A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Most csak az en gepem van, azon meg nincs magyar billentyu, bocs. Orulhetek, hogy most megy.

Kisnyuszinak nagyon boldog szulinapot kivanunk!!! Es egy kis ajandek hozza,

Márton megszületett 2005 szepteber 28-án pontban három órakór. 3360 gramm, 50 cm fejméret 35 cm, törzs 34 cm. Mindenki nagyon jól van. A többit majd személyesen.

Nyúlné

Ayse :) Ma egy eve irtad, hogy holnap szulsz! Aztan nem igy lett, de olyan jo visszaolvasgatni :)

Betegeknek gyogyulast! Gergo is szornyen alszik az utobbi egy-ket napban, pedig o sem beteg.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hahó.

Jövök egy kicsit.

Rókica.
Várjuk ám nagyon,hogy a kis pocaklakó a női vagy férfi tábort fogja-e erősiteni!!
Jelenteni gyorsan!! :D

Titii.
Minden oké?Remélem igen!!

Bodza.
De jó lehetett Egerbe nektek!!Én is akarok mennnnnni!!!!!

Totka.
Barinővel mizújs??Megvan már a pici??

Nyúlné,Megann,Majola.
Remélem az álommanók beköltöznek a gyerkőcök szobájába és hagyják a mamikat pihenni!! :)

Ayse.
"Csókolom! Répatorta lesz?"
Hát ezen akkorát nevettem!! :lol: :lol: :lol:

Megann.
Hát nálad aztán lesz ereszd el a hajamat!! :D
De kár,hogy nem lakok közelebb,mert ezt a bulit semmiképpen sem hagynám ki!! :lol:
Ez egy tuti,giga,mega parti lesz!! :D :D Tök jó!!!!

ancsi26

Jucc
Úgy bírom, olyan kedves vagy, hogy kikeresed az értesítőket!!!Tök jóóóó!

Ancsi
Képzeld, nem bírtam tovább, és felhívtam a barátnőmet, és hazaküldték a kórházból!!Nem tudjuk, mikor érkezik Nóri, szerintem estére. :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok Lányok!

Sajnos Paniinak mind a két veséjében találtak cisztákat, ettől van a vérzés is. Eléggé elkeseredtem. :(
Nagyon bíztam benne a 6. hónapi negativ uh után hogy megúsztuk. A doki azt kérdezte , hogy ha tudtam volna már terhesség alatt akkor mi lett volna.?? Mondtam hogy természetesen megtartottam volna a babát.

Még további kivizsgálások várnak ránk, csinálnak egy egész családos génvizsgálatot is.
Szóval még mennünk kell.

ne haragudjatok, most nem írok többet.

Köszi minden drukkot, szeretettel: titi
titii

Titii!

Nagyon-nagyon sajnálom! Ugye van orvosi segítség? :(

Jucc!
Tényleg!
De jó, hogy kikerested! Végig is futott rajtam a borzongás, annyira meg voltam ijedve, hogy megindítják a szülést! Aztán Zsófy megerősített nbenne, hogy mondjam le. Úgy is lett, nem bántam meg! :)

ayse

Kisnyúlnak mi is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Csikken!
Szia, üdv újra itt! Én emlékszem Rátok, főleg mivel Roli egy napon született Leonnal :D
Utólag is Boldog Szülinapot Neki! :D

Megann!
Ne izgulj, úgyis mindenki csak kíváncsiságből megy hozzátok, nem a Te kedvedért....... :wink: :lol:
Nem is érdekes az etetőszék meg a kiságy probléma, majd megoldjuk valahogy. Leon pl. a babakocsiban is tud enni, aludni is ott fog, ha nagyon álmos. Meg odafelé-hazafelé a kocsiban.

Jucc!
Olyan jó, hogy van energiád így kigyűjteni a születési értesítőket. Igaz én ekkor még nem írtam hozzátok, de akkor is jó visszaolvasni :D

Titii!
Sajnálom, hogy nem lett megnyugtató eredménye az UH-nak :(
Kitartást kívánok és gyors javulást!

Képzeljétek, már meg is jött Leon LEGO kis tologatós járgánya, remélem fog neki tetszeni. Mindjárt itthon vannak, most hozza Gabi anyukájától őket.
Én ma pakolgattam, mostam, pihiztem itthon. Meg végre visszakötötték a gázt, úgyhogy ma MELEG vízben fürdünk végre és hajat mosok!!! :P :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Titii!

:cry: .

Jaj lányok!

Léna prüszköl és folyik a nózija :( :( :(
Jó még csak csüti van...remélem ez nem kavar be a keddi buliba...

Egyébként minden ok vele, eszik, iszik, nem nyűgös(csak a szokásos, azaz amikor itthon vagyunk :evil: ), nem lázas, nem gyenge, nem alélt..semmi csak hapcik és nózifolyás(közepes).
Még játszótéren is voltunk(megint 9 éves kislányt választott magának játszópajtásnak :evil: , pedig tele volt a játszó 1-2 éves közöttiekkel.)

