A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi! Szerintem meg nem lehet a 15. napon, hiszen ma megint nagyon alacsonyat mertel. Ebbol a gorbebol eddig en ugy latom hogy nem volt meg tuszorepi. Egyebkent a higanyos jobb homerozni.

orsoly
orsoly

Móni!
Ne a macskád vizsgáltasd ki, hanem magad, hogy átestél e a fertõzésen! Én is azt hittem, túl vagyok rajta, rengeteg állatom volt kiskoromban, állatok között dolgoztam több évig (pl. az állatkertben), mégsem estem át rajta, csak amikor már késõ volt!!! Pont babás voltam, amikor elkaptam!!! Kép Egy sima vérvétel az egész, és nyugodt lehetsz! Kép

Rita, Bogu!
Aranyosak a cicáitok! Kép

Lujza!
Így tovább!Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Orsoly,

az utolsó pont nem a mai volt. ma a 24. napon vagyok
20, 36,69
21, 36,69
22, 36,49
23, 36,51
24, 36,69 ez a mai nap
teljes valójában így néz ki a görbe Kép
Ha jobb a higanyos, akkor a következõ ciklusban azzal mérem majd... de azt ki kell várni Kép.. na mindegy ezen nem múlik

köszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Én is csatlakozom Orsolyhoz. Nem volt még szerintem pé-d, mert akkor pár nap után felmegy 37-re és afölé. Az én görbém is így néz ki. Sajnos. Nem akar felmenni, pedig a 19. napon vagyok. Reméljük, csak elhúzuódó ciklusunk van, és nemsokára várható a pé.

Nelli
nelli2

Nelli,

én nem olyan régen hagytam abba a fogamzásgátló szedését (ez az elsõ "tiszta" ciklusom), lehet, hogy még annak az utóhatása az egész. Ez még elképzelhetõ, nem?

Remélem a következõ ciklus már normális lesz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Még egy kis kérdés,

tegnap a doki mikor megvizsgált elmondta, hogy hátrahajló a méhem... megmagyarázta mit jelent, és, hogy alapvetõen ez semmit sem jelent, nem jelethet problémát. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A hátrahajló méh esetében szokták mondani, hogy ha babát akarsz, akkor akció után gyertyaállás, fenék felpolcolása, vagy hasonfekvés és úgy alápárnázni! Kép Nekem egyszer már bejött, nekem is hátrahajló méhem van. A másik az, hogy ha összejött a baba, akkor az elsõ pár hónapokban hason KELL feküdni, hogy kiemelkedjen a méh a medencébõl!!! Egyébként meg nem igazán okoz problémát, maximum amikor a méhtartó szalagok nyúlnak, az egy kicsit rosszabb, de nem elviselhetetlen! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Köszi a tanácsot, megfogadom. Reggeli, üres gyomros vérvétel kell ehhez is? Háziorvostól vagy a nõgyogyótól kérjek beutalót? Mennyi idõ alatt jön meg az eredmény?
Bocs a sok kérdésért!

Lányok, én még nem hõmérõzöm, de ha úgy Kép alakul, a jövõ hónaptól kezdem. Azt már tudom, hogy higanyos hõmérõ, meg hüvelyben, és reggel ugyanabban az idõpontban, de hány percig kell benntartani?

Móni
bogu

Lányok!
Ígértem a nyaralási mesémet, hát hosszú nem lesz, de röviden néhány szó:
Jó volt, az idõ megfelelõ, bár lehetett volna kicsit melegebb is, de nekem így is megfelelt.
Voltunk Bibionéban, Velencében, Lignanóban, meg útközben nézelõdtünk. KépAz út kicsit hosszú volt, 9 óra. Az apartman kívül belül szép volt, közvetlenül a tengerparton. A tengerpart viszont 200 m széles. Voltunk Guliverlandiában szórakozni, napoztunk fürödtünk, várostnéztünk. Szóval jó volt, már ha az anyósom nem számítom. (de azért elviselhetõ volt). Képzeljétek, még egy fókacsókot is sikerült beszereznem. Kép
Kép
Hát ennyi.

