelmeset. Néha mintha... de annyira nem következetes vele, hogy nem merem rámondani, hogy azt a szót tudja. Pl néha mond valami Daddy-félét, néha mond valami Mama-félét, néha mondja a labdára hogy "ba!" (mint "ball") meg ma tisztán kimondta utánunk egy-kétszer hogy autó. Meg a cicával is szeret próbálkozni, de elakad ott hogy dzzz vagy dida... :lol: De aztán megunja a játékot és többet nem mondja. Tehát nem vagyok benne biztos, hogy még leesett neki a dolog, hogy bizonyos hangkombinációkat célirányosan is lehet használni. Pedig ha rákérdezünk, akkor egy csomó dolgot tud és megért és megmutat. A múltkor pl panaszkodtam neki, hogy milyen sok homokot szórt a nadrágomra mikor a homokozóban belekapaszkodott, erre elkezdte leporolni!!! :lol: Tegnap pedig teljesen egyértelműen kikéredzkedett a 0-13 kg-s gyereküléséből át a nagyobbikba az autóban... egy ideje mindkettő benne van az autóban és hol ebbe, hol abba rakom. De most véleményt nyilvánított!!! :) Szóval nap mint nap meglep, hogy mennyit ért és tud, de beszélni azt még nem nagyon akaródzik.

Biztos van még egy millió dolog amire nem reagáltam, talán ma este... most nemsokára irány a játszótér.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rókica (és persze mindenki :))

Most jutott eszembe,hogy nekünk vannak Alexandrás könyveink,amik szintén olyanok,amiket keresel Zsuzsának.
Ezek azért jók,mert ekménylaposak,így eltépni nem tudják.
Az egyik a Lépésről lépésre sorozat.Több könyv is készült,több kategóriában.Pl a Szavak c. vagy Az állatok c. és mindegyikből külön korosztályoknak van könyv.egyébként nem szétnyitható leporello,hanem rendes lapozható könyv... :roll: (csak mert nem egyértelmá a leírásnál...)
Itt találod őket: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... stDays=20#

Bocsi, a cím egy kicsit hosszú lett,de már nem akartam bajlódni vele... :oops:

ebben uúgy fényképek vannak nagyon jó minőségben,sőt,irányító kérdések is,amik persze majd később jól jönnek.

A sorozat követklező eleme az Apró lépések sorozat,ebből is van természet,állatok,járművek stb különböző korosztályoknak.
Ezen a keresőn megtalálod: http://ker.eso.hu/web/szolgaltatas/kony ... %E9p%E9sek

De bmelyik Alexandra könyvesboltban tutira megvannak!

Üdv,

anyapoc

Bkriszta! :)

Nagyon klasszak a képek és köszönjük még 1 x a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.
Ne haragudj, hogy hamar el kellett jönnünk, d e akét csajszi egyből bealudta kocsiban :D

Kincső irtó vagesz kiscsajszi, olyan belevaló lesz mint az anyukája!!! :wink:

Megann! :)

Úgy néz ki, Zsófy is jönne jövő héten, csak még egyeztetni kell ki kit visz majd.
Lehet, hogy elviszem őket Bkrisztáékhoz és akkor onnan ők mennek tovább, én meg Kuháékért vagy még nem tudom hogy oldjuk meg.
Jöhetnek ők is ugye?

Mea
mea

Sziasztok!

Talis képek :lol:
Kincsőnek micsoda göndör fürtjei vannak, nagyon kis tündér :D Zsófy Lillája meg mennyire megnőtt és milyen szép kislány!!! (ugye őt még nagyon kicsi korában láttam utoljára :lol: )
Barnus és Marci :D a nagy felfedezők :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Totka, hogy mi ez? asz aminek látszik :) de nem tudom miért ide rakták fel....az őszi kockafejüekből ismét levált egy kis rész :) az okát nem tudom...

Mea, én úgy néz ki tudok menni...így Kuha is megoldva :) :wink:

Kép

Kép
prüntyi

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csajok, hoooool vagytok???????????????????

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka
én azért tüntem el,mert takarítok
nálunk holnap lesz a nagy nap!!!!!!most itt pihegek.....lóg a nyelvem
na jó,igazából ráérősen csinálom,tehát reggelig fog tartani :lol: :lol: :lol: :shock: ...na mentem is és gyorsan összekapom a lakást
8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Kriszta köszönjük szépen a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. A MArci mesélt itthon a kiskutyáról apának :) És örülök, hogy Meát és Zsófit is megismertük.

Most mennem kell, de még próbálok jönni,

Brigi
b_brigi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?