Szerintem egyébként "csak egy kis enyhe megfázás" mivel esténként a fűben hemperegtünk Lénával, én pólóban és éreztem is hogy olyan hűvöskés a fű...Léna kardigánban volt, viszont nem volt rajta sapi...

Úgyhogy most nyomatom a Cebiont, meg mézes kamillateát!(ezt lehet már???????????????mármint méz?????????) Meg ha ma éjszaka is köhint kettőt akkor egy kis ambroxol szirupot...

És most kérek minden babát, mamát, hogy a keddi tali érdekében, gyorsan küljön az éteren Lénának náthaűző valamit... :D

M.

Kép

Kép
megann

Lányok, mi van ma???Nagy pangi van.... :evil:
Ti is átmentetek egy szupertitkos másik fórumoldalra??? :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

És mire vagytok kiváncsiak?? :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Kisnyuszi!

Drága kicsi lovagunknak millió puszi kiséretében nagyon boldog első születésnapot kivánunk! :D :D :D szivecske szivecske szivecske

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jaj, Titi!

Jó kezekben vagytok, ha tudok valamiben segíteni, szóljál nyugodtan!
Ezerszer GONDOLUNK RÁTOK A CSALÁDOMMAL, ÉS ITT A TOPIKOS CSAJOKKAL IS!!(azt hiszem, írhatom mindenki nevében)

Barátnőm 10perce telefonált, visszamentek a kh.-ba, csordogál a magzatvíz.(úgy járt mint én anno- idő előtt, és magasan repedt a burok, fájása semmi-ilyenkor nem is kaphat Oxitocynit.)Na most izgulok értük.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann!

A méz 2 éves kor előtt tilos, mert tartamazhat botulimust okozó kórokozókat, ami ilyen kicsikre, akiknek még nincs kialakulva az immunrendszerük, nagyon veszélyes! (azért nyugi, Mo.-n még sosem találtak fertőzött mézet). Ez egyébként egy nagyon hatásos idegméreg, a botox-kezelés is ennek segedelmével történik.

ayse

botulizmus

ayse

Sziasztok!!! :)

Ezennel jelentem hogy a pocakomban Szilvia Vivien lakik! :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :D :D

Mindketten nagyon örülünk neki, mi kislányt szerettünk volna másodiknak is, a család többi tagjával ellentétben. :)

Hajrá kis Szilvivi! Megéreztem én hogy ő is lányka! :)

Nyúlné!

Kisnyúlnak boldogságos születésnapot kívánunk! Füle érjen bokáig! :)

Barbi!

Az ilyen kis "megvonások" után érzi az ember igazán, milyen jók az élet apró örömei. Mint pl a melegvíz. :roll: Én mindig a hosszú repülőutak után éreztem úgy, hogy egy ágy, de akár egy vízszintes felület amire le lehet dőlni, micsoda megváltás... mikor Californiában laktam, a repülőutak haza gyakran 18 órára nyúltak átszállással mindennel együtt, plusz még utazás a repülőtérre meg onnan haza, általában a végére totálkáros voltam. De hasonló élmény volt mikor múltkor majd 24 óráig nem volt áram! :twisted:

Megann!

Nehogymá Léna lebetegedjen! :) Tessék ápolni! :)

Érdekes Zsuzsa sosem érzi meg az ilyesmit hogy hűvös a fű vagy fúj a szél, pedig én olyan lengén öltöztetem (mint az Ikeában is lehetett látni :oops: )... a játszótéren megeszi az összes koszt, és ő van egyedül rövidujjúban míg a többi gyereken pulóver meg sapka. Rideg tartásban van! :lol: De bevált úgy látszik, mert ilyesmire egyáltalán nem kényes. Azért természetesen ha hideg keze-lába és látom rajta hogy fázik, akkor ő is kap pulcsit. De sapka pl ma reggel volt először rajta mikor 7kor kimentünk a piacra. Akkor még hűvös volt, de tkp inkább sapkatréning miatt csináltam. :roll: Gyermekem üvölt és tépi le a fejéről a sapókat, most edzem télre. :o Egy idő után hálistennek feladta és elfelejtette hogy sapi van a fején. De megkötős kell amit nem tud letépni, akárhogy próbálkozik is.

Hülye kérdés #1:

Most váltottunk a kicsi kagyló alakú autósülésről a menetirányba néző nagyobbra. Hátul középen van bekötve. Nem tudja valaki, hol biztonságosabb: középen vagy egyik ajtó mellé bekötni?

Hülye kérdés #2:

Én még mindig bénázok ezzel a tápszerkérdéssel... Egy ideje Zsuzsa simán bevág fél litert az éjjel folyamán, plusz még van hogy vizet is iszik rá (a szopi folyadékmennyisége szerintem már elenyésző). Van is hogy reggelre kicsurog a pelenkából a sok pisi. Éltem a gyanúperrel, hogy ez sok, ma elvittem lemázsáltatni őnagyságát és 9880 gramm!!! :shock: :shock: :shock: Három hét alatt felszedett 600 grammot!!! :shock: :shock: :shock: Azelőtt pedig két hét alatt 200 grammot!