Üdv:
Gitta
gitta

Móni!
Próbáld meg a háziorvosod, vagy a nõgyogyid, hátha ad valamelyik. Nekem személy szerint hosszú harcomba került, míg kaptam. Az eredményem a hormoneredménnyel együtt lett kész, ezért nem tudom mennyit kell várni.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lanyok!

Hat sajnos vissza kellett ternem a 2.5 hetes szabirol. Iszonyuan nincs kedvem dolgozni, raadasul sok a munka is. Az egyetlen jo dolog benne, hogy ujra hallok rolatok. Kép Mi tortent ez alatt az ido alatt? Ki lett babas? Azt jol latom, hogy Editert kell szoritani? S esetleg Lujzaert?

Dorisnak! Kép Megvolt mar a muteted? Mit mutatott? Minden rendben van veled?

Gitta! Javitanal a tablaban? A ciklusom nem valtozott meg, csak sajnos az eletkorom. Kép Szombat ota 29 vagyok. Kép koszi!

Velem mostanaban tenyleg csak szornyu dolog tortenik. Ugye a HSG-m elmaradt a fertozes miatt Kép, aztan mult penteken megtudtam, hogy cisztam van. Kép Most varunk, hogy megjojjon a kenet eredmenye es idegeskedem, hogy a ciszta is elmuljon magatol. De legalabb a nyaralas nagyon jo volt. Kretan gyonyoru 30 fokos ido volt. Faztam is itthon ket napig, mint a kutya.

Hat roviden velem ennyi a helyzet.
ja, es udv. az ujaknak.

Puszi!
Andi
andi28

OrsiKép
Hüvelyben méred azonos idõben és norm.hõmérõvel? Mert elég furi a görbéd. Én azt gondolom, hogy még nem volt pé-ed. Most olvasom, hogy nem higanyossal méred. Holnaptol is átállhatnál hagyományos hõmérõreKép Miért nem?
LujzaKép
Drukkolok nagyon, hogy így maradjon a hõd még 9 hónapigKép
JoviKép
De jó, hogy jön a PárodKépDe rossz, hogy már megy is...
GittaKép
Gyönyörû helyeken jártatokKép

Puszi: Doris
doris

GittaKép
Nekem tetszenek nagyon a fényképek. Szép helyekre sikerült eljutnotok.

Orsi
Szerintem még nem volt tüszõrepid.

Hurki
Nagy-nagy gratula a lakáshoz!!KépKépKépKépKép Megkönnyebbültél, mi???

Most sajna vidékre megyek több napra munkaügyileg, de már most hiányozni fogtok. Ahogy leszek rögtön benézek...

puszika addig is
Bogár
bogár

már most hiányozni fogtok=már most hiányoztok
(már meg is hülyültem)
bogár

Andi28Kép
Örülök, hogy a pihid jól sikerültKép Sajnálom, hogy elmaradt a hsg-d... Sajnos az én mûtétemet is el kellett halasztani, mert influenzás lettem és az aneszteziológus nem vállalta az altatásomat. Így kb.3 hétmúlva lesz a mûtétem. A ciszta miatt ne idegeskedj, reméljük magától is felszívódikKép
BogárKép
Te is hiányozni fogsz, érezd jól magadKép

doris

halihó, ma is jól végigalukáltam az éjszakát, tea nélkül, lehet hogy tényleg nagy volt a nyomás? Képvagy Marcsi teája csodákat tett Kép
Gitta, én is úgy szeretnék állatkertben dolgozni, persez nem állatkát takarítani hanem etetni meg barátkozni velük Kép nagyon szép út lehetett, de jó hogy itt vagy már Kép
Jovi, oda se neki, már csak kicsit kell várni azzal a költözéssel.
nekünk törpenyuszink volt, az erkélyen lakott, a párom csinált neki thermoketrecet, és kis k*rva volt, mindig töfködte az orrocskájával a párom büdizokniját, hogy tessék õt simogatni!
Orsi, szerintem igen a fogigátló pár hónapig összekeveri a ciklusodat, attól függõen ki mennyire érzékeny, amikor azt írták ezer éve a diane35-re (hajam miatt szedették velem) hogy 3 hónap a kiürülése, még fél év múlva is összevissza jött meg, türelem Kép a hátrahajló méh meg szintén olyan amivel riogatnak, érdekes a tesóm simán 2 ciklus alatt terhes lett pedig neki is ezt mondták, szóval ha valami olyan fajta az akkor is terhes lesz ha csak ránéz a férje Kép
Móni, a higanyos hõmérõ 3-5-10 perces is lehet, én ha 10 perce lenne tuti bealudnék Kép kérdezz rá a patikustól én tudom hogy undokok, de azért vannak ott Kép
Andi, boldog szüliszombatot! diétázol?
nem találom a személyi számom igazolópapírját, most mehetek az ocsmányirodába brühühü Kép
puszika hurki Kép
OKt 19-én jönnek az erõs emberek és viszik a bútorokat Kép olyan izgi Kép
hurki

