Indi!
bejelntkeztem pedikűrre délelőttre, és gondoltam megnézem L. hogy bírja a gyűrődést, és ha nem jól, lemondom a fodrászt. kb. fél óráig nagyon jól elvolt, és utána is csak akkor méltatlankodott, ha a nő nem neki magyarázott, hanem nekem

. úgyhogy gondoltam megyünk fodrászhoz. de anyósom nem engedte, inkább bevállalta őt

. szóval megúszta a hosszas várakozást, én meg átestem az életmentésen by Marsi Laci.
az orrszívást én úgy csináltam, ahogy Zsanicék mondták, hogy mozgattam az orrban azt az izét, és egyszer csak elkapta a trutyit és csak jött jött, igen mélyről.
Rylie!
annyira kafák a képek!!!! nagyon szép helyen voltatok, Kamilla édi a parton! a fílinges képet meg nyomtattasd ki valahol nagyobba, és bekeretzve kiteheted valahova. (én mondjuk előszobába, vagy ilyesmi helyre tenném, mert máshol festmények vannak) majd még mesélj!!

(ja és helyes, hogy megúszta a kocsi!!) most látom, hogy Kamilláról is milyen klassz képeket tettél be újfent. én ezeket is kinyomtattatnám és sorozatot készítenék belőle a falra
én benne lennék egy taliban hétfő v. szerdán, mert kedd-csüt. nekem se jó!
Zuzi!
sajna nem olvastam amit írtál, de úgyse fért volna az időbe

. tegnap angol, ma rohangálás + fodrász.
Lindi!
akarsz még másik babát?

(csak a sok lánycucc miatt kérdezem

) kukis babához gratula!
Votiv!
ne haragudj, hogy ilyen drámai pillanatban..., de úgy kell röhögnöm azokon, amiket beírsz!
Tinu!
ez a másik sasolása netbetegség

. amíg nem ismertem meg a csajokat élőben, addig én is folyton mindenkiről aszittem...
Mása!
hát az Isten hozott végre!
és figyu! ez nem ikeás konyha? mert asszem pont ilyet néztünk ki. ez nem eredeti bükkfa keretben bükk furnér kazettás ajtós konyha? Orsi úgy néz ki benne, mint egy szabadulóművész!
Sara!
ha ip-ot kérsz BB-hez, rögvest közöld, hogy kb. mikor szülnél és hogy vállalna-e, hogy tudd. feleslegesen kár kidobnod még a vizit díjat is!
Barbi!
egy időben aludt így Lencsi mondjuk 6 hós koráig. aztán napi kétszer 1 óra, majd kb. 2 hónapja állt be a napi egy, ebéd utáni alvás. próbáltam mindig nagyon csendben lenni, hogy ne zavarjam, be is sötétítettem, így talán kicsit tovább aludt, mint fél óra.
Fibi!
ti szegények