Tehát egy bő hónap alatt hízott majdnem egy kilót. Mióta a tápszert kapja, egészen pontosan.

Megkérdeztem ott a védőcsajszit (sajnos nem az volt ott, akit ismerek és akinek a véleményében megbízom), és ő azt mondta, 2x200 ml lenne az ő adagja naponta.

Most akkor megint mit csináljak vele? Nem akarom felfújni! Mennyivel egyszerűbb volt ez míg szopott!!! :evil:

Ma azt csináltam, hogy csak 200 ml-nek megfelelő adagot kevertem ki neki, de hozzáadtam még 60 ml vizet, tehát vizesebbre csináltam mint elő van írva. Megivott kb 150 ml-t belőle, aztán szopival elaludt. De azt vettem észre, hogy a rendesen kikevert tápszerből 150 ml-vel alszik kb 4 órát, aztán kéri a következő adagot. A védőnő szerint ez csak egy rossz szokás, és a víz is elég lenne neki, nem kéne neki éjjel enni adni.

Azt mondjuk észrevettem, hogy napközben kevesebbet eszik mióta kapja a tápszert éjjel. Egyelőre az a tervem, hogy betartom ezt a 2x200 ml adagot, kikeverem vizesebbre, hogy kitöltse a pocakját, és pár hét múlva visszaviszem, hogy lelassult-e ez a rohamos hízás. Aztán lehet hogy az éjjel folyamán elfogyasztott 200 ml-t egyre hígabbra keverem, amíg jó neki a víz is.

Annyira de annyira remélem hogy amikor Szilvi megszületik, Zsuzsa is visszaáll a szopira és hagyhatjuk a tápszert a francba... a hátam közepére nem kell ez a kalóriaszámlálgatás az 1 éves lányomnál!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse!

Emlékeztem hogy valamiért a "veszélyes" kaják közé sorolódott a méz...
Da akkor most pipa vagyok már megint: Milupa gyermekgriz, mézzel (ezt eszi Léna) :evil: :evil: :evil: :evil:

Akkor marad a kamillatea...

M.

Kép

Kép
megann

Róki!

Szivből gratulálok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi???????????Jól értem???????????????
Te Szilvi mellett Zsuzsát is szoptatni szeretnéd????

Na nem azért kérdem mert baj..csak mert ilyenről még az életben soha nem hallottam.... :roll: :roll: :roll:
Bár biztos az én tudásom sekélyes..

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Jobbulást a beteg babócáknak!!!!

Mi már úgy ahogy jól vagyunk.Lívinek még folyik a nózija.

Sajnos képeket én nem csináltam most.

De teszek fel egyet Líviről meg egyet, ahol Lillával van.

Prüntyi! :)
Köszi, de addig még megbeszélem Kuhával, mert elvileg már megbeszéltük, hogy megyek én értük :)

Rokica! :)
Gratula, hogy ismét kislány lapul a pocakodban :wink:

Kép

Kép

Mea
mea

Sziasztok,
Barbapapa örülök, hogy emlékszel ránk. Voltam egyszer talin is Rókinál.
roli nagyon gézengúz baba. csak olyan dolog érdekli ami nem neki való, én meg néha megörülök miatta :)
Ettől függetlenül a mostani ciklusban már mi is próbálkozunk a második babóval.
Nem eröltetjük, de ha akar jöjjön.
Egyébként minden babónak boldog szülinapot, mert nagyrészt most ünneplik.
:D
Roli nagyon ügyi, megy már 11 hónapos kora óta, de értelmes szót még nem sikerült kicsalnom tőle.
Mennek apával fürcsizni, én meg mehetek vasaalni.
Rókica, gratulálok a babához. Én szeretném, ha a második kiscsaj lenne. Nincs valakinek valami jó kis ötlete ehez ?

Vicces volt, hogy jártam. :D Véletlen az 1-ső hozzászolásos oldalt néztem meg, és tökre örültem, hogy mennyi új terhes van. De aztán a Rókicánál vettem észre (miután már Mea,Megann, stb is babát) várt, hogy ez nem a mostani, mivel Róki pont akkor volt valami 6 hetes körül és róla tudom,hogy már lassan 20 hetes.

Rakok fel képet Roliról: Kép Kép Kép
csikken

Megann!

Írtam mailt :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Marcinyuszinak Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok!!
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Roki!
Nagy-nagy gratula Szilvihez! :D

Csikken!
Képek nagyon jók, mivel nekem két fiam van, így nem tudok ötletet adni lányhoz...... :? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Róki, gratulálok az újabb lánykához!Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

[quote="rokica"]
írta:
rokicaAnnyira de annyira remélem hogy amikor Szilvi megszületik, Zsuzsa is visszaáll a szopira és hagyhatjuk a tápszert a francba... a hátam közepére nem kell ez a kalóriaszámlálgatás az 1 éves lányomnál!!!