Bogár, jó utat!
Jovi, megoldást kínálok, hogy ne hiányozzon annyiraa fürjed amikor üzlei útra megy:
pl.elkísérnéd a fürjedet ezekre a külföldi utakra és mondjuk õ elfelejtene dolgozni, eltévesztené a színhelyet és mondjuk a valamelyik helyi nevezetességben hinné, hogy találkozója van..és ha már ott vagytok hát megnézitek. Aztán véletlen elalszotok reggel, késõn kelve már minek menne dolgozni, inkább ágyban töltitek az egész napot, majd abból a pénzbõl amin meg kellene vendégelnie az ügyfelet elvisz vacsizni. Kép
jó lesz? naivHurki Kép
hurki

Hurki! Kép
Miert kellene dietaznom? A sok szulinapi finomsag miatt? Mert az most nem nagyon volt. Kép Inkabb hizokuraznom kellene, mert a nyaralason leadtam egy kicsit. Pedig nem allt szandekomban.

Doris! Kép Hat Teged sem irigyellek. Gyogyulj meg gyorsan, hogy mielobb tul legyel ezen a szornyu muteten. Iszonyu erzes, hogy az ember rakeszul, aztan meg elmarad. En most meg nem tudom, hogy mikor lesz meg a HSG-m. Hetfon vettek kenetet, kb. 2-2.5 het, amig meglesz az eredmeny. akkor derul ki, hogy mehet vagy nem. Es ugye HSG nelkul nem tudunk lepni semmit.

Senki nem lett babas, amig nem voltam?

Andi
andi28

Andi bocs Kép, összekevertem andy-val a dolgot, mégegyszer bocs, és hízásra fel! kimaradtál egy sikersztoriból: Edi babás lett idõközben, csíkos tesztet produkált hétfõre! Kép
szédülttyúkHurki Kép
hurki

AndiKép
Boldog szülinapot így utólagKép Edith pozitív tesztet produkált de azóta nem tudok Róla semmit.
Bizony az elmaradt mûtét nagy csalódás és itt depiztem a lányoknak már hétfõ óta de most megpróbálom összeszedni magam és pozitívan szemlélni a világot...csak néha nehéz.
HurkiKép
De jó, hogy költözhettekKép

doris

Andi!
Javítalak! Nem is vagy öreg! Kép
Edith babás lett! Kép

Doris, Orsi!
Köszi, nekem is tetszett! Kép

Hurki!
Az etetéshez hozzátartozik a takarítás is. Elvégre nem várhatod el tõlük, hogy kimenjenek a wc-re! Kép
Jó pakolászást, lesz mit, ugye? Kép

Üdv:
Gitta
gitta

HurkiKép
Bocsi, de Edi sajna nem lett babás... Edith lett babásKép

doris

Sziasztok, Lányok, elmentem haza, jobban mondva Szegedre, egy kis bevásárlás + mozizás életem párjával, de jó leszKép!

ANDI28Kép
boldog szülinapot!

Pusza,

Rita
knérita

Andi
Nagyon boldog szülinapot!KépJó, hogy itt vagy megint. Örömmel veszem, ha szorítasz Kép...és Neked is köszönöm Doris.Nem maradhatunk itt örökre, vár a másik topic. Edit elkezdte a sort...aztán jól eltûnt. Pedig olyan jó lenne egy kis beszámoló, attól mindenki új erõre kap.
Lujza
lujza

Rita, Doris, Lujza! Koszonom szepan a jokivansagokat. Kép De jo, hogy legalabb egy babas hir van. Kép Es de kar, hogy csak egy. Kép Nagy-nagy gratula Edith-nek!!!! Remeljuk minden rendben van vele, csak gyorsan otthon maradt pihizni!

