Én is nagyon szeretnék otthonra kenyérsütõt, de sajna elõbb még sok minden másra kell a pénz. Nem baj nem adom fel! Párom már tudja, hogy nagyon örülnék neki, ugyanis minden alkalommal, ha tehetem(mûszaki cikk boltban) elmondom!
Sajnálom, hogy az este babuli megtréfált. Úgy látszik még nagyon jól elvan bennt, köszi szépen, és csak próbát tartott.
Vigyázz magatokra! Az anyag, na az nem kér kenyeret, CSAK HELYET, de mennyit. Nekem rengeteg van, imádom venni õket, csak sajna nem mindig készül el minden amit eltervezek. Párom szegény már rosszul van, ha arról hall, hogy venni akarok, mert látott már olyat, hogy megvettem, kiszabtam, aztán sosem lett megvarrva.
Szegény teljesen rosszul lett, mikor mondtam neki, hogy a babának anyagot akarok venni, függönynek, baldahinnak, falvédõnek, ágynemûnek. Pedig biza komolyan gondolom.

Termóból én mellényt szeretnék, mert a hátam az mindig fázik. Majd jövõ héten elmegyek körülnézek a városban és akkor megkukkantom a termoboltot is.
Tegnap és ma is egész nap kínzott a gyomorsav.
Úgy marja a torkomat, hogy nagyon és zavar, mert mindig ennem, innom kell és utána se jobb.
Pedig már nem iszom szénsavasat, nem eszem paradicsomot, de akkor most mitõl és mit tegyek? A tejet egyszer kipróbáltam, fél óráig szupi volt aztán rosszabb. Gyógyit nem akarok, valami más ötlet???
Megyek vacsizom, attól egy rövid idõre mindig elmúlik.
Pussza,
Timici
23+4