Gratulálok a lánykához :) Sokan lelkesednek a tandem szopiért, de van egy barátnöm, aki nagyon átkozza magát, hogy nem választotta el a nagyobbat még idöben. Ugyanis a nagyobbnak kell a délutáni és esti elalváshoz, kikapcsoláshoz a szopi. De fészkelödik, zavarja a kicsit, ha együtt akarja szopiztatni öket (ez újszülöttel elég nehézked is lehet, sok türelem mindenesetre kell hozzá), ha meg külön, akkor nem nagyon tud ellazulni érthetö módon a nagyobbik, ha a kicsi közben üvölt.
A védönönek valszeg igaza van, most már nem lenne feltétlenül szükséges éjjel ennie. De amit csinálsz (higabb tápi) nekem nagyon logikusnak tünik. Bölcsivel mi a helyzet? Ugy emlékszem el akartad vinni Zsuzsát bölcsibe, nem?

Olvastam az autóklub újságban egy cikket, hogy a legbiztonságosabb az autóban hátul középen, jól bekötve. És hátul mindegy biztonság szempontból, hogy vezetö vagy anyós oldal.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Barbi!

Te nem mailt, hanem privit irtál :lol:
A bolondját járatod velem??? :evil:
Itt zaklatom apát, hogy mi a franc van már megint a géppel, hogy nem tölti le a méljeimet???? :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt válaszolok is...

Róki!

Na most túl az első sokkon...szóval biztos vagy benne, hogy ezt akarod???Illetve hogy Zsuzsának ez lesz a legjobb??Meg pláne hogy SZILVINEK ez lesz a legjobb???
Másrészről, meg most úgy tűnhet hogy akadékoskodom pedig nem...szóval ugye a tejcsi mindig a baba életkorának megfelelő összetételű.
Nos tehát SZILVI korának megfelelő, és nem Zsuzsáénak, vagy nem???
Az első 1-2 hónapban(amikor még 90% ban szopi volt) még Léna is 1-1 kilót hizott pedig nekem elég küzdelmes volt az a 4 hónap szoptatás.....
Akkor most Zsuzsa nem hizna attól is mégjobban???? :roll: :roll: :roll:
Remélem Róki tényleg nem akadékoskodásnak veszed ezt, csak csupán érdekel, mert érdekes elgondolás..meg olyan új nekem...

M.

Kép

Kép
megann

Szedit, Megann:

Igen, tandem szopira gondoltam, bár valóban biztos vannak vele logisztikai nehézségek... de arra gondoltam, ha 3 éves koráig tápszert kell neki adni tej helyett, akkor már inkább anyatejet kapjon, nem?

Annyival egyszerűbb az élet szopival mint a tápszerrel. Nem aggódom, hogy megromlott-e, hogy jó hőmérsékletű-e, hogy túletetem-e... hogy hígabb vagy sűrűbb-e a kelleténél.

No mindegy, ez is el fog dőlni szerintem, én Zsuzsát elválasztani nem akarom, amíg kéri a szopit, addig megkapja, bármennyi van is. Aztán ha kitart még 5 hónapig, akkor kap többet is. :)

Lányok!

Köszönjük a gratulációkat! :) Kiváncsi vagyok, milyen kislány lesz Szilvi. Reményeim szerint egy békés, nyugis, sokat alvó gyerek!!! :lol: Nem úgy mint a nővére! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Megann!
Lénának jobbulást, remélem nem lesz beteg a tali kis házigazdája! :D

Rókica!
Gratulálok Szilvihez, nagyon tetszik ez a névkombináció, amit találtatok, tök ól is hangzik, meg szép is! :D

Autósülés: én úgy tudom, hogy hátul, jobb oldalt bekötve a legbiztonságosabb, nekünk ott is van!

Szopi: nekem is van egy barinőm, aki már a második lányát szülte akkor, mikor én Petit, végigszopiztatta az egész terhességét, és együtt szopizott a két kiscsajszi még jó ideig(hogy most mi van azt nem tom :oops: ) Amikor a kicsi született, a nagyobb kb 1,5 éves volt. A nagyobb lány csak este szopizott, és nem volt vele semmi gondja. Szerintem, ha Te így szeretnéd, tedd azt, nem hiszem, hogy gond lesz Zsuzsával, majd jól megosztoznak :D :D :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Róki, gratulálok Szilvihez! A két kicsi lány majd biztosan gyorsan összenő és jó barátnők lesznek...legalábbis én ezt remélem, nálunk.
Szerintem is jó ez a vizzel-higitós módszer, én is ezt próbálom tenni, mert Julcsi is felkel 5-fél6 körül. Nem tudom nagyon higra csinálni, mert akkor reklamál, de azért már haladunk ... illetve haladtunk két nappal ezelőttig, mert most jó nyügi éjjelente.

Szegénykém jó náthás és éjjel rosszul alszik, aztán délelőtt jól elszundikál.

Titii, sajnálom, hogy ez lett a diagnózis. Mit kell tenni ilyen esetben? Van rá jó kezelés?

Mea, mi van Zsófyékkal? Sajnos nem fogunk tudni találkozni, de kiváncsi vagyok rátok? A lánykák már foglalkoznak egymással?