Hurki! Nincs harag. Kép (Sajnos tul sokan vagyunk ebben a topikban.)

Lujza! Kozben olvastam, hogy megvolt a 4. inszem. Hanyadik napon jarsz?

Doris! Kép Fel a fejjel. Persze en is kicsit magam alatt vagyok, de mar sokkal jobb, hogy itt lehetek veletek. Es remelem a kovetkezo talin mar en is ott leszek.

Andi
andi28

LujzaKépNincs mitKép
AndiKép
Úgy tûnik nem túl szerencsés ez az idõszak nekünk de majd az elkövetkezõ hónapok talán több sikerrel kecsegtetnekKép

doris

Lányok, ma reggelre bekrepált a digitális hõmérõm, nem tudom ezt milyen jelnek vegyem...szerencsére gyorsan elõ tudtam kapni a higanyosat, és azzal méretkezdtem meg. Közelitek a félidõhöz,nem tudom miért lepett meg ez a drága csipogós vacak...az is lehet,hogy már lemerült,mert olyan régóta használom. (ami kicsit Kép,mert azt jelenti,hogy már régóta nem sikerül a babó)
Na,mindegy, azért most legalább áttérek a higanyosra...
Edith, mi van veled??
Puszi nektek, és kitartást
Barbi
Barbi

BarbiKép
Szerintem az elem a hibás, de inkább mérd higanyossalKép

doris

Andi
A 19. napon járok.Olyan lassan telik az idõ a ciklus második felébenKép
Lujza
lujza

Laura! Én 3 hónapig szedtem Elevitet, napi 1 szemet. Nálam nem volt semmilyen mellékhatása.

Móni! A beagle nagyon aranyos, de házõrzésre nem való. Mi lakásba vettük és fõ szempont volt hogy gyerek is biztonságban legyen mellette. Kertbe szerintem is a roti sokkal jobb. (bár én kaukázusi párti vagyok, szülöknek is az van). Ez a cicus nekem is nagyon tetszik!! Csak én is félnék hogy mindenhova felmászik, nekem ezért nincs.

Móni, Gitta! Én is voltam szûrésen és ott azt mondták majdnem midenki átesett már toxoplazma fertõzésen, nekem is volt, de késõbb újra el lehet kapni. Azt is mondta a doki, hogy nem kell tõle félnem, mert terheseket automatikusan szûrik erre, és ha fertõzöttek akkor majd kezelik. Bár szerintem is jobb akkor nem elkapni.

Na és végül egy kép amikor az alomban megnéztük a kutyusokat. A mienk a bal szélsõ, ha szembõl nézitek a
képet.

Puszi:Karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hello! Tudom, hogy sokan hõmérõztök és hogy az orvosok véleménye eltérõ (enyém sem ajánlja). Itt egy másik orvos válasza, egy forumból, idemásolom. Aki hõmérözik, esetleg megkérdezheti a dokiját ez igaz-e. (én ugy olvastam másutt is hogy igen)

"A "hõmérõzés" (ébredési hõmérséklet pontos mérése) nem túl megbízható a tüszõrepedés elõrejelzését illetõen. Már csak azért sem, mert a testhõmérséklet emelkedése a peteérést követõ napon kezdõdik, a sárgatesthormon termelõdésének köszönhetõen."