KépKép

KépKép
majola

Megann:

Ez jó kérdés. Persze először mikor kolosztrum termelődik, akkor biztos Zsuzsát is meghajtja! :) Pl. De ha jól tudom, az érett tejnek az összetétele nem változik miután bejött, csak ha már elválasztás felé halad az ember és csökken a mennyiség. Akkor változik az összetétel, megváltozik az íz, stb, ami miatt egy csomó baba elutasítja a mellet. Állítólag terhesség alatt ugyanez történik a tej összetételével, olyan lesz, mint az elválasztási anyatej. Mivel Zsuzsának esze ágában sincs elutasítania, ezért gondolom elfogadná később a "rendes, sima" anyatejet is.

Egyébként azt is olvastam, hogy 4-5 hónapos terhesség táján a tej átváltozik kolosztrummá, úgyhogy Zsuzsa már most azt kapja... (nézem is, hogy elég gyakran kakil...) emellett úgy tudom, hogy az immunanyagokat ugyanúgy tartalmazza az érett tej mint a kolosztrum, és az immunanyagok mennyisége nemhogy csökken hanem nő arányosan minél tovább szoptat az ember. Többek között ezért sem vonom meg Zsuzsától azt a keveset amim van. Csak hasznára tud válni.

Aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő... lehet ki kéne tényleg kérni egypár tandem szoptató anyuka tanácsát, hogy lehet ezt kivitelezni... de hát ikreket is szoptatnak, nekik se lesz belőle káruk! Igaz, ikres anyukák előtt le a kalappal...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
Most olvasom, hogy Szilvitek lesz!!!!!!!Óriási gratula Hozzá!
A szopival egyetértek.Nem kell fiúrucikra kicserélni a baba ruhatárát! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Viki!

Köszi szépen! Davidet illeti a dicséret, ő választotta a névkombinációt, neki tetszik hogy összecseng az én vezetéknevemben levő V-vel. A kisfiú Olivér Valentin lett volna, az is tele van V-vel. :) Ez volt az alku, az én nevemet kapják a gyerekek, és ő választja a keresztneveket. Ne tudd meg, mit hadakoztam pl a Vénusz ellen. :roll: Ilyen is csak egy amerikainak (férfinak!) jutna eszébe, hogy egyik lány Zsuzsa, másik meg Vénusz. Milyen már? Arról nem is beszélve hogy a Vénusz önmagában hátborzongató.

Köszi a sztorit a tandem szopiról! Zsuzsa is leginkább csak elvalváshoz szopizik mostanában, bár ha jön és bököd, akkor most megszoptatom máskor is, mert örülök, hogy fenntartja azt a minimális mennyiséget... Egyedül nyilvánosan nem szoktam most már megszoptatni, bár sose szoptattam rendszeresen nyilvánosan, de azért előfordult. De látok anyukát a játszón, aki simán megszoptatja a 2 éves kislányát, de én már inkább nem pakolok elő. :oops:

Majola!

Nálatok van már név? Bocs, ha nem figyeltem. :oops: Én is remélem, hogy jól meglesz a két kiscsajszi. Mindenesetre egy szobában lesznek, és reményeim szerint maradnak is még jó ideig. Sőt, én azt is remélem hogy egy idő után egy ágyban is tudnak majd aludni, és összebújnak mint a kiscicák és talán nem ébrednek fel!!! (Álomvilágban élek, ugye?)

Julcsinak jobbulást!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nállunk is úgy van Panna ülése, mint Vikiéknél; hátul, jobboldalt.Férjem szerint(mindennek utánnanéz), így a legbiztonságosabb.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Róki!

Jujjjjjjjjjjjj de érdekes amit irsz.. :P :P Na máris okosabb vagyok :P :P
Hát akkor hajrá.... :wink: ha Te igy itéled a legjobbnak..

Jaj ez annyira jó dolog....most úgy de úgy irigykedem megint, hogy nektek összejött másodszorra is a kis nunis..

Vajon nekünk is össze fog???
Mondjuk kiváncsi lennék hogy mennyiben más egy kisfiú de szivem mélyén azért kislányt szeretnék...és sz.r érzés ám ez, mert ugyan még csak gondolatba sincs a kistesó, máris lelkiismeretfurim van, hogy mi van ha fiú lesz???Fogom tudni annyira szeretni mint Lénát????????????????????????
Annyira aggaszt ez a kérdés..... :cry: :cry: :cry:
Csak tépelődöm magamban rajta.. :( :(

Ja apropó ikrek:
Most a játszin volt egy iker kislány 15 hósak és annyira arik voltak :P :P :P majd megzabáltam őket :P :P kis szöszik voltak, és tök hasonlitottak Lénára... :P :P
Szerintem ők is ovitársai lesznek majd pár év múlva a lányomnak :P :P :P

Ja és mit szólt apa:
Milyen jó lenne ha nekünk is ikreink születnének :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Értitek...Mondja ezt ő...aki reggel 7 től este 7 ig dolgozik :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:
Mondtam neki, akkor máris bérelj nekem helyet Lipótmezőn.. :lol: :lol:
(Mellesleg apa is ott olvadozott az ikrek láttán :P )

Jujjj kellene mennem vasalni de megint szófosásom van..bocsika :oops: :oops: :oops:

Na még Viki!

Nekem is jobbra hátra van bekötve Léna, igy könnyen hátra tudok nyúlni megcsikizni a lábiját :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!

Figyu, vettem olyan tejszinhabot amire az van irva hogy NÖVÉNYI TEJSZINHAB.... :roll: :roll:
Te olyat sem ehetsz???

Viszont rizsitalt is vettem, 2 decis dobozos, remélem jó lesz.

Lányok...

Ápolom én Lénát, de mit tudok még tenni Cebionon kivül???? :roll: :roll:

Ráadásul vasárnap jönnek a barátnőim az egyik egy 5 hós babával....remélem összejön és nem bojkottálja meg Léna a partyt..

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám!
Csak gyors bekukk!!

Kisnyuszinak nagyon boldog 1 születésnapot kívánunk!

Manka
Kicsit megkésve, de Jacknek is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Titii
Nagyon sajnálom! :( A vizsgálat után mi történik?

Megann
Jobbulást Lénának!

Benianyu
Tominak sikerült fantasztikus bodykat venni. Na milyenek? Csíííkosak! :lol:

Rokica
De jó! Még egy kislány! Barátnőm két kislánya között 20 hónap a korkülönbség és nagyon jó tesók!
A név pedig fantasztikus!!!!!! :D :D

Thomasanne-Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Persze Jack is nagy betűs lett volna, de nagyon idióta vagyok! :oops:

Tomi nálunk is hátul jobb oldalt üldögél, ha én vezetek így jobban látom, ha nem akkor Apa is tudja szórakoztatni, bár ő legtöbbször elalszik, ha 15-20 percnél többet autózunk, előtte pedig beledumál a vezetésbe.

Barbi
Nolcsinak jobbulást, Leonnal már minden ok?

Megann
Apa mindig ikreket akart! Az ő családjában gyakran előfordulnak ikrek, de ha jól tudom az anya felmenői számítanak. Nálunk egy sincs, ill. kettő sincs.

Roki
Hajrá tandemszopi.
Annyira hiányzik a szopi! Azt hittem jobban veszem ezt az akadályt!

Manka
Veletek mi újság??

Kép
Kép
thomasanne

Áááááhhh a francnak sincs már kedve vasalni...
Megyek inkább aludni...bár még át kell rakodnom a száritóba.. :evil: :evil:

Ja egy kép máról, amin megint felháborodtam :evil:

Ezért nincs Lénának sok játéka:
Kép

Mai fő tevékenység: Leakasztotta azt a fehér hésm -es szatyrot a székről, ebben volt anyukámnak visszaszállitandó műanyag fedeles doboz..Nos Léna ezt a vállára akasztotta és úgy vonult a lakáson keresztül...néha rázogatta oda odaverta a földhöz a bútorokhoz...ennyi...mellette meg ott állt egy nagy doboz játék ÉRINTETLENÜL :evil: :evil: :evil:
Na ezért kár játékot venni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Thomasanne!

Huhh. akkor ezt megúsztuk...férjnek a nagymamája iker. :lol:

Én tuti nem boldogulnék ikrekkel :(
Kevés vagyok hozzá. :(

M.

Kép

Kép
megann

Ez lemaradt! :oops:

Zsuzsa
Julcsinak jobbulást!!!!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
thomasanne

Kép
előkészületek

Kép
a torta

Kép
ott egy kis kéznyom

Kép
kicsodáé?

Kép
na akkor együnk

Kép
mmmmm,de fini

Kép
kér valaki?

Kép
utoljára kérdezem

Kép
akkor kivégzem

Kép
én szóltam

Kép
akkor most kezdődjön a buli

Kép
a két szőke bombázó

Kép
hűűűű,mennyi ajándék

Kép
kaptam szines dobozokat

Kép
szines vödröket

Kép
fa darus kocsit

Kép
a lányokat is érdekelte a dolog

Kép
úgyhogy bemutatót tartottunk

Kép
óóó,még huzogatni is lehet

Kép
kaptam pöttyös labdát

Kép
de azért a régi játékokkal is jól szórakoztunk

Kép
néha koccantak a fejek

Kép
volt parfétorta is a nagyoknak

Kép
legalábbis gondolták ők:)

Kép
és amikor mindenki hazament volt egy kis éjszakai séta is,
végül is már 1éves nagyfiú vagyok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Köszönöm a jókivánságokat, remélem, hatnak és Julcsi jobban alszik ma már.

Róki, a kistesó talán Anna lesz, de még nem biztos. Minden este beszélünk a nevéről, de nem jutunk dűlőre. Nem is tudtam, hogy Zsuzsa a te nevedet viseli.
Én is úgy szerettem volna még szoptatni, de Julcsi akarata győzött.

Manka, tényleg Jacknek is sok boldog születésnapot, utólag is.