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Autómatikusan szûrik? Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek ezen!!! Kép Én a 8. terhességi héten (márc vége, ápr. eleje) kértem elöszõr a vizsgálatot, de csak 2 hónappal ezelött találtam olyan dokit, aki hajlandó volt beutalót adni a vérvételre!!!! És nálam kiderült, hogy friss volt a fertõzés!!! Én vagyok az 1000-bõl az 1! Mindenki arra hivatkozott, hogy nem lehet ilyen bajom, mivel gyermekkoromban szinte 100%, hogy már elkaptam! Erre tessék, a fertõzésem biztosan fél éven belül történt a doki szerint!!! Na?! Ja, és terhesen az elején 90%-ban vetélést okoz, ha megmarad a baba, akkor pedig fejlõdési rendellenességet, ami lehet hogy szüléskor nem is látszik, csak évekkel késöbb jön elõ! Kép Azt kívánom, soha senki ne kapja el!!! Ugyanolyan veszélyes, mint a rubeola! Megnyugtatásul, a doki azt mondta, ha már egyszer elkaptam, akkor már ellenanyagot termel a szervezetem ellene! De azért oda kell figyelni rá!!!
Nagyon helyesek a blökik!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Bocs, én még sajnos sose voltam terhes, csak azt irtam amit a doktornõ mondott a fertõzõ korházban. Meg valahol olvastam is, hogy minden terhest szürnek erre, a tesomat tuti küldték tavaly. A fertõzõ kórházban a fõorvosnõ mondta nekem, hogy én is átestem már rajta, de vigyázzak, mert el lehet még kapni újra. Azzal én is egyetértek hogy szûrés ide vagy oda, akinek van macskája az probálja a terhesség alatt végig elkerülni. A lényeg a macskát nem szabad simogatni meg hagyni hogy dörgölözzön hozzá. Ha nincs kontaktus ugy tudom akkor nem veszélyes, mert a macska a székletébõl a nyálába kerül (ugye folyton tisztálkodik) igy csak az érintkezést veszélyes. Sajnálom hogy a te orvosod ilyen volt! Kép
Remélem az enyém normálisabb lesz ha végre egyszer már oda jutok.

Amugy lassan már értem is lehet majd megint szoritani, jövõ héten megyek megint a Kaáliba akkor a vérvétel eredménytõl függ mikor kezdenek injekciózni.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gitta!
az én orvosom is automatikusan megcsinálta a toxoplazmozis szûrését és a rubeolájét is, meg még vagy 5 dologét, azokat nem bírtam megjegyezni.

Doris!
azért a következõ ciklustól, mert most a 24. napon vagyok, és nem vagyok abban biztos, hogy eljutok egy patikába 4 nap alatt, de ha sikerül, akkor azonnal azzal mérem. Ezek az eredmények szájban mért elektromos hõmérõs hõk, de amint elolvastam a véleményeteket rájöttem, hogy sikerült szinte mindent rosszul csinálnom. Szval hüvelyben és higanyossal.... amint tudom így teszem

Köszönöm a tanácsokat
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
OrsiKép
Akkor ezért volt értékelhetetlen a hõgörbéd. Nem baj, majd a legközelebbi ciklusodban már jó lesz az a görbeKép
KarmenKép
De utólag azért jól kikalkulálható a hõgörbébõl a pé. csak elõrejelzésre nem jó ez a módszerKép Persze csak akkor érdemes hõmérõzni, ha az nem stresszeli az illetõtKép
LányokKép
Zsuzsu most küldött egy SMS-t. Nagyon érdekes az új munkája csak nincs még PC-je, ezért nem tud jelentkezni. Mindenkit puszil és Mindenkinek HAJRÁKép

doris

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sajna, ma csak most tudok jönni 10-ig, mivel utána utazom Pestre a dokimhoz. Drukkoljatok, hogy a hormonszintem végre jó legyen! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Gitta! Nekem is a múlt hónapban volt cisztám, és magától felszívódott. Drukkolok, hogy Nálad is így legyen.
Sajnos nálam más is bekavar. Úgy néz ki, nincs pé-m. Már a 20. napon vagyok, de nem megy fel 37-re.

Orsi! Biztos, hogy a fogamzásgátló szedésének abbahygaását követõ pár hónapig szórakozhat a ciklus. Bár nekem pont 1/2 évig utána rendben volt, aztán akkor kezdett el szórakozni. Most nem úgy alakul a pé-m, ahogy kellene.
Higaonyos hõmérõvel 8-10 percig. Ne kelj fel elõtte.

Doris! Jól vagy?

Nelli
nelli2

GittaKép
Drukkolok nagyon-nagyonKép

doris

Sziasztok!

KARMENKép
mi van akkor, ha nem szembõl nézem a monitortKép? Hogyan tudom még nézniKépKép? Aranyos a kutyi! Amúgy drukk megy ezerrel, hogy minél elõbb kezdhessétek a köv. lombikot.

LUJZAKép
hogy áll a hõd? Olyan kiváncsi vagyok! Abban én is egyetértek, hogy a ciklus 2. felében csigalassúsággal vánszorognak a napok, de hogy miértKép?

DORISKép
jól emlékszem, hogy Cateye ma kerül a laparra? Ha igen, akkor szoritunk neki! Ha irsz Zsuzsunak, mondd, hogy hiányzik!

ANDYKép
merre vagy??? Teljesen eltûntélKép

GITTAKép
gondolunk majd Rád! Most még vérvételre vagy már az eredményért?

Na, mennem kell egy kicsit dógozni is...

Puszi,

Rita
knérita

Nelli!
Nekem nincs cisztám, összekeversz valakivel! Kép Hogy úgy fogalmazzak, "olyan" cisztám nincs, de vannak a petefészekben épp elegen, így nem kell már máshová (PCO Kép )!
Remélem rendbejön a hõd!

Üdv:
Gitta
gitta

Andi28!
Had fiatalítsalak még egy napig, jó?! Holnap már beírom!
Üdv:
Gitta
gitta

RitaKép
Igen, drukkoljunk CatEye-nakKép
NelliKép
Köszi, jól vagyokKép Sajnálom ezt a fránya hõmérsékletedet...
Zsuzsunak írtam, hogy pusziljuk és jelentkezzen amint tudKép

doris

Nelli! Kép Velem keverted ossze Gittat. Nalam talaltak sajnos cisztat. Emlekszem, hogy neked is volt, es arra is, hogy elment magatol. Remelem nalam is igy lesz. Ket nap alatt csokkent a merete, talan ez is biztato.

Gitta! Koszi, hogy fiatalitasz meg. Kép Nem vettem egyebkent eszre, hogy nem irtad at. Meg nem szoktam meg, hogy mar ennyi idos vagyok. (Talan azert mert nem erzem magam ennyinek, es szerencsere nem is latszom. Kép )

Lujza! Nekem most nagyon gyorsan megy a 2. ciklus, gondolom azert, mert az eselytelenek nyugalmaval varom a mensit. Na, meg persze szabi alatt sokkal jobban mennek a napok. Csak a tablicskubol jottem ra, hogy mar a 26. napon jarok.
Szoritok Neked! Csak nyugi! Letelik ez az ido is. Kép

Lanyok! Most nem keszultek a talin kepek? Ugy megneznem az ujakat!!!

Virag! Meg nem felejtettem am el, hogy logok neked egy kaveval. Remelem elobb-utobb osszejon a talink. Kép

Doris! Zsuzsut en is udvozlom!

Andi
andi28

Lujza! Ciklus 2. felet akartam irni. Sajnos ez nem a 2. ciklusom. Kép

Andi
andi28

Lujza! Ciklus 2. felet akartam irni. Sajnos ez nem a 2. ciklusom. Kép

Andi
andi28

A fenebe! Miert ment el ketszer? Hu, de bena vagyok ma.
andi28

Andi
KépKépKép
Nemsokára kezdheted az új ciklust.Remélem az esélyes lesz!
Rita
Ma is 37,1 . Elég lomha most a hõm. Bár, ha így marad 9 hónapig akkor semmi gondKép
Gitta
Drukk indulKép
Lujza
lujza

LUJZAKép
ez szerintem jó érték, csak maradjon is igy!

Pussz,

Rita
knérita

Nelli, Doris
Várom, hogy rendesen megjöjjön, és akkor tiszta lappal kezdhetem a következõt. Ma megpróbálok idõt szakítani arra, hogy beugorjak egy patikába.
puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta!Andi!
Ezer bocsánat! Tényleg kevertem a neveket.
Lujza! Igen, maradjon a hõd ilyen magasan 9 hónapig!
Doris!Hál istennek javul a kedélyed!

Off: képzeljétek, tegnap vártam az óvónõket, mert megbeszéltük, hogy jönnek családlátogatásra. Még a férjem is elkéretzkedett, hogy ottohon legyen idõben. Nem jó a kaputelefon, így még az ajtóhoz is lementem szobrozni. 7-ig nem csináltam semmit. Erre nem jöttek. De még csak nem is telefonáltak.
Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?