KépKép

KépKép
majola

hallo lányok!
hát ez a szülinap nagyon jól siekrült,a hatalmas hisztis de. utánKisnyuszi úgy kialudta magát,hogy kicsattanó jókedvel vetette bele magát a partiba!két szőke bombázó kiscsajt hívott meg 8) és persze itt voltak anyumék és nagyNyúl öccse is befutott!óriási vidámság volt,m nagyobbak meg élveztük a kicsik játékát!
úúúúgy örülök,hogy jól sikerültt!!!!!
a torta is sikerült szerencsére,daratorta volt(tejbegríz)gyümivel és saját készítésű marcipánrépákkal....hatalmas sikert aratott,nem sok jutott másnak,Kisnyúl kivégezte,persze a földre is került,de vagy fél órát eltöltött a módszeres ,trancsirozós falatozással!én meg dagadtam! :P
tényleg minden szuper volt,az egyik szőke bomba mamija éppen dolgozik a kis válogatáson és egy kis videofeltőltés is folyamatban van!

jókívánságokat köszönjük szépen,mindenkinek!!!!!!!holnap jövök,most már tényleg hulla vagyok,jó éjt!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Megint Apa gépével garázdálkodhatom pár percig :)

Titi, nagyon sajnálom, és szurkolok a többiekkel együtt, hogy minden rendben legyen, és minél kevesebb megpróbáltatást kelljen átélnetek!

Barbi :) Melegvíz :) :) :)
Reméltem is, hogy jó az egy évvel ezelőtti dolgokat előhozni, és olvasni! Nekem nagyon jó :)

Ayse :) Először csodálkoztam is, amikor azt olvastam, hogy "holnap szülök". Mondom, álljon meg a menet, holnap, én szültem :) De aztán előjöttek az emlékek, hogy indítani akart a doki.
Azt is olvastam az egy évvel ezelőttiben, hogy azokban a napokban enyhült mindenkinél az allergia. Akkor jól érzem, hogy ez már semmi? Rémlett, hogy amikor hazajöttünk a kórházból, már nem volt semmi bajom, de nem voltam benne biztos. Többi allergiás? Ti is jobban vagytok :?:

Nyúlné :) Hogy sikerült a buli? Képeket kérünk ám!
Akartam már írni, hogy én ismerem az Éva Halmait :) Volt szerencsém egyszer hónapokig candida-diétát tartani, akkor nekem is ez volt a csemege. Nem sírom vissza azt az időt, pedig jó sokat fogytam.

Rokica :) Gratulálok a második kislányhoz! És örülök, hogy örültök neki :)
Tandemszopi: Nem volt alkalmam kipróbálni, pedig készültem rá. Három év három hónap van a két kölköm között, valljuk be, nem sok esélyem volt rá. Balázst a terhességem hatodik hónapjában választottam el, mert annyira fájt a szopi, hogy nem bírtam. De úgy álltam a dologhoz, hogy ha "visszaesik", ha meglátja a kicsit szopizni, gond nélkül "visszafogadom". De az a három hónap neki elég volt arra, hogy elszokjon tőle, nem kérte, ha kínáltam se. De ilyen kis korkülönbségnél, mint Nálatok, tök normális lesz a tandemszopi, főleg, ha nem választódik el közben Zsuzsa. És ne felejtsük el, hogy az anyatej csodálatos összetétele mellett nem utolsó szempont az sem, hogy Zsuzsa lelkének milyen jó lesz ez :)
Kérdezd csak PZitát :) :)
Jut eszembe: beszéltem vele a napokban, teljesen be van havazva, ugyanis elkezdett suliba járni a három gyerek mellett, Réka bölcsiben, nagyok oviban, ő meg nappalin!!! Na, nekem ő a megtestesült hős, nem lennék erre képes. Ennek ellenére megpróbál majd a talimra valamikor délután beesni.

Ugye emlékeztek még, hogy talit szeretnék tartani október valamelyik péntekén? Jelentkezzetek bátran, van még hely bőven!

Ja, Brigi, bocs, hogy eddig nem válaszoltam, most ugrott be, hogy jelentkeztél a talira, csak közben a levelezőm / meg a gépem is/ bedöglött. Szóval, jelzem majd az időpontot, és írok tudnivalókat!

Megann :) Ne izgulj annyira a tali miatt, nem odaköltözni mennek a lányok, csak látogatni, találkozni. Másnál sincs több etetőszék, ülő alkalmatosság, emiatt senki sem izgul. De ha ennyien lesztek, miért nem csináljátok úgy, ahogy régen is: mindenki hoz valamit, és akkor nem csak Neked kell készülnöd, ráadásul jó kis eszem-iszom lesz, még a férjednek is marad valami :)

Most ennyire futotta az agyi kapacitásomból.

Szép estét!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Rokica
NAGYON GRATULÁLOK MÉGEGYSZER!!! :D
Most kicsit elébrándoztam magamban egy kislány újszülöttről... :oops: :roll: :oops: :roll:

Megann
de növényi tejszínt eszem és iszom és néha azzal főzök is!
az enyémnek HULALA a neve,de tudom létezik töbféle is....
Különben meg annyira kedves vagy,hogy még erre is gondolsz! :oops: :oops: :oops:
MÉZ - én is úgy tudom,mint ahogy Ayse írta.....
Etetőszéket máshol is felváltva szoktuk használni,meg ugye lehet hordozóban,autósülésben is! :D
A kiságy se gond,Marci ha nagyon elfárad alszik egy leterített kispléden is,csak puha legyen! :lol: vagy rajtam :lol: :lol: :lol:

Titi
:( :( :(
Annyira sajnálom.
Kérlek tudósíts majd a fejleményekről.

Barbi
ÉLJEN A MELEGVÍZ!!!! :lol: :lol: :lol:
Fiúk hogy vannak???
Jobbulást nekik. :wink:

Képzeljétek ma Apa meglepett egy morzsaporszívóval! :D
Hát nem drága?
Annyira örültem neki!!! :D :D :D
annamami

Közben látom ám a Kisnyuszis képeket :) Édesek nagyon, tök jó, hogy ilyen jól sikerült! Remélem, holnap az én kicsi egyévesem is bírja majd a gyűrődést, és élvezi, hogy ünnepeljük!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zsuzsa!
Bogárszemű Julcsinak jobbulást kívánunk mi is, és mindkettőtöknek jobb éjszakát a tegnapinál.

Barbi!
A fiúknak is gyors gyógyulást a fosi-kórságból.
És jó fürdőzést! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK GERGŐNEK!!!!!

Elküldve: 2005 Szeptember 28 Szerda - 22:49

Mávosok! Egy órája beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta, üresek a szülőszobák, lehet menni nyugisan szülni! És ő az egyik éjszakás, nagyon jó szerintem!

Jó éjt!
Judit 39+1

Elküldve: 2005 Szeptember 29 Csütörtök - 0:56

Úgy látszik, az előző üzit magamnak írtam, ugyanis indulunk a kórházba, amint megjött a húgom Balázshoz! Elfolyt a magzatvíz, és rohadtul fáj! A rossz az egészben a tudat, hogy ez még semmi!!!
És Balázst itthagyni is utálom... De még ma / szept. 29./ lesz egy újabb kisbabám!

Kérek nagy szurkolást!
Jelentkezem, amint van valami!

Elküldve: 2005 Szeptember 29 Csütörtök - 8:08

--------------------------------------------------------------------------------

Már van is válasz Jucc-tól!!!!!!!!!

Megszületett Gergő, ma 3:25-kor, villámgyorsan, tökéletesen, 3500 grammal, 56 cm-vel. Gyönyörűen szopizik és alszik!

NAGY NAGY GRATULA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!!!!

ayse

Gergőnek boldog szülinapot kívánunk!

Tegnap éjfél előtt két percel(nagyon 28-án akart kibújni :D ) megszületett barátnőm kislánya- Nóri(a vártnál 2 héttel korábban).4300g.-mal, 50cm-rel.Apukája szerint olyan kis dundi!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Gyors reggeli bekukk, amíg Dani még alszik! :)
Ma megyünk a fiúkkal az Anyuékhoz, nekem is kell egy kis kényeztetés! Benit ma el kéne hozni délben, mert az egyik óvónéni iskolában van és összevonják a csoportokat. Inkább be sem viszem. :)

Jucc,
Nagy nagy gratula Gergőnek 1. szülinapja alkalmából! :)

Nyúlné,
Szenzációs képek! Kisnyuszi a tortával sorozaton behaltam, olyan édes, meg a játékbontogatós is, meg az összes többi. Olyan édes fiad van, meg a szöszi lányok is nagyon helyesek!!! :) :) :)

Rokica,
Én is gratulálok Szilvibabához! És hajrá tandemszopi! A szívem mélyén én meg annak drukkoltam/örültem, hogy a második is fiú lett! :)

Megann,
Lénának jobbulást, remélem, hamar túl lesz rajta. Menjetek sokat a napra, az is segít és most jó idő van még napokig! :)
Vigyázz, mert lehet, hogy odaköltözünk mégis és akkor szerezhetsz be még etetőszékekeket, kiságyakat, játékokat, de ne csak szatyrokat, hanem inkább létrákat. :) :) :) Jöhet a takarítónéni minden nap!!! :) A pizzás is jöhet és sütheti a konyhádban a pizzákat!!! :) :)

Zsuzsa,
Julcsikának is jobbulást!

Csikken,
Üdv újra itt, jó, hogy van netetek. :) Természetesen visszateszlek a táblázatba, csak helyszűke miatt hagyom ki azokat, akik már nemigen jelentkeznek.

Thomasanne,
Csíkos bodyk!! :) :) :)
Kicsit lemaradtam, mióta nem szoizik Tomi? Nekem is már olyan kevés a tejem, de Dani még ragaszkodik a cicihez ennek ellenére. Meg is kapja, bár néha már fáj, ahogy csócsálja. De a hajnali visszaalváshoz kell és inkább, mint, hogy fél 6-6-kor keljen.

benianyu

Ayse,
Igazán kedves vagy, hogy előkerested Jucc-nak.
(Nehogy már neki kelljen a sajátját feltenni!) :) :) :)

Totka,
Gratula a barátnődnek Nórihoz! Sok boldogságot és egészséget kívánok nekik! :